"Hänger du inte med är du inte snabb nog"

Hallååå!
.
Ska iväg om ca en timme och jag är sjuuuuuuuuuuuuukt taggad! Vilken känsla bara att få ta på sig matchkläderna igen, ska bli helt underbart. Det var tio månader sedan jag spelade match sist, det var mot Alba på jernvallen. Nu är det mot Sätra på Träffen.
.
Efter matchen ska jag iväg med familjen och käka på Napoleon! Puss
.
.
Match Idag                               IK Sätra - IBK Aston                            16.30 Träffen



Vilken mysig fredagskväll

Fy faan vad jag hatar inventering. Har tillbringat en hel fredagskväll (17.15 - 22.15) på Coop Extra, kul! nej verkligen inte, ont i hela kroppen har man också (Mycket gnäll från mig nu). USCHUSCH! Imorgon är det seriepremiär för Maria Uggla och Angelica Carlström - WIIIIHOOO! fan va underbart, jag har tänkt och drömt om den här dagen så himla länge och nu är den äntligen snart här. (det har ju faktiskt redan blivit lördag) Nej nu ska jag sova och vakna upp pigg och gla' med värk i hela kroppen! puss

Jump On The Ground

Hejhej!
Har nyss kommit hem från träningen och kollade nyss upp att Färjestad vann med 4-0 ikväll. Så gött! Träffade Hanna en stund nyss också, hon har ju varit i Umeå sen i måndags så det fanns ju ett och annat att prata om. Nu ska jag bara gå och duscha och sen chilla lite och sen imorgon MÅSTE jag städa mitt rum (undra hur många gånger jag sagt det här på bloggen egentligen [hmm...]) Jaja, vi hööres Puss.

"Dra åt helvete"

Hejhej!
Filmen igår var helt okej. Inte riktigt en biofilm kanske utan det var mer som "Behind the Scenes" på This Is It Konserten som aldrig blev av.
Jag hittade ju som vanligt ingenting i Gävle, eller jo en stor fet Subway smörgåååås! :D Mumsigt.
Idag ska jag inte göra någonting, funderar på att städa mitt rum men vi får la se! Ikväll blir det träning :) Puss
.
Vi gick förbi en hårfrisör i Flanör och där stod det: Vi gör öronhål. Sofia och angelica tog då ett snabbt beslut och gick in och gjorde ett varsitt, sofia i örsnibben och ankan långt upp på örat där det bara är brosk!
.
Hålkillen gör hålet på sofia.
Sofia säger: Dra åt Helvete!, reser sig upp och skrattar.
.
Dagens ord får ändå bli "Graverad Lax" = "Gravad Lax"
... Så blire när man hör lite fel!

Gävle

Nu blir det en sväng in till Gävle med Angelica, Frida och syrran. Ska först käka på subway hade vi tänkt sen blir det Michael Jackson's This Is It. - Som jag längtat!!!! Jag lovar att jag kommer sitta och sjunga med till alla låtar, kommer inte kunna hålla mig :D nej nu måste jag klä på mig lite kläder, skriver nog ikväll om hur filmen var. Puss
.

The final piece left

.
Detta inlägg ovanför skrev jag för nästan 9 månader sedan. Då hade jag precis fått reda på vad det var för fel på mitt knä. Nu när jag står här efter nästan 7 månaders rehab så känner jag att jag både har växt som person och jag hanterar motgångar bättre. Förut trodde jag aldrig att någonting allvarligt skulle hända mig, men det gjorde det. Jag såg nog aldrig riktigt allvaret i min skada, som jag skrev "jag kan inte sluta med något jag älskar, inte ens i tre månader", då hade jag ingen aning om att jag skulle få sluta med sporten i nästan ett år. Det känns som att jag har mognat mycket mer på grund av denna resa som jag gjort och även dåliga saker för bra saker med sig. Jag är även väldigt glad över att jag fått göra den här rehaben med Angelica. Om man är två så går allt bra och vi har peppat varandra känns det som.
.
Nu är jag i stort sett klar med allt, jag ska köra fullt ut på träningar och sen ska jag testa spela lite lätt på matcher. Några byten per period till att börja med. Jag ser så mycket fram emot den dagen jag får ta på mig en Blå tröja och bara kämpa, och den dagen är inte långt borta.
.

Godmorgon

Jag ska snart iväg med Angelica till Ola Rehn för att göra lite tester. Tror inte att det kommer gå så bra menmen, man får försöka göra sitt bästa. Jag har kommit underfund med att jag hittills inte fått sova ut någon dag. I fredags följde jag med mamma till skolan (åkte 07.05), i lördags skulle jag dömma, i söndags hade vi match och igår skulle jag gymma. Till och med idag fick jag ställa klockan. Är det egentligen inte det höstlovet är till för? för att få sova ut lite om dagarna och bara slappa och ta det lugnt? Äsch jag ska inte klaga det är ju jag som valt vad jag ska göra om dagarna.
.
Senare idag ska jag, sofia, mami o papi till Lovens för att gå handledarkursen - väldigt sent I know men det har aldrig funnits tid tidigare. Det verkar som det aldrig finns någon tid över på dagarna. Det är alltid fullt upp, men det är ju precis en månad till Mexico nu så man får ha tankarna dit bort när det blir jobbigt :) Puss

Vad man kan ägna sig åt en sysslolös dag


Härligt brudar!



Snart ska jag in till Nynäs och se när syrrans GGIK möter Borlänge. Den första matchen jag får se henne spela i det nya laget vilket ska bli riktigt spännande - HAHA! Jaja, nu ska jag ta och hitt på nå annat roligggt. Puss på er!

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport.

Hallåå!
.
Den här dagen har börjat med dömning på Bessemer med Maja Klinga. Ville egentligen inte men var tvungen eftersom ingen annan kunde, så nu har jag tjänat 100 kr. Känns inte som om det är någon mening med att dömma för att för det första så är det tråkigt, för det andra så får jag iaf dåligt självförtroende utav det men det är väll mest för att jag har väldigt svårt att ta emot kritik. Och för det tredje så tjänar man så himla lite på bara en match. Det tar upp så mycket tid och den där hundringen som man tjänar tar ju ändå slut på hemvägen då man stannar vid Coop eller Konsum. Jaja, jag har iaf lagt pipan på hyllan nu och har många goda anledningar till varför.
.
Jag kom nyss hem från Jernvallen då jag kollat när astons herrar mötte västerås. Det slutade tyvärr med Astons första förlust för den här säsongen, men det är nyttigt att förlora också men förmodligen ännu nyttigare att vinna! (Vilket vi ska/MÅSTE göra imorgon) Om två timmar börjar FBK-LHF och gissa vart jag kommer att befinna mig då? Joo i soffan framför tv:n. Underbart med hockeylördag, har läääängtat efter att få se FBK igen, var ett tag sen nu :) Nej nu ska jag ladda inför att se Sveriges Bästa Hockeylag ta ännu en vinst på hemmaplan! :D

Life was easier when I was younger

Hejhej!
.
Har nyss kommit hem från lilla hofors efter en dag i mammas klass. Eleverna går i femman och är oerhört snälla och roliga, lite trött nu eftersom vi åkte 07.05 hemifrån imorse.
.
Idag ska jag inte göra så mycket men ikväll så ska jag, hanna, frida och sofia se på idol tsm! Fick frågan idag "Vem i idol hejar du på?", jag har nog lite svårt att svara på den frågan eftersom jag tycker om Rabih, Eddie, Erik och Calle lika mycket.
.
Nu ska jag ta och kolla på världensbästa serie som någonsin gjorts - F.R.I.E.N.D.S
.
.
Snygga Isabell och Moa höll i "roliga timmen".

Modevisning på Lillåskolan. Linus H och Frida
Hannah och Felix visar hur det nya modet ser ut!

.
Även jag blev tvungen att medverka i denna oerhört snygga modevisning men bild på mig kommer inte att komma upp här. - Så roligt ska vi ju nämligen inte ha! :D

Höstlov

Hejhej!
.
Har fått höstlov nu och det känns underbaaaaaaart! Har träning ikväll snart och imorgon funderar jag på att följa med mamma till skolan och träffa kidsen!
Idag i skolan såg vi först på en teater och sen hjälpte vi NV3:orna med en video, det började med att vi skulle mima i ett klassrum men slutade med en lång dans koreografi - jag kan bara säga att jag fullkomligt sög. Hängde aldrig med och var alltid ett steg efter :D Hjälpte ju inte att halva skolan såg på och filmade heller.
.
I eftermiddag har jag sofia hanna och angelica fikat och efter det hyrde vi nya bring it on filmen, roligtroligt!!! Nu måste jag byta om, puss.
.
Älskar låten!!! :D

Whatcha say

Godkväll!
.
Var hemma hos Hanna nyss och kikade på en film som heter K-Pax. En sån där film som man blir tokig på på slutet (eller jag och sofia blir det iaf, för vi vill veta exakt allting som händer) men mysigt med en filmkväll på lill-lördan! Satt nyss och hade lite tråkigt för mig själv så då tänkte jag: Jag kan ju göra ett sånt här "roligt" test på facebook. Så jag gjorde det och tog det här "Actual Body Shape" och fick detta resultat.
.
Kan ju bara säga att jag verkligen inte ens är i närheten av att ha denna jätteanorexia kropp! :D Finns det ens någon på jorden som har den här kroppen? - Usch isf! x)

Dagens låt...


So take my strong advice, just remember to always think twice

Hejhej!
.
Är hemma nu, slutade halv 11 idag efter att jag gjort ett fysik prov på en och en halv timme - ganska lång provtid för att vara mig. Igår gjorde vi tiokamp med klassen, ganska skoj faktiskt men mitt lag kom sist!! DUKTIGT. Efter skolan igår gjorde jag sofia och hanna scones som vi åt riktigt brittiskt med te till. Kunde inte skriva något inlägg igår eftersom jag var tvungen att plugga till fysik provet (som jag ändå sköt upp till klockan 23.00 igårkväll) och sen på kvällen hade jag väldigt sen träning. Nu ska jag inte skriva nå mer, ska ist ta och njuta av att det bara är en teater som vi ska gå på imorgon och sen är det HÖSTLOV!!!
.
Vi körde den här leken med lappar ("huvud mot axel" etc...)
"Kind mot Kind"
Ser bekvämt ut Ida!

Tagga träningsvärk imorgon!

Hejhej!
Är hemma nu men guuud vad trött jag är. Först gå upp tidigt till skolan imorse (höll nästan på att sova över - älska snooze). Ikväll har det varit träning och vi körde fys i lite mer än en timme - jobbigt. Jag kommer få träningsvärk tills imorgon det är iaf en sak som är säker.
Idag kom även den första snön. Lite läskigt när man tittade ut och det var vitt på taken och på marken. När man var liten väntade man så länge på den här dagen, när snön äntligen kom. Då stod man vid fönstret och ropade på sina syskon:*Glatt* "Titta det snöar". Nu blir jag bara irriterad och säger ist: *Uttråkat* det snöar! Jag älskar dock vintern mer än sommarn och det har inget med snön att göra, för på vintern är det innebandy, hockey, julen, tomten, julkalendern etc.  Jaja, nu ska jag duscha och sen kolla på mitt favoritprogram Vänner! :D Puss

Äre ett skämt?

Hejhej!
.
På läktaren i Falu Kuriren Arena sitter barn och leker med dalahästar samtidigt som domaren förstör matchen. Falun vinner en jämn match som enligt mig skulle ha slutat med åtminstone oavgjort, menmen har man två dalmasar till domare som endast ser rött så är det inte enkelt. Matchen slutar 8-6 och IBK Aston har visat att vi aldrig ger upp och vi tar inget för givet!
.
Nu väntar en kväll framför tv:n - One Tree Hill, Top Model och Ensam Mamma Söker! LOVE IT♥
.

.

Match Idag IBF Falun vs. IBK Aston FK Arena 1 15.00

Lördagsmys

Godkväll allehopa!

Sitter i vardagsrummet nu och Frida och Angelica åkte nyss. Hanna och syrran då såklart är kvar, vi har kollat på en film ikväll som hette Flickvänner från förr. Den var faktiskt bra, en romantisk komedi som står ut lite i mängden av alla som gjorts.

Imorgon bär det av till Falun. Klockan 15.00 möter vi IBF Falun, ett lag som är ootroligt bra, skulle tippa på att dom är bättre än Mora och mot dom vill ni inte ens veta hur det gick. Vi får ta och kämpa för varandra i 60 minuter och verkligen ge allt och förhoppningsvis vinner vi men annars får vi försöka hålla siffrorna nere bara. Idag mötte Färjestad Brynäs, första mötet för dom den här säsongen och BIF som inte vunnit i LLA sen 2002, kunde inte denna gång heller stå upp mot Sveriges definitivt bästa lag. Härligt härligt ! Längtar till 2 November då FBK kommer till Läkerol och krossar brynäs en gång till och då ska jag se på matchen live ist för att lyssna på den på sr.se.

Nu kör vi vårt eget Michael Jackson tema här hemma, vilket betyder att vi diggar de bästa låtar han gjort! Puuusssssss!





Lördag

Hejhej!

Sitter och lyssnar på FBK vs BIF just nu och färjestad leder med 3-2 efter ca halva matchen spelad. Snart ska vi åka till farmor och farfar på stan för att käka och sen efter det så möter jag och sofia upp hanna och frida för en filmkväll.

Igår efter skolan åkte jag, sofia, ellen och hanna till valbo. Jag hittade en skjorta från JC 349kr, ett par vanliga svarta leggings Gina Tricot 99kr, ett svart linne JC 129kr. Köpte även lite små prylar som två bodylotion från Dove och ett Balsam :)


Michael Jackson

...finns det egentligen något mer att säga? Nej, tror inte det - men jag ska göra det ändå. Det föll nästan tårar nerför min kind när idolerna ikväll sjöng Michael Jacksons låtar. Egentligen kan ingen sjunga låtarna förutom han, det låter egentligen bara fel men vissa klarade det faktiskt väldigt bra. Det känns overkligt, det känns inte som att han inte finns med oss längre men det känns ändå inte som att han har gjort det på ett tag. De senaste femton åren kanske man ska säga så har han inte känts levande men det är den Michael som sjunger som en gud och dansar som en kung som jag minns och för mig kommer han alltid att vara The King Of Pop.

Dessa lyckades med detta tema tycker jag:

Självklart Erik, suverääään! btw, älskar hans röda byxor och hans svarta skinnjacka.
Ååååh, killens ögon + röst får mig att smälta. Rabih, du sjöng dig rätt in i mitt hjärta!
Fy fan va bra denna kille var ikväll! Han växte som satan i mina ögon, får rysningar för tusan. + att han sjöng en utav mina favoritlåtar.

Ett + också till Camilla som jag inte tyckt om tidigare men ikväll såg hon jättesnygg ut och hon sjöng jättebra! Ändå bra att hon åkte ut för alla andra är så oooooooooootroligt bra. Nej nu blir det sängen för mig, Pusssar! ♥

Älska sport, hata skador!

Hallåå!

Har nyss kommit hem från träning. Känns så segt att man kommer hem den här tiden och sen ska man duscha och sen ska håret torka och sen ska man borsta tänderna och sen ska man.... Ja, ni fattar! Det blir iaf väldigt sent på kvällarna och det blir ju inte bättre av att man börjar 08.05 imorgon bitti. Träningarna idag (IBG och innebandy med laget) tycker jag personligen har gått jättebra. Jag känner inte av nånting konstigt i knät, det känns helt normalt och det är verkligen super! Men sen i slutet av våran träning ramlar Emma Lingvall och vrider till knät (korsbandet, som hon opererade för ca 10 månader sedan). Jag hoppas verkligen på att det inte är korsbandet igen och att hon kan spela snart igen. Tycker så synd om henne och denna rehabperiod+väntan på operation har varit jääääkligt jobbig och tanken på att få vara med om det igen fanns inte ens i mina tankar. Usch usch usch!!!

Jag har nu två veckor kvar innan jag ska göra sluttest med mitt knä, fysiken finns nog där men mentalt sett - kan man någonsin bli som vanligt där?


Onsdagsmys

Hejhej!

Har nyss kollat på Wolverine med Hanna och Sofia. Den var ju bra, lite mycket krig och handling kanske bara. Kul att se den iaf för då fattar man lite mer utav X-Men trilogin. Tidigare idag var det skolkort. Jag fick stå på raden längst upp och försökte lägga på ett snyggt flin - lyckades nog inte så bra!

Nu ska jag ta och kolla på True Blood. Har inte riktigt fått nå grepp om den serien, alla säger att den är så sjukt bra så då får jag väll ta och ge den en andra chans! Imorgon är det skola, ibg och träning som gäller. Kan inte fatta att det redan är torsdag - veckorna går (lyckligtvis) så snaaaabbt. LoveYA♥

När kommer första snön?

Hejhej!

Det känns verkligen som om den första snön kommer att komma snart. Det är kallt, det regnar ibland och det är sådär höstmörkt på kvällarna. Graderna har ju klättrat sig under 0 strecket också så det känns som att det bara är en tidfråga om när den första snön kommer för denna vinter. Känns faktiskt lite hemskt eftersom vi knappt haft någon höst och det är i mitten av Oktober. Snön ska komma i slutet av November tycker jag. Jaja, man kan inte trotsa vädret!

Idag har jag haft träning med IBG, matteprov och för någon timme sedan var jag och knäppte kort till skolkatalogen med Innebandygym. Såg ju förjäkligt ut som vanligt, but that's life! Imorgon är det klasskort, ser verkligen inte fram emot det + att det är klockan 16.10 och jag har ingen rast före. - Uscha buscha! :O
Nu ska jag läsa de bloggar som jag följer dagligen, puss!


Åååh, har Twilight abstinens - Vill att New Moon ska komma ut !!!!

MJ's nya låt

Nu ska jag plugga matte, har prov imorgon! Jag kommer dessutom att lyssna på låten ovan - väldigt fin men ändå inte en utav hans bättre låtar och det visar väll ändå vilken hög klass det är på Michael Jacksons låtar! Puss

Hemmapremiär

Hejhej!
.
ska åka hemifrån om en kvart typ så skriver det här väldigt snabbt. Nu är det match på jernvallen som gäller. Jag kommer att befinna mig i sekretariatet med Frida Andersson, Angelica och Rebecca Carlström :) Kommer nog gå greaat! Hoppas att tjejerna vinner också eftersom det är hemmapremiär för den här säsongen. Men resultaten den här helgen har ju hittils varit super, FBK vann, Herrarna vann, (Brynäs vann) och nu ska även vi vinna! :D Nej nu ska jag platta håret- as usualy :) Puss
.
Match idag IBK Aston - KAIS Mora  Jernvallen 15.30

I live for you, you are my atmosphere

Hejhej!
.
Sitter hemma nu, Ellen och Hanna är här och vi kikar lite på fotboll, hål i väggen, comedy fight club och lite annat random! :) Att vara speaker på herrmatchen gick ju super, gjorde kanske några tabbar men inga riktigt stora så det var ju toppen. Nu gjorde Danmark mål också, piiiiisss sverige!
.
Imorgon har vi match. Vi ska möta Mora så det blir nog grymt svårt  tror vi får kämpa jävligt mycket om vi ska vinna den matchen! Om alla ger allt så kan vi nog fixa det men då måste alla verkligen ge 110% i varje byte. Jaja, blir micken för mig igen imorgon eftersom jag ännu har några veckors rehab kvar. Nejnu ska jag joina girlsen i soffan. LoveYa! ♥
.
You're so beautiful, So damn beautiful

Lördag

Hejhej!
Sitter hemma nu men ska snart åka iväg till Jernvallen. Idag möter Astons herrar Hagfors och jag ska vara speaker på den matchen. Kommer nog bli lika nervös som vanligt, om inte värre men jag får ta och försöka göra det bästa jag kan:)
Igår var jag, hanna och sofia till julia och kollade på Idol/sjöng singstar. Riktigt skoj, bra att Carolin/-a (vad han nu heter?) åkte ut. Självklart var hon duktig på att sjunga men idol kändes inte som rätt forum för henne + att hon är så tråkig! Hon känns som en rysk isdansare eller nått liknande.

Problems!

Hejhej!

Sitter i skolan nu och väntar på att syrran ska sluta. Vi ska då åka ner på stan för att reda ut en sak med Swedbank, det är nämligen så att Sofia fick in 1050 kronor (studiebidraget) sista September medan jag inte fick in några pengar alls - pretty weird!

Efter banken åker vi in till Valbo en stund och kollar runt lite. Jag vill hitta något till skolkortet men har ingen aning om vad. Vi har ju skolkortet runt 4 på Onsdag eftermiddag, sjukt kul --- Nej skulle inte tro det. Skulle hellre gå upp klockan 06.00 och ha det då men sist på dagen är fan värst! Håret kommer se puckat ut och allt annat också - Uschuschusch! Nej nu ska jag gå över till sofia på SP. Ikväll blir det förmodligen Idol och kanske en film med några roliga människor. Puss♥

Ha en toppen dag Hanabanana!


What would the world be without the Twilight Saga?

Animationer från den fjärde och sista boken Breaking Dawn i "The Twilight Saga"
Typ världens snyggaste rygg?

Onsdag

Hejhej!

Igår hade vi ingen dator hemma förränns sent igårkväll och då hade jag inte riktigt lust att skriva ett inlägg. Var hos Ola Rehn igår och nu har jag och Angelica bara "sista pusselbiten" kvar som han själv uttryckte det. Om tre veckor ska vi dit igen för att göra sluttest. - Gud va snabbt tiden gått, känns som om det var igår jag låg på operationsbordet i Uppsala men det var istället 5 månader och 15 dagar sedan. Så den 27 Oktober är det alltså dax för att få det slutgiltiga svaret och jag vill verkligen spela nu så hoppas att allt är bra!

Förr, förra veckan hade vi ett engelska prov som vi fick tillbaka idag och då fick jag 38 av 46 poäng vilket kändes ganska skönt :) På svenskan nu ska vi skriva en sportartikel och det passar verkligen mig eftersom jag tycker om att skriva artiklar och + att jag är väldigt sportintresserad! Jag valde iaf att skriva om Färjestad (what else?)

Nyss har Angelica, Sofia, Ben och Jerry varit här och kollat på Johan Falk. Första filmen jag såg av den svenska filmserien och den var väll inte riktigt så bra som Beck är, men vad kan toppa beck egentligen? Nu ska jag inte göra så mycket, typ bara ta det lugnt och njuta av en dag utan träningar.
Imorgon fyller "lillflickan" 16 !!! :)

Måndag

Hejhej!

Sverige är verkligen ett tråkigt land på hösten. Hatar kylan, mörkret och regnet. Det ända positiva med hösten är träden som blir så vackert röda.

Idag har jag bara varit i skolan och sen åkte jag och gymmade. Träffade både Victoria Rehn och Jessica Blom där så det var kul eftersom man aldrig ser dom typ nå mer. Nu ikväll har vi haft träning, dock bara teori, och sen åkte vi och kollade på Gästrikelagets breddningsträningar för f.94. Vi har ju en del tjejer från Aston med så jag håller tummarna för att det går bra för dom!

Nu ska jag göra en fruktsallad och sen gå och lägga mig och läsa. Imorgon är det test hos Ola Rehn som gäller - får väll se hur det går men jag hoppas verkligen på ett positivt resultat. Ha det bra, Puss! ♥

10 år

Hejhej!

Idag hade vi seriepremiär och i samband med den tänkte jag skriva detta inlägg.
För tio årsedan var jag 7 år och min pappa startade ett nytt innebandylag för tjejor i 7-9 åldern. Det var även då jag och Sofia började att spela. I år har vi spelat i tio år men egentligen skulle man kunna säga 15 år för när vi var i två års åldern så hade vi självklart en innebandyklubba i handen. Sen jag var 7 år har jag älskat sporten och den har tagit upp en stor del av mitt liv. Kommer nog aldrig att sluta känns det som så jag ser fram emot 10 nya underbara år med sporten som fyllt mitt hjärta.


Seriepremiär

godmorgon!

Sitter hemma hos Renen nu och ska snart åka iväg till Valbo för vi spelar säsongens första seriematch. Mötet är mot valbo och vi har ju en redan en seger i ryggen mot dom. Men Valbo är ett av topplagen i denna serie så det kommer bli grymt tufft! Det regnar skitmycket ute nu och det är alldeles grått på himmelen - känns att det verkligen är höst nu. Nu ska jag snart åka, Emma Lingvall hämtar upp mig så borde börja gå ut snart. Ha en bra regnig dag! Puss

Sofia, daniel och maria uggla en varm dag i Portugal 1997. Tvinsen var 5 år.



Finns fler bilder ifrån min roliga barndom på min facebook sida, check it out!


:)


Födelsedagskalas

Hejhej!
.
Igår var det supertrevligt. Frida och jag bakade även en kaka till Hanna med "barnljus" som man blåser ut på födelsedagskalas. Hanna hade gjort jättegod mat och efterrätt och man kände  sig proppis efter det kan jag bara säga. Jag och syrran sov över där också så jag har ganska nyligen kommit hem. Idag har vi hittils städat myyyyyyyycket och käkat Våfflor- musigt.
.
Idag är mami och papi borta på en liten week-end någon stans så vi är ensam hemma och då ska vi förmodligen göra Tacos med Hanna och Angelica och sen kanske kolla på någon film eller något liknande. Nej nu ska jag försöka fixa skannern till datorn så jag kan lägga in den där bilden som jag pratade om för ca en vecka sedan... :) Puss
.
Angelica&Sofia
Frida&Sofia
16 åringen (nästan)
MU
Isabelle, Maja & Angelica
M&Frida
Ellen&Sofia
Hattar :D

Efterlängtade Helg

Hejhej!
.
Fy fan va kallt det är i detta land asså! Imorse höll man på att frysa ihjäl, när man cykla hem höll man på att frysa ihjäl och nu håller man på att frysa ihjäl. Usch usch, längtar till Mexico - 56 dagar kvar!
Snart ska jag träffa Frida en stund och sen ska vi till Hanna. Vi ska ju käka där  ikväll tsm med typ hela tjejgänget samlat, skoj skoj.
Idag körde vi boxercise på idrotten igen och det är faktiskt jävligt kul. Väldigt jobbigt dock men det är ju bara bra, får se om jag får så mycket träningsvärk som jag fick efter förra gången nu då. Nej men nu ska jag ta och göra någe' nytta. Ha en trevlig helg!
.
Btw, säger ett litet Grattis till älsklingen Hanna Renström som fyller 16 år på torsdag den 8 oktober. LoveYa darling♥

Duktigt tjejen!

Godkväll!
.
Nu har man kommit hem efter alla träningar, skola och allt annat och just nu sitter jag ny badad med ett glas kallt mjölk bredvid mig. Kände att detta inte riktigt var min kväll, först på träningen så sprang jag på en boll och det slutade med att jag vred till knät (inte mitt opererade som tur var) och hamnade på golvet. Hahha, fick en lite rolig reaktion av laget då alla stanna upp och blev alldeles knäpptysta! Kan förstå det egentligen eftersom jag blir precis likadan när Angelica eller Emma ramlar. Den andra grejen som hände var att jag stod framför vårt mål som back och täckte av då Hanna fyrar av ett skott och det träffar mig rätt på örat. Kan väll bara säga en sak och det är väll att det sveeeeeeeed väldigt mycket. Den tredje grejen som var på G att hända var väll att jag höll på att ramla när jag gick över sargen - Klyftigt!
.
Idag är det 1 Oktober och lite läskigt att precis den dag det blir Oktober så blir det även skitkallt, frost och verkligen en höstlig känsla. Nu känns det verkligen inte längre som sommar (fast det kanske det inte gjort på länge heller). Nej nu ska jag se vilka som går vidare i idol och sen läsa/sova. Godnatt och hoppas er kväll fungerade lite bättre än min!


Jag börjar se ett ljus i denna långa tunnel

Hejhej!
.
Dagen har hittils bestått av skolan och sen efter det stack jag och mamma ner till badhuset och gymma. Jag kände att jag inte har fått tillbaka min kondition nu efter operation så jag trodde att det skulle bli skitjobbigt och att jag skulle orka springa i runt 15 min, det var iaf det som jag hade som mål. Det slutade att jag sprang i 30 minuter och körde sedan lite rehab efter det. Känns väldigt bra nu och blev lite stolt över mig själv. Ikväll är det träning och jag ska försöka ge allt för nu har tiden tickat väldigt länge och fysiskt och psykiskt sätt så känner jag mig ganska redo.
.
Imorgon är det fredag, helt underbart! Då ska jag först till skolan för att ha lite vanliga saker typ matte, fysik, kemi etc. Har även idrott - d.v.s ett långt boxercise pass att se fram emot. Imorgon e.m ska jag fixa iordning mig lite och sen till Hanna för att fira att hon fyller 16 år den 8 Oktober. Tror vi blir runt 8 tjejer som ska käka lite och sen får vi se vad som händer, blir förmodligen väldigt roligt.
.
I tisdags tror jag det var, så var Angelica här. Hon tipsade då om en serie som endast sänds på Svt play och heter Riverside. Är typ en "systerserie" till Andra Avenyn och den serien är knäpp, galen och superbra. Jag har blivit helt beroende av den nu så om man inte har något att göra en vardagseftermiddag så ta och njut av en grym serie.
.
Herrejesuuuus, jag får seriöst gåshud när jag ser detta...
.
Helt otroligt att två av världens snyggaste och hetaste skådisar är med i samma film!

RSS 2.0