I am not a city-girl

Hejhej.

HerreGud vad trött jag är nu. Gick upp klockan 06.00 men vaknade typ klockan 4 imorse, somnade även typ 12 igårkväll. Vi kom nyss hem från tåget, och vi tog ju en tur till Stockholm idag. Vart lite irreterad när vi skulle åka i morse för det var fullt med snö på marken, men i stockholm öste istället regnet ner. Inte så trevligt höst/vinter -väder idag. Jag köpte iaf två par jeans och en mössa (bild nedanför). Alltid roligt med nya jeans men ville även köpa en tröja men det hittade jag inte. Det var fullt med folk i stockholm, helt trångt överallt och det var kö för att komma in i den här utkläddningsbutiken som ligger typ vid SOUK m,m. Jaja, på tåget hem satt jag bredvid en kille i kanske femårs åldern. Han var jättesöt och skrek när vi kom till Uppsala för där hade det kommit snö. När vi kom till Skutskär höll han för näsan för det luktade så illa xD. Haha, ikväll ska Sofia, Hanna, Ellen och jag kolla på film och käka hemma hos henne. Det ska bli jätteskoj, vi skulle se en film som hette Hide and seek tror jag. Skräckfilm? jag vet inte, hoppas inte på det =D Sån chicken jag är så vågar inte jag kolla på skräckfilmer utan en kudde och filt över huvudet. Men nu ska jag och Sofia åka till coop och köpa lite godis. Ha det bra.

PS. Match imorgon | Jernvallen    IBK Aston - Hofors IBK          18.15


Dagens inköp:
Svea mössa
Cheap Monday jeans
Dr Denim jeans


Halloween

Var hos Hanna idag, vi gjorde en pumpa. Haha xD Superfin eller hur?


You look so beautiful today

Hallåå

Igår tog jag och Sofia en promenix ner till hemmakväll. Vi hyrde två filmer, köpte en Ben&Jerrys och lite godis - mysmys. Filmerna var dock inte så bra, tycker inte jag iaf. De var ganska långtråkiga om man säger så, den ena var en Bring it on film och den andra kom jag inte ihåg vad den hette.
                    Idag ska vi träffa Hanna en stund och sen blir det två träningar ikväll, en med damerna och en med juniorerna. Är så taggad inför imorgon nu så jag spricker. Vi åker ju till stockholm men det enda negativa är att tåget går halv 8, från gävle. Haha, inte så kul kanske menmen, får väll sova en snabbis på tåget då xD. Vi åker med ett tåg hem runt 16.00 nångång så vi är i Gävle runt halv 6. På kvällen ska vi nog träffa Hanna och några fler och kika på film etc. I helgen har vi två matcher och båda är på Jernvallen. Med juniorerna (som leder serien nu) har vi match mot Hofors klockan 18.15. Med damerna (placering behöver jag inte skriva ut xD haha) har vi match mot Långshyttan på Söndag klockan 17.00 eller nånting runt femtiden. Hofors hoppas jag att vi tar, men långshyttan är ett måste. Tar vi inte dom vetja inte vad vi gör i div. 2. Så i helgen måste vi vinna tjejer, men om vi spelar bra som vi har gjort så kommer det att lyckas för långshyttan är väll inte det "bästa" laget i serien om man säger så.

- Maria ♥


 


I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately

Hallå x)  
         
Idag ska jag inte göra något speciellt. Käkade nyss lunch och senare ikväll ska jag nog bara ta det lugnt genom att titta på någon film och kanske ta ett bad. Igårkväll efter träningen fick man skynda sig hem för att se Desperate housewives, men jag blir så irreterad på det nu för att Susan är tsm med den där målaren istället för Mike. + att man inte riktigt fått något skäl till varför dom gjort slut. Nu har ungefär halva höstlovsveckan gått, och det ända jag gjort tror jag är att träna och bara ta det lugnt. Men nu längtar jag som tusan tills på fredag då vi tar tåget ner till Stockholm och shoppar. Kommer bli sjuktkul, måste köpa b.la. ett/två par jeans. xD Ikväll kommer Hanna hem, hon och Maja har varit i Stockholm sen i måndags så då kanske vi tar och träffar henne en stund senare ikväll. Nu ska jag gå, ha det bra.

- Maria ♥


                             Stockholm på fredag x)


Halo

Godmorgon.

Sitter och kollar ut genom fönstret nu och kan inte se ett enda löv kvar på träden. Dom är alldeles kala och tråkiga, mycket finare när löven är röda, gula och orange och självklart att dom sitter fast på träden och inte ligger på marken och skräpar. Men det måste väll betyda att hösten verkligen är här. Igår hade vi teknik träning med Angelica Lövdahls pappa på träningen. Det var väldigt nyttigt, mycket jobbigt och ganska svårt. Haha, men nu får man bara ta och träna lite hemma på dom sakerna vi gjorde. Idag ska jag inte göra något speciellt, som vanligt då xD Nej då men jag har träning ikväll och det ska bli så kul eftersom det är på jernvallen, mycket större ytor att spela på och mycket roligare än lilla Bessemer. Annars blir det kanske lite plugg och någon film. 
                      Haha, igår såg jag på 3 filmer. Charlies Änglar (1:an), Sex and The City och Björnbröder. I lördags när jag var med Victoria såg vi väll 3 filmer på en kväll tror jag men vad jag skulle säga var att när vi kollade på Björnbröder så började Victoria grina. Ganska sött, men filmen är ju sjukt bra xD Haha. Sex and The City filmen var väll ganska bra, blev bara lite irreterad några gånger i den. Jaja, det är inte jag som gör filmerna utan det är jag som kollar på dom. xD 
Nu ska jag ta och äta frukost. 

- Maria ♥ 

Har blivit helt förälskad i den här filmen xD

Autumn.

Godförmiddag!

Nu är det äntligen höstlov, på första dagen idag då så ska jag väll inte göra speciellt mycket. Ska se på Sex and the City filmen och sen träning ikväll annars händer absolut inget speciellt - skönt. Resten av dagarna den här veckan kommer att se nästan lika dana ut. Ska till Stockholm på fredag annars blir det mest innebandy. Men det är ju alltid kul. Måste plugga lite den här veckan också, vi har ett kemi prov strax efter höstlovs veckan och sen måste jag göra lite Fysik eftersom man inte fattar nånting utav den i skolan. Det var väll allt jag planerat att göra för den här veckan så nu går jag och kollar på en bra film eller bara slappar.

- Maria ♥

I'm singing that melody

Hejhej!

Har spelat två matcher idag. Den första klockan halv 11 i Gävle på Nynäs. Vi spelade riktigt bra, kämpade för varrandra och vi hade verkligen spelglädje. Första perioden slutade Strömsbro-Aston 1-3. I andra tror jag vi slappnade av lite men vi spelade ändå inte riktigt dåligt utan vi var fortfarande det bättre laget. In i sista perioden ledde vi med 5-6 och matchen slutade efter en makalöst bra sista period 5-10. Va säger man! Vi är kungliga i sista perioden. 4-0 denna sista period, 5-0 i sista perioden när vi mötte Furuvik, 2-0 i sista perioden när vi mötte både Alba och Storvik. Nu har vi tre vinster och en förlust, Strömsbro hade inte förlorat någon innan mötet mot oss i morse. 
                         Sen blev det match med damerna. Uppvärmningen var bra, första perioden var bra. Sofia gjorde 0-1 i första perioden men i andra blev vi lite sämre, den slutade 6-1. Vettefan vad som hände där, mål kom bara flygandes in. I sista spelade vi bra igen och det slutade (ganska orättvist) med en 8-1 förlust mot Alba på Arena Jernvallen idag. Tråkigt tråkigt, kan ju också meddela att skotten var 36-30, så resultatet talar ju verkligen inte för matchen. Menmen, nu måste vi bara hitta självförtroendet och glädjen igen för då tar vi lag som dessa.
                        Igår blev det ganska sent, eftersom Viktorias buss aldrig kom. Vi visste inte heller vilken buss hon skulle ta eftersom man skulle ställa tillbaka klockan en timme så vi åkte till busshållsplatsen klockan 02.00 och 03.00. Men den kom aldrig så då fick Viktoria slagga här istället, så det löste ju sig ändå men kan bli problem om inte bussar kommer ibland. Nu ska jag se på Andra Avenyn, så tack för mig!

- Maria ♥


Hanna is the queen of dancing! =D

Godförmiddag'!!

Nu var det några dagar sedan jag skrev ett blogginlägg men jag har varit upptagen med så mycket annat. I skolan har det varit ganska mycket, naturkunskap prov, matte prov, en dag i skogen m,m. Vi fick tillbaka naturkunskaps provet igår också, jag blev skitglad för att jag fick VG även fast Naturkunskap inte är mitt starkaste ämne. Men lite rädda blev vi när våran lärare sa att ingen hade fått G på provet, haha för dom flesta hade fått VG eller  MVG. Idag är vi ensam hemma typ hela dagen för mamma och pappa ska på hockey + lite annat i Gävle. Så ikväll kommer Viktoria hit. Vi ska väll titta på nån bra film, käka och maybee spela lite guitar hero. 
                       Igår åkte farmor och farfar till New York och dom blir borta i typ 2 veckor. Är väldigt avis på dom nu, men ni får ha det så bra ♥. I förrgår var jag med Sofia och Angelica en stund innan vi kollade på Hannas match och innan vi själv hade två träningar. Vi gick ut med Angelicas söta hund Baloo. Han sprang ganska mycket så det blev ganska många löpsteg för Sofia då. xD Igår var jag på Norrsätras 40 års jubileum. Träffade alla gamla lärare där och jag tror jag kramade kanske 4 stycken. Laila (vår förra mentor) verkade väldigt glad att se oss, (Angelica och jag) =). Vi kollade på hanna när hon dansade till YMCA och Macarena låten. Hon var skitbra! På kvällen blev det idol med Ellen, Hanna och Sofia. Det blev Loulou som åkte ut, hon var ju lite härlig menmen. Alice var ju såklart bäst som vanligt. 
                       Imorgon är det match, första matchen är klockan halv 11 i Gävle mot strömsbro med juniorerna och andra är runt 17.00 mot Alba på jernvallen med damerna. Är så taggad just nu!! Nu måste jag gå och duscha+städa mitt rum eftersom det ser för hemskt ut men ha det bäst <3333

Var ute och gick med dom här sötnosarna i förrgår. x)
 

Wednesday 22 October

Hejhej!!

Har nyss tagit ett varmt bad. Det var riktigt skönt, har aldrig tid till att bara ta det lugnt nåmera. Plus att jag var tvungen att få bort röklukten från mitt hår. Vi var ute i skogen idag för er som inte vet och kollade på landhöjningen sen istiden och körde några tävlingar. NV1A vann ju självklart över NV1B när vi skulle samla tallkottar. Haha, annars var det ganska tråkigt ute i skogen. Blöta fötter och fryssna kroppar. Jag är så avis på Sofia nu som har fått Höstlov, själv har man ju två fullspäckade lektionsdagar kvar. Imorgon har vi matteprov också - i matsalen, lite psycho att sitta där inne och göra ett prov. xD Ikväll blir det plugg till matteprovet och kanske att jag sätter på någon bra film. Helgen som kommer kommer att bli lika fullpackad som alla andra, så nu får det vara slut på prov tycker jag :)
Imorgon slutar jag runt 14.00 tror jag, sen ska jag kolla på Hanna's match och sedan träning x2 på kvällen x)
♥ ♥ ♥

One week left.

Godmorgon!!

Sovmorgon idag till halv1. Så grymt skönt! Men vi har typ världens största prov i skolan idag, har pluggat som en galning dom senaste dagarna men är fortfarande mycket jag inte fattar. Det är prov på typ energi och effekt och sånt där naturkunskapsshiiiet! :) Träningarna rullar på som vanligt och träningen igår kändes riktigt bra, högt tempo av alla och alla var fokuserade, härligt! Hoppas att det blir bättre spel nu på matcherna också, iaf för damerna! Juniorerna spelar så kungligt endå xD hahaha Nejdå men för dom som inte såg matchen med damerna igår så behöver ni kanske veta att det var en utav dom sämsta matcherna damlaget spelat i år. För övrigt i mitt liv just nu är det mycket i skolan, vi har två stora prov den här veckan och sen blir det HÖSTLOV. Ska bli så skönt. På höstlovet har jag inte mycket planerat, åka till stockholm en dag annars blir det väll bara mycket innebandy och mycket vila! =)
Igår var jag en stund med Hanna och Sofia, vi typ flummade oss i Webbcammen, haha! Skojigt var det iaf. Idag blir det skolan med två lektioner fysik och naturkunskap och sen blir det träning på kvällen. Men nu måste jag plugga vidare, men vi hörs ha det bäst pusspuss <3333333




Let's go girls!

^^ Hejhejj!

Kom nyss hem ifrån en filmkväll med Angelica och Sofia. Vi såg på "What happens in Vegas".  Den var ganska bra, väldigt rolig och typ en sån film man kan se på 1000 ggr. Efter filmen blev det mycket sång, dans och Ben&Jerrys. En riktigt mysig kväll med två underbara flickor.
Ïnnan vi åkte till Angelica var vi och käkade hos farmor och farfar. Vi kollade på farfars 40 års fest på tv och käkade mat, mysigt även det. Nästa helg åker farmor och farfar till New York, jag är så avis på dom. x)
Det vart ju självklart att jag lyssnade på hockeyn idag, (www.sr.se/radiosporten). Färjestad vann mot serieledarna Brynäs och av vad jag hörde på radion var färjestad det mycket bättre laget där Jonas Gustavsson storspelade (som vanligt) i mål. Skönt med en seger nu efter två förluster, nu är ni med och kämpar igen killar!!
Imorgon måste jag gå upp tidigt för då är det MATCH!! xD Är så taggad just nu, hoppas vi vinner men det blir tufft - vi måste helt enkelt göra vårt bästa och kämpa på! På eftermiddagen ska jag spela match med Damerna också då vi möter Hofors. Båda matcherna på Jernvallen alltså, ena klockan 09.30 och den andra 16.30 - Be there x). Som tvillingen har uttryckt sig så kommer vi att bo på jernvallen imorgon, det är herrmatch klockan 14.00 så då måste man kolla på den också. Men det blir roligt, hoppas dom vinner så dom tar deras sjätte raka. Måste också skriva att vi junisar jagar våran tredje raka vinst imorgon, hoppas det lyckas! 

Vinst med 5-1 mot Brynäs idag och nyförfärven Lee Goren fick ju göra
första målet efter ca 15 minuter.
 

Jonas Gustavsson i målburen!!! xD




Time goes fast.

Godkväll!!

Fredag idag, så skönt! Idag har jag bara gått i skolan som vanligt och sen gick jag ner på stan med Hanna, Sofia och Ellen. Vi kollade runt lite i affärer eftersom det finns så många här i sandviken xD. Jag köpte ett blått nagellack på rea, haha. På eftermiddan har jag varit med samma tjejor, vi snackade och skrattade typ hela dan åt massa roliga saker. Ikväll har jag och ellen kollat på idol och freaky friday. Har ju sett den filmen ett antal gånger dådå (ungefär 15ggr kanske) haha men den är ju bra. På idol åkte Yazmina ut, bra tyckte jag eftersom hon var den jag minst gillade utav alla. Alice var ju självklart bäst som vanligt ikväll när hon framförde låten Ironic.
Imorgon ska jag inte göra något speciellt tror jag, följa Färjestad-Brynäs matchen på webben och sen bara ta det lugnt tror jag. Är grymt taggad tills på Söndag nu, då jag ska spela två matcher. Första matchen är med juniorerna, mot Alba på jernvallen klockan 09.30. Den andra matchen är med damerna runt 17.00 nån gång då vi möter Hofors. x)
Vet inte om det bara är jag eller om alla tycker det men terminen har gått väldigt fort enligt mig. Det kändes som jag nyss stod där på uppropsdagen och fick höra vilken klass jag skulle gå i. Nu är det ju höstlov veckan efter den som kommer nu - helt sjukt! Plus att Hanna fick sina omdömningar idag, det brukar man ju få i slutet av terminerna. Men det verkar ju som det är det. Haha, jag hänger inte med i tiden!
Nu måste jag gå men ha det bra och kom gärna och kolla på Söndag. Pusspuss ♥


I Love New York







Nu är det snart tre år sedan vi åkte till New York och Florida. Saknar det som tusan, sån upplevelse. + att nästa vecka åker farmor och farfar dit, snacka om att jag är avis. ♥ ♥ ♥
 

Finally it's Thursday (?!) haha

Hejj!

Sitter här och fryser som bara satan just nu, skit kallt. Idag är typ den enda innebandyfria dagen i veckan, är skönt med en sån dag också! Det är så himla kallt här i huset just nu, förstår inte varför. Haha. Vi hade Spanska prov idag. Det handlade om typ allt vi lärt oss hittils. Inte så jättesvårt, behövde inte plugga så mycket till det utan det var typ om man hängt med på lektionerna så går det toppen. När jag kom hem var väll klockan runt 17.00. Jag blir så himla trött på eftermiddagarna efter skolan och speciellt när jag var så smart i morse att jag glömde käka frukost. - Inte så superbra kanske. Käkat pannkaka två gånger idag också. Först i skolan och sen till middag. Känns som jag har ätit precis efter matcirkeln idag. xD
Eftermiddagen/kvällen har bara försvunnit. Tittade på klockan för en timma sen och blev helt förvånad över att klockan redan var 20.00. Helt sjukt!!! Imorgon är det torsdag, smart tänkt av mej eller hur? Nej då, men jag tänkte att när det är torsdag är det ett tecken på att det snart är fredag d.v.s helg. Så nu kommer jag säkert vara glad imorgon, vilket jag konstigt nog alltid är på torsdagar. Imorgon har vi ingen spanska på morgonen eftersom edith inte ville att vi skulle börja på något nytt innan programveckan nästa vecka. Vi har heller ingen Innebandygym eftersom Jernvallen och BJ Arena är upptagna. Så det betyder att jag börjar 09.15 och slutar 13.10. Gud va skönt. Skulle egentligen börjat 08.10 och slutat 16.30 så det blir en liten skillnad. Nu ska jag ta och hitta på något annat iställlet för att skriva långa blogginlägg :P haha men ha det bäst.
Pusspuss ♥

Justia måste också säga att jag har fått reda på hur det blir med min idrott nu. Det blir så att jag får ha idrotten för mej själv hela höstterminen eftersom jag inte hinner med för mitt schema är för packat så då ska jag skriva träningsdagbok en gång i veckan. Hahah, det löste ju sig tillslut iallfall, kanske inte på det sätt jag ville att det skulle sluta men det funkar!


Cutee <33

Hejhej!!

Sitter i skolan just nu, har svenska - väldigt tråkigt + att Sofia Björk nu har bytt klass. Kommer inte bli samma sak utan henne :/ Jaja, måste bara visa er hur sööt hanna var i annansbladet igår! Så här kommer en bild på min sötaste bästaste vän <33

Hanna Renström i Annonsbladet igår!
(Frågan var : Vet du vilken gymnasielinje du vill gå?)
 

 Victoria tycker att hon ser ut som en Modell och jag kan bara hålla med!! xD


I'm dreaming of you

Hejhej!

Upprepar det igen att jag inte har så mycket tid över nu för tiden och hinner därmed aldrig blogga så jag får skriva när jag får chansen. Igår var jag och kollade på innebandy med Angelica och Jessica. Annars gjorde jag inte speciellt mycket igår, gick ut och sprang en stund och sen självklart Andra Avenyn på kvällen. Idag hände väll inget speciellt, eller jo det var skolfotografering. Kolla inte på NV1A:s klass vad ni än gör för det var det fulaste kortet nånsin. Jag blunda!!! Enkortet blev ju inte heller någon riktig hitt. Fick även höra igårNu ska jag snart iväg på träning, funderar på att springa dit - som uppvärmning typ, men vi får se hur jag gör.

I'll hope you find what you are searching for

Hejj !

Herrmatchen idag gick ju finnemang, 12-5 och Johan Hedlund blev utsed till matchens lirare. Jag och mamma stack  efter andra perioden, vi tog ett impulsbeslut och åkte in till Gävle för att se Brynäs-Södertälje. ´För dom som inte vet det så ska jag informera om att jag inte hejjar på något utav dom lagen men följde med för att det är så himla kul att se hockey och för att jag oftast inte har tid till att gå på matcher så då måste jag ta dom chanserna jag kan. Seg första period var det men Södertälje spelade upp sig i andra och var mycket bättre än Brynäs ungefär 70% av matchen. Den slutade iallafall 1-0 till Brynäs.
Fick höra att jag var så "jävla vacker" idag också. Dock sagt utav en 40-45 årig fullgubbe i biljettkön. Hahah, men det vasr väll trevligt att höra, jag typ bara skratta menmen. Han trodde också att mamma var 17 år. xD
Färjestad vann ikväll också. Så skönt, en vinst behövdes verkligen nu. Timrå-Färjestad = 4-6.
Sitter här och kollar på fotboll nu, är inte så intresserad utav det men har inget bättre för mej så. Nu blir det att gå tillbaka till fotbollen, pusspuss ♥

Friday night

Hejj !

Har inte blivit så mycket bloggande dom senaste dagarna men jag har haft fullt upp med skolan, läxor, träningar och matcher. Matchen i Onsdags gick ju inge vidare - iallafall inte resultatet. Vi spelade jättebra i andra och tredje perioden men släppte in 4 mål i första och det var det som ledde till den andra förlusten för Astons dam lag. :/ Tråkigt tråkigt, men det går ju desto bättre för junisarna. Två matcher spelade och två matcher vunna, ganska bra dådå. Ett annat lag som också vunnit alla sina första matcher är Astons herrar. Som nu med 3 raka segrar jagar deras fjärde raka imorgon. Så då vet ni vart jag kommer att hålla hus klockan 14.00 imorgon, på jernvallen!!! IBK Aston - Leksand =)
Ett lag som det dock inte går så bra för är färjestad, dom har förlorat typ två raka nu mot inte så svåra lag t.ex. skellefteå. Vilket är ett lag dom måste vinna över enligt mig.
Ikväll har jag kollat på Idol och lite annat med Hanna, hon fick även present för att hon har fyllt år. :) På måndag har vi skolfoto också, vet inte vad jag ska ha på mig än heller men jag hoppas inte jag får stå/sitta i mitten som jag har haft turen och fått gjort ett x antal år. :)
Annars i helgen har jag inte så mycket planerat, längtar bara efter Andra Avenyn på söndag xD haha. Nu ska jag ta och rita vidare på min bilduppgift ska rita en lycklig en sorgsen en god och en ond bild. Har ritat en innebandyspelare på lycklig hittils och har ritat en tjej som sörjer vid en gravsten på sorgsen. God och ond blir nog en ängel och en djävul, haha kommer inte på nå bättre men det får duga. Pusspuss ♥

Congratulations!

Grattisgrattisgrattis!!!

Älskade Hanna fyller 15. Ha en toppenbra födelsedag sweetie xD <3333333


Good day, good life!

Ojojoj, vilken vändning. Matchen mot Furuvik på Nynäs idag började skakig. Vi var inte vakna i första perioden - lite bättre i aandra men i sista med 5-2 underläge vände vi och vann med 5-7. Jättebra sista period, grymt kul att vara med om. Målen hgjorda av Malin Öberg, Sofia Lundgren, Elin Björkman, Pernilla Gustafsson, Sofia Uggla x2 och Sofie åberg. Riktigt bra upphämtning efter en dålig första period. Nu har vi vunnit båda första matcherna och rättvist också enligt mig. Måste också skriva att Furuvik spelade grymt fult och fick flera utvisningar.
Med damerna gick det ju inte lika bra men det kändes så bra med den här vinsten ikväll att man inte tänker så mycket på den första matchen. Vi får bara ta och ladda om inför nästa.
Sitter och kollar på Andra Avenyn nu, det är så grymt bra - absolut Sveriges bästa serie. Nu måste jag kolla vidare men bra kämpar insats och bra laganda i dagens kvällsmatch mot Furuvik. Pusspuss <333

Tre målgörare! Nu leder vi serien =)

Saturday

Hallåå!

Igårkväll var det väll ganska skoj. Tyckte nästan att det var roligare i Gävle men där var det ju även mer folk och lite bättre musik. Inte mycket folk i Sandviken på folkan tyckte jag inte, när vi kom dit runt halv 10-10 var det nästan bara vi där. Det kom ju lite mer folk sen men det blev aldrig riktigt mycket. Vi kom hem runt 1.00 inatt.
Idag är det mycket att göra, ska döma tre matcher (första klockan 13.00) och sen efter dom har vi bara runt en timme på oss att duscha m,m innan vi ska till Charlotte och hennes familj. Vi har sagt att det här är dom sista matcherna vi dömer också. Känner att vi har dömt färdigt efter 2 år som föreningsdomare. Vi vill inte heller utveckla oss till distriktdomare utan väljer att sluta eftersom vi anser att vi inte har tillräckligt med tid och lust att fortsätta. Med vi menar jag mig och min syster.
Matcher imorgon - känner mig riktigt taggad! Idag spelar även färjestad mot modo hemma. Arbetarbladet tippade resultatet 3-1 tror jag, men jag hoppas på vinst för det grönklädda karlstads laget. 

Sista dömningsmatcherna idag sen lämnar vi ifrån oss pipan! :)
                                                                                                                           

Friday - Saturday - Sunday

Hejhej!!

Sitter här och gör mej iordning till skoldansen. Ska cykla dit med Victoria och sen möter vi Victoria N, Emma och Sofia där. I helgen annars då, ja då händer väldigt mycket. Kommer inte ha tid med så mycket annat än det jag ska göra men några blogginlägg hinner jag nog med. Imorgon ska Sofia och jag dömma P-96 tre matcher och sen på kvällen ska vi bort till Charlotte och hennes familj. På Söndag har jag två matcher, med damerna runt två eller nånting mot KAIS Mora och med junisarna klockan 5 nånting mot Furuvik. - Hoppas att vi vinner! 

Lång dag i skolan idag. Ganska segt men dagen slutade ju med bild så det var väldigt skönt. Nu ska jag gå iväg och fixa iordning mej lite, pusspuss<3333 

Friday 3rd October


kolla vilken fin bild jag och victoria hittade på google! :P

Spring, Summer, Fall and winter.

Hejhej!!!

Idag tog jag och mamma en sväng till valbo. Jag hade tänkt ta och köpa en kjol till "skoldansen" på fredag men då hittade jag ingen. Vart istället att jag köpte en lite tunika aktig svart t-shirt som jag hade tänkt ha till ett par leggings och ett skärp. Annars har jag inte gjort något speciellt idag, vi slutade skolan typ halv 5 så då hinner man inte så värst mycket. Som vanligt löper det på med massor av träningar och läxor, vi har fått reda på 3 prov vi ska ha innan höstlovet också, ser verkligen fram emot det - eller så inte... xD
Idag har det varit skittråkigt väder, regnat typ hela sen-eftermiddan och kvällen, riktigt höstigt. Annars tycker jag att det är väldigt fint med hösten och att det blir lite mysigt sådär när det blir mörkt på kvällen, men regn är något jag inte tål. Imorgon är det skola som vanligt, innebandy gym och sen träning på kvällen. Hanna åker även bort imorgon, åker till Umeå tills Söndag tror jag. Du får ha det så bra, kommer att sakna dig. :) Nu ska jag sitta lite mer här vid datorn och käka lite vindruvor (som jag för tillfället har blivit besatt av) :P haha pusspuss ♥

RSS 2.0