Grävlingarna tar över Ekostigen

Åker längs västerled påväg hem efter träningen en vanlig torsdagskväll. Hanna berättar om hur hon och Sofia igår såg en grävling springa över vägen på Ekostigen, som är just den gata vi bor på. Hon berättar att även hennes Viktor varit med om samma sak några dagar tidigare. Lite konstigt då vi bor i ett väldigt bebott villaområde - men inte mer med det, vi kör vidare, svänger in på ekostigen och med cirka tio meter kvar till vårat hus så skriker Hanna plötsligt till, jag ser något vit-svart svischa förbi fort över vägen, panikbromsar, stänger av bilen - och skriker. Skulle tippa att vi var 1-2 dm ifrån en krock med just en grävling. - de tar över vår gata. Läskigt hur det går runt - hur vi 2 minuter tidigare pratat om just de där djuren. Nu i efterhand skrattar vi bara åt det och hur löjligt vi skrek.
 
 
 

Weekdays

Tänka sig att det finns några fina människor som fortfarande kikar in här trots en helt värdelös uppdatering. Men någongång ibland kommer det ett inlägg - som nu ikväll! Träningen är avslutad och nu väntar några timmars sömn innan det är dags för veckans sista arbetsdag. Riktigt jävla skitvecka. Hur mycket som helst, övertid, hinner inte med lunch o.s.v. helgen är mycket välkommen! Hoppas på en superlugn dag imorgon - jag behöver det.
 

Onsdag

Dålig aktivitet här, som vanligt lite till och från nu. Hinner inte berätta så mycket heller eftersom jag ska iväg på en filmkväll med mina kickor, men vad har hänt då? det viktigaste att berätta? Jo, jag har gått och blivit med bil! Eller med rätta ord, jag och Sofia. Vi har köpt en liten söt blå peageot 206:a. 9 år gammal men helt perfekt för mig och Fia som varje dag pendlar in till Gävle. Riktigt skönt att slippa bussar. Som sagt, det blev ett kort ett det här men ska försöka bättra mig, det är ju bara det att innebandyn, som är i full gång nu, tar upp mycket tid - och är det inte det, så är det mina vänner och jobbet. Trivs! Jo justia, imorgon startar ju ES igen och jag är så taggad. Äntligen får man se sitt kära Färjestad flera gånger i veckan, höra om dem, läsa om dem och såklart det viktigaste - att få se de live! 
 

Så viktigt - som vanligt

Pizzan står i ugnen, colan i vinglaset (som det ska vara) och musiken är på - fredagen och helgen är ett faktum! 

Välbehövligt

Att ha den stora lyxen att välja att vara ledig känns underbart! Utnyttjade den möjligheten idag eftersom jag känner att jag inte hinner ikapp med mitt liv. Resväskan stod fortfarande ouppackad på mitt alldeles för stökiga golv. Disk fanns kvar på rummet, det hade väl säkert inte dammsugits på tre veckor, och detsamma gäller svabbning! Fullt med kläder låg huller om buller på golvet, garderoben var i stort sett halvtom, och det som fanns kvar låg i en enda röra. Ni kanske märker att jag skriver i då-form? För så var det, jag har nu spenderat 3 timmar på att riktigt grovstäda mitt rum och det är inte riktigt klart än. Lakanen måste torktumlas och sedan bäddas, hyllorna måste dammtorkas och tvätten måste vikas. Men annars så är det snart tiotusen gånger renare än innan. Skönt! 
 
Tänker fortsätta min välbehövliga lediga dag med att träffa mina vänner. Jennie åker till Turkiet inatt och sedan direkt när hon kommer hem så åker hon till Oslo för att bo där med hennes Marcus. Kommer bli riktigt tråkigt, så för att ge henne ett proper-goodbye, så tänker vi ta en middag/fika på waynes med henne i eftermiddag. Det kommer nog i alla fall att bli väldigt kul.
 
Imorgon är det ju jobb som vanligt förstås och sedan på kvällen är det såklart innebandy! Ser fram emot helg nu, cup i Söderhamn med nya SAIK och det bästa som någonsin finns - att få sova ut. 
 
 

43 årskalas

Mammas födelsedag ska firas och sen utgång med mina kickor på det! Bra lördag.

Stort grattis bästa du.


RSS 2.0