Mexiko

Hej!

Ar framme nu och solen skiner. Ar vall runt 30-35 grader ute. idag ska vi bara ligga vid poolen och sola och sen ikvall blir det mat har pa hotellet. kommer formodligen inte att blogga sa mycket nu nar vi ar har men ni kan ju halla utkik. kommer hem den 12 men nu ska jag ut i solen igen. puss pa er och ha det bra i sverige!

Mexiko

Nu drar jag till Mexiko i två veckor. Kommer hem den 12/12 med förhoppningsvis massa bilder och en snygg bränna. :D Ha det bra och jag kommer sakna jävligt många, älskar er ! ♥
.

Unbelievable

Det är bara två dagar kvar! Kan ni fatta? Helt sjukt, jag har verkligen inte fattat det, det känns mer som en dröm än som en verklighet.
.
En liten smygvisning...
Här kommer jag att tillbringa de kommande två veckorna!
.
Ikväll blir det Moulin Rouge med hanna och syrran och sen laddar man inför sista skoldagen! :D

3d.

Hejhej!
Idag är det den 24 November och då är det bara tre dagar kvar tills vi åker till Mexiko och det är bara en månad kvar till julafton. Känns overkligt att allt kommer så snabbt, men självklart kul. Jag har riktigt mycket plugg att göra nu eftersom vi ska vara borta så länge och jag vill helst inte ta med mig allt till Mexiko, men just nu verkar det som om att jag inte har något annat val.
Idag är det träning som gäller och jag har fått en rejäl träningsvärk ifrån igår. Vi körde nämligen fys hela träningen igår d.v.s 75 minuter och det känns i magen kan jag ju bara säga. Nu ska jag plugga vidare med engelskan som är så rolig så vi hörs!

4d.

Hejhej!

Sitter i skolan just nu och ska egetligen ha engelska men sitter hellre vid facebook eller något annat trevligt. Matchen igår slutade med vinst 4-3. Min egen insatts var katastrofalt dålig, usch va dåligt jag spelade. Tappade bollar hela tiden, ramlade, förlorade alla närkamper... Jag fick en assist igår iaf men det var ju inte så mycket att hurra för. Knät kändes piss också. Gjorde illa det på uppvärmningen så spelade hela matchen med värk i knät. Det känns som att den här resan kommer väldigt lägligt, det känns som att jag behöver en liten vilo period ifrån allt. Skolan är så jobbig just nu också och det gör ju inte saken bättre att man har flera prov att göra när man kommer hem.

Idag händer ingenting egentligen. Eller jo självklart ska jag väll göra någonting men det är bara tråkiga saker som plugga och städa rummet. Måste kanske börja packa lite också. Ikväll är det träning och eftersom mitt knä är som det är så kommer jag inte kunna träna så bra. Får väll vara med på fysen och lite uppvärmning och sådär iaf. Nu ska jag dra, lektionen börjar om en kvart sisodär, men vi höres! Puss♥

Match idag

Hejhej! ska inte skriva någonting alls just nu eftersom jag snart ska iväg. tänkte bara meddela detta...


17.00 IBK Aston vs. Långshyttan IBK Jernvallen

Get away from the road people, the twins are out driving!

Hola!
.
Om en vecka ligger jag och mi familia på en playa i Mexico. Helt underbart ska det bli :D Ursäkta får man väl säga till alla er som träffar mig ofta eller som läser min blogg eftersom jag kan tjata "lite" om den här resan men jag hoppas ni har full förståelse för det.
.
Nu är släkten här och snart är det tårtdax. Tidigare idag var jag pappa och sofia ute och övningskörde för första gången. Det gick faktiskt bra. Jag har lärt mig att starta bilen, växla och att svänga :) ganska bra första lektion tycker jag. Det gick bra att köra med pappa också eftersom han inte skrek på en utan tog det lugnt och berättade precis hur man skulle göra :D Nej nu ska jag snart se på film med hanna och sofia, men som sagt först tårta! Puss♥
.
Då-små 15 åringar, nu-17 åringar påväg mot körkort! :D

.


Love

ÅÅÅH! New Moon är lika bra som ettan. Det går inte att välja en favorit. Filmen var helt sjukt bra, Edward får ens hjärta att smälta. Han måste vara världens snyggaste människa. Helt sjukt vilka fina käk ben han har, man säger att ingen är perfekt men Robert Pattinsons utseende måste förtusan vara helt perfekt!
I den här filmen och boken så blir man även kär i en annan kille. Jacob Black. Han är så snäll, så omtänksam och sååååå snygg! Han visas ganska ofta i bar överkropp och det var ju inte så tråkigt att kolla på. :D Alla måste se dom här filmerna, Twilight och New Moon! Det är absolut dom bästa filmerna som någonsin gjorts.
.

The day has finally come

Hejhej!

Har nyss kommit hem efter en lektion i skolan. Hade matte vilket inte var så jättekul eftersom det vi håller på med är så svårt just nu. Jaja, ska käka om någon timme sådär och sen tillbaka till skolan 11.55 för att ha Biologi. Slutar sedan efter den så då blir det en tur ner på gymmet. Måste ta tag i mitt gymmande rejält nu om jag vill spela innebandy i fortsättningen, vilket jag självklart vill :)
Ikväll blir det New Moon på bio med alla man tycker mest om. De som ska gå är jag, sofia, hanna, frida, ellen, angelica och rebecca. Är så grymt laddad inför den filmen nu, har väntat och väntat i ungefär ett halvår på den här filmen. Eftersom jag läst böckerna så kan jag svära på att jag kommer både gråta och skratta och förmodligen går jag ut därifrån med ett stort leende på läpparna och en vampyr i mitt hjärta.
.

If you don't believe in yourself, nobody else will!

Hallå!
Kom hem från träningen för typ en timme sedan. Gick inte så bra eftersom mitt knä är helt crazy right now. (sry för svengelskan). Jag kände av det väldigt mycket idag så jag har beslutat mig för att gå ner och gymma imorgon e.m. Känner att jag förmodligen överansträngt mig för mycket och att jag har kört för mycket innebandy och för lite gym. Jag hoppas verkligen att jag kan spela på söndag och att allt känns bra då eftersom det är sista matchen innan vi åker. Snart bara en vecka kvar och det känns så sjukt overkligt. Ska bli hur underbart som helst och jag ska pressa som bara tusan så man kommer hem med en snygg bränna :) Nu ska jag ta och kolla på film för att försöka sova och sen imorgon blir det skola, gym och sen på kvällen New Moon. TAGGAT!!!
M♥

2009 års skolkort

Vet ej varför tröjan blev typ prickig, är inte så på kortet egentligen men blev nå konstigt när jag skanna in den :)
NV08

Mörker

Hallå!
Har nyss kommit hem från skolan och det är alldeles kol svart ute. Helt sjukt. Snön är ju inte här än heller så det är väll därför det ser så svart ut som det gör. Vill åka iväg nu, bara nio dagar kvar men det känns ändå så långt borta. Det känns som att man alldeles nyss sa att det var 100 dagar kvar. Riktigt kul ska det bli i alla fall, förutom allt plugg som man måste ta med...
Idag har skolkortet kommit, dock inte katalogen. Vart väll inte skitfult som det blev förra året men jag har en tendens av att aldrig lyckas att bli bra på skolkorten. :) Ska ta och ta någonting att äta nu, har inte käkat sen i morse eftersom det var pyttipanna i skolan - uach!

I detta höstmörker ser vi ut såhär...

Victoria Nordqvist
Angelica Andersson
Maja Klinga
Hanna Forsberg

Grått, regn och längtan

Hej!
Sitter hemma nu. Är ganska depp för jag vet att det regnar ute, att jag egentligen har plugg att göra och att mitt knä är cp. Eftersom det blev en liten kort lista om vad som är negativt just idag så får jag väll peppa mig själv genom att tänka på att jag ska gå på New Moon på fredag och att vi åker till Mexiko nästa fredag - Helt sjukt! Fan va underbart det ska bli. Bara att få komma bort ifrån detta tråkiga land och istället få ligga på en varm playa i Mehico ! Det enda negativa med att vi åker är att vi missar första&andra advent, julkalendern i 13 dagar och luciainnebandyn :) Men jag tror nog att det positiva överväger i detta fall. :D Nej nu ska jag inte sitta här och skriva nå mer pos vs. neg ska istället dra mig till soffan tror jag. Ha det bra puss♥

Punkt.

Hallåå!
Har nyss kommit hem efter att ha sett på film hemma hos Hanna. Eftersom Heartbreak Hotell gick på tv så blev det att vi såg den.
Matchen idag slutade med förlust 9-3. Jag spelade 35 minuter sen vred jag till knät och vågade inte spela nå mer. Hade ju iofs känt av knät under i stort sett hela matchen. Men efter 15 minuter spelade i andra perioden så kände jag av det mycket mer. Alltså varför kan man inte få byta ut kroppsdelar, som man gör med bilar. Om man har en trasig motor så byter man ut den, om man har ett trasigt knä så kan man byta ut det mot ett bättre nyare! Tycker det är en superbra ide och då har jag bara en fundering, är det någon som vill byta sitt knä mot mitt? :D haha nej nu ska jag gå och kolla på en film/plugga lite. Ha det bra Puss!

Kungligt!

.
Den här låten ska få mig mentalt förberedd inför...
.
.
18.00 IBK Alba vs. IBK Aston Jernvallen

Irreterat!

Hejhej!
.
Denna lördagskväll har bestått av ATA Pizza, HK godis och hockey. Det negativa var ju att den där idiot domaren i E:on Arena dömde bort 0-2 målet för färjestad. ca 2 min senare gör jultomtarna från timrå 1-1. Man såg ju verkligen vilket lag som ägde matchen och man kan ju bara säga att resultatet 2-1 speglade inte matchen. Uschusch!
Nej nu ska jag se vänner och sen sova för att tagga inför imorgon. Kisses♥

Lördag

Hallåå!
.
Har nyss kommit hem från Jernvallen. Var och kollade när herrarna krossade Sala Silverstaden med hela 10-3. Grymt bra. Ska om någon timme se TIK vs. FBK som visas på C+Sport1, kommer förhoppningsvis ha en godispåse i handen också:) Imorgon är det match, IBK Alba vs. IBK Aston. Tror det blir jävligt svårt alltså, vi får bara ta och ge allt  och hoppas på det bästa.
Puss
.
Köpte ny sticka idag, blev en Unihoc Curve 1,5  Player SQL med 29 i flex :)

Sveriges ögonstenar!

Alexander Skarsgård
Måns Zelmerlöw
Rabih Jaber
Jonas Bane

Sjuk

Hallåå!
.
Är hemma från skolan idag pga att jag är sjuk. Och vart kommer febern ifrån då? Jo ifrån svininfluensa vaccinet som man tog igår. Kul. Sofia känner sig också lite sliten, frida är sjuk, angelica har feber.... det bara fortsätter! Vad är det för gift dom sprutar in i en egentligen? Typ 50% av dom som tar vaccinet blir sjuka.
Armen är det faktiskt helt okej med, hade lite ont i den igår men idag känner jag ingenting i armen.
.
Så hittills idag har jag inte gjort så mycket. Jag har bara suttit vid datorn och kollat på Riverside, Doobidoo, Andra Avenyn, lite idol klipp m.m. Funderar på att sätta på OTH boxen och ligga och slöa i tv:n. Låter ganska lockande faktiskt, nej nu ska jag spendera tiden på något annat. Puss

Onsdag

Hejhej!
.
Har nyss varit på utvecklingssamtal med Ingemar. Gick bra, finns väll egentligen inget mer att säga. :) Nu måste jag plugga, har ett stoooort Kemi prov imorgon + att jag ska skriva om en gubbe på engelskan som jag måste göra klart idag. Längtar tills allt är över och jag ligger med familjen på en strand i Mexico - 16 dagar kvar!!! Nej nu ska jag göra allt det här skitet och se fram emot när klockan är 18.30 - F.R.I.E.N.D.S :D Puss

Tisdag

Hejhej!

Lite dålig uppdatering på det här stället för tillfället men har så mycket annat för mig som tar upp så mycket tid. Tänkte bara lägga in bilder ifrån mamma och pappas 40 års fest i Lördags och sen ska jag plugga hela dagen.
.
Hanna, jag, Sofia, Angelica, Alva och Maja :)
Kusinerna
Morbröderna Magnus och Markus
Sofia och Maja kör på samma pose!
Syrran och brorsan tog sig en sväng om på dansgolvet
Älsklings brunetterna, alltid lika snygga!
Mami och Papi
Angelicas dans moves är bland de snyggaste som finns
Finns ju självklart många fler bilder men det här får räcka! :D Puss

40+40

Hallåå!
Sitter i baren/ vid musiken med alva, maja, danne, angelica, hanna och syrran! :D kommer väll dra hem någon gång runt 03.00 kanske.. nej jag har faktiskt ingen aning, nej nu ska jag och alvis ut och dansa till lite 70-80 tals klassiker ! :D Peace

The show must go on,..

Hejhej!

Åkte ju till valbo igår för att klippa mig och shoppa lite. Hanna, sofia, angelica och mami åkte också med. Håret blev inte så mycket kortare, tog bara någon cm på topparna men luggen har jag klippt bort ganska mycket på. Blev helt ok! Tycker håret är alldeles för mörkt just nu så jag vet inte om jag ska fixa till det sen också:) Jag köpte iaf (i panik, kanske jag ska tillägga) en typ baby doll klänning från BIK BOK, som jag ska ha ikväll. Tror den kostade typ 349:- så det var ju ett helt okej pris.

För de som inte vet det så fyller min mamma och pappa 40 år nu på hösten så ikväll ska dom ha en fest i Högbo. Det kommer lite över 50 personer tror jag och jag, angelica, hanna och syrran ska hjälpa till lite och stå typ i baren m,m. Brorsan ska även spela gura ikväll, :) 


In my eyes you're not an idol, you're a hero!
 
bäst igår var mariette calle och erik :D


Äntligen fredag och endast tre veckor kvar..!

Hejhej!

Sitter i skolan nu och väntar på att syrran ska sluta. Ska då hem för att sen åka dirrekt till Valbo för en liten nyförändring i håret. Ska även kolla på en klänning till mamma och pappas 40-årsfest imorgon. I skolan idag har det inte hänt något speciellt, fått en till uppgift som ska lämnas in nästa vecka bara. Det är så jävla mycket i skolan just nu. Till nästa vecka har vi ett prov, 2 inlämningsuppgifter, en labrapport som ska göras. Säkert något mer också men kommer inte på vad det kan vara just nu.

Match iaf på söndag, hemmapremiär för mig blir det då den här säsongen. Motståndet denna gång är Borlänge och matchen spelas på jernvallen klockan 18.00.
Nej nu har inte jag nå mer vettigt att skriva, men vi hörs! Puss ♥

I just can't stop loving you

God dagens!

Har nyss träffat Ankan på stan, har fikat lite och köpte även bobbys schampo och balsam. Annars idag händer inte mycket, ganska vanlig dag som alla andra; skola, hem till slapp, plugg och träning.
Vi har Kemi prov om precis en vecka och jag fick frågan i måndags d.v.s 10 dagar före provet, om jag hade börjat plugga! Jag började ju självklart skratta, jag brukar alltid försöka vara duktig och plugga långt före men det blir ändå så att jag sitter kvällen före och råpluggar ist så då tänkte jag att jag tar och börjar plugga dan före dan före dan istället (d.v.s på måndag), då får man tillräckligt med tid på sig och man har inte tid att skjuta upp det. Riktigt lysande idé av mig tycker jag.
Det är btw Frida som sagt åt mig att börja plugga nu, vems metod funkar trot? Nej nu ska jag skriva en labrapport, ska bli såå roligt (*NaAT)

*


Buller och bång

När jag kom hem från skolan idag så gick jag runt lite i huset (på övervåningen) men sen började det låta ifrån källaren. Jag som var ensam hemma blev skitskraj och vågade inte gå ner. Det lät som ett monster gick runt på nedervåningen och tappade och slog i saker. Det lät i kanske någon minut så jag smög in till mamma och pappas sovrum. Efter ett tag slutade det låta så jag tog datorn, satt på hög musik och försökte glömma det. När mamma kom hem för ett tag sedan så berättade jag om vad som hänt. Hon gick ner och kollade och fick reda på att det var skrivaren till datorn som låtit... Låter kanske jäkligt fjolligt, men jag blev jätterädd! - Monster vet ni, dom kan ju vara riiiiiktigt farliga.

I just put on my happy surface and smile

Hallåå!
.
Känner mig väldigt "off" från allting just nu, skolan, bloggen, träningen... Mina tankar verkar alltid dra åt något annat håll och känner att denna dystra höstperiod verkligen satt sina spår i Maria Uggla. Tänkte inte skriva så mycket nu, ska snart iväg på träning. Väldigt roligt nu iaf för Karin Sjöberg har äntligen kommit hem efter 5 veckor i Chile. Träffade henne igår på träningen också och brun hade hon ju verkligen blivit, har verkligen saknat henne både på plan och utanför plan. Så välkommen hem Karin!
Idag gjorde jag ett litet impuls köp, nämligen Michael Jacksons skiva Thriller som man kunde köpa med Aftonbladet idag. Så nu ska jag digga lite MJ och sen iväg på träning. Pussar!

Tired of people who stab you in the back

Hejhej!
.
Har nyss kommit hem från IBG. Känner mig helt slut efter helgen, alldeles trött i benen, armarna, ryggen, magen, - hela kroppen. 4 matcher på två dagar känner jag blev jävligt mycket för mig och knät. Vill inte riskera något nu när jag äntligen får spela. Om någon timme börjar skolan så måste ta och göra lite lunch nu. Vi hörs, puss!

Stort Hjärta Hårt Arbete


Ett lag som förlorar tillsammans vinner tillsammans

Godmorgon kanske man ska säga, eller morgon är det väll men god vet jag inte. Klockan är 07.06 och jag har varit vaken i ca en halvtimme. Trodde att jag aldrig hade somnat när jag vaknat men så äre när man inte kan sova och klockan börja dra sig mot 02.00.
.
Ska iaf dra ner till Uppsala nu med brudzen för att spela SM och sen klockan 15.00 nånting så åker jag tillbaka till Sandviken med Magnus och Pom och sen någon timme senare åker jag in till Gävle för att se Vargarna från Värmland KROSSA tigrarna i Läkerol Arena. - Sjukt taggad. Nej nu måste jag käka frullebulle ska till Hanna om 6 min. Puss

My battle is won and now I can finally do what I love

Sååå underbart!!!
Känslan att bara ta på sig matchkläderna igen var helt fantastisk! + att vi vann med 10-4 gjorde ju även saken så mycket bättre! Helt underbart, denna dag kommer jag nog minnas långt framöver - förutom om jag blir senil då såklart. Nu laddas det på Ekostigen inför SM i Uppsala imorgon. Ska spela mot Hagunda, Alunda, Uppsala och Storvreta - Bara Uppsala lag så jag tror vi får det jävligt svårt, men vi får kämpa på och med rätt attityd, inställning och känsla så tar vi dom. Efter tre spelade matcher drar jag in till Gävle för att göra något jag såå länge saknat - Se Brynäs vs. Färjestad live. TAGGATAGGATAGGA!
.
Från att få 0 poäng efter hela serien förra året till att ha två raka vinster känns toppen, nu klättrar vi uppåt brudz!

RSS 2.0