Onsdag

Hejhej!
.
Har nyss kommit hem från skolan och sitter här och lyssnar på spotify och läser VeckoRevyn. Hade prov idag i biologin och det gick helt okej. Vi skulle träna på runt 75 växter men det kom bara 18 stycken på provet. Tror att jag kommer få 17 poäng eftersom jag faila på lind, Varför blir det så att man klarar allt svårt som man trodde man aldrig skulle klara och sen det enkla det glömmer man bort?
.
Idag ska jag inte göra nånting alls och det ska bli helt underbart! Som jag skrev igårkväll så har jag en sån jävla träningsvärk och kunde knappt ta mig uppför trappen här hemma.
.
Angelica&Sofia ♥ Leksaker = Sant

Sliten

Åhhherrejesus vad jag känner mig otränad (- *Könstigt..?)
Har sån jävla träningsvärk sen igår och sen imorse var det ibg och nyss innebandyträning så mina ben håller snart på att ramla av - jag skojar inte!! + att jag har prov imorgon - kul! Nej nu ska jag gå och lägga mig och göra det jag gillar mäst efter en hel dag - d.v.s gå och lägga mig och läsa.♥
.
Btw ett+ till att Mariette gick vidare ikv!!!

Tisdag

Hejhej!
.
Har kommit hem ganska nyligen från Innebandygym och nu är det lunch och sen skola som gäller. I eftermiddag ska jag åka till Valbo med Angelica och Sofia och sen måste jag plugga växter och seeeeent ikväll är det träning på jernvallen.
.
Det var förmodligen många som såg Idol igår - t.o.m jag (fast på tv4.se såklart). Superbra att Calle och Jon gick vidare - mina två favoriter. Nu hoppas jag att juryn tar med antingen Nicklas Hocker eller Eddie Razas. Men hur snygg och bra var inte Eddie igår när han sjöng en utav mina älsklingslåtar... Man In The Mirror! Nu måste jag fixa käk, puss♥
.

ÅÅÅÅÅH (?!)

Godkväll!
.
Är helt slut i kroppen efter en halv timmes fys med både styrka och snabbhet och sen typ en timmes innebandy på det. Känns som att man kommer ha en härlig träningsvärk imorgon. Men detta inlägg handlar inte om min träning men det handlar iaf om sport. Närmare bestämt, Peter "Foppa" Forsberg. Han har nu kommit till Sverige igen och spelar just nu med Modo och jag vet inte om det är för att jag är ett stort Färjestads fan eller vad det är men jag har aldrig tyckt om den killen. Det står vaaaaaaarje jävla dag i pressen om hans skador, hans "fantastiska" mål och allting. Visst han kanske är bra, men varför måste hans jävla skada i foten (btw) alltid tas upp? Okej han kanske inte kan rå för vad pressen skriver om honom mennnnnåååh blir tokig på allt.
Det står alltid att han ska göra comeback och att han snart är tillbaka i NHL men sen står detta...
.

You're my shining star


Måste helgen alltid gå så fort?

Hejhej!
Sitter i vardagsrummet med... en NY dator. Köpte ju en ny förra veckan men den gick sönder i helgen så då åkte vi och hämta ut en annan. Blev en till HP nu, vilket var väldigt drygt eftersom alla våra HP datorer som vi haft har gått sönder. Så det märket ligger inte riktigt på plus hemma hos familjen Uggla.
Ikväll får man veta vem det blir som får vara med i idol 2009. Blir det Calle eller Piotr? Hoppas verkligen på att Calle går vidare, men det borde han nog göra tycker jag! Men som vanligt kan jag aldrig kolla på idol när det går dirrekt på tv utan jag får ta och kolla på det på tv4.se istället eftersom ikväll är det innebandyträning. Ska även leta fram en rolig bild snart så kommer jag lägga ut den men den lägger jag inte ut förrän nästa helg eftersom då är det nått speciellt som händer... :P
Nej nu ska jag plugga till ett artprov som vi ska ha på Onsdag. Det är runt 80 svenska vanliga arter som ska pluggas in i skallen och vi får la se hur det går, men det blir väl som vanligt att det går in i ena örat och ut genom det andra. SeeYA lovers! ♥

Simply the best

Hejhej!
.
Sitter här hemma helt själv framför datorn i höstmörkret och diggar Felix Västerhamn och sörjer över Färjestad förlusten. Färjestad spelade sin tredje match för säsongen och Linköping stod som motstånd. Min morbror Mattias och mina två kusiner Maja och Alva bor i Linköping och dom är LHC fans allehopa. Fick ett sms av Mattias innan och han sa att han var på väg in för att se matchen i Cloetta Center. Snacka om att jag var avis på han då, han fick se Sveriges bästa ishockeylag live och här satt jag hemma och följde resultatet på Text-tv. Ibland önskar jag att jag bodde i Karlstad så jag kunde se Färjestad mer än 3 gånger per år (då de kommer till Läkerol Arena och möter Brynäs IF)
.
Jag tror att Sveriges nästa stora stjärna heter Felix Västerhamn. Denna 16 åring har en sån fantastiskt unik och bra röst. Här är en av mina favorit låtar:
.
Han skriver, spelar och sjunger sina låtar.

Capitán

Idag åker Karin Sjöberg till Chile i fem veckor. Hon kommer verkligen saknas i laget eftersom hon är en utav de bästa spelarna vi har + att hon tillför så mycket till laget och hon gör en alltid glad. Hon är även vår lagkapten och en av världens underbaraste personer. :) Hoppas du får det bra där borta och kom tillbaka utvilad och taggad för innebandy. Och då karin, när du kommer tillbaka ut på innebandyplan, då gör förmodligen jag det också!
.

´Kom igen nu Sverige, rösta fram Calle till Idol 2009



Sitter hemma hos hanna nu och lyssnar inte på killen ovan utan vi/jag sitter och diggar Felix Västerholm som nu åkt ur idol. Älskar hans röst, utseende - allt! han är perffaa. Checka in hans Myspace om ni inte gjort det tidigare, där finns b.la. andra låtar som han skrivit. Här finns den sidan iaf: (http://www.myspace.com/felixmusicspace)

Nej nu måste vi snart hem, men nu ikväll efter idol så satt självklart jag, hanna och sofia uppe med mobiltelefonen och ringde en varsin gång på Calle! Hoppas Hoppas Hoppas.

Helg

Hej
Sitter här hemma nu med Hanna och Sofia. Vi kollar på John Tucker must die, brist på annat på tv typ. Idag i skolan var det Boxercise på idrotten. Det var mycket roligare än jag trott och det var även väldigt jobbigt. Men det verkar som det ska bli helt ok och köra det nu i 4 veckor.
.
Nu i helgen händer absolut ingenting. Jag tror att det är första helgen på hur länge som helst som jag inte har något planerat och det känns faktiskt ganska tråkigt. Det kommer bara bli att jag sitter hemma vid datorn/tvn/boken etc. hela helgen. Då tycker jag det är mycket roligare om man har massa saker planerade i förväg. Hanna åker bort denna helg också så man kan ju inte träffa henne :/ Får väll se vad som händer och ta timmarna som dom kommer.
:D
See Yaa! ♥

Nu blire kväller!

Är nu riktigt trött efter en dag i skolan, innebandygym och sen innebandyträning. Ska ta och läsa nu och imorgon blir det skola, boxercise, gym och sen HEEEEEELG. Godnatt!

Idolkväll

Hejhej!
.
Jag var så sjukt trött i skolan idag. Jag höll seriöst på att somna på matten idag och vi ska inte tala om hur det gick på engelska "provet". Fy faan, kändes iaf som det gick helt okej men jag var så trött så jag fick typ hjärnsläpp!
Var efter skolan ner till jernvallen då herrarna spelade första hemmamatchen. Det slutade iaf med 7-3 vinst för dom så det var ju bra. Nu sitter jag och kollar på dagens och gårdagens idol avsnitt. Tänkte sammanfatta lite snabbt vilka som är mina favoriter hittils...
Calle Kristiansson
Erik Grönwall
Jon Sindenius
Felix Västerhamn
Mariette Hansson
Sofie Andreasson
.
Måste även påpeka att det är så himla dåligt att Erik Ljung åkte ut. Var så glad över att han kommit tillbaka och nu har han åkt ut!!!! I mina ögon är han perfekt, som sångare, utseendemässigt, rösten... + ett stort plus till han för han hade nu klippt av håret igen :) haha. Nej nu måste jag sova, imorgon är det skola, ibg, innebandyträning. XOXO
.
Tredje gången gillt Erik? (plz)
-
-
Vill även säga GRATTIS TILL ELIN BJÖRKMAN som fyller 18 år idag :D

skolan

Hej!
.
Ska snart iväg till en långdag i skolan. Jag börjar 09.15 och slutar 16.30. Känns otroligt drygt just nu och jag har även ett prov/test på engelskan. Nej nu ska jag träna lite mer till det. Ikväll spelar herrarna match så då åker jag till jernvallen. Puss♥

Studiedag

Godförmiddag!
.
Är ju som sagt ledig idag och den dagen har hittils börjat såhär: Vakna Med The Voice, frukost, träffa hanna i typ 5 min och sen har jag bara suttit här vid datorn och kollat på Andra Avenyn. Senare idag ska jag och sofia åka till viking och käka lunch men sen måste jag ta tag i pluggandet. Inga fler undanflykter nu Maria nu är det skolböckerna som gäller!
.
Ikväll är det träning. Ska bli väldigt roligt som vanligt men dock är träningen väldigt sen och den slutar 22.15 vilket betyder att man är hemma tidigast 22.30.
.
Nu ska jag ta och fixa iordning mig lite. ♥
.
Är det bara jag som tycker att dessa personer fattas i Andra Avenyn?

Snaijsigt

Lägger även upp dessa videoinlägg som spelades in idag, men nu ska jag sussa hörs imorgon Love YA!
.
.

Heldagsexkursion i Högbo

Hejhej
.
Har nu kommit hem ifrån allting, högbo och coop. Är helt trött i hela kroppen också men det beror nog mest på inventeringen! Jag är så trött nu och kommer inte skriva nå mer utan låter dessa bilder tala för sig själv.
.
Fripps är laddad med Plankton håven och bottmätaren (namnet?)
I Kanoten
Emma och Victoria
Sofie och Angelica
Erik, Emma, Emma och Victoria gör lite artbestämning
Vid lunchen: Fripps och Ankiii
I trollskogen...
Insatta blondiner?
.
Det var allt ifrån mig för ikväll. Imorgon är det studiedag och då gäller bara en sak - Plugga!

Kungligt!


Ska snart iväg till COOP Extra för en fem timmars inventering. Idag var jag och hela NV08 i Högbo, skriver om den dan och lägger in bilder imorgon eftersom vi slutar halv 11 ikväll. ♥

Förresten, Elitserien börjar ju ikväll - LOVE IT. Färjestad BK möter Skellefteå i säsongens första match.

DM

Hejhej!

Skriver lite snabbt nu medan det är reklam på ensam mamma söker. DM gick superbra, vi vann 2 och förlorade en som vi egentligen skulle ha vunnit. Vann gruppen gjorde vi och vi slog det lag som förra året vann div.2 och som de flesta vet så förlorade vi div.2 förra året. Den matchen som var mot valbo var helt sjuuuk. Vi ledde först med 2-0 men sen gjorde dom 2-3 och jag blev skitnervös eftersom jag visste att endast oavgjord eller vinst räckte för att vi skulle kunna gå vidare. Med ett par minuter kvar stänkte Emma Lingvall in 3-3 och jublet steg. När klockan stod på 19.00 i sista perioden gjorde Hanna 4-3 efter en fin passning av Maja Klinga. Ett plus till hela laget - SKITBRA spelat!!!
.
Nu börjar Ensam Mamma Söker igen, imorgon blir det Högbo med skolan och sen inventering på COOP Extra
.
I Sekretariatet satt frida, sofia, majsan och ankan
Malin Öberg var jääääääääkligt svår att få kort på, detta var det bästa jag kunde få fram!

Lördagsmys på G

Hallåå

Sitter i vardagsrummet nu framför en ny Laptop som vi åkte och köpte idag eftersom den andra går sönder hela tiden. Så nu har vi två eller tre kanske man ska säga. Idag var första gången jag var inne på Media Markt i valbo också och jag har bara en sak jag kan säga om den affären - GIGANTISK!

Nu ikväll ska jag, Hanna och Sofia hitta på något roligt. Blir förmodligen en film eller nått! Imorgon är det DM hela dagen och sen när jag kommer hem så måste jag sitta med näsan i skolböckerna hela tiden eftersom jag som vanligt inte passar på att göra skolarbete när jag har tid. Nu ska jag äta, peace.
Flum* på Hannas tak
Nya datorn till vänster och mami och papi köpte även en skärm till!

Flickan som lekte med elden

Filmen igår var lite läskig, lite sorglig och jäkligt bra. Lisbeth Salander måste vara jordklotets tuffaste och coolaste människa. Rekommenderar alla att se både Män Som Hatar Kvinnor och Flickan Som Lekte Med Elden. Det händer väldigt mycket i dessa filmer och det är väldigt många personer inblandade så egentligen måste man nog se den mer än en gång för att fatta allt men ja överlag så fick den nog 4½ + av mig. 

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Måste nog plugga lite eftersom jag ska vara på Träffen hela dan imorgon då vi spelar dm. Årets motstånd blev Strömsbro, Hofors och Valbo. Tre väldigt tuffa lag och det kommer nog bli svårt att försöka ta sig vidare men jag hoppas att vi ger allt och kämpar för varrandra för isf kan vi slå många lag!


Godnatt

Hejhej!
.
Är skittrött nu och sitter i min säng med typ halvöppna ögon. Gick upp 6 imorse för man skulle ju till skolan 08.05. Nu ikväll har jag angelica hanna sofia och rebecca gått på Flickan Som Lekte Med Elden. Den var riktigt bra, skriver mer imorgon nu ska jag kolla på idol! Godnatt.


Drömkillen

'ååh har nyss kollat på idol och den som jag hade som favorit i slutaudition Erik Ljung var tillbaka. Killen är supersöt, superduktig på att sjunga och ett stort plus är att han är VÄRMLÄNNING!!! :D Älskar värmland-karlstad-färjestad.. Måste säga att en klippning kanske är dax att ordna. Han var sååå himla snygg förra året och nu hade han så långt hår men sångmässigt så är han fortfarande BÄST. Absolut min favorit i år igen!!!
.
Här är Erik Ljungs audition för ett år sedan och nu!

Maria om: skolan, träningar och underbara fredagar!

Hallå!
.
Jobbig dag idag alltså! Först var det skolan som kändes hur seg som helst. Hade bara tre lektioner men det kändes som om dom höll på i tuusen timmar [eller där kanske jag överdrev lite... :)] Efter skolan stack jag och angelica andersson ner till badhuset och gymmade. Måste ju göra min rehab på gym nuförtiden så ska försöka hinna klämma in tre träningar extra varje vecka + att skolan börjar bli jobbig nu. Klockan 15.00 började innebandygym och om två timmar blir det innebandyträning. Verkligen en jobbig dag men jag ser nu fram emot morgondagen, fredag är verkligen veckans bästa dag - har alltid varit och kommer alltid att vara! Många brukar ju tycka lördagar är bäst men som barn blev jag "uppfostrad" med fredagsgodis ist för lördagsgodis, det är oftast bättre tv-program på fredagar, man har en hel helg framför sig + att snart börjar serien så då börjar snart regelbundna matcher som spelas på helgerna.
.
Förresten, det här är en grej jag har tänkt på, varför har man inte helg Fredag,Lördag och söndag? Då blir det mer jämnlikt lixom. 4 dagar i skolan och 3 dagar lediga! :) hahah jag tycker det skulle vara en suverrän ide, kanske ska föreslå den iden för Jan Björklund?
Menmen, man får väll vara nöjd med två dagar lediga ist för en som det var när dinosaurierna strövade omkring.
Nej nu ska jag ta och göra annat, imorgon blir det förresten "Flickan Som Lekte Med Elden" på bio med Hannnzie, Ankan, Lotten och Rebecca! Peace gorgeous♥

Kan man göra annat än att älska dom...(?)

Hallåå!
.
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Onsdagar är ju den dag jag går längst i skolan och inte har någon träning. Det innebär då att den fritid man har går åt till att slappa. Har träffat Hanna nyligen då vi kikade på Idol. Tycker att programmet är sååå bra just nu. En stor förbättring från två-fyra årsedan då det var den gamla juryn. Anders Bagge är ju helt gudomlig, hans kommentarer, hans hundlika utseende och hans kramar! - älskar allt med den killen! Laila och Andreas är också superbra och tillsammans bildar dom en supertrio som sätter alla rätta beslut. Nej nu ska jag kolla på en film och sen imorgon blir det skola, gym, innebandygym och tillsist innebandyträning. Peace lovely♥
.

Träning

Hejhej!
Efter skolan idag, eller jag hade bara en lektion idag så vet inte om man ska kalla det en riktig skoldag, så åkte jag en stund till gävle. Hittade inte så mycket bara ett linne från Gina Tricot, 2 par örhängen och armband. Snart ska jag iväg till Jernvallen för träning och efter den blir det att se på idol på tv4.se.

Getingar i mitten av september?

Godkväll!
.
Denna dag har bestått av skola, gym och till sist träning. Men emellan allting så hände en ganska rolig, hemsk och ond händelse...
hahahah, det började med att jag, hanna och sofia satt i vårat vardagsrum och kollade på TV. Plötsligt stack det till i höften/rumpan typ. Jag började skrika att jag blivit biten och drog snabbt av mig byxorna och såg ett stort eller GIGANTISKT (kanske man ska säga) rött märke och på soffan låg en döende geting. Den där lilla skiten har gett mig ett märke med diametern 4 cm kanske! Ont gjorde det också men det var även väldigt roligt :)
.
Imorgon har jag först IBG och sen har jag bara en lektion i skolan - matte. Slutar runt halv2 ungefär och funderar på att dra in till valbo en stund fast jag vet inte riktigt än hur det blir. Nu kan ni ju bara gissa vad som händer imorgonkväll... och förmodligen gissade ni rätt - Träning. Vi ska även bli plåtade för Annonsbladet imorgon. Nej nu ska jag ta och läsa lite för att sedan gå upp typ halv 7 imorgon. Peace lovely!

Sportnik cup

Hej!
Helgen har varit fylld med glädje, skratt, lycka, sorg och mycket mer. Cupen började dåligt för Astons damlag. Vi mötte Ankarsvik och åkte på torsk med 4-0 och det var inte riktigt den start vi hade hoppats på. På Lördag morgon spelades den andra matchen och motståndet var då KAIS Mora lag 1. Dom var bra och även vi. Spelmässigt sätt var dom bättre än oss men vi kämpade hårt och gav aldrig upp. Det slutade i alla fall med en förlust med 4-2. Egentligen kan jag skylla på mycket, domarna sög verkligen, vi hade otur, saknade spelare m.m men det finns egentligen bara en anledning... dom var bättre än oss.
Tredje matchen vi spelade var mot IBF Falun. KAIS Mora och Falun är ju nästintill kända för att alltid ha bra lag med i alla åldrar. Till denna match hade två spelare tillkommit till vårat lag och vi spelade bra. Slutet blev riktigt nervöst och spännande men det ledde till att vi vann, med 2-1.
Före den sista matchen visste vi att det redan var kört för oss, det fanns ingen chans att vi kunde gå vidare. Trots det ville vi kämpa för att komma delad tvåa i gruppen och spelade jättebra och kämpade för varandra. Motståndet var Hofors som vi mött så många gånger förut. Vi vann med 2-0 och fick då lika mycket poäng som tvåan i serien. Men eftersom vi förlorat mot både Ankarsvik och Mora så blev det inte vår tur att lira slutspel idag.
.
Vill tacka alla underbara människor i laget för en kul helg och nu laddar vi om inför DM om en vecka.
.
.
Idag åkte Malin och Jenny Öberg, Emma Lingvall, Sophia Lundmark och jag tillbaka till Falun för att se när herrarna spelade Semifinal. De spelade väldigt bra och ledde under hela matchen men när klockan stod på 18.30 i sista perioden så kviterade Södertälje och förlängning väntade. Efter fem minuters förlängning stod det fortfarande 2-2 och det blev då straffar. Aston satt ingen och södertälje satt en så det blev en delad tredje plats för IBK Astons herrlag denna helg!

Another lover's gone

Hittade nyss en trailer på Robin Bengtssons nya singel, den släpps den 23 september och om ni vill höra hela låten får ni gå in på tv4.se/idol :) Enjoy it people
.

This heart, it beats, beats for only you

Hejhej!
.
Har ganska nyligen kommit hem från skolan. Fredagarna är ju ganska lagomt långa tycker jag för vi börjar 08.05 och slutar 14.25. Idag ska vi på sportnik cup till Falun. Har en match ikväll och sen åker vi hem för att sedan imorgon bitti åka tillbaka till Lugnet. Om vi har tur så blir det även spel på söndag då det är finaler etc.
.
Det ska bli riktigt kul i helgen men jag önskade bara att jag fick spela. Eftersom jag vet att jag inte kommer få spela på länge så har jag ställt in mig på den tanken och försöker blockera alla känslor när jag kollar på innebandy. Men eftersom det här är någonting jag älskar att göra så blir jag alltid sugen. Nu får jag ju iaf träna innebandy (dock inte spela match) så då får jag utöva den sport jag nu spelat i tio år. Känns inte så kul att få börja tioårsjubileumet på sidan men just nu lever jag på hoppet och lyckan den dagen jag kliver ut på innebandyplan igen i blåsvarta kläder!
.
Det här var nog allt ifrån mig för idag. Vet inte om jag orkar blogga när jag kommer hem sent ikväll men annars blir det väl förmodligen på Lördag men annars på söndag. Ha en bra helg lovers!

"Det där är Peter Skit-Jihde som gjort det där"

Hejhej!
.
Får ursäkta alla idol klipp som jag lägger ut men det är det programmet som ligger på plats nummer ett i mitt liv just nu. De som känner mig väl och kanske läst min blogg ett tag vet att jag älskar förra årets idol deltagare Robin Bengtsson. Jag blev så lycklig när han kom in ikväll - älskar killen! Här kommer han eller hon iaf, enjoy ♥
.
.
Har tränat ikväll och nu har jag bara duschat och precis sett klart idol. Blev lite irreterad ikväll på "Darin kopian" som inte alls var lika snygg och verkligen INTE lika duktig på att sjunga som Darin. Dåligt självförtroende killen hade då, skröt om att han kunde bli en flickidol när han för det första sjöng katastrofalt dåligt och för det andra så var han verkligen inte SNYYYGGG!!!!
.
Nu blir det läsa och sen godnatt för mig, imorgon skola sen Sportnik Cup med laget :D See ya!

hahaa

Gårdagens favoriter på idol blev dessa grabbar. Så jävla skoj!!! :D
Nu ska jag dra hem till hanna och sen blir det träning ikväll. Peace

090909

Hallå där!
Idag har det inte hänt så mycket. Var i skolan och måste även tillägga att jag och frida vann en tävling på svenskan - Well done us!
Ikväll blir det fotboll och Idol såklart, men annars händer inget speciellt. Säger det här varje dag men jag måste plugga. Det är inte för att vi ska ha prov eller läxa eller nånting. Det är egentligen inte heller för att jag inte jobbar på lektionerna utan det är för att vi jobbar såååååå snabbt i matten nu. Ska ju hinna med både Matte C och D nu i tvåan och det leder till att vi ska jobba så himlans snabbt. Jag måste egentligen ta hem och jobba varje dag men jag brukar alltid ta det värsta på helgerna (som vanligt, skjuter upp plugget). Men denna helg åker vi till Falun och spelar cup så då finns det ingen tid till matte. Men nu ska jag käka. Heja sverige ikv! Peace

Idol

Har nyss kollat på Idol på webben. Detta blev min favorit... Enjoy ♥
Nu ska jag läsa/sova, godnatt!

Tisdagar

Hejhej!
Denna dag och de flesta tisdagar framöver kommer se i stort sett likadana ut. Varje tisdag kommer jag att ha Innebandygym på morgonen och sen träning med laget på kvällen. Men för att krydda det lite extra denna tisdag så var jag och angelica och tränade/hade test på Jernvallen Multicenter. Mycket tid som går åt, men när man gör saker man älskar så är det värt det!
.
Efter de två träningar jag redan bockat av på min lista så åkte jag hem till Angelica och käkade och kollade på One Tree Hill. Nu ska jag inte göra så mycket. Måste egentligen jobba matte men ni vet hur bra jag är på att skjuta upp på saker!!!
.
Idag har tre program säsongspremiär och jag vill egentligen se alla men kommer inte att kunna det eftersom jag har träning. Jaja, nu börjar Springer, så ska ta och kolla på det så hörs vi igen imorgon! Peace
Kommer det att finnas någon så bra som Robin Bengtsson ikväll på Idol? -- Njaae tror inte det! :)
Blir att se på repriserna på Andra Avenyn, Idol och Wipeout...

Hela världen är så underbar

Städade mitt rum igår. Innan känns det alltid hur jobbigt som helst men sen när man tar tag i problemen och allt är klart så känns det hur skönt som helst. Passade även på att göra lite skolarbete igårkväll och gud så skönt det kändes att få gå och lägga sig sen. Nu ska jag kolla på Project Runway,, peace!
Före:


Efter:


Kolla skillnaden på vädret i fönstret !!! :))

Uppdatering från lördagen

Har nyss kommit hem från skolan. För övrigt idag ska jag bara träna annars inget speciellt. Imorgon är det först IBG, sen rehabtest hos Ola Rehn och sen en lektion i skolan. Imorgonkväll är det träning igen! Jajustia ska lägga ut bilder på hur fint mitt rum blev när jag städade det också. Så en uppdatering kommer om nån timme kanske :)) Peace

All the lights that lead us there are blinding

Hejhej!
Igår kom släkten hit och firade mamma som fyllde 40 i tisdags. Hon fick en Soda Stream av mig, sofia och brorsan och annars fick hon b.la. en digitalkamera, en cykel, 160 dollar och en spahelg typ. Sofia och jag satt vid barnbordet typ hela kvällen och myste med mina söta kusiner Pom och Maja
.
Idag åkte jag in till Valbo med Hanna. Jag köpte inte så mycket bara torrschampo och en MJ t-shirt. Nu MÅÅÅÅSTE jag städa mitt rum. Fick lite kritik från morbröderna igår för att det var så stökigt :) Sen måste jag även plugga, måste verkligen ta tag i allt nu... Jag skjuter alltid fram allt tråkigt och hittar ist på bara roliga saker. Jaja, ska försöka bättra mig i allt nu känns det som, skolan, träningen och allt annat som styr mitt liv!
.
Maja, Mamma, Maria
Magnus & Markus
Mattias, Pappa, Magnus och morfar
Maja Maria
Sofia
Kusinerna Pom, Sofia, Maja och jag

Gammal klassiker

Hallå där!
Igår vart det ganska lugnt. Gick i skolan och cyklade sedan hem till Hanna med en hemmakväll godispåse i handen. Vi såg på Rännstensungar. Den filmen fick jag av Amanda tror jag för typ tio år sedan. Då var det mín favoritfilm och vi såg på den väldigt ofta. Den gick sönder för många år sen så därför har vi inte sett den igen men nu fanns den på hemmakväll. Den är så bra, så sorglig och så glad.
Igårkväll började jag känna mig väldigt dålig. Först vart jag alldeles kall och låg i soffan med två filtar på mig men sen blev det tvärtom. Då blev jag kokhet och satt och svettades i t-shirt. Hostade gjorde jag också och förkylningen var också med och besvärade. Gick iaf till hanna igen och kollade på Hata Göteborg. När den var klar och jag skulle gå hem så mådde jag inte toppen kanske men mycket mycket bättre. Sedär, kanske vänner och mys är det bästa botemedlet mot förkylning?

Idag ska jag inte göra så mycket. Jag måste som vanligt städa mitt rum, plugga och massa annat tråkigt men dom planerna lägger jag åt sidan och skjuter upp det så fint tills imorgon. Ist så kommer ikväll släkten hit och firar Mami som fyllde 40 i tisdags. Det blír mormor, morfar, farmor, farfar, morbror magnus och hans fru maria och min treåriga kusin pom, morbror markus, morbror mattias och min 11-åriga kusin Maja. Ska bli väldigt skoj och då ska jag nog premiäranvända min tunika som jag köpte på Vero Moda förra veckan.
Appropå kläder så har min jacka och väska kommit som jag beställde från H&M och Ellos. - Me like ! Nu ska jag inte köpa så jättemycket mer utan mest spara de pengar jag har kvar.
Ska fixa iordning mig lite nu och måste väll ta och städa mitt rum snart men vi får la se hur det blir med det. Peace


Remember?

Hejhej!
Har varit hemma från skolan idag eftersom jag är sjuk. Har ont i halsen och är förkyld men det känns lite bättre nu. Kommer gå till skolan imorgon iaf. Så idag har jag bara chillat lite framför tv:n och datorn. Såg på Sex and the City och även lite roliga klipp på youtube.
Snart börjar ju idol och jag brukar alltid säga samma sak varje år : "det där ska inte jag kolla på igen". Men hur slutar det? Jo med att jag sitter varje kväll och ser nästan varenda avsnitt. Så för att bli lite peppad inför starten så lägger jag ut mina topp tre favorit klipp från Idol.

Peace♥

Heldagsexkursion till ockelbo med NV08

Har nyss kommit hem efter en heldag i ockelbo. Från 09.00 till 15.00 var vi där med skolan och sen nu ikväll har vi spelat innebandymatch i samma lilla samhälle. Dagen i ockelbo med skolan var intressant och vi såg även någonting riktigt häftigt... :) Matchen ikväll slutade som dom andra med vinst och det var nu siffrorna 3-8 som stod på tavlan. Känns riktigt bra hittils, tre spelade matcher och tre vinster!!! Nu ska jag inte skriva mer utan låta bilderna tala för sig själv.
När vi kom till ockelbo runt 09.00 så hade en björn nyligen skjutits och vi fick då tillfället att se den. Väldigt häftig syn och han såg väldigt gullig ut. Måste säga att björnar är som stora nallebjörnar (iaf när dom är döda).
Björntass
Björnen var runt 4 år gammal och pinnen i munnen hade dom för att man skulle se tänderna typ...
Vi fortsatte sedan förmiddan med att kolla på när en skördare högg ner träd och då var vi tvungen att korsa en bäck...
Vår duktiga Biologi/Kemi lärare Erik Troeng korsar bäcken
Frida verkar lite fascinerad av en tall
När vi var tillbaka till det ställe där Älgparken låg så fanns det en Bowlingbana gjord i trä
I älgparken fick vi chansen att se dessa älgar ganska nära vägen
Berguvarna ville gömma sig lite, syns kanske inte att det är sveriges största uggleart.
Imorgon blir det skola igen och sen på kvällen har vi träning. Känns väldigt segt nu men nu ska jag iaf ta och njuta av min bok. Känner att jag bara blir sjukare och sjukare för varje dag som går. Nu har jag både ont i halsen och känner mig väldigt varm. Får se hur jag känner mig imorgon men just nu lutar det väll åt att jag tar en Ipren och pinar mig igenom en till skoldag. Peace

.


RSS 2.0