Den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst, utan den som levt var minut

Åh, man blir alltid så full av glädje och sorg (men på ett positivt sätt) när man ser på Spårlöst. Man kan inte hejda sig, tårarna kommer i vilket fall. Nu har jag precis hunnit plugga lite (skrev en uppsats som handlade om rubriken till detta inlägg) och ska då gå över till lite humor, nämligen en utav mina favoritserier när jag var liten - En Ängels Tålamod. Vi hörs imorgon, pusss!

Träning

Har precis kommit hem från ett löp-/fyspass. Var tungt att springa idag, lite halt också och sprang lite snabbare än vad jag brukar vilket ledde till att jag blev helt död sen! Skönt när det var över i alla fall. Nu ska jag se på spårlöst (:

Btw. Har namnsdag idag!!

Bland det roligaste jag gjort

Nyss kommit hem efter nästan tre timmar i pulkabacken. Har nog aldrig haft så roligt. Man blev precis som ett barn igen när man satt sig på pulkan och bara skrek hela vägen ner. Vädret var underbart, backen var grym och vännerna var bäst. Matsäcken, pannkakor och varm choklad, var ju inte så tokig den heller.

Fler bilder finns på facebook. Men ett stort tack för idag brudar! ♥

Se upp i backen

Idag åker jag och tjejerna till Högbo för några åk i pulkabacken. Vi hörs, pusss!

Solsidan

Ojojoj, vilka planer jag alltid bygger upp för mina dagar. Inatt när jag skulle sova tänkte jag: "Imorgon ska jag plugga hela dagen, kanske tom städa rummet om jag hinner". Vad har jag gjort hela dagen då trot? - Jo jag har sett på Solsidan säsong 1. Bra Maria, mycket bra

Bild ifrån igår, då denna snygging firades...
Lånade bilden ifrån Rebecka Gustavsson.

Lördagkväll

Hejhej!

Har precis kommit hem från Lobby och före det var det tjejkväll hos Angelica. Hemma hos Angelica var det såklart jättekul, tror vi var 13 tjejer och då kan det ju inte bara bli tråkigt. Efter det blev det Lobby då som sagt. Det var galet mycket folk ute vilket ledde till att det var rätt så... tråkigt. Eller jobbigt kanske är ett bättre ord. Aja, nu ska jag sova och imorgon är det nog plugg som gäller för min del, kul start på sportlovet va?

Btw. såg på FBK - HV71 innan jag åkte till Angelica. Har nog aldrig sett Färjestad vara så grymma och det med massa spelare borta pga skadeproblem. Dom vann i alla fall med 5-2. Mycket bra!! Nu är det fortf. bara fyra pinnar kvar till toppen. Sammanlagt den här veckan så har det blivit 11 poäng utav 12 möjliga. (2 vinster för färjestad, plus en i sudden, och en vinst för oss - Aston dam). Godnaaaatt

to good to be true


Lördag

Åh så härligt det känns att man har spelat en match redan denna helg och att den matchen slutade med vinst. Humöret är i stort sett alltid på topp och nu laddar jag bara inför kvällen. Först kommer jag att se på Färjestad - HV71 en stund och efter det åker jag och massa fler brudar till Angelica för att käka och förfesta lite. Min dryck för kvällen kommer att bli Ramlösa och Cola eftersom att jag helt enkelt bara känner för att ta det lugnt. Jag kommer ändå följa med brudarna ut på Lobby, första gången som alla vi brudar (som haar fyllt 18) går ut tillsammans och en sån sak får man ju bara inte missa!

"Vilken härlig dag"

...börjar detta inlägg med att citera Ted Gärdestad eftersom den här dagen har varit riktigt bra. Först blev jag och Angelica klar med rapporten om projektarbetet, sen blev det fika på Waynes med Hanna och Ellen och nu ikväll var det match mot Hofors. Det var väldigt jämt och som tur var så vann vi med 4-3. Ett stort tack till Sandra som var grym i målet idag, hennes förtjänst att vi vann. Vinsten betyder att vi inte längre ligger sist, något som är superduper! Och toppen på allt denna underbara dag är att man har fått sportlov. Så härligt, är dock mitt sista så därför måste man njuta så gått man kan. Nu ska jag se på lite webbprogram som jag missat, Big Brother, Schulman Show o.s.v! Imorgon blir det valbo med tjejerna och sen på kvällen ska Angelica firas.

Fredag

Projektarbetdag idag igen och jag och Angelica har i stort sett skrivit klart vår rapport nu. 30 sidor lång är den hittills. Galet. Klockan 2 ska jag nog ner på stan och fika med Hanna och Ellen och sen ikväll är det match i Hoforshallen, mot Hofors, klockan 19.00. Snart är det ju sportlov också. Känns inte som det, men har så mycket skolarbete att göra också så det kommer nog inte att bli så lugnt och avkopplande som man vill att det ska vara. Ska ju till London på torsdag i alla fall så något har man ju att se fram emot.


Träning

En rolig träning med dock väldigt lite folk. Några halvkrassliga och jag hoppas de blir bättre tills imorgon då det är match. Färjestad vann ikväll, underbart, hittills 5 av 6 poäng denna vecka! Vi hörs imorgon.

Torsdag

Hejhej!
Dagen började med att jag och Frida åkte till Göransson Arena för att gå på FramtidsFokus som är ett UF-företag som några elever i min klass startat. Där var det i alla fall massa högskolor man kunde prata med o.s.v, ungefär som en mindre version av SACO-mässan som äger rum i sthlm. En som stod där var Annika ifrån Eva & Adam, något som ett äkta fan tyckte var riktigt coolt. Haha. Efter det arbetade jag och Angelica på rapporten till projektarbetet. Inte mycket kvar nu. Nu ska jag se på OC och senare ikväll är det träning. En vecka kvar nu bara förresten!!!

21.30

Maria ♥ Onsdagskvällar. Så skönt att ha en dag mitt i veckan då man är träningsledig. Den här onsdagen tänker jag fortsätta i ett lugnt tempo, vet att jag har oerhört mycket plugg att göra men ibland får man vila också tycker jag.

Onsdag

Hejhej!

Hade prov idag i historia då som sagt och det gick helt okej, trots dåliga förberedelser ifrån mig. Fick skjuts till prix efter skolan med frida eftersom hon och emma skulle handla där och sen blev det en kort promenad ute i kylan. Ikväll tror jag att jag ska ta ett varmt bad, se på film och bara ta det lugnt.

Blå himmel och många minusgrader i vallhov idag

Sweet dreams

Nu tar jag mig bort ifrån medeltidens mörka tider och ifrån biologins problem med utdöda arter och går istället in i en värld med förhoppningsvis lycka, glädje och skratt. Kanske träffar man på Robert Pattinson, eller kanske vinner Färjestad SM-guld, vem vet vad som kan hända i drömmarnas värld.

Lycka, ångest och panik

Jag har precis kommit hem ifrån en rolig och bra träning laget. Så bra man kan må under ett innebandypass, alla ens jobbiga tankar om plugg, prov och inlämningsuppgifter försvann och istället gick man ut på plan och bara gav allt. När klockan sedan var 21.30 och träningen var slut så kom ångesten. Ångesten över att jag har varit "ledig" i två dagar och inte alls utnyttjat tiden till att plugga, ångesten över provet imorgon som jag inte pluggat något till, ångesten över att ha så mycket mer än bara provet imorgon att göra och ångesten av att vara i ovisshet om hur Färjestads match hade slutat. Som tur var blev det vinst med 3-2 i sudden och slutspel börjar allt närma sig. Bara fem matcher återstår innan playoff startar och just nu är varje poäng viktig, både för topplagen SAIK, HV71 och FBK, men även för bottenlagen SSK och FHC. En sak är säker i alla fall och det är att jag kommer leva i panik i ett halvår, det halvåret då det är uppehåll med hockeyn.

Statement

Det är omöjligt att plugga när man har datorn framför sig, medeltidsprovet imorgon kommer gå bra va,..

Studentmössa

Nyss varit till skolan och hämtat denna...

Fysträning

Har nyss kommit hem från ett löppass ute i 10 minusgrader - skönt! Därefter blev det en hel del fys, ben och mage, härligt. Vi var ett litet och tappert gäng idag men va roligt man kan ha det under plåga. Mycket skratt blev det och det är det som är så skönt med fysträningarna på måndagar, att man har ett härligt gäng att göra det med. Nu ska jag ta och se på spårlöst, kan det bli bättre? I don't think so. Imorgon ska jag förresten till skolan och hämta studentmössan!!!


Plugg

"Ledig" idag. Eller ledig och ledig, har galet mycket plugg att göra. Tror att det här kommer bli den värsta veckan i årskurs 3 för min del. Har två uppsatser på svenskan, ett historiaprov, en historiafördjupning, två uppgifter på engelskan och... ja nu har jag glömt bort vad det mer var eftersom det är så mycket. Inte roligt, något man får se fram emot är väl London om 10 dagar!

Resume

Haft en riktig toppenhelg. 6 av 9 poäng sportmässigt. Men 10 av 10 poäng nöjesmässigt. Nu - sova och sen köra sista veckan i skolan inför mitt sista sportlov. Tragiskt att tänka att varje lov man har nu är ens sista, ens sista sportlov, ens sista påsklov och sen..? Framtiden är oskriven men vad som än händer så hoppas jag på att jag ofta får återuppleva stunder med världens bästa familj och vänner, som t.ex. helger som dessa.

Inga problem

Solsidan, Time Out och Hitch - dålig Söndagskväll? Skulle inte tro det. Vad händer då med pluggandet? Just nu resonerar jag att det finns en ledig morgondag med tid att ta itu med allt. Just nu: Snook – Inga Problem (Remix)

Söndag

Hejhej!

Har precis kommit hem från Valbo. Sofia och Angelica har varit där och sålt deras lock som de har som UF-företag och då åkte jag dit och så tog vi en IKEA-lunch tillsammans. Inte helt fel det inte. Om en halvtimme ska jag ner på jernvallen och sen måste jag ta tag i plugget. Så svårt på ett sätt att göra det på söndagar. Det finns så många andra saker som drar min uppmärksamhet, som t.ex. solsidan och time out. Aja, är ju iofs ledig imorgon och på tisdag så har lite tid på mig med pluggandet.


Emma 18 år

Hej, har haft en riktigt rolig kväll först hemma hos 18-åringen Emma och sen ute på Lobby. Träffade på Sara och Alexa på Lobby vilket var riktigt kul. Nu ska jag ta och sova och morgondagen innebär förmodligen en hel del plugg - jippi!

Har några bilder med tyvärr rätt så kass kvalité, men så får det va ibland, kanske bättre än inget i alla fall
Chipsälskarna
Malin kör på tre flaskor samtidigt
Och Angelica ser fräsch ut...

Valbo

Nyss kommit hem från Valbo. Köpte ett par byxor ifrån MQ men skulle egentligen vilja ha så mycket mer, men sen tänker man att man ska till London om ungefär en och en halv vecka så jag blir tvungen att spara tills dess. Har även hunnit med att se på ett utav mina favoritprogram som jag tänkte tipsa om, och det är Schulman Show. Fjärde och sista säsongen som visas nu men varje avsnitt är väldigt intressant och roligt. Så på Aftonbladet.se finns en webbtv där alla avsnitten finns. Borde ses!

-26

Vaknade nyss och fick se att det var -26° ute. Helt sinnesjukt!! Är det ens lagligt att det får vara så här kallt? Nu ska jag gå ut i kylan tre meter till bilen för att hämta sofia på stan (hoppas man överlever). Efter det blir det shopping i Valbo och kanske Gävle med sofia och mamma. Ikväll ska emma firas! (:

Stolt

Riktigt bra brudar. Alla får ha en egen åsikt och min är att 2-8 inte speglar matchen över huvud taget. Vi gjorde förmodligen säsongens bästa förstaperiod men tyvärr så sätter inte vi våra chanser. Rullar iväg alldeles för mycket på slutet men något positivt var det, vi vann skotten med 28-27. Bara den saken liksom. Som sagt, alla får ha sin åsikt - och det här var min.

Derby

Nu ger vi vårt bästa och ser vad det leder till. Kom igen nu blått ♥

Fredag

Hejhej!

Ska väl börja det här inlägget med samma standardreplik som jag brukar göra den här tiden och på just den här dagen, - äntligen helg! Dagen och helgen kommer dock vara så proppad med saker att göra + att jag har grymt mycket plugg att göra, ni vet, som det brukar vara inför ett lov... Blir match ikväll, valbo och party imorgon och plugg på söndag då kanske. Ja, vi får se helt enkelt. Löser sig förhoppningsvis på något sätt.

Från två "födelsedagsbarn" till ett annat...

Grattis Emma på 18-årsdagen!!! Ha en superbra födelsedag så kör vi lobby på lördag ♥

Godnatt

Kom hem från träningen för en liten stund sedan och just nu ser jag på film. Ser på en rätt töntig, och för att citera några i min klass, en rätt så "lamet" film som heter Win A Date With Tad Hamilton. Den är iofs rätt rolig och så också såklart men förstår inte varför jag köpte den för cirkus 3-4 årsedan. Haha, lite kul på en torsdagskväll får man ju ha ibland. Om en stund ska jag i alla fall sova och sen väntas en morgondag med 3 timmars biologi och 1½ timmes historia. På kvällen är det derby. Vi hörs mer imorgon, godnatt!

Snyggast på jernvallen

Dagen på jernvallen gick bra. Inte så hårt jobb. Det vi mest gjorde var att sjunga, skratta och käka chokladbollar. Haha. Om ett litet tag är det träning men just nu vill jag bara sova så förhoppningsvis somnar man en liten stund.

Måste vara världens snyggaste vänner man hade idag på jernvallen
Även denna brud tar sig bra på kort,...

Grattis världens bästa Angelica Carlström

Shit, 19 år är du nu vännen! Ett stort grattis och hoppas att du har en fortsatt grym dag. ♥
Vill även säga ett stort grattis till Maria Elg som också fyller idag, grattisgrattisgrattis!

Onsdag

Jag älskar när skoldagen på onsdagar är slut. Jag älskar att känna att det snart är helg (för enligt mig så är helgen inte långt borta en onsdagkväll).. Så skönt att ha en träningsfri dag mitt i veckan också. Vad ska man då göra denna lediga och fria kväll? Jadu, det var en bra fråga. Plugg är egentligen ett måste men en film lockar mer så vi får se vad jag gör.

Imorgon ska jag vara på jernvallen från 08.30-15.30. Vi som går IBG nu ska ha uttagningar för de som sökt IBG till hösten. Beep-test och grejer ska dom plågas med så det blir nog kul att för en gångs skull bara behöva titta på och inte behöva göra det själv.

16 dagar kvar

Oj, va tråkig jag har varit som inte har bloggat på nästan hela dagen. Aja, nu är jag här igen. Kom i alla fall nyss hem från träningen så nu hade jag tänkt se på Notting Hill för att ladda upp lite inför London om lite mer än två veckor! Galet nära. Tiden går så fort, helgen efter det är det ju studentkryssningen och snart står man väl där, på studentdagen med hatt på huvudet och ett leende på läpparna. Nu ska jag inte fortsätta att skriva om ett utav universums svåraste begrepp - tid, och istället ta och duscha. Vi hörs imorgon istället, puss!


Tisdag

Godmorgon!
Ska snart åka till jernvallen och innebandygym. Har bara teori idag, något som låter rätt skönt efter fyspasset igår. Har hört att det är väldigt kallt ute idag så vi får se om man överlever cykelturen ner.

Spårlöst

Ganska nyligen kommit hem efter ett fyspass. Alltid lika jobbigt under tiden och alltid lika skönt efteråt. Härligt att när man kom hem så blev det "alla hjärtans dag"-fika med familjen. Nu ska jag se fortsättningen på spårlöst, ett program som jag fullkomligt älskar just nu. Grinar lika mycket varje gång

Söta Jessica idag innan löp-passet.

Satisfied

Hejhej!

Kom hem för inte så längesedan. Har haft lekar på badhuset tillsammans med klassen. Rätt roligt och annorlunda. Tidigare idag hade jag talet på svenskan. Personligen tycker jag att det gick helt okej, men att jag ändå kan lite bättre, men min lärare sa att han tyckte mitt tal var jättebra och att han blev positivt överraskad. Det var väldigt kul att höra! Fick VG+ för den prestationen.

Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills löp- och fysträningen ikväll - suck!

TV-söndag

Har nyss sett Sverige vinna på straffar mot Finland i LG hockey games. Dick Axelsson, min färjestadsfavorit, var ju absolut grym i hela turneringen + att han satt första straffen idag också. Underbart! Innan hockeyn kom Ellen och Hanna hit och fikade. Väldigt mysigt. Nu ska jag vänta på solsidan, time out och sherlock... vilken TV-nörd man är ibland.


Söndag

Söndag. Vad har sysselsättningen varit hittills? - Jo jag har sett på Made och har även letat fram en gammal Barbie-docka som jag ska ha med mig på mitt tal imorgon på svenskan då jag ska prata om skönhetsideal. Vi ska göra dessa tal som förberedelse inför nationella provet i April då vi kommer göra exakt samma sak. Tycker det ska bli rätt kul att göra talet imorgon. Har inte så stora problem att prata inför folk och speciellt inte om det är något ämne som jag känner mig intresserad av.

Så här är min Barbie, stylad och klar inför talet imorgon! Haha
Klart att man också måste stödja syrran och några utav mina närmaste vänners UF-företag, www.tvartattuf.blogg.se, 4 lock inköpta av mig, ett av varje färg såklart (: 

Godnatt

Hej
Har nyss kommit hem ifrån en kväll hos Angelica där hon, Frida, Ellen, Julia och jag har sett på film. Fast där ljög jag lite, det blev inte så mycket titta på film, det blev mer snack,.. som vanligt. Haha, inget fel med det. Nu ska jag snart sova och imorgon har jag en sak på schemat - plugg! (typical sunday, haa?)

Tyvärr

...så är det inte kämparglöden och matchen i sig som avgör vilka som vinner. Vi förlorar med 3-2 på grunt utav en dålig förstaperiod som slutade 3-1. Aja, vi spelar bra tycker jag, synd att vi inte fick in den på slutet bara.

Lite halvgalen, men en extremt peppad tjej...


Idag är det endast vinst som gäller brudar

IBK Aston - Strömsbro IF
Arena Jernvallen, 17.00

Lånade bilden ifrån Sandra Olsson, hope that's okay! (:

Fredagskväll

Tjejerna har precis åkt. Det blev först derby på jernvallen, vinst med 6-2, riktigt skönt! Och efter det drog alla brudar hem till mig och Sofia där vi såg på I Rymden Finns Inga Känslor. En väldigt rolig och bra film, definitivt värd att se. Nu ska jag snart sova och bara ladda upp inför morgondagen då det förhoppningsvis blir en vinst även från vår sida.

Väntade tills publiken gått innan vi tog ett gruppkort på jernvallen idag efter Astons 6-2 vinst.

Derby

Ska dra ner till Jernvallen och derby nu mellan Aston och Runsten. See you later alligator!


Fredag

Världens bästa känsla är väl när fredagen väl kommit? Älskar det! Dagen idag har börjat bättre än igår, som tur var, ikväll blir det att se derbyt på jernvallen och sen får vi se. Skriver mer lite senare på dagen,..

Värdelöst

Ber om ursäkt för alla som träffat mig idag. Har haft en riktigt dålig dag i och med många faktorer och har även inte hunnit med att blogga. Sitter med en Ben&Jerry's nu efter dagens andra träning - är man värd ibland tycker jag. Aja, vi hörs imorgon istället, förhoppningsvis vaknar jag på rätt sida då!

Round it goes

Plugg, plugg, plugg. Tidigare idag var jag så glad över att jag hade i stort sett skrivit klart talet på svenskan. Nu känns det jobbigt igen, engelska som måste vara klart och idag skulle man även börja på en svenska uppsats - något som jag inte har gjort. Haha, måste sluta vara så uttråkad på skoluppgifter och börja ta tag i allt direkt istället, med start från och med,... hmm - Söndag? Verkar som att det är enda lediga tiden man har. Aja, nu ska jag ta och se på någon film kanske eller lite vänner, aldrig fel, imorgon valde jag och Angelica att börja halv 11 eftersom vi har projektarbetsdag, då får man ta lite extra sovmorgon. Eftersom jag inte hade idag va,.. haha. Är helt klart en morgontrött person.

Skulle även uppskatta lite vår snart, var -12 grader ute nu, vill ha minst +12 nu när det är februari (:
All kärlek, till världens bästa grupp: HOFFMAESTRO – Our Song

Random

Hejhej!
Fick både börja skolan senare och sluta skolan tidigare idag. Riktigt lovely om jag får säga det själv. Nu sitter jag här vid blogg.se och tänkte hitta på ett roligt inlägg men har lite dålig fantasi ibland så det får bli ett sånt här random-inlägg där jag berättar vad som händer ikväll, imorgon o.s.v. Kan börja med ikväll, då jag och några fler tjejer ska se på innebandy. Imorgon är det däremot projekarbetsdag, lite tråkigt eftersom att jag i stort sett annars är ledig på torsdagar. Ska dock vara med på innebandygym, kan inte missa att få poäng i IBG Cup inte. Aja, there you go, lite om min vardag.

Onsdag

Hejhej!

Sovmorgon till tjugo i ett idag. Väldigt övanligt för att vara en onsdag. Gick dock upp tio i 9 och pluggade, lite ambitiös måste man vara ibland. Haha, nu ska jag snart åka till skolan och slutar halv 5 - suck. Vi hörs (:


22.00

Nyss kommit hem från dagens andra träning som gick rätt åt helvete för mig. Var så seg i benen och vet inte vad det berodde på,.. Aja, nu ska jag duscha och sen sova, vi hörs imorgon!

Amusingly

Bara för att jag har lite halvkass humor ibland, och även för att jag älskar Kjell:
http://www.youtube.com/watch?v=tLSTDVYvdZA&feature=related

och även detta, dock på något konstigt språk men man hajar ändå:
http://www.youtube.com/watch?v=CH8AJzaTui4


Skratta så jag grina, perhaps you'll do the same!

Tisdag

Hallå!

Har precis kommit hem från en träning med IBG och eftersom man får jobba hemma på engelskan så har jag i stort sett redan slutat. Ska ta och duscha nu och sen göra lite lunch. Tyvärr så har man en hel del plugg att göra, men som alltid så känns det mycket lättare att bara skjuta upp det en dag till. Hemska tankar.


Happyface

Har precis kommit hem efter en rolig träning. Först var det löpning utomhus men sen spelade vi tre mot tre innebandy i lilla vallhovshallen. Riktigt roligt gäng resulterade till en riktigt rolig träning. Det blev dock lite fys också men humöret var ändå på topp och alla sprang runt och drog på smilbanden en hel del. Nu ska jag se på spårlöst, väldigt bra!

Studiedag

Hejhej!
Studiedag idag. Skönt på ett sett men man blir även lite tokig på att dom lägger studiedag på en måndag då man bara har två lektioner och i stort sett nästan är ledig. Okej, kanske inte rätt resonerat men vore så mycket skönare att slippa en onsdag någongång ibland då man går i skolan till halv 5. Nu ska jag käka med Sofia och sen ska jag nog träffa Hanna en sväng.

Torsk

Japp, vad ska vi nu skriva efter den här matchen? Tänker Maria lite bittert för sig själv.
Kan bara säga att dom spelar i helt fel division, om inte dom går upp till ettan till nästa år så är det nå fel. Siffrorna flög iväg och de behöver man väl inte ens kommentera. Vad gör man då efter en brakförlust som denna? - Jo man åker till Max och gottar i sig allt man kan tillsammans med flera andra underbara (+glada, måste tilläggas) Astonspelare. Men justia, kan skylla förlusten på att vi jobbade till halv tre inatt. Haha (självklart ironiskt, om någon inte hajade det). Imorgon är det studiedag, härligt.

Lika som bär

Min syster och finansminister Anders Borg har vissa likheter...

Gameday

Hejhej!

Sov nästan till tolv idag, något jag sällan brukar göra. Men kan bero på att jag somnade ungefär halv 4 inatt. Om några timmar är det match. Det enda som är worth mentioning this day I think... Aja, vi hörs senare!

18.30 Gävle GIK - IBK Aston Träffen

Fyfan

Har precis kommit hem efter 6 timmar på Göransson Arena. Från halv 9 till halv 3. Herregud, man fick allt från dricks till en stor utskällning där i garderoben och jag säger bara en sak, vad är det med vissa människor? Aja, mitt korsband+minisk-opererade knä har fått en liten smäll utav att gå och stå upp i 6 timmar i sträck, för att sitta ner ens 2 sekunder där i garderoben var något man bara fick drömma om. Nu ska jag (äntligen) få sova, imorgon är det match, får se hur benen är på Aston-dam då,...

Tillslut blev det äntligen en nästan tom garderob, verkar som att vissa gått hem utan jacka dock...

Back again

Har varit i Valbo och spenderat några timmar tillsammans med min syster, tittandes på innebandy. Nu håller jag och syrran på att laga mat och om en timme drar vi till GA för jobb i 6 timmar, suck! Färjestad fick två poäng idag, hemma mot modo, så har hittills 8 pinnar denna vecka, utav 12 hittills möjliga poäng, klart godkänt, inte mer.

You Rock My World


Lördag

Hejhej!
Lördag idag och då ska jag först skjutsa in mamma och pappa och två kompisar till dom till Läkerol Arena eftersom de självklart ska se Brynäs mot Djurgården, avis man är! Jag älskar Färjestad men jag tycker om hockey, i vilken form eller i vilka lag spelar inte så stor roll. Ikväll/inatt ska jag och några andra underbara tjejer i laget jobba på Göransson Arena. Det är ju nå folkpark där och då ska vi stå i garderoben mellan 20.30 - 02.30. Härligt !! Haha sen imorgon är det match. Det var väl lite kort om helgens planer, som tur var är det studiedag på måndag så man får en extra söndag skulle man kunna säga.

2000 Watts

Haft en jättehärlig kväll tillsammans med Jennie, Sofia, Alexandra och Frida. Vi satt i stort sett och bara pratade men tiden bara flög iväg. Nu ska jag ta och se på Schulman Show, grymt bra program om ni missat det förresten, och ja sen sova! Vi hörs imorgon, godnatt!

"Dagens låt" blir en Michael (what else?) och Alexa, vad tycker du om dennaaaa ???!
Michael Jackson – 2000 Watts

Maybe we can start a new phase

Hejhej!

Har precis kommit hem från skolan och har precis fått helg - härligt. Idag höll vi på med bakterier på biologin, på ett sett är det väldigt intressant men sjukt äckligt när man tänker efter också. Ska fortsätta nästa vecka med att undersöka hur många bakterier det finns på skoldatorernas tangentbord, dörrhandtag, trappräcken o.s.v.

Idag ska jag ta det lugnt ett tag och sen ikväll ska vi till farmor och farfar och äta. Efter det ska vi förmodligen träffa tjejerna.


Godnatt

Ska försöka sova nu med min förkylning och feber och sen får vi se, förmodligen blir det skola imorgon,... men man vet ju aldrig. Godnatt :)

Som ett stort skämt

Hejhej!

Har precis kommit hem från en träning som var rolig och som stundtals gick bra men ibland gick det så förfärligt dåligt. Vet inte om det är feberns fel för ibland så var det som att jag hade ett gigantiskt hål i bladet. Virrig var jag i alla fall, men det skulle bli värre - jag blev irriterad. Och hur blev jag det kanske är frågan? Jo, jag får reda på att Färjestad ligger under med 5-0. Dom som håller på att ta sig ur svackan nu och så blir det såhär... Riktigt jobbigt. Så mitt hopp på en 15 poängsvecka är förstört, nu satsar jag på 12 poäng! Måste kanske påpeka att Färjestad vann sista perioden i alla fall, då Rickard Wallin fick in en puck, men inget att vara glad åt, på tavlan står det ändå 5-1 och det är ändå en förlust.

Seize The Day

Hejhej!

I stort sett ledig idag. Ingen IBG och vi fick jobba hemma på engelskan. För ett tag sedan var jag och Sofia ner på stan och bokade tid för sminkning till balen, men det är i stort sett allt jag gjort idag. Skönt! Ikväll är det träning, som vanligt. Dock börjar jag att bli lite sjuk. Är förkyld och antingen så har jag feber eller så är jag påväg att få för just nu skulle man nog kunna koka ägg på min panna. Väldigt roligt va,? Något som däremot är väldigt roligt är att imorgon är det fredag och efter skoldagen så är det helg.


+ Hoffmaestro kommer till Lobby den 23 Mars,.. hur grymt?


London calling

Hejhej!

Har nyss kommit hem ifrån en kväll hemma hos Alexandra. Riktigt roligt man kan ha med den bruden, + Sofia då såklart! Ikväll är det även färdigbokat. Den tredje Mars åker jag, Sofia, mamma, pappa, Danne, Pär, farmor, farfar och Ronald till London. Grymt kul. Älskar London och har alltid drömt om att åka tillbaka dit, vi var ju där för två årsedan och jag hoppas att denna resa blir lika grym. Då blev det en Michael Jackson musikal, nu blir det The Phantom of the Opera. Har "bara" sett den filmen tidigare men älskade den så det blir nog ett par underbara dagar i en utav mina favoritstäder.

London för två årsedan...

Bättre dag än förväntat

Onsdagar är ju samma sak som mördardagar i skolan för mig och dagen idag höll på att luta åt samma håll... Morgonen och förmiddagen var rätt seg men innan lunch hade vi ett betygsprat i Samhällskunskap. Ett ämne som jag tycker är helt okej intressant, ett ämne som jag alltid har fått betyget G+ på alla uppsatser, prov o.s.v. Dock ett VG och något VG-. Jag var i alla fall helt säker på att jag skulle få ett G+ i den kursen, d.v.s. ett G i slutbetyget. Men min lärare gav mig ett VG, stor förvåning!!! Väldigt skönt, tack Christina. Dagen avslutades med att vi fick sluta 16.05 istället 16.25. Ibland så betyder tjugo minuter så mycket, tack Tobias för det. Kvällen kommer nog att spenderas tillsammans med Alexandra och Sofia. Jag tror att jag kommer att bli "tvungen" till att se Dorian Gray igen. Ni vet kanske att jag förut skrev att jag förmodligen inte kommer se den igen, eftersom den var så konstig o.s.v., det verkar dock som att jag hade fel, men jag får i och för sig skylla mig själv eftersom det var jag som såg den i förväg även fast vi planerat att se den tillsammans någon gång. Men som jag sa då, så kunde jag inte hålla mig (: Nu ska jag förhoppningsvis snart äta middag, är sjukt hungrig efter en heldag i skolan.

6 pinnar tagna,.. hittills!

Åh så underbart. Färjestad kan tydligen vinna på hemmaplan! Efter fyra raka hemmaförluster så blev det äntligen en vinst, 2-0 hemma mot Luleå. Nu är jag glad. Eftersom jag "håller" på så många lag, mitt eget, färjestad och astons herrar så brukar jag oftast använda mig utav ett poängsystem. Så på en lördag t.ex. om vi har match, Färjestad har match och Astons herrar har match så är det alltså 9 poäng som står på spel, hänger ni med so far? Aja, den här veckan är det i alla fall med hockeyn endast, en 12 poängs vecka eftersom de har 4 matcher. Sammanlagda poäng som står på spel under veckan är 15. Hittills är 6 poäng av 6 poäng möjliga tagna, a good start! Hoppas alltid på max! Nu ska jag ta och duscha och sen imorgon är det en mördardag i skolan,,.. hörs efter den.

When the Going Gets Tough, the Tough Get Going

hejhej!

Är sjukt trött just nu! Jag och Sofia sov även över imorse. Eller sov över är fel ordval, vi vaknade senare än vad vi hade tänkt oss är nog rätt benämning. Vi skulle cykla 08.40 och vaknade 08.20, stressigt är nog kanske rätt ord på det istället. Aja, skönt på tisdagar då man bara har individuellt val i alla fall, d.v.s. IBG och En C. Skönt skönt. Onsdagarna är dock lite jobbigare, och inte så lite heller, men jag ska inte klaga, om ett halvår har jag ingen skola att gå till så jag ska försöka att njuta av varje dag! (: Ikväll - träning.

RSS 2.0