Happy New Year!!

Heej igen!!

Sorry för den ur usla uppdateringen och det blir inte bättre nu, jag lovar att jag ska ta tag i och skriva om min julafton, cupen i helgen och vad som allmänt har hänt under mitt 2008 men nu vill jag bara önska er alla ett Gott Nytt År  2009 !!!

Jag kommer att tillbringa kvällen med Hanna Renström och Ellen Lindblom. 2009 måste ju bara bli mitt år eftersom 9 lixom --- mitt nummer !! xD 


 PUSSS PÅ ER ALLA OCH HA EN BRA SISTA DAG PÅ ÅRET 2008 !!


Merry Christmas

Godmorgon på er  den här julaftonsmorgonen. Idag kommer jag att vara i min stuga i Hedesunda tillsammans med släkten. Har inte fått den här riktiga "julstämmningen" än. Det känns som om det är flera månader kvar, eller ja det känns så för mig iallafall.
   Igår var och min broder, syster och min broders kompis till Valbo för att köpa julklappar. Jag hade ju redan handlat färdigt alla men Sofia och Daniel köpte någon. På förmiddagen tränade jag och spelade sen innebandy med Maja och Alva på bessemer hallen. Nu är det 3 dagar kvar till Storvreta Cup och det kan man säga att man längtar till (önskar bara att jag vore på top med knät och allt som jag var för cirka en månad sen). Nu måste jag fixa det sista till ikväll och sen ska jag bara mysa och ta de lugnt men ha en riktigt GOD JUL allehopa!!

- Maria ♥


Idag blir det Kalle Anka och alla hans vänner. Sen kanske tomten kommer, vem vet? :P

The age has nothing to do about it

Hejj!

Kom nyss hem efter en spännande match mot F.93. Vi vann med 3-2 men det var ganska jämt förutom att det var vi som tydligen skulle spela så "fult" men det var nog lite mer tvärtom. Jaja, ska inte dallta om det men tycker bara inte man ska skylla saker på andra när man gjort värre själv.
   Ska ju inte säga att alla spelade fult och så utan det var en bra match och jag tyckte det var jämt spel även om dom nu kanske kommer säga att dom spelade bättre än oss vilket jag inte tyckte att dom gjorde.
   Ikväll ska jag till Magnus och Pom och dit kommer även Maja, Alva, Mattias och Markus. För er som inte riktigt vet vilka dom är så ska jag förklara att Magnus, Markus och Mattias är mina morbröder och Pom, Maja och Alva är mina underbara kusiner med ålder mellan 2 och 10 år. + att man inte träffat Maja och Alva sen Magnus och Marias bröllop i Augusti tror jag det var och Pom har man inte träffat sen han och hans dagiskompisar hade Lucia firande.

Måste även säga att klaga på att vi är äldre och "större" ska man verkligen inte göra under dagens match. Nu spelar åldern ingen roll, det finns tusentals 93:er som är bättre än 90:er och det finns folk i 93 laget som är bättre än folk i vårat lag så åldern är bara en bortförklaring enligt min mening!! Storleken vet jag faktiskt inte om det är så stor skillnad på, och om ni klagar på att vi är större så ska vi då klaga på att ni är snabbare???? Jag förstår inte alla dessa bortförklaringar, vi spelade för att ha roligt och vi spelar ju förtusan i samma jädrans KLUBB!! + att om med storleken dom menar längden eller bredden vet jag inte men längden är det inte så stor skillnad på. Det är kanske 70% i 93 laget som är längre än mig så då kan vi klaga på det igentligen också. Skärpning från både några i 93 laget och från några i vårat lag.

Detta inlägg blev ganska fokuserat på vad jag tyckte om matchen och så. Så om ni har några invändningar med var jag skrivit och kanske tycker på annat sätt så får ni gärna säga till, jag tyckte att båda lagen spelade bra och att resultat var rättvist.


Avslutar detta inlägg [som blev ganska långt (vilket inte var meningen)]
med två bilder på en tvåmåls skytt och en jaa bra spelare :D haha




Happiness Could Be Found Even In the Darkness of Times

Hejj x)

Igårkväll var jag med hanna och ellen. Vi såg på polarexpressen, den var jättebra, lite småmysig och gullig. När jag kom hem ´kollade jag på Twilight och den filmen är ju som sagt min favoritfilm nu för tiden så det var en väldigt trevlig kväll igår.
   Var och handlade julklappar i fredags och då köpte man färdigt alla till familjen och så, så nu kan man bara ta det lugnt dom här dagarna. Igår var jag och kollade på när herrarna mötte Norrby hemma och det slutade illa. Dom åkte på deras första förlust... Mäst på  grund av några dumma utvisningar tror jag menmen. Idag spelar damerna match i mora och junisarna match på jernvallen mot GGIK. Men eftersom jag inte riktigt vill göra skadan värre i knät så vilar jag till cupen och intern matchen imorgon. Nu måste jag duscha och sen ska jag åka ner på jernvallen och hejja fram junislaget så ha det bra.


- Maria ♥


Holidays Are Coming

Heej.

Sista dagen i skolan idag och sen blir det Jul Lov!!! xD Höll på att skriva höst lov nyss men kom på mig själv med att det ju faktiskt är jul lov. Idag ska jag klippa mig i Valbo och sen gå och shoppa lite Christmas Gifts där och i Gävle. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Jag tränade igår, hade tänkt ta det lite lätt men skitsamma jag körde på för fullt och vilken underbar känsla!!!!!!!! Det vad det bästa jag gjort nu på en och en halv vecka, så underbart att få springa av sig lite. 
Nu ska jag snart iväg och kolla på jul avslutningen men ha ett bra jul lov.

- Maria ♥




A cold tuesday morning

Hallåå.

Sovmorgon idag vilket är gryyymt skönt. Hade utvecklingssamtal i morse klockan halv 9 annars har jag bara pluggat inför Naturkunskapsprovet som vi ska ha i eftermiddag. Fick reda på att jag fått G på fysik provet idag vilket jag var väldigt glad över eftersom fysik inte är mitt starkaste ämne och det kändes som det provet inte gick nå bra heller. Så jag är nöjd med det resultatet. Idag ska jag till skolan tio i ett och sen slutar jag halv 4. Ikväll ska jag nog kolla på träning och sen plugga till spanska provet imorgon. Mycket prov denna vecka, först naturkunskap idag, spanska imorgon och engelska på torsdag men sen när allt det är över så blir det jullov. Längtar som tusan. Tänker inte på nånting annat än innebandyn nu, vill bara spela.

- Maria ♥


Plugg, plugg, plugg... 'Sista veckan nu iallafall x)

I Can't Stop Thinking About You

Heej

Sry för att att jag inte skrivit på ett tag men antingen har jag varit till sjukhuset, i skolan, kollat på träningar eller bara varit för trött för att sätta mig vid datorn. Jag var och röntkade knät förra veckan och där kunde dom inte hitta något fel så idag när jag var på sjukhuset igen så sa han att jag ska få åka till Stockholm och göra en magnetröntken där. Jag har fått lite tips från några bekanta vad magnetröntken är + att jag har googlat det. Har hört att man åker in i en grej, ligger där i typ 15 min (på internet stod det 20-90 minuter) och sen kan man åka hem typ. Man får heller inte ha smink, smycken och annat dylikt på sig under tiden. Men jag kommer att få åka dit om kanske 2 veckor och om jag skulle gjort det i Gävle skulle jag få väntat i 2-3 månader så då är det ju bättre to go south!!! Läkaren sa iallafall att det kan vara en skada i minisken eller nått sånt så isf gör dom ett litet snitt och tar bort den del som är trasigt x)
   Sista veckan i skolan nu och det ska bli så skönt med jullooooov. Vi har dock tre prov denna vecka vilket inte är så värst kul. Ett imorgon och det  verkar skitsvårt och jag har ingen lust att plugga nu heller. Får plugga lite imorgon bitti efter utvecklingssamtalet och sen lite ikväll. Saknar innebandyn mer än någonsin också, det värsta är att bara sitta på sidan och inte kunna få vara med och uttöva denna underbara sport. Men den 27-29 är det Storvreta Cup och den ska jag bara vara med och spela på annars vet ja inte vad, då skiter jag i om jag har ont i knät, Jag ska spela! Jag håller igång lite grann genom att Spinning Cykla. Det är dock inte lika kul som innebandy men det är ganska skönt för knät. Nu måste jag plugga vidare.

- Maria ♥

My Dream Boy Friend

Hejhej.

Var och såg Twilight idag med Malin och Sofia. Jag är ju förtusan kär på riktigt, killen som är med i Twilight, Edward Cullen (Robert Pattinson) han är ju helt jäkla underbar i denna film. Han är så otroligt snygg, underbar och helt fantastisk xD hahah 
   Jaja, ska försöka att inte tjata så mycket mer om den filmen men jag bara längtar tills jag får köpa filmen så jag kan se den varje dag. Idag åkte jag in till Gävle på röntgen. Var väll inte så märkvärdigt, hade en gammal värmlänning som skulle röntka det och han röntkade från olika vinklar av knät om man säger så. Haha, men garva på mig höll jag på att göra för först och främst pratade han med den där goa värmlänska dialekten och sen när han vred mitt ben så skrattade jag nästan på mig eftersom jag är så sjukt kittlig. Hahaha, nu ska jag drömma lite om Robert Pattinson men den filmen är verkligen ett stort tips till alla vintertrötta människor där ute. xD Eftersom det var andra gången jag såg den så kan jag gott och lungt säga att den får 5 av 5 stjärnor.

-  Maria ♥


Twilight har blivit min favoritfilm och Robert Pattinson "My Dream Boy Friend"

It's getting better

Hejj.

Sovmorgon till tio i ett idag. Fy fan vad skönt det är alltså. Snooza till halv 10 i morse och gick sedan upp och käka gröt som Sofia gjorde iordning. Nu har jag skrivit färdigt en labbrapport och snart blir det väll duschen och sen något annat trevligt xD
   Knät är ju bara piss just nu, gick lite på kryckor igår annars halltade jag så jag höll på att dö. På bessemer är det väll kanske 30-40 meter till matsalen från NV men jag behövde ha typ tre pauser för att kunna gå dit, knät gjorde så jädrans ont. Nu har jag käkat någon alvedon och massa C-vitaminer så smärtan i knät har faktiskt släppt lite och jag tror inte jag har någon feber kvar, eller lite kanske menmen. Halltar gör jag fortfarande men det känns bättre idag än igår. Sur är jag nu också för jag vill verkligen spela match i helgen och träna denna vecka men om man knappt kan gå hur ska man då kunna springa? Nu ska jag fixa lite grejor men ha det bra.

- Maria ♥

Worst night ever

Heej.

Igår gick mitt knä sönder igen, så idag har jag halltat hela dan och ingen träning blir det på någon vecka... Så jäkla sur!
Igårnatt kunde man inte somna heller så natten till idag sov jag sammanlagt en halvtimme ungefär. Inte så roligt, + att jag hade feber och var förskyld också. Vet ju inte vad man ska göra när man inte kan sova heller så då blir det att man bara tittar upp i  taket hela tiden. Orkar inte med allt just nu, febern, knät, skolan och ja allt annat som inte är på + sidan dessa tider.

- Maria ♥

Raindrops and tears

FAAAAAAAAAN!!!

Hur ska detta fortsätta, Robin Bengtsson ute ur idol?!?!?! Han är hur underbar, bäst, kunglig och snygg som helst!!!! Blir galen, man ringde ju 14 gånger då men det hjälpte ju inte. Istället gick fjant + fejk Kevin vidare (Alice har jag inget emot). Åååh, Aldrig Mer Idol! Nu kanske ni tyckar jag överdriver lite men asså så jävla bra som denna kille var, hur kunde han åka ut?! Och vad var det för fel på juryn ikväll då, kan inte ens välja en passande låt.



What a girl wants

Heej

Har inte blivit något blogg inlägg sen i söndags och detta kommer inte bli långt för jag har så mycket i skolan just nu. Har pluggt varje dag sen i söndags och jag är ännu inte klar. Träningar är det ju också som vanligt så det finns inte mycket tid över. Igårkväll tog jag lite Time Of från pluggandet och kollade istället på Titanic med Hanna, Malin och Sofia. Den är ju så grymt bra och vem faller inte en tår under filmen? Jag gjorde det iallafall. Idag har jag skrivit önskelista till mamma och pappa som ska ut och julhandla imorgon. Inget speciellt har jag väll önskat mig bara typ, pengar, laptop m.m. Nu ska jag duscha och sen plugga. Imorgon: Skola, idol med Hanna och Ellen.

- Maria ♥


Såg på Titanic igår, Leonardo DiCaprio blir helt klart utsedd till veckans snygging x)
Förra veckan var det ju Robert Pattison i Twilight, eller han var väll typ årets menmen xD

RSS 2.0