Lediga lördag och stressiga söndag

Hejhej!

Idag har det varit fullt upp. Vädret har varit underbart och sen har det varit morsdag idag så då har man firat mamma, farmor och mormor. 
   Igår grillade jag sofia och angelica här hemma. Det var väldigt mysigt och det blev väldigt gott. Men efter robinson finalen tog vi en sväng ner till stan. Cruisingen där lixom, men det där kände vi inte riktigt var vår grej - massa onyktert folk och bilar! Vi stannade väll max en timme men man träffade ju lite trevliga människor som man inte sett på ett tag så det var nice! Nu ikväll har jag pluggat som en häst, har gjort engelska (skrivit 40 ord och meningar till dom), matte (min egen Ma B och sen har jag hjälpt angelicas syster rebecca med hennes matte)
Nu ska jag bara lägga upp lite bilder och sen blir det min efterlängtade SÄNG!!!

Haha, ser puckad ut till höger men ni kan ju fokusera på min älskade systers snygga hopp(?!) 











Angelicas underbart goda tårta med marräng, glass, grädde, varma hallon och chokladsås! 


Sol underbara sol!

Hejhej! 

Kom ganska nyligen hem ifrån en cykeltur till stan-gunnarsudde-ica och sedan hem. Vädret är helt underbart men det tar verkligen på en, man blir helt slut i kroppen och nu känner jag mig bara för att lägga mig ner och läsa. 
   Ikväll ska sofia, angelica och jag grilla här hemma och sen ser vi förhoppningsvis på Robinson finalen - men det är ju inge kul nu när Erik älsklingen åkt ut! 
   Nu ska jag nog ta och drömma mig bort i världen mellan Edward Cullen och Bella Swan. Puss&Kram♥













Fotboll en varm fredagkväll








Nu blir det godnatt för mig! ♥

Äntligen Fredag

Hejhej!

När vi kom till skolan idag klockan 14.00 för att ha Drama så kom dramaläraren och sa att lektionen var inställd - Jäkligt kul!! 
   Då åkte frida, victoria, angelica och jag ner på stan en sväng och sen skulle victoria med bussen. Frida, Angelica och jag cyklade runt lite grann men sen typ klockan 15.00 åkte jag hem. 
   Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag hoppas vi ska grilla iaf för det är så himla gott och är så sugen på grillad majs nu! Men det är man väll alltid? Tänkte iaf träna med knät ikväll och sen kanske kolla på någon film. Mamma och pappa funderade på att åka ut till stugan och det skulle ju vara skönt och så men inte att sova över där. Skulle vara skönt att typ sitta på bryggan i detta väder och bara sola! Längtar till Mexico nu när värmen kommer fram - 27 November here we come!!  (verkar lugnt med svininfluensan nu iaf så det är ju bra)





SOOOOL

Hejhej!

Har ju "sovmorgon" fram till 14.00 idag. Då har jag en lektion i drama och sen slutar jag 15.15 - underbart!! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu dock, orkar inte plugga även fast jag borde. Jag sitter här istället och lyssnar på lite härliga sommarlåtar. 
   Var det någon som lyssnade på Vakna med the Voice! igår? Då sa ju Katrin Zytomierska att hon möjligtvis var gravid och att hon skulle lägga ut svaret på hennes blogg klockan 15.00 idag. Jag kommer iaf gå in och kolla, lite roligt om hon och Bingo skulle få barn - inte riktigt personer man tänker som mor och far. 
    Nu ska jag ta och göra nått roligt, haha vet inte vad än men kanske tar och läser underbara Eclipse. Ha en bra dag! 




Träning, skola, träning, skola...

Hejhej!

Kom nyss hem från Jernvallen Rehab. Körde ett litet pass där och sen nästa vecka (då det gått 6 veckor sedan operationen) så ska jag få göra tester och se om jag klarar av att köra lite andra övningar. Men allting funkar bra nu iallafall, förutom min balans som är katastrofalt dålig men den blir bättre och bättre den med. Så framsteg kan man väll säga att det blir i allafall.
    Nu har Hanna åkt upp till Umeå och hon ska sedan till Helsingfors med hennes klass och kommer inte hem föräns på tisdag. Grymt tråkigt, vad ska man nu hitta på i helgen? xD
   Idag fick vi tillbaka engelska nationella. Fick ju VG+ på muntliga, VG på listening och Reading och sen fick jag VG- på Writing bara för att jag inte skrivit några negativa saker om min dator. Lite dåligt tycker jag att sänka betyget på grund av det och jag skrev faktiskt några meningar som jag tyckte var dåligt med datorn menmen, som vanligt verkar ju inte det jag gör räcka till. Min lärare sa i alla fall att jag hade bra stavning och grammatik så det var ju ett +. 
    Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nejjustia kom på att vi har ganska många lektioner inställda imorgon (närmare bestämt 4 stycken av 5) så imorgon ska jag åka till skolan k lockan 14.00 ha drama och sluta 15.15 - Soft dag?! Imorgon kväll ska jag nog bara slappa - kolla på talang kanske haha och sen förmodligen en film, vilket ska bli otroligt skönt. 
    Idag gjorde jag, victoria, emma, emma och frida redovisning på svenskan. Vi pratade om 1700-tals författaren Rousseau. Vi var ju tvungen att prata inför hela klassen och eftersom vi fått en vecka mindre på oss att arbeta än alla andra så gick det ju kattpiss! Vi var tvungen kolla på pappret hela tiden och kunde inget utantill, men vad ska man förvänta sig av en grupp som arbetat med ett arbete på två lektioner. Man skulle även prata i 15 minuter så det var mycket information som skulle in i framförandet. Vår lärare är ju lite taskig också och tycker det var dåligt att vi kollade på pappret hela tiden, men varför kunde inte få redovisa nästa vecka som alla andra i såfall då? Åååååhh, är så trött på vissa lärare som har så höga förväntningar på en hela tiden! Jaja, nu ska jag bara se fram emot en helg fri från plugg(nästan iallafall), skolan och svenskalärare!!!

Förresten, är det någon som vet om vi får studiebidraget imorgon?! 

M♥

Jag vill ha sommar!!


sköna dagar

Hejhej!

Börjar tio i 11 idag för matten är inställd så måste snart åka men slänger in ett litet inlägg före. Idag har vi bara två lektioner, Svenska och sen kemi prov. Får hoppas att provet går bra, känns som om jag kan det ganska bra men man vet aldrig med den där Kemin.
    Senare idag ska jag nog bara träna lite med knät och sen bara slappa. Jag känner att det har varit lite mycket nu på sista tiden med skolan och allt så det behövs några slappdagar tycker jag. Vädret ser inte ut att bli samma som igår, det blåser och det är alldeles molnigt. Inte så roligt precis. 
Nej nu ska jag gå och fixa lite till, ha det bra! 


M♥

Ledig idag igen då!

Vädret ser ut att bli samma som igår så nu blir det att gå ut i solen och plugga till kemi provet.

Vill till stugan nu - så jäkla badsugen :)

Soliga, lediga måndag

Hejhej!

Idag var det studiedag. Väldigt skönt men jag lärde ändå åka till skolan klockan 09.00 för att göra Nationella i engelska. Inte så roligt kan man tycka men det gick ganska bra så det var lugnt.
    Runt 12.00 mötte jag Frida och vi cyklade vidare mot stan. Vi tog en glass och la oss i stadsparken där solen var helt underbar. Vädret har varit helt fantastiskt idag, knappt några moln och 38,4 grader i solen. Efter en stund i stadsparken tog vi en cykeltur. Vi cyklade runt i hela Sandviken: Stan, Stensätra, Vallhov, stället vid Norra IP, Jernvallen, Trebo, Gunnars udde och lite andra ställen. Vi käkade hemma hos Frida och hon bor typ ganska långt bort i Stensätra, typ uppe på värsta jobbiga kullen. Vi har besökt ställen i Sandviken som jag inte riktigt visste fanns så det har varit skoj. Man blev ju ganska trött i benen och solen låg ju på hela dan. Klockan 18.00 kom vi hem hit då vi satt oss i skuggan ett tag. 
    Imorgon har vi en kemi lektion och sen är det slut på dagen. Vi ska repetera till provet på onsdag och då har jag pratat med min kemi lärare om att jag får repetera hemma så då är jag ledig hela dan imorgon också. Underbart livet är ibland :)

frida i stadsparken

gunnars udde

stadsparken


Grattis Bror 22 år!!

Hejhej! 

Idag fyller min bror 22 år så då har släkten varit här. Pom var här under dagen också eftersom Magnus & Maria jobbade. Vi spelade lite fotboll, lekte med monster trucken och med alla gossedjuren. 
   Danne fick iaf av Sofia och mig ett par Björn Borg kalsonger och två ismallar typ. Haha, tänkte eftersom han nyss har flyttat så har han inte sånna där normala grejer som man ser självklara i vanliga fall. Jag och sofia hade även bakat en Dumlekaka till han så då fikade vi den, blåbärstårta och kex. 

Pom


<3

Hejhej!

Såg på Robinson ganska nyligen och det slutade nästan i tårar. Erik Blomqvist åkte ut vilket var grymt tråkigt, har hejat på han sen början av programmet och han var verkligen en värdig vinnare. Jaja, men nu ska jag fortsätta titta på Hundtricket med Victoria & Sofia :P

Robinsons lilla ögongodis Erik Blomkvist !!!



Tre dagars inlägg i ett

Hejhej!

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har haft ganska mycket för mig som ni snart kommer att få reda på vad. I torsdags hjälpte jag min käre bror som flyttade hemifrån. Han bor nu i en etta på storgatan med utsikt över elvis rock café m,m. Imorgon fyller han även år så då var vi i Valbo idag och köpte lite presenter. 


Ser lite grann ut som en musik studio nu eftersom hela väggen är fylld med
 förstärkare, högtalare, plasma TV m,m.


I Fredags åkte vi först en sväng till stugan i hedesunda då jag och Sofia såg en Älg typ två meter ifrån vägen. Ganska coolt, men det såg typ ut som en staty för den stod så still.
    På kvällen var jag med Sofia, Angelica och Hanna. Vi kollade på Talang och en film som hette From Hell. Det handlade om en kille typ som skärde upp folk på lite mystiska ställen och Johnny Depp spelade inspektören som klarade ut brottet. Älskar Johnny Depp, varenda film han är med i är helt fantastisk och han tar sig an alla roller så bra - han kan verkligen spela vad som helst. Filmen var iaf ganska läskig för min smak och det hjälper inte att man ska cykla hem från stan typ klockan 24.00 i mörkret heller. 





Var ju som sagt i Valbo idag. Jag såg Alice och Ellenor där. Ganska coolt. Kan inte riktigt säga vad jag köpte till Danne eftersom han fyller imorgon men jag hoppas han blir glad över det. Snart ska jag och Sofia baka till imorgon och senare ikväll ska jag och sofia träffa Victoria.  
   Nu sitter jag här och lyssnar på BWO´s nya skiva. Jag tycker den är asbra, har alltid älskat söta Martin´s röst så här får ni ett smakprov på en låt. 



Middag & film med bästa

Hejhej!

Igårkväll gjorde Sofia, Hanna, Ellen och jag hamburgare hemma hos henne. Det blev väldigt gott och sen efter maten såg vi en aning konstig film - The talented mr. Ripley. Den var lite läskig i vissa scener för mig men Jude Law var ju med i den så då hade man ju nått att kolla på. Idag ska jag hjälpa bror att flytta.




Bilderna tagna från www.renstroom.blogg.se

Äntligen helg!

Hejhej! 

Idag fick vi sluta 12.00 - så jäkla skönt!!! Gjorde Fysik prov i morse och det var inte det enklaste kan jag bara säga. Hatar fysik + att idag fick vi reda på att vi ska ha ett till fysik och matte prov innan terminen tar slut. Vi har inte ens börjat på dom kapittlerna och då ska vi hinna göra två prov också. Jaja, det är iaf 21 dagar kvar till skolavslutningen nu och det känns ju skönt. 
   Nu ska jag göra lite lunch och sen ska jag köra mitt rehabiliteringspass. På fredag ska jag till Ola Rehn och träna för första gången så hoppas att det går bra, men så jäkla drygt att jag har typ ingen balans alls och för att få fortsätta rehabiliteringen så måste jag kunna ha bättre balans än vad jag har nu. - I'm working on it.


M♥

Vårruset

Hejhej!

Kom nyss hem från Vårruset. Jag och Angelica gick på 50 minuter ungefär och det kändes ganska bra i knäet, testade faktiskt på att springa på upploppet. (Sämsta tiden jag fått eftersom jag brukar springa strax före 30 minuter, men det är väll inte mer än vad man kan vänta av två nyopererade brudar) Grattis till Victoria också som kom 8:a efter 19 minuter. Justia, jag vann en kryssning också med Cinderella för 10 personer !! Ganska skoj, så i sommar åker jag och 9 till, till Mariehamn för en 22 timmars kryssning i A hytt. 
  






Vårruset ikväll :)

Hejhej!

Är hemma nu på lunchen och snart ska jag åka tillbaka till skolan för att ha Fysik och Spanska och sen blir det vår ruset. Jag och Angelica ska gå tillsammans eftersom vi är i stort sett nyopererade båda två. Får se hur det går för mig, jag har inte riktigt gått 5 km någon gång nu efter operationen så jag vet inte om jag kommer ha nå ont eller att jag kommer bli besvärad av det på nått sett men hoppas att det går bra. Riktigt roligt ska det bli och Sofia och Hanna följer också med men dom kommer nog komma in på en tid som är hälften så hög som min och Angelicas. Riktigt laddad är jag nu iaf, synd bara att vädret är så tråkigt. Men som tur var regnar det inte, - än i alla fall. 
   Justia - vi fick ju tillbaka vårat nationella prov i matte A idag. Han hade inte satt ut något betyg än eftersom vi ska göra del 2 imorgon förmiddag men man fick veta hur många poäng man hade fått. På första delen fick jag väll 8 G poäng och 6 VG/MVG poäng. Den där sista uppgiften {15 (1,2,3,4,5)} så fick jag typ 5 G poäng tror jag och 2 VG poäng - förlorade massa poäng på sista (V) uppgiften men förövrigt så är jag nöjd med mitt resultat. Lite sur bara över att jag hade missat en uppgift som jag inte såg fanns - korkade jag :D hahah 



Hur snygg var inte denna kille igår?





Forever on the dance floor

Hejhej!

Gårdagen blev väldigt rolig. Först så cyklade jag och Sofia till Magnus, Maria och Pom där vi käkade men sen runt 20.00 så cyklade vi vidare mot Hemmakväll. Jag och Angelica köpte Ben&Jerrys och Sofia och Hanna köpte godis. När vi kom hem så började vi kolla på Robinson men sen klockan 21.00 blev det Eurovision Song Contest. Lite segt första 10 låtarna men sen bidrag 11 var Azerbadjan vilket ledde till att Sofia, Jag och Angelica stod upp och dansade. *Hahaha. Grymt bra var dom iaf, och det fanns även några andra som vi tyckte om. Kvällens program slutade med att söta Alexander Rybak från Norge vann vilket jag blev väldigt glad över och mina två favoriter kom i topp 3! 
   Turkiets låt var väldigt älskad av Angelica och hennes dans under den låten slår allas! Så jäkla roligt, jag tror jag skratta ihjäl mig under hela låten- hahaha. Vi hade det iaf jätte skoj och dumlekakan som vi hade bakat var skitgod fast väldigt mättande. 
   Idag ska jag plugga hade jag tänkt men jag vill bara läsa boken som jag köpte igår,, är så jäkla taggad på den nu eftersom jag läste ut New Moon igår. Jaja, får se hur det blir med pluggandet men lite Eclipse blir det säkerligen!

Min otroligt snygga syster ♥





Miss Kiss Kiss Bang


Tack för en nice kväll älsklingar ♥

Heja Arash&Aysel / Alexander Rybak

Hejhej!

Hittils idag har jag varit på stan med hanna och sofia. Jag köpte Eclipse - d.v.s den tredje boken i twilight-serien. På engelska då såklart. Sen åkte vi hem och bakade en dumlekaka som vi ska käka till Eurovision ikväll. Snart ska jag och Sofia cykla till Magnus, Maria och Pom där vi ska käka och sen cyklar vi hem runt 20.00. Då möter vi upp Angelica och sen Hanna för att kolla på Eurovision, käka dumlekaka och ha det nice!!!!

Enligt mig så ska en av dessa vinna ikväll! 

Och tack Hanna hjärtat som lärde mig hur man lägger ut Youtube klipp på bloggen :) ♥

Grattis på namnsdagen syster =)


självpepp

Hejhej!

Har nyss käkat pancakes med Sofia och Angelica. Det var väldigt gott. 
   Idag fick jag tillbaka matte provet och jag fick G på det. Vart väll ganska glad för det först men sen kom jag på att jag måste fan skärpa mig. Det här är matte B och jag ska läsa både C och D. Hur ska jag kunna göra det när jag får G i matte B. Skärpning Maria!
  Igår åkte jag och angelica in och kolla på Sofias träning, lite halvsegt att sitta på dom där hårda nynäsbänkarna och sen var det ju så hemskt att kolla på innebandy och inte kunna spela själv. Det är lixom allt jag trodde mitt liv kretsade runt och nu kan jag inte göra det jag älskar bara på grund av en skada. Känns skit ibland men då måste man bara förbättra humöret och tänka på framtiden - Om ett halvår står jag där på plan igen. 
   Måste gå nu men ha det bra Puss&Kram ♥

Bilder ifrån igår. Angelica och Sofia


En solig tisdag


Vallhov


Always on my mind

Hejhej!

Har nyss kommit hem från skolan där vi hade Ma A nationella. Det var väldigt enkelt eller jaa det måste jag nog säga att det var. Kommer säkert ha massa slarvfel som vanligt ändå men det kändes inte svårt. 
   Sitter här nu och käkar lite melliiiiis :D haha och lyssnar på Azerbaijans låt i eurovision song contest. Aysel & Arash med Always. Den är verkligen grym! Om inte den vinner så ska Norges Alexander Rybak vinna. Igår gick ju Malena Ernman vidare men jag är inte ett så stort fan av vårat val till Eurovision även fast hennes föräldrar bor typ 20 meter ifrån mig. Idag ska jag nog bara slappa. Älskar sånna dagar ibland, men det blir ju lite långtråkigt ibland. Jag ska nog läsa ganska mycket eftersom jag har läxa till imorgon och sen kanske jag kollar på världens bästa underbaraste film! 
   Måste även träffa Hanna, för hon måste lära mig hur man lägger ut Youtube klipp på bloggen - så att jag kan lägga ut Azerbaijans låt. 

M♥
   

English Breakfast

Hejhej!

Idag ska jag inte gå till skolan nånting eftersom jag ska till Ola Rehn halv 3 och då är det inte så stor mening att åka till skolan i typ 50 minuter före. Vi ska ju även labba på den lektionen så då kan jag inte bara avbryta och gå därifrån. 
   Inatt sov angelica här så imorse när sofia och angelica var på promenad så gjorde jag Scones till dom och jag tror dom tyckte det var gott. Så frukosten imorse blev väldigt engelsk med scones och te och vem vet, till lunch blir det kanske american pancakes! 
   Igår cyklade Sofia, jag och Angelica till Coop Extra och köpte lite naturgodis, angelica köpte en ananas och lite annat. 



Det går bra att knäppa kort samtidigt som man cyklar, eller vad tycker Sofia och Ellen om det? ♥


Fan vad jag älskar killen


11 Maj

Hejhej!

Imorse hade jag matte 08.10-09.15 och sedan hade jag håltimme till tio i 1. Skitsegt att åka fram och tillbaka till skolan för en lektion. 
   Imorgon ska jag till Ola Rehn halv 3 så jag hinner inte gå på någon lektion i skolan eftersom lektionerna börjar 12.40. Vi ska labba då på kemin och jag kan inte bara vara med på typ halva lektionen och sen sticka så då blir jag typ ledig imorgon vilket ska bli väldigt skönt.
   Nu när vi har twilight hemma så ser vi på den jämt. Så fort man sätter sig vid tv:n så blir det att man trycker på DVD:n och ser sina bästa scener. För mig är det årtiondets bästa film och jag kan bara inte få nog av den. Idag har jag lite plugg att göra men jag tror jag lägger det på is idag och bara slappar lite... - det behövs ju sånna dagar också.


M♥

Söndag

Hejhej!

Idag har jag verklige storstädat mitt rum. Innan kunde man knappt se golvet för alla kläder och nu skiner allt och det luktar även väldigt gott. känns väldigt skönt nu efteråt men jag känner knappt igen mitt rum. 
   Runt fem tiden gick Sofia, Hanna och jag en promenad. Vi är så trött på att bara gå till stan hela tiden så vi tog en tur bort mot ica björksätra och hälsade på Angelica som jobbade. Hon var så söt i hennes röda jacka och svarta keps där bakom disken. 
   På tisdag ska jag till Ola Rehn och kolla till knät lite grann. Ska dit till halv 3 så det blir knappt någon skoldag då eftersom jag börjar 12.40. Ikväll ska jag nog se på Wipeout och sedan Twilight. Puss&Kram♥





Hjärtat snabbar på

Hejhej!

Dagen har bara rullat på och jag har inte gjort något speciellt. Efter många om och men så beslöt vi att det inte blir någon grillkväll ikväll med frida,angelica&victoria eftersom vissa inte kunde. Men då tar vi och grillar med familjen istället. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och förmodligen titta på robinson 2009.
    Idag har jag köpt min älskade film Twilight på DVD. Har sett den kanske 10 gånger men den är ju så jäkla bra så måste ha den på DVD kändes det som :) Ser väll kanske den ikväll men annars blir det lugnt! Ha en trevlig kväll. ♥


Fredagkväll

Hejhej!

Gårdagen blev trevlig. Vi käkade på napoleon då och sen gick vi vidare mot Hemmakväll där vi köpte Ben&Jerrys och lite godis. Sen gick vi hem och kollade på de två sista perioderna i hockeyn och va fan höll dom på med!!!!! Nu blir det bronsmatch men hur kul är det då? 
   Efter hockeyn kollade vi på Mr. and Mrs. Smith som gick på femman. Tack för en trevlig kväll ♥







Idag ska jag kanske grilla med Frida, Angelica och Victoria men jag vet inte hur det blir än. Ha en bra dag. Puss&Kram♥

@ Napoleon

Hejhej!

Dagen har bestått av matteprov (som var ganska så svårt), programrådsmöte och sen nu när jag kom hem så var angelica här och sedan kom hanna också. Ikväll ska vi, Sofia, Hanna, Angelica och jag käka på Napoleon. Det ska bli väldigt trevligt tycker jag och sen efter det går vi nog till hemmakväll, hyr en film och köper goooodiiiis! Lägger förmodligen ut bilder ifrån ikväll antingen ikväll eller imorgon. Ha en bra kväll. Puss&Kram♥

Middag med världens bästa tjejor ikväll :) 


Kaffe & Hockey

Angelica tvingade syster att dricka kaffe. . . tur att jag slapp iaf.




Kollar på Sverige - Tjeckien nu och sverige gjorde nyss 2-0! UNDERBART - Jonas Gustavsson är suuper i målet :)

No regrets I'm blessed to say



Måste plugga matte känner jag nu bara, prov imorgon. Gjorde NP i engelska idag, gick väll ganska bra. Träffade sedan hanna, angelica och sofia var ju självklart med - skoj ! :)  Nu ska jag käka Puss&Kram♥

Godnatt!


(Jag lägger typ aldrig ut bilder på mig, så fick väll vara lite ego ikväll) 

Imorgon. Skola. MATTEMATTEMATTEMATTE --- Rolig dag?
Puss&Kram♥

Knä

Hejhej!

Jag var till sjukhuset idag för att kolla så att allt ser bra ut med knät. Min läkare som jag hade vart väldigt förvånad över att det var så fint och att det var så fina snitt. Mina ärr (måste jag faktiskt få skryta om) ser inte så farliga ut. Dom syns faktisk knappt så jag är väldigt lycklig. - Tack Carl-Johan Silfverswärd för det fina arbetet och för att mitt knä ser sååå bra ut!
   Imorgon är det NP i engelska och sen har vi en engelska lektion på eftermiddagen och sedan slutar vi. Blir väll runt 13.10 ungefär. - väldigt skönt. 
   Idag åt jag, Frida och Angelica på American Take Away. Väldans gott. 
Hur fan beter sig folk nu förtiden? Vad har dom i hjärnan egentligen? Verkar vara helt jävla tomt, för tänker verkar dom ju inte göra! 

Här kommer pictures från mitt snygga knä.  








Ma B

Hejhej!

Va dumma vi är. Jag, Sofia och Angelica cyklade just till Innebandy Gym. men efter ett tag kom vi på att vi inte hade någon lektion idag för Lennart var på VM. - smart ! Så nu har man tagit en tur till jernvallen på morgonen. 
   Vädret är rena rama helvetet, det regnar och det är alldeles grått och tråkigt. Nu får jag ta och plugga lite matte och sen börjar jag 12.40 igen med Kemi. Senare idag ska jag nog inte göra så mycket, ska på möte med laget ikväll men annars är det väll plugga till matte provet som gäller. 
Hoppas er dag ser bättre ut än min! :) 


M♥

I'm walking on sunshine

Hejhej! 

Idag har vädret växlat väldigt mycket från sol till regn till målnigt. Idag var sofia och angelica i gävle och då köpte sofia ett par nya chinos till mig (som jag betalde då såklart). Mina beiga hade gått sönder så jag ville ha ett par nya. 
   Ikväll var jag Sofia, Hanna och Angelica ute och gick. Vi gick till Coop Extra - köpte lite gött och gick sedan vidare till vår kära gamla skola, Vallhovsskolan. Men gud vad litet allting blivit, t.ex. stenar som man knappt kom upp på förut gick nu mellan midje och knähöjd på en. Men jag har ju aldrig varit riktigt lång jag heller. 
   Nu bastar dom, men jag som hatar att svettas avstod ifrån det ikväll. Här kommer bilder ifrån promenaden =D 

Världens underbaraste, bästaste tjejor ♥


Angelica var så söt ikväll med hennes nya fina jacka ♥


Älskade syster har blivit barn igen ♥


Fan vad ni är goa! XD


Jag och min älskling♥


Haha, jag älskar snygga bilder - så det blev några stycken men enjoy! ♥


Sega Söndag

Hejhej!

Är så jäklans trött och seg idag så jag vet inte vad. Har pluggat lite grann men smart som jag är så glömde jag miniräknaren i skolan och går inte så bra att plugga Ma B utan den. 
   Jag är så trött på allting nu. Kan det inte bara bli sommarlov eller iaf helg igen. Orkar inte med en hel skol vecka med fem dagar. Kvällen kommer att fortsätta i samma spår som tidigare. Kommer förmodligen se på Wipeout, sedan en film och sedan sova för att sedan vakna upp lika trött som vanligt. Imorgon har jag först matte men sen har jag håltimme till 12.55 så då åker jag nog hem och äter o.s.v sen när jag kommer hem runt halv 4 tiden så måste jag plugga matte. Vi har prov på onsdag eller fredag och jag har inte hunnit repetera nånting. Ser verkligen inte fram emot morgondagen, allt känns så segt och tråkigt. 
    Jag kollade ganska nyligen på Schweiz - Sverige som slutade i 1-4 vinst till Sverige. Världens bästa Jonas Gustafsson var bra i målet och kunde inte rå för det mål som kom in. Nu ska jag inta min plats i soffan så ses vi imorgon!


"Han var strålande. Precis den målvakt Sverige behöver för att gå riktigt långt i VM." 

Mats Wennerholm om Jonas Gustavsson, "åttondels finalen" Schweiz - Sverige 3/5-09


Soliga lördag

Hej!

Gårdagen blev rolig. Jag och sofia köpte pizza på american och käkade här på vår altan och sen kom Hanna och Angelica. Vi kollade först på Robinson och sen satt dom på sjätte sinnet. Jag satt mig då vid datorn för jag kan inte se sånna där filmer - sån chicken som jag är. x) Hanna åkte väll hem runt 01.00 kanske och angelica sov över här. 
   Idag måste jag plugga, har sagt att jag ska göra det hela tiden men gör det ändå inte. Sen måste jag även städa mitt rum för det var ett tag sedan så jag kommer att ha fullt upp idag. Tråkigt att man måste göra saker inne när det är sånt här väder. Ha en bra dag! 





Torsdag, Fredag, Lördag

Hejhej!
 
Har inte skrivit något sen i torsdags så här kommer en liten sammanfattning av de dagar som gått. 

Torsdag
Käkade först hos angelica med angelica, sofia, anki och hennes kompis Karin. Det var väldigt mysigt och väldigt god mat. Sen åkte vi hem, träffade lite folk och sen kollade vi på film.

Fredag
Spenderade mycket av dagen i soffan då jag var väldigt trött och seg och sen på kvällen träffade jag Hanna, Ellen och Sofia. Vi kollade på film - Sweeney Todd. Jag och hanna har sett den förut men inte ellen och sofia så det blev lite roligt i vissa stunder :) Men gud va roligt man har med dessa tjejor - älskar er!!
 

Lördag
Idag har jag varit i valbo - köpte ett svart linne på Bik Bok för 150 kr men sen ingenting. Åkte sen hem till Sandviken då vi stannade för att se Pär's nya lägenhet. Den var väldigt fin och väldigt fräsch med coola tapeter och en jäkligt snygg lila fondvägg! Ikväll ska jag se på robinson. När det programmet började så dissade jag det ganska rejält men det har växt i mina ögon och nu känner jag mig som jag gjorde när jag var liten och sitter varje lördagkväll och kollar. Nu kommer några bilder från Valborg. Ha det bra! 









RSS 2.0