Är man världens sexigaste man så är man


Ska inte skriva nå mycket mer än att idag har jag bara varit i skolan och sen kollat på
träning eftersom jag börjar bli sjuk. Imorgon blir det skolan sen gävle. Peace


Beställt hem


Matchen idag slutade med seger. 6-3 till IBK Aston. Grymt bra match och så underbart att fortsätta den längsta segersvit vi någonsin haft, d.v.s 2 vunna (+vinst mot P.96 sista matchen förra säsongen :) ) Hahha, ja hoppas det fortsätter såhär bra nu bara. På Onsdag tar vi oss an Åmot IF. 
 
Nu ska jag gå och läsa och sen börjar man skolan 08.00 imorgon bitti. *SUCK*



Grattis Jessica 19 år

Grattis gumman, hoppas du får en toppen dag! ♥

Va stolt jag blir över mig själv ibland

Hejhej!! 

Var i Gävle igår i nästan tio timmar. Åkte dit runt 11.30 och åkte hem runt 21.00. Alla som känner mig väl vet att jag aldrig hittar några kläder och att jag typ aldrig riktigt provar nånting heller. D.v.s att jag är väldigt kräsen och det började precis så igår. Men sen skärpte jag mig och hittade tillslut ett par jeans från H&M, Jeansleggings från Vila, T-shirt och Tunika från Vero Moda. Jag blev iaf jäkligt stolt över mig själv att jag hittade så mycket. Men det skulle inte ha gått utan Hanna :P hahah 
    
Vi gick även på Beck i stormens öga igår. Det var verkligen inte den bästa Beck film jag sett. Den kan inte gemföras med typ Den svaga länken eller så. Det var tråkigt för det var ingen riktig utredning så det kändes inte riktigt som en Beck film. Av mig får den 2 av 5 + . 

Idag spelar vi match i Långshyttan så vid halv 4 ska jag dit och sen nu vid halv  1 ska jag till Gävle och kolla på syrrans match. Senare ikväll måste jag plugga lite men annars bara ta det lugnt. Peace ♥

Lunch/Middag @Subway 

Fredaaaag!!!

♥   ♥   ♥
Är skit taggad till imorgon. Blir att åka in till Gävle runt 12.00 med Hannziie, Ankan, Rebecca och sis ! Nice nice, först shopping sen Beck - I LOVE IT 

His Music Will Live Forever


Åååh, alla dessa spekulationer om att han lever är ju precis samma som hände när Elvis dog. 
Just accept it people...

If you don't believe in yourself, No one else will!

Hejhej! 

Har ganska nyligen varit på Göranson Arena med Emma Lingvall och tränat Rehab. Vi var där i lite mer än en timme men blev inte att vi tränade så mycket. Dom där stora pilates bollarna som man kan rulla på var ju såå mycket roligare.
    
Snart ska jag iväg på träning men nu blir det mat. Imorgon är det äntligen fredag och första skolveckan är avklarad. Vet inte vad jag ska göra imorgon faktiskt men nått hittar man väll på. I helgen är det fullt upp. På lördag ska jag, hanna, angelica, rebecca och syrran till gävle för lite shopping. Måste verkligen köpa lite nytt nu och eftersom jag precis har fått lön så var det ju ett passande tillfälle. På kvällen ska vi se på Beck! Har verkligen längtat efter den här så hoppas den är bra. På Söndag ska vi spela match, det är mot långshyttan igen fast borta. Jag ska ju inte spela men följer nog med ändå. Sen måste jag även städa mitt rum, det är jäkligt stökigt just nu vilket det lätt blir när det är skoldagar... 

Nu ska jag käka. Peace ♥

Redan skoltrött

Hejhej! 

Gick i skolan idag från 09.15 till 16.25. Väldigt lång dag och känner redan nu att onsdagseftermiddagarna kommer verkligen ta kol på mig. Efter skolan stack jag och sofia ner på stan. Vi köpte med oss 3 Ben&Jerrys och även en film till Ankan, Män som Hatar Kvinnor. Första gången jag såg den filmen och även fast jag inte tycker om Mikael Nyqvist så var den riktigt jävla bra alltså! Härligt att Sverige äntligen kan göra något sevärt. Lite konstigt att se Peter Haber spela den roll han gjorde, är så van att ha han antingen som mordutredare i Beck eller knasig pappa i Sune.
     Stack sen vidare till bion där vi mötte upp Hanna. Satt där och vänta på att hon skulle bli klar i typ en timme och sen cyklade vi hem. Som sagt så har det varit en lång, jobbig dag och nu ser jag bara fram emot sängen och New Moon. Så här ser morgon dagen ut: 
08.40-12.55   Skola
16.30~17.30   Rehab träning @ Göranson Arena med Lingvall 
            ?         Innebandy träning @ bessemer

Peace♥

There's a little loooove in the air  ♥♥♥


Härliga Sovmorgon

Hejhej! 

Ska till skolan om ca en timme. Har haft en rejäl sovmorgon vilket alltid är skönt. Jag och syrran käkade nyss lite lunch och det blev typ fisk och makaroner... ;P Vakna Med The Voice har ju nu börjat på Kanal 5 på morgnarna igen så det är riktigt bra. Igår pratade dom om Amandavardet b.la. T.o.m Josefine Crafford vet vem det är lixom, men som sagt så har hon ju (i min mening) endast blivit "känd" för att hon är så sjuuuukt dryg. Folk skrattar ju åt henne och om hon ville vara känd på det sättet så får väll hon vara det. Nu ska jag ta och fixa lite grann, skriver nog imorgon nästa gång för ikväll har jag trääning.

Peace♥

Måndag

Hejhej! 

Har precis kommit hem från träningen. Tidigare idag har jag varit i skolan där vi fått reda på att vi kommer få Erik i biologi och det är verkligen superbra. Han gör lektionerna mycket roligare och mer lärorika! Har även fått en ny engelska lärare som verkar helt okej hittils iaf. 
     
Efter skolan stack jag, Hanna och Frida ner på stan för att köpa lite böcker m,m. Vi mötte även upp syrran, så tog vi en fika på Aldo's och satt kvar där i kanske 2 - 2½ timme :) Imorgon händer inte så mycket. Har en lektion mellan 12.35 - 13.45 och det är matte som står på schemat där och sen efter den lektionen slutar jag. Väldigt skön dag, kommer senare ha innebandy gym där på tisdags morgonen men det börjar typ om några veckor så fram tills dess så har man bara en lektion på tisdagar. Efter skolan tänkte jag cykla ner på stan en stund - lönen har ju kommit!!!!!!!!!! Så imorgon kommer jag blir rikare än vad jag någonsin varit förr, har aldrig haft mer än 2000 kr på kortet så detta blir en väldigt possetiv förbättring. Imorgonkväll är det träning igen och den är på jernvallen så det blir skoj. 

Nu ska jag duscha och sen läsa! Peace

GRATTIS VICTORIA REHN 17 ÅR !!


Jag kan ta skit, Jag kan ta smärta för jag har innebandy i mitt hjärta

Hejhej! 

Har varit hela dagen på jernvallen och matchen slutade med seger. Jävligt bra kämpat av alla och vi med vårt unga lag gick nog in och förvånade när vi vann med 4-3. Jag och Maja satt i sekretariatet och jag måste säga att vi var mycket bättre än dom och vi var nog värd mer en 1 mål i övertag. Skönt iaf att få börja säsongen med en seger och nästa helg tar vi oss an Långshyttan igen. Måste även påpeka att detta var första matchen som Emma Lingvall spelade eftersom hon har varit knäskakad. Hon spelade suveränt och fick även göra första målet. Tummen upp för nya IBK Aston dam (Y) 


Söndag

Hejhej! 

Igårkväll var jag med hanna igen. - Alltid lika skoj! Vi hyrde en film som hette Ten Inch Hero och den var faktiskt väldigt bra. Sen kollade vi lite på gamla skolkort och bilder och där hittar man alltid något att skratta åt.
    
Jag förmodar att de flesta har hört talas om eller t.o.m sett stockholms blondinernas bloggar. Man undrar ju förtusan vart världen är påväg. Som t.ex. Amandavardet.blogg.se . Kissie.se . Desireenilsson.blogg.se . Paulinadanielsson.blogg.se .... Hur orkar man hålla på och vara som dom är? Om ni inte har sett deras videoblogg inlägg så tycker jag att ni tar och gör det! Kommer lite ex. här nedanför.

Match Idag IBK Aston - Långshyttan IBK  Jernvallen 17.30



Nämen va fin sminkningen blev Dessie!! (Y)

Avslutar detta inlägg med en videoblogg ifrån Amanda

höst?

Hejhej! 

Inatt och imorse har det ösregnat verkligen. Är alldeles blött och grått nu. Inte alls roligt, men en dag som denna får man väll passa på och läsa lite eller kanske sätta på någon bra film. 

Igår var jag med Hanna. VI kollade på 17 Again och typ halva Baksmällan. 17 Again var faktiskt bra och lite rolig och det jag såg av baksmällan verkade också bra. Igår fick vi även hem lönepappren sen Juli. Det blev ju så att vi jobbade 12 dagar och antingen 5 eller 6 timmar dom dagarna. Lönen låg iaf på 6.625 kr. Jag blev oerhört förvänad för jag trodde jag skulle få typ 5.900 eller nått sånt och då var det ist. nästan tusen kronor mer. Arbetet som ofta kändes segt och jobbigt har äntligen lönat sig. Nu ser jag fram emot tisdag då lönen har satts in på kontot och då måste man verkligen förnya sin garderob. Känner lite panik på morgonen nu för jag hittar aldrig något att ha på mig. 

Nu ska jag sätta mig med min älskade bok och bara mysa. Peace♥


love

De flesta vet väll att jag är ett stort Twilight fan. Jag har läst böckerna på engelska och har även nu läst första och nästan hela andra på svenska. Hittade nyss den andra Trailern av New Moon. Enjoy♥


Ikväll ska jag träffa Hanna och förmodligen kika på en film eller så. På Söndag har vi första matchen för säsongen. Det är träningsmatch på jernvallen klockan 17.30 mot Långshyttan. Jag kommer ju inte att spela men kommer självklart kolla! 
   
Idag hade vi matte hela dagen från 09.00 - 12.10 sen slutade vi. Vi började med matte C och det kändes förvånansvärt bra nu i början. Det var inte så svårt utan nu i början var det mer en repetition av Matte B så det gick superbra. Men det brukar oftast vara så i början och sen blir det bara svårare och svårare. Glad är jag också över att vi fått ny Matte lärare som är jättebra. 2 thumbs up for the first lesson! Peace^^

Godnatt

Hejhej! 

Skriver ett inlägg väldigt snabbt. Idag har vi gjort något knasigt på förmiddagen och sen på eftermiddan spelade vi brännboll mot NV09 och NV07... Gillaaaaar inte nya klassnamnen btw!! Vi vann iaf mot 1:orna och förlorade mot 3:orna men jag var inte med så mycket pga knät. 
   Har nyss kollat på Another Cinderella Story med syrran och innan den var det träning. Nu ska jag ta och lägga mig och läsa i någon timme och sen sova. Imorgon blir det Matte C och Fysik B i skolan och sen helg f.o.m 12.10 - me like. 

M♥

Första skoldagen

Hejhej! 

Kändes hemskt imorse och igårkväll ska vi ju inte ens snacka om. När man kommer hem från träningen runt halv 11 så duschade jag och tänkte att jag skulle vara lite duktig och försöka somna 12. Men det funkar ju aldrig så då låg jag och titta upp i taket till typ 2. Trevligt! Och sen 7 imorse ringde klockan för att komma tillbaka till den tråkiga vardagen man så länge har sluppit nu. Jag längtar verkligen tills jag tar studenten! Humöret blev ju inte bättre när det första mina mentorer sa var att vi skulle slå ihop klasserna A och B. Skitkul, så nu är vi 33 stycken istället för typ 16-17 som vi var förra året. Herregud vad jobbigt detta år kommer att bli. Bra att man har sina kära vänner och innebandyn som gör det oerhört bättre! 
 
Har nyss varit på stan och käkat med Ankan och Sofia. Blev en sallad på viking och nu ska jag väll inte göra så speciellt mycket. Ska försöka njuta av dessa dagar i början då man inte har några läxor eller annat skit. 
Tacos middagen igår vart superskoj, mysig och grymt gott. Vi köpte även en sån här Hallonpaj som har varit på reklamen... den här "Lika gott som hembakat" =D GöttGött! Nu ska jag se på Harry Potter och Halvblodsprinsen, ha en bra dag♥
Tacos @ Hannas place




Valbo förra veckan



Nedräkning pågår

 
Snart ska jag träffa Hanna, Ellen och Sofia
och käka Tacos och sen ikväll blir det träning ♥♥♥

Goodbye my almost lover

Hejhej! 

Dålig uppdatering här igen men jag har som sagt inte lust och ibland inte tid till att blogga. Idag har jag tränat och det är ju hur kul som helst. Tror för tusan att jag aldrig kommer sluta med den här sporten för utan den skulle min vardag bli alldeles för tråkig. Menmen, det blir väll knät som ställer till det eller nått för jag kommer förmodligen inte spela i div.2 när jag är 40 år. 

Var med Victoria i Lördags. Det var riktigt skoj eftersom vi inte haft chans att träffas så mycket i sommar. Vi hyrde iaf Benjamin Buttons Otroliga liv och den var helt okej tycker jag. Den var rätt seg i början men blev bättre fram emot slutet. 

Hörde ett roligt citat idag på träningen (när vi snackade om språk i skolan)
 av självklart den underbara Jessica Ytterbom:

"Jag läste bara lite spanska men jag kunde bara Hello."  

Haha, hon är så underbar. Hon och Karin (+ alla andra såklart) gör träningen otroligt rolig och kan inte tänka mig spela utan dom. Imorgon är det träning igen på JERNVALLEN, ska bli suuuuuper kul. Imorgon ska även Hanna, Sofia, Ellen och jag käka tacos och lite annat gott som avslutning på sommarlovet. Peace♥



Fredag

Hejhej! 

Lite dålig uppdatering här! Även fast jag fortfarande är ledig om dagarna så har jag ingen lust att sätta mig ner vid datorn och blogga. Under veckan som gått har jag tränat innebandy och rehab. Varit i valbo med Hanabanana, ankan och syrran (lägger nog ut bilder lite senare). Nu gnäller sofia över att maten är klar så nu måste jag dra. Ikväll blir det nog någon film hemma och bara ta det lugnt. 

M♥

9 Augusti

Hejhej! 

Jag kom nyss hem från stugan. Åkte dit igår och åkte även in någon timme till "hedesunda centrum" och kikade runt lite på cityfesten. Träffade på Victoria och Emma där så det var skoj. Idag måste jag verkligen städa mitt rum, men vi får la se hur det blir med den saken. Vädret ser ju toppen ut och dalälven såg jäkligt lockande ut innan jag och brorsan drog. Ikväll kommer nog Victoria och kanske Frida hit så får väll se vad vi hittar på. I fredags var ju jag till Valbo med syrran och mamma. Jag kom hem iaf med en svart kofta och en klänning som jag hade tänkt ha i Mexico - 109 dagar kvar. 

Nu ska jag ta och laga lite lunch och sen ska det städas, städas och städas!!!! 

7 Augusti

Hejhej! 

Igår skulle jag egentligen blogga men då blev jag typ "sjuk" istället. Jag hade inte käkat någon frukost eller lunch och sen var det ju så varmt så det ledde till att jag spydde fem gånger. Efter några timmar käkade jag lite och då kände jag mig genast bättre men träningen blev inställd för min del. 

Igårkväll åkte Angelica och jag till Hemmakväll och hyrde två filmer och köpte lite candy. Vi såg sedan på dom tsm med sofia också. Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Jag måste: städa mitt rum och jag vill: ligga ute i solen och läsa hela dagen. Fram mot eftermiddagen ska jag kanske till Valbo och kika  lite. Tänk att det bara är typ en och en halv vecka kvar tills skolan börjar. Bara jag tänker på det så mår jag illa... Vart har sommaren tagit vägen? Allting känns som om det har gått så fort. Det jag kommer ta med mig som "Roligast i sommar" är nog kryssningen med angelica syrran och hanna. 

M♥

love it

Hejhej! 

Nu är träningen avklarad och träningsvärken har inte hunnit komma än. Med hemmakväll godispåsen i min hand och Hunbun bredvid mig så är jag laddad för film marathon. Får se hur många filmer det blir, vi hyrde iaf "I taket lyser stjärnorna". Jag har aldrig sett den men har hört att den är ganska bra. Nu ska jag pysa, imorgon är det träning (Rehab/Innebandy) och sen slapppp. Puss♥



.)

Hej! 

Sry för den dåliga uppdateringen, har haft lite annat för mig. I lördags kom Pom hit. Han sov kvar här tills i söndags. Vi spelade lite kubb, lekte med gossedjuren och åt tacos. Riktigt skojsigt. 
    Idag är det träning som gäller. Först en halvtimmes löpning, sen en halvtimmes fys och sen en timmes innebandy. Man sparar ju alltid det bästa till sist. I onsdags på träningen gick det bra. Vi sprang lite, körde fys och sen lite innebandy. Jag kände inte av knät någonting men man är ju ändå väldigt mentalt rädd. Det var verkligen hur kul som helst att träna iaf. Att bara få hålla i klubban igen var helt underbart. Det är verkligen världens roligaste sport och jag vet inte hur jag skulle klara min jobbiga vardag utan det. Fick födelsedagspresent av brorsan och farmors kusin Yvonne i fredags också. jag tackar så jättemycket. 
Nu ska jag ta och gå ut i det vackra vädret och läsa lite. ♥

Världens sötaste kusin


RSS 2.0