I en Stockholmsserenad

Sådär! Nu börjar även Torsdagen gå mot sitt slut och veckans höjdpunkt kommer närmare och närmare. Avicii på Söderstadion med tre härliga tjejer! Det är såklart inte bara veckans höjdpunkt,.. utan har länge setts som vårens höjdpunkt. Har föreställt mig oss där med hur mycket folk som helst, i jeansshorts, höga klackar och en stor sol på himmelen. Nu verkar alla de planerna förstöras, regn leder till långbyxor, klackar leder till converse och solen - är såklart inte där. Tror dock även att vi kommer få en utav de roligaste helgerna på länge, man önskade bara att vädret kunde samarbeta - i alla fall lite.

Efter konserten tänkte vi testa på en nattklubbskväll i Stockholm för att sedan crasha hemma hos Hannas snälla syster Ida. Lördagen kommer spenderas med 3 tjejer + 3 till för en dag i alla butiker som Stockholm har att erbjuda. Har så mycket jag vill köpa. Jag visade er klockorna, utöver det finns 3 par shorts, en klänning och lite annat på önskelistan. Får se vad man kommer hem med, men nu - måste jag packa, för 09.10 imorgon går tåget till Stockholm!

Från idag då jag avverkade en mils PW med Angelica Carlström.


Bara för att, den här låten är riktigt "svängig" och för att vi faktiskt ska till Stockholm imorgon, presenterar jag Adolphson & Falk - Stockholmsserenad.


“We must embrace pain and burn it as fuel for our journey.”

Har precis kommit hem efter att ha varit på en djuprengöring (d.v.s. portömning) på Annas Topp Till Tå i en timme. Första gången jag var på en sån behandling, har varit på ansiktsbehandlingar förut men då har det bara varit så skönt hela tiden att jag bara njutit. Den här gången var det annorlunda. Hade hört av Ellen som var på en liknande för några år sedan, att det gjorde sjukt ont, men jag gick in med tanken "ja, men jag klarar nog av det, smärta har jag känt förut och det har kan ju inte vara så farligt." Men ack så fel jag hade. Det var bland det värsta jag varit med om. Kändes som att hela jag skulle spricka. Smärtan gick ifrån punkten i ansiktet - hela vägen ner till tårna.

Blev upplyst om att det här är något man ska göra med jämna mellanrum. Känner att det kommer dröja ett bra tag till innan jag gör detta igen! Nu efteråt känns det hur bra som helst,.. men när man var där - så var det en utav de värsta smärtor jag upplevt (och då har jag ändå haft av korsband och allt annat i knäet). Peww,... "vill man bli fin får man lida pin" borde de ha som slogan på den här behandlingen. Nu ska jag ta och sminka över mitt knallröda ansikte och sedan bege mig ut på en PW med Angelica!

SAIK Innebandy Dam

Riktigt kul med innebandy igen! Förstår nu varför jag älskar sporten. Farten, intensiteten, tekniken - allt! Nu ska jag ta det lugnt, och imorgon ska jag lyxa till det med en behandling på Annas topp till tå,... är man ledig så är man.

Trevligt avslut. Började första träningen med det nya laget med att ha av klubban, osis. Min fina Unihoc har dock varit med något år nu så det var nu dax att införskaffa sig en ny, men lite tråkigt att det händer när det knappt finns några klubbor att köpa... 

It's a first

Drar iväg på den allra första innebandyträningen för SAIK Innebandy Dam, exciting!!! - men lite halvnervöst också. Tur man har några goa, fina f.d. Astonbrudar med sig,.. inte för att jag tror att de f.d. Albatjejerna är så farliga heller (:

Onsdagen so far

Började den här Onsdagen på gymmet igen! Den här gången med Sofia och Angelica. Efter ungefär en timme tog vi en sallad på viking och därefter blev det en promenad hem. Nu har jag fått hem lite nytt ifrån CDON som jag beställde i måndags - det kan man kalla snabb leverans! Två dagar, helt sjukt bra det tycker jag.
Nu ska jag börja se Beverly Hills säsong två och sen ladda upp inför nästa träning... som är INNEBANDY ♥♥♥

Just because everything is different doesn't mean anything has changed.

Så, var den andra lediga dagen avklarad och om jag ska vara ärlig... så börjar jag få lite panik. Är en sån person som alltid måste ha saker att göra, det värsta jag vet är att bli uttråkad! Har därför trakaserat Hanna de här två dagarna, hoppas hon inte är alltför trött på mig. Det är allt ifrån långa promenader - till sällskap till coop eller som idag, två filmlåningar. Aja, jag behöver ingen videohall - jag har Renströms residence just next door. Och till er andra... förlåt om jag tröttar ut er också med min svengelska här på bloggen, men det är bara sån jag är och ibland passar engelska ord och uttryck bättre in än svenska.

Nu ska jag ta och sova och imorgon är det inplanerat gym 10.00, följt av ingenting - fram till 18.00 då SAIK innebandy Dam har sin första innebandyträning någonsin - historiskt!


“No matter how dark the night, somehow the sun rises once again and all shadows are chased away”

Helt okej väder idag. Tittar man ut så ser det sjukt fint ut, men går man ut, så känner man att solen inte värmer lika mycket idag som den gjorde förra veckan! Vädret förändrar ens humör så mycket. Är det regn blir jag seg, trött, och lite småsur. Men när solen tittar fram, så blir jag gladare, piggare och mer sugen på att hitta på saker. Med det tror jag inte att jag är ensam. Något som jag även tydligen gör är väljer kläder efter väder. Och då pratar jag inte om att man tar en mössa på sig på vintern, och shorts på sig på sommaren. Mer färger. Nu, när solen är framme blir jag mer sugen på att ha på mig fina färger, medan jag annars väldigt gärna och ofta går klädd helt i svart. Det är väl bara så det är, fördjupar mig inte nå mer i det, just sayin'. So that's why,.. I'm wearing red today:

The greatest wealth is health.

Fortätter min lediga vecka i hälsans tecken. Denna tisdag börjades med en timmes pass på gymmet tillsammans med Sofia. Har sprungit rätt mycket nu på sista tiden och funnit mig själv gilla det eftersom jag märkt sådana framsteg. Därav har gymmandet hamnat i skymundan då framstegen inte kommer lika snabbt där. Men, det ska det bli ändring på, visst kondition och motionsträning är bra - men vill man trimma till kroppen lite, som jag vill, så behövs styrketräning också. Så, skönt att ha ett sånt pass redan avklarat.

Har nu varit iväg och handlat med Sofia och nu provar vi på detta...

Har gillat yoghurt förut, men då har det varit Yoggi Yangster eller Danonino, men Skyr var faktiskt väldigt god! Och lite nyttigare än Yoggi Yangster, thumbs up for that! Tänkte även passa på att tipsa om en låt som jag är so in love with. Here it goes: Take Care - Drake & Rihanna


Daniel Wellington

Most wanted at the moment. Sjukt snygga klockor ifrån Daniel Wellington, klassiska, tidslösa och helt fantastiska. Hittar jag dessa i Stockholm på lördag så är det klippt, a done deal. Love ♥

Bara måndag

Nyss varit ute och gått 8.5 km med Hanna. Skönt att snacka av sig en massa efter att ha varit ifrån varandra en hel helg. - Kaos!

Mycket man har att se fram emot nu, tänker först och främst på Avicii i Stockholm på fredag... och när jag är på ämnet, jag har panik! Vad ska man ha på sig? Ska det verkligen regna? Vilka skor ska man ta? Ska man ha någon väska? Vart drar vi sen? ..och en massa mer. Det ska ju självklart bli hur kul som helst, allt ifrån fina restaurangmiddagar, konsertern, utgången, shoppingen dagen efter o.s.v. och det bästa är ju att man åker med bra vänner. Så allt löser sig nog. Men "det löser sig" är det värsta orden jag vet. Jag tycker om att fixa problem direkt, inte låta tiden få de att lösa sig av sig själva. Nu måste jag väl bara acceptera att typ vädret inte är något jag kan göra något åt - men då till den största frågan av de alla - vad ska man ha på sig?


“Happiness is the meaning and the purpose of life, the whole aim and end of human existence”

Nyss avklarat 7.5 km i Högbo! Var rätt tungt idag men skönt nu efteråt. Nu håller jag och Sofia på att laga lunch. Fläskfilé i franska örter och färsk pasta står på matschemat! Göttans.

The only true champion

De flesta tonårstjejer skaffar sig ofta en idol! Oftast hör man om tjejer som är förälskade i skådespelare, artister o.s.v. Jag ska inte säga att jag är nå bättre själv. Sitter gärna, och ofta, och suktar efter Channing Tatum eller kanske bara Andre Holgård i Wermland Forever. Men, min absolut största idol någonsin, är och kommer alltid förbli Jörgen Jönsson! Sjuk vinnarskalle, bra ledaregenskaper, en stor förebild - min idol. Jadu, så kul att se att han är så bra i Mästarnas Mästare, och att han slog de andra med över två minuter om att kunna hålla andan under vattnet visar ju bara på hans storhet. Hoppas att du, som nu kommit till final, tar hem alltihopa. För alla Färjestadares skull. ♥


Dagen efter.

Sjukt konstig kväll igår! Bra, rolig - men jäkligt annorlunda. Är det sommarens härliga färger och ljuva dofter som inspirerat till en utav de hårdaste festerna på länge? Aja, det var kul tyckte jag, + Loreen vann ju! Helt sjukt. Shot för varje 12-a var vi tvungna att lägga av med,.. om vi ens vågade börja med det! Nu ska jag se reprisen, vill se alla tolvor.

Löning = utgång

Ska snart åka iväg och möta upp tjejerna på affären, därefter blir det grillning här hemma och sedan förfest med massa folk hos micke. Och tillsist - lobby! Låter som en bra kväll. Btw. var i valbo idag och köpte en massa nytt. Linne, skinnshorts, heels, armband, foundation + en hel del andra små ansiktsprodukter.
Och,.. eftersom jag har dessa skor ovan i brunt och blått så var jag ju bara tvungen att köpa de nyutkomna röda! Love! ♥

Wanted

Jeffrey Campbell ♥

Varmt

Fytusan vad varmt! Ska inte klaga, värme och sol är bland det bästa jag vet (tätt efter att Färjestad tar SM-guld, mina vänner, innebandy och familjen) (:. Har jobbat klart för den här månaden förmodligen då jag och Sofia ska få ledig vecka nästa vecka, inte helt fel! Hoppas vädret är lika fint då så man hinner med en massa man inte gjort på ett tag.
Nu måste jag dra av mig mina byxor, håller på att koka ihjäl, får skylla sig själv om man tar typ svarta skinnimiterade byxor på sig en dag som denna! Aja trevlig helg gott folk, vi hörs av senare.

Happy birthday!

Jobb avklarat, nu - fira min bror som fyller hela 25 år! Helt sjukt! Stort grattis kära du ♥

We will always remember. We will always be proud. We will always be prepared, so we will always be free.

Ni kommer ihåg den där känslan jag hade efter att jag hade sprungit 11 km för första gången? Då det kändes som att jag verkligen var bäst, att jag kunde klara av allt. Nästan den känslan fick jag ikväll också!

Vårruset 2012 var så sjukt roligt, både umgängesmässigt och prestationsmässigt. Klarade av att springa 5 km på 24.30 minuter! Riktigt fort gick det idag, och jag som aldrig tidigare sprungit Vårruset på under 28-29 (?) minuter, blev sjukt glad. Skönt att all träning gett något. + att jag egentligen var sjuk idag (fast på bättringsvägen då såklart).

Hela kvällen och eftermiddagen var sådär perfekt och bra som det alltid är på vårruset. Gemenskap, girlpower, vänner och motion på samma gång. Kan det bli bättre? Tack mina guldklimpar för en riktigt bra kväll. Ni är bäst, love to you all! ♥

Världens bästa, älskar er alla, tack för ikväll - och alla andra ögonblick, minnen och stunder jag delat med er.

It's all about the powerwalk

Igår - powerwalk 9 km med Alexa. Idag - powerwalk med Angelica, totalt 9.20 km. Härligt! Eftersom jag nu varit "sjuk" i en vecka så måste jag hitta ett substitut till gymmandet och löpandet,.. och det har blivit promenader - i högt tempo. Har varit ute och gått i stort sett varje dag nu och eftersom vädret är så fint så blir det ju bara kul! Men imorgon, du struntar jag om halsen, hostan och förkylningen säger ifrån. För då ska jag springa! Vårruset 2012, här kommer vi.


Godnatt

Lördagen avslutades med film och mys med mina kickor! Nu är jag väldigt trött och känner verkligen för att sova. ♥


...och självklart, - bilder ifrån Church Street

EEfter en dag i Hedesunda är jag hemma själv för att spendera kvällen med Alexa och Frida. Kanske även Hanna! Låter toppenbra på förhand, puss alla fina.

Just living is not enough. One must have sunshine, freedom, and a little flower.

Vilken fin dag det var igår! Och vad mycket man hann med. Ugglorna började dagen som vanligt i Gävle för utdelning av post. Därefter var det snabbt in till Sandviken som gällde för att se på alla fina som gick på balen! Bland annat mina fina vänner Hanna och Frida. Efter det drog vi 92: or + Ellen in till gävle för en riktigt god middag på Church Street. Är otroligt lyckligt lottad över att jag har så fina vänner, vill tacka er för att ni finns i mitt liv - och jag i ert!

Vid 01.00 drog jag in till Gävle och Engeltofta för att hämta upp ett gäng glada, men trötta balgäster. Jag, somnade inte förens vid 04.00 imorse då jag hade sjukt svårt att sova - av någon konstig anledning. Vaknade vid 09.00 av att syster springer in och väcker än. Men har nu piggnat till och kommer därför att leverera lite fler bilder till er från balminglet 2012 i Högbo.


Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.

Några utav alla bilder ifrån balen. Sjukt fina vänner, ord kan inte beskriva! Hoppas att de har en kanonkväll, just what beuties like you deserve ♥

17 Maj

Kristihimmelfärd och syttende maj! Vilken dag. Det som jag tycker är skönt - måste vara att man är ledig. Har därför hunnit med en sväng in till Gävle, och senare ikväll blir det nog en grillkväll med Hanna och Sofia.

Så,.. nu när jag gått igenom vad som händer idag, så kan jag berätta om gårdagen. Vår första postfest. Det var väldigt kul först, riktigt god mat, Hanna och Anki hade ordnat upp med sjukt konstiga - men samtidigt väldigt roliga lekar! Mot natten blev nyktra jag även väldigt trött,.. men till min besvikelse hamnad jag inte i säng förens vi 03.00 ungefär. Sov ut ända till 12.00 idag och det var så välbehövligt. Har nu i en halv vecka gått och blivit sjuk så jag behöver då all vila som jag kan få - även fast jag är väldigt dålig på just att "vila".

Bilder som utlovat...
och dagens inköp. Nytt Schampo, balsam och skyddsspray ifrån Matrix. + ett nytt läppstift, ögonbrynspänna, mascara och solpuder - allt ifrån underbara Make Up Store

Better late than never

Det blev inget bloggande igår eftersom jag åkte direkt från jobbet, hem i en timme och sen tillbaka till jobbet igen - för en vårfest! Tänker nog lägga ut bilder därifrån och lite annat senare men nu måste jag lägga in ett inlägg om att min äldsta kusin blivit ännu äldre.

Igår fyllde Maja Elg 14 år. Helt sjukt, tycker fortfarande att hon ska vara 6 år. Tiden går fort. Stort grattis (i efterskott) fina du, hoppas att du blivit firad rejält nu! Saknar er tjejer ♥


Pengar rullar in som det ska - det går bra nu!

Jadu,.. vad ska man säga. Var idag på besök hos Folksam efter jobbet. Träffade där en trevlig tjej som berättade för mig hur mycket försäkringspengar jag ska få ut efter knäoperationen. Jag, som hade "räknat" med några tusen, blev helt chockad när hon sa att jag skulle få 65100:-. Helt ofattbart, har fortfarande inte fattat det! Cash is King. Livet är bra just nu, riktigt jävla bra.

Och btw,.. ett stort grattis till klippan i mitt liv som har namnsdag idag.

So Tim Burton

Vad ska man säga om filmen? För att sammanfatta det kort,... typiskt Tim Burton. Udda, konstig - men väldigt bra.

Tim Burtons filmer är sånna som man antingen hatar eller älskar, antingen gillar man det udda - eller så tycker man bara att det är så sjukt udda att det blir fel. Jag står på den andra sidan, jag älskar Tim Burton, en dröm vore att se in i hans tankar för att se vad som rör sig där inne, vilken fantasi den mannen måste ha. En utav mina största idoler!

Från en idol till en annan. Har precis sett på Mästarnas Mästare och idag var ju Jörgen Jönsson med. De som känner mig väl, eller de som växt upp med mig har nog hört mig prata en hel del om den gossen. Det är den hockeyspelare som är allra störst i mina ögon. Visst Loob var suveränt bra, men lite före "min" tid. Foppa? - Nej, under de här 11-14 år som jag har älskat hockey så är det enda jag kan komma ihåg av han, är att han hela tiden var skadad. Men Jörgen Jönsson, Färjestadare, den enda hockeyspelare som någonsin vunnit OS, VM och internationellt guld samma år. Mannen som är Färjestad. Sjukt kul att se att han var så duktig ikväll i Mästarnas Mästare också, eftersom Loob inte fick en "ärlig" chans i mina ögon, så hoppas vi JJ fixar det bättre. And, I have no doubt!
Nu då? Ska man ta ett OC-avsnitt innan man går och lägger sig? - Jo men vi gör det va.
Inte mycket gemensamt de här gossarna,.. förutom att jag har en liten, men annorlunda, crush i allihopa!

Heading off to Gävle - SF Bio and Dark Shadows.

Åker in till Gävle och SF bio tillsammans med Hanna, Sofia och Alexandra nu. Tim Burton, min absoluta favoritregissör, har kommit ut med en ny film - och självklart är Johnny Depp och Helena Bonham Carter med,.. som vanligt. En fantastiskt trio! Johnny Depp och Tim Burton har tillsammans gjort sjukt många filmer, som Kalle och Chokladfabriken, Sweeney Todd, Alice in Wonderland, Edward Scissorhands o.s.v. Den här gången är det i filmen Dark Shadows som trion arbetat tillsammans igen. Verkar också lite halvknasig, annorlunda - men samtidigt fantastiskt bra. Därför jag gillar Tim Burton så mycket, filmerna är så udda och konstiga, men mixen blir alltid så bra.

Får se hur den här filmen är, I'm so excited!


Jag gör det igen

Selfconfidence!!!!!


Precis avklarat en mils löpning. Var helt slut sista kilometrarna men det var bara en sak som rullade runt i mina tankar - stanna aldrig! Och det gjorde jag inte heller. Fy tusan. Det var jobbigare idag, men känslan av att jag klarade det ändå gjorde allt så jävla skönt. Stolt över migsjälv igen, glad, lycklig, ecstatic!

Btw.. ni vet buggtävlingen som min bror gick och vann? - Här är finalen. Topp sju av alla 38 par. 

“Smile - It's the second best thing you can do with your lips.”

En lördag som började väldigt ambitöst med ett pass på gymmet, men som har fortsatt i ett väldigt lugnt tempo. Har knappt gått utanför rummet på hela dagen, OC har avlöst ritandet, ritandet har avlöst datorn o.s.v. Det har känts som att man verkligen har behövt en sånhär dag. Då man inte gör någonting. Låter hjärnan och kroppen slappna av - fullt ut! Men, de som känner mig vet att jag får panik av att inte ha något att göra på lång tid, så därför, och för många andra anledningar såklart, så ska jag träffa tjejerna ikväll. Bra avslut på den här dagen!

Nu inväntar jag bara grillat,.. sjukt gott.
Happy. Glad. Ecstatic. ♥


Btw... Mangemakers har gjort ännu en ny låt, kom ut för fyra dagar sedan tror jag, här har ni den!

In honoring memory of Whitney Houston


Saturday

Godmorgon!

Nu är det äntligen helg - vilket betyder att man har tid till vissa saker som man annars har svårt att hitta tiden och framförallt orken till. Ett tydligt exempel - gymma på morgonen, går aldrig i veckorna då jag alltid åker hemifrån strax före 07.00, men idag, då jag vaknade 07.15 var det bara att hoppa upp ur sängen och klara av ett pass. Riktigt skönt!

Det andra - blogga. Som ni märkt har bloggen hamnat ur fokus nu ett tag. Som jag sa, instagram har lite tagit över, något det inte ska få göra. Efter snart fyra år här på blogg.se kan jag ju inte bara lägga av nu, det är bara fördåligt.
Tänkte, i det här inlägget, säga grattis till min underbara kusin Alva Elg som fyller hela 12 år idag. Stort grattis fina du!


Tired

Återigen hittar jag ingen tid till bloggandet och funner mig, samma tidpunkt, i sängen och panikbloggar innan sömnen. Så får det inte vara, men imorgon är det fredag - då måste allt bara bli bättre!

No one puts baby in the corner

Haft en jättebra kväll med tjejerna! Film, fruktsallad och massa snack - nu sova!
image descriptionimage descriptionimage description

Bad

Har blivit dålig på att blogga. Jobb och träning tar över energin och tiden. Ska bli bättre, men nu är jag trött så det får vli imorgon! Puss alla som orkar gå in på den här dåligt-uppdaterade bloggen. ♥

Endurance is nobler than strength, and patience than beauty.

Har fortsatt dagen väldigt bra. X-men III med Hanna, powerwalk med samma brutta, solade sen och tog sen en middag på Waynes tillsammans med henne och Sofia som mötte upp oss. Slumpmässigt nog så kom Alexa och Emilia dit också så då fick man snacka av sig lite med dem med. En riktigt bra söndag som innehållet en massa grejer i rörelse, ett gympass, två powerwalks och därefter/kombinerat med det, en massa snack och skoj med fina vänner. Pratade om det idag också att man känner verkligen att man är beroende av att röra på sig. Ett bra beroende. Jag känner verkligen varje dag typ en känsla av panik eller ångest om jag varken gymmat eller varit ute och gått. Man mår så mycket bättre av att alltid få röra på sig och i min mening - så är det ett bra beroende.

Inget utav det man har gjort idag skulle dock inte varit möjligt om inte solen varit på vår sida, tack för det vädergudarna! Tills imorgon,... höj gärna temperaturen lite grann så blir det perfekt.


Wake up with determination. Go to bed with satisfaction.

Gårdagskvällen då,.. vart ska vi börja? Det började bra, med middag och trevligheter hemma hos Jennie,. men utgången på Slick var det tråkigaste jag någonsin varit med om. Sjukt kul att träffa på Sandra, men annars så kände jag knappt igen en kotte. Aldrigmeraslick! Lobby var saknat. Men ska inte gå ut nå mer nu på ett tag har jag tänkt. Även fast jag igår var nykter och körde in till Gävle så känns det idag bara fel. Ska fokusera på de viktiga sakerna i mitt liv och därför får Maj bli en vit månad för mig. För träningen och min egens skull.

När vi ändå är på ämnet träning. Har idag redan hunnit med en timmes gym och en timmes powerwalk med Angelica. Älska solen! Skönt att ha allt det gjort före lunch men nu får jag lite panik,.. vad ska resten av dagen ägnas åt?

Self-confidence

En timmes gym avklarat på morgonen så nu drar jag in till valbo med tjejerna för lunch och lite presentinhandling förmodligen. Ska ju fira Jennie ikväll, eftersom hon fyllde 20 förra veckan. Kommer nog bli en kanonkväll!
och rubriken... har typ aldrig mått bättre än vad jag gör nu. Träningen går kanon, har världens bästa vänner, världens bästa syster, bror, föräldrar - och jobbet går allt annat än dåligt. Sometimes you just have to love life.

Just because you're leaving doesn't mean I'm letting you go

Sticker iväg till gymmet med Julia nu! Bästa sättet att ladda upp inför en kanondag.

Torsdag

Jobb, gym och avslutade dagen med en middag med Alexa och Merima. Riktigt trevligt, satt och pratade i lite drygt två timmar - och det finns ju såklart alltid en massa nytt att ta upp. Nu ska jag sova, sen laddar vi upp inför veckans sista arbetsdag - hur skönt? - göö'r sköö'nt!

Who is more foolish, the child afraid of the dark or the man afraid of the light?

Årets första shortsdag! Har i några dagar funderat på det, och idag så åkte postshortsen på. Och tur var det. Skulle aldrig klarat av att springa i alla trappor i långbyxor, höll på att svettas ihjäl när jag bara hade tshirt och shorts. Och sen får man, som alltid, några som säger "men fryser du inte?". Spelar ingen roll vilken årstid det är typ, på vintern får man höra att man borde ha mössa och vantar på sig, på hösten ska man ha mössa och på våren måste man tydligen ha tjocktröja och långbyxor. Till de som säger sånna saker har jag bara en sak att säga - testa att vara brevbärare för en dag i typ 10 grader så känner du att det känns som typ 30. Haha.

Men nu tillbaka till fritiden. Har nyss kommit hem från gymmet, förlängde gymkortet nu, börjar min fjärde månad på gästrike gym och jag känner mig inte bara starkare, snabbare och mer fit utan även gladare, högre självförtroende och mår mycket bättre. Och det är för mig det viktigaste. Visst är fysiken viktig, men för mig är det viktigare att må bra psykisk. Och gör man det - så kommer fysiken också, i alla fall för mig.

Nu ska jag ta en dusch, åka och se på fotboll med Angelica, Sofia och Julia och sen hem och sova så man orkar med att jobba imorgon. Känns som att det kommer bli en "helvetesdag" - med tanke på all post som kom nu i eftermiddag. Men aja, är vädret bra - så blir ja gla'.

The way to get started is to quit talking and begin doing.

Aldrig varit stoltare över migsjälv. Har nyss sprungit 11 kilometer. 1,1 mil, 11000 meter. Sjukt jobbigt, men så sjukt skönt. Har aldrig sprungit så långt, sprang klassikern på norrsätra i nian - och vad var det? 1 mil? Och jag har alltid sagt, "nej gud, jag skulle aldrig orka en mil". Men idag, när jag inte var inställd på det, utan bara hade musik, vägen, och mig själv med mig så gick det hur bra som helst. Dock fick jag lite panik eftersom jag hamnade nästan i kungsgården ett tag men vände och sprang tillbaka istället. Visst är det bra fysiskt, men tiotusen gånger bättre psykiskt. Starkt, så stolt över mig själv, ingenting är omöjligt.


1 Maj

Hade en jättebra kväll igår, lugn, avslappnad och med mina vänner. Precis det man behövde. Känner att det är vissa saker jag måste fokusera på just nu i mitt liv, och alkohol är inte en utav de! Träning, mina vänner, jobbet, familjen,... ja allt som betyder mycket för mig. Det som gör mig lycklig, stark, och glad.

Så tack igår mina vänner, ni är det bästa jag har. ♥

RSS 2.0