Saturday

Jobbig dag igår, jobbig förlust. Var in på matchen efter jobbet och Färjestad var så mycket bättre sett över 60 minuter. Sista perioden var helt sjuk. Aja, resultatet som räknas, måste gå vidare och för mig betyder det - försök att inte tänka på det!
Ska därför spendera kvällen med tjejerna, det blir grillat, det blir snack och en massa annat skoj - det blir en tjejkväll! Vi hörs.

Vilken dag

Helt annorlunda jämfört med Gävle. Ett helt annat tempo, mycket mindre folk, myyyycket mindre lokal, mindre distrikt, mindre ort. Ska dit några dagar nästa vecka, hoppas de dagarna går fort, för idag - saknade jag Gävle syd en aning..

Destination unknown...

Sitter just nu på upptåget mot tierp nu. Jag har nästan aldrig varit i tierp, vet inte alls hur det ser ut, hur många som bor där... inte nått, hur ska man då kunna dela ut post? Men det är mitt andra bekymmer, nu fokuserar jag bara på att försöka hitta till Posten i Tierp...
image description

Trouble sleeping

Vet inte om det är nervositet över imorgon eller frustration ifrån matchen, men jag kan bara inte sova. Sett på 3-4 Beverly hills avsnitt, nu har det kommit så långt att säsongen tagit slut. I brist på annat försökte jag med att stänga av tvn och istället försöka blunda mig till sömns. Ett odugligt försök. Ligger nu istället och bara suktar efter några timmars sömn... Klockan 05.45 kommer klockan ringa och som det känns nu,.. så kommer jag inte bli väckt av det samtalet - jag kommer redan vara vaken.

Destination unknown

Är sjukt förbannad. Orättvisa är det värsta jag vet och att förlora när man är mycket bättre är det värsta som finns i mina ögon. Tredje perioden skulle lätt kunna ha slutat 3-0 eller 4-0, fy vilka lägen! Måste sova nu, imorgon är det jobb i tierp.

New

43 minuter kvar till matchen börjar. Tänkte fördriva tiden lite med att visa två nya grejer som tagit sin plats hemma hos mig. Först är det en plånbok som jag köpte i måndags. Björn Borg, 399:-.
Det andra är Beverly Hills 90210 säsong 1. Sjukligt bra, har alltid älskat Brenda, Dylan, Brandon - ja hela gänget. Sjukligt bra pris också, 99:- på CDON.

Framtids image?

Nyss sett sista avsnittet av "Får vi följa med?". Sjukligt bra serie, gett mig många skratt. Tyckte det sista avsnittet var så kul med de två tvillingarna Maja och Inga. Fick mig att fundera så mycket på hur jag och Sofia kommer bli när vi blir äldre, kommer vi också klä oss precis lika, gifta oss med bröder och skaffa oss tio barn... hmm, låter inte så sannolikt.


Årets sommarplåga?

Ingen utav er kan väl ha glömt bort Yolanda Be Cool's hit ifrån 2010, - We No Speek Americano? I år har de gjort ett nytt försök på en sommarplåga. Hörde den i P3's programpunkt Flipp eller Flopp igår och det blev med knapp marginal - en flopp. Många som tyckte den var irriterande, men så brukar ju alltid sommarplågor vara. Bestäm för er själva, I give you - Le Bump:


So little time - so much to do

Så mycket som har hänt på den senaste tiden så bloggen har inte hunnit med. Jag har levt mitt liv - istället för att skriva om det. Men vad passar då bättre en seg tisdagskväll än lite catching up...

Igår blev det ju hockey, även fast det inte var planerat så från början. Ångrar inte en minut att jag åkte in och vill passa på att tacka Hanna som följde med hockeygalna jag. Förstår om hon kunde bli lite less på mig ibland, men skönt att hon orkade stå ut... haha. Idag har det varit jobb, det gick faktiskt väldigt bra, kom ut tidigt = väldigt glada kunder! - vilket i sin tur leder till en väldigt glad brevbärare!

Har efter jobbet hunnit med en powerwalk med Angelica i lite drygt en timme - fanns så mycket att prata om med den där tjejen, mycket trevligt, därefter åkte jag till Waynes med Alexa, Hanna och Sofia för en fika och ännu mera trevligt snack. Nu ska jag återgå till Beverly Hills 90210, köpte säsong 1 - boxen för lite drygt en vecka sedan, något som jag inte heller hunnit med att säga. Har också handlat lite andra grejer som inte dykt upp på bloggen... men imorgon är jag ledig så får ta tag i allt då! Puussss och tack för att även ni står ut - trots dålig uppdatering mot slutet.

Före nedsläpp igår..
my baby,.. som igår tvingades avbryta matchen på grund utav en klubbspets i ögat och en skada på hornhinnan - riktigt obehagligt

Ååååh Färjestad...

Aldrig varit så nervös i hela mitt liv, men har aldrig heller mått så bra. Blev en spontanhockeykväll i läkerol arena tillsammans med Hanna och typ 6500 galna brynäsfans - men också såklart, ett sjukt bra färjestadlag. Tragiskt med Nihlstorp, otroligt tragiskt men PW var så sjukt bra, trots att han gick in ouppvärmd och ledde laget till en seger i första kvarten. Mer om allt som hänt i mitt hektiska liv imorgon, nu måste jag sova - imorgon är det jobb!
Ett stort grattis till min farbror Pär som fyller 36 idag... eller typ igår eftersom klockan är över 12.

Starships were meant to fly

Hade en riktigt bra kväll igår! Först sjukt god mat hos Ellen, en riktigt rolig förfest - och en nästan ännu roligare taxiresa till lobby. Ute igår var det också sjukt kul, längesen det var så faktiskt, och väldigt bra att Ellen äntligen fick följa med oss ut. Men nu... talk is cheap, and a picture say's more than a thousand words, so here you go..

Det här får bli sista, har en massa mer men måste sova nu så jag orkar jobba imorgon.

Have a Hubba-Bubba birthday

Ska iväg på match nu, sista matchen för säsongen... Och sen blir det direkt hem till Ellen för att fira hennes 18 års-dag. Ska bli riktigt kul!

Tänkte med det här inlägget skriva grattis till en utav de vänner jag känt längst. Min fina vän, mitt fadderbarn Ellen Lindblom! Otroligt kul att äntligen du också fyller 18 år och får följa med oss andra ut. Nu ser vi till att du får en kanonkväll, nu regrets, precis som du förtjänar. Tack för att jag får ha en sån fin vän som du, ett stort stort stort grattis på din 18-årsdag. Love u ♥

New

Lip pencil, lipstick sealer ifrån Make Up Store. Två earcuffs & en halsring från Ur & Penn
image descriptionimage description

Thank God it's friday

Jobb - lite shopping - fira Patrick och nu hem och äntligen fira helg.

Är trött just nu, lovar er att jag ska visa bilder på det jag köpt. Även fast det inte är något sådär jättespeciellt så förtjänar det ändå ett inlägg... men det senare.

Nu tänkte jag passa på att, återigen, säga ett stort grattis till min svåger Patrick som idag fyller 21 år!

Snart - snart - snart fredag

Träning avklarat! Skönt, gick helt ok idag faktiskt.

Måste prata om frisyren nu också. Klippte och slingade som vanligt, och blev återigen supernöjd! Skulle aldrig kunna tänka mig att fixa det någon annanstans. Tack Malin för att du kunde jobba på din lediga dag, och tack för att du gjorde mitt hår kanonfint!

Nu har jag precis bokat två biljetter till Brynäs - Färjestad på fredag, semifinal 3. Eftersom jag inte har några kompisar som gillar hockey (förutom Sandra som jobbar i läkerolen) såå fick jag tillslut... lite halvt tvinga med min syster. Snäll hon kan va ibland! Måste hitta någon villig till måndagsmatchen också, hmm...
Nu måste jag sova om jag ska orka upp och jobba i Gävle klockan 07.00 imorgonbitti, klockan står på 05.45!

Shorter

image description

Feel!

Har fyra saker som gör att den här dagen kommer bli hur bra som helst. För det första - kanonfint väder, för det andra - Färjestad tog sig till semi igår, för det tredje - lönespec kommer idag, för det fjärde - ska slinga håret hos Malin. Den sista punkten börjar jag med nu!

Trevligt sommarlov HV!!

Finns ingen lyckligare just nu, 2-0 i sjätte kvartsfinalen! Nu är det semifinal som väntas :D

definitely hotter than fire.

Nyss kommit hem efter att ha varit ute och gått i över en timme tillsammans med Angelica. Kanonfint väder, ska inte klaga - men det var nästan lite för varmt. Får nog skylla mig själv att jag tog på mig en jacka när det var såhär varmt, kändes som man skulle koka ihjäl! Kallare blev det ju inte när man bestämde sig för att lägga sig i solariet i typ en kvart! Tokigt.  Nu ska jag bara invänta hockeyn. 19.00 nedsläpp i Löfbergs Lila Arena - my place will be on the couch - of course!

Btw.. kan tipsa om Timbuktu's relativt nya låt, Fallskärm! Otroligt bra.

Julia har bra koll hon

Julia pratade om att hon skulle slinga håret ljusare nästa vecka, blev nog ett missförstånd när jag frågade vart hon skulle göra det...

Valbo

Har hittills spenderat dagen i Valbo tillsammans med Sofia och Angelica. Det blev två nya toppar och en ring idag. Måste dock hitta en plånbok, jag tappar ju bara bort korten annars märker ni ju. Men mitt stora problem är,... vart tusan säljer de plånböcker? Och snygga sådana, inte några tråkiga! Jag har höga krav också,. kanske därför jag aldrig hittar någon. Sen när man köper en plånbok vill man ju kunna ha lite pengar att fylla den med också - inte bara att plånboken ska kosta en förmögenhet. Aja, det får vi leta fram någon annan gång!

Hanna, be proud of me!!! Köpte inget svart, en rosa och en mörkblå blus ifrån H&M. 

Hotter than fire

Är helt slut efter dagens andra träningspass. En jobbig, men samtidigt skön känsla! Varenda träning man har nu med innebandyn måste man verkligen ta tillvara på. Det är inte många kvar nu. Jag har fått frågan: "men är inte du less på att åka och spela matcher nu?" - Mitt svar är alltid "Nej, det är fortfarande det roligaste jag vet". Visst det kan kännas jobbigt att åka på förlust efter förlust, men när man väl är på plan, så finns det inget roligare i mina ögon. Det viktigaste med träning, för att man ska orka hålla ut, är att man ska tycka att det är roligt, inte bara umgänget - då håller man i ett tag, men för att man ska åka ner på varje träning, sen som ikväll - eller om man är trött efter jobbet, så måste man ha passionen för själva sporten. Vore det inte för den, skulle jag inte sitta här, 13 år efter att jag började spela i Aston och fortfarande känna samma passion för innebandyn.


“Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.”

Började den här dagen med att springa ner till gymmet, vara där en timme och mötte sedan upp Angelica och Sofia på stan och då blev det en lunch på Waynes. Riktigt gott. Skönt efter ett sånt träningspass som det blev i förmiddags också. Efter lunchen blev det en promenad hem. När jag gick ett tag själv på stan först så gick jag över bron som går parallellt med kyssbron här i Sandviken. När jag gick där slog det mig helt plötsligt, att den senaste gången jag gick över den bron var den dagen jag tog studenten. Då vi tågade ut från kyrkan, påväg mot kullen och stadsparken för att sedan göra det roligaste man någonsin gjort - åka studentflak. Alla minnen kom tillbaka, dofterna, känslorna, och det värsta - att man vet att man aldrig får göra det igen.


Godmorgon

Igår föll snön över Gästrikland och idag skiner solen. Dock lite kallare än vad man hoppats. Någon som snart inte kommer få det så kallt, och kommer definitivt inte se någon snö är min vän Frida. Idag åker hon och hennes föräldrar till Thailand och kommer inte hem förens om två och en halv vecka. Sjuukt långt! Med det här inlägget tänkte jag i stort sett bara önska dem en otroligt bra resa, och även klaga lite grann på hur avundsjuk jag är. (:

Kommer sakna dig vännen, love u ♥


...justia

Bokade biljetter till Avicii idag, 1 Juni på Söderstadion i Stockholm. Tar med mig Jennie, Alexa och Hanna och fuckar ur rejält. Kommer bli sjukt grymt, utomhus och allt!

“Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships.”

Jobb, fysträning och hockeymatch avklarad. Starkt att vända 2-0 till 3-5. Skönt med 3-2 i matcher nu. Kan avgöra på onsdag. Är fortfarande väldigt tveksam till det, vill verkligen inte försöka tända ett hopp som ska släckas lika fort som det gjordes i lördags. Då man mår som sämst, då man inte orkar! Men det sägs ju att det sista som lämnar en är hoppet - och det man får göra är väl att fortsätta hoppas på det bästa, men ändå förvänta mig det värsta. Man vet aldrig vad som kan hända när HV71 är i farten! Nu ska jag ta och sova, imorgon är det bara träning som står på schemat! Skönt med lite lugn och ro.


Sunday

Åker iväg och träffar tjejerna nu. Hemmakväll med film och godis låter helt perfekt i mina öron. Imorgon är det jobb som vanligt så det får inte bli allt för sent ikväll. Byee ♥

Do not follow where the path may lead. Go, instead, where there is no path and leave a trail.

Imorse blev det en timme på gymmet med Alexandra. Älskar att vara där på söndagsmorgnar eftersom det är väldigt lite folk. Man kan göra typ vad man vill, utan att behöva tänka på vad som finns ledigt och vad som ser konstigt ut. Skönt att ha tränat också så tidigt på dagen!

Har nyss sett på innebandy igen,.. nu tror jag dock att det är slut med att se på matcher på jernvallen. Förutom vår match nästa lördag så är det nog slut med hemmamatcher för alla lag för den här säsongen. Väldigt tråkigt, gillar att se på innebandy, både Astons herrar och Albas.

Nu ska jag ha det lite tråkigt i 4 timmar, ser just nu på SAIK vs. MODO, och sen vid 19.30 ska jag träffa tjejerna. Sista gången vi träffar Frida innan hon åker till Thailand också, inte alls avis va.


bilder ifrån igår, 1. Astons sista hemmamatch, de vann också och säkrade därmed platsen i div.1.
2. Käk på Waynes med tjejerna efter ett besök på ticket

"Some people think hockey is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that."

Använder samma rubrik idag som jag gjort två gånger tidigare, under olika tillfällen av säsongen. Gårdagen knäckte mig, verkligen rejält! Jag är en dålig förlorare, och jag brukar bli arg när Färjestad förlorar, men efter matchen igår var jag inte arg - jag var förbannad. Jag accepterade inte en till förlust. Gör det fortfarande inte. 39-23 i skott talar sitt tydliga språk, att Färjestad var bättre sett över hela matchen verkar inte räcka till. Det som gjorde att de förlorade - målvakterna. Färjestads guldmålvakt Nihlstorp blev ju pååkt i förra matchen och var därför skadad igår, andremålvakten, som stått 16 elitseriematcher tidigare tror jag, håller inte alls samma höga klass. 23 skott - 5 mål vs. Färjestads 39 skott - 3 mål! Det har ingenting att göra med att jag är oerhört partisk - det är bara ren fakta.

Varit sjukt förbannad ända sedan matchen och det som gör mig ännu mer arg är folk som inte kan acceptera att Färjestad betyder så sjukt mycket för mig som de verkligen gör. Därav rubriken. Därför den passar perfekt! Färjestads chans att gå till semifinal förstördes när det var fem minuter kvar av matchen i torsdags, när en HV-spelare körde över vår målvakt så han blev tvungen att åka till sjukhus med nackkrage. Där förstördes vår chans över att komma någonstans i det här slutspelet.

Till alla nästa gång - när Färjestad åker ut nu i kvarten - vilket de förmodligen kommer göra, don't talk to me, don't say anything that has anything to do with hockey, don't ask why I'm mad, why I'm upset, just accept the fact that hockey means the world to me. The biggest passion I've ever had.

Trevlig lördag

Sjukt förbannad, finns inte ord.
image description

“The world is a book and those who do not travel read only one page.”

Hejhej!

Ska snart åka iväg till Ticket med Alexa, Jennie, Sofia och Hanna. Brainstorma lite idéer. Kanon!

...undra vart det bär av nästa gång.

Like good old days

Hade nyss skrivit ett långt inlägg om kvällen men det råkade försvinna så kortar ner det väldigt kort nu, har ingen lust att skriva samma sak två gånger. Tyvärr.

Det blev en kväll med Angelica. Vi började med att se hennes bror och resten av Sandvikens IBK spela oavgjort mot Gävle Södra. Riktigt underhållande, nervös och bra match. Sjukaste var dock att när det var en minut kvar så fick en kille i Sandvikens IBK en smäll så han landade på golvet och blev medvetslös i några minuter. Tränaren fick ringa ambulansen men efter att killen vaknat till liv igen så gick han ut till omklädningsrummet, mer vad som hände med honom vet jag icke!

Kvällen avslutades med Big Brother och en massa skratt. Nu ska jag se på Sex and the City och imorgon ska jag först till ticket med mina kickor, därefter se Aston vs. Hedemora och därefter se Färjestad vs. HV71. Dags för lite vinster nu tycker jag!

På vift

Det var en helt vanlig dag i Bomhus, solen sken och det var rätt så mycket post. Men med tanken på att det var fredag och såklart det fina vädret så kunde inte humöret vara något annat än toppen!

När jag kör i ett utav alla villaområden ringer det på min mobiltelefon. Jag, som inte känner igen numret, svarar för ovanlighetens skull. Hon som ringer låter som en jättetrevlig person och hon säger att hon är rektor på en skola och att en elev till henne hittat mitt bankomatkort på en buss. Jag blir jättechockad, hade ingen aning om att det var borta! Rektorn förklarar hur hon tänkt lämna det till polisen först men kommer sedan på att söka upp mitt namn, hon säger även att det bara fanns en Maria Uggla i Sverige - och det var jag,... så då beslöt hon sig för att ringa upp mig istället.

Tillslut kan jag ju bara tänka på en sak - hur ska jag få tillbaka kortet? Jag frågar därför rektorn vilken skola hon arbetade på,.. hon svarade, lite besvärat, att det var på en skola i bomhus. Jag blev då överlycklig, hur stor är sannolikheten att mitt kort, som tydligen kommit bort på en buss, finns hos en människa på en skola i just Bomhus? Där jag är kanske högst en gång varrannan månad. Skolan hon arbetar på heter Trädgårdsskolan, och jag som Sandvikare hade absolut ingen aning om vart den låg, men med hjälp av lite förklaring och google maps så kom jag tillslut fram till Trädgårdsskolan längst ut i Södra Bomhus. Tur i oturen skulle jag vilja säga.

Jag möter då upp rektorn, som verkligen är supertrevlig, och jag säger åt henne att tacka pojken i årskurs 5 som hade tagit hant om mitt kort. Tänka sig vilka ärliga människor det finns. Ett stort tack till er, ni gjorde min dag, det borde finnas fler som er!


Din själ den tar ett andetag och blåser liv i vårt lag

Fullt intro ifrån i tisdags. Bland det häftigaste och mäktigaste jag sett, ryser och har gåshud över hela kroppen. Nu laddar vi inför tredje kvarten!

Back in Bomhus

Nyss betat av ett niotimmarspass på Posten! En dag med både höga kullar och djupa dalar. Mycket post, och kom ut väldigt sent men när man sitter i en bil i Bomhus hela dagen och har kanonfint väder så kan jag inte klaga! Over all - en bra dag.

Imorgon blir det ett till besök i Bomhus, även fast det distriktet tar längst tid, så är det ändå det roligaste. Det var ju det första jag någonsin gick så då känns det lite extra speciellt varje gång man får komma tillbaka dit.

Nu ska jag ladda upp inför träning. Blir så irriterad på en sak bara, Canal+ Sport1 visar bara Brynäs-Frölunda hela tiden och nu idag, enda gången de ska visa HV71-Färjestad så är man på träning under hela matchen... suck!

Såhär mycket snö var det ju såklart inte idag, men senaste gången jag var i Bomhus så såg det ut såhär, lika då - solen skiner alltid i Bomhus (verkar det som i alla fall)

Ser fram emot sovmorgon imorgon...

image description
Ska börja 07.00 imorgonbitti i Gävle, blir kanonkuuuul (:

Filmkväll med tjejerna

image description

Valbo

Nyss kommit hem från Valbo. Blev en del hårprodukter, ett nytt läppstift ifrån Make Up Store och två nya Björn Borgisar. Och tillsist... en kottlettrad på IKEA, finns det något bättre? Nu ska jag snart iväg och träffa tjejerna.
Schampoo, Balsam, Smoothing Oil och Värmeskydd. Allt ifrån Matrix, Cityfrisörerna.

Fall at your feet

Har nyss sett Färjestads match ifrån igår som gick i repris på Canal+ idag och vet ni vad?? De vann!! Unbelievable huuh?

Nej men blir ju lite halvtråkigt att se en match där man vet vilken tid, hur och när målen kommer till. Men på samma sätt så var det ju kul - ingen nervositet, bara ren lycka genom hela matchen eftersom man visste om att slutresultatet skulle bli vinst.

Nu ska jag åka in till Valbo med mamma och Sofia.


Godförmiddag!

Väldigt fint väder idag och det passar ju utmärkt att vara ledig en sådan dag. Riktigt skönt att få kunna sova ut och sen bara känna att man kan göra allt eller ingenting. Jag har hittills valt att göra lite både och. Började dagen med en löptur, vädret såg så lockande ut, riktigt skönt! Därefter har jag bara tagit det lugnt, börjat se på Sex and the City igen så betade av några sånna avsnitt. Man hinner med så mycket på dagarna när man vaknar vid ungefär åtta.

I eftermiddag blir det nog in en sväng till Valbo och sedan på kvällen ska jag träffa tjejerna!

Nästan all snö borta ifrån Ekostigen just nu! Underbart.

Glödhett intro i LLA


Ny vår, Samma mål!

Föralltid, förevigt Färjestad!

Behöver jag säga mer? Ni fattar nog hur kvällens kvartsfinal har slutat - men för er ovetande så vann Färjestad med 3-1 och har nu en ledning med 2-0 i matcher. 2 done - 2 to go.


Träningen ikväll blev en katastrof, vi som var där hade det skitkul - med att ta ned sargen! 3 spelare (jag,sofia,hanna) + en goalie (supersandra). Och Tomas då såklart som också hjälpte till med sargen. Kom igen nu tjejer, ge upp är det lättaste man kan göra!

Tisdag

Gym och jobb redan avklarat! Nu inväntar jag nästa kvartsfinal, denna gång på hemmaplan, i Löfbergs Lila Arena. Samma känslor igen.. men är lite lättare den här gången, för nu har vi en vinst i baken, och den matchen var tammitusanimej den bästa match de gjort på hela säsongen! Fortsätter de så så har varken HV71, Luleå, Skellefteå eller något annat lag en chans emot dem. Det är i alla fall min mening! Men, det här är hockey, det vänder snabbt, och vad är då sannolikheten att de spelar lika bra ikväll och att HV71 viker ner sig på samma sätt den här gången? (inte så stora).

Ikväll - eller inatt ska man väl säga, så är det träning igen.

Komiskt,.. källa: #Farjestad_bk @twitter.com

Kväller

Hej igen!
Det blev ännu en dag med hockey. Såg AIK vinna mot Luleå med 4-1 i ett fullsatt och kokhett Hovet! Galet bra stämning.
Nu ska jag se på mitt favoritprogram "Får vi följa med?". Sjukligt bra (:
image description

Från 41'an

Sitter på bussen påväg hem från jobbet nu. Var en helt okej dag, väldigt mycket post men när det är sånt här fint väder hela dagen så har man inte mycket att klaga på!

Fysträningen ikväll blev inställd så det får bli nån timme på gymmet då istället. Hade inte så mycket mer att säga just nu, so I'll ttyl ♥

Söndag

Vinst för Färjestad i första kvartsfinalen. Sjukt bra! De 159:- var so totally worth it . Efter det såg jag på innebandy och avslutade sedan helgen på waynes med tjejerna. Nu måste jag sova så jag orkar med både jobb och fysträning imorgon.

0-2

Magnus Nygren!!! färjestad är riktigt bra just nu och jag är riktigt glaa'
image description

Rickard Wallin

Börjar slutspelet med ett mål! Oerhört bra, en grym kapten! Släpp inte det här nu FBK, 0-1 än så länge och jag är superglad.
image descriptionimage description

Nervös, förväntansfull och oerhört rädd

Har städat mitt rum och ska nu ta och koppla in datorn i min tv och därefter köpa Färjestads första kvartsfinalsmatch. 159 spänn för 60 minuters ren vilja, hårt arbete och förhoppningsvis en vinst. So totally worth it! Jag är otroligt nervös just nu, har höga förhoppningar - men är självklart oerhört rädd över det värsta. Starten är så otroligt viktig i en sån här kvartsfinalserie och jag kommer förmodligen sitta att bita på naglarna och skaka av nervositet hela matchen. Det är det här man väntar på, det är det här som är det bästa på hela året. Men det är även, som jag sagt några gånger tidigare, det absolut värsta! Så mycket känslor, positiva och negativa såklart. Går det precis som man vill - som det gjorde förra året, så mår man så bra som man någonsin bara kan. Jag har nog nästan aldrig varit lyckligare än vad jag var då. Självklart, sätter man det i andra perspektiv som sin egen student, födsel av mina fyra underbara kusiner eller några andra händelser i ens liv så kan inte ett SM-guld mäta sig med en sån sak. Men annars,... så var SM-guldet 2011 det starkaste och vackraste ögonblicket som jag kan minnas. Visst det var underbart 2009, 2006 och 2002 också. Men på ett sätt var det som bäst förra året, alla gamla spelare tillbaka, Wallin var som bäst och min passion för hockey var som allra störst - förutom nu då... passionen växer för varje år. Men sen var ju även 2009 helt fantastiskt, när Jörgen Jönsson, min största idol någonsin, gjorde sin allra sista säsong och fick avsluta det med ett sm-guld.

Nu ska jag inte fortsätta Färjestads otroliga väg genom 2000-talet, en väg som gett mig både tårar och lyckorus. Har sagt det förut och säger det igen - Hockey är det bästa jag vet, och allt på grund av Färjestad, jag hoppas att de, oavsett resultatet efter den här matchserien, gör så bra de kan, ger allt i varje match, visar den där slutspelsformen som just Färjestad är känd för. Visar varför vi vunnit 9 SM-guld, visar varför fyra av de har kommit de senaste 10 åren. Ge mig ett till lyckorus, gör mig sådär lycklig igen, så som bara ni kan!


Euphoria

Shit vilken tjej, vilken låt! Från att hon tar första tonen kryper det i kroppen på mig, ett lyckorus, eufori. Gåshud över hela kroppen.

Tror vi aldrig någonsin haft en bättre vinnarlåt i Melodifestivalen. Absolut bästa någonsin - i mina ögon. Om Popular gav oss en tredje plats... hur högt ligger inte ribban för Loreen och Euphoria då? ...- skyhögt.


Levde inte upp till Hannas taktik...


Waynes

Åker och lunchar med alexa, hanna och sofia innan det är dags för match!
image description

Godmorgon

Snacka att man är trött om man somnar, strax efter att jag skrev inlägget igår, med alla kläder och allt smink på sig! Fick en chock när jag vaknade strax efter två.
Nu ska jag ladda upp rejält inför matchen, att jag känner mig klen ska inte få stoppa mig!

“Winning isn't everything, but the will to win is everything.”

Stressig dag. Först jobb till 16.00 och därefter hem, duscha, vila en liten liten stund, käka och sen direkt till Jernvallen för att se derbyt mellan IBK Aston och Runsten. Aston gick segrande ur striden med 7-5, riktigt bra och riktigt viktigt! Kul att se de vinna igen.

Nu ska jag ta det lugnt för imorgon är det äntligen hemmamatch igen! Hoppas att jag blir mirakelfrisk över natten. Inte kul att spela om man känner sig klen,..

"When you feel like giving up, remember why you held on for so long in the first place."

Jobb och träning är vad dagen gått ut på. Som vanligt oftast, men lite annorlunda och mycket tyngre idag då jag börjar känna mig sjuk. Försöker att vara en person som inte känner av för mycket, är mer inne på stilen - "bit ihop och kom igen". Men idag har det varit tungt, huvudvärk, känt mig varm, svullen i halsen och väldigt klen. Hoppas på att det inte bryter ut till något värre, vill kunna jobba rejält imorgon och vill framförallt kunna spela match på lördag.

Sjukt laddad inför slutspel som börjar på söndag, tillägnar den här bilden min goa vän och målvakt Sandra som älskar Färjestad nästan lika mycket som mig! (:

Dreaming about an even brighter future

Precis kommit hem från jennie. Träffade tjejerna ikväll och det blev en hel del snack om resor... Hoppashoppas på att det blir av (: gjorde en kalasgod fruktsallad ilväll också. nu måste jag sova - imorgon är det jobb och träning. Godnatt ♥
image description

Bättre sent än aldrig

Lovade ett grattisinlägg till min älskade kusin Pom som fyllde 6 år i måndags. I söndags lät det så bra att göra det på måndagen, men när måndagen väl kom så var det jobb-städning-träning-dusch och sova som fyllde upp ens dag. Därefter har det hamnat åt sidan, vilket det absolut inte ska göra. Världens bästa kille förtjänar ett inlägg i min blogg.

Liten blir stor, Stort grattis, i efterskott, min oerhört söta kusin Pom!

"Your life is yours to create – Don’t let others do it for you."

Vart riktigt trött efter gymmet och lunchen. Tänkte se på vänner men ett halvt avsnitt senare sov jag som en stock. Lite piggare nu dock, ser fram emot en kväll med mina kickor.

Med rätt inställning - att göra det för ens egen skull

Har nyss kommit hem från gymmet. Åkte dit strax före tio med tanken "nu kommer det nog inte att vara så mycket folk där." Men oj så fel jag hade. Pensionärer överallt. Jättebra att de tränar så mycket och så, men det är jobbigt att alltid behöva typ vänta på att en maskin eller ett löpband ska bli ledigt! Men ska inte klaga - på badhuset brukade det alltid vara smockat med folk. Lite komiskt, idag så var det en äldre dam som gick på löpbandet, när hon var klar gick hon fram till blommorna (eller växterna kanske man ska säga) i fönstret och kände att de var lite torra. Hon gick då och hämtade vatten och klättrade upp i fönstret och vattnade blommorna. Sött!

Det gick helt okej idag. Var dock så trött i både armar och ben efter söndags+tisdagsgymmandet + fysträningen i måndags. Blir mycket ibland men man måste passa på att gymma nu de förmiddagar som man är ledig.

Nu hade jag tänkt laga lunch och sen invänta kvällen då jag ska få träffa mina kickor igen.

Dax för dagens andra träning

Denna gång innebandy, nu kör vi

“I haven't seen you in a while, yet I often imagine all your expressions. I haven't spoken to you recently, but many times I hear your thoughts. Good friends must not always be together. It is the feeling of oneness, when distant that proves a lastin

När vi åkte hem från jobbet idag hade man bara en sak i tankarna, "hur har mamma och pappa haft det?". Efter en timmes utfrågning, en varm kram, massa bilder och lite presenter så drog jag iväg till gymmet tillsammans med Alexa. Skönt att ha det avklarat! Blir nog ett pass imorgon också,.. tror jag.

Nu ska jag vila fram tills nästa träning. Justia, idag är det den sista elitseriematchen för säsongen 11-12. Det är nu det roliga börjar - slutspel, men även det tråkiga. För när slutspel är över, eller om det är så att Färjestad inte tar sig ända till slutet så är det juu då det allra tråkigaste börjar. En lång väntan in till mitten av September. Åh vad hockey är bra, börjar nästan grina på tanken av att det inte blir längre än kvartsfinal... aja det får framtiden utvisa. Jobbigt när man inte kan påverka det på något sätt dock..

smygknäppte kort på min älskade mamma, pff.. välkommen hem! 
Körde storbussen idag... lääskigt!

Ambition

Måndagar är inte min favoritdag, det har jag uttryckt här förut. Men den här måndagen har varit lite extra jobbig - men på ett sätt även extra skön! Har hunnit med jobb och storstädning av mitt rum och hela övervåningen idag och om fem minuter ska jag åka på en två timmar lång fysträning. Anledningen till all städning? - jo mamma och pappa sitter just nu på flygplatsen i Cancun, Mexiko och imorgonbitti vid halv 9 landar de i Stockholm igen. Det har varit två roliga, snabba och annorlunda veckor. Att ta ansvar har fått en helt ny innebörd. Städa, diska, tvätta - saker som man inte uppskattar att ens föräldrar gör, känns nu som ett änglargöra av mina föräldrar. Förutom allt praktiskt, som det jobbiga att åka och handla varje dag o.s.v, så har det varit en enorm saknad. Jag älskar mina föräldrar, always have, always will! Därför tycker jag de förtjänar att komma hem till ett fint hus.

Nu är det bara köra som gäller, 120 minuter ren plåga.

Söndag

Nyss kommit hem ifrån farmor och farfar. Åkte dit och käkade precis efter Poms kalas. Kan ju säga att man är riktigt mätt just nu, massa fika hos Pom och massa mat hos farmor och farfar. En bra söndag, ett grattis-inlägg till Pom kommer såklart imorgon eftersom han inte blir sex år förens då! Nu ska jag invänta spårlöst.


“If you run you stand a chance of losing, but if you don’t run you’ve already lost.”

Nyss avverkat ett pass på gymmet med Alexandra. Blev lite drygt 70-80 minuter långt idag! Började med en rätt så lång löptur och fortsatte med bara armar - hela tiden. Nu känns det mört kan jag säga er, men även otroligt skönt. Inväntar träningsvärk imorgon!

Lovade Alexa att lägga ut den här låten också, såå sjukt jävla bra!     

Time for workout

Drar ner till gymmet med Alexa - idag ska det svettas!

Godmorgon gott folk!

Uppe med tuppen idag igen. Strax efter sju vaknade jag idag och fick först en liten panik känsla,.. typ "varför sover man inte längre när man väl kan för?". Men sen övergick den känslan lite till lättnad, för tänk vad skönt det kommer bli ikväll om jag kan somna tidigt då, så man inte kommer vara superdupertrött på jobbet imorgon!

Ska väl inte snacka om sömn nu egentligen utan ta tillvara på de timmar man är vaken. Hade tänkt att åka ner till gymmet om någon timme, känner mig riktigt peppad till det idag, tror det är all bra musik man har pumpat in i spotify som får en att bara vilja springa i typ evigheter. Ska försöka få tag i Alexa också och sen blir det förhoppningsvis ett jobbigt förmiddagspass.

På eftermiddagen ska jag, Sofia och Patrick åka och fira vår goa kusin Pom som imorgon blir 6 år gammal. Stor kille nu. Lite konstigt det där, för på ett sätt känns det som att det var igår som vi åkte till Gävle sjukhus och hälsade på Magnus och Maria och deras nyfödda son, men på ett annat sätt så känns det även som att han har funnits med i våra liv hur länge som helst. Tiden är ett bra konstigt konsept, och nog ett utav de svåraste att förklara eller lista ut. Tänker därför inte ens försöka hoppa in och filosofera om det,.. ska istället försöka få i mig lite frukost. Inte riktigt min starka sida det där med frukost.

När inget räcker till

Förlorade matchen, med alldeles för stora siffror än hur det såg ut. Sjukt att vi alltid spelmässigt är så bra, ofta till och med bättre, men ändå så går resultatet inte vår väg. Ibland känns det hopplöst och meningslöst men idag gav vi aldrig upp. Går ändå ut ifrån matchen med huvudet högt, trots att resultatet "ljuger" en aning.

Gameday

Match idag, borta mot Strömsbro!

Laddar upp med några sjuuuuukligt bra låtar. Shit vad musik kan göra mycket. Låg nyss, trött som bara tusan, och önskade mest av allt att jag fick sova lite till,... nu med hjälp av Nause, Avicii, Sebastian Ingrosso o.s.v. är man hur taggad som helst! Här har ni en...


Kul att man kan sova ut när det är helg

Och ja - jag har världens snyggaste screensaver. Mikael Hollsten, a.k.a Prime! Är ju lite smått kär i gladiatorerna och speciellt this guy:
image description

Filmkväll

Utan film! Men en ruskigt bra kväll ändå, massa snack och skratt. Nu, sova för att ladda upp inför matchen tomorrow! ♥
image description

Helg

Äntligen helg! Ska spendera kvällen med mina kickor, såhär glad var man när man åkte tillbaks från turen...

Same old, same old

Träningen avklarad och nu ser jag bara fram emot en sak, imorgon klockan 16.00. Vill ha helg just nu! Trots att jobbet är kul och allt så känns det som att en vila är väldigt välbehövlig. Ska ta och se på världens bästa serie just nu, duscha så fort som möjligt, och tillsist sova. Ha det bäst! ♥

Årets första t-shirt-dag!

Hallåå där!

Vilken dag. Hade en dålig känsla imorse, trodde att det här skulle bli en dålig dag - men så fel jag hade. Lite post och superfint väder gjorde susen. Jag åkte faktiskt runt, på söder, på moppe i t-shirt idag! Så skönt var det! Folk tror ju typ att man är galen, men det blir så varmt när man springer i trappingångarna, och allt jag kunde tänka på var "shit va skönt det vore med shorts". Haha, men det får nog vänta ett tag till. Det var en sån befrielse att ha t-shirt idag, det kändes som att man flög fram och upp för trapporna. Nu måste det bara fortsätta åt samma håll - inga minusgrader längre!!

När man kom hem kom Hanna över på en fika. Pratade, skrattade och ritade en massa. Har börjat "spela" det här draw-.. -appen som finns till iPhone och android. Riktigt kul! Typ som pictionary. Nu ska jag ladda om inför träning... bilder ifrån dagen kommer här:

Bra stavning Jullan...
Hittade en sprite i frysen ifrån helgens festligheter... dröjer nog ett tag innan man kan ta sig ett glas dock

Time for work

Åker till Gävle nu,... vi hörs om typ tio timmar!

RSS 2.0