Hejdå Sverige!

Nu ska jag iväg och kolla på träning och sen packa tills imorgon. Imorgon sticker jag, mamma, pappa, sofia, jonte, lena, lia, leo och angelica till Norge. Ska bli skitkul, kommer hem på Söndag får se om jag bloggar lite i Norge annars ses vi på Söndag. PUSS !


Valbo


Snygga skor sis!


Det enda jag köpte var en väska på H&M 129 kr
och Twilight boken på engelska, Bokia 129 kr.


Se Upp I Backen...

Pulka med laget 090221.

Känner inte för att skriva något om hur min lördag var men jag hoppas att några bilder kan förklara hur det var. ♥

















¤

Hejj!

Den här veckan har vi haft profilvecka/resursvecka/programvecka. haha, vet inte vad man ska kalla det för alla säger typ olika. Det har iallafall varit väldigt skönt hittils. I måndags var vi till högskolan i gävle och i tisdags och onsdags har vi haft matte hela dagen från 09.00-15.00. Idag hade vi Fysik på förmiddagen sen slutade vi 12.00 och imorgon har vi bara ett matte prov sen slutar vi och då är det SPORLOV.
   Idag har jag varit och gymmat och sen stack jag till IOGT-NTO för att kolla på när Frida och Angelica spelade Squash. Dom var riktigt duktiga tycker jag xD haha. Ikväll ska jag på Brynäs - Södertälje med mamma. Puss.

Frida och Angelica är king på squash!






Imorgon ska jag gymma med de två tjejor på bilden, och sen ska vi ut och käka på stan och sen köpa lite saker till en hemmlis... Kan inte säga så mycket vad vi ska göra eftersom hon kanske läser min blogg :) På tisdag ska vi iallafall göra den här grejen och det kommer bli grymt kul!!!!! =D 


Om en vecka är vi i Norge ♥

¨Happy Birthday!

                        


Valentine's Day

Kommer inte skriva så mycket, bara lägga ut några bilder hur min lördag var. - dömning på förmiddagen, match i mora, träffade kusinerna.

Sofia och Jessica kramas :)


www.jessicaytterbom.blogg.se


Unihoc Arena


Unihoc Arena


Unihoc Arena


Unihoc Arena


Kusin Alva

-14*

Hej!

Nu har det inte blivit något inlägg på ett tag igen för att jag hade tänkt ta lite kort och lägga in men det får bli en annan gång :) I söndags var jag till valbo med sofia, hanna och mamma. Jag köpte ett par ear rings, ett par jeans leggings, ett par chinos (allt gina tricot) och en svart+vit t-shirt (h&m). 
   I söndags hade damerna match också mot topplaget Borlänge. Jag, hanna, malin och carro satt i sekritariatet och det gick ju vällans bra. xD Jag höll koll på klockan och pratade i micken :O haha. 
   Idag ska jag till skolan sen ska jag och victoria till badhuset och gymma/simma/bubbla :)  Ha en bra dag! 

- Maria ♥
  

´It's February, snow and depressing

Hej!

Anledningen till att jag inte skrivit på en halv vecka ungefär är för att jag inte riktigt mått på topp. Det enda jag tänkt på är den här förbaskade operationen som jag ska genomföra inom ett tag och att jag inte kommer kunna spela innebandy mer. Om det är nånting ni älskar väldigt mycket och sen får ni reda på att ni inte kan hålla på med det längre, hur skulle ni då känna? 
   Nu är hoppet det jag har kvar och under tiden ska jag ge allt för att bygga upp musklerna så att jag kan spela till 110 % igen. Även fast det är svårt att sitta på sidan och kolla hela tiden så måste jag vänja mig, jag har ju lixom inget annat val än att gå igenom det här. Jag får se fram emot ungefär ett halv - ett år då jag förmodligen mår toppen i kroppen och då ska jag ge allt för att spela som jag gjorde under hösten/vintern 08. Igår vann vårat Junior lag mot Alba med 3-4 vilket var riktigt skönt och vi spelade väldigt bra. 

Det värsta är att stå på sidan och veta att man inte kan göra något. 
  






I wish for a miracle

Hej!

Nu har jag fått resulatet från röntken som jag gjorde för snart tre veckor sedan. En person från sjukhuset i sandviken ringde nyss och han sa att inre menisken var trasig och att det blivit en skada på yttre korsbandet. Det var ju inte precis ett lättande besked. Menisken anade jag väll att det var men inte korsbandet också. Nu har han skickat en remiss till Gävle sjukhus och inom tre månader kommer jag att få ett svar och då blir det förmodligen operation. Fram till dess vill min läkare att jag ska sluta träna men det kan jag inte göra. Innebandyn har en för stor del i mitt liv och jag kan inte sluta med något jag älskar, inte ens i tre månader.

One step at a time

Hellooo!

Idag har jag varit i valbo med victoria. Jag köpte en svart tunika/klänning. Ikväll har vi tittat på film och käkat hemmakväll godissss x)
    Sister min är ju på estraden ikväll så man får väll se när hon kommer hem men jag är nog inte vaken då. Idag har det varit en riktigt dålig dag resultat mässigt. Börjar med hockeyn då. Linköping vann, HV71 vann, Brynäs förlorade och sist men inte minst förlorade färjestad. Anledningen till att jag inte tycker att det är bra att Brynäs förlorar är för om dom inte kommer till slutspel så ska dom bara spela ett få antal hemmamatcher till. Dom som håller koll på tabellen vet att HV71, Linköping och Färjestad tampas om första platsen men eftersom färjestad förlorade ikväll och de andra vann så vart det ju inte så kul. Och sen till innebandyn. Astons herrar förlorade borta mot Hagunda. Dom är ju visserligen grymt bra men aldrig roligt att förlora.
    Imorgon har vi match. Jag är sjuk så jag kommer inte att vara med men följer förmodligen med till Långshyttan och kollar. Känns grymt tråkigt men jag vill bara bli frisk nu för det här orkar jag inte med. Jag har cyklat typ hem från stan två gånger idag och båda gångerna har jag fått en host attack av också. Även inne på hemmakväll. Så allvarligt talat önskar jag på ett mirakel eller nått så att jag blir frisk!

- Maria ♥

RSS 2.0