Den där efterlängtade, jobbiga, och nödvändiga sömnen.

Har bytt ut mina dagar ifrån att ha sovit-glassat på stranden-sovit-druckit-utgång-sovit-stranden o.s.v. till att sova-åka buss-jobba-åka buss/sova-hem/sova-träna-sova. Vilket skulle ni föredra? Jag väljer Magaluf varje dag! Kanske inte dricka jämt men principen, slappa på stranden, ut och käka med fina vänner och bara ha det riktigt gött. Istället gör jag inget annat än sover känns det som, ändå är jag trött konstant. Ni vet kanske konceptet? Inte tillräckligt med sömn på nätterna, och då somnar jag ändå aldrig senare än 22.30. Måste upp 05.00 och sen väntar en massa små tupplurer under hela dagen. Trött på att alltid vara trött. Trött på att aldrig ha någon energi. Trött på att leva ett liv som inte går framåt. För så känns det, man gör samma saker, det som får mig att klara av är kvällar med mina vänner, min familj, innebandyn och främst - helgerna. Åh så jag längtar efter fredagseftermiddagar, när man kommit hem från en arbetsvecka, man är helt slut, men ändå så lycklig. Medan mamma alltid lagar supergod fredagsmat, så sitter man på barstolarna i köket, pratar om veckan som gått och samtidigt dricker Coca Cola ifrån ett vinglas.  Bara för den lilla exklusivare känslan, och enligt mig smakar Colan godare. Som musik spelas hits som vi i familjen Uggla alltid älskat, låtar som idag inte är "hippa" eller "moderna" men som för oss återspeglar en massa tidigare stunder och minnen vi haft tillsammans. Jag pratar om BWO, Alcazar och till och med Barbados. För vi Ugglor har alltid gillat Magnus Carlsson. 
 
Skrillex på BCM var det bästa jag varit med om, det som var för en och en halv vecka sedan, är det enda jag kan tänka på nu om dagarna. Så med drömmar om det fina man upplevt - och med förhoppningar om att framtiden blir ljusare, så går jag och duschar efter ännu en hård innebandyträning och därefter finns det självklart bara en grej kvar på dagen - sova. 
Relaxed - pure joy 

Orkar inte mer

...vill tillbaka. Bästa veckan ever! Det sämsta med den var att den var tvungen att ta slut. Åh snälla ta mig tillbaka till Magaluf 2012 med mina bästa tjejer. 
 

inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på där klubbar aldrig stängs åh

 
 
 
 

Världens bästa vecka

Tårögd över tanken på alla fina minnen man fått med sig. Magaluf var helt sjukt bra och det hade inte kunnat blivit bättre utan mina fina vänner som jag åkte med. Tack för en kanonvecka, älskar er allihopa!
 

Äntligen...

Nu drar jag! Bort ifrån Sverige och mot värmen i Magaluf. Ska bli så otroligt kul, men samtidigt väldigt skönt. Har ju jobbat varje vecka nästan hela vintern, hela våren och hela sommaren så en veckas semester känns som himmelriket faktiskt. 
 
Vi får se om man skriver något när vi är där nere, annars får jag önska er alla en riktigt bra vecka! 
 

Next stop - Magaluf

Några timmars sömn sen beger jag mig hit med 5 utav mina närmsta kompisar, livet är bra underbart ibland! 
 
länk mellan paranteserna: (http://www.ving.se/spanien/palma-nova-magaluf/hlg-vista-sol)

Onsdag

Nyss spenderat någon tusenlapp i Valbo! En massa som måste inhandlas innan resan som är om tre dagar. Helt ofattbart, kan inte förstå det. Det ska bli så sjukt skönt i alla fall.

Jobb hela den här veckan då som vanligt, idag hade jag turen att få köra i bomhus igen. Slapp alla ingångar, rätt bra med tanke på träningsvärken jag har sen igår då vi körde ett riktigt mördar-löpningspass i Trebo tillsammans med SAIK IB dam. Vässar väl formen det allra sista innan man ska vara bikiniklar på lördag. Med tanke på det, fick hem en bikini igår också ifrån Nelly. En rosa en! Så nu ska det jobbas två dagar, packas en massa och sen är man klar för en vecka i värmen.


Bästa sättet att spendera en söndag

Det blev en väldigt lugn lördag. Kinamat och en gammal, svensk nostalgifilm tillsammans med Alexandra! Väldigt skönt och välbehövligt. Nu är det mindre än en vecka kvar till Magaluf och med den motivationen orkade jag med en mils löpning här på förmiddagen. Riktigt skönt nu efteråt. Trots att benen är helt döda! 
 
...i spåret! 

I want your superlove

SAIK Innebandy dams första match är avklarad och det blev en förlust. Riktigt tråkigt men det kan ju bara gå uppåt härifrån. Känner att jag har en lång väg kvar innan jag själv känner mig nöjd, har höga krav på mig själv och blir irriterad när jag inte leverar på det sätt jag vill, vet och kan att jag ska göra! Kul var det att spela igen i alla fall.
 
Ikväll ska jag kanske träffa Alexandra en stund men annars är det en rätt död lördagskväll inplanerad. 
 
Avicii vs. Lenny Kravitz – Superlove
 
Längtar lite tillbaka till 1 Juni.
 

Vi gör det igen

...för vår Christian Bale! Såg The Dark Knight Rises i Söndags, ikväll ska jag se den igen. Jag är kär! Idag tar jag med mig Alexandra, Mattias, Jennie och Frida som sällskap. Nästan tre timmars konstant ögongodis, det tackar jag inte nej till. Tall, dark and handsome, what more can a girl ask for? 
 

Inte riktigt som vanligt

Hejhej! 
 
Precis kommit hem från en innebandyträning och är helt slut. Tänka sig att innebandy kan vara så jobbigt, så krävande, och göra en så svettig. Är ju van med löpspåret nu, lite lugnare tempo - men längre sträckor. Byter nu ut det mot kortare och snabbare intervaller i stort sett, klart det är skillnad, men gud va kul det är! På lördag är det match och jag är hur laddad som helst. 
 
Nu måste jag ta en dusch och imorgon är det sista dagen i Bomhus som gäller. Sen antar jag att man går tillbaka till Södersidan, tillbaka till trappspring och mopeden!  

Rain

Hejhej! 
 
Regnet öser ner över stan nu och det enda som gör att man håller humöret uppe är tanken på att det är 10 dagar kvar tills vi åker till Magaluf. Ikväll kommer tjejerna hit för en fika och planeringskväll, är så laddad just nu, var över 150 dagar sedan vi bokade så kan inte fatta att det kommer så nära nu.
 
Igår var det ju jobb som vanligt men sen hände två ovanliga saker. Jag och Sofia gick först hem till Hanna Balkefors. Den här gången blev det inte lika mycket tårar som det blev när hon kom hem i rätt tid till vår 20 årsfest, nu blev det väldigt mycket snack, massa frågor, för visst är man nyfiken. Så konstigt, det känns precis som vanligt när hon sitter där framför en, som att inget förändrats. För mig är hon fortfarande samma glada, supergoa Hanna som man haft bredvid sig hela ens uppväxt. Superkul att hon är hemma, mindre kul att hon flyttar till Jönköping nästa helg för studier. 
 
Efter en och en halv timme, som gick alldeles för fort, hemma hos Hanna så drog vi till Jernvallen för säsongens första innebandyträning. Hade panik-köpt en innebandyklubba efter jobbet eftersom den andra gick av på träningen vi hade i Juni. Och träningen gick åt fanders, kunde inte skjuta, skyller på både ovana handleder, samt en helt ny klubba. Men det ska bli bättre, det måste bara bli det! Annars var det sjukt kul att lira igen, härliga tjejer i det nya laget också så den här säsongen ska nog bli kanon. 
 
Nu kommer tjejerna hit för en planerarkväll som sagt, hehe. 
 

Ett långt ett..

Tänka sig att en del fortfarande går in här trots otroligt dålig uppdatering, det kallar jag bra tålamod! Nu är jag här igen i alla fall, redo för att berätta om vad som hänt och vad som komma skall. 
 
Helgen började med ett avslappnande och skönt dygn i Hedesunda. Jag tog årets första båttur med mamma, pappa, Sofia och Pär. I flera timmar var vi ute i fredagskväll, kvällssol och picknik med b.la. grillat var såklart givet! Det är vid sånna där tillfällen jag verkligen älskar den svenska sommaren. Inte för att den har visat sig så fantastisk det här året så vet man att den alltid finns där, även fast inte alltid solen och värmen gör det. 
 
På lördagen åkte jag hem för att på kvällen först käka på uteserveringen med Alexandra, Frida, Sofia och Hanna och därefter bege oss mot Lövbacken för avskedsfest för fina Rebecca Rydberg och Josefine Isaksson, som idag/om två veckor, börjar ett helt nytt liv, som Au Pair i USA. Kommer bli tråkigt att inte längre se tjejerna här i viken, har inte känt någon utav dem väldigt länge, det började väl i vintras på Fridas 19-årsfest och jag kan inte vara annat än glad över att ha mött två så glada och snälla tjejer. Jag hoppas verkligen att de får ett kanonår i USA! 
 
Kvällen var i alla fall kul, mycket folk på festen och därefter - ett fullproppat Lobby! En bra kväll helt enkelt. Igår vart det en lunch på Waynes med Viktor, Hanna och Alexandra, och sen drog jag och familjen Renström in till Gävle för att se Batman The Dark Knight Rises, och nu efteråt kan jag bara säga en sak - Jag är kär! Christian Bale - OMG. Snyggare grabb får man leta efter. Filmen var verkligen hur bra som helst, en utav de bästa jag sett och det säger mycket det. Idag kan jag inte göra annat än tänka på filmen, vill bara se den igen, igen och igen. Fantastiskt.
 
Lovade ju att berätta om vad som komma skall och förutom filmen, så har jag bara en sak i mina tankar - Magaluf. 12 dagar kvar nu och om jag ska vara ärlig är det det enda som får mig att orka just nu. Har ju varit ledig i stort sett bara en vecka sen i höstas typ så jag är verkligen helt slut i både kropp och själ. Tog mig lite vatten över huvudet när jag sa att jag kunde jobba hela sommaren. Men, 12 dagar kvar - det får en att verkligen hålla humöret och spiriten uppe. Det finns dock en sak till, imorgon startar innebandyn igen. Innebandyträning med SAIK dam imorgon och på torsdag, och på lördag är det SAIK innebandys premiärmatch. Vi möter Strömsbro som förmodligen kommer bli ett utav vårt tuffaste motstånd i år då de "slagit ihop" med GGIK som var påväg upp till Elitserien nästan förra året. Men kul ska det bli. Jag älskar innebandy, och jag känner nu hur mycket jag saknat det. Morgondagen kommer bli sjukt bra. Jag har bara ett problem, jag har ingen klubba, den gick ju av på innebandyträningen i Juni, så imorgon måste jag införskaffa mig en ny och mina krav är höga, måste vara Unihoc, rightad, helst curve 1.5, flex 29 och det skulle ju inte skada om den inte vore sådär superful, även fast det är den sista prioriteringen. 
 
Aja, nu ska jag äta och sen kanske jag ska träffa Hanna Balkefors som fyller 20 år idag, stort grattis min fina vän. Så glad att man får spendera din tjugoårsdag med dig! 
 
 
 

Ett fel närmare rätt

Värst vad tiden rullar på! Bara två och en halv vecka kvar till Magaluf och just nu är det mitt sätt att orka med dagarna. Har jobbat i stort sett konstant sen före jul någongång och det börjar tära på krafterna. Både mentalt och fysiskt. Är trött mest hela tiden och finner mig själv alltid sovandes i soffan på eftermiddagarna.

Spenderade natten och gårdagen i Hedesunda för att fira farmor som fyllde år. Passade också på att, efter jobbet, åka upp till mormor i Järbo som också fyllde år på samma dag! Kan avsluta detta korta inlägg med att säga ett stort grattis till min mormor och farmor som igår fyllde år. - Nu tillbaka till soffan/sängen eller vilken sittplats som helst, bara man får lite sömn. ZzzzZZzzzZzZ

RSS 2.0