Valborg

Hejhej!

Vilket härligt väder det är idag. Tidigare idag kom Hanna och Ellen. Vi gjorde amerikanska pannkakor och sen solade vi och sen spelade jag och Ellen kubb i 2 timmar ungefär. Den långa spännande matchen slutade med vinst till mig efter att ellen omedvetet råkat kasta ner kungen. 
   Snart ska jag och Sofia till Angelica och äta och sen drar vi till hemmakväll och sen åker vi hem hit igen där vi kommer ha det lite mysigt. Kommer bara ta det lugnt ikväll och det ska bli väldigt skönt - ha en bra valborgsmässoafton=) 

GRATTIS AMANDA ISRAELSSON 17 ÅR !!!

Ellen ♥


Sofia♥ Hanna♥


Maria


Syster♥

 

Jag varnar känsliga tittare...

.. hahaha jaa för dom här bilderna kan värka lite äckliga för vissa men tänkte visa hur mitt knä ser ut just nu - har ju nämligen några blåmärken m,m.

Ni får tycka vad ni vill om hur det ser ut,
men jag kan bara säga att det har sett värre ut än vad det gör nu xD




Imorgon ska jag träffa Hanna och sen käka hemma hos Angelica. Ha en bra sista april! ♥

Varför kan man inte stanna tiden?

Hejhej!

Har nyss tittat på Desperate Housewives men det är typ det enda "opluggande" jag gjort idag. Jag har nämligen två prov i morgon - ganska svåra också, en svenska läxa på typ 30 sidor, en novell + kommentarer som jag har skrivit, spanska glosor och ett brev som jag ska skriva på spanska. Trots att jag har suttit hela dagen med plugg så har jag bara skrivit novellen + kommentar och pluggat till kemi provet. Jag behöver mer tid, kan man inte frysa tiden för alla förutom för mig? Haha, det tycker jag låter som en bra ideé. 
   Imorgon är det långdag i skolan och då ska jag gå med två kryckor men sen efter det skiter jag i dom. Känns så onödigt att gå med dom fast man kan gå typ lika bra utan, men om jag inte har dom kan jag typ få proppar i vaden och sånt där... 
Imorgon var det ju en vecka sedan jag opererade mig och just nu har jag inge ont - benet är fortfarande lite svullet - jag har blåmärken från knäskålen och nästan ner till vristen - och jag kan böja knät i mer än 90 grader. 
   Nu ska jag ta och läsa svenskan och sen ta och sova, hoppas inte eran onsdag blir lika hektisk som min! 

M♥

Lunch

Hejhej!

Är hos farmor och käkar lunch nu och hittade lite roliga - gammla bilder på datorn.





Aston-dagen

Hejhej

Har inte blivit att jag skrivit på några dagar men jag har haft så himla mycket plugg som jag måste göra - som jag ändå inte gjort. Jag är så jäkla trött på allt, skolan och knät. Tråkigt att innebandy slutar nu också. Igår var det den så omtalade Aston-dagen som IBK Aston arrangerar varje år. Alla klubbens lag spelar intern matcher mot varrandra och sen på kvällen är det för Herrarna, Damerna, Ledarna, föräldrar o.s.v middag på Living Room. Juniorerna spelade mot P.97 och de ettriga små killarna lämnade plan efter en förlust mot vårat tjejlag. Lika med Damerna som vann mot P.96. Kanske inte låter som en stor bragd att vinna mot P.97 och P.96 men dessa lag är jäkligt duktiga och har många bra induviduella spelare. Vid 12.00 spelade herrarna mot SAIK:s herrlag och det var IBK Astons herrar som vann med 6-4 trots att SAIK var väldigt aggresiva och gjorde några äkta bandy-pallare. 
   På kvällen gick damerna till Karisma Spa och badade och hade det trevligt. Jag kom dit lite senare eftersom det inte var någon ide att bada för mig när mitt knä är fullt med stygn. Trevligt verkade det som om dom hade haft och det hade även jag den tid jag var där. Dirrekt efter det gick vi till Living Room. Vi käkade bufeé och många höll tal. Pappa gick upp och utsåg årets Dam-spelare, årets Herr-spelare och årets Ledare. Först utsågs årets damspelare. I mina ögon fanns det ingen annan än denna tjej som kunde ha fått denna titel. Denna tjej är ödmjuk, snäll, rolig, duktig och ja det går inte att beskriva henne med ord. Hon har varit till stor hjälp för hela laget både på och utanför plan. Den som blev årets damspelare blev Jessica Ytterbom. (Ni hittar hennes blogg på länkar) Ska inte skriva nå mer om henne men hon är helt UNDERBAR. Sen var det årets herr spelare, det var lagkaptenen Johan Hedlund som blev det och han har varit väldigt duktig i år. Årets ledare vart självklart Johan Haglund - herrarnas tränare som liger bakom 2 cup segrar, DM guld och att dom kom på fjärde plats i serien Div.2 södra norrland. 
  Efter middagen och alla tal gick vi i damlaget hem till Angelica Lövdahl dit även några i herrlaget kom efteråt. Jag, Karin och Jessica åkte hem vid 23.00 då Jessicas mamma var så snäll och skjutsade mig ända hem :) Tack för en super trevlig dag alla som medverkat under matcherna, på middagen och sen senare på kvällen.





Ska avsluta detta inlägg med att skriva några ord om IBK Astons damlag 2008/2009.

Även fast vi förlorat i stort sett varje match och kanske inte haft det så lätt hela tiden så har vi ändå ställt upp för varrandra och alla har haft humöret uppe hela tiden. Det är inte lätt en lördag eftermiddag man åker hem från Mora med kanske 10-0 i baken, alla har ställt upp för varrandra och jag vill tacka alla underbara tjejor som man träffat nu 4 gånger i veckan i stort sett ett halvt år. Nu tar vi ny kraft och sen tar vi all denna possetiva energi som alla i laget har och ger ut exakt allt vi kan på matcherna - Nästa år blir vårt!

TACK FÖR ALLT - IBK Astons dam lag


Operation

Hejhej!

Nu är jag äntligen hemma. Jag har sammanlagt käkat 12 tabbletter b.la. morfin, smärtstillande m,m. Jag har aldrig haft nå ont i knät eftersom jag fått så mycket smärtstillande men nu går jag på kryckor och kommer att få göra det i tre veckor. Sjukhusgymnasten som jag träffade ville att jag inte skulle gå i skolan förän nästa torsdag och det tyckte jag var lite sent så jag tror jag går på måndag. Jag kommer iaf få åka taxi till skolan i tre veckor när jag går på kryckor men sen får jag börja cykla iaf spinningcykel. Jag kommer även få ta en spruta i magen varje kväll i fyra dagar och sedan även käka 2-3 smärtstillande tabletter varje dag. Jag tror jag käkat mer tabletter de här två dagarna än vad gjort under hela mitt liv.
   Det blev ju korsbandet som dom opererade. Först var korsbandet i stort sett av och enligt honom har jag spelat med ett trasigt korsband i stort sett hela säsongen men anledningen till att jag inte känt något har varit för att min trasiga minisk typ stödjat sig på leden så att det ändå funnits lite stabilitet. Nu ska jag inte skriva nå mer utan istället ta och läsa eller kolla på någon film eller  något annat skoj! Ha det bra ♥




Operation

Hejhej!

Klockan är nu 05.14 och jag varit vaken i typ 45 minuter. Var tvungen att tvätta mig med en konstig svamp och typ nått konstigt medel för att man typ ska bli "ren". Jag och pappa åker om en kvart till Uppsala och jag lovar er att jag kommer sova hela vägen + att jag ser förjävlig ut just nu, hög lockig tofs och osminkat fejs! Nu måste jag ta och packa väskan med lite små saker men vi hörs och ses kanske imorgon då. Jag ska operera mig klockan 07.15!
Ha en bra dag.

GRATTIS FRIDA ERIKSSON 17 ÅR
Bild m,m kommer imorgon :)

1 dag kvar... :S

Hejhej!

Nu är det bara en dag kvar tills operationen och jag är super nervös. Vet inte riktigt vad jag är nervös för men det är väll i stort sett allt som kommer hända imorgon. Operationen kommer ta från 70-90 minuter och jag kommer att vara nersövd hela tiden. Fick reda på idag att Angelica följer med mamma och sofia imorgon eftermiddag ner till sjukhuset i Uppsala och tittar till mig. :) Lite skönt att ha Angelica där eftersom hon redan gjort samma operation. Nej snart ska jag iväg till skolan så jag måste sätta lite fart men om jag inte skriver något inlägg imorgonbitti så vet ni vart jag är - Hemma är jag iaf på Torsdag förmiddag. Ha det bra!


♥M

Amerikanska Pannkakor och M. Jackson

Sitter ute på vår altan nu och käkar hemmagjorda amerikanska pannkakor i solen. Lyssnar även på Michael Jackson så det är helt underbart. Måste tyvärr åka tillbaka till skolan snart så det är ju inte så kul menmen. I eftermiddag ska jag åka och gymma men sen tror jag bara att jag tar och läser i solskenet. Ha en bra dag!


tre dagar kvar

Hejhej!

Idag har det verkligen varit en slappdag. Jag har typ bara tittat på alla bra TV program som går på Söndagar och jag har även pluggat lite grann. Jag såg nyss på Wipeout och det är så jäkla roligt så nej jag vet inte hur jag ska förklara. Jag ligger och skrattar ihjäl mig i soffan varje söndag - det är så himla roligt!
   Nu kommer jag gå i skolan imorgon måndag och på tisdag men sen blir det Uppsala. På Onsdag ska jag göra den så omtalade operationen och jag är sjukt nervös. Vet inte riktigt vad man ska känna men nervositet är nått som jag känner nu i alla fall. Drömde för några dagar sen om min operation och då var det hur lugnt som helst. Jag vaknade upp efter operationen och sen stack jag iväg och sprang dirrekt efteråt. Men det är nog inte troligt att det blir så - jag kommer nämligen inte att få springa på tre månader efter operationen. Så den drömmen var nog bara en underbar dröm. Nu ska jag plugga vidare och sen blir det att jag lägger mig och läser den underbar boken New Moon.


M♥

Innebandy

¡Hola!

Kollar på SM finalerna i innebandy denna eftermiddag och damernas match är redan avklarad. Det var Balrog som stod som vinnare mot Falun. Synd att inte Falun vann, hejjade lite mer på dom men var ändå inte så insatt. Nu är det herrarna som spelar och det är AIK som möter de nuvarande mästarna Warberg. Jihde gjorde nyss 1-0 till AIK men för mig spelar det ingen roll vem som vinner men jäkligt kul att kolla på är det iaf! Nu ska jag fortsätta kolla och sedan blir det att träffa Hanna. Ha en bra SOLIG kväll!  Oops nu blev det 1-1 ! xD


Helg !!!

Hejhej!

Nu är det fina vädret tillbaka. Solen skiner och det är varmt. Har varit i skolan idag då såklart och det var ganska skoj. Fysiken var ju såklart väldigt tråkig men på sista lektionen hade vi Drama. Vi hade improvisation och det var jäkligt roligt speciellt när man gör det med folk som vågar släppa lös lite och bara flamsa typ.
   Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog bara ta det lugnt och slappa lite framför tv:n eller så kanske jag tar och kollar på Twilight xD  Haha, nej nu ska jag ta och njuta av det fina vädret. Ha en bra helg!

De tre musketörerna!
Från vänster: Maria Uggla, Hanna Renström och Sofia Uggla - Vilka HETINGAR!!!!

Plugg, plugg och åter plugg.

Heej.

Kommer nyss hem ifrån en promenad med Hanna. Det regnade lite grann och det var ganska kallt men det var roligt med en pratstund. Idag har jag annars inte gjort så mycket. Var på innebandygym och i skolan då såklart och eftersom jag är klar med en engelskauppgift så får jag börja tio i tio imorgon bitti - Grymt Skönt !!!! 
    Snart är det helg. Kan ni tänka er det. Det kändes som man precis började veckan men nu är det redan fredag (snart iaf) och sen är det helg. Imorgon ska jag nog ta och gymma och sedan kanske träffa några kompisar. För övrigt har jag inte så mycket planerat för helgen. Ska va med Hanna på Lördag och sedan måste jag även plugga mycket eftersom det inte blev så mycket utav det under påsklovet + att alla lärare typ överöst en med massa läxor och annat plugg som måste göras.
    Ska även skriva en novell på svenskan och jag har börjat skriva 4 stycken men ingen känns riktigt rätt. Antingen är det för töntigt, för ointressant eller så är dom bara allmänt tråkiga. Måste komma på en idee snart känns det som eftersom vissa redan är klar med den uppgiften. Jaja, nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa och sedan sova - SKÖNT! Ha en bra fredag.


M♥

En vecka kvar

Hallåå!

Kom nyss hem från skolan. Väldigt segt som vanligt men blev glad över att jag klarade Fysik provet iaf. Det var skitsvårt men jag fick G så då vart jag nöjd.
   Idag måste jag bara plugga. Låg lite på latsidan under påsklovet så nu har jag skitmycket jag måste göra men har verkligen ingen ork för att göra nånting Tråkigt! Vi ska b.la. skriva en novell på svenskan och jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva om! Jag blir helt galen. Så svårt att bara komma på nånting men när man väll kommit på vad man ska skriva om så går det skitbra! 
   Nu är det precis en vecka kvar tills jag ligger på Elisabethsjukhuset i Uppsala med ett nyopererat knä. Vet inte om jag vaknat upp vid den här tiden men jag är så jäkla nervös nu. Man har ju hört lite av Angelica som nyss gjorde samma operation och hon sa att hon hade skitont efteråt. Det gör ju en lite skrajjsen... Nu ska jag ta och hitta på något vettigt.


M♥

Back To Hell

Hallåå !

Första dagen i skolan nu då efter nästan två veckors ledighet. Känns väldigt tråkigt, imorse när klockan ringde runt 07.00 så trodde jag inte att det var sant att det var skola idag. Ville bara ligga kvar och snooza i flera timmar. Kom iaf upp ur sängen efter ett tag och stack iväg till innebandy gym.
   Tjugo i ett börjar jag sen igen och då är det Kemi och Fysik som står på schemat och sen åker jag iväg och gymmar. Ikväll ska syster och jag dömma F.93 mot P.96 i en internmatch. Ska bli kul men även lite läskigt eftersom dessa tjejor är grymt bra, lika stora eller större än Sofia och mig + att dom är väldigt snälla så jag hoppas att dom uppför sig ikväll annars blir det en tvåa dirrekt. :P haha nejdå, men nu ska jag ta och laga lite mat och sedan fixa till håret m,m. Ha en bra dag! Puss ♥

* Förresten kan man ha gladiatorskor i skolan i mitten av April?

Påskdagen

Hallåå !

Hörde nyss ett högt skrik och då var det Sofia och Angelica som hittat en stackars liten fågel som har flugit in i altan fönstrena och därmed dött. Igår var Sofia och jag först i stugan där vi knockade lite ägg o.s.v och sedan fick vi skjuts av vår bror Daniel hem.
   Igårkväll kom Angelica hit. Vi tittat på Wipeout, Twilight och typ ja Sanningens Ögonblick tror jag också det vart och sen sov hon kvar här. Jag kan meddela att jag var vaken hela natten, jag har inte sovit en minut ens i natt så vi får se hur jag klarar av det här dygnet. Här kommer lite bilder ifrån gårdagen. Ha en trevlans dag!






Soliga dagar

Hejhej!

Åt frukost för ett tag sen och då var det 26 grader ute. Dock i solen men ändå. Senare idag kommer jag att åka till stugan i Hedesunda för att käka o.s.v och sedan åka hem på kvällen. Nu ska jag göra det mest underbaraste som finns. Lägga mig i en solstol med solbrillor på, bra musik i örorna och en superbra bok i händerna. Läser just nu uppföljaren till Twilight d.v.s New Moon, och som ni kanske förstod så läser jag den på engelska. Känns lixom mer äkta då för då är det författarens egna ord + att man lär sig jättemycket. Ha en bra dag !


M♥

Glad Påsk

Hejhej!

Vilket fint väder det är idag. Solen skiner och det är varmt. Igår tittade jag och Sofia på film, men det blev inte twilight den här gången utan någon film som danne hade på datorn + halva Mean Girls + halva What a Girl Wants. Idag kommer det nog att bli en slappdag, kanske sätta mig ute i solen och läsa en bok men ikväll ska vi till mormor och morfar och äta o.s.v.
   Igår såg jag tussilagosar här i Sandviken. Första gången jag såg dom var förra veckan i Västerås men nu har dom även kommit till Sandviken vilket är mycket bra. Ha en trevlig solig dag!


<3

Hejhej!

Igår kom Victoria hit. Vi tittade på Twilight ( det är tredje gången sen i tisdags som jag och sofia ser den). Jag är helt förälskad i allt som har med den filmen att göra och nu längtar jag bara tills den andra filmen kommer på bio. 
   Igår gjorde jag även om Jessica Ytterboms blogg. Hon vart nöjd och det är det viktigaste, hennes blogg finns på länkar. Idag har jag varit och gymmat på badhuset. Efter ca. en timmes hårdkörning började jag känna mig lite yr och allting blev suddigt. Jag satt mig ner ett tag och det blev bättre men känner mig fortfarande lite svag och trött i kroppen.
   Ikväll kommer mina morbröder Magnus, Markus och Mattias hit och även de som vi åkte till Norge med: Jonte, Lena, Lia och Leo. Glad Påsk till alla !! ♥


En person - Jörgen Jönsson

Hej!

Sitter här i mina nya jeans och min nya tröja och det är hemskt obekvämt. Ni vet när man precis köpt ett par nya jeans och dom är alldeles stela och trånga? - Så är mina nu. Menmen, dom är fina i allafall.
   Tänker även över vinsten igår för Färjestad. Nu har dom både vunnit serien och SM guld på en säsong men allt detta bra har även några tragiska saker med sig. För det första är det lixom slut på hockeyn. Vad ska man nu göra på kvällarna? För det andra så slutar Jörgen Jönsson. En av färjestads största spelare. Han fick i allafall sluta sin karriär med ett SM guld. Men han är ju stommen i laget. När man tänker på färjestad är den första person man tänker på Jörgen Jönsson. Mannen har spelat större delen av sin karriär i just Färjestad då han även provat på NHL ett tag. Igår slutade en av Sveriges bästa spelare och han kommer verkligen saknas i hockey sverige. 
   Det är även en sak till som inte är så kul med att hockeyn avslutades igår. Nu kommer allt med att byta klubbar och nya spelare kommer säkert tillkomma. Men nu när man lärt "känna" spelarna på ett helt annat sätt, man vet lixom mycket mer om hur vissa spelare spelar o.s.v. Läste t.ex. i tidningen imorse att Brynäs är intresserad av min favorit, Eero Somervuori och Lee Goren. - Helt sjukt, jag hoppas verkligen inte att Eero Somervuori byter för han är den spelare jag ser upp till mest. Han är en spelare som verkligen behövs i laget.
   Nu ska jag inte skriva mer om hockey. Jag förstår att alla "ohockey" - intresserade människor inte tyckte detta inlägg var så intressant men det gör jag :) Idag ska jag kanske träffa Victoria. Puss ♥


Guldet kom hem till Karlstad!

                                                      



Shopping och HOCKEY !!!!!

Hejhej!

Idag har jag varit i Gävle och shoppat lite nytt i garderoben. Var där med Sofia, mamma och mormor - en riktig tjejdag. Imorse eller 10.00 var vi hem till Magnus, Maria och Pom. Vi blev bjudna på fika eftersom Magnus (min morbror) fyllt 36. Vilket även hans tvillingbror Markus då gjorde. Så Grattis (några dagar efter er födelsedag) till mina morbröder Magnus och Markus! Nu kollar jag på hockey. Det är ju självklart färjestad som spelar och ikväll kan dom vinna SM GULD! dom leder nu med 2-0 och jag ska fortsätta kolla snart men kände att jag var tvungen att slänga in  ett blogginlägg. Tidigare var jag även på gymmet och sprang, cykla och körde lite styrka. Nu måste jag dra mig till tv:n men ni ska få se vad jag handlade i London och i Gävle.

1.


2.



1. Gävle
     = Jeans          Cheap Monday                400 kr 
    = T-shirt           WEZC                             349 kr

 2. London
     = Skor             Next                    £25 ca. 250 kr
     = Klocka         River Island        £35 ca. 420 kr

Hockey

Den här dagen har varit en slappdag. Jag har haft på mig mjukisbyxor och varit helt osminkad, ganska skönt men jag trivs ändå inte i att ha ruffsigt hår och ett knasigt ansikte xD Alltså en helt au naturel dag. Angelica kom förbi också och hon hade med sig fika från Hansen's till Sofia och mig - gullig hon är då! 
   Hela dagen, eller rättare sagt igår och idag har jag sett fram emot en sak. Hockey. Jajemen, ikväll spelar nämligen Färjestad - Hv71 den fjärde finalen och mitt älskade grönklädda färjestad leder med 2-1 i matcher. Nu ska jag digga lite musik, kanske några Robert Pattinson låtar och sedan sitta bänkad framför tv:n. Puss. 

även att kanadensaren Lee Goren (en av färjestads bästa spelare) inte ska vara med ikväll
för att en Hv-spelare gjort en ful tackling och Lee Goren fått en fraktur i nacken typ.. :/

 


En dag i Sandviken&Gävle

Hallåå!

Igår åkte jag och Sofia ner på stan och träffade ny opererade Angelica. Vi åt, pratade och gick runt i den varma solen. Vi träffade Hanna som följde med oss upp till Angelicas lägenhet där Hanna bakade en supergod tårta! Thanks B. Sen åkte jag Sofia och Angelica in till Gävle och gick på En Shopaholic's Bekännelser. Den var faktiskt ganska bra, en typiskt tjejfilm typ. Och det var lite läskigt för när Sofia, Angelica och jag sitter och pratar om en viss person så dyker han upp några meter bakom oss. Det var lite läskigt.
    Dagen slutade med att Sofia och jag kollade på min favoritfilm Twilight.


 

London

Hej!

Nu är vi hemma i soliga Sverige igen. London har varit underbart och vi har shoppat lite, varit på Thriller musikalen och varit på Madame Tussauds. Jag ska inte skriva nå mycket mer utan istället lägga upp många bilder. Vädret var lite varmare i London - Jag hade gladiator sandaler på mig många dagar men märker att solen skiner här också. Nu får ni följa vår resa i bilder och om ni vill se mer bilder gå in på min facebook profil. Puss!

           






 

London Calling

Nu drar jag, Sofia, Danne, Mamma, Pappa, Farmor, Farfar och Pär till London. Vi kommer hem på söndagkväll! Ha det bra här i Sverige! Puss


En dag kvar!

Hallååå!

Nu fick man påsklov då ! Fy fan va skönt, imorgon sticker jag till London och kommer förhoppningsvis hem med massa kläder och fina kort. Vi åker halv 12 tror jag imorgon bitti och kommer hem på söndag kväll. Idag gjorde jag ett Fysik prov som var väldigt svårt och jag hoppas innerligt att jag får Godkänt.


RSS 2.0