The Big Apple

Hejhej!

Har nyss fikat med mamma, sofia, farmor och även Yvonne, farmors kusin som bor i New York. Fick lite fina och roliga presenter som jag kanske knäpper kort på och lägger upp lite senare. Kul att träffa henne igen, säger bara att jag gärna följer med henne tillbaka till New York nu. Var 5 årsedan vi var där, shit vad tiden flyger förbi men älskar staden och älskar landet! Det är även runt 30-35 grader där nu och riktigt varmt tydligen så snälla Yvonne ta med mig i din resväska :)

Familjen Uggla i New York, 5 årsedan!

ibg

Hejhej!

Tänkte skriva det här igårkväll men hann inte riktigt. Tänkte bara säga grattis till min underbara vän och lagkamrat Jessica Ytterbom som fyllde 20 igår! Hoppas du fick en bra födelsedag.

Nu ska jag åka iväg till innebandygym och sen är det skolan som gäller. TTYL ♥

waiting

Hejhej!

Har precis kommit hem ifrån teorikursen. Ett riktigt bra sovmedel det där, lyssna på en person i en och en halv timme som snackar om körning o.s.v. Men som jag skrev i det förra inlägget, - det är bara att gilla läget !

Nu sitter jag bara och väntar tills träningen börjar vilket är jävligt segt men återigen, gilla läget.

gilla läget

Hejhej!
Som ni såg på schemat som jag la upp för några dagar sedan så ser ni hur min måndag ser ut. Jag har nämligen en lektion på morgonen 08.10 och sen är inte nästa lektion förens vid 13.35. En väldigt lång håltimme vilket är lite halvtråkigt. Nu går det ju bra att cykla fram och tillbaka och sådär men när vintern och snön kommer så blir det inte lika kul. Tänkte försöka sätta körningar och sånt där på måndagsförmiddagar senare så man kan fördriva tiden med någonting i alla fall.

Idag är det ganska mycket jag ska göra ändå, även fast det inte är så mycket med skolan. När jag haft min idrottslektion klockan 13.35 så är det i stort sett bara duscha och sen hem och vända för klockan 17.00 ska jag, Sofia och Alexandra gå på vår första teorilektion. Den är 2*45 minuter lång så kommer väl hem runt 19.00 nångång. Ikväll är det träning, eller nästan inatt är det. Den börjar nämligen kvart över 9 och slutar halv 11. Riktigt sent vilket inte är något man gillar men det är bara att gilla läget helt enkelt.

Innebandy

Så, nu är säsongens första innebandymatch avverkad och gud vad kul det var. Vi spelade som ett lag och, vi vann som ett lag! 10-5 blev slutresultatet och skönt för tvillingarna Uggla att hänga en varsin i premiärmatchen. Söderhamn som vi mötte är också ett div 2 lag som hamnade på 5/6 placering i hälsinglands serie förra året och vi hamnade ju på 6:e placering i gävledala. Dom var ett bra lag men tycker ändå att vinsten var rättvis. Kände verkligen glädjen med innebandyn idag och det är en känsla som varit lite sval ett tag nu på slutet. Underbart var det i alla fall och nu längtar man bara tills DM/ Cup i Falun / serien börjar.

Match

IBK Aston vs. Söderhamns IBF

Arena Jernvallen 17.00

As great as ever

Hejhej!

Har nyss kommit hem efter en härlig kväll hos Hanna. Förutom henne så var sofia och ellen också där. Det blev pizza-middag, blåbärspaj-efterätt och självklart massa snack. Nu ska jag försöka sova och imorgon väntas säsongens första träningsmatch!


Converse

Fick ett par nya vita converse av mamma idag. Kände att de andra var väl lite väl "använda". När man har ett par sprillans nya bredvid så ser man verkligen hur hemsk de andra såg ut ;) I vått och torrt har mina converse varit med mig. Har använt dom nästan varje dag sedan Februari/Mars. Till vardags, till party, till skolan, till stan, till stranden... Nu blir det slut på det gamla och in med det nya.



gorgeous

Hejhej!

Gårdagskvällen spenderades med Julia, Jennie, Alexandra, Frida, Sofia och Angelica. Vi såg Troja, vilket är en grymt bra film med en grymt snygg kille, nämligen Brad Pitt! Morgonen idag fortsatte  i samma visa, det blev Top Gun tillsammans med Sofia. Pete Mitchell/Maverick/Tom Cruise är ju inte så tokig att se på.

Nu ska jag in till Valbo med sofia och mamma. Ska förmodligen köpa ett par nya converse eftersom mina är typ trasiga på alla ställen där de kan vara trasiga. Ikväll ska jag, Sofia, Hanna och Ellen käka hemma hos Hanna. Det blir förmodligen mycket snack eftersom Ellen kommer hem sin första gång efter skolstarten i Uppsala. Aja vi hörs senare! TTYL ♥


Nya schemat

Ska dra till COOP med angelica och sofia nu och handla lite till kvällen då tjejerna kommer hit och ser på film.

Här är mitt nya schema, pretty chill right?! :D + att de individuella val-tiderna inte är sådär långa egentligen, är bara 1½ timme lång! Kommer nog bli en helt okej höst ändå

Skolan

Hejhej!

Sitter på samhällskunskapen nu men jag är färdig med en uppsats så i väntan på att resten av gänget ska bli klara så facebookar/bloggar lite. Vi har nyss fått schemat också och för min del är det helt okej men för vissa i klassen (som läser Ma E och Miljökunskap) så är det inte lika okej. Jag har i stort sett lediga torsdagar. Eller ja, jag har bara individuellt val, d.v.s innebandy gym och engelska c. Har även väldigt lugna fredagar och måndagar då jag bara har 2 lektioner. En helvetesdag fick man ju i alla fall, onsdagen menmen det ska man väl kunna klara av ändå. Nu ska jag läsa på om de sju riksdagspartierna. Vi hörs!

Fredag

Godmorgon!

Ska åka till skolan om fem minuter men skriver några rader först. Kommer bli en helvetes dag idag tror jag eftersom vi först har 3 timmars samhällskunskap och sen efter det ungefär 3-4 timmars projektarbetstid. Efter skolan ska nog jag, sofia och pappa ner på stan och köpa nya inneskor till innebandyn, är lite utslitna de jag har nu! Nej nu ska jag cykla, ha en bra dag ♥

hahaa


Misslyckade pannkakor

Nu ska jag inte skryta, men jag är grym (eller helt okej i alla fall) på att laga pannkakor/våfflor. Men idag vette tusan vad som hände. Gjorde först en vanlig pannkakssmet men den funka inte så då slängde jag den och körde på ett säkert kort - våfflor istället! Men vad händer då? - jo hela skiten fastnar och blir inte "våfflig". Så som sista utväg blev det en klassiker, nämligen Amerikanska pannkakor och dom kan jag bara inte misslyckas med. Så efter flera dl mjölk, ägg och mjöl fick jag äntligen mina pannkakor.

Nu sitter jag istället och lyssnar på lite andra klassiker, så som Cornelis Vreewijk, Roxette och självklart Ultravox. (I know I have a mixed taste in music) Peace ♥

Give us this day all that you showed me

Hejhej!

Har nu slutat för dagen, ja jag hade bara en lektion idag, den var dock 90 minuter lång och det var fysik så det var inte så mycket att hurra för menmen, snart helg och det betyder att snart får man träffa Ellen igen! I'm looking forward to it  ♥

Igår åkte jag, Sofia och mamma till Gävle då som sagt. Vi åkte först och hämta upp pappa från jobbet och sen åkte familjen till ett litet mysigt ställe kallat Texas Longhorn och käkade. Bra med små familjestunder ibland faktiskt!

Idag händer ingenting förutom träning ikväll, kanske lite plugg innan/efter det också. Nu ska jag laga lunch, TTYL!

The shape and the power of the voice

Hejhej!

Lite tråkiga inlägg nuförtiden eftersom min älskade vivaz är på lagning så det blir typ aldrig några bilder utlagda eftersom jag oftast inte tar med mig kameran i min vardag. Men shit vad man saknar Vivazen egentligen, jag känner mig ganska handikappad utan den och känner mig verkligen helt lost utan touch-skärm!

Jag kan väl berätta lite om dagen då i alla fall. Har haft en lektion idag, som har varit 4 timmar och en kvart lång och det var nämligen samhällskunskap så vi har diskuterat politik hela dagen. Inte riktigt mitt favoritämne att prata om men måste man så måste man. Vi hade en ny lärare i det ämnet och hon verkade ganska bra. Trevlig, rätt gammal, lite halv-rolig och hon verkar verkligen veta vad hon pratar om.

Nu ska jag till Gävle med Sofia och mamma. ♥

Nostalgi

Hejhej
Har nyss sett på fångarna på fortet, riktigt underbart program som jag som sagt glädjeligen kommer följa, även fast det betyder sena kvällar framför tv4.se/play. Träningen gick bra i alla fall men nu ska jag sova och imorgon väntas en dag med sammanlagt 4 timmar och en kvarts samhällskunskap.... kul! Godnatt ♥

A Makin' Progress

Hejhej!
Har nyss varit på trafikskolan för en informationskurs som det så fint heter. Väldigt långtråkigt, och då var kursen bara ca 50 minuter lång. Jag, Sofia och Alexandra ska gå första "riktiga" teorikursen på måndag. Känns som att det kommer bli en tuff höst, först körskolan med både körning och teorin som känns som ett rent helvete, och sen skolan på det. På kvällarna har man ju även innebandy som tar upp mycket av ens tid men även mycket av sin ork. Dock är det något jag prioriterar nästan högst på min lista så innebandyn stannar kvar i mitt liv! Nu ska jag käka och senare ikväll, klockan 21.00-22.15 är det innebandyträning.

Sovmorgon

... är väl för härligt det! Behövde inte ställa väckarklockan och kunde sova exakt hur länge jag vill. Jag börjar nämligen 13.40 idag, vilket är riktigt skönt men det är bara fram tills innebandy gym börjar sen, om det kanske är nästa  vecka eller veckan efter får vi se. Just nu njuter i alla fall jag ut av en lång skön sovmorgon. Jag åker till skolan och har en lektion på en timme och sen hem igen. Klockan 17.00 idag ska jag, Sofia, och Alexandra till vår första teorikurs på Lovens. Härligt att man inte kommer dit själv i alla fall! Nu ska jag göra lunch med Sofia, have a nice day och grattis Victoria Rehn på din 18 års-dag. :)

Fångarna på fortet

Hejhej!

Har nyss sett på fångarna på fortet på webben eftersom vi hade träning när programmet gick på tv. Men gud vad det programmet var ens favorit när man var liten. Mina favoritprogram var då Gladiatorerna, Fångarna på Fortet, Robinson...? nån mer. Nej kommer inte på någon mer nu i alla fall. Det var så kul när man var liten och hela familjen samlades runt tv:n på fredags- eller lördagskvällar för att se på dessa fantastiska och saknade tv-program. Robinson har ju startat igen som ni säkert vet men det har inte riktigt varit samma sak som det var förut, men Fångarna på Fortet däremot, riktigt bra tv-program. Lite tråkigt som sagt att det inte går på helgen men det är ett program jag verkligen kommer att börja följa... igen. Härligt att Gunde Svahn och Agneta Sjödin är med fast måste säga att man saknar "gamla" goa Fader Foura. Den nya killen är inte lika härlig och mysig som Foura var. Jag ser i alla fall fram tills imorgon då nästa avsnitt börjar, med idol-laget mot Let's Dance-laget. Aja härligt att det är tillbaka i alla fall. Nu blir det godnatt för mig, men först kanske att man ser lite på Time Out som även började ikväll! (Vilken tv:nörd man är) :P

Träning

Första riktiga inomhusträningen på jernvallen snart, härligt med innebandy på allvar igen :)
aja vi hörs senare!


skolan

Hejhej!

Har håltimme nu eftersom jag är en utav de få i min klass som inte har Matte E och glad är ja för de! Ska tillbaka till klockan 13.00 så ska ta och laga lite lunch snart och sen bara vila inför Biologi lektionen man har i eftermiddag.

Ikväll är det innnebandyträning, börjar på "riktigt" med innebandyn den här veckan och det är ju helt underbart. Vi har även vår första match för säsongen på söndag, dåligt man längtar!!!

Feels like Friday

Känns som fredag ikväll. Jag vet inte om det är för att man känner tacos-doften ifrån köket, eller om det är för att man sitter och pumpar lite härlig musik på sitt rum? Ingen aning, men fredag känns det som i alla fall men sen slår verkligheten till och man kommer på att det är söndag och att en full vecka med lektioner väntar en. Första "nästan riktiga" skolveckan närmar en och jag ser inte fram emot Fysik B klockan 09.00 imorgon bitti, but that's just life!

Ultravox





Telefon

Hejhej!

Har precis kommit hem från Valbo. Har som sagt lämnat in min älskade Sony Ericsson Vivaz, vet inte hur jag ska klara mig utan den i några veckor nu... Aja, fick en lånetelefon i alla fall men just nu är det...

Hej Då Vivaz!  ...och hej W302

Sista grillkvällen

Hejhej!

Gårdagskvällen spenderades istället hemma hos Jennie. De tjejer som var där var Angelica, Julia, Alexandra, Sofia, Malin, Hanna och Frida, Jättekul att se Frida igen eftersom hon varit nere i skåne i nästan 3 veckor.
Vi grillade och satt sedan och snackade från ungefär 19.30-23.30. Riktigt roligt man kan ha med ett sånt bra tjejgäng. Helt sjuka grejer vi pratar om ibland men så underbart att veta att man kan, får och vill prata om vad man vill med det gänget!

Idag ska jag inte göra så mycket. Måste lämna in min telefon som är trasig, pisstråkigt att köpa en ny telefon och sen 4 månader senare så är den trasig. Så var det ju aldrig med dom gamla goda Nokia 3310 eller min Sonyericsson T200. Dom höll upp till 2 år och fungerar ännu om man skulle vilja använda dom. :) Aja nu ska jag gå och umgås lite med Malin och Sofia. Peace

Lördag

Hejhej!

Har precis varit i Valbo och kollat på hockey med Hanna, Sofia och Malin. Iskallt var det inne i hallen i alla fall så det kändes precis som den svenska vintern var kommen. När man kom ut så slog värmen emot en direkt och gud så underbart det var att få känsel i tårna igen. Vi åkte in och kollade för att Hannas kille Viktor spelar i Valbo och man måste ju säga att det gick ganska bra för dom, de vann nämligen med 13-1 mot hudik.

Ikväll ska jag till Storvik med ett gäng tjejer. Vi ska hem till Malin och käka ochsådär, vilket förmodligen blir riktigt roligt. Aja vi hörs senare :)

Vintern påväg? Såhär kallt kändes det som iaf inne i hallen..

Godnatt

Kvällen spenderades hemma hos Jennie. Jag och Sofia gjorde en fruktsallad och sen satt vi allesammans och snackade i flera timmar! Nu är jag riktigt trött, så vi hörs imorgon, godnatt!

Brännboll

Hejhej!

Hade som sagt bara brännbollsturnering i skolan idag och vilka går inte ut som vinnare då om inte NV08! Treorna visade direkt vilka som är Störst, Bäst och Vackrast. Haha nejdå. Men tyckte en 1:a var lite halvsnobbig, när vi skulle börja som "innelag" vände hon sig om och sa: "Vi brände ut tvåorna, bara så att ni vet." Haha, det blev vi som fick knäppa vinnarfotot sen i alla fall vilket var riktigt härligt! (Eftersom turneringen självklart var på fullaste allvar)

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske att vi åker till Jennie och kollar på film, vi får helt enkelt se vad fredagen har att erbjuda.

Jag kan ta skit, Jag kan ta smärta för jag har innebandy i mitt hjärta

Hejhej!

Har precis kommit hem från träningen och idag kände jag verkligen en underbar känsla när jag fick springa runt med klubba och boll. Den största lyckan i min vardag är innebandy!

Vi provade även ut kläder idag efter träningen. Det var träningskläder så som shorts och t-shirt, overall (byxa + långärmad jacktröja?), jacka, nya matchdräkter och kollade även på ny väska. Aston dam slår på stort med outfiten i år, nice. Nu ska jag ta en dusch, imorgon är det brännboll hela dagen i skolan då vi i NV08 (NV3 = ?!?!??!?!?!) ska möta både NV09:erna och NV10:erna. Kommer gå grymt bra (hoppas jag i alla fall) där treorna ska visa vilka som är störst, - och bäst!

Träning

Nu åker jag och tränar innebandy med det här gänget... 

First day

Första dagen innehöll bara snack och även fixa med skåpet och lite sånt. Nästan alla i min klass hade även matte nu på eftermiddagen men eftersom jag valt att inte läsa Ma E så slapp jag det. Kändes inte kul att komma tillbaka till skolan igen i alla fall. Att gå där i korridorerna igen, tanken på att man nu i tio månader ska göra samma sak dag ut och dag in. Men som jag sagt tidigare så flyger ju tiden verkligen fram så nu får man väl se fram emot höstlov, sen jullov, sen sportlov, sen påsklov, och sen?!?!?!?! - Studenten... om det ändå vore något man såg fram emot. Aja, ikväll är det träning, och det är ju kul, imorgon är det brännbollsturnering för naturvetarna hela dagen. Vi hörs!

Skolan

Godmorgon!

Nu drar jag till skolan, suck. Lätt att somna igår - nja tror inte det va. Jag somnade runt 02.15 någongång så jag kan ju säga att jag inte är super pigg just nu.
Alla pratar om att det ska bli skönt att komma tillbaka in i rutinerna igen men jag vill ha tillbaka sommarens rutiner, där varje dag är helg och där man kan gå runt i shorts och t-shirt hela dagarna. Aja, peace!

The world's greatest

Jag har haft förmodligen det bästa sommarlovet i hela mitt liv och det är på grund av er...

Kärlek till er alla och med er vid min sida kan vi nog klara av hösten också! Som sagt, världen bästa sommar, there's no words ♥

Remember Me

Hejhej!

Jag, Sofia och Angelica såg tidigare på Remember Me. En film jag velat se länge eftersom Robert Pattinson har huvudrollen och sen har även många sagt att den är riktigt bra. Vilket även jag tyckte. Riktigt bra film och tårarna bara rann ner för mina kinder i slutet av filmen. Måste ses!

Nu sitter jag bara hemma och slappar. Måste vila ut mig tills imorgon... suck. Aja ttyl ♥

Last day of freedom

Hejhej!
Vädret suger och imorgon börjar skolan. Finns inget värre. Kommer skriva ett inlägg senare idag om hur härligt sommarlovet varit o.s.v men nu måste jag byta om för jag och syrran ska till Angelica och se på film och mysa lite. Så vi hörs senare, puss!

Ice Ice Baby

Hejhej!

Jag tänkte först att jag skulle gå och lägga mig men så kan man inte somna så blev helt enkelt att jag satte mig vid datorn och började blogga istället.

Träningen var riktigt jobbig, är väl allt jag bör nämna om den. Skyndade oss sedan hem och duschade och en kvart senare satt vi i bilen igen på väg till Alexandra. Jag, Sofia, Hanna, Malin, Alexandra, Jennie och Julia satt och snackade en bra stund och åt även glass+chokladsås+ maränger+strössel+hallon+underbara vänner (alla som kan matematik vet att det är..) = en superkväll!

Dålig skärpa på bilden men såhär mysigt hade vi det ikväll...

Kvällen

Hejhej!
Eftermiddagen har spenderats hemma hos Hanna där jag, sofia, malin och viktor har snackat och spelat finans. Vi har tjatat ut monopol så mycket så har bytt till finans nu istället. För en timme sedan åkte jag, sofia och malin iväg till mc donald's och käkade, härligt att göra det innan fysträning. Så nu ska jag åka iväg till jernvallen för fys- och löpträning ute i regnet. Inte kul, längtar bara tills det är över då det blir glassparty och snack med tjejerna.

why

Hur kommer det sig att man inte vill börja i skolan nu till hösten igen när man heller inte vill gå ut i vår?  Eller ja, inte jag i alla fall. Det är väl ungefär samma sak som när man ska duscha. Segt när man ska gå in men man vill heller inte gå ut när man väl är där. Så min önskan, det är att frysa tiden så man kan vara vid det här stadiet hela tiden. Tänk vad härligt det vore om man hade en fjärrkontroll som man kunde styra tiden med (som ungefär i den där filmen click). Aja, perhaps in the future.

Still a kid?

Hejhej!

Har nyss varit på banken och fixat med lite konton och sparande och lite sånt där. Hade självklart mamma med mig eftersom att jag själv inte har en aning om sådana saker. Hon som vi fick prata med där på banken sa hela tiden "ja men nu är ni ju 18 år så nu kan ni komma hit utan mamma". Men, eftersom jag fortfarande inte har någon kunskap om aktier, ränta, sparande och allt annat jobbigt dom håller på med där på Swedbank så måste mamma hjälpa till.

+ att jag blundade när jag åkte släng-gungan och just nu lyssnar jag på Spice Girls, haha så innerst inne är jag nog inte redo för att gå till banken själv! Så de så.

Godnatt

Nu går jag och lägger mig! Imorgon blir det en sväng till banken, eller ja två banker och sen på kvällen är det först träning och sen myskväll med tjejerna. Godnatt, så hörs vi imorgon ♥

Förresten, kors i taket så har jag inte rört en plattång sen i lördags. Låter kanske inte så jättelänge men de som känner mig vet att jag ofta använder den minst 2 gånger per dag. Ska försöka trappa ner lite på det nu så ni får vänja er med att se mitt hår lite halvvågigt som jag har här på bilden.

dagen i ord.

Hejhej!

Det blev inte en sån lugn dag trots allt. Först blev det våffel-lunch med Hanna och Sofia och sen efter det träffade jag Angelica Andersson en stund. Fick ett pussel av henne eftersom jag fyllt år. Jag visste inte vilket motiv det var förens jag hade byggt ihop det och det visade sig att det var en bild på mig i Hedesunda. Riktigt rolig och annorlunda present, tack så mycket!

Efter det blev det en sväng till jernvallen där det blev lite innebandyspel med ett gäng (alba-)brudar. Var ungefär 13-14 alba-spelare och sen jag, Sofia och Hanna. Men men, kul att lira är det ju i alla fall. Efter innebandyträningen blev det övningskörning hem och sen snabbt in och käka en stund och sen iväg igen, på löpning med laget. Ledarna var på årsmöte med ledningen och sådär så vi sprang själv i stadsparken vilket kanske inte var så fullt seriöst men vi sprang ungefär 2.5-3.5 kilometer i alla fall. Nu ikväll så skulle Sofia träffa Carlis en stund så blir väl att man joinar dom (om man har tur och får) :D haha.

Där hade ni min sammanfattning av dagen i alla fall. Jag tycker själv inte om sånna här inlägg då man rabblar upp allting som man gjort i ett inlägg så ska därmed bli bättre med att blogga oftare och då skriva lite kortare inlägg som har lite roligare innehåll.


Seize the day

Godmorgon!

Är ensam i huset just nu eftersom syrran fortfarande ligger och sussar. Vädret ser strålande ut idag igen men jag känner för en lugn dag idag som innebär på ett ungefär, mig i soffan tittandes på nån mysig film. Kvällen kommer dock spenderas med ett fyspass med laget så så lugn kommer dagen nog inte att bli. Även fast man kanske vill det.

Bara 3 dagar kvar tills skolan börjar nu och vilken ångest jag har. Vet inte ens om jag pallar skriva om det för det är så sjukt trökigt. Sommarlovet har varit så himla bra och varför då förstöra nånting bra när det är som bäst? Det värsta med att börja skolan nu det är att det är det sista året. Om det var 1980 så ja visst, studenten here I come! Men nu när arbetsförmedlingen är det första placet man får besöka efter studentveckan så känns det inte lika kul. Plugga vidare kan man ju inte heller göra för så duktig är jag inte på att bestämma mig på vad och vart man vill gå. Aja, nu ska jag inte sitta här och grubbla över mina bekymmer. Nu blir det frukost istället.

memories

Hejhej

Kvällen har spenderats hemma hos bruna Hanna Balkefors som nyss har varit i Magaluf i en vecka. Jag, Sofia och Hanna satt i stort sett och snackade i ungefär 3 timmar. Massa gamla minnen och nya också för den delen. Väldigt roligt :)
Nu ska jag ta och sova men vi hörs, godnatt!

Ridning

Hejhej!

Har precis kommit hem ifrån ridningen. Det blev lite längre än vad vi trodde men det var riktigt roligt. Vi blev först tilldelad en varsin islandshäst, jag fick snälla Sota. Efter att vi fixat allt med sadeln och så, så var det dax för ridning. Så på ett led drog vi alla rätt ut i skogen. Vi fick testa på att gå vanligt på vägar, springa och även gå helt vilt ute i skogen, det var typ ingen stig utan bara stenar, buskar, snår, grenar och allt annat som ställde sig i vägen för oss. Efter cirka 2-2½ timmars ridning så töltade vi tillbaka. Till sist så blev det att vi 5 fick ta och rida barbacka bort till hagen som låg kanske 300-400 meter bort. Första gången jag red utan sadel och det var både kul och läskigt. Det kändes som att man skulle ramla av massa gånger och sådär men det var rätt mysigt också. Lite läskigt dock när Sota böjde sig ner för att käka gräs eller något liknande. Det var i alla fall något som var riktigt kul och jag rekommenderar det till alla, tjejer och killar, i alla åldrar.

Under de här två gånger jag nu ridit på en vecka så har jag kommit i underfund med att jag tycker att det är kul att rida, men skulle aldrig klara av att göra det varje dag som lilla Alexandra gör, jag har väl inte riktigt den passionen helt enkelt. Men några gånger om året är helt lagomt för mig och som sagt, det är något jag gärna gör igen. Måste även påpeka att det var stor skillnad att rida på Alexandras häst David inne i stallet än vad det var att rida på en islandshäst. Men det fanns en likhet mellan David och Sota, båda var riktigt snälla och underbara!

Horseback Riding

Godmorgon!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Julia. Först var det bara jag, Sofia, Alexandra och Julia men sen kom även Micke, Jonas, Jocke, Simon, Hanna och Viktor dit också. Vi gjorde, ja vad gjorde vi egentligen? Typ snackade och lekte med Julias nya lilla hundvalp Linus. Roligt var det i alla fall.

Idag ska jag, som jag skrev tidigare också, åka till Högbo och rida med Sofia, mamma, mammas kompis Ulla och hennes dotter Johanna. Vi ska rida på islandshästar i skogen i 2 timmar så man kommer väl förmodligen få träningsvärk imorgon. Nu ska jag göra lite frukost men vi hörs mot kvällen ungefär.

wonderful

Hejhej!

Åh vad underbart det är ibland. Jag satt här, vid datorn runt 16.00 idag och så gick jag som vanligt in på www.farjestadsbk.se och vad ser man, jo att deras match mot djurgården i european trophy visas på Viasat Hockey. Så eftermiddagen/förkvällen har spenderats framför tv:n tittandes på hockey. Vad jag har saknat det gänget, den sporten och den assisterande tränaren som i år nämligen är Jörgen Jönsson. Grabben som alltid kommer att ses som #1 inom hockeyn för mig. Men på god andra plats kommer den här snyggingen som är tillbaka i Färjestad BK i år och även är lagkapten i det lag som förhoppningsvis kommer vinna SM-guld i vår...

#51 Rickard Wallin
Matchen slutade btw 2-1 till Färjestad mot Djurgården. Målen gjordes av Pelle Prestberg och Rickard Wallin.

Always and forever


Sista kvällen med Ellen innan hon flyger ut ur viken och in i Uppsala på söndag. Vi sa igår att vi skulle "hålla tal". Hur seriös dom skulle vara sa vi ingenting om men tyvärr så blev det inga tal igår kväll så därför tänkte jag skriva några rader om denna lilla tjej här och nu.

Ellen Lindblom. Jag lärde känna dig när jag var 8 år och du var 6. Du skulle börja på Vallhovsskolan och jag blev utnämnd till din "fadder". Men vi lärde verkligen känna varandra för några år sedan. Då blev du en utav mina närmaste vänner och ett bättre fadderbarn kunde man inte önska sig. Du är snäll, glad, positiv och helt underbar. Jag kommer sakna alla filmkvällar, middagar, kvällar med bara prat, fika på stan och allt annat roligt vi har haft tillsammans. Jag vill tillsist önska dig all lycka till nere i Uppsala och du vet att du alltid kommer ha en fadder och en nära vän här hemma i Sandviken.

Jag älskar dig vännen! ♥

Lördag

Hejhej!

Gårdagskvällen var riktigt rolig. Vi åt köttfärspaj, kladdkaka och efter det lite chirres och marabou. Det blev mycket snack och även en hel del kort som det brukar bli när vi tjejer har grejer. Tänkte bara säga att dom kommer ut sen eftersom dom finns på Hannas kamera.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl förmodligen träffa tjejerna ikväll men vad vi ska göra det kan bara framtiden svara på.
Imorgon klockan 14.00 ska jag ut till högbo och rida, igen. Vi fastnade väl så mycket för David när vi var där sist, haha men den här gången ska jag, Sofia, mamma, mammas kompis och hennes dotter ut i skogen i högbo för att rida på islandshästar i två timmar.

avskedsmiddag

Nu drar jag till Hanna och hjälper henne att duka inför kvällen!
Vi hörs förmodligen imorgon, ha en bra kväll gott folk. ♥


Fredagstok

Hejhej!

Köpte bara lite smågrejer i Valbo, inget som är värt att nämna. Nu sitter jag hemma hos Hanna med henne och Sofia och snackar ihop oss om middagen ikväll. Blir paj tror jag, här hemma hos Hanna för att ha avsked för vår lilla vän Ellen. Nu måste jag kila men tänkte bara visa hur knäppa vi är på fredags-eftermiddagar...




Valbo

Godmorgon, eller godförmiddag är det väl nu kanske!

Jag har precis duschat och ätit frukost och om en halvtimme drar jag till valbo med Sofia och Hanna. Sofia ska klippa sig så undertiden så ska väl jag och Hanna kika runt i affärerna. Ikväll blir det förmodligen och förhoppningsvis en avskedsmiddag för Ellen. De som kommer att medverka är jag, Sofia, Hanna och Ellen såklart. Vi har ett problem bara, vi har ingenstans att vara. Haha men det löser sig nog. Ellen flyttar ju nämligen på Söndag ner till Uppsala för att börja gymnasium där. Tråkigt för oss men kul för henne! Nu måste jag snart snöra på mig skorna. Men vi hörs, ha en bra dag ♥

Säsongens första innebandyträning

Som rubriken lyder så hade vi ikväll säsongens första inomhus-innebandyträning. Jag hade jättehöga förväntningar inför träningen eftersom sporten är så underbar plus att laget är så härligt. Men när man kommer dit och det är 9 andra tappra själar där så sjunker humöret direkt. Att man sedan bara känner sig segare och segare för varje minut som går gör inte saken bättre. Jag älskar ändå sporten men önskar att den här träningen som jag längtat efter så länge skulle ha varit bättre, eller roligare kanske man ska säga. Men jag tror att den verkliga känslan kommer när man står på jernvallens plan och bara får springa fritt med klubba och boll. Det kallar jag frihet! (ftr, vi var idag i hammarhallen)

Pictures from Stockholm

Ååååååååka pendeltåg...
Vita converse (+ ett par polo ralph lauren)
Vår väg !
Buss
My girls
East side
och tillsist, lite bilder som inte bör visas kanske...
Men efter några timmar i buss eller annat färdmedel så blir man såhär tokig :)

Stockholm

Hejhej!

Har precis kommit hem från Stockholm. Har haft två underbara dagar i huvudstaden och det är en resa jag sent kommer glömma. Dagen på grönan var helt underbar och vi blev helt förälskad i Popexpressen! Speciellt när dom klockan 21.00 spelar We no speak Americano. Då var adrenalinet på topp. Vi såg även en riktig pudding inne på grönan och det var min och Sofias favorit från Paradise Hotel, Cimon Lundberg. Han var riktigt snygg i programmet, han är riktigt snygg på bilder men han var tammetusanimej snyggare live.

Dagen idag har spenderats på gatorna inne i centrala stockholm, eller ja i alla butiker åtminstone. Jag fick med mig en långärmad röd-vit randig tröja och en svart t-shirt från H&M, men även den här klockan som jag letat efter ett bra tag...
Dagarna har varit hur underbara som helst. Imorgon kommer det förmodligen att läggas ut lite bilder här på bloggen och om möjligt kanske lite mera text. Nu ska jag äta middag!

Stockholm

Godmorgon!

Vaknade 06.55 imorse trots att väckarklockan stod på 07.15. Om ungefär 45 minuter kommer Alexandra och hämtar upp oss och då tar vi bilen in till Gävle där tåget sedan avgår 10.06 till Stockholm. Jag kommer att komma hem imorgonkväll så jag skriver väl igen då förmodar jag. I alla fall, ha det så bra idag och imorgon så hörs vi imorgon kväll! ♥

Träning

Hejhej!

Regnet öser ner och gissa vart jag har varit? - Jo, i stadsparken och kört löp- och fysträning med laget. Är helt dyngblöt så duschen är väl redan avklarad ;P Haha nej då men nu måste jag snart börja packa inför morgondagen + att jag har en dusch som står på schemat också. Så vi hörs.

Stockholm

Hejhej!

För ett tag sedan fick man besök av Alexandra. Vi satt och fikade och planerade inför morgondagen. Vet att jag skrivit mycket om Stockholm den senaste tiden men jag är så sjukt taggad. Jag, Sofia, Alexandra och Jennie hoppar på tåget från Gävle imorgon klockan 10.06 så då är vi framme i Sthlm runt 11.30-tiden. På centralstationen möter vi upp lilla Hanna som just nu är i Stockholm redan hos hennes syster. Morgondagen kommer "bara" att spenderas på Gröna Lund medans onsdagen "bara" kommer att spenderas på stan. Vi kommer att sova hemma hos Alexandras "farbror" som bor ungefär 20 minuter (med pendeltåget) ifrån centralstationen. Vi kommer hem runt 21.00~21.30 till Sandviken igen. Jag hoppas på ett par roliga dagar med mina bästa vänner och förhoppningsvis kan man hitta något nytt och fräscht till garderoben också. Nej, riktigt kul ska det bli och nu vill jag bara att klockan ska ringa halv 8 imorgon, eller nej, där skrev jag fel, jag ser inte fram emot att gå upp så tidigt, men jag ser fram emot den tiden vi sitter på tåget och har hela resan framför oss :)


horseback riding

Godmorgon!

Gårdagen på hästryggen var riktigt rolig och väldigt annorlunda. David (hästen) var jättesnäll och om man har tur så får man följa med Alexandra upp till stallet någon annan gång också för det där var något man gärna gör om. Vill även tacka Alexandra för att vi fick följa med :)

Kvällen började med en ben&jerry's och film. Denna gång vart det The Wedding Date. Lite senare kom Simon, Patrick och Micke så då blev det en hel del monopol-spel.


Söndag

Hejhej!

Två dagar kvar till stockholm nu och en och en halv vecka kvar till skolan. Tiden går då allt fort fram och det ses både negativt och positivt från min sida. Jag menar, ju snabbare tiden går, desto snabbare får vi sommar igen. Sommaren har varit jättebra men jag känner ändå att man kunde ha tagit tillvara på tiden mer. Som när solen var här under sina fina veckor till exempel, man blev så bortskämd med solen att man tyckte att några moln på himlen var ett helvete. Nu är man glad bara det inte regnar.

Idag ska jag till jernvallen och kolla på match tillsammans med Jennie, Sofia, Alexandra, Julia tror jag och kanske Hanna. Senare idag ska jag, som jag skrev redan igår, åka till högbo och rida. Alexandra har en häst där, vid namn David och som vår nästan enda hästtjej så måste hon få ta med oss till hennes comfortzone. Rida är något jag inte gjort sedan jag var ungefär 5 år så det ska bli riktigt spännande. Ikväll, om jag hinner, ska jag förmodligen träffa Angelica en stund. Blir förmodligen en härlig filmkväll.
Nu måste jag fixa till morgonfrillan lite grann. Vi hörs senare!

Lördag

Hejhej!

Ikväll har jag och Sofia lagat pizza eftersom mamma och pappa är i Falun över natten. Senare kom tjejerna hit och kollade på remember me men det blev mer prat så vi la ner den och satt istället och kollade på lite youtube-klipp och sådär. Lite senare kom även Patrick, Micke, Simon och Jocke hit också.

Nu sitter jag mest och snackar med Jennie, Ellen och Sofia. Men ska väl förmodligen gå och lägga sig snart! Imorgon händer mycket, ska förmodligen åka till högbo och rida med tjejerna. Alexandra vår lilla hästtjej vill få med oss till hennes lilla revir eller vad man ska kalla det. Blir förhoppningsvis något riktigt annorlunda och roligt.


Kvällens middag made by systrarna uggla. Min del: Skinka och Mozzarella (+tomatsås såklart), Sofias del: Skinka, vanlig ost och svamp (+tomatsås såklart) :D 

Högbo del 2

Här kommer resten av bilderna ifrån vår dag i Högbo igår.


Så det var väl alla tror jag! Hade i alla fall en riktigt rolig dag i Högbo. Kvällen spenderades hemma hos Julia med Alexandra, Sofia, Julia såklart och sen kom Malin förbi en sväng också. Efter det blev det en biltur med Malin och vi hamnade tillslut hemma hos Micke där vi spelade kort med Micke, Simon och Jonas.

Idag ska jag inte göra så supermycket men vi är ensam hemma ikväll så det blir förmodligen filmkväll med girlsen. Ha en bra dag!

Like kids again

Hejhej!

Eftermiddagen tillsammans med gänget i högbo var riktigt rolig. Vi fikade, spelade kubb, lekte i lekparken, snackade, hoppade och massa mer. Något vi verkligen gjorde var att knäppa kort, så har en del att lägga upp här. En riktigt härlig eftermiddag då som sagt som jag kommer att komma ihåg ett bra tag fram över. Nu taggar vi bara Stockholm brudar :D


...

Har så många mer, men det får vänta för nu är det käk ! Säger bara en sak om er tjejer, ni kan vara flum ni kan vara skum men aldrig dum :D ♥

duktigt robin, jävlig bra!

Fan va smart man får va, herregud! På ett sätt tycker jag synd om dig faktiskt men mest är det väl för Färjestads skull!  Det är hemskt egentligen för du är en person man haft som förebild, en ung, duktig, hockeymålis och så går man och gör nått sånt här. Man kan väl bara säga en sak, hoppas du lärt dig nått utav det här och alla andra unga players också.

Carpe Diem

Hejhej!
Om två timmar ska jag till Högbo tillsammans med tjejerna (+jennie's hund) och typ ha picknik (stavningen?) och lite annat mysigt. Har nyss bakat kärleksmums eller snoddas som dom också kallas, skulle egentligen vara en hemlis för tjejerna men jag kan ju inte ha några hemlisar för bloggen inte. Hoppas inte dom går in på min blogg innan då! Jaja, kvällen kommer förmodligen att spenderas hemma hos Julia, med tjejerna och en film. Myselipys. Nu längtar jag bara tills Stockholm, det kommer blir grymt kuligt. Något som dock inte är så kuligt är att Ellen flyttar ifrån Sandviken till Uppsala om nästan en vecka..... Hon ska börja gymnasie där och jag kommer sakna mitt fadderbarn och min underbara vän så sjukt mycket. Menmen, så äre väl. Tänk då hur det blir om mindre än ett år när vi tar studenten, då kommer alla bara flyga ut från sandviken fort som tusan. Man får ta tillvara på den tid som är kvar helt enkelt.
Vill också passa på att säga grattis till Malin Öberg som tog körkort igår. Duktig du är bruden!! ♥

Eighteen

Godmorgon!

Gårdagskvällen var riktigt kul. Det var mycket folk vi inte kände där men med Angelica och Sofia vid sin sida så gick det bra. Hanna fick massa saker, b.la. en gästrikering utav oss gamla vallhovsbrudarna (angelica, sofia, jag). Vi käkade, körde trekamp, snackade, sjöng... Ja massa mer. Inatt/imorgonbitti drar Hanna till Magaluf i en vecka så hoppas att hon får det bra där. Men återigen Grattis världens grymmaste Hanna B !!!


Grattis

Imorgon fyller Hanna 18 år så ikväll ska bruden firas, grattis i förskott gamle vän :)

Finally it's back

Hejhej!
Gårdagskvällen spenderades här hemma tillsammans med Alexandra, Hanna, Jennie, Angelica, Sofia, Micke och Jocke. Det blev först Sex and the City 2 och sen blev det monopolspel fram tills ungefär halv 3. Nu har jag nyss kommit hem från Gävle med Sofia och Angelica. Vi har käkat och köpt present till Hanna Balkefors som fyller 18 år imorgon så kvällen kommer att spenderas hemma hos henne. Jag har ganska mycket att göra nu och har inte så mycket tid till kvar till att bara sitta här. Får se om jag hinner skriva något mer inlägg innan vi går till Hanna, annars så får jag önska er en fortsatt härlig dag. Justiaaaaa!!!!!! Solen är tillbaka, tack gode Gud vad underbart :D

Best friend hug

Hejhej!

Jag har nyss sett på klippen jag la upp för nån timme sedan. Jag säger bara, herregud! Tror det räcker så...

Tidigare idag har jag bara spelat Monopol med mamma och Sofia. Ett litet beroendeframkallande spel det där. När man väl börjat är det svårt att sluta och det är nog det som är förklaringen till att vi var uppe till halv 4 i måndag-tisdagsnatten. Om en halvtimme tror jag att det blir en ny runda, men denna gång med Sofia, Hanna och Viktor. Oh shit nu fick jag sockerdricka i foten också, aaaaaaaah blir galen. Hörs!

"Toppbloggarna"

Hejhej!

Jag hatar egentligen att man tycker Kissies blogg är så underhållande som den är och nu har "serien" släppts på youtube från när Kissie och Jackie var på kanarieörarna eller nått sånt, sjukt underhållande, men sjukt fjolligt också. Men jag tänker i alla fall se den och ja ni väljer själv om ni vill se detta fjolliga bråk mellan två så kallade "vuxna" människor...

Del 1:
http://www.youtube.com/watch?v=EnCWKGjLJjA&feature=player_embedded

Del 2:
http://www.youtube.com/watch?v=cMM5cnALPt4&feature=player_embedded

Del 3:
http://www.youtube.com/watch?v=R2HTjKnDeWk&feature=player_embedded




Twilight

Hejhej!

Har sedan tidigare vetat att Breaking Dawn, den fjärde boken från The Twilight Saga, kommer att bli uppdelad i två delar när den blir film. Jag visste även att Breaking Dawn del 1 skulle komma ut 18 November 2011 men nu har även release datumet för Breaking Dawn del 2 också avslöjats. Det blir nämligen den 16 November 2012. Jag säger bara en sak, shit hur ska man orka vänta? Läste nu också på www.twilightsweden.se att båda delarna kommer filmas samtidigt, men då är min fråga, varför inte släppa del 2 lite tidigare då så man slipper all denna väntan hela tiden. + att när del 2 släpps så är jag 20 år, ja menar en 20 årig Twilight-obsessed girl låter ju lite tokigt. Kommer man sitta där på premiären med 14-15 åringar bredvid sig! Nej skynda på filmerna Summit Entertainment. Tur att Eclipse var så grymt bra så man gotta sig i den ett tag till :)

Träningsvärk imorgon - Check!

Hejhej!

Har precis kommit hem efter en mördarträning och tar just nu en paus ifrån Morden i Midsommer, det blev lite väl läskigt för min del. Jag vet inte hur jag ska klara av Spökhuset på Gröna Lund om en vecka. Antingen blir det att jag går runt med tårarna rinnandes ner för kinderna och hjärtat högt upp i halsgropen, eller så kommer jag stå utanför vid pariserhjulet och vänta på att de andra torteras innanför murarna på Spökhuset. Endast framtiden vet svaret.

Som sagt så var träningen riktigt hemsk och jag är glad om jag kan gå imorgon. Men en mördarträning behövs nångång ibland också så att man känner sig ja, lite död helt enkelt. Träningsvärken kommer sitta fint imorgon, haha. Nu ska jag återgå till tv:n och Morden i Midsommer, men tror det blir Sex and the City 2 efter så kan sova utan mardrömmar.

Time is everything

Hejhej!
Gårdagskvällen blev lite spårad tycker jag. Det började med plump tillsammans med Sofia, Malin, Micke och Simon men slutade med Monopol, tills klockan var 03.30 på natten/morgonen. Kan ju stolt säga att jag kom tvåa på båda spelen i alla fall, stolt!
Idag har Hanna kommit hem från hennes stuga så jag kommer väl förmodligen träffa henne en stund men ikväll är det träning igen med laget+Filip. Känns som att träningsvärken kommer att komma imorgon, men bara bra det.
Nu är det en vecka kvar tills vi är i Stockholm, längtar. Men det betyder som sagt att det bara är 2 veckor och 2 dagar kvar tills vi börjar skolan från idag. Hemskt, vill inte ens tänka på det. Nej nu blir det Beverly Hills, ha en bra dag.

Little Lion Man

Hejhej!
Har ganska nyligen kommit hem ifrån träningen. Blev inte så fasligt jobbigt, helt okej faktiskt. En del intervaller, massa benfys och lite armar också. Nu är Malin här och vi ska väl ta och se på en film tror jag, har nyligen varit iväg och köpt en marabou efter att Hanna Renström lockat en så mycket på facebook, vi skyller på dig vännen. :P Nu ska jag gå och ta en dusch så vi hörs imorgon. Godkväll!

Paint

Hallå!
Har nyss målat om garaget tillsammans med resten av familjen. Riktig grisgöra men man får ju hoppas på att man får någon belöning för jobbet. Om två timmar är det träning som gäller och jag är helt slut i armarna nu efter målningen så får hoppas på att det blir mycket ben och lite armar på fysen ikväll. Nu ska jag ut och fika med farmor och farfar. Vi hörs!

Emma Green

Äntligen fick Sverige sin första och enda EM medalj i Barcelona 2010. Emma Green personligt rekord på 2.01 !!

Bokat och klart

Hejhej!

Har nyss träffat farbror och min pappas tremänning Morgan. Han kommer ifrån New York och bor nu i Lund där han pluggar b.la. svenska. Träffar han och hans mamma och pappa ungefär 1-2 gånger per år så det var kul att se honom igen. Lite roligt också för man får prata typ svengelska eftersom han förstår ganska mycket svenska men har lite svårare för att prata. Resten av dagen kommer förmodligen att fortsätta i ett lugnt tempo, tills kvällen kommer då såklart då det är träning med laget som gäller.

Nu är tåg- och bussbiljetter bokade till tisdagen den 10 Augusti och hemfärd onsdagen den 11 Augusti. Jag, Sofia, Hanna, Alexa och Jennie drar då till Stockholm på en liten "avslutning-på-sommarlovet-trip". På tisdagen så ska vi vara på Gröna Lund hela dagen och på onsdagen blir det shopping. Blir förmodligen riktigt roligt och på ett sätt ser man riktigt mycket fram emot resan, men ju närmare vi kommer resan desto närmare kommer man även skolstarten och det är inget jag ser fram emot. Det är trean, sista året, projektarbeten, bal, studentkryssning, studenten, ja jag vet inte men jag skulle hellre vilja börja om ettan än börja trean. För vad ska man egentligen göra om ett år när allt tagit slut?

motivation

Oskar Linnros, my hero, my motivation!

Evening entertainment

Hejhej!

Har precis sett på Wallander med Angelica, Sofia och mamma. Kvällen har tidigare spenderats med övningskörning, i stan måste påpekas, första gången jag körde i trafikljus och det gick suveränt. Det blev sedan en pizzamiddag tillsammans med mamma och sen efter det såklart Wallander + en Ben&Jerry's också. Onyttig kväll, men man måste ju ha några sånna också. Har kanske blivit lite väl många sånna nu på sista tiden men det ska det bli ändring på, från och med nu! (: Imorgon är det träning igen med laget, då blir det förmodligen mycket intervallträning men känner att det jag helst av allt skulle vilja ha nu är några kilometer i trebo-spåret. Tänkte inte skriva något mer nu, ska snart gå och lägga mig, trött som man är. Haha, vi hörs godnatt.

Estonia

Hejhej!

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Alexa med Jennie, Julia, Sofia, Alexandra såklart och även med några mumsiga grabbar, nämligen Ben & Jerry. En riktig myskväll blev det med massa prat och även lite förberedelser inför Stockholmsresan den 10 Augusti. Tänkte passa på att skriva lite om resan till Tallin nu. Eller ja, skriva och skriva, det blir nog ett antal rader men som vanligt så blir det mest att bilderna får tala för sig själva.

Vi åkte ju sammanlagt 14 personer och vi har haft det riktigt trevligt. Vi har ätit, pratat, badat - då de hade en bad&spa anläggning nästan längst ner i båten, vi har även shoppat lite i Tallin och självklart massa mer. Svårt att skriva om allt vi gjort så låter som sagt bilderna tala för sig själva, enjoy...


Kusin Maja, kusin Pom och mamma på väg till båten
Maja och Pom
Baltic Queen
Vid buffén
Maria, morfar och mormor
Mormor Lena
Morbror Mattias och kusinerna Maja och Pom
Sofia vid relingen
Mattias och Pom
Hela gänget äntligen framme i Tallin
Pom, lika söt och glad som vanligt!

Lunch på en Italiensk restaurang
Morbröderna Markus och Magnus, Maria, Pom och i vagnen så har vi lilla Maj.
Magnus
Hand i hand
Hela gänget innan middagen
Självklart blir det champagne när mormor fyller 70 år !
Grattis mormor. Hon fick en ring (den hon har på hennes högra hand), men fick även en till ring eftersom hon är sååå förtjust i Sofias döskalle-ring, eller?
Kusin Maja
Vid middagen
Denna bild på Maj får avsluta bilderna från kryssningen den 29 Juli 2010.

På vägen hem från Stockholm blev det ett stopp i Barkarby Quality Outlet

RSS 2.0