Life is good

Hallåå!
Helt underbart det är nu när man äntligen har SOMMARLOV. Juli 2010 ska bli världens bästa månad, det ska jag se till! Jag har så mycket att se fram emot, närmast så är det väl förmodligen helgen som förmodligen spenderas i stugan. Vädret ser ju riktigt lovande ut också, 30+ och stor sol på lördag, det får ju i alla fall 2 thumbs up ! På söndag så kanske vi (jag, sofia, angelica, jennie, julia, alexa.... kanske några fler?) åker till Rullsand. Ni vet stranden som ligger vid Gävles kust och det ska tydligen vara skitfint där fast jag har även hört att det typ är en nudiststrand också vilket inte är så jättemysigt kanske, haha. Men en heldag på playan med grymma brudar tackar man inte riktigt nej till.
Ikväll ska jag, Sofia och Hanna förmodligen kolla på film och bara ta det lugnt. Tror vi ska hyra Farsan, eller ja jag hoppas på det i alla fall för den är gryyyymt rolig,.

Såhär galet-snygg blir man efter en halv månad på Vendator. haha, nu lägger i alla fall vi headseterna på hyllan !

Eclipse

Ja, vad ska man nu egentligen skriva om filmen? Det finns nog inte ord som kan beskriva hur bra den är och hur bra hela serien är. Eclipse må betyda typ solförmörkelse eller nått liknande men för mig så betyder det kärlek. Hela berättelsen har bara gått in i hjärtat på en och man blir helt fast vid deras liv.

Jag ska även säga att jag hade väldigt höga förväntningar på den här filmen eftersom att de andra filmerna varit så bra plus att den tredje boken (Eclipse) är min absoluta favorit och jag måste säga att jag tycker att filmen verkligen höll upp till de höga förväntningar jag hade. Nu längtar jag bara tills imorgonkväll då vi åker in till Gävle för att se filmen igen. Den som inte sett filmerna eller läst böckerna rekommenderar jag att göra det för det är absolut de bästa som finns. Måste även skriva att killarna i den här serien är ju to die for. Först har man Robert Pattinson som är en riktig skönhet. Och sen är det även Taylor Lautner och ja, vem skulle tacka nej till han?


This is it

Hallå!
Jobbet igår gick piss men det orkar jag inte tänka på nu. Den här dagen har jag längtat efter länge (eller ja imorgon kanske men jag säger idag). Idag har Sofia och jag sista dagen på jobbet och det firar vi med att inatt gå på Eclipse premiären. Shit vad jag har längtat! Nu på förmiddagen hade jag tänkt lägga mig utomhus med min precious book och sen på kvällen blir det såklart jobbet då. Jag vet inte hur många svar man fick igår som löd: "nej jag kan inte prata nu, jag kollar på fotboll". Åh, är så trött på fotbolls VM. Först kanske för att jag inte är intresserad av fotboll det minsta men visst jag kan kolla när typ Spanien möter Portugal eller nått sånt men sitta och kolla på typ Ghana mot USA eller nått det kan jag inte förstå. Jag tror jag håller mig till att spela innebandy och kolla på hockey i framtiden!!!

Nu ska jag käka frukost, men vi hörs väl imorgon då jag skriver hur bra filmen var :D

Countdown: Eclipse, 2 days left / Sofia&Maria's 18th birthday, 23 days left

Godmorgon!

Jag tror jag skiter i stranden idag, det kommer fler dagar och dessutom så måste jag springa idag och jag vill även läsa en hel del och det är lite svårt att göra om man är med ett gäng tjejer. Senare idag är det jobbet igen och det känns ju alltid såklart jobbigt men det är så att vi jobbar bara idag och imorgon och sen är det slut. Ska bli helt underbart att få riktigt sommarlov, för just nu tänker inte jag på att jag har sommarlov eftersom vi har jobbat i stort sett varje dag i Juni. + att lönen kommer i Juli (på vår 18-års dag måste jag även påpeka) så det kommer bli hääärligt. Nu är det även bokat, klockan 00.01 på tisdagsnatten / onsdagsmorgonen så ska jag och 8 andra tjejer gå och se premiären av Eclipse, LÄNGTAR !! Det kommer bli en perfekt början på sommarlovet. Jag har som mål att hinna läsa ut Eclipse (för typ fjärde gången) innan premiären, så jag måste nog ta och sätta fart nu. Vi hörs senare, ha en bra dag.


Lady Gaga - Monster


Kom nyss hem efter en filmkväll med brudarna, nu blir det boken i en timme kanske för mig och imorgon väntas förmodligen stranden. Godnatt ♥

En bild säger mer än 1000 ord

Här kommer bilder ifrån midsommarafton som spenderades i stugan.

Ofixat gäng redo för blomplockning och "björksågning"

Angelica och Sofia vid midsommarstången

Dalälven
Angelica och Sofia vid vattnet
Angelica och Sofia
Morbror Mattias tog sig ett dopp i det blå...
...medan lillasyster stannade uppe på det torra.
Angelica Carlström
Farmor
Angelica med BRUNA ögon!
Farmor, Elin, mormor och mamma vid huset
Sofia
Black and White
Dinner time
Farfar och morfar
Farbror, Elin och mamma

Sådär, det blev några kort det där! Kvällen kommer att spenderas hemma hos Jennie med några brudar och vi ska se New Moon ♥

Den svenska sommaren när den är som bäst

hejhej :)

gårdagen var riktigt skoj men det kommer väl sig ganska naturligt om man umgås med underbara människor. jag tänker inte skriva så mycket mer och istället visa er kvällen i bilder...


Midsommardan

Hejhej!

Håller på och myser lite med några brudar nu innan resten av folket kommer. Vi har nyss käkat jordgubbar doppade i smält marabou choklad. MUMS !!! Och om cirka en timma så tänder vi grillen ♥


Midsommar

Hejhej!

Jag har haft två underbara dagar i stugan tillsammans med släkt och vänner. Jag har massor med bilder att visa er också men tyvärr så ligger dom på den andra datorn som just nu befinner sig i Hedesunda så jag lägger upp bilderna imorgon helt enkelt.

Lite kortfattat vad dagarna bjudit på: Bad, sång, dans, blomplockning, påklädning av midsommarstången, mat, maaaaaassssssssor med jordgubbar (som just nu ligger tryggt i magen), nattdopp och massa mer roliga saker. Nu är jag hemma i viken igen och ska snart träffa hanna så vi kan planera lite till ikväll. Då blir det nämligen grillning, lekar och skoj med lite folk här på ekostigen. Men vi hörs, ha en bra kväll!


There are people dying And it's time to lend a hand to life

Hejhej!
Det blev en tur till både gävle och valbo för min del, jag köpte en klänning och en kjol men det är inte det jag tänker skriva om nu. utan istället om det att för ett år sedan så dog Michael Jackson. Förmodligen världens störste sångare och dansare som någonsin funnits. Hans musik lever kvar föralltid och han kommer alltid vara en stor hjälte i mina ögon och öron.

Nu ska jag åka ut till stugan, så det blir inget bloggande föräns på lördag. Vi hörs då, pusshej och glad midsommar på er!


Rising Girl

Godmorgon!
Solen skiner idag och egentligen skulle jag vilja följa med tjejerna ut till stranden men jag behöver åka till Valbo eller Gävle. Jag har ännu inte bestämt mig vart men det visar sig när jag sitter på bussen, vart jag då hoppar av. Nu ska jag ta och käka frukost, vi hörs senare.

En härlig överraskning såhär på onsdagskvällen

Hejhej!
Kom precis hem från jobbet, en timme tidigare en vanligt och hur kommer det sig då? Jo, det var så att när vi hade en halvtimme kvar att ringa, d.v.s när klockan var 20.30 ungefär då laggar typ hela datorsystemet och programmet vi använder oss av slutar att fungera. Efter att våra coacher försöker fixa problemet i ungefär 5-6 minuter och misslyckas så säger de åt oss att vi får åka hem. Och eftersom vi skulle ha fått väntat en tid tills bussen kom så fick vi som tur var åka med en kompis hem. Så därmed kom vi alltså hem en timma i förväg. Riktigt underbart. Jobbet idag gick annars faktiskt ganska bra vilket också var en riktigt härlig avslutning på den här arbetsveckan för jo visst fick vi ledigt imorgon. Vilket betyder att jag och Sofia ska spendera dagen på stranden/ kanske i ValboslashGävle det beror lite på och sen fram emot kvällen så åker vi ut till stugan för att fira midsommar.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar och sen ska vi äntligen få SOMMARLOV! Vi jobbar måndag&tisdag nästa vecka men sen är det slutjobbat för vår del. Blir nog helt underbart för i Juli finns det en hel del att se fram emot, b.la. att man fyller 18, vi ska åka till Tallin med mormor, morfar, morbror m. fru och barn, morbror m. tjej och barn, morbror och sen självklart min familj med mamma, pappa, danne, sofia och sen lilla jag! Anledningen till att hela mammas släkt åker är för att min mormor fyller 70 år i år så då ska vi ta och fira henne. Men nu ska jag ta en kvällspromenad tillsammans med min kära syster och min kära bästavän hanna.

Work

Hejhej!
Ska gå till bussen om ungefär en kvart för att ta sig till jobbet. Förhoppningsvis är det här sista dagen för den här veckan, vi ska nämligen försöka få ledigt imorgon eftersom vi åker ut till stugan. Det är även lite tråkigt att jobba de här dagarna eftersom det är så soligt och varmt. Jag skulle även behöva åka till Valbo eller Gävle en stund imorgon för att kolla på något att ha på sig på midsommar. Jaja, förhoppningsvis får vi ledigt men nu måste jag gå. Vi hörs!

Sunshine

Hallå!
Jobbet gick piss idag... tyvärr! Men det blir en tur till stranden imorgon också så man får väl se framemot de positiva delarna i livet istället för att grubbla över de tråkiga. Idag är det 30 dagar tills jag och Sofia fyller 18 och blickar framåt det gör jag verkligen. Det är bara en månad kvar nu och på ett sätt känns det ganska overkligt. Jag menar, jag ska inte få ta körkort, jag ska inte få rösta, det är jag alldeles för ung för, men tydligen inte. Time goes by so fast! Man borde kanske passa sig så man inte börjar odla lite gråa hårstrån snart, haha. Nej men nu ska jag kolla på Sex and the City, vi hörs imorgon, godnatt pusshej <3

Playan

Hejhej!
Har idag på förmiddagen varit på stranden tillsammans med Hanna, Jennie, Sofia, Julia och Alexa. Riktigt skönt. Ska tyvärr åka till jobbet nu, men vi hörs förmodligen imorgon. Måste även be om ursäkt för att bloggandet blir lite dåligt nu under de här veckorna eftersom jag jobbar hela kvällarna. Aja, det blir väl förmodligen bättre sen.


Countdown

Hallå!
Kom ganska nyligen hem från jobbet, 6 days done, only 5 left :D Och jag måste faktiskt erkänna att det inte var så supertråkigt idag, det är bara tanken när man sitter på bussen av att man har 4 långa timmar framför sig och sen även 3 dagar till innan det blir helg. Ajaa som sagt, en till dag klar vilket är väldigt skönt.
Imorgon blir det förmodligen beachen with a few friends. Skulle egentligen vilja övningsköra, åka till gävle, läsa och slappa menmen, det kommer fler dar. + att jag väldigt gärna vill träffa tjejerna. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, vi hörs imorgon, godnatt <3

Blir stranden imorgon, shit, har knappt varit på en strand sen underbara Mexiko i December... saaaaaknar playan, tropical, folket, solen, värmen, ALLT!

Tennis time !!

Drar iväg till jernvallen nu och spelar tennis med lite tjejer, senare blir det jobbet... As usually!

Stars

Har varit och övningskört idag och det blev en ganska lång runda. Först upp till Järbo, sen till Kungsgården och sen vidare till Sandviken där det även blev parkering vid COOP! Körde sedan hem till Ekostigen. Roligt.
Har kollat på film nu with a few friends. Tänkte bara lägga upp en bild på Anna Westling innan jag går och lägger mig, Anna är hon som jag skrev om igår p.g.a hennes härliga hallonröda klänning. So here it comes...


Klänningen såg lite mer rosa ut här än vad den gjorde irl,
och med det menar jag på tv:n :) Hon fick även 4+ av   Sofie Fahrman  idag, (Y).

Dansa dansa rör på hela kroppen

Gårdagskvällen spenderades som sagt i Storvik, då vi firade Malin som fyllt 18 år. Det var i alla fall en ganska rolig kväll, synd att det regna när vi hoppade av bussen och så bara! Men tack kanske man ska säga i alla fall, till Malin som fixade festen igår ♥


Bröllopsfirande

Sitter just nu och bloggar (obviously) haha, samtidigt som jag kollar när Victoria håller tal vid slottet. Idag har vi suttit framför tv:n hela dagen tillsammans med min familj och även farmor och farfar. Min käre farmor som är bästa vän med Daniels mamma Ewa Westling har idag både skrattat och gråtit, vi har allesammans ätit sverige-dammsugare, jordgubbar, choklad och till det druckit lite champagne och cider. Min farmor kom även med en kommentar under vigseln då Victoria grät lite grann. Hon sa då "Nu blev Victoria lite rörd, och det vart jag också", samtidigt som hon tårkade tårarna från kinden. :)
Victoria var otroligt fin och självklart Madeleine också som hon alltid är, men en person jag tyckte hade en jättefin klänning med en verkligen vacker hallonröd färg var Daniel Westlings syster Anna. 5 tummar upp för den! Nu ska jag äta med familjen och sen bär det av till Storvik. Ha en underbar kväll så hörs vi imorgon!


19 Juni

Godmorgon!

Idag är det den 19 Juni. En dag många monarkister länge längtat efter för det är nämligen den dag då Victoria och Daniel ska gifta sig. Den här bröllopsdagen delar de även med mina föräldrar som idag har varit gifta i 17 år :) . Så det blir väl självklart idag att man kollar på hela vigseln och sådär, man måste ju spana in alla kungligheters klänningar, alla frisyrer och självklart måste man ju se hur Victoria ser ut. Det är ju inte varje dag en Ockelbo-grabb gifter sig med en kronprinsessa!


Kvällen kommer jag att spendera i Storvik då vi ska fira Malin som har fyllt 18 år, blir nog askalas. Vi hörs senare.

Första arbetsveckan klar :D

Hallå!
Har precis kommit hem från Hanna/jobbet. Ikväll har vi varit runt 10 brudar som kollat på en ganska knasig film och sen självklart blev det en hel del snack också. På jobbet idag så gick det först piss, men det slutade bättre som tur var. Men jag måste bara skriva det här nu till alla er där ute, ha respekt för telefonförsäljare, vi vill inget illa, vi vill bara göra det bättre för er. Jag vet inte hur många arga toner man hör per dag och bara för att man säger standardfrasen "Hej jag heter Maria och ringer på uppdrag av..." så låter alla tiotusen gånger mer otrevligare. Vi gör bara vårat jobb och det skulle vara skönt om sveriges invånare skulle kunna respektera det bättre. I alla fall lyssna på vad vi har att säga och som sagt, vi vill inte lura er, vi vill inte göra det sämre för er utan vi vill bara göra det bättre. Hoppas nu att alla mina 1 miljon läsare jag har förstått mitt budskap :P hahaa, ajaa nu blir det sängen för mig och jag ska njuta av att första arbetsveckan äntligen är klar. Godnatt och puss på er.

Finally Friday

Godmorgon!
Vaknade nyss, så sov väldigt länge tyvärr även fast jag somnade runt 12 igår efter ungefär en timmes läsning. Lite jobbigt när man sover såhär länge, känns som att man bara kastar bort tid. Aja, nu ska jag ta och käka frukost och sen klockan 15.00 så blir det bussen till jobbet igen!

"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det kan va så förfärligt, det kan va så bra"

Hejhej!
Har precis kommit hem ifrån jobbet. Det började piss men fortsatte som tur var lite bättre. Imorgon är det jobb igen och sen är det helg !!! :D Gud vad man kommer uppskatta de här helgerna mycket mer nu när man jobbar. Men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig och läsa, är helt slut i kroppen och knoppen. Men vi hörs imorgon, godnatt.

Fick hem ett brev nyss...

...från:
....där det stod...
För att förklara lite kort då. För ett halvår sedan kanske så gjorde jag och Sofia en undersökning där vi lämnade ett DNA-prov för att få reda på om vi var enäggstvillingar eller inte. Ja, enligt resultatet så är det större än 99% chans att vi är enäggstvillingar, så det är mindre än 1% chans vi är tvåäggs... tror jag tror att vi är enäggs va :) haha, ja men nu var det bekräftat i alla fall.

Torsdag

Hallå!
Igår gick det ganska bra på jobbet. Verkar som att det går väldigt upp och ner för mig men det var faktiskt ganska kul igår eftersom vi startade två tävlingar och det fler folk man kände som jobbade och sådär. Direkt när vi kom hem igår kväll så åkte vi hem till Alexandra och käkade ost&kex, vattenmelon och blåbärspaj. Vi var väl sammanlagt 9 tjejer tror jag och ja vi satt väl mest och pratade. En riktigt mysig kväll som verkligen behövdes efter en dag på jobbet. Idag ska jag jobba igen och imorgon men sen har man helg :D :D Funderar på om jag ska övningsköra nånting nu på förmiddagen, men vi får väl se hur det blir med den saken. Aja, nu ska jag ta min älskade bok (som jag tjatar så mycket om) och lägga mig ute i solen. Ha en bra dag!

Onsdag

Hallå!

Igår i Gävle då, jag hittade "bara"  ett par klackskor från H&M. Sedan köpte vi även present till Malin också. Igårkväll var det jobbet igen, vilket gick piss. Ingenting gick bra, aja hoppas det går bättre idag. Nu ska jag ta min älskade bok och sätta mig ute i solen, men vi hörs kanske ikväll annars imorgon.

Ellen ♥ Jacob

Work

Hejhej!
Ska åka iväg till jobbet nu. Skriver när jag kommer hem ikväll. Men kom nyss hem från Gävle också så tänkte senare lägga upp en bild därifrån och även säga vad jag köpte. Haha, men vi hörs <3

Greatness

Hejhej!
Äntligen är man hemma igen och första dagen på jobbet för i år är avklarad. Ringde bara i 2 timmar idag men det gick faktiskt förvånansvärt bra. Jag sålde bäst i min grupp och då ringde jag och Sofia bara hälften av den tid som de andra gjorde. En riktigt bra start vilket jag inte hade räknat med. Vi satte schema idag också så nu ska vi jobba mån-fre den här veckan, mån-tor nästa vecka och mån-tis veckan efter det (vi valde att inte jobba Onsdagen den 30 eftersom Eclipse har biopremiär då, hahah vilken nörd man är). Sammanlagt blir det 11 dagar och på ett ungefär 4000 kronor. Nice. Imorgon förmiddag bär det av till Gävle med brudarna i hopp om att hitta något man kan ha på sig på lördag då vi ska fira Malin som fyllde 18 i torsdags. Jag skriver väl förmodligen imorgon, men så länge, ha det bra och Godnatt.

First day at work

Hejhej!
Har nyss varit och spelat tennis med Alexandra, Hanna, Jennie, Angelica, Sofia och Frida. Blev väl kanske lite mer snack än spel men ja kul var det ju. Som det alltid är med dom. Om 50 minuter går bussen till Hofors, sen slutar vi klockan 21.00 ikväll och kommer hem till Sandviken igen 22.00 ungefär. Jag är inte ett dugg taggad men jaja. Imorgon förmiddag väntas en tur till Gävle med Alexa, Hanna, Jennie, Sofia och Frida kanske. Nu måste jag gå, men vi hörs senare och man får hoppas på att kvällen blir roligare än vad jag har föreställt mig... :)

Godmorgon

Vaknade nyss och halsen är helt cp. Är hes och det gör typ ont när man pratar. Jättekul att vakna upp såhär när man ska till jobbet today. Aja, får typ ta några koppar te nu på morgonen och får sedan hoppas på det bästa. Idag runt 12.00-13.00 så tror jag att vi ska åka och spela tennis. Vore skoj i alla fall men vädret är ju varken dåligt eller bra så jag vet inte. Både solen och regnet lyser med sin frånvaro! Nu ska jag ta och laga lite frukost. Ha en bra dag :)

Makes life worth living

Hejhej!
Dagen har varit riktigt slow måste jag säga. Låg och läste en stund tidigare idag och jag vet att jag sagt det här förut men alltså Eclipse och de tre andra böckerna i The Twilight Saga är så sjukt bra. Nu ikväll ska jag förmodligen bara ta och kolla på film och ta det lugnt. Funderar på om jag ska ta en promenad om en liten stund men ja får se hur det blir med den saken. Aja, nu ska jag gå och hjälpa mi madre con la comida. TTYL ♥

I wish I could skip this part of my life

Hejhej. Idag ska jag bara njuta av att vara ledig för imorgon börjar Sofia och jag jobba. Vi ska skriva upp schema då också så blir förmodligen alla veckodagar som finns kvar i Juni. Känns inte kul på nått sätt och jag ser verkligen inte fram emot morgondagen, men vad ska man göra? Bara att bita i det sura äpplet och hoppas att tiden går förbi fort. Det blir ju bra när lönen kommer men just nu tänker jag bara på det jobbiga. Att först åka buss i 45 minuter och sen vara där varje kväll i 2 och en halv vecka, nej det är inget som gör mig på bra humör. Något som är lite positivt är ju i alla fall att vi tar fyra bussen dit på kvällarna vilket betyder att man kan åka till Valbo på förmiddagen, åka till stranden, spela tennis eller vad som helst. Menmen, man ska väl kanske vara glad över att man har ett jobb men ja nej jag vet inte...

Den här veckan kommer nog vara helt fylld med jobb och förmodligen en tur till Gävle eller Valbo med Alexa, Sofia och Hanna. Men ja nu ser jag faktiskt bara fram emot helgen, då vi ska fira Malin Öberg som fyllde 18 år i Torsdags. Vi kommer att befinna oss i matsalen på Hedängskolan i Storvik och jag tror att det blir minst 30 pers som kommer. Blir nog jätteskoj. Aja, nu ska jag ta och käka lunch och sen blir det nog att jag lägger mig och läser en stund. Kvällen spenderas hemma och förhoppningsvis med godis och en film.

Overandout /M

Kärlek på hög nivå

Godmorgon!

Gårdags kvällen spenderades uppe på Hannas hemma-bio tillsammans med Hanna (såklart), Sofia, Ellen och Alexandra. Vi kollade på The Notebook. En film jag sett kanske 2-3 gånger, men en film som är helt underbar. Det är på gränsen till tårar flera gånger, det är flera små skratt, det är många tankar och många känslor som kommer fram när man ser filmen. Det måste vara en utav tidernas bästa kärlekshistorier. Och den manlige huvudrollen spelas ju av ett riktigt ögongodis.


It starts with the letter L


Skitväder

Hatar allt detta regn och enligt www.yr.no och www.smhi.se så blir det inte bättre imorgon heller. Så vad gör man då en regnig och kall dag som denna? Jo, städar rummet. Väldigt tråkigt men väldigt behövligt eftersom nästan hela innehållet i min garderob låg på golvet. Nu är lakanen tvättade, rummet dammsuget och svabbat, hyllorna torkade och allt ser mycket mycket bättre ut. Vad ska man göra resten av dagen nu då...? det är väl den stora frågan. Haha, vi hörs senare!

Tired of feeling invisible

Har nyss kommit hem ifrån en kväll hemma hos Julia. Vi kollade på the valentine's day och snackade lite. Filmen var bra och den var ju fullproppad med kända skådisar, b.la. Taylor Lautner, Patrick Dempsey, Jessica Alba, Anne Hathaway, m,m. Nu ska jag sova och imorgon väntas en dag som förhoppningsvis blir väldigt lugn. Vill gärna läsa, vilket man inte hinner med så ofta i sin upptagna vardag. Aja vi får väl se hur dagen blir. Godnatt på er!

Bilder ifrån den 10 Juni 2010

Det var väl de bilder jag hade. Några är tagna från Angelica Andersson och Emma Björcks facebook medan jag knäppt de andra. Ikväll ska jag och tjejgänget ha filmkväll hemma hos Julia. Vi hörs <3

Sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt....

...eller så inte!

Idag tar många 91: or studenten och det öser ner regn utomhus. Ajaaa jag tänkte inte skriva om dom, jag tänkte skriva om min sista dag i NV2. Dagen började i kyrkan lyssnandes till alla estetare som sjöng lite grann, men bäst var ändå när Marcus (klasskamrat och granne i typ 5000 år) och en annan tjej sjöng och spelade en duett som Marcus själv skrivit. Asgrymt. Efter kyrkan så åkte vi tillbaka till skolan där vi fick betygena och som vanligt så fick jag till mesta dels VG:n. Vi gick sedan ut och hade en kubbturnering tillsammans med klassen och mitt lag (frida, angelica och tomas) kom till final men förlorade tyvärr i den. Jag åkte sedan hem och bytte om och lite sådär och sen klockan 17.15 var jag på American Pizza Place tillsammans med typ 10-15 pers och käkade. Jag stack sedan iväg hem till Sherin som bor i björksätra. Där var man med klassen i några timmar och satt utomhus på filtar och käkade  jordgubbar, vattenmelon och choklad. Väldigt mysigt, älskar min klass just nu. Så sjukt rolig. Efter några timmar på filtarna så drog jag och Sara till en lägenhet i stadsparken typ där jag träffade alla mina brudar, Jennie, Julia, Alexa, Angelica, Hanna, Sofia och Frida. Träffade även massa annat folk. Tillsammans drog vi sedan till stadsparken där det var fullt med folk, men det var inte så roligt där så runt halv 1 så cyklade vi hem och sov. En rolig avslutning på NV2:an!

Lägger upp fler bilder sen, men måste dra ner på stan nu. Have a great day

GRATTIS MALIN!

Skolavslutning idag, men den här dagen är även dagen då Malin Öberg fyller 18 år. Stort Grattis till dig tjejen, hoppas du får en superbra födelsedag, sen den 19:nde då ska du firas!!!
Älskar dig bruden, pussspusss :D

Pictures from yesterday


Bilderna är ifrån ungefär 4 olika kameror. Därför det är lite olika skärpa och sådär, men ja det där var väl det jag kunde visa ifrån NV08's resa till Limön 2010.


Nästa Serena Williams?

Godmorgon!
Eftersom man är ledig idag så kunde man sova ut, syrran ligger fortfaranden och sussar. Senare idag, runt 2-tiden så ska vi spela tennis igen. Idag blir det tillsammans med Alexandra, Jennie, Julia, syster, Micke och Jocke tror jag. Blir nog riktigt roligt. Får se om man spelar bättre idag än sist (förhoppningsvis :P) haha. Aja, nu ska jag käka frukost. Puss, have a great day!

Amazing

Hejhej!
Nu har den äntligen kommit. Min andra bikini som jag beställde för... vad var det? 2 månader sen ungefär. Jag fullkomligt älskar den i alla fall och längtar tills man kan premiäranvända denna! Tänkte lägga upp lite fler bilder ifrån Limön lite senare, men har inte så många just nu så får förmodligen vänta tills imorgon med det :) Nu hade jag tänkt ta och läsa lite. Godnatt.

Limön

Hejhej!
Dagen i limön var väl inte tummen upp inte. Vädret var kallt eftersom det blåste jättemycket, vi gjorde typ ingenting, gick bara runt hur vi ville på ön och ja nej dagen kändes faktiskt ganska så onödig. Jaja, ska ut och gå med Hanna snart. Tänkte bara säga att jag och sofia fixat sommarjobb nu också. Vi börjar på måndag och ska jobba två veckor på Vendator. Jobbade där förra året, inte så kul, men bra betalt. Blir skönt att få lönen senare iaf. Aja vi hörs <3


Vad skulle jag göra utan er?


Natteravn

Tar en kortis promis med hannis nu. Peaceout


ÄNTLIGEN...

är allt pluggande och alla lektioner för den här terminen slut. Helt underbaaaaaaart! Hade matteprov nyss och det var skitvsvårt. Aja, no more math for me! Snart ska jag ta och göra lite lunch och sen ska jag nog lägga mig och läsa en stund. Jag har ju börjat att läsa om Eclipse och snacka om att  man är fast nu. Så sjukt bra böcker det där är, love on a high level. :)

6 Juni, Sveriges nationaldag

Hejhej!
Jag skrev färdigt filmanalysen tidigare idag (riktigt skönt att ha det gjort) och sitter nu och pluggar inför matteprovet imorgon. Det var minst 2-3 månader sedan vi höll på med det här så jag kommer inte ihåg nånting typ! Äsch, det får gå som det går. Så sjukt några dagar det är kvar nu. Imorgon har jag bara i stort sett matteprovet, ska ha betygsprat på religionen också men annars är det inställda lektioner pga avklarade kurser. På tisdag drar jag och NV08 till Limön över dagen och kollar på djurlivet och växtlivet där. Kommer då att få åka båt med "Drottning Silvia" dit. På onsdag måste jag bara till skolan och få reda på matteprovet, så under resten av dagen ska jag nog spela tennis med babesen igen. Var väldigt roligt sist och skönt med träning + bränna at the same time. Aja, ska väl återgå till matten nu. Puss på er hjäääärtegos !

It's in the ABC of growing up

Hejhej!
Jag försökte att plugga lite tidigare idag men då lockade solen och värmen mycket mer. Nu när regnet öser ner så har man ändå ingen lust med att plugga till ett Ma D prov imorgon, men, måste man så får man väl tvinga sig till att göra saker man inte vill. Om tjugo minuter ska ju Söderling spela final mot Nadal, kommer väl kika lite grann på den matchen också, så man kan lära sig lite små knep tills nästa tennismatch med brudarna kanske :P hahah. Men nu ska jag påbörja en filmrecension av filmen ANTZ, ni vet den där tecknade rullen? Aja, Good Bye !



today's motivation.

Godnatt

Kvällen har bestått utav hallonpaj, vaniljglass, underbara vänner, kubb, mycket snack och lite kort. Vad härligt det är när man kan sitta utomhus (eller ja i inglasad altan) till 01.00 på natten. Sommaren är verkligen helt underbar och jag ska göra vad jag kan för att ta tillvara på varenda minut av den! Men nu ska jag sova, puss och godnatt.

Skaka rompaaaaaaa

Några bilder ifrån dagens tennis, pictures have been stolen from Julia Vikberg @ Facebook.

Tror man håller sig till innebandyn i framtiden...

Hejhej!

Gårdags kvällen slutade med kubb i Vallhov tillsammans med ett gäng. Vi hade ett antal myggor med oss också men det gick fint ändå!
Idag har jag, Sofia, Julia, Hanna och Angelica varit vid Jernvallen och spelat tennis, i 2 timmar. I början gick det väl kanske inte så jättebra men det gick bättre sen. Efter ett tag kom Micke, Simon och lite fler boys dit också. Vädret är helt underbart och jag har blivit ganska så röd på armarna. Aja, tror jag ska ta och börja läsa Eclipse på engelska igen (för fjärde gången blir det nu), tänkte försöka hinna med det innan den kommer ut på bio den 30 Juni, längtar lite ! Nu blir det ut i solen, HUGS :)


Maria älskar...

  • grillat
  • sommarkvällar
  • hennes underbara brudar
Ska precis käka nu och sen drar jag iväg med brudarna och kollar på fotboll! Loveeee

Årets sommarplåga?

Hallå!
Underbart med helg, underbart att solen skiner, underbart att man fyller 18 om mindre än 2 månader. Life is good sometimes. Dagen började väldigt bra med ett MVG i idrott och en vinst i kubbturneringen med 4 lag som deltog. Hade betygsprat på engelskan och på biologin där jag fick ett VG i båda. Ville väll egentligen ha mer i engelska men vår lärare är bra men väldigt hård på betygen så jag är ändå nöjd med ett VG där, det var även väldigt väntat. Skönt att massa kurser är klara nu. På måndag har jag det sista matteprovet i hela mitt liv, det är ett Ma D prov såklart och det kommer nog bli jävligt svårt, men jag klarade ju nationella i Ma D och då känns det nästan som om man kan klara allt. Haha. Aja ikväll ska nog jag och mina favorite babes åka och kolla på fotboll och senare blir det förmodligen en bra film eller kanske en dålig film, vem vet :P

Förra året var det väl Svennebanan och Parapapappapa (ni vet nog vilken jag menar), blir det Skaka Rumpa i år? 

Summer Vibrations

Godkväll!

Pappa kom hem ikväll efter att ha varit i Oslo i ett par dagar med jobbet. Han hade då med sig en varsin parfym till mig och Sofia. Summer Vibrations hette den och är från Givenchy. Luktar super :D Verkligen jättesnällt, jag har världens bästa föräldrar, eller ja, det tycker då jag i alla fall. En väldigt passande gåva också eftersom att min underbara DKNY ganska nyligen tagit slut. Nu tror jag att jag ska ta ett varmt bad och sen väntas en film och sängen.


I've had enough

Matchen gick skit och jag spelade som en 7-åring känns det som. Det var som att man inte hade hållit i en klubba någon gång förut. Resultatet blev 6-7... kul avslutning på den här terminen. IBG är slut för i år nu i alla fall och jag har en känsla av att IBG nästa år inte kommer bli lika kul. Folket som slutar nu, folket som kommer in nästa år, att man blir äldst, att tjejerna ska spela för sig, nej det är mycket som talar emot. Vet inte ens hur det blir för mig eftersom jag ska läsa En C också och de två kurserna är placerade på samma tider... Aja, no depp, only pepp känner jag nu, varför tänka på något dåligt som redan hänt när man har framtiden att fokusera på? T.ex. imorgon, då har man 3 lektioner med betygsprat och sen en lektion då jag ska skriva en uppsats. Vi ska ha betygsprat i Idrott, Biologi och Engelska imorgon och jag är säker på vad jag kommer få i biologi och engelska men är osäker på idrotten. Hoppas såklart på det bästa men vet inte eftersom jag varit knäskadad så länge att jag inte medverkade så mycket i höstas och på vårterminen för ett årsedan, men egentligen, vad skulle jag kunna gjort åt den saken? Life's a bitch. Överlag så känns det som att skolan inte har gått så jättebra för mig i år. Jag har ju fått minst godkänt i alla kurser såklart men känns som att jag kunde ha gett mer. Men när skulle jag egentligen ha haft tiden, orken eller lusten till det? Det bästa med att få sommarlov nu om en vecka det är att man får en paus, då man kan vila ut och umgås med de människor man älskar, men det negativa är att man börjar trean i höst och vad ska man göra när man går ut om ett år? Time goes by so fast. Sometimes I wish I was a little kid again, with no problems, only laughter and joy.

Grattis till körkortet Jennie!



If this world makes you crazy

Godmorgon!

Vad underbart det är att vakna upp och se solen skina, att se temperaturmätaren stå på 20 och att veta att det är sommarlov om precis en vecka. Något som dock inte är lika underbart är tanken på att rummet ser förjävligt ut, att jag har en uppsats jag måste skriva och ett prov att träna till. Men jag väljer faktiskt att se förbi de negativa sakerna eftersom de positiva överväger dem 1000 gånger om.

Idag väljer jag att jobba hemma på matten så därför har jag bara en "lektion". Det är avslutningen på Innebandygym då vi ska möta Bandygym. Känns kul att vi är 6 stycken och vi ska spela 2x20 på jernvallen. Har fått lite inside information och har hört att bandygym är 11 stycken... undra vilka som kommer ligga döda efter matchen? Efteråt så ska vi i alla fall ha en liten "ceremoni" som Lennart uttryckte det. Blir nog en bra dag det här.

Sex and the City 2

Hejhej!

Kom precis hem från en väldigt bra dag. Malin gjorde håret jättefint och tog en perfekt längd. Vi tog sedan en fika på stan tillsammans med sofia och hanna. Dagen slutade med bio tillsammans med brudarna för att se kanske världens underbaraste brudar, tjejerna i sex and the city. Jag hade väldigt låga förväntningar på filmen men jag tyckte faktiskt att den var bra. Inte lika bra som ettan såklart men ändå väldigt rolig och underhållande. Brudarna Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte är är ju helt fantastiska. Som individer så är jag inte en sån stor favorit utav deras personligheter men tillsammans blir det toppen och på ett eller annat sätt så känner man igen sig i dom. Trots att dom har designerkläder, bor i pent houses i New York och förmodligen aldrig skulle kunna ha mjukisbyxor på sig utomhus så tror jag nog att nästan varenda tjej känner igen sig på ett eller annat sätt i någon eller flera utav tjejerna. Jag känner i alla fall igen mig i deras vänskap, för jag vet att deras vänskap till varandra är lika stor som min vänskap till mina allra bästa vänner.


2 Juni, 8 dagar kvar!

Hejhej!

Har precis kommit hem från skolan. Om en liten stund kommer Malin hit och klipper mitt hår. Tycker det är så risigt nu så förhoppningsvis blir det bättre efter idag. Ikväll ska jag, sofia, hanna, alexandra, jennie, julia och angelica gå på Sex and the City 2. Den hade ju fått väldigt dåliga recensioner men det är väl på ett sätt bra att vi hört det för nu har jag väldigt låga förväntningar på den här filmen. Jag tyckte att ettan var riktigt bra, liksom hela serien så ja vi får väl se hur tvåan år.

Imorgon har jag en lektion, matte, och sen på eftermiddagen så ska vi (IBG) möta Bandygym i en innebandymatch 2x20 minuter. Tjejerna möter tjejerna och killarna möter killarna. På astondagen för en och en halv månad sedan så mötte vi saik damerna. Det är i stort sett samma lag vi möter nu skillnaden är bara att det lag jag spelar i den här gången är helt annorlunda än Aston Dam. En nackdel är att vi bara är 7+1 målvakt som är tjejer som går på innebandygym och om någon är borta så blir det kanske inte så jätteroligt... Aja, det blir nog bra det där ändå. Ser fram emot det i alla fall. Nu ska jag gå, men jag hör kanske av mig ikväll antingen innan eller efter filmen :)

Värdelöst

Hejhej!
Självklart så hittade man ingenting i valbo. Men nånting jag störde mig på idag var att man inte längre får betala kontant på bussarna. Man måste antingen ha busskort eller så måste man betala med sitt betalkort, och det är bara Visa och Master Card som fungerar. Jag som har Maestro kan ju nästan inte åka buss nu utan att skaffa ett värdekort eller nånting nu. Pissdåligt, det får väl bli dagens diss det där! Om man nu ska ha så att man måste betala med betalkort så ska dom väl göra så att alla kort fungerar. Inte bara Visa och Master Card. Aja, nu är det Desperate Housewives, Vi hörs :)

Himlen är oskyldigt blå

Godförmiddag!

Har precis kommit hem efter att ha tagit en morgon springtur i trebo. Cyklade dit också och vädret är ju verkligen helt fantastiskt. Jag hade kortbyxor och en tisha och jag frös inte, så underbart det är. Idag börjar jag någongång runt 2-tiden tror jag och då har jag bara en lektion. På eftermiddagen åker jag, Sofia och Hanna till Valbo och kollar på några nya sommarkläder kanske. :) Nu ska jag ta och göra frukost.


RSS 2.0