så mycket bättre


Arkivet

1 årsedan...

Ja för 1 årsedan, den 31 Oktober 2009 så spelade jag min första innebandymatch, efter korsbandsoperationen d.v.s. Tiden går fort fram och jag tänker inte på knät medan jag spelar, även fast jag ibland får problem med det. Jag är sjukt lycklig över att jag fortfarande kan spela och att min rehabilitering gick så bra som den gick. Jag vet inte hur jag skulle klarat av ett liv utan innebandy, det vore nog inte ett liv för mig.

Jag kommer fortfarande ihåg den kvällen då jag fick svaret från magnetröntgen - då de sa att korsbandet och minisken var helt trasigt. Jag grinade migsjälv till sömns och trodde att min tid med idrott var över, jag trodde fel och är så sjukt glad över det idag!

Levande Begravd

Hej, gårdagskvällen spenderades hemma hos Alexa med Jennie, Julia och Ellen. Vi såg Beck - Levande Begravd som är den nyaste Beckfilmen. Filmen var väldigt bra men sjuuuukt läbbig. I mina ögon var det inte Beck - Det var Skräck. Nästan så illa var det ibland! Min värsta mardröm har alltid varit att bli levande begravd och efter att jag har sett den här filmen så blev det en del mardrömmar inatt, men jag kunde nog somna runt 02.30 VT (03.30 ST) i alla fall.

Idag ska jag nog inte göra något speciellt. Det finns ju alltid plugg och städning och göra meeeeeeeen jag tror jag skjuter upp det några dagar - as usually!

Dick Axelsson

...all I have to say, ♥♥♥

För er som inte såg matchen: Färjestad ligger under med 4-0 när det är 10 minuter kvar av matchen. Färjestads 4 största stjärnor i laget är skadade och det känns bara piss alltihopa. Sen kommer Dick Axelsson och gör ett tvätt-äkta hattrick inom 5 minuter! Det blir dock bara 4-3, men sjukt imponerad av denna sötnöten!
Kvällen avslutas med film hos Alexandra med henne, Jennie och Julia!

Skitdag

Matchen började bra med en 2-0 ledning men sen i tredje perioden vänder allt! De gör tre mål i tredje perioden och en förlust (med 3-2) har aldrig känts värre. Nu trodde man att första tre-poängaren skulle komma - men inte! Är både arg, sur och deprimerad och humöret blir ju inte bättre av att Färjestad ligger under med 4-0 och att Rickard Wallin, Sanny Lindström, Jonas Frögren och Pelle Prestberg är borta (för de som kan lite hockey vet att dessa grabbar är (väl) lagkapten - assisterande lagkapten - (assisterande lagkapten) - assisterande lagkapten, så det är inte några skitspelare som är borta) - Grym dag verkligen!

Match

Hejhej!

Det blev idol igår med Hanna, Sofia, Ellen, Julia och Jennie. Roligt! nu är det match som gäller och sen jernvallen för att se herrarnas match. Vi hörs senare under dagen, puussspusss!


Valbo AIF vs. IBK Aston

12.30 i Valbo

Fredag

Hejhej!

En kort dag idag, då vi bara jobbade lite med projektarbetet. Runt halv 2 åkte jag och mamma till Gävle eftersom jag ville köpa en kjol och en skjorta - men hittade man något utav det?.... nej! Tråkigt.

Ikväll ska jag se på idol med hanna och sofia och sen laddar vi inför match imorgon. Justja, nu har man höstlov också, konstig känsla!

Black&White


Ledig torsdag

Hejhej!

Funderade igårkväll på om jag skulle följa med mamma till jobbet och vara där hela dagen. Hon jobbar som lågstadielärare och just nu är hon lärare för de som går i "nollan" som man själv kallade det när man var liten. Tycker det är kul att vara där eftersom det är ett yrke som jag funderar på att studera vidare till i framtiden. Aja, igårkväll lät det som en bra ideé att åka dit över dagen men när mamma kom och väckte mig 06.30 imorse så verkade ideén inte lika bra. Tog istället och somnade om och har just nu en lugn dag hemma. Har nyss städat i vardagsrummet, köket och hallen... men inte mitt eget rum. Hur kommer det sig att det alltid är mycket roligare att städa andra rum än vad det är att städa sitt eget? :)

En färgklick

Godkväll!

Har precis tagit ett låååååångt bad. Riktigt skönt, så nu sitter jag bara och myser framför brasan och njuter av tanken på att man är ledig imorgon. De här sista tre dagarna innan höstlovet så har vi projektarbetsdagar och eftersom jag och Angelica inte har något att göra imorgon så får vi istället vara lediga.

Tänkte skriva någon rad om höstlovet också. Personligen tycker jag att det kommer vid fel tillfälle - i år. Vet att folk kommer tycka att jag låter dum i huvvet nu men tidigare år har jag alltid sett fram så mycket till en ledig vecka eftersom det har varit så mycket i skolan o.s.v - nu vill jag nästan (och nu skrev jag nästan) inte ha höstlov eller jo en veckas ledighet är ju inte fel men jag känner att rutinerna sitter så bra där dom är nu och att höstlovet ligger på ett dåligt ställe. Jag vill känna, inför ett höstlov, att jag är helt död och bara måste ha en veckas vila - nu känns nästan vardagen som en vila - i alla fall om man jämför med tvåan. Aja, tror inte att det finns många som håller med mig nu, knappt ens 1 person but this is just the way I feel. Have a great night.♥


One last time

Hejhej!

Projektarbetsdag idag, väldigt lugnt och skönt och eftersom vi inte har något imorgon så blir vi lediga imorgon - härligt. Har ingen bloggmotivation just nu men vi hörs sen :)

Träning

Hejhej!

Har jobbat med projektarbetet hela dagen och nu ska jag snart på träning. Är riktigt trött och skulle helst bara vilja ligga och slappa på soffan menmen bara att rycka upp sig och ge järnet. ♥

Halkbana

Hejhej!

Halkbana i Falun idag. Åkte dit med Sofia vilket var skönt men tyckte att hela vår bil var full med snälla och trevliga människor så det gick bra. Själva banan var lite läskig men väldigt kul. Vi fick känna på att få tappa kontrollen helt över bilen i en skarp kurva som var hal och som jag skrev så var det samtidigt både läskigt och kul! Var nervös innan halkbanan men det visade sig att det inte var så farligt. Något jag skulle kunna göra igen faktiskt. Efter halkan blev det en körlektion - bara en kvar nu förresten :)

Nu ska jag käka och senare är det träning.

Valbo

Hejhej!

Blev en sväng till Valbo och det blev ett par nya jeans också vilket var riktigt sköönt! Dock var det ett par som jag haft redan, men dom har gått sönder, men när man älskar ett par trasiga byxor så mycket så då kan man gott och gärna lägga ner några hundralappar för att få ett par nya.

Ikväll tror jag att jag bara ska se på film och slappa.

Godmorgon

Trevlig kväll igår med tjejerna, idag blir det förmodligen Valbo och sen ladda upp inför halkan imorgon! That's all I have to say for now, ttyl ♥

Filmkväll

Hejhej!

Inte en bra dag hittils och det finns en stor anledning till det! Hoppas att en filmkväll med tjejerna får en på andra tankar. Ska snart käka och sen drar jag till Julia och ser på film med Jennie, Sofia, Frida Hanna, Angelica, Alexandra och Julia såklart :)


Förlust

Pissig match och kan inte säga mer än att en innebandymatch är 60 minuter lång och inte 20 minuter som vi verkar ha trott de senaste matcherna - ändring på det tycker jag! Det positiva är att vi inte viker ner oss kämpar oss upp på slutet och får ändå resultatet 6-4. En bra, välspelad tredjeperiod kan vi ta med oss till fortsättningen! Trots att humöret inte är på topp så finns det inget en Hemmakvällspåse och mat från Mc Donalds kan ändra på. Jag och Sofia är ensam hemma eftersom mamma och pappa är på ett spa i uppsala (inte lite avundsjuk heller) så nu ska jag ta en filt, min hemmakvälls-godispåse och bara mysa. Vi hörs imorgon - puss!

Match

IBK Aston vs. Storviks IF

Jernvallen 19.00

Istället för samhällskunskap...


Thoughts

Hejsansvejsan!

Träningen gick bra, till en början, men sen tror jag att den tidigare träningen med beep-test och lite annat skoj satte sig i benen och det gick bara tyngre och tyngre. Nu har jag i alla fall lite mindre än ett dygn som jag kan vila upp mig på inför matchen imorgon.

Tänkte på en sak. Idag är det den 21 Oktober och det är nästan två månader kvar till julafton, om man tänker bakåt så var det nästan två månader sedan vi började skolan! Känns nästan som igår. Jag vet att det här inte är första gången jag påpekar att tiden går fort men den gör verkligen det - den bara flyger fram och snart är vintern här på riktigt. Själv tycker jag att det är jättehemskt, speciellt när det går från sommar till höst till vinter. Jag hatar att det är kallt på morgnarna när man cyklar till skolan, jag hatar att man inte kan använda skinnjacka ute utan att frysa ihjäl, jag hatar att det är frusna vattenpölar (=is) på asfalten, jag hatar regn, jag hatar snö, jag hatar is - jag hatar när hösten övergår till vinter! Nu ska jag drömma tillbaka till stränderna, värmen, upplevelsen, allt som gjorde Mexiko till den bästa resan jag någonsin åkt på.

Träning

Hejhej!

Idag på innebandygym så fick vi alla först en varsin Coca Cola Light och gärna (om man ville) lite kaffe på det också. Direkt efter det sprang vi beep-test med sarg... kul! Kan ju bara säga att jag var helt död efteråt. Ni vet kanske att jag tidigare i veckan var helt slut i kroppen, nu var kroppen ändå helt okej men andningen var ju hemsk - tror det har något med Colan att göra eftersom jag inte var ensam att känna så. Nu ska jag snart käka och sen dra iväg på nästa träning!

Mina snygga Engelska C tjejer

Radio

Idag var Sofia och Angelica med i radio gävleborg och pratade om innebandy-ibkaston-domsjälva och lite annat! Finns att lyssna nu i efterhand här: http://sverigesradio.se/sida/sandningsarkiv.aspx?programid=60

Dom är med vid 10.10 ungefär till 11.00. Enjoy - nu ska jag sova, godnatt.


Efterlängtade filmkväll

Hejhej!

Ikväll ska det bli en efterlängtad film+myskväll med Hanna och Sofia. Låter kanske lite konstigt eftersom det "bara" är en filmkväll men har varit så död i kroppen i några dagar nu så ska bli så skönt att bara få slappa och ta det lugnt. Imorgon har jag körlektion, skolan, IBG (Beep-test...) och sen träning.


Godnatt

Dålig jag har blivit på att blogga nuförtiden. Eller ja, dålig jag är på att hitta tid till det i alla fall. Det blir oftast bar något litet hop-kok precis innan jag ska sova men ska försöka att bättra mig.

Hade två träningar idag, först IBG imorse och sen ikväll var det innebandyträning/fys. Måste säga att jag nästan aldrig mått så fysiskt dåligt och det beror nog mest på att jag hade match i söndags, två träningar igår och två idag. Jag har inte riktigt kommit in i rytmen än. Aja, skönt imorgon i alla fall då jag ska ha en helt träningsfri dag! Vi hörs då.

Godnatt

Hejhej!

Har ganska nyligen kommit hem från dagens andra träning. Eller ja, den först träningen var en idrottslektion med skolan där det var blandat fys med dans. Dans är inte riktigt min grej och jag såg nog mest galen ut menmen. Den andra träningen var såklart innebandy.

Hade tidigare idag en körlektion. Hade även lite plugg efteråt så nu är den sista repetitionsdelen avklarad och nu har jag bara sluttestet kvar. Funderade ett tag om jag skulle säga det här men jag gör det ändå... jag har nämligen bokat uppkörning och teoriprovet nu. Tänker inte säga vilken dag eller vilken tid men det är ett bra tag kvar ändå. Börjar bli grymt nervös dock... Aja det hör väl till kanske. Nu ska jag se klart på Felix stör en ingenjör och sen ska jag plugga och sen sova och sen vakna och sen ha träning och sen... fortsätter vardagen som vanligt.

Random

Hejhej!

Matchen igår gick bra under 39 minuter. Men i första perioden såg det dött ut och i en minut under sista perioden så gick det helt åt fanders - släppte en underledning med  3-2 till 6-2 på ungefär en minut. Riktigt dåligt. Förövrigt så tyckte jag att vi spelade bra!

Idag är det skola och sen har jag en körlektion. Vi hörs sen.

Sherlock Holmes

Godmorgon!

Kvällen igår var trevlig. Vi käkade, såg på film och snackade. Filmen vi såg var Sherlock Holmes. Jag hade aldrig sett den tidigare men jag tyckte den var riktigt riktigt bra. Att snyggingen Jude Law är med gör ju bara filmen bättre, men måste säga att jag älskade Robert Downey Jr som spelar självaste Sherlock Holmes i filmen. Måste ses igen säger jag bara och för er som inte sett den - se den!

Nu ska jag dra till valbo med Hanna. Först ska vi kolla lite i affärer och sen förmodligen käka på IKEA. Sist blir det att se på Viktors hockeymatch, dom möter nämligen Färjestad idag !!! Nu måste jag skynda mig, vi hörs senare. Jo, förresten, vi har match idag också 18.00 Borlänge vs. IBK Aston.

Syskonkväll

Hejhej!

Har nyss kommit hem från jernvallen. Astons herrar lirade mot serieledarna GS86 och vann med 6-1. Riktigt skönt, segertrenden håller i sig!
Ikväll åker jag och Sofia hem till brorsan och käkar och ser på film. Trevlans!


Gårdagen

Trevlig kväll igår. Vi käkade, snackade och skojade. Hanna blev nog jätteglad över hennes presenter, speciellt en. Förutom den presenten så fick hon utav oss brudar, en klocka, en halsduk, en typ skylt/tavla som man har på väggen och även presentkort på att ta hål i öronen. Får se utifall hon vågar och törs!! Det var i alla fall jättekul igår men inte så konstigt när man har världens finaste vänner.

Grattis vännen ♥
Uppsala-bruden Ellen var också med
Lite halvkass kvalite på bilderna but that's life (:
Hanna's cake


Och tillsist.... Hannas present! Kan säga att det var rätt roligt när vi, 5 tjejer, gick in på Lusthuset i Gävle för att köpa denna present till vår 17-åring,.. En händelse jag, och förmodligen Jennie, Sofia, Ellen och Alexandra sent kommer att glömma.


Middag á la Renström

Hejhej!

Stressig dag idag. Har varit i Gävle hela eftermiddagen, från 14.00 till 17.00 ungefär och efter det blev det en tur på stan också. Nu har jag klätt på mig och om en halvtimme ska jag till Hanna tillsammans med 8 andra brudar och fira världens bästa 17-åring. Vi hörs imorgon, ha en bra kväll!

Åkte till Gävle med dessa tuffingar idag + Ellen.

Godnatt

Slut i kroppen efter fysen i tisdags, vattenfysen idag och träningen ikväll! Vi hörs imorgon, nu ska jag plugga - pussar ♥

Bad och riskettan

Hejsansvejsan!

Idag har jag varit på riskettan hela förmiddagen. Den kursen var lite roligt, lite långtråkig och lite läskig också ibland. Helt sjukt vad som kan hända ute i trafiken, min tanke efter kursen var "Jag kommer varken dricka eller köra bil någon gång i hela mitt liv". Ungefär den effekten fick kursen på mig, riktigt läbbigt!

Idag är det ca 4 grader ute och vi tjejer drog på oss bikini för bara någon timme sedan. Låter kanske lite galet men det var bara så enkelt att vi hade vattenfys med innebandygym. Eller ordet fys är väl kanske att ta i, vi simmade 400 m, bubblade och sprang sedan 200 m i vattnet. Utöver det blev det även klättring på klätterväggen och vi försökte även få Emma Lingvall att hoppa från 5:an men måste tyvärr säga att vi misslyckades. Tuffingen Moa gjorde det i alla fall, efter lite om och men.

Ikväll är det träning igen, så fram tills dess blir det vila, tror jag!

Glad igen

Har kommit hem till en förhållandevis rätt lugn Onsdag, i alla fall jämfört med tidigare dagar denna vecka. Jag måste plugga lite grann men det är verkligen ingenting jämfört med hur det var igår och i förrgår. Om ni läste det jag skrev igår kväll så skulle jag då sitta uppe och plugga hela natten, det blev bara till 00.30 sen somnade jag. Provet gick som jag hade tänkt, uruselt! Blir förmycket ibland och den här veckan fanns det ingen motivation till att plugga biologi. Förmodligen blir det att satsa på ett omprov, vill hellre det också för då kan jag få visa att jag verkligen kan, bara jag vill!

Nu ska jag njuta av en träningsfri dag och en nästan pluggfri dag, den börjar med en kopp grönt te och lite musik...


Nattplugg

Träningen gick bra, tyckte jag i alla fall! Lite fys på slutet vilket var kanske lite jobbigt men kvällen avslutades med en Ben&Jerry's + att jag såg på sista minutrarna i fotbollsmatchen tillsammans med Angelica, Sofia och Patrick. Nu ska jag ta och plugga, hela natten, eller ja - i alla fall så länge jag klarar av att vara vaken! Jag har biologiprov imorgon och dum som man är så skjuter man upp pluggandet till två dagar före och då hinner man inte med mycket för att humöret lessnar ur så nu har jag en hel del att plugga in inatt. Vi hörs imorgon, if I survive the night first of course (:

Och återigen, tack Sofia, Hanna och Angelica - what would I do without you? ♥

You are the ones who keep me going


Cooking

Körlektionen gick bra och teorin gick väldigt bra. Blev klar med den andra repetitionsdelen idag, vilket var skönt, så nu är det bara en del kvar!!

Om ett tag är det träning men just nu så står Sofia och jag och lagar mat, eller nej jag ska vara ärlig, sofia lagar mat och jag sitter vid datorn . haha

Körlektion

Åker ner till badhuset nu och har idrott och efter det så har jag en körlektion. Tänker nog sitta kvar och plugga lite teori efteråt också, trots att jag har enormt mycket plugg att göra hemma.

Sovmorgon

Maria ♥ sovmorgnar

Älskar att känna på kvällen att man kan sova nästan hur länge man vill
Älskar att vakna upp på morgonen och känna att man har all tid i världen på sig
Älskar att få vara själv på morgonen

Flightplan

Nyss sett Flightplan, tv4:as söndagsfilm. Filmen var riktigt bra, en typisk maria-sofia-hanna film. Dom vet förhoppningsvis vad jag menar men för er andra så är det filmer som är spännande, som man blir nästan galen på innan man får reda på lösningen, filmer som Red Eye, Lugnt Vatten o.s.v. Tipstipstips. Nu ska jag sova, imorgon är det plugg hela dagen + idrott + körlektion + träning då såklart, godnatt ♥

101010

Kvällen igår hos Julia var riktigt trevlig. Vi satt och käkade och sen typ snackade i flera timmar, riktigt mysigt. Förutom Sofia, Hanna, Angelica och Julia så kom även Ellen, Viktor och Patrick dit också.

Idag är det plugg som gäller, har gjort nästan klart en grej men har de två tuffaste och jobbigaste uppgifterna kvar. Får se om man skjuter upp det till imorgon förmiddag då jag inte har någon lektion eller om man tar tag i det nu...

Bilder från igår, Angelica-Sofia-Hanna ♥
Julias tacopaj

Black&white

Nyduschad och osminkad (Y) !! Ser på hockeyn nu, ikväll blir det (som sagt) middag hos Julia. Puusssss ! 

Innebandy

Älska, älska, älska denna sport! Matchen idag slutade med förlust och jag vart på snudden till förbannad (inte för att vi förlorade utan för en annan sak) men sen lugnade jag mig genom att tänka på hur bra herrarna var igår. Tillbaka till vår match, vi spelade, ja, bra, Z:a var bra i målet och överlag så var det en godkänd start på serien för oss men Falun är ett tufft motstånd och med en 4-7 förlust måste vi ändå känna oss rätt nöjda med.

Nu ska jag se på Färjestad BK - Djurgården IF på Canal plus och senare ikväll blir det middag och snack och skoj hemma hos Jullaaan tillsammans med Chankan, Huneybuney och Snyggasoff!


Proud

Grym fredag. Hade fasat inför den här dagen så länge men kan bara säga att jag är grymt stolt över att ha ett sånt Aston-hjärta som man har. Nu ska jag sova, match imorgon, men den här kvällen kommer hålla mitt humör uppe en lång tid framöver! Härligt.

Kul att gå natur...

Jag vet inte om jag skrivit det men hittils så har trean på natur varit väldigt enkel. Jag trodde även att det skulle fortsätta så denna helg men tyvärr så har man inte rätt jämt utan idag fick jag reda på att min helg kommer att vara fullpackad med plugg, jag kommer bara att kunna plugga på söndag och inte ens en heldag kommer räcka. Så såhär ser mitt skåp ut just nu i skolan...

och väskan ser istället ut såhär:

Grattis

...till en utav mina äldsta vänner
...till min bästa vän
...till världens underbaraste, Hanna Renström på 17-årsdagen!


Kväll

Hejhej!

Matchen gick bra tyckte jag, men inte enligt resultatet, inget jag tänker skriva om nu iaf, måste se framåt istället! Bilresan både dit men speciellt hem var bland det roligaste som hänt. En tur i Angelicas discobil tillsammans med Sofia, Hanna, Forsberg och Angelica kan bara sluta på ett sätt - galet kul! Nu ska jag ta och sova och imorgon är det skolkort med IBG och sen fika med mitt underbara födelsedagsbarn.

Innebandytorsdag

Nu: Innebandygym-träning
Senare: Match mot Söderhamn i Söderhamn

Mycket mycket innebandy, fantastiskt!


Birgitta

Idag är det den 7 Oktober och det är dagen före världens bästa vän Hanna fyller 17 år men det är även den dag jag och min farmor har namnsdag. När jag döptes så fick jag mitt mellannamn efter farmor och Sofia fick sitt efter mormor, så idag den 7 oktober säger jag grattis på namnsdagen farmor och alla andra som heter Birgitta!

Kväll

En hel dag i skolan med skolkort och prov som sedan fortsattes med körlektion och teoripluggande avslutas nu med att se på de tvprogram man missat under veckan som t.ex. desperate housewives men just nu är det felix stör en ingenjör som gäller, riktigt roligt. Vi hörs imorgon, orkar inte blogga så mycket ikväll, :)

Dagens inspiration till skolkortet...



Rent åt helvete

Plugga samhällskunskap till provet imorgon - eller deppa över världens pissigaste förlust med en kopp varm choklad? Just nu är valet enkelt för mig, ingen samhällskunskap... Tyvärr går det inte, så det blir istället att vara vaken typ hela natten och plugga, får se sliten och trött ut på skolkortet imorgon, men vem bryr sig? det är ju ändå vårat sista föralltid!!

Finally

Nu drar jag in till Gävle och kollar lite i affärer först med mamma och sen efter det blir det förmodligen käk på något ställe inne i Gävle med mamma och pappa och sist (men absolut inte minst) blir det äntligen hockey !! Sjukt vad jag har längtat, ända sedan man fick reda på spelschemat den 31 Augusti 2010. Äntligen är Färjestad i Gävle igen, och äntligen ska jag få se dom spela.


Svartviksstugan 2

Äntligen hemma!

Gårdagens promenad, som de hade sagt skulle vara 1 mil, var istället 1,7 mil. Vägen från Högbo till Svartviksstugan var den allra värsta, bara skog, stig och stubbar och runt varje sväng trodde man att stugan skulle ligga, men nej, det kändes som att vi aldrig skulle komma fram, men som tur var så gjorde vi det efter 2 timmar och 40 minuter och då kom vi ändå fram först!

Igår gjorde vi kolbullar. Det gick ju kanske inte så jättebra men det gick att äta tillslut i alla fall. När vi senare på kvällen skulle gå och lägga oss så var det kallt som tusan men trevligt var det då det blev någon timmas pratstund med klassen. Vi somnade runt 23.20 men det var en kort sovstund då vi runt 00.45 vaknade av att vissa inte kunde vara tysta, menmen, man somnade om tillslut i alla fall och vaknade på morgonen igen 07.40.

Istället för en lång promenad tillbaka till högbo där bussen gick ifrån så fick jag och angelica åka bil med victoria och emma. Riktigt skönt, så då kom man hem 1 och ½ timme innan!!! Nu ska jag ta ett långt bad och sen bara vila tills skolan börjar 12.30.

Tyvärr så har jag inga bilder att visa, det blev aldrig att jag knäppte något.

Svartviksstugan

Hejhej!

Sitter i skolan nu men ska snart hem och käka lite och sen åka tillbaka för att ha en körlektion. Klockan 14.15 kommer vi att börja gå idag, mot svartviksstugan. Kommer väl ta ungefär 1½-2 timmar. Där ute ska vi laga mat och sen har vi inte hört något mer som vi ska göra. Jag kommer dock att åka därifrån mellan 19.30-23.00 idag för att träna, strax före midnatt kommer jag tillbaka till skogen och sover. Imorgon ska vi äta frukost och sen åka buss tillbaka till skolan, och ha vanliga lektioner! Nu ska jag ta och cykla hem men vi hörs imorgon.

Something to look forward to

Längta längta längta, två dagar kvar tills jag äntligen får se mitt älskade Färjestad i Läkerol Arena igen! ♥

Höst

Nu ska jag packa inför morgondagen då det blir vandring (1mil) till Svartviksstugan i Högbo där det blir övernattning med NV08 och HR08.

Bild från idag, hösten är verkligen här nu känns det som!!!

Hockey

Åker till Valbo med Sofia och Hanna nu och ser på hockey. Vi hörs senare under dagen. ♥
Bild från igår.

Sjukligt bra


Lördag

Hejhej.

Har precis varit på jernvallen och det slutade tyvärr med förlust för herrarna. Vi får hoppas på att dagen blir bättre med käk på matkällaren tillsammans med Frida, Alexandra, Sofia, Jennie, Julia och Angelica tror jag. Efter middagen blir det film @ my place, vi får hoppas på att det inte blir en skräckfilm, som vi tyvärr har börjat fått som en liten trend på helgerna nuförtiden. Aja, vi hörs senare, nu ska jag bara vänta på att klockan blir 18.30, då hockeyn börjar!

Sick and tired of your behavior

Sjukt trött och egentligen skulle jag bara vilja gå och lägga mig, men det känns på ett ungefär som slöseri med tid om man går och lägger sig tidigt en helgkväll, om ni förstår vad jag menar? Man får i alla fall reda på resultatet utav idol halv elva så man får väl hålla sig vaken fram tills dess och efter det blir det nog läggdax för min del. Ser fram emot morgondagen, jag tycker bättre om dagar där det händer saker, än dagar då man bara typ degar i soffan. Visst, det kan vara skönt det också ibland men jag tycker bättre om dagar som morgondagen. En dag med innebandy, vänner, utekäk och massa annat. Vi hörs mer imorgon, puussss !!!

Killarnas år i år?

Maria har blivit idolbesatt 2010 också. Shit, lovar mig alltid varje år att inte bli det men så fort hösten kommer så faller jag i fällan igen. Mina favoriter i år är killar, 4 killar, de absoluta favoriterna är ju Andreas Weise och Olle Hedberg, men igår så växte Geir så sjuuukt mycket i mina ögon. Sjukt duktig. Ikväll måste, jag säger bara måste, Olle och helst Jimmie också gå vidare...!


I wanna go towards brighter times, not the opposit


Friday

Äntligen helg. Underbart. Idag har jag absolut inget planerat, är rätt trött faktiskt och vill helst av allt bara slappaa ikväll. Imorgon däremot blir det nog kul, först ska vi till jernvallen och se på innebandy och efter det ska jag nog käka med tjejerna någonstans. Var väl allt jag hade att säga for now, TTYL ♥

RSS 2.0