Nu har jag mina två stora kärlekar på väggen...

I julklapp förra året fick jag världens snyggaste tavla

och i år fick jag en tavla (som jag önskat mig) på min andra kärlek, New York
(jag har en brun fondvägg, därför bakgrunderna är olika)
Ikväll blir det nyårsfirande, vi hörs innan det, pusss!

Last day

Idag var det sista dagen på jobbet och det känns på ett sett lite tråkigt. Nu de sista dagarna har vi haft så kul där inne med alla trevliga brevbärare, + att jobbet i sig är väldigt skönt och helt okej att utföra. Nu är det i alla fall över, efter 3 fulla veckor, nu är det bara lönen man ska vänta på.

Ikväll hade vi "krismöte" med tjejerna eftersom att kvällen imorgon bara känns som en stor katastrof. Får hoppas att det blir så att "det löser sig" även fast jag hatar att saker ska lösa sig, jag vill att allt ska vara löst, i förväg. Nu ska jag se på film med mamma så hörs vi imorgon! + Färjestad är förresten bäst.

A little something

Godmorgon!

Dåligt bloggande från min del denna vecka, pga jobb och lite annat men det kommer bli bättre efter nyår - det lovar jag. Mitt nyårslöfte kanske. Igårkväll efter att hanna åkt så tog jag och läste en del i Kjell. Boken har hittills börjat bra och lite tragiskt så jag ser fram emot att lägga mig ner nästa gång och läsa. Nu hinner jag tyvärr inte för nu är det Gävle som gäller tillsammans med Sofia, Ellen, Alexandra och Jennie. Först blir det presentköp och sen jobb. Vi hörs efter det, ha en bra dag!

Godnatt

Hanna har precis åkt hem. Det blev mycket snack, hemmakvällsgodis, lite pensionärsjävlar och även Johan Falk. Riktigt trevligt! Lite roligt på slutet också när det blev så att jag var den enda som såg klart på filmen eftersom de andra två, d.v.s. min syster och Hanna hade somnat i soffan. Nu ska jag äntligen få sova och imorgon blir det först Gävle med brudarna och sen jobb på posten för sista gången på ett tag i alla fall. Sov gott så hörs vi imorgon!

Jobb

Nyss träffat Jennie en stund men nu blir det jobb till 19.00. Näst sista dagen, härligt!

Sleep

Hejhej!

Jobbade imorse, halv 7 till halv 11, så därför blev det att båda syskonen uggla sov idag från ungefär 17.00 till 20.00. Skönt var det, men ändå lite jobbigt, för nu kommer jag inte kunna sova på ett bra tag. Skulle egentligen åka till träningen för typ en timme sedan men så det kan gå! Haha, nu ska jag återgå till min sköna säng så hörs vi imorgon då det blir jobb och sen på kvällen ska vi träffa Hanna Balkefors, eller Hanna B som vi alltid sa när vi var små eftersom det även finns en Hanna R.

Stay positive

Busy day! Knappt en minut ledig och min två timmars långa sömn har verkligen satt sin plats i både kropp och knopp. Därför ska jag ikväll försöka gå och lägga mig tidigt, det blev dock bara en tanke och en förhoppning eftersom att jag just nu sitter och försöker få igång vår andra dator som fått världens virus på sig. Hatar när sånt händer och tyvärr så brukar jag aldrig lyckas med att få igång datorn igen. Aja, imorgon är det jobb halv 7 igen som gäller - kuuuul! Hörs efter det.

Bjuder på en bild på mamma och Sofia i lördags

Grattis

Mycket som hänt och jag har inte hunnit bloggat något emellan allt. Lite kort vad som hände under gårdagen var väl att vi först träffade våra underbara kusiner Maja, Alva och Pom, efter det blev det hem - se på hockeyn (vinst 5-2) och sen dra direkt till Julia. Grym kväll igår, trots att min dryck för kvällen fick bli vatten. Så idag har äntligen även Julia fyllt 18 år så vill säga ett stort grattis till henne, och även tacka för gårdagskvällen då hon slog klackarna i taket på lobby.

Jobb imorse, efter 2½ timmes sömn - skönt! Började halv 7 i gävle men det betydde att man slutade rätt så tidigt i alla fall. Nu ska jag fixa till mig lite och sen dra till valbo för att träffa Hanna&mellandagsrean ;)

Grattis på födelsedagen snygging

Annandagen

Hejhej!

Hade en jätterolig kväll igår, först hos Merima och sen på lobby. Det var sjukt mycket folk ute vilket var både positivt och negativt. Det positiva var att man träffade så mycket folk man kände och det negativa var såklart att det ibland blev så sjukt mycket folk att man nästan inte kunde ta sig framåt.

Idag blir det krogen igen eftersom Julia fyller år imorgon, så därför blir det premiär för henne efter tolvslaget ikväll. Jag kommer dock att köra både dit och hem eftersom vi ska jobba klockan halv 7 imorgon. Rooooooooooligt. Om några timmar ska jag till järbo och träffa kusinerna och efter det blir det hockey (utematchen, Färjestad - Frölunda) och tillsist blir det en utekväll.

Gänget hos Merima igår! 

Juldagen

Automatiskt blir man som ett barn på julafton. I alla fall så blir jag det fortfarande. Kalle Anka är fortfarande lika roligt och julklapparna självklart väldigt intressanta. Men för mig har mycket utav känslan man hade som barn försvunnit. Man är inte lika nervös längre, man kan sova kvällen innan vilket jag inte kunde som barn och för mig har nog hela uppfattningen om julen förändrats. När jag var liten var julklapparna allt, man längtade och längtade efter att få öppna paket efter paket och man blev alltid så glad och nervös på samma gång när tomten knackade på dörren. Nu är det viktigaste för mig att man får vara med familjen. Nu ska jag inte ljuga, juilklapparna är fortfarande väldigt underbara, men jag säger bara att de inte längre är allt på julen. Jag önskar att jag var tillräckligt vuxen för att säga att julmaten är det bästa, men då skulle jag ljuga. Alla säger jämt att de "äter ihjäl sig" på julen, men för mig har det alltid varit några köttbullar och några potatisar som gäller på julbordet. I år hade vår snälla mormor gjort tacopaj till mig och Sofia så att vi inte skulle svälta, så igårkväll blev till och med jag och Sofia mätta efter julbordet. Tillslut vill jag bara tacka familjen Uggla-Elg för en underbar julafton.

Kan lite kort berätta vad jag fick igår. Jag fick de två saker jag önskade mig i alla fall + massa, massa mer. Jag fick en tavla som jag önskade mig, den är 50x 125 cm stor och motivet är New York skyline. Det andra som jag hade önskat mig, trodde jag inte att jag skulle få, därför blev jag så sjukt glad för den presenten även fast det kanske inte låter så mycket, så betyder den mycket för mig och det var en Färjestad-keps. Drop dead gorgeous. Utöver de sakerna så fick jag presentkort i valbo på 600, presentkort på belissima, hårvårdsprodukter, ljuslyktor från orrefors, smink, armband, boken jag visade igårkväll och lite annat smått och gott.

Nu ska jag åka till farmor och farfar för att träffa farmors bröder. Ska äta lunch där och senare ikväll ska jag och brudarna till Merima för att äta, förfesta och sen dra till lobby.




Kjell

Nu går jag i säng med Kjell! Har gillat han under alla år på The Voice och under den tiden han deltog i Hjälp jag är med i en japansk tv-show. För 1-2 år sedan så släppte han en självbiogorafi från sin barndom och den har jag så länge velat läsa, och idag kan jag börja med det. Så i nya lakan/påslakan lägger jag mig och läser Kjell Eikssons bok som heter just Kjell.


Julafton

Nu är julen snart över. Konstigt, eftersom jag tycker det känns som att den knappt har kommit. Har i alla fall haft en superbra dag tillsammans med släkten och jag har fått väldigt många fina saker. Nu är jag dödstrött så ska ta och sova nu så skriver jag mer imorgon. Puss


Julafton

Inte helt fel med lite choklad på julafton! Om ungefär en timme åker vi upp till mormor och morfar i järbo för att fira jul tillsammans med Kalle Anka och släkten. Ha en bra dag (:

Merry Christmas

Nu är det Julafton. Kan ni fatta det? - Jag kan det inte. Året har gått väldigt fort, speciellt hösten. Jag hann knappt inse att hösten hade kommit förens snön började falla ner. Året har varit så fantastiskt på så många sett och enligt mig ska det sluta med en underbar julafton, juldag och en helt fantastisk nyårsafton. Så till er alla vill jag önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, eller som Sean Banan skulle ha sagt, ett gott nytt jul och en god nytt år! ♥

Skor

Justia, här är skorna jag köpte idag...

Gävle

Gävle för shopping och sen jobb. Fick med mig ett par skor hem som jag har tänkt att jag ska ha på juldagen. Nu ikväll blir det uppesittarkväll tillsammans med familjen, farmor och farfar och pär.

Sofia framför den världsberömda gävlebocken idag!

Världens bästa

Full rulle hela dagen, men det gillar jag, vet att jag sagt det förut men tycker om när det händer saker hela tiden eftersom jag hatar att bli sysslolös. Don't get me wrong, ibland älskar jag lugna och slappa dagar, men det är bara ibland.

Jag kan väl förklara lite kort vad dagen gått ut på. Först var det provet som gick helt okej faktiskt, trots mitt dåliga försök till pluggandet igårkväll, efter det blev det julavslutning och vid 11.30 mötte vi upp alla tjejer för lunch+fika på Wayne's. Riktigt härligt. Jobb efter det, lika kul som vanligt! Kvällen slutade med en väldigt underbar jul-mys-kväll tillsammans med tjejerna! Vi bytte julklappar, fikade och snackade som bara den. Man uppskattar inte kvällar som dessa så mycket som de borde uppskattas, det är väldigt härligt att bara sitta och snacka med sina vänner. Helt sjukt att man har så många nära vänner och måste säga att jag är väldigt glad för det. När jag var liten hade man någon nära vän (ofta bytte man sin "bästa vän" flera gånger, fram och tillbaka), man hade även väldigt många vänner, men som sagt oftast bara en eller två väldigt nära vänner. Just nu har jag ungefär 8 väldigt nära vänner och jag är så sjukt glad för det. Sedan vi flyttade hit till Ekostigen (2000) så har Hanna alltid varit en bästa vän, vilket hon även är idag, men utöver henne så har man under 2010 (lite 2009), skaffat sig så sjukt många underbara nya vänner som jag knappt kan klara mig utan idag. Tack för att ni finns och tack för att ni gör livet så roligt.



Sofia och Angelica på Wayne's idag

Now show me something pretty

Jag har just nu ingen studiemotivation, speciellt inte när det handlar om ekonomisk politik, så då fördriver jag tiden med annat istället, tog nyss ett varmt bad, sitter just nu och spelar kungen o.s.v. Nu ska jag fortsätta med att undvika plugg till provet så hörs vi imorgon, då blir det förresten lunch med tjejerna på Wayne's och efter jobbet ska vi ha en mys-jul-kväll!

Tips tips tips: Patrick Park – Something Pretty, perfekt för en vanlig, lite halvtråkig vinterkväll! 

Change

Kom hem från jobbet för inte så längesedan och är helt slut! Det man kan se fram emot nu är plugg hela kvällen, prov imorgon - 08.00. Borde vara förbjudet att ha prov på julavslutningsdagen tycker jag, tycker att det är en oskriven regel i alla fall, men den regeln var kanske lite väl osynlig för min Samhällskunskapslärare. Här kan ni se förändringen på håret också... (:


Impressive

Malin har precis åkt hem och återigen blev jag väldigt nöjd med både färgen och att jag fick behålla kvar så mycket på längden. Nu ska jag ta och sova eftersom jag är dödstrött men imorgon ska jag nog försöka fixa fram en bild på håret.

Vill även säga ett stort grattis till Frida Eriksson som fick körkort idag, grym bra jobbat vännen! ♥


Måndag

Hejhej!

Skolan är slut för idag och om några timmar bär det av till Gävle för jobb. Nu är det inte långt kvar tills julafton men jag tycker det inte känns som att julen snart är här. Visst snön är här, julmusiken är oftast på, ljusstakar står i fönstrena o.s.v. men jag tycker det känns som att det var igår jag fyllde 18. Sjukt. Nu ska jag snart ta och göra lite lunch och senare ikväll så kommer Malin hit och klipper/slingar mitt hår.


Söndag

Ingen Beck på en söndag, vad ska man då göra? För min del blev det att storstäda rummet, tops i hörnen t.o.m - patetiskt! Haha

Morgondagen ser helt okej ut förutom att man måste ta sig till skolan på något sett. Vill inte cykla och vill absolut inte gå, bussen är för seg och vi har ingen bil hemma. (I-landsproblem) man borde kanske bara acceptera läget istället för att sitta och gnälla för sigsjälv på sin blogg. :)

Imorgon är det jobb och sen efter det så tror jag att Malin ska klippa och slinga mitt hår. Tycker det är alldeles för mörkt nu så förhoppningsvis blir det lite förändring på den fronten. Nu ska jag ta och se på världens bästa serie OC och sen sova. Vi hörs imorgon, puss!

...but I hate the feeling of losing

Vi gör det bra i halva matchen, tror vi var för trött och seg innan. Efter 4-0 i baken efter första så är det svårt! Kul hade man i alla fall, påvägen dit, under matchen och påvägen hem. Men under ett tag på dit- och hemresan så såg det ut såhär...

I love the feeling of winning

Äntligen en lugn dag. Fullt upp hela vecka och nästa kommer fortsätta i samma tempo, till och med morgondagen. Men idag, då ska jag bara ta det lugnt, och njuta av det. Var och skjutsade bror till Järbo nyss och innan så tog vi en sväng upp till mormor och morfar där det blev ett parti Yatzi. Och vem gick ut som segrare tror ni..? Jo, jag såklart! 307 poäng kammade man hem och vann över mormor med 7, haha lördagsnöje.

Om en och en halvtimme kommer tjejerna hit för en filmkväll. Imorgon är det match mot mora, samling 07.30 - suck!

G as in good

Alla julklappar inköpta och vinst till Astonsherrar gör detta (hittills) till en bra dag. Ska snart skjutsa bror min och ikväll blir det filmkväll med världens finaste vänner!

Var på jernvallen (såg Aston vinna med 10-8) tillsammans med dessa gobitar...

To good to be true

Ska dra in till Valbo och trängas med folk nu och sen drar vi vidare till jernvallen och herrmatch. Medan ni inte läser min blogg eller under tiden ni gör det borde ni lyssna på detta...

It's like a drug to me


Helg

Första arbetsveckan klar och nu är det äntligen HELG! Sjukt underbart. Fick reda på att matchen imorgon är inställd också eftersom våra motståndare Långshyttan bara hade 6 spelare friska. Aja, nu ska jag dra till hemmakväll med Sofia. Kan väl tipsa om deras UF-företag också : www.tvartattuf.blogg.se :)

Fredag

Hejhej!

Sitter i skolan just nu och har håltimme. Hatar att dom har ändrat om schemat, hade tidigare två lektioner på fredagar och slutade 13.10 men nu har dom helt plötsligt tryckt in en lektion mellan mina två lektioner, och naturligtvis så läser ju inte jag Matte E! Inte kul. Klockan 14.00 ska vi åka in och jobba igen, kommer väl hem runt halv åtta kanske, och då är det äntligen helg för min del!!!!

Godnatt

Skola-jobb-träning. Det är så mina dagar ser ut just nu men imorgon är det fredag och då är det bara två lektioner i skolan + jobb efter det som gäller. Ska bli väldigt skönt med helg, man uppskattar den så mycket mer om man har mycket i veckorna. Det värsta är att helgen är helt fylld med saker som jag måste göra. 2 matcher, plugg, herrmatch, julklappshandel och förhoppningsvis träffa tjejerna! Nu ska jag sova men vi hörs imorgon, godnatt.

Projektarbete

Jag och Angelica jobbar tillsammans med projektarbetet då vi åker runt till alla nior i Sandvikens kommun och presenterar NV-programmet. I slutet av varje framträdande så ger vi niorna en liten utvärderingsenkät där de får besvara på frågor om hur de tyckte att det var och sådär. När vi hade projektarbetsdag i tisdags så fick vi se den här kommentaren... haha


A good day

Skolan är ju alltid tråkig så den hoppar vi över i detta inlägg. Men jobbet gick bra idag, var rätt kul också så det var bra! + att idag så har vi köpt biljetter till juldagen och annandagen på lobby. Alexandra, Jennie och Angelica köpte till mig och Sofia eftersom vi inte hade tid (p.g.a. jobbet), vill i alla fall säga ett stort tack för det!

Hittills denna vecka så har vi träffat väldigt många nya människor och jag vet inte hur många gånger vi har fått höra hur lika vi är varandra o.s.v. Det konstiga är bara att jag och Sofia verkligen inte kan förstå hur de kan tycka det. Men efter att ha hört samma sak i 18 år ungefär så har man blivit rätt van :)


Äntligen hemma

Herregud, måste ha varit den sämsta dagen någonsin under året 2010 för mig. Har aldrig varit så trött, både fysiskt och psykiskt. Det roliga är att det blir samma visa igen på torsdag, skola-jobb-träning, imorgon har man faktiskt lyxen av att inte ha en träning! Nu ska jag få min efterlängtade sömn, och imorgon är det back to reality again, tänk om man bara kunde fastna i en riktigt bra dröm istället, aja bara bita i det sura äpplet och köra nu fram tills julafton då man får vila!

Skolan

Hejhej!

Har projektarbetsdag idag vilket är väldigt skönt. Det är något man tycker är kul och samtidigt så får man mycket gjort. Om ungefär en kvart kommer farmor och hämtar mig här på skolan och då ska vi in till gävle och hämta upp Sofia och sen direkt till posten. Ikväll är det ju somsagt träning igen så vi hörs väl förmodligen efter den, pusss!


Första passet avklarat

Hejhej!

Nu är första arbetsdagen avklarad och idag fick jag reda på att jag och Sofia kommer att jobba hela denna vecka och fyra dagar nästa vecka. D.v.s. tills den 23 December. Det är inte så superkul men det är inte supertråkigt heller, men kan bara säga att det är bra träning för armarna. Sjukt va ont man får efter ett tag! Aja imorgon kommer att bli en jobbig dag, först skola 10.00-14.00 sen jobb i Gävle 15.00-19.00 och sen direkt till träning (förmodligen fys) på bessemer. Jag kommer alltså att lämna hemmet runt halv 10 och inte komma hem förens klockan 10 på kvällen. Sköööönt.

Lucia och jobb

Hejhej!

Skoldagen är över. En väldigt skön måndag som har innehållit Luciatåg i kyrkan och efter det lussebullsfika med klassen. Till lunch blev det den årliga "tomtegröten", själv orkade man inte äta något på grund utav fikat precis innan - tokigt det kan bli.
Om två timmar ska jag och Sofia åka in till Gävle för vår första arbetsdag. Vet inte om det kommer bli någon mer eller om det blir flera mer men vår släkt är i alla fall en posten-släkt. Farmor har jobbat på posten i sandviken, pappa har varit chef på posten i tierp, mamma har jobbat på posten i järbo, farbror i sandviken-valbo-gävle och min bror jobbar just nu på posten i Sandviken. Därför har jag och Sofia nu fått möjligheten att sortera julkort på posten i Gävle under denna vecka. Arbetstiderna är 15.00-19.00 så vi hinner med både skola, jobb och träningar. Vila har man ju ett helt lov till att göra sen!

Söndagsnöje

Hejhej!

Har nyss landat i hemmet igen efter 7 timmar till, i och från Insjön. Matchen slutade 9-7 tyvärr men ser det ändå som en vinst efter vår sjukt fantastiska upphämtning, från 7-1 till 9-7 är ändå riktigt bra tycker jag. I sista perioden gör vi sammanlagt 5 mål vilket är mer än vad vi brukar göra på en hel match. Tråkigt att båda våra målvakter Ida och Z:a var borta också. Aja, bara att ladda om inför Långshyttan hemma på lördag och förmodligen Mora borta på Söndag.

På bussen in...
På vägen hem, Mc Donalds i Falun...

Gameday

Insjöns IF BK IBK Aston

Leksandshallen, 16:30

Now you see it

Hej!

Tjejerna har precis åkt och det skulle egentligen bli att vi skulle se på film ikväll men det blev istället att vi satt och snackade från ungefär 20.30 till 00.30. Blir lätt så när man trivs, tiden bara flyger förbi. Nu ska jag ta och se på vänner tror jag och imorgon är det match mot Insjön i Insjön (eller ja leksand kanske man säger).


Lördag

Åh va fantastiskt bra Färjestad får vara ibland. Trots det ligger dom under med 1-0 efter första perioden, hemligheten bakom det = målvakterna. Färjestads första och andramålvakt är båda skadade så 20-åriga Andro Michel vaktar kassen idag. Aja, får hoppas att dom får hål på Hadelöv snart, för 1-0 visar verkligen inte hur matchbilden är.

Bakdagen i järbo var mysig och härlig som alltid. Gjorde runt 7 kaksorter tror jag så nu har vi frysen full. Nu måste jag äta och om en timme kommer tjejerna hit och ser på film.


Lussen

Hejhej!

Kom precis hem ifrån lusseinnebandyn. Jag var inte med och spelade i år eftersom att den första gången som jag spelade lussen (typ i 8:an) så gick min minisk sönder, tror inte att jag spelat sen dess eftersom att jag nu intalat migsjälv att det ger otur för mig att vara med, haha. Nej men var och kollade på Hannas lag ikväll och det gick riktigt bra för dom. Förlorade med 3-2 i semifinal - men de var sjukligt nära på att vinna. Grymt bra jobbat alla i lag "Hanna Renström". Nu ska jag sova och imorgon väntas den årliga julbakdagen hos mormor och på kvällen förmodligen film med tjejerna. Godnatt

Quotes from Ross Geller in Friends...

"It's because she's a twin, twins are weird"
"You know what's not one-of-a-kind?" - "a twin"



Torsdag

Hej!
Skolan idag var väldigt skön eftersom IBG var inställd och då fanns det bara en lektion kvar på dagens schema. Kvällen kommer att innehålla en innebandyträning men fram tills dess hinner jag i alla fall se första perioden på FBK-Hv71! Jobbigt att man har träningar varje dag det är hockeymatcher. Inget man kan göra åt, hoppas på vinst ikväll bara! (:

Vägen

Har precis sett på film tillsammans med Hanna. Det blev att vi såg Vägen, en film som hon sett, en bok som hon läst medan jag nästan aldrig hört talas om den. Filmen var bra, men ingen jag gärna ser igen. När man såg den insåg man hur glad och lycklig man ska vara över det man har, men vet aldrig hur länge det varar. Under filmens gång fick man hemska tankar i huvudet om hur ens eget liv kommer att sluta och vad som än händer så hoppas jag inte att det blir att man måste leva som de gjorde i "Vägen". Ska kanske även erkänna att jag grinade ett tag i filmen också, något jag är ganska bra på att göra när det är känslosamma scener. Nu ska jag ta och sova, eller nej jag somnar ju aldrig före ungefär 02.00 nuförtiden så det blir nog att se på Vänner, så har man bara Engelska C imorgon - me like.

At the top

Hejhej!
Kom hem från skolan för en timme sedan och nu ska jag åka till Valbo med mamma och Sofia. Skönt att det äntligen är onsdag-eftermiddag tycker jag. När onsdagseftermiddagen/kvällen kommer så känns det som att veckan vänder. Måndagarna och tisdagarna är uppförsbackar och på onsdagarna så står man där uppe på toppen och bara väntar tills man ska får åka nedför. Onsdagskväll betyder snart torsdag, vilket betyder nästan fredag, vilket betyder helg! :)

I guess I was lucky - I got several

"We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend"
Robert Lewis Stevenson



Fys

Alltid skönt att avsluta en jobbig dag med ett fyspass, - eller? Kroppen verkar inte riktigt hålla med men i knoppen känns det skönt. Så svaret på min egen fråga blir både ja och nej. Men det är väl alltid så efter en jobbig träning, att kroppen är helt slut men det känns skönt ändå, på något sett.

Imorgon är det skola och efter det ska jag åka in till Valbo/Gävle (vet inte än) tillsammans med Sofia och mamma för att kolla på julklappar. Nu ska jag göra migsjälv en kopp varm choklad och se på vänner!

Grattis till körkortet Alate

Grymt bra jobbat, stort grattis Alexandra! ♥


Tisdag

Godmorgon!

Tisdagar är väl bara för tråkiga dom? Jag menar, veckan har knappt ens startat vilket betyder att det är långt kvar till helg, det är en lång dag i skolan och idag så är även vädret väldigt dåligt. Om en stund ska jag åka till skolan för att ha engelska och lite annat och sen ikväll så är det träning igen.

This I like


Måndag

Haha, tänkte inte börja detta inlägg såhär men läste nyss att Andreas Weise är klar för Let's Dance, men det var inte det som jag tyckte var roligt - det tyckte jag var bra, men det jag skrattade åt var att Sean Banan även ska vara med där i år! Haha, kommer bli rätt kul tror jag. Har inte riktigt gillat programmet förut men jag kommer definitivt se det denna gång. Min svenska favoritförfattare Jonas Gardell ska även vara med. Grymt rolig och smart kille.

Nu väntar jag bara tills klockan blir 19.00 för då ska Färjestad möta AIK och då är det soffan och tv:n som gäller för min del. Ikväll blir det som sagt träning igen. Tränade bara en gång förra veckan pga sjukdom och hockey men nu är jag back on track.

Fysikprovet var svårt, obegripligt och förhoppningsvis avklarat. :)

Still in my head

Hejhej!

Klockan bara flyger fram såhär på morgonen. Allt jag hade tänkt göra hinner jag inte med. Om tre timmar så har jag ett fysikprov på skolan och jag har nu lagt ner mitt försök i att plugga inför det. Fysik, fysik, fysik, undra hur många gånger jag skrivit här i bloggen om att jag hatat fysik ? Det måste ha blivit några i alla fall... haha. Senare idag så är det plugg igen som gäller och dagen avslutas med träning - på jernvallen.

Kväll

Åkte på innebandy med dessa brudar idag...
Nu ska jag se klart på Beck och sen läsa lite i boken. Vi hörs imorgon, puusss!

Typical Sunday

Hejhej, denna söndag blir som alla de andra. D.v.s. först slappa och sen plugga. Har ett fysikprov imorgon + att jag måste läsa klart en bok och skriva en bokrecension på den, kul att man har över 200 sidor kvar bara. Skönt att det bara är ungefär två och en halv vecka kvar i skolan innan man får jullov. Så skönt, blir underbart när höstterminen tar slut och man slipper fysiken. Har haft det nu i två och ett halvt år och det är det värsta ämnet som finns - helt obegripligt. Man skulle kunna tänka sig att det är typ som matte fast med mer formler och typ "riktiga problem" men fysiken för mig är bara ett stort blurr! Oförståeligt helt enkelt.

Taxi Uggla

För att man inte ville följa med på lobby ikväll så fick man stå sitt kasst - man fick bli taxi istället. Måste försöka hålla mig vaken nu om jag ska orka skjutsa hem lite folk inatt också. Men jag får väl skylla migsjälv när jag erbjuder mig! :)

Filmkvällen var väldigt skön, som bara en filmkväll kan vara. Godis, vänner och en filt är ju bara måsten en kväll som denna. Det blev att vi såg på Love Actually, härligt.

Hemmakväll

Nyss kommit hem från jernvallen. Ikväll ska man äntligen få återse storstadsbruden Ellen. Blir en filmkväll tillsammans med henne, Frida och Hanna. Låter helt underbart enligt mig, funderade på om jag skulle följa med tjejerna till lobby men en hemmakväll kändes mer lockande.

Nu sitter jag och lyssnar på hockeyn, står 1-0 till färjestad just nu efter första perioden så jag hoppas att det fortsätter så :)


Sämst

Kan det vara tidernas sämsta idolfinal på gång? - Jag tror faktiskt det. Tur att jag nästan fullt ut slutade att bry mig om Idol när Weise åkte ut. Vore kul om en person som kunde sjunga kunde vara kvar i alla fall, men tyvärr så kom inte ens Olle till final. Patetiskt dåligt, säger bara patetiskt dåligt!

Förresten...


Fredag

Hejhej, blev en spontan-tripp till Valbo idag tillsammans med Hanna och Sofia. Mötte även Linda och Alexia där så då fick dom åka med oss hem. Jag köpte bara en julklapp och till vem det är och vad det är tänker jag inte säga. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske innebandy på jernvallen, kanske idol hemma i soffan..? ingen aning. Vi får väl se vad jag känner för.

Hon är ju bara för söt den där Sofia Uggla...
och på Natur är vi alltid glada och positiva, speciellt när kameran kommer fram!

Äntligen...

säger bara äntligen! När det var två minuter kvar så ville jag bara skaffa en pistol och rikta den mot tinningen, var så trött på att för tredje gången (av tre gånger) få se Färjestad förlora. När det var en minut kvar sökte jag ingen pistol, jag hade funnit hopp. 3-3 inför sudden slutade 3-4 efter straffar. Äntligen fick vi något annat än en förlust med oss från Gävle och jag var så lycklig över att äntligen få se mitt lag vinna.
Det låter kanske jätte-extremt med "pistolen" men i vissa stunder blir man bara så trött på allt. Jag kände bara inte för att se Färjestad förlora igen. Matcherna har varit väldigt jobbiga i år. Tänk er mig i min situation, en person som älskar ett lag, mer än nästan något annat, får bara se laget live ungefär 3 gånger per år. När man väl får se dom så räknar man med en vinst och en förlust bara finns inte. Två gånger fick jag uppleva det som inte fick hända, en förlust. När jag åkte in ikväll så hade jag samma tanke som de andra gångerna, det här vinner Färjestad! När sen bara Brynäs gör mål hela tiden och alla (ibland) jobbiga gävlebor skriker av glädje så börjar ens eget humör att bli väldigt väldigt dåligt. Jag hade upplevt det förut och jag fick göra det igen. Tillslut blev det i alla fall en vinst och det var så oooooerhört skönt. Pusss!

Hockey

Ska snart in och se på Brynäs mot Färjestad. Som jag har längtat och som jag har tjatat. Om ungefär tjugo minuter ska jag in och hämta pappa i Gävle men fram tills dess ska jag nog kika lite i skolkatalogen som kom hem idag. Bloggar förmodligen när vi kommer hem (eller ja, det beror på hur matchen slutar) :)

Winter


För att mina vänner är så snygga...

och för att jag har en sjukt dålig humor, hahaa.

Hoppas ni gillar er nya makeover! :)

Favorit

I min familj så tycker vi om väldigt olika maträtter. Jag älskar paprika, sofia hatar det. Hela min familj tycker om korv, jag hatar det. Min familj tycker om ketchup, jag hatar det. Pappa gillar typ allt, mamma rätt så mycket, Sofia ganska mycket, men jag är dock väldigt kräsen, förutom en sak. Sofia och mamma hatar ugnspannkaka medan jag tycker det är bland det bästa som finns. Så idag när jag fick friheten att laga min egen lunch så testade jag på att göra min första egna ugnspannkaka och det gick faktiskt väldigt bra. + att det var väldigt enkelt. Något jag verkligen kommer göra igen. Resultatet...

Efter min supergoda lunch så drog jag ner på stan för att möta SP-gänget, nämligen Sofia, Jennie, Alexandra, Julia och Angelica. Vi åkte ner på nyöppnade Wayne's i Sandviken och det var inte sista gången jag åkte dit i alla fall. Det var väldigt fint och mysigt.


1 December

Nu är det officiellt en riktig vinter. Brukar inte tänka mig November som vinter, även fast det varit hur mycket snö som helst. Den riktiga vintern börjar idag, enligt mig. Just nu är jag förbaskat förkyld och har ont i halsen, men det hör väl till vintern eller hur? Önskar bara att man kunde bli fullt frisk någon gång, har varit såhär i ungefär tio dagar. Inte kul.


RSS 2.0