Valborg.

Jobb avklarat, nu laddar man upp inför valborgsfirande. Blir grillat med mina kickor,.. en rätt så lung kväll eftersom alla är så "mätta" efter lördagen - or at least, I know I am.

Aja, vill nu passa på att säga grattis till min äldsta vän som idag fyller 20 år. Och äldsta är det verkligen, lärde känna henne under fäbodgårdstiden, d.v.s vid 3-års ålder. Sen dess har vi gått i samma klass igenom hela grundskolan, för att sedan skiljas åt på gymnasiet. Stort grattis Amanda Israelsson på födelsedagen, och idag, är flaggorna på topp och raketerna skjuts för din skull. Precis som vi alltid sa förut. Puss snygging, ♥

...ska kanske slänga in ett grattis till Kungen också.

Stronger, faster, harder

Bloggen hamnar i skymundan och jag jobbar för att den inte ska göra det. Menmen! Har idag, efter powerwalken imorse, hunnit med att träffa Hanna, träffa Alexa och tillsist åkt och gymmat. Tänker avsluta kvällen med OC och en tidig sömn - jobb imorgon. Grattis alla lediga, njut åt mig också.

Sunday bloody sunday

Sjuk kväll igår. På många sätt. Hade det så himla kul hos Julia före. Vi var fem tjejer som käkade, drack, snackade, skrattade, dansade och hade det så jäkla kul. Det bästa var ju att det var med sånna underbara tjejer. Utgången var kul,. annorlunda. Lönehelg och rätt mycket folk så jag klagar inte.

Idag vaknade man upp till strålande solsken. Gud så underbart. Började dagen med att gå cirka 8 kilometer med Angelica. Det behövdes prata av sig lite tror jag. Nu ska jag snart träffa Hanna och sen får vi se vart Söndagen tar vägen.

Saturday

Vaknade 07.00 imorse och bestämde mig då för att åka till gymmet. Skönt att ha det gjort. Nu är det lite halvstressigt på förmiddagen, mycket man ska hinna med.

Ikväll blir det äntligen att få träffa Alexandra och några andra tjejer för grillning, förfest och utgång. Kanonkväll på förhand med andra ord!

Happy birthday!

En till tjej som fyller år nu. Och en till vän till mig, såklart, annars skulle hon inte få nämnas här - höhö. Den här gången är det vår målvakt Sandra som fyller hela 25 år (!). Sjukt underbar tjej det där. När hon kom till oss för över ett årsedan så tyckte jag det var så sjukt kul - eftersom de var en tjej som gillade hockey. Precis som mig, hade aldrig någonsin känt en tjej som gjorde det, på samma nivå som mig. Nackdelen - hon älskar Brynäs. Haha, och Brynäs och Färjestad går inte ihop - men på något konstigt sett gör vi det, även fast hon är Brynäsare och jag Färjestadare, och även fast hon är fem år äldre än mig. Det finns väl undantag antar jag. - Aja, det var inte det jag skulle prata om nu. Jag skulle prata om det faktum att hon fyller idag, och vill därmed passa på att önska henne en riktigt bra födelsedag (även fast den börjar gå mot sitt slut nu..). Stort grattis vännen, ♥

Världen är bra sjuk

Imorse hände något konstigt. Jag och Sofia beslöt oss för att ta sjubussen istället för kvart över sju. Sofia hoppar på utanför Patrick på stan, och jag ska hoppa på på resecentrum. När jag kommer dit, fem i sju, så åker den direkt - utan att jag hinner hoppa på. Jag får panik eftersom jag tror sjubussen åkt tidigt av någon anledning, och att jag måste sitta kvar där själv i tjugo minuter. Så Sofia åker iväg med den bussen och samtidigt kommer en ny till resecentrum - som avgår 07.00. Skönt för mig tänkte jag. Så jag och Sofia sitter på två olika bussar just to straight things out. När min buss är lite före Valbo så skriver Sofia till mig: Vi står still på motorvägen, bussen tjuter och det bara ryker om den. Min buss, som är några minuter bakom deras, åker till stället där Sofias buss står, lite efter Valbo, och plockar upp alla passagerare eftersom att Sofias buss inte kan fortsätta åka.

En halvtimme senare får jag höra talas om att det hänt en olycka på riks80. Att en lastbil kört in i en personbil, tydligen någon företagsbil. Jag tänker bara att det är sjukt tragiskt att något sånt ska hända, men fortsätter ändå på dagen som vanligt.

När jag nu kommit hem ifrån jobbet, läste jag nyss på aftonbladets hemsida att en man i 60 årsåldern avlidit av en krock på riks80. Mannen var en tekniker som precis innan krocken hade vinkat av en buss han hade lagat som stod still på motorvägen - i höjd med Valbo. Den buss som Sofia bara några minuter innan hade åkt på, den buss som de alla hade fått lämnat för att den hade blivit trasig. Den bussen skulle en 60 årig man laga och när han väl var klar, ställde han sig bakom bilen för att packa bakluckan, som stod stillastående med varningsblinkers på. Strax efter kör en lastbil in i bilen, som mannen sitter i. Helt sjukt, om Sofias buss aldrig hade blivit trasig, om den kanske inte ens hade åkt fem minuter för tidigt, eller kommit sent, om den hade åkt hela vägen in till Gävle istället för att gå sönder halvvägs in - så hade den mannen varit vid liv idag.

(http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14746793.ab) - länken finns inom paranteserna.

Så saknad

Ikväll kommer Alexa hem efter att ha varit i Egypten en vecka, en vecka kan låta kort men herregud vad den tjejen är saknad. Förstår inte. Som jag sa tidigare så brukar vi prata på något sett åtminstone varje dag, och nu, när vi inte setts på en vecka så känns allt bara kaos. Som sagt, en vecka kan låta kort - men den här har känts sjukt lång!

Torsdag

Det blev jobb idag igen och nu efteråt känns det såklart skönt. Något som var mindre skönt var ju att bli väckt imorse vid 06.45, trodde man skulle vara ledig, men så blev ju såklart inte fallet.

Har nu på eftermiddagen tagit en långpromenad med Hanna, 8.5 kilometer avklarade! Nu ska jag käka och sen åka och kolla på fotboll med Julia. Vädret är ju verkligen toppen va?...

Aja, sen är det jobb imorgon igen som vanligt då, och därefter blir det såklart gym igen. Men annars är det här en bra vecka, har mycket att se fram emot, Alexa som kommer hem inatt, utgång på lördag, sista april... ja en massa. Plus en massa positivt på jobbet nu, pengar rullar in som det ska - det går bra nu, som Petter brukar säga.

Birthday girl

Så var det här igen, en hel dag har gått utan att bloggen har uppdaterats. Men det är inte det det här inlägget ska handla om. Det är faktiskt så, att idag (även fast det är relativt lite kvar av dagen) så fyller faktiskt en utav mina närmaste vänner 20 år. Vill passa på att säga ett stort grattis till min fina vän Jennie. Hoppas verkligen att du haft en kanondag, så ser vi till att du får en kanonkväll nästa helg! Love you ♥


Obstacles are those frightful things you see when you take your eyes off your goal.

Jobb, powerwalk, gym - check! Åh så skönt, andra dagen i rad jag hinner med lite av varje och det känns så skönt efteråt.

Imorgon är det inplanerat jobb (Bomhus den här gången), därefter gymmet med Julia och sen hoppas jag på att få träffa mina tjejor på kvällen. De är saknade, och någon som verkligen är saknad är Alexandra. Jag förstår inte hur jag kunde växa upp och leva utan henne förut. Vi brukar alltid prata på något sätt varje dag, och nu, när man knappt hört något ifrån henne sen i onsdagskväll så känns allt bara väldigt tomt. Speciell tjej det där, på ett mycket bra sätt. Sen finns det ju såklart några andra fina vänner som jag inte heller kan klara mig utan, men just nu känns frånvaron av en Miss. Teshome väldigt stor! Dax att komma hem nu tycker jag. ♥

The key behind motivation

Har precis kommit hem från en promenad med Angelica. Skönt att prata av sig, och skönt att gå ut och röra lite på sig efter jobbet. Blir lätt att man lägger sig framför tvn och när man väl gjort det - så kommer man typ inte upp. Man nöjer sig med att ligga kvar där hela kvällen och man tänker "träna kan jag göra imorgon". Men, det är den tanken man måste sluta med. Även när man åker och handlar. Så tänker jag alltid "nej men jag tar en glass också, bara för att jag vet att jag kan vara sugen på det ibland" - eller mer "bara för att". Den tanken måste jag också sluta med, om jag ska känna mig bekväm i bikini i Magaluf. Aja, därför ska jag tänka "nej vi gör det nu" - och så ska det vara, därför drar jag nu iväg till gymmet för ett kvällspass, minst 4 eller 5 gympass i veckan. Mindre är ett misslyckande.


Instagram har tagit över blogg.se

...i alla fall för mig. iPhonen gör att man inte längre sitter något vid datorn. De två senaste inläggen är ifrån mobiltelefonen och det är så obekvämt att göra det på det sättet måste jag medge. Sedan har man blivit såld på instagram. Där lägger man upp bilder, lite kort text om något kul som egentligen hör hemma på blogg.se. Men eftersom jag haft min blogg i snart fyra år så tänker jag inte ge upp bara för att man fått en liten fluga på vindrutan.

Bloggen ska uppdateras, bli bättre, roligare, och allt som den brukar vara. Ett tråkigt, kort inlägg om dan är inte målet. Målet är att jag ska kunna sitta där - om 40 år och kunna läsa igenom vad som pågick i mitt liv som blivande tjugoåring. Jag vill kunna sitta där om 40 år och skratta åt att jag tycker instagram är "hett" och "inne". Och att det faktum att jag haft en blogg i fyra år helt absurt. Men just nu tycker jag om det, det hör till i mitt liv känner jag det. Mest för min egen skull, att få skriva ner tankarna ibland. + att det bästa som finns är att kolla tillbaka på vad man gjorde för precis ett, två eller tre år sedan. Så,.. varför inte se efter när man väl har turen och kan?
och idag ser det ut såhär.. 

Helt okej söndagseftermiddag

image description

Sunday

Lunch på Waynes med sofia och angelica och sen en fika hemma med hanna, ska snart iväg till järbo och fira morfars b-day. - bra söndag
image description

Hope sees the invisible, feels the intangible and achieves the impossible.

Idag är det den 22 April och jag firar därmed 3 år med mitt "nya" knä. Det vill säga med mitt nya korsband, och med halva minisken borttagen. Sjukt vad tiden gått. Jag har typ inte haft några problem över huvud taget efter operationen, rehaben var tung, men därefter har jag kunnat spela innebandy, springa i trappor, cykla, jobba, ja allt som jag kunde innan allt blev kaos. Är väldigt lycklig över det. Hör om problem som andra får i efterhand och det skulle verkligen vara det värsta som skulle kunna hända för mig, att få problem med det igen. Det var så tungt att inte kunna spela innebandy, att bara få sitta på sidan. Nu kan jag göra allt och lite till - det har tagit ett tag att komma tillbaka, att få musklerna att jobba ihop. Men nu, när det enda problemet jag kan ha med knäet är att jag kan bli stel om jag ligger med uträta ben för länge, så känns det bara som en bagatel. 3 år har det gått, hoppas att de resterande 80 (?!) går lika bra. (- Hell yeah, klart jag ska bli 100 år!)


Saturday.


Måste vinterjackan på igen?

Precis kommit hem från gymmet, kände för att vara lite ambitiös nu på lördagsmorgonen! Skönt att ha det gjort, inte för att det är pest och pina att åka dit men känslan efter ett träningspass är alltid toppen.

Idag ska jag nog inte göra så mycket annat dock. Skulle så sjukt gärna vilja träffa Alexa,... men hon är ju i Egypten. Jag fattar inte, hon har varit borta sen i Torsdags, vi sågs i Onsdags men hon saknas ändå redan nu. Big impact den tjejen har på en. Jaja, hoppas hon har det lite bättre väder än vad vi har i alla fall.

Är det här så man måste se ut nu i April? Mössa och vinterjacka? - Let's hope not. 

Fredag

Vädret svek denna fredag men det lyckades bli en bra dag ändå. Efter jobb umgicks jag lite med familjen och därefter blev det film och äkta kvalitetstid med Hanna! Nu ska jag sova, trött efter en hel jobbvecka, men vi hörs självklart imorgon♥

Enda brynäsaren i familjen - pappa, ville självklart fira guldet med champagne.
image description

Wishes

Är ju inte Sveriges största Brynäsfan - som ni kanske märkt, så tar och ser på The Hills nu istället för att se klart tredje perioden. Att se ett annat lag lyfta bucklan betyder bara att Färjestad inte längre är Svenska Mästare, men rätt väntat efter hur finalserien börjat och måste väl säga grattis Brynäs - men passa er, nästa år tar vi tillbaka den!

Tankar om kvällen!

Snart dax för hockey, blir det säsongens sista match ikväll? Hörde några på jobbet, de skogstokiga brynäsarna, prata om att de var väldigt nervösa inför ikväll och att de hade en känsla som sa att det skulle gå åt skogen. Så lät det inte efter 3 raka segrar kan jag säga er, så lät det inte av någon - inte ens av mig. Personligen får det gärna bli en sjunde avgörande i Skellefteå. Och det är inte bara för att jag inte älskar  Brynäs utan för att det blir så sjukt mycker mer intressant på det sättet, och för en halvtopartisk hockeygalning som mig själv så vore det perfekt! Men vad som händer återstår att se - snart dax för nedsläpp.


We want to live by each other's happiness, not by each other's misery

Dålig jag har varit här nu dåå.. Har gjort så mycket så datorn och därav bloggen har kommit i andra hand. Igår var det jobb - ner till resebyrån och fixa det sista inför resan - träffa tjejerna för att säga farväl till Alexa. Idag skulle vi egentligen vara lediga, första dagen på ett bra tag - men tjugo i sju imorse fick man ett samtal ifrån jobbet och då var det bara upp och hoppa!

Just nu är jag väldigt nöjd med mitt liv. Det finns alltid människor som försöker ta energi ifrån en, istället för att ge - människor som alltid vill skapa problem, bråk och annat tjafs som hör hemma på högstadienivå. Känner att det är så skönt att man kommit över den delen av sitt liv, att man har sina underbara vänner och sin familj nära och att de är personer som gör en glada - istället för arg. Trodde ofta, efter studenten och allt, att livet skulle kännas över. Men det känns som att det är nu det verkligen börjat, massa olika utmaningar, val, och frågor som fortfarande behöver besvaras. Den här mellanperioden då man ska bestämma sig för precis vad man vill göra är så skön. 19 år är ingen dålig ålder, det är en tid för att leva livet känner jag det som - och det är precis det jag gör. Så till alla de "haters" det finns ute i världen - de är inte värda att lägga energi på. Lev ditt liv, var med de som du bryr dig om, de som bryr sig om dig och inte de som vill det motsatta! Enough said, love your life! En som dock kan säga det lite bättre är den här mannen.


Work

Med en helt okej träningsvärk drar jag tll jobbet igen. Ikväll blir det att träffa tjejerna, bland annat Alexa som drar till Egypten imorgon #inteallsavis.

Training is my passion

Har hunnit med gym nu på eftermiddagen! Härligt, ska försöka köra stenhårt - för min egen skull. När man väl bestämt sig är det no turning back!
image description

At work

Har precis kommit in från turen, sitter och käkar med Sofia. Rätt halvseg dag idag igen, elräkningar till alla, reklam och halvdåligt väder! (-hur var det med den där negativa attityden?) haha.
Ska återgå till jobbet nu, vi hörs i eftermiddag.
Camilla på jobbet bjuder på muffins,. Inte så pjåkigt det inte!
image description

If you enter this world knowing you are loved and leave knowing the same then everything in-between can be dealt with.

Godnatt, imorgon är det jobb som vanligt mellan 08.00-16.00 + 1.5 timmes bussresa t+r. Vi hörs efter det, ha en bra tisdag! ♥

Skönt att vända en dag!

Gym och jobb är vad dagen hittills har gått ut på. Jobbet var som det låter idag - jobbigt. Mycket post, tjock reklam, rätt kallt, - men vet ni vad? Nu tycker jag vi lägger ner den dåliga attityden, ser det positiva - solen sken, inget regn, har världens bästa syster!

När jag kom hem var jag trött men kände även att jag var tvungen att ta mig till gymmet, och har jag bestämt mig för något, eller riktat in ögonen på något så ska det bli så - det bara måste bli så. Tjurig och envis, men i det här fallet - på ett bra sätt. Så jag tog mig upp ifrån soffan, gick ner/upp (eller vad man ska kalla det) till stan och gymmade i en timme. Powerwalk + running + arms + legs + abs! Kanon. Nu ska jag inta soffläge - något man får göra efter att man tränat.

How was I created? What is my purpose in the grand design of life?

Final nummer 4 är över. Såg period 1 och period 3. SAIK som låg under med 3-0 i matcher inför kvällens drabbning var självklart undertippade. Alla trodde Brynäs skulle ta guld ikväll, alla - till och med jag. Trodde att Skellefteå svackat, gett upp. Ja allt som inte får hända i en finalserie så lång. Men så de var idag, så de krigade, så de kämpade och så de spelade - visade på ett lag som aldrig ger upp. Håller inte på Skellefteå, definitivt inte på Brynäs, håller på stark och bra hockey, håller på känslan - ge aldrig upp. Om den här segern räcker till ett SM-guld tror jag inte, tror Brynäs går ut som segrare i årets SM-slutspel bara för att de helt enkelt är så starka i offensiven, och även Svedberg - såklart. Men den här segern, är så viktig för Skellefteå, för deras fans - att visa de att vad som än händer, så ger de  aldrig upp.

För att sätta allt i lite perspektiv, förmodligen bästa videon jag sett. Får det som jag tyckte var så hemskt för två veckor sedan - att färjestad åkte ut i semi - ett helt annat perspektiv. Starkt, Jag ger er Neil DeGrasse Tyson:


Min Gud

Väljer Håkan Loob och Mästarnas Mästare istället för Silfverberg och SM-finalen! #vågavägrabrynäs #föralltidfärjestadare
image descriptionimage description

Trevlig söndag

Har precis kommit hem efter en powerwalk som ledde till middag som ledde till fika på waynes med alexandra. Väldigt trevligt, fanns en hel del att snacka igenom eftersom gårdagen var så kanon! Nu måste jag väl se på hockeyn då... Suck.
image description

I'm gonna live my life no matter what, we party tonight

Sjukligt bra dag igår. Finns det sånna här bra kvällar? Där allt går så bra, ingenting går fel, och det lilla som skulle kunna klassas som "fel" känns som bagateller som gör kvällen ännu mer unik och minnesvärd. Jag måste säga att det var längesen, om det ens var någon gång innan som jag hade det så kul ute. Men innan vi kommer till Champagneös på lobby där klackarna av stål var uppe och dansade hela natten lång, så tänker jag börja med att berätta om dagen, stund för stund, för det var inte bara kvällen på Astondagen som var jättebra - det var dagen också.

Jag började ju dagen med att fira min otroligt söta kusin Maj som har fyllt två år. Halv tio befann vi oss i Västanbyn och där vankades det glass med alla sorters tillbehör man kan tänka sig. Väldigt trevligt, söta Maj som hade fått en cykel i present ville såklart inte släppa den. Men efter ungefär en och en halv timme efter att vi kommit så var vi tvungna att åka hem för att förbereda oss för match.

12.45 skulle vi spela mot och med herrarna, favorit i repris. Innan matchen passade vi på att tacka av tränarna efter en svajig, men ack så otroligt rolig och annorlunda säsong på så många sätt. Mitt lag, med Hanna, Julia, Emma, Morell, Halling, Järnberg, Hedlund och Perra vann med 8-5. Matchens king blev självklart Hanna som stod för 4 (!) mål!

Efter vår match blev det en lunch på Mc Donalds tillsammans med Malin, Jenny, Hanna och Sofia. Därefter åkte jag, Sofia och Hanna tillbaka till Bessemer för att se på P.06, d.v.s. Poms lag. Väldigt duktiga pojkar som hade ett högt tempo under hela matchen.

Sen blev det stressigt. Jag blåste in till Valbo med Malin i ungefär 20 minuter, hann på de 20 minutrarna göra av med cirka 1300:-. Köpte ett par byxor ifrån Gina Tricot, en topp ifrån MQ, ett nytt läppstift ifrån Make Up Store och lite annat smått från kicks. Efter det var det snabbt hem och fixa i ordning sig på ungefär en halvtimme. Därefter drog vi alla i laget hem till Jenny Öberg där för-käks-festen börjades. Väldigt trevligt! Massa skrat, massa snack - och precis som man ska göra med ett bra lag så trivdes man sjukt mycket. Klockan 19.00 ungefär befann vi oss på Bessemerhallen där det var uppdukat med Italiensk buffé, långt bord, en bar och även en trubadur.

Allt där var så otroligt kul. Allt från musik-quiz, maten, dansen, drickat, snacket - ja allt var toppen. Även årets damspelare, herrspelare och ledare skulle koras. För damerna var det min underbara vän och samtidigt fiende, eftersom hon är en riktig brynäsnörd, som fick priset och för mig fanns det inget annat alternativ. Bättre tjej finns inte. Så otroligt snäll, rolig och duktig! Årets herrspelare blev Halling och årets ledare blev Christer Norin som i år, med sitt HJ-17 lag vunnit serien. Stort!
Vi var där tills strax efter två då alla damer och herrar drog ut till Lobby. Vägen dit, då blev vi "stoppade" av en polisbil. Alla tjejer slängde alla cider och sprang och gömde oss (även jag), men när polisbilen väl kom fram så var det bara Johan Näslund som jobbade och ville kolla till hur vi hade det. Han som tidigare under kvällen suttit bredvis oss och käkat var (obviously) tvungen att jobba efter det.

På Lobby var det också skitkul, lagomt med folk - rätt folk. Vi i damerna bestämde oss för att avsluta säsongen med en champagne! Därefter tillbringade man mycket tid med Alexa och Frida som också var ute, ingen utekväll blir bra utan dem. Allting var så bra så jag ville inte att något utav det skulle ta slut, ville inte att klockan skulle gå framåt, ville inte åka hem och sova efter en sådan kanonkväll som då var tvungen att ta slut. Tänk att avslutningen kunde bli såhär bra. Man har alltid så jättehöga förväntningar på Astondagen eftersom man är van med att det brukar vara sjukt kul. Men i år - då var det bättre än så, det var magiskt. En kväll som hade allt och lite till. En kväll som jag sent ska glömma, en kväll jag så gärna återupplever igen!

I dagens ordning.
Eftersom dagen börjades med barnkalas - så börjar bilderna med barnkalas. 
Återigen ett stort tack till alla som medverkade, ni gjorde gårdagen till årets dag! ♥

The one day to rule them all

Äntligen är dagen här! Dagen som är fylld av aktiviteter, bara roliga sådana! Dagen som sätter pricken över i'ett efter varje innebandysäsong, Astondagen är äntligen här!
Den har för tio minuter sedan börjat på riktigt, då gick första internmatchen av stapeln på bessemer, P.99-P.98. Så kommer dagen att fortsätta, lag mot lag, alla i samma förening. 12.45 kommer vi att spela och i år blir det ett möte med och mot herrarn. Därefter ska jag kolla på när Pom och hans P.06'or ska spela. Nästan mer spännande det.
Kvällen kommer avslutas på Bessemer, middag, fest, firande - ja allt med hela föreningen. Cirka 50-60 pers tror jag det blev! Kanon, tillsist möter vi upp Alexa, Frida och alla andra på Lobby för att avsluta en dag som vi förhoppningsvis sent kommer glömma. Nu ska jag börja med att åka upp till Västanbyn för att fira kusinen Maj som fyllde 2 år igår.

Världens sötaste tjej

fyller idag 2 år! Vill passa på att säga ett stort grattis till min fina kusin Maj. 2 år låter som en kort tid, jag kommer ihåg den stunden då jag fick höra att Maria var gravid igen för lite drygt 2 år och 9 månader sedan, jag kommer även ihåg den stund då du föddes. Som sagt, 2 år låter som en kort tid - men på något konstigt sätt känns det som att du varit en del av ens liv väldigt länge. Återigen, ett stort grattis sötis!


intro

Har glömt det här, vet att många som läser min blogg inte är hockeyintresserad, men det finns några få av er där ute, vågar jag hoppas tro på i alla fall. Den tredje semifinalen mellan Brynäs och Färjestad spelades i Läkerol Arena, det var fredag och det var slutsålt. Jag var där med min syster och bestämde mig då för att filma introt, iPhone och allt så ha inte höga förväntningar på kvaliten men rätt okej stämning, även om man inte gillar hockey eller Brynäs så kan man ändå gilla när 8401 pers hörs i en arena!

Friday

Äntligen helg.
image description

There are many things in life that will catch your eye. But only a few will catch your heart

Kvällen avslutades, som så många gånger förr, med mina kickor på Waynes! Mycket trevligt. Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen som vanligt och därefter en efterlängtad helg!

Dagen före min favoritdag.

Efter jobbet åkte man direkt hem till Hanna för en eftermiddagsfika. Väldigt trevligt, hon hade bakat muffins och vi som inte setts på lite drygt en vecka hade såklart en massa att snacka om!

Nu ska jag börja se på period 1 i hockeyfinal nummer 2 och sen åka till Wayne's för en sen middag med mina kickor. Känns som att det kommer bli en hel del snack där också,.. hihi.

Så till mitt favoritämne - hockey! Jag har ju varit lite halvnere på sista tiden på grund utav hur det slutade för Färjestad. Har också tyckt det varit så tråkigt eftersom man nu bara får höra spelare som ska lämna, Sjögren, Frögren och Sevc är redan klara och fler kanske försvinner. Men idag fick man ett annat besked, Färjestad har värvat f.d lagkaptenen i Modo, Ole-Kristian Tollefsen! Känns som en bra "ersättare" till Frögren som vi alla älskar. Kanon, vill ha in en poänggörare också dock, typ Dick Axelsson vore en dröm! + en till och sista grej inom hockeyn, både Klefbom och Brodin har blivit uttagna till Tre Kronor, grabbarna som bara är född 1993, sjukt stort! Även Torpet, Lundh och Frögren är uttagna.

Star Wars

Kom precis hem från Alexandra. Har varit där och kollat på film och den här gången blev det Star Wars episod V. Vi har ju sagt att vi ska ta och kolla på alla, eftersom i alla fall jag, känner mig helt lost jämt när de drar repliker därifrån, härmar någon eller ja gör något annat ifrån filmserien i andra filmer, serier eller standupkomiker, (typ exempel, när Rachel ska förverkliga Ross's fantasi om Princess Leia in the gold bikini, ifrån Vänner) + att min morbror markus sa till mig en gång, lite på skämt, att man inte kan kalla sig själv "filmälskare" om man inte sett star wars, och det måste jag nog hålla med om. Det är ju trots allt en klassiker!

Ja förövrigt är det bara jobb som vanligt, idag, igår, imorgon och i övermorgon. Greatness, nu ska jag sova så jag orkar springa runt på Söder imorgon.

Goodnight and go

Dålig uppdatering här, ska försöka bli bättre det är bara det att tiden gått till annat. Igår var jag ju barnvakt hela dagen, hann dock med både gym och sedan bio på kvällen. Såg Titanic 3D med angelica, rebecca och sofia. Inte så märkvärdigt, det bästa var nog när filmen var slut och man märkte att angelica grinade... sött!

Att vara barnvakt åt mina två kusiner gick bra. De är så otroligt snälla och goa! Fick höra av Pom att han tyckte jag var busigast i vår familj, vad han grundar det på vet jag inte riktigt, hihi.

Idag har jag jobbat, gått en PW med alexandra och även hunnit med att se på final nummer 1 i hockey slutspelet... vet inte hur länge jag kommer kolla längre dock, vill inte se någon annan lyfta le mat-bucklan än #51 rickard wallin. ♥image description

Sunday #3

Tredje söndagen - känns det som. I lördags kändes det som söndag eftersom man var ledig i fredags, igår kändes det som söndag och idag känns det som söndag. Man står bara still och trampar, känns knappt att tiden går framåt. Så tokigt det kan bli när det är långledigt.

Igårkväll kom Alexandra över och då tog vi äntligen och såg på Star Wars. Första gången i våra liv. Vi började med att se episod IV, vet inte vad den heter men den som kom ut först i alla fall. Nu ska vi bara ta och se de fem andra!

Idag är vi barnvakt åt Maj och Pom, hela dagen och sen ska de även sova kvar här. Kul! Ikväll tror jag dock att jag, Sofia, Angelica och Rebecca ska på Titanic 3D.

Blast from the past

Remember this? 2½ år sedan, sjukt vad tiden går.

We live and die, Christ died and lived!

Påsken har nu lämnat oss lika fort som den kom. Mat, godis, släkt och vänner - ja allt som hör till har man hunnit med. Nu är det sommaren man ser fram emot, Avicii, fylla 20 och tillsist Magaluf. Jag kan inte klaga över att framtiden inte ser ljus ut, men vägen dit? Ja det återstår att se! Mycket jobb, förhoppningsvis och förmodligen, vi börjar med den här veckan! Skönt att starta med fyra dagars, alla i Gävle. Kan inte bli bättre, man uppskattar det så mycket mer efter en vecka i Tierp. Nu tänkte jag bara bjuda på lite bilder ifrån dagen,.. I hope u enjoy it ♥

Underbara Dalälven
Mitt ägg i år fick återigen bestå av blommor, kan inte säga annat än #fantasinsvikermig
Årliga äggknockartävlingen - ett måste i påsk. I finalen stod mamma mot den regerande mästaren Patrick, mamma gick segrande ur tävlingen och har därmed titeln - vinnare i minst ett år. Till nästa år,.. då vi alla ska ha revansch!
Farmors kommentar var den bästa efter att Patrick fått en chokladhare,.. "vi tyckte han hade så coola jeans!"
25:- rikare, nu är ju frågan... ska man lösa ut pengarna, eller ta en ny lott och hoppas på miljonvinsten en gång till?

Påsken styr söderut!

Igår i Järbo var det jättetrevligt, mormor hade gjort kotlettrad och potatisgratäng så jag och Sofia hade något att äta, #notreallyabigfanoftheeasterfood. Efter det åkte jag hem och matade Hannas lilla fågel som man blivit vakt över nu medan hon är i stugan. Därefter kom tjejerna hem hit och vi hade det riktigt kul! Utekvällen är inte värd att nämna. Förtjänas inte.

Idag åker jag till Hedesunda för att fira påsk med farmor, farfar, Pär och hela vår familj. Äggkrockning är ett måste!

Förra året såg det ut såhär...

Bildbomb... och lite annat

Hade en kanonkväll igår! Grillat, massa snack, sjukligt bra film, och sjukligt bra umgänge. Behöver väl inte säga så mycket mer än summera kvällen med de orden?

Idag har jag hunnit med en tur till Valbo med Sofia, Alexa och mamma, har därefter avverkat en timme på gymmet. Var tvungen att ta en paus i allt påskgodis-ätande! Ska nu duscha och sen vid fem-snåret drar jag upp till Järbo för att "fira" påsken med hela mammas släkt.

Kvällen kommer avslutas på lobby är det tänkt, Marcus Schenkenberg! 
Maten igår, riktigt gott!
Filmen igår, som jag sa - sjukligt bra
Maten idag efter gymmet, haha
Mina nya summer-heels, I'm in love
Köpte även en ny mascara ifrån Make Up Store, såklart.

Långfredagen

Har varit en jättebra dag hittills! Firade ju som sagt morbröderna Elg på Hambosvängen med grillade hamburgare och en massa gott fika efter det. 39 år har grabbarna blivit nu, känns sjukt, tycker inte det märks eller ser ut så på något sätt. Roligare och snällare 39 åringar blir svårt att hitta!

Nu ska jag åka och handla med Alexa och Sofia, för ikväll - då det är FF hos Ugglorna - så blir det självklart grillat och en hel del annat gott.

Tvillingar måste ju få lika presenter (:
Mattias och Elins relativt nya hund var också med upp på besök
Sofia var glad
Magnus korsfäste LHC-lejonet på garaget
Marias fina hemgjorda tårta
Nuuu är det snart kväll,... och våren innebär grillat! Och grillat innebär Bam-bam. Mums

Happy easter... and happy birthday!

Hejhej!

Gårdagen blev riktigt bra. Sista dagen i Tierp firades sedan hemma med grillat och två påskägg. Det första ifrån mamma och pappa, det andra ifrån världens bästa Angelica som kom hit för att se på film... vilket mest ledde till massa snack. Riktigt underbar tjej! 1000tack.

Vill även passa på att säga grattis till mina tvillingmorbröder som igår fyllde 78 år tillsammans, 39 var! Magnus och Markus!

Ska ta och duscha nu och sen vid lunch åka och fira dem! Glad påsk på er.


Church Street

Avslutade dagen med middag på Church Street med min syster och Alexandra. Sjuukt bra avslut på dagen! Världens godaste mat tror jag,.. väldigt bra spontangrej måste jag säga. Nu ska jag sova, drömma om magaluf, vakna upp och jobba sista dagen i Tierp. På måndag är det tillbaks till Gävle som gäller! Vill ni ha lite trevlig läsning om vårt hotell i Magaluf kan ni se det här, klicka mellan paranteserna (http://www.ving.se/spanien/palma-nova-magaluf/hlg-vista-sol)

Äntligen!

Har äntligen bokat en veckas resa till Magaluf med mina tjejer! I mitten av Augusti drar vi. Är så sjukt excited just nu, bra att vi gjorde det här nu, så man har nå positivt att se fram emot - så man kan glömma skit som hände typ igår (haha).
100 meter till stranden, precis vid "bargatorna", vi hörs sen, nu ska jag till church street. 

My heart, my passion, my everything

Åkte efter jobbet in till gävle och läkerol arena med julia och angelica. Såg mina favoriter spela deras sista match för säsongen. Såg min passion falla i tusen bitar. Kommer alltid älska färjestad, i med och motgång, just nu är det bara tungt. Planerar just nu på att gå i ide tills september, kan inte bo i Gästrikland och vara Färjestadare atm. Tack för en säsong som varit sjuk på alla sätt och vis. Elva matcher utan vinst i starten - till att nästan vinna serien (om man räknar bort just de matcherna) mot slutet. För mig är ni alltid nummer 1, och än så länge är ni fortfarande de regerande Svenska Mästarna, och att vi blev det förra året, får vara min livskraft just nu. Måste hålla hårt om de minnen som gjort mig så glad, så lycklig, så stark som person. Och glömma de som får mig att vilja lägga mig under täcket och aldrig gå därifrån. Nu ska jag göra just det, och bara för att jag måste, så kommer jag gå upp imorgon 06.15 precis som vanligt, sätta på ett glatt leende och gömma en mörk yta - med en ljus fasad. Måste få tid att acceptera allt på ett sätt, måste få tid att inse, måste få tid att förstå.

my sweet baby, you're the one

Fresh från den här mannen,.. släpptes 26 Mars! En mix av gamla Dirty Dancing - Pitbull - och lite dubstep mot slutet. Inte kanonbra, men vill du ha en låt som får dig att gunga och sjunga med, så är det här det rätta för just dig!

"Yesterday's the past, tomorrow's the future, but today is a gift. That's why it's called the present."

Hejhej!

Nu är måndagen snart över och veckan kan då äntligen börja, eller ska man säga fortsätta (?!) på rätt vis. Måndagar är alltid värst, man är trött, det är mycket post, det är reklam - och idag var det fult väder. What's up with all the snow? Irrade runt som en galning i Tierp idag i alla fall, trots tre kartor! Jag lyckades nog med det omöjliga - att köra halvt vilse i Tierp. Farligt samhälle det där...

Har på eftermiddagen träffat Hanna, Ellen och Sofia för en mysig eftermiddagsfika. Skönt att snacka av sig rejält mycket, hade ju inte träffat Hanna sen förra tisdagen eftersom hon varit i Umeå och då finns det ju en del snackämnen man lagrat upp. Hanna hade även bakat väldigt goda chokladbollar, som vi så gärna åt upp!

It's hard to answer the question "what's wrong" when nothings right.

Avslutade den här helgen med en promenad med Alexandra, behövde få tänka på något annat, och det lyckades absolut den tjejen med! Nu tänkte jag lägga ut lite fler bilder ifrån igår,... som utlovats, och därefter vila, imorgon är det jobb i Tierp och har mycket ångest över det, det och förlusten idag... I need something good to happen atm.


It's killing me

...have no words, just leave me alone.

Årets första grillkväll, blev till utgång och lobby

Hade en bra kväll igår. Inte dålig, inte jättebra - utan bra. Medioker. Och då refererar jag inte till kvällen hos Angelica, utan mer till betygsättningen av utgången. Hos Angelica blev det grillat och fytusanimej va gott det var! Har längtat som en dåre efter att få käka grillad majs och allt annat gott som hör till. Därefter bestämde vi oss för att gå ut på lobby, lite halvt spontant sådär. Det var inte alls lika kul som förra helgen, men det var ändå helt okej. Träffade vissa roliga människor jag inte träffat på ett tag, men även vissa jag träffar rätt så ofta. Därav, en rätt så bra kväll. Bilder ifrån kvällen finns på min mobil som just nu är urladdad, och jag som har glömt laddaren hemma hos Angelica, får därmed vänta med att lägga ut bilder här på bloggen. Tar bara de två jag la ut på facebook igår...


RSS 2.0