London Calling

Går och lägger mig nu och får Malin till sällskap. Klockan står på 02.15 och vid 03.40 går tåget ifrån Gävle då drar jag, Sofia och Malin till arlanda är därefter London. Vi hörs på torsdag!!!

Ibland är det tur att bo i "Norrland"

Är dock jävligt orolig över morgondagen då tåg och flyg ställs in på löpande band typ... Hoppas inte stormen dragit sig norröver under natten för då blir det problem.

Gårdagen i bilder och ord

Har nyss lagt upp 39 kort på facebook och tyvärr bloggen... jag kommer inte göra det här. Tar alldeles för lång tid, så därför blir det bara några enstaka. Först på vad som dracks igår...

och nu till lite annat...
Sofia blev fascinerad av Alexas present

Who am I kidding? Såklart blev det typ alla bilder som fanns på kameran. 51 bilder ifrån gårdagen kan ni se här ovanför och för att uttrycka kvällen, inte bara i bilder, så kommer lite info här. Det började, lite lugnt, men ändå mysigt. Vi fick fördrink, Alexa öppnade hennes presenter och därefter blev det middag. Allt började efter att efterrätten lagt sig i magen och Alexa tog fram hennes nya spel, Sanning och Konsekvens - Gold Edition. Riktigt kul var det. Det blev tillslut att vi blev tvungna att lägga kortleken åt sidan eftersom vi använt alla kort. Men det var som sagt, riktigt riktigt roligt. Kvällen hemma hos Alexandra var en utav de bästa förfesterna på länge. Vi sjöng, vi dansade, vi skrattade, vi åt och drack! Allt gjordes med ett gäng riktigt härliga tjejer, tjejer man trivs med och som man kan vara sig själv med. Man behövde aldrig känna sig obekväm eller ivägen på något sätt. Tillsammans är vi så bra, tillsammans tar vi fram det bästa av varandra, och tillsammans har vi det så galet kul.

Som jag skrev inatt så blev inte utgången lika lyckad. Rätt så mycket folk men känslan fanns inte där. Plusset får dock bli Mojiton. Fina minnen av den drinken, tidigare har den bara druckits i Mexiko, i Gran Canaria och på Hannas födelsedag. Vackert.

Nu sitter jag här på första advent, tvärtäppt i näsan och med oduschat hår. Har flera stenar på mina axlar då jag känner stress inför natten, måste städa mitt rum, måste packa, måste tvätta... bara en massa måsten. Som tur var leder det till något bra - 4 dagar i en av världens bästa städer. London 2011, here we come.

Alexa 19

Hade en superbra kväll hemma hos Alexa, mer om det imorgon. Lobby däremot var rätt så tråkigt. Ångrar alltid att man dragit ifrån förfesten... alltid där det är bäst. Bilder kommer imorgon, just a sneak peek...

2000 inlägg

För 3½ år så började jag blogga och nu, 2000 inlägg senare är jag en helt annan människa än den jag var 2008. Ni har fått följt med mig genom de händelserikaste och viktigaste åren i mitt liv. Flera utomlandsresor, en massa innebandy, en massa hockey, en del skola, en del jobb men viktigaste av allt... mina vänner och min familj. Studenten, Gran Canaria och massa mer stunder i mitt liv har delats med mina underbara vänner. Är så lycklig över det liv jag faktiskt lever och ser fram emot 2000 nya händelserika och intressanta inlägg.

Väntan

Sitter nu bara och väntar på att kvällens festligheter ska dra igång. Tre timmar kvar men jag har redan gjort klart sminket, håret och naglarna. Bara outfiten som saknas, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag använda platt-tången minst tre gånger till innan vi åker. Jag är dock sysslolös just nu... åh om tiden kunde gå fortare.

Plans.

Ska dra till Valbo snart och därefter blir det att följa hockeyn, FBK vs. BIF idag, spännande! Tillsist kommer dagen att avslutas med att fira världens bästa kicka Alexandra Teshome som fyllt 19. Därefter utgång. Kommer nog bli en galet bra lördag.

Nervracking

Vinst blev det, men de skulle då göra det alltför onödigt jämt ibland. Rätt så mycket folk var det där också och lilla Tony fick återigen göra ett mål, 3 pinnar på de två senaste A-lagsmatcherna. Riktigt duktig den killen! Som jag och Malin brukar säga... det är vår idol.

Nu ska jag snart sova och ladda upp inför morgondagen - som förhoppningsvis kommer bli riktigt grym då Alexa äntligen ska firas.

Gävle

Me ♥ Make Up Store, nyinköpt: Läppstift Exit, LipstickSealer, Läpp-penna Sandstorm, Foundationborste.

Kom nyss hem från jobb/shopping i Gävle. Gick runt med Hanna, Jennie, Julia och Sofia. Köpte det ni ser ovan från Make Up Store. Älskar deras produkter, har blivit helt besatt. Nackdelen är att det kostar... köpte allt för egentligen 1000 nånting - men hade 20% rabatt så då blev det 200:- billigare. Riktigt nice!! Det blev även en sen lunch i Gävle och tillslut kom jag även hem med den här clutchen ifrån Vero Moda för 349:-.

Nu ska jag in till Gävle igen för att se på derby, IBK Aston vs. Runsten.

Trökig kväll...

Skönt att komma hem från träningen och ha det här framför sig:

Sum.

Åka buss-jobba-åka buss-träna-sova så ser mitt liv ut just nu - och även idag. Vi hörs efter träningen!

Onsdag

Helt slut nu och skulle egentligen ha viljat somna för typ en timme sen, men aja. Tänkte lägga in lite bilder ifrån ikväll så ni har något att kolla på under morgondagen då jag sitter på buss/jobbar/sitter på buss från 07.00~17.30.

Under löven

Tog ett bad för ett tag sen, bara för att koppla av. Till det lyssnade jag på sån där musik som bara får en att må bra. Är inte så mycket för Melissa Horn egentligen. Tycker att både hon och speciellt Lars Winnerbäck är extremt överskattade men det här får mig faktiskt att finna lugnet ikväll: Melissa Horn – Under löven.

Som jag sa tidigare så ska jag träffa tjejerna ikväll. Vad jag inte sa var att vi bryter mönstret med våra traditionsenliga onsdags-filmkvällar, ikväll blir det istället glögg-pepparkakor-myskäll. Låter inte så dumt det inte.


Work done

Hemma tidigt idag. Riktigt skönt, och jobbet gick hetl ok, inte sådär överdrivet mycket post som det varit alla andra dagar. Ikväll ska jag nog äntligen få träffa tjejerna igen. Kuuul!

Fast

Färdigduschad efter träning - nu var jag snabb! Nu måste man bara föna håret eftersom en tjej som jag inte kan sova med blött hår = kaos. Stora problem man har va? Aja, welcome to my world. Ska sätta på Notting Hill nu och längta tills nästa vecka.

Tisdag

Ser på Beck Annonsmannen nu och snart är det dax för träning. Sent ikväll, den slutar halv 11 men då ska sargen tas ner och en massa, så komma hem före kvart i 11 kan man ju bara drömma om. Att man ska orka upp och jobba imorgon är också ett stort frågetecken just nu, men det löser sig. Får göra det bästa man kan av situationen bara. Ser fram emot kvällen imorgon istället då jag ska träffa tjejerna! Skönt att ha något att se fram emot.

Absolut bästa scenen, haha:

Stabil brevbärare


Äntligen hemma

...åh ni ska bara veta hur länge jag längtat efter att säga så! Jobbet idag var riktigt segt. Det var så galet mycket post och att jag skulle hinna tillbaka till fyra, då jag slutar, när jag kör i bomhus var helt omöljligt. 17.15 steg jag in på posten igen, vid tjugo i 7 var jag och Sofia hemma i Sandviken. Kul det där med bussar. Men när man kom hem var man tvungen att direkt dra på fysträning. Nu - sova, sen - vakna och upp för att åka mer buss och återigen vara tillbaka på Posten i Gävle Syd.

Förresten, en vecka kvar till London nu, såhär såg det ut för typ 2 (eller kanske 3) år sedan när vi var där på besök.


Och såhär såg det ut i samma stad för ett halvår-sedan
Haha, syns lite mer hur håret ändrats under åren. Sofia har gjort mörkare, och ljusare.

In Action

Jag har just nu Alexa, Julia, Jennie och Frida bredvid mig i soffan och när jag tog fram datorn sa Alexa: Åh kan du inte skrive ett blogginlägg in action. Hon tyckte även att inlägget skulle heta det så den här gången fick nyblivna 19-åringen sin vilja igenom. Ser i alla fall på Beck nu - fast snackar mest... som vanligt. Haha.
Btw. Ser ni inte nya headern... som jag inte gjorde, så tryck på knappen F5.

Sjukligt bra

Shit va bra herrarna var idag. Bland den bästa match de gjort. Krossar serietvåan med 11-5, men som vissa sa på läktaren - det var klass-skillnad mellan lagen idag. Härligt att Tony Winberg som är 97a fick göra sitt första mål i herrtröjan också. Herrarnas vinst idag var så galet bra så man glömt bort allt som hände mellan 11.00 och 12.30 typ.
Nu ska jag fira pappa och sen träffa tjejerna.

Btw. den här killen var ju helt fantastisk igår..

Sämsta matchen någonsin

Tänker inte säga mer, ska åka tillbaka till jernvallen nu och förhoppningsvis se Astons herrar krossa Surahammar.

Galet

Skitkul att vakna nu när man har samling till match halv 10 imorgon... Blir tokig, jag är sämst på att sova!

Old school

Har för-firat pappa ikväll. Riktigt trevligt! Champagne, god mat och såklart efterrätt. Bra kväll. Avslutar med lite godingar ifrån mamma och pappas uppväxt.

Valbo

Har nyss kommit hem ifrån Valbo. Åkte dit för att söka efter en present till pappa som fyller 42 på måndag. Kom hem med lite annat också, b.la. detta linne ifrån MQ för 349:-.
och detta nagellack ifrån O.P.I för 150:-, det är dock lite rödare i verkligheten än på bilden

Godmorgon

Vaknar upp med ett leende idag - undra varför. Haha, nej men hoppas på att resten av helgen fortsätter lika bra. Jag hoppas på en 9 poängs-helg. 3 done, 6 to go.

Är det någon av er som sett att jag bytt header här på bloggen? Har ju haft samma i ungefär två år så kände att det var dax för en förändring... men, jag kan inte se den. Ändrade för kanske 4 dagar sedan men för mig är det fortfarande den gamla... inte kul. Kände att jag fick med en massa bra i alla fall, mina vänner, Färjestad och Michael Jackson är med på ett hörn också .Jag är så värdelös på allt med koder och sånna grejer så är glad att jag bara klarade av det där, haha.

Idag ska jag nog till Valbo/Gävle med Sofia i alla fall, och sen visar det sig vad kvällen har att erbjuda. Ska nog ha en mysig middag med familjen men sen vet jag inte. Känner för att ta det lugnt i alla fall.

Btw. Inte ensam om att tycka såhär:

"Sedan tycker jag domaren är väldigt känslig och tar några petiga utvsiningar på Färjestad och släpper såna situationer för Brynäs, kanske är lite enögd? Men det kändes som så i alla fall."


Svenskafans.com

Otroligt skönt

0-1. My hero...
Så sant så sant

Jag älskar Färjestad

...däremot hatar jag att bo i Gästrikland. Hatar att alltid behöva åka till Läkerol Arena för att se Färjestad och hatar att jag, även fast Färjestad vinner, mår dåligt efter en match. Hatar att alla snackar skit, hatar att ta emot all skit och hatar att alltid bli behandlad såhär för att man är färjestadare. Har aldrig känt mig så sugen på att flytta som nu!
Färjestad är det bästa jag vet, min livsgnista. Att se dom spela, speciellt live, gör mig alltid så sjukt lycklig. Att även få se dom vinna gör mig till den lyckligaste i världen. Jag kan som sagt inte hantera förluster... som tur var slapp jag det ikväll. Som tur var kan jag gå och lägga mig och känna mig lycklig och stolt över att mitt hjärta är grönt och vitt. Christopher Nihlstorp är min största idol, förmodligen Sveriges, just nu, bästa målvakt. Tack vare han och ett bra boxplay så nollar vi Brynäs på bortaplan. Domarna idag var det sämsta jag varit med om dock. Färjestad fick 1 powerplay - Brynäs fick 7. I Aftonbladet idag stod det att Brynäs hade världens bästa powerplay, men efter att domaren bjudit på hur många PP som helst så kunde Brynäs ändå inte göra mål... även fast de hade spel i 5 mot 3 ett tag. Visst, jag säger inte att de är dåliga i PP, men bäst i världen är bara löjligt. Tycker att Färjestad kan känna sig nöjda med 25-22 i skott efter en match då de spelade 14 minuter med en man mindre på banan... och brynäs spelade 2. Tycker även att Nihlstorp kan känna sig nöjd efter kvällens match, för ikväll, då spelade han som en världsmålvakt. En sista - tycker även att Färjestad kan känna sig nöjda med att ha nollat Brynäs på bortaplan.. kommer aldrig bli trött på att säga det! Som sagt. Jag älskar Färjestad, i både med- och motgång.

Next stop - läkerol arena

...ni ska bara veta hur länge jag har velat säga så. Hela hösten, hela veckan, hela dagen har jag bara längtat inför Brynäs IF vs. Färjestad BK

Dagen med stort D

Senaste gången jag såg Färjestad spela live var den 14 Mars. Färjestad vann då med 2-1 efter att Rickard Wallin gjort mål med bara knappt en minut kvar av den fjärde kvartsfinalen. Förra säsongen åkta jag in till Gävle och såg Färjestad spela 5 gånger (elitserien + playoff). Jag såg dem förlora 4 utav de fem gångerna... men den enda vinsten jag såg, var så fantastiskt bra så att den övervägde alla andra matcher. Tillsist tog Färjestad SM-guld och jag var den absolut lyckligaste tjejen i världen.

Ikväll är mina förväntningar höga. Jag har svårt att ta förluster, framförallt när det gäller innebandy men det är ännu värre när det gäller hockey. När det gäller hockey så vet jag att jag inte kan påverka det på något sätt. Jag kan bara iaktta och se hur det slutar.

Den här säsongen kommer Färjestad bara till Gävle två gänger. Det är nu, och sen den 7 Januari. Den 7 Januari har jag en egen match och kommer inte att kunna se Färjestad, vilket betyder att det här är enda gången för mig den här säsongen som jag kommer att se Färjestad live (om det inte blir så att man åker ner något till Karlstad som alltid kommer vara min dröm). Därför hoppas jag, innerligt, att den här kvällen slutar bra. Jag har sett fram emot den här dagen enda sedan i typ augusti när spelschemat publicerades. Det här är för mig dagen med stort D, dagen jag längtat efter, dagen jag drömt om. Kom igen nu Färjestad, se till att den här dagen blir så perfekt som jag tänkt mig!

"Some people think hockey is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that."

Tyvärr får vi klara oss utan denna gosse ikväll... även Hyvönen, Klefbom och Hillding - känns inte bra. Sällskapet ikväll då? Jo, åker (äntligen) dit med Hanna. Även Sofia, Patrick och Viktor blir med. Kommer antingen bli den bästa kvällen någonsin... eller den sämsta.

Godmorgon

Sitter fortfarande i sovtishan och ser på vänner men tänkte jag skulle visa hur håret ser ut nu så då blev det på med platt-tången! Det är ju som sagt mycket ljusare och en bra bit kortare också, såhär ser det ut nu typ:


18 timmar och 45 min kvar...

Malin har precis åkt hem. Efter träningen åkte vi till Hemmakväll, köpte även sista Harry Potter filmen som nyss kommit ut, och åkte sedan hem hit för att se på film + slinga och klippa mitt hår. Nu är det kort och ljust igen. Bilder kommer imorgon, nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen som jag längtat efter så...såååå länge!
Btw. this is what a hero is to me! Jonas Frögren fick en puck i ansiktet i första perioden i onsdags... i andra perioden går han ut och spelar igen. Finns inte många sånna killar inte! Vår hjälte. Finns bara stort hjärta - hårt arbete i den grabben när det gäller hockey.

Torsdag

Jättetrött av någon konstig anledning, men ska snart iväg på träning - så det får vi ändra på. Efter det kommer Malin hit och slingar mitt hår igen. Var typ kanske 7 veckor sedan sist och det börjar se så mörkt ut. + att man vill ju se så bra ut man bara kan när Färjestad är på besök imorgon. Haha. Helt sjukt vad mörkt det är ute nu om dagarna, på eftermiddagarna får man ofta se den här synen när man tittar ut mot Vallhov.

Våffel-lunch

Alexa och Hanna kom över på en våffel-lunch idag. Glass, sylt, grädde, våfflor och mjölk! Kanoners, såhär såg det ut...

Church Street + Breaking Dawn

Haft en jättebra kväll med först käk och därefter bio. Goa tjejer hade man som sällskap också! Filmen då? Som man väntat efter så länge, vad tyckte jag om den?

Jag tyckte den var rätt så bra, men att låta 11-åringar se den är helt fel. Till och med jag, som är 19 år, tyckte att det var lite otäckt ibland. Det visades många obehagliga scener, mycket mycket blod. Men förövrigt så var den bra och jag är väldigt förväntansfull inför sista.


Nu kör vi

Breaking dawn!!!! Som jag längtat - men först, middag på Church Street. Oerhört bra.
This is me tonight

16/11-11

Tacoslunch tillsammans med Sofia och Patrick. Nu ska jag ladda inför kvällen. Först middag med Sofia, Hanna, Alexa, Jennie och kanske Frida på Church Street och därefter Breaking Dawn med de tjejerna + Julia, Angelica och Rebecca. Fantastiskt bra onsdag!

Your birthday is a special time to celebrate the gift of 'you' to the world.

Har känt av lite press inför detta inlägg som jag börjar skriva nu. Inlägget ska ju handla om en utav mina bästa vänner som idag fyller hela 19 år, men eftersom tjejen sagt att det jag skrev förra året (som ni kan hitta här http://mariauggla.blogg.se/2010/november/grattis.html) var bland det finaste hon hört så känner jag i år en sån stor press över vad jag ska skriva. Jag får helt enkelt göra mitt bästa och utgå ifrån hjärtat, man kan aldrig göra mer än det.

Eftersom det är din födelsedag, d.v.s. din dag så är det viktigt för mig att du verkligen ska veta hur mycket du betyder för mig. Även fast vi inte varit barndomsvänner eller ens vänner i mer än tre år så är du ändå en utav de viktigaste människorna i mitt liv. Jag älskar att jag alltid kan vara mig själv med dig, att jag kan göra och säga precis vad jag vill utan att känna mig nervös eller stressad. Jag älskar att jag kan känna en trygghet med dig, att du kan bevara en hemlighet och att du är så fantastiskt underbar som vän. Alexandra du är en sån person som själv kan få ens humör att gå från botten till toppen. Om man skulle googla innebörden av en bra vän så är det nästan så att ditt namn kommer upp direkt. För mig är du, och kommer förhoppningsvis alltid att vara en utav mina närmaste vänner.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget - Grattis på födelsedagen Alexandra Teshome, ha en jättebra dag, det förtjänar du!

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.

Träningen gick inge bra. Mitt humör var inte på topp. Vet inte vad det var men allt gick bara åt helvete, ursäkta ordvalet. Har dock en kanonbra dag att se fram emot. För det första är det en utav mina bästa vänners födelsedag, för det andra ska jag käka på Church Street med några jättefina vänner och för det tredje ska jag se på Breaking Dawn-premiären med ännu mer fina vänner. Sounds awsome!

Eftermiddagsfika

Efter lunchen på stan kom Hanna hit och tog en fika tillsammans med mig och Sofia. Väldigt mysigt! Nu ska jag gräva ner mig i tusentals avsnitt av vänner innan träningen!

Lunch

Drar ner på stan och käkar med Sofia och Angelica nu.

One day

Tisdag. Bara en dag kvar nu tills Breaking Dawn premiären och jag ser så mycket fram emot det! Att man ska gå i Gävle med 8 underbara tjejer gör ju inte saken sämre. Det värsta är när man sätter sig och kollar på massa trailers och så inför, då blir man så sugen på att se allt. Som tur var så är det ju som sagt bara en dag kvar. Kommer ihåg när jag gick på Twilight i Gävle med Victoria. Då hade man inga förväntningar före filmen, man hade sett reklam om den på tv men mer än så var det inte. Efter filmen var man fast. Sedan dess har man läst alla böcker minst 4 gånger, vissa 5 gånger, både på engelska och svenska, sett filmerna hundratusentalsgånger och just därför ska det bli kul att se något nytt... d.v.s filmatiseringen av den fjärde boken Breaking Dawn.

Idag ska jag först luncha med och Angelica och sen ikväll är det träning.

Pain is weakness leaving the body.

Riktigt kallt ute för att springa. Andningen gick ju åt helvete eftersom man i varje andetag drog ner typ 0-gradig luft. Aja, en timmes fys inomhus efter det var ju toppen efter en tjugo minuters löprunda. Älskar den stund då vi är klar med allt och lägger oss i mitten av golvet och tar cirka 3 minuters avslappning. Helt perfekt efter ett hårt pass. Nu ska jag ta och duscha och sen bädda min säng med nytvättade lakan för att fullborda min helstädning av rummet!

Fysträning

Har städat mitt rum idag och det är verkligen ett dagsprojekt. Det var kaos innan men nu är det bra igen. Ska snart åka iväg på en och en halv timmes fysträning. Blir nog kanon!

I've made my choice

Jag har lätt en utav Sandvikens fulaste handstil... kanske till och med en av Sveriges. Men aja, snälla och fina Emma Kingdahl är ju med som kandidat till Sandvikens Lucia och såklart fick hon min röst i år!!

Förhoppningar om framtiden

En ny vecka och mycket att se fram emot. Nu har den tunga delen av November varit och jag välkomnar den halva månaden som återstår med glädje. Fram tills den här veckan har det varit sjukdom, jobb, missad match och lite andra tyngre saker. Nu tänker jag se livet ljusare. Se framåt mot de positiva sakerna i ens liv och den här veckan känns som en kanonstart för det. Den här veckan kommer bjuda på Breaking Dawn-premiär, jag ska även göra håret ljusare igen, träna en massa, gå på hockey på fredag och spela en riktigt viktig match på söndag.

Dock känns det som att vintern snart är här. Graderna börjar sakta men säkert närma sig 0-gradigt här i Gästrikland och den första snön känns inte långt borta. Dock hoppas jag på att den väntar lite - i alla fall fram tills första advent. Vinter och snö är mysigt, men det är det att den alltid är för lång - då tröttnar man. En sommar med sol och värme kan aldrig kännas för lång, ju längre desto bättre, men en vinter, med kyla och snö kan vara helt fantastisk - bara det inte varar för länge. Som tur var drar man till London om exakt två veckor och där tror jag att det kommer vara några grader varmare än här... det brukar i alla fall vara så.


London två gånger på ett år är inte så dumt. 2011 har verkligen varit ett fantastiskt bra år. Hoppas på att den 1½ månad som det är kvar blir ett jättebra avslut på ett jättebra år.

What would I do without you

Har haft besök av farmor, farfar och pär nu på eftermiddagen så då blev det fika och en hel del snack inför farmor och farfars kommande resa till Gran Canaria nästa vecka och vår kommande resa till London. Farmor och farfar ska åka till samma stad som vi var till och det får ju tankarna bara tillbaka på riktigt fina minnen. Skulle vilja göra om allt som hände exakt likadant, uppleva allt igen. Ikväll ska jag i alla fall träffa några av dem som gjorde resan så bra som den blev, några av dem som gör min vardag så bra och mitt liv så mycket bättre.


Farsdag

Säger man grattis på farsdag? Vad är det man säger grattis till? För mig passar ordet grattis in på en födelsedag eller kanske en vinst av olika slag. Men vad betyder då "Grattis på farsdag?" Grattis för att du är en sån bra pappa eller är det något annat? För mig är den meningen lite diffus och därför skriver jag istället det på mitt eget sätt, med mina egna ord.
Många barn säger att deras pappa är "världens bästa" pappa men jag måste säga, att för mig, finns ingen bättre pappa än min egen. Så "grattis" på farsdag, världens bästa pappa, Patrik Uggla. ♥

Yesterday.

Gårdagskvällen var kul. Först var vi typ 16 personer hemma hos Merima och firade henne. Därefter drog vi oss alla till lobby. Rätt så tråkigt först då det var typ ett coverband som tog upp hela dansgolvet där nere, menmen fri entré och champagne med alla tjejerna var ju inte så pjåkigt. Tillslut kom det rätt så mycket folk också, b.la. en kille som sa två gånger att jag var absolut den snyggaste han sett ikväll. En sån kommentar kan man ju bara inte må dåligt av. Haha. Men vill först säga ett stort tack till Merima som fixade allt igår och sen vill jag säga ett stort tack till mina fina vänner som den här kvällen var till stor hjälp i många lägen. Ni är bäst ♥

Det blev inte några kort tagna typ eftersom jag märkte att batteriet på kameran var slut. Bjuder då på ett pixligt mobilkamerakort.

12 November

Godmorgon!

Satt uppe väldigt sent inatt efter massa timmar av prat. Väldigt härligt. Idag är det en sak som står på schemat. Fira Merima. Tjejen fyller idag 19 år och det firar vi med först käk, sen förfest och tillsist utgång. Låter helt perfekt. Fram tills dess har man ju bara det här svåra att tänka ut... vad tusan ska man ha på sig?

Det får framtiden utvisa, men nu vill jag bara säga ett stort grattis till Merima som fyller 19 år. Hoppas du får en kanonbra födelsedag... och en ännu bättre kväll.

Fredag

Oavgjort i derbyt. Mycket folk var det ju såklart men jag måste säga att jag faktiskt varit med om värre. Vet inte om det var idol och bandyn som hade lockat bort lite folk ifrån träffen för den här gången hade vi i alla fall sittplats.

Har nyss bokat 5 biljetter till Brynäs-Färjestad också! Galet laddad. Nu ska jag umgås med min familj som är reunited efter att pappa varit i Oslo med jobbet sen i tisdags och Daniel bor ju i Linköping nu och är på besök den här helgen.

Back to school

Har idag åkt tillbaka till skolan. Inte bessemer, inte norrsätra och inte vallhov. Nej, till Lillåskolan i Hofors! Har följt med mamma en dag, frivilligt och såklart obetalt. Men eftersom jag vill bli lärare så tänkte jag kika in en dag, även fast jag gjort det typ hundra gånger förut. Rätt så kul, men man blir ju rätt så trött också när man inte är van med barn som skriker, springer, skrattar, sjunger, dansar, grinar.. ja allt på en och samma dag. Fullt upp!

Kvällen kommer att bestå av hemkomst för min käre bror och far, och sedan ska jag på innebandy med några tjejer. Kommer nog vara smockfullt med folk på träffen ikväll eftersom det är derby mellan GGIK och IBK Alba. Kul.

Mycket kul som händer i November

Har varit över hos min vän Hanna nu på kvällskvisten och pratat lite om hur hon och systrarna hade det i London. Snacka om att man kommer i rätt stämning! Förövrigt så är det så mycket som händer i November, så mycket kul. Imorgon är det derby att se fram emot + att vår bror äntligen kommer hem igen, på lördag ska Merima firas, den 16 är det Breaking Dawn premiär + att sexi-lexi fyller 19, den 18 (fredag) kommer äntligen Färjestad till Gävle och ska, förhoppningsvis, ge Brynäs lite pisk. Den 21 fyller pappa år, den 26 ska Alexa firas och den 28 drar jag till London. Däremellan blir det någon match, b.la. den 20 men sen tror jag nästan att hela November är fullsmockat med roliga saker att göra. Dock blir kontot lite tömt men så får det vara ibland. Man lever ju bara en gång... eller hur?

Btw. Igår firade jag och Sofia 1 år med våra körkort. Helt otroligt! Det var också den dag då det snöade för första gången förra året. För er som inte hört "historien" så tar jag den nu. Det var tidigt på hösten när vår körskolelärare frågade var och en av oss när målet var, när ville vi ha körkortet. Vårt svar var alltid "innan snön kommer". Den 9 November när jag först hade fått godkänt på min uppkörning, och Sofia fick detsamma två timmar senare så kunde vi inte vara annat än superglada. Snön hade inte kommit. Men som ett tecken av något slag så kom snön, cirka 30 minuter efter Sofias godkända uppkörning. Så vi tog körkort innan snön kom, som vi ville, och vi gjorde det på håret!

Torsdag

Blev jobb idag också. Sprang runt både i Sörby, Andersberg och tillsist Sörby igen. Allt för att få mer att shoppa för i mellandagarna. Haha. Kanske man inte behöver efter några dagar i London i slutet av November... eller vad säger ja, en tjej kan väl aldrig få nog av shopping? Fast jag är rätt så dålig på det, eller kräsen som jag brukar säga.

Aja, ikväll är det träningsledigt då vi haft så mycket på sistone. Rätt så skönt, funderar på en riktig soft kväll ikväll. Ett långt varmt bad, film... Låter helt perffa enligt mig!

Resa bokad

Kom hem från Gävle och Valbo för någon timme sedan. Åkte dit med Alexa, Frida och Sofia och där köpte vi bland annat present + att jag fick med mig ett par nya vinterboots och ett nytt läppstift ifrån Make Up Store.

Ikväll har vi fått besök av Malin då vi har bokat en resa till London. Den 28 November drar vi och kommer hem den 1 December. Förhoppningsvis är det några plusgrader där borta då fortfarande och att snön inte fallit än. Blir så mycket besvärligare att shoppa med vinterjacka på sig. Nej men det här ska verkligen bli skitkul, älskar London. Det här blir tredje resan dit och den kommer nog bli kanon! Kommer bo typ i Notting Hill också, supermysigt! + att vi valde lite mer komfort i och med flyg ifrån Arlanda. Älskar Arlanda, älskar London.


Work

3 bussar - jobb - 3 bussar hem. Så har min dag sett ut hittills, nu blir det Gävle med Alexa och Sofia.

Väldigt bra match, räckte dock inte för en seger

Det gick bra att spela, med tanke på penicillinet, jag gjorde till och med ett mål. Kvitteringsmålet 3-3, men sen gick det tyvärr inte hela vägen. Vi gör en jättebra match och jag kan inte vara annat än (återigen) stolt över matchresultatet 5-7, som absolut inte speglar matchen. Tack för ikväll, ni är bäst ♥

Something to look forward to

Blev som sagt en kväll i Gävle. Fick sällskap av Jennie och Alexa och då tog vi såklart en fika efteråt också, det tyckte vi att vi förtjänade. Vi hämtade i alla fall, och betalade, för 9 biljetter till breaking dawn del.1. Kommer bli helt galet kul. Onsdagen den 16 November 21.15. Lite mer än en vecka kvar, Alexas födelsedag och premiär på en av årtiondets mest efterlängtade filmer (i min bok i alla fall) - kan inte bli annat än toppen. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se på massa avsnitter av vänner. Imorgon blir det jobb och till mig förvåning, spel på matchen även för min del. IBK Aston vs. IBF Falun, Arena Jernvallen 20.15. Be there or be square (:


Haha jag är lite nördig, kanske till och med lite lillgammal, men whatever, jag lyssnar på Magnus Carlsson - and I'm proud of it, världens finaste låt: Magnus Carlsson – När en stjärna faller

Vilobrist

Nyss kommit hem ifrån jobbet. Ingen lunch och i stort sett ingen rast på hela dan. Tänkte ta det lugnt när jag kom in men då blev man tvungen att åka ut och springa i trappor igen. Nu är jag helt slut och skulle egentligen bara vilja ta ett varmt bad och följa upp det med film, men såklart finns det annat att göra. Jag måste åka tillbaka till gävle och hämta Breaking Dawn-biljetterna. Kanonkul att åka tillbaka till Gävle när man precis varit där. Aja, hinner inte åka ner och kolla på träningen heller på grund utav allt kaos.

Stolt

Helt galet dålig första period gjorde vi. Då kändes det hemskt att sitta på sidan och inte kunna få vara med och påverka. Men, det bästa som kunde hända hände. Vi vände 4-0 till 6-8. Riktigt bra och jag kan inte vara annat än stolt. Periodsiffrorna: (3-0)(2-4)(1-4)=6-8. Välförtjänt och riktigt go seger. Nu får vi hoppas på samma på tisdag då Falun är på besök i viken. Såhär ser tabell-läget ut nu i alla fall, bästa någonsin:

Skönt

Ja ni kan ju bara gissa hur matchen gick...

Next stop - Hofors


Gameday

Nu kör vi tjejer, nu avancerar vi upp till en tredjeplats förhoppningsvis. 3 poäng är allt som gäller!



Storvik IF vs. IBK Aston

Hoforshallen 15.00



Kväll i Järbo

En bra kväll även ikväll. Middag hos mormor och morfar i Järbo tillsammans med dem, familjen och morbröderna & tvillingarna Magnus och Markus. Trevligt! Såg även på Så mycket bättre, då det ikväll var Eva Dahlgrens dag de visade, väldigt bra. Nu ska jag ta och sova och imorgon är det match som gäller. 3 poäng får man hoppas på. Extra jobbigt eftersom man själv inte kommer kunna påverka hur det går på något sätt, förutom några positiva kommentarer ifrån bänken kanske. För er ovetande så käkar jag fortfarande penicillin efter en veckas halsfluss. Är dock typ frisk nu, enligt mig själv, men inte enligt penicillin-kuren. 4 dagar kvar... suck. Btw. Färjestad vann inför en stor hemmapublik, 3-1 blev det tillslut! Riktigt skönt att det ändå löst sig så mycket nu inför uppehållet.

Vilken comeback Sevc!

Allt händer när den grabben är på isen. Blir han inte avstäng för "rasistuttalanden" så leder han fram till ett baklängesmål. Ja, det var precis det han gjorde i första. En indianare rakt i famnen på Skröder som fick göra 0-1 för Modo. Men i andra perioden, då gör Sevc 1-1... typ 54 sekunder senare gör Hyvönen 2-1 och helt plötsligt har det vänt. Otroligt bra sport. Otroligt bra lag. Nu kammar vi hem 3 fina pinnar.

Farfar fyllde 66, och det skulle självklart firas

...med först lite fördrink o.s.v. hemma hos farmor och farfar på storgatan och därefter blev det middag på Living room. Åt baconlindad kyckling med idahopotatis och typ fetaostkräm. Helt ok... men måste säga att inget slår churchan. Idag står inte så mycket på schemat förutom hockey och därefter middag hos mormor och morfar i järbo tillsammans med familjen och tror även att en och annan morbror följer med också. Det ser vi fram emot! Här är bilder ifrån gårdagskvällen:


ZzzZzZzz

Haft en kanonbra kväll, men är tröttare än någonsin. Bilder och annat kommer imorgon. Nu bara måste jag inta sängläge.

Weekends are a bit like rainbows; they look good from a distance but disappear when you get up close to them.

Hemma efter en arbetsdag. Fick åka runt i bomhus idag... något som jag så glädjeligen gör. Mycket post var det dock, menmen. Nu är det helg. Det jobbiga är att vi har match på söndag och på tisdag och jag får inte vara med. Eller får och får. Käkar ju penicillin så. Enda tills på onsdag ska jag knappra i mig dom här tabletterna och jag som känner mig typ nästan helt frisk blir så irriterad på den tanken. Vet att det kan komma tillbaka om jag inte kör hela kuren men jag önskar att det här kunde ha kommit vid någon annan tidpunkt istället för nu, då man har två matcher som man missar. Life sucks sometimes. Men kvällen kommer nog bli rätt så bra. Farfar fyller hela 66 år och han ska såklart firas. Det blir middag på Living Room med hela familjen, mamma, pappa, sofia, farmor, farfar och pär. Storebror Daniel är ju nere i Linköping så han missar ju hela kalaset, men vi andra får försöka ha kul ändå. Måste börja byta om nu eftersom jag ska ner på stan om mindre än en timme. Ha en bra fredag och tillsist vill jag bara skriva ett stort grattis till farfar Tord Uggla a.k.a "Tårtan" på födelsedagen!!

Godnatt

Fortfarande lika pinsamt att bo i Sandviken. Såg på debatt nu på svt där paret var med och skulle få konfrontera Sandvikens kommun men kvinnan hade ju ingenting att svara, och när hon väl svara så var det på helt andra saker än vad de frågade om. Ingen ursäkt tyckte hon att de förtjänade heller. Pinsamt. Ska sova nu och imorgon är det först jobb och sen käk med hela familjen och farmor, farfar och Pär eftersom farfar fyller år.

Combo

Blev en kombination. Åkte först och hälsa på alla goa tjejer i laget men ligger nu, som så många gånger förr, i min säng med radion på och liveuppdateringar ifrån www.vf.se/sport, www.aftonbladet.se och www.hockeyligan.se. Full koll alltså! Dock ligger Färjestad under med 2-1. Inte kul, andra perioden var ett fiasko... precis som det var i tisdags. Men då tog vi det i tredje, det ska vi göra nu också tycker jag.

Torsdag

Har just nu tagit ett långt bad med tända ljus och hela grejen. Helt underbart skönt. Har funderat på det tidigare, när jag flyttar in i lägenhet och kanske ja börjar plugga säger vi. Hur ska jag då göra, tror inte att små studentlägenheter erbjuder badkar också... Riktigt jobbigt!

Något som är lite jobbigt är valet jag måste göra nu. Om jag orkar klä på mig, fixa håret och sådär och åka ner på träningen och säga hej till alla, eller om jag ska följa hockeyn. Vill göra båda.. Aja, ska käka något för första gången idag nu. Har inte blivit mycket mat de senaste dagarna kan jag säga er. Sen i lördagskväll har det blivit kanske sammanlagt 3-5 gånger som jag har ätit något. Och då räknar jag med allt, en smörgås, middag, frukost o.s.v. Man är inte så hungrig när man är sjuk, men nu när jag börjar må bättre så ska jag bättra på mig med maten.

A snowflake is one of God's most fragile creations, but look what they can do when they stick together!

Mamma som nu fått höstlov i två dagar tände nyss en brasa nere i källaren och den där mysiga doften av brasan smyger sig in i mitt stökiga rum. Det är mörkt och allt är lugnt. Har av någon anledning fått ett sug efter att lyssna på Magnus Carlsson och kommer då in på den julskiva som måste vara bland den bästa som någonsin gjorts. Magnus Carlssons "En ny Jul". Lyssnar på alla låtar, om och om igen, precis som jag gör inför, vid och efter varje jul. Rullgardinen är fortfarande nerdragen och dörren till mitt rum är stängd och det känns precis som att om jag skulle titta ut, bakom rullgardinen, så skulle det vara snö upp till fönstret. Hela trädgården full av snö. Allt skulle vara vitt och i några av grannarnas trädgårdsträd skulle det sitta belysning som lyser upp den vackra snön ännu mer. Himlen skulle vara klarblå men det skulle ändå vara väldigt kallt. Sådär så att näsan nästan fryser igen. Julen känns nära när man tänker så. Den känns inte bara nära, den känns saknad. Men när brasan slocknat nere i källaren, jag tröttnat på att höra Magnus Carlssons låtar om och om igen, och när jag väl måste gå ut ifrån mitt rum idag så kommer jag att märka att det inte finns någon snö, ingen blå himmel, inga barn som leker, ingenting. Det bästa man kan se är en massa nerfallna löv som ligger och skräpar på marken. Jag vet att jag om en månad kommer säga att jag är trött på snön, att jag hatar den, att jag hoppas att den försvinner o.s.v. men för nuet, så kan jag inte önska mig något annat.


Movie

Film, film och mera film. Igårkväll - Chocolate med b.la. Johnny Depp (ögongodis). Nu - Dirty Dancing ifrån 1987 med bland annat Patrick Swayze. Inte helt fel det inte. Jobb imorgon förmodligen. Känns som så nu i alla fall eftersom jag typ inte har feber längre och så. 

Har aldrig skämts så mycket för att vara ifrån Sandviken

Såg nyss ett program på ettan. Det var ett program om ett par som bor i Sandviken som fick deras verklighet till en mardröm. Idag finns även en artikel i aftonbladet om det: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13873795.ab där det står bland annat:

"Ett samtal till Socialtjänsten. Det räckte för att Jennie och Thomas skulle förlora sina barn – och kastas in i en årslång mardröm. Nu träder familjen fram i SVTs ”Uppdrag granskning”."


Socialtjänsten i Sandviken, åklagare och massa andra som stått bakom en sån sjuk historia som inte har någon sanning får mig att må så illa över att vara härifrån. Dessa föräldrar fick deras barn omhändertagna i 69 dagar av socialen. Pappan fick sitta i fängelse i lite över en månad, mamman fick sitta i häktet ett dygn + att hon blev anklagad för barnpornografi. Och justia... ingen hade gjort någonting. Det enda bevis de gick på var ett samtal ifrån mammans syster som sa att hon "hört" en massa saker. Lätt att det snackas i den här stan. Det här kan vara en av de sjukaste historierna jag har hört och kan inte förstå hur man kan överleva en sån mardröm. Nu är i alla fall allt bra... så bra det kan bli efter ett år med allt det här... men för alla er som inte såg Uppdrag granskning ikväll. - Gör det! Och det gör ni här: http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning

Sanny Lindström, pappa och ishockeyspelare skrev såhär på twitter igår:
Det räckte för att Jennie och Thomas skulle förlora sina barn – och kastas in i en årslång mardröm.
Nu träder familjen fram i SVT:s ”Uppdrag granskning”.

Go beyond the cover

Hoppas verkligen, för er egen skull, att ni såg klippet jag la upp tidigare idag. Den killen är verkligen häftig och ser man beyond the cover och ser intervjuer med han så verkar han vara en väldigt snäll person. Men som sagt, lätt att döma lite fort.

För en person som inte gör annat nu på dagarna än ser på tv och surfar runt på datorn så blir det ju en del tips och sånt tok. Kvällen går i alla fall i samma tecken. Mycket intressant jag har att berätta va? Haha, nej men kan även säga att jag typ inte har någon feber nu. Jag är inte lika uppsvälld som tidigare och jag kan svälja, nästan helt utan problem. På grund utav detta och på grund utav att jag även har en vilodag imorgon så bedömmer jag att jag kan jobba på fredag. Som jag skrivit i tidigare inlägg ockå... jag har svårt att vara sysslolös. Mår bättre av att ha saker att göra. Fullt upp helt enkelt.

Ger er återigen - youtube

Dagens favorit är denna kille, behöver inte säga mer utan låter er se för er själva. Väldigt, väldigt tufft!

Avslutar dagen med att se en av världens bästa kvinnor

Fullständigt sig själv. Finns det någon filmkaraktär man älskar mer? Jag har svårt att tro det. Jag har även svårt att tro att inte en enda kvinna/tjej kan relatera till Bridget Jones i Bridget Jones Dagbok.

Otroligt skönt

Föjt hockeyn via hockeyligan.se, vf.se/sport (favoriten), aftonbladet.se/sportbladet/hockey, twitter och såklart - radion. Det blev tillsist en 2-1 vinst och Maria kan inte vara något annat än glad över det resultatet.
Jag brukar alltid påpeka vid förluster att Färjestad vunnit skotten med så mycket, ska vara ärlig den här gången, när de nu vann, och visa skottstatistiken eftersom att det är typ första gången Färjestad vinner även fast de inte är de mest effektiva mot mål.

Hockeykväll

Sitter och följer hockeyn just nu. Mina favoritstunder på veckorna. 1-0 till Färjestad också, kan inte bli bättre.
Justia, Martin Sevc fick 3 matchers avstängning fast en av matcherna görs om till 20.000:- i böter. Får man väl vara "nöjd" med ändå.

Jag är dålig på att vara sysslolös

Eftersom jag känner mig lite mer levande idag så tänkte jag ta och göra lunch och testa äta eftersom jag inte gjort det sen typ i Söndags lunch ungefär. Åt på kvällen också men det var typ en fjärdedel av en vanlig portion, whatever. Jag har de senaste dagarna känt mig sugen på riktigt goda, tjocka - men ändå frasiga våfflor med ett tjockt lager grädde som man blandar ihop med en go klick hallonsylt. Eftersom vi inte hade grädde hemma så fick det till min besvikelse bara bli sylten, men det är inte det jag ska skriva om. Nej när jag hade ätit mina två färdiga våfflor (hade först förstört halva smeten i våffeljärnet) så hade jag pyttelite smet kvar i bunken. Jag hällde i det i järnet och fick sen ut en våffla som jag tyckte påminnde om en sorts nederbörd. Jag kände mig då väldigt kreativ och kom på att jag skulle hälla florsocker på min lilla våffla så att den skulle bli vit.. och därmed helt snöflingeaktig. Såhär blev resultatet:

Som sagt... jag är dålig på att vara sysslolös. Väldigt dålig. Ni märker kanske att jag bloggar lite irriterande mycket? Men aja, finns ju så mycket kul att berätta när man inte har något annat att göra :)

”Jag blir kallad för 'jävla norrbagge' hela tiden...”

Hela den här grejen med att tjecken Martin Sevc i Färjestad kallade en kille för "Your fucking gypsy",eller översatt "din jävla zigenare", på matchen i lördags mot HV71 har för mig alltid varit något som fått alldeles för stora propotioner. Idag bestäms det vilket straff han får och då tänkte jag reda ut allt som sagts och gjorts för att se vilket straff JAG tycker är lämpligt.

Jag säger först och främst som alla i Färjestad också sagt att vi "stödjer inte hans ordval". Lagkaptenen Rickard Wallin säger också att: "Vi står gevitvis inte bakom det han sa. Men bara för att man gör ett misstag så är man inte en dålig människa. Jag tycker faktiskt att detta har blivit rätt uppförstorat." Enligt lagkaptenen mår Sevc, som inte vill prata med pressen själv, rent ut sagt förjävligt.

Jag har alltid tyckt att det hela har varit rätt löjligt. Jag är inte rasist, Sevc är inte rasist, ingen i Färjestad är rasist det är bara sånt som händer i "heta situationer". Det var inte första gången. Och definitivt inte sista. Att det var just de orden som kom ur tjeckens mun den här gången var oturligt och som han själv säger så ångrar han sig väldigt mycket. Men det känns ändå så larvigt och anledningen till att jag tar upp det här nu är för att en utav mina största favoriter i Färjestad svarar såhär till aftonbladet idag. Norrmannen Marius Holtet:

– Alla pratar skit på isen. Det sägs mycket konstigt, men hur ska domarna tolka det? Jag snackar själv och bryr mig inte om vad jag får höra. Det finns ingen spelare som bryr sig om att det har snackats skit när matcherna är slut. Det finns ingen som tar med sig det hem. Ingen tar det personligt.



För att välja aftonbladets uttryck "Färjestad slår tillbaka" och bland annat Holtet säger att han blivit kallad 'Jävla Norrbagge' hela tiden. Och då är min fundering... är inte det samma betydelse? - Hur kan då ingen få ens en utvisning för det medan Martin Sevc fick matchstraff, riskerar höga böter (200.000-300.000 har det snackats om) och kanske till och med fängelsestraff. Bara för att det Sevc sa hördes av andra betyder väl inte det att det "såras" mer än när någon kallar Holtet för 'Jävla norrbagge'. Och då går jag även tillbaka till det Holtet sa i aftonbladet "Det finns ingen spelare som bryr sig om att det har snackats skit när matcherna är slut. Det finns ingen som tar med sig det hem. Ingen tar det personligt."

Kan återigen reflektera till samma artikel där Erik Granqvist påstår att han blivit kallad 'lappjävel' ett flertal gånger och att tydligen ska Jämtin ha kallat en kille i Färjestad för 'pizzaansikte' under en hel match för en vecka sedan. För att få perspektiv på saker bara. De saker som sagts tidigare, men har i stort sett samma innebörd, har inte fått någon efterföljd. Men bara för att orden hörs av någon annan i spelargången så ska det straffas med fängelsestraff? För mig finns det inget rimligt med den saken. Som sagt idag kommer beskedet om vad han får för straff. Några tusenlappar i böter, någon match avstängning kanske? - Något annat vore väldigt konstigt och enligt mig, rätt så orättvist.

Avslutar detta inlägg med att citera min favorit Jörgen Kalitzki, ett namn ni hört några gånger på denna blogg tidigare, och det är inte heller sista.

"Trashtalk har hört till den här sporten – och de flesta andra - sedan den föddes. Smutsiga omdömen som ska få motståndarna ur balans. 
Det kan tyckas på grottmänniskonivå och man behöver inte älska det för att man älskar sporten.

Någonstans blev det både Rasistattack och Hets Mot Folkgrupp, tal om polisanmälan och fängelse.
Allvarligt; borde vi inte hejda oss en stund här?"



Eller förresten, måste avsluta med ett urklipp ifrån ett inlägg ifrån www.blogg.vf.se/hockeybloggen/:

"Per Ledin fick  böter på 20 000 när han i tv-direktsändning kallade en matchfunktionär (videodomare) för ”din tjocka jävla tattare” 2006. Yared Hagos blev enligt flera vittnen kallad ”negersvin” av Luleås sportchef Lars ”Osten” Bergström i våras – utan att ”Osten” fälldes. I båda fallen har det alltså funnits vittnen till det som sagts – men ingen har stängts av eller dömts till fängelse, om nu någon trodde det. Att skrika jävla zigenare borde inte bedömas hårdare än det. Även om det förstås är ett skällsord ingen någonsin ska använda. Lika lite som bögjävel eller, för den delen, finnjävel."

Så nu har ni min, några spelares, några experters och några andras åsikter om det hela... nu är det bara att invänta Disciplinnämndens.
Marius Holtet.

Fall seven times, stand up eight.

Morgnarna är alltid värst, har jag alltid tänkt tidigare dagar. Men nu, efter att ha halsat en halv flaska vatten så kan jag säga, med glädje, att den här morgonen känns annorlunda. Bättre. Har fortfarande samma symptom som tidigare, men jag känner av de mindre, eller kan det vara så hemskt att jag vant mig för mycket med det bara? Nej, jag hoppas på det första och att det går åt rätt håll. Är det mördarpillrena som gjort susen kanske?

För att förstå storleken på mina tabletter så har ni längst ner till höger en ipren, medan resten är kåvepenin.

RSS 2.0