I don't believe in God but if there was one.. I'm sure it would be you

Finns nog ingen, utanför min familj, som jag ser upp till mer än den här mannen. Håkan Loob!

Har fortfarande rekordet på mest gjorda poäng någonsin under Elitserien, 76 poäng - på 36 matcher. Trots att de nu spelar 55 matcher så är Loobs rekord ifrån säsongen 82/83 fortfarande intakt. Killen har vunnit typ allt och han har framförallt vunnit en stor respekt hos alla Färjestadare. Just nu klubbdirektör i Färjestad BK - och min största idol. Ska bli otroligt spännande att se killen i Mästarnas Mästare nu under våren, för mig är du verkligen Mästarnas Mästare.

“It is only our bad temper that we put down to being tired or worried or hungry; we put our good temper down to ourselves”

Efter en heldag springandes i trappor, till en timme på gymmet med massa löpning, benstyrka och armstyrka så var min kropp helt slut ikväll på innebandyträningen. Benen verkade inte riktigt vilja gå framåt, men det kommer nya träningar, och nya ben... förhoppningsvis. Haha. Ingen vinst blev det för Färjestad heller men av det jag hörde så gjorde de ändå en väldigt bra match och vinner skottstatistiken med 14-27,... men förlorar dock matchen med 2-0. Ser det inte som ett steg bakåt - men inte som ett steg framåt heller. Målskyttet måste lossna om det ska bli nå kvartsfinaler-semifinaler och förhoppningsvis finaler i vår!

På bussen


Påväg hem från jobbet nu. Det blev en rätt så jobbig dag på grund av mycket post men när man väl kom ut så var det ändå helt okej.

Sitter just nu på 41'an påväg hem. Äta-träna-duscha-sova-jobba står på schemat.

Idag bjöds det på semlor i fikarummet. Årets första!
image description

For everything you have missed, you have gained something else; And for everything you gain, you lose something else. It is about your outlook towards life. You can either regret or rejoice.

Hej igen!

Jag har nyss kommit hem ifrån gymmet med Alexandra. Vi var där i ungefär en timme,.. men det var rätt så mycket folk så man fick vara glad att man äntligen kom åt löpbanden efter typ 10 minuters väntan. Nu hade jag faktiskt tänkt att ladda om inför nästa träning som börjar 21.30. Då är det innebandyträning igen, riktigt roligt!

Om 35 minuter är det nedsläpp för Färjestad som ikväll möter Skellefteå på bortaplan... 3'e raka? - Let's just hope for it. ♥

Färjestads, förmodligen, viktigaste kugge just nu - Jonas Frögren.

Tisdag

Jobb avklarat - det gick bra idag. Först in! Riktigt härligt. Nu blir det en dryg timma på gymmet med Alexa.

Fysträning avklarad!

Veckans i stort sett bästa stund är kommen - stunden efter ett hårt löp- och fyspass med laget. Jag säger det, det tur att man har så goa tjejer att göra det med, allt blir så mycket lättare och roligare då!

Imorgon ska jag och Sofia in och jobba igen. Jag hoppas på att det blir lite varmare tills dess för nu var det riktigt kallt ute och ska man sitta på en postmoppe i 3-4 timmar så är det inte så jätteskönt om det är -10° ute. Efter jobbet blir det nog ett pass på gymmet med Alexandra och därefter innebandyträning på Jernvallen.




You are the creater of your own destiny

Trött idag, men det ska det bli ändring på. Fysträning om två timmar!

PW

Nyss kommit hem ifrån 1½ timmes promenad med Angelica.. nu återgår jag till Vänner.

Måndag

Hallå!
Det blev en hel del Vänner-avsnitt både igårkväll och imorse. Riktigt beroendeframkallande - och riktigt bra! Nu ska jag precis iväg på en promenad med Angelica.

Amazed

En helt lagom avslutning på den här helgen, fika på Waynes med mina underbara vänner som jag inte kan överleva en dag utan.
Nu hade jag tänkt köra på ett Vänner-maraton, man kan aldrig få nog av den serien!

Världens bästa sporthelg

Alfapet+fika-eftermiddag med Hanna, Sofia och Viktor. Kvällen kommer nog att spenderas med mina kickor.
Färjestad vann idag också så helgen har verkligen gått min väg resultatmässigt. Jämför man med både förra och förr-förra helgen så är det som natt och dag. Då förlorade vi, Aston herr och Färjestad. Den här helgen spelade vi oavgjort, Aston herr vann och Färjestad vann både i fredags och idag. Sport är bra underbart ibland det!

I ord

Här nedanför hittar ni massa bilder ifrån gårdagskvällen då Frida firades. Gårdagen var verkligen en dag fylld med så mycket känslor. Lycka när man vaknade upp med tanken på Färjestads underbara vinst i fredags, nervositet och lite smått rädsla över att möta Borlänges "biffar" till innebandyspelare (alla 1-3 huvuden längre än en själv känns det som) och sedan tillbaka till lycka igen efter matchen eftersom det blev oavgjort mot Borlänge, som med vinst mot oss skulle ha gått upp i serieledning. Efter matchen blev det verkligen superstressigt, det + förväntansfull inför kvällen + hungrig eftersom man aldrig hade fått tid till att äta något. - + lite alkohol på det. Det var jätteroligt hos Frida, vårat "gäng" blandat med några "nya" gav en härlig mix och stämningen var verkligen på topp. Ute på Lobby möttes vi upp av vår underbart roliga målvakt Sandra! Väldigt kul.

Idag är det riktigt fint väder ute, en långpromenad lockar verkligen... får se hur det blir med den saken. Sitter just nu, spänt, och följer Astons herrar som just nu leder med 5-8 borta mot Storvreta Ungdom... hoppas det går vägen för då kan jag inte beskriva helgen med annat ord än perfektion.

Skruvar ner tempot lite såhär dagen efter: majsens softisar

You are as young as your faith, as old as your doubt, as young as your self-confidence, as old as your fear, as young as your hope, as old as your despair.

Fridas tacotårta
Birthdaygirl

Stressad

Sminkad och klar + att humöret är på topp eftersom vi spelade oavgjort mot Borlänge idag.. Kändes precis som en vinst. Otroligt skönt att få göra avgörande kvitteringen 4-4 också. Nu ska det firas, vi hörs imorgon ♥

Gameday

Borlänge står för motståndet idag och matchen utspelas i just Borlänge. Därefter blir det snabba ryck då vi ska vara hos Frida vid 18.30 och fira henne. Käk, förfest och sedan lobby. Kommer nog bli en kanonkväll! - Men nu, ladda inför match!

"Solen skiner över Karlstad - och vi med den"

I höstas när Färjestad inte tog en trepoängare på 11 matcher så var ju allt väldigt mörkt, men i den 12e matchen, då Frögren gjorde comeback ifrån en skada - då vände det. Och så förblev det... fram tills januari typ. Nu hade Färjestad förlorat 6 raka matchen, men ikväll, den sjunde matchen så var Frögren återigen tillbaka efter en ny skada och vad händer då??? - Jo de vinner och bryter en hemsk trend. Finns ingen lyckligare än mig just nu, har aldrig sett ett lag så bra som Färjestad var i andra perioden, vänder en 0-1 underledning till en 3-1 ledning! Sjukt skönt, nu ser vi till att morgondagens resultat blir lika bra som kvällens.

Frögren-effekten går inte av för hackor

En timme på gymmet avklarat

Händelserik fredag. Har hittills hunnit med att klippa&slinga håret, tagit en PW, varit på stan, fikat och spelat alfapet med hanna, skjutsat daniel och tillsist gymmat tillsammans med Alexa. Vi passade båda på att köpa gymkort nu också för tre månader framåt.
Nu väntas en fin familjemiddag (utan pappa som åkt till Åre med jobbet över helgen) och därefter hockey. Färjestad - Luleå ikväll och med Frögren tillbaka får det inte bli annat än vinst.

Sen är det bara att ladda inför morgondagen... först match sen ska frida firas!

Alfapet+fika med Hanna idag... det såg mörkt ut för min del: 

Nytt

Blev en snabbis på stan med mamma också på eftermiddagen innan jag åkte hem till Hanna för chokladbollsfika och alfapetspelande. Köpte det här på stan:

Mascara ifrån Make Up Store, Primer ifrån Lumene
inte alls fake... haha men är det party imorgon så är det
och när man köpte produkter för över typ 500:- så fick man det här kittet som en gåva... gratis är gott!
Mascara, läppstift, parfym och ansiktsvatten typ.
Nu ska jag ner på stan en snabbis med bror min och därefter blir det iväg till gymmet med alexa!

PW

Tog nyss en powerwalk och om en stund ska jag träffa Hanna och därefter gymma med sexi-lexi!

New things... and new hair

Har ju sagt att jag ska lägga upp bilder på det jag köpte i onsdags så här kommer det.. Har också varit och slingat och klippt mig nu på morgonen hos Malin och som vanligt blev jag väldigt väldigt nöjd. Blir varje gång lite ljusare, lite kortare - och alltid mycket fräschare. Bild på det kommer också med här.

Rea inne på Make Up Store. Köpte ett lila nagellack och ett serum som man har i ansiktet.
Örhängen ifrån MQ
Ring ifrån Gina Tricot
Dubbelring ifrån MQ
As you can see... lite kortare och lite ljusare (:

Efter träning...

Träningen är nu avklarad och nu väntas en skön sömn. Imorgonbitti, vid 08.00 ska jag till Malin på Trollungen för att klippa och slinga mitt hår. Känns som att man behöver en liten förändring nu,. Vill ju dock försöka spara ut håret lite men i och med att jag plattar det minst en gång per dag så behövs det trimmas ibland... + att jag alltid gillar resultatet när jag gör det hos malin. Vi hörs väl efter det tror jag! Godnatt ♥


Galet bra låt + video


Annorlunda postisdag

Hemma ifrån jobbet och sitter just nu med en skål gröt framför mig. Blev så sjukt hungrig, vet inte varför, igår åt jag inget fram tills 17.00, idag åt jag både smörgås och lite lunch och ett äpple till och med... men är ändå hungrig nu. Konstigt det där, men nu ska jag inte fortsätta att prata om mina matproblem utan gå över till något annat, nämligen något annorlunda och roligt som hände på jobbet idag!! Sofia skulle egentligen inte jobba idag men det var KRIS med stora bokstäver idag i Tierp så vem får ta en postbil och åka dit? Jo, Sofia, som nog aldrig i hela hennes liv besökt Tierp och skulle nu dela ut post där. Det verkar i alla fall som att det har gått hyfstat, hon fick en GPS, karta och personlig vägbeskrivning fram till posten så dit vet jag att hon hittade i alla fall!

Nu är jag ruskigt trött men det måste det bli ändring på för om någon timme är det löp&innebandyträning.

Tidsinställt

Godmorgon!

Just nu borde jag börja jobba,.. men skrev det här inlägget igårkväll så att det blev något intressant här på bloggen idag! Kommer väl komma hem strax efter fem så nästa inlägg beräknas väl att komma in ungefär då. - Om man är tillräckligt pigg för't.

Hoppas ni har en bra dag... jag ska försöka ha detsamma! (:


Tung Onsdag

Förlåt för uruselt bloggande idag, verkligen zero! Men här kommer en förklaring:

09.45 imorse blir jag väckt av Pär och en timme senare är jag inne på Posten i Gävle. Därefter jobb till 16.00. När jag slutat så träffade jag tjejerna inne i Gävle där vi kollade lite på present + att jag fick med mig lite eget hem också. Bland annat en ring, ett par örhängen och lite smått från Make Up Store - som vanligt. Kan visa er på fredag, har ju lovat att visa det jag köpte sist också men det har bara inte blivit av. Får ta och ta tag i sånt då. Kvällen har spenderats tillsammans med mina fina tjejer då vi först käkade och sedan såg på film tillsammans. Nu, 14 timmar efter att jag lämnade huset så har jag äntligen kommit hem och har för första gången på dagen fått sitta vid en dator - därav inget bloggande.

Morgondagen innebär jobb igen och därefter träning. Känns lite jobbigt eftersom jag är så galet trött just nu, inte bara i kroppen utan psykiskt också. Har haft en tung dag, hann varken käka frukost eller lunch, käkade för första gången på dagen vid 17.00 ungefär. Och det kändes. När jag mötte upp tjejerna i gallerian i Gävle så bara brast det. Skyller väl på något så lätt som blodsockerfall. Nu är det bättre i alla fall, har ätit och mår bra. Är dock väldigt trött så därför blir det sängen nu, tack för att ni läste - hoppas ni haft en bra dag! ♥

Efter att man varken hunnit med lunch eller frukost så var det helt okej med Lasagne i Nian vid 5-snåret. 
Såhär tokig såg jag ut idag

"Some people say that hockey is a matter of life and death, I don't like that attitude. I can assure you, it's much more important than that.

Kom hem från träningen nu, en träning som gick helt ok! När man kommer hem får man se att det blev ännu en förlust för Färjestad. 6e raka... men man är väl van efter starten på säsongen då de inte fick en trepoängare på 11 matcher. Men på något sätt känns det ändå jobbigare nu, även fast man varit med om det förut. Nu är det så mycket närmare "målet" och då har man inte råd att ha sånna här perioder. Varje förlust förstör och gör chansen att hamna högt upp i tabellen ännu sämre. Jag vet inte vad jag ska göra, orkar man älska något som ändå - på ett sätt - förstör en så mycket? Visst, de fick en poäng nu också, men en poäng är ingenting i den här tabellen. För att säkra slutspelsplats krävs det vinster och framförallt trepoängare!

Hockeytisdag

Ser på Djurgården-Färjestad just nu och ikväll måste det bli vinst, kan inte bli något annat. Som Leif Carlsson sa -Fem får räcka! Och med fem menar jag raka förluster. 0-0 hittills i alla fall. Om ett tag är det innebandyträning som vanligt.

Sällskapsresan

Ogillar Petra Mede men på guldbaggegalen igår så visades det här humorklippet och min uppfattning om tjejen ändrades... för stunden i alla fall. Sjukt roligt:

Blir långt att åka till Fridas 19 årsfest


Bilden ovan ser ju helt normal ut,.. men vad visas om man vill ha vägbeskrivning? ...
6 timmar och 52 minuter, blir svårt att ta sig tillbaka för en utgång på Lobby på natten... eller? (:

Through my rise and fall

Blir inge skidor idag tyvärr så får underhålla mig på annat sätt...

“Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You."

Idag fyller lilla söta Frida 19 år. Tjejen som i stort sett alltid är glad, som alltid kommer med ett leende. Jag hoppas att du får en jättebra födelsedag för på lördag då ska du verkligen firas - och det är stort.

Tack för alla fina stunder vi upplevt tillsammans, tack för de kommande upplevelser vi ska dela. Tack för att jag får ha just dig som min vän, tack för att just du är du!

Återigen, och avslutningsvis, vill jag ge dig ett riktigt stort grattis Frida Andersson! ♥

Motivation

Helt slut nu - men åh så skönt det känns! Sammanlagt 2½h träning, jag hoppas på träningsvärk imorgon.

Fys

Dax för träning nummer 2, vi hörs efter det!

take hold of life

Nyss kommit hem efter först en timme på gymmet tillsammans med Julia och Angelica. Därefter blev det en liten promenad hem till Angelica där hon bjöd på Viking sallad, riktigt snällt! Efter någon timmes snack blev det tillsist en promenad hem till Vallhov. Nu är det bara att ladda om kroppen inför kvällens löp och fysträning. Imorgon blir också en spännande dag... har hittills planerat in att åka längdskidor med Angelica och Julia. Jag är nog Sveriges sämsta längdskidåkare.


Fika på waynes

Kvällen igår var helt perfekt. 2½ timmar snack och bara mys på Waynes här i Sandviken. Blev att vi satt kvar till stängning i och med allt vi hade att prata om - som vanligt. Mycket om den kommande framtiden men sen gled vi även in på snack inför ens 20 årsdag och hur man ska fira det. Helt sjukt tycker jag det låter att jag ska fylla 20 år i år. Lämna tonårstiden bakom mig och bli vuxen på riktigt. Över den tanken får jag panik, jag vill fortsätta att vara, inte ett barn - men en tonåring tror jag, och inte behöva känna pressen över "när ska hon flytta hemifrån egentligen" eller "borde inte hon börja plugga nu". Jag trivs så bra med mitt liv som det är, jag älskar Sandviken, hur litet det är och att det gör att jag hittar i stort sett överallt, jag älskar mina vänner som nästan alla just nu bor i Sandviken, jag älskar innebandyn och jag älskar att bo i villan på ekostigen. Folk säger alltid till mig, men ja innebandy och vänner finns ju i andra städer också, om du börjar plugga. Men jag vill inte det, jag vill inte ha andra vänner, vill inte spela i ett annat lag, för det jag har är så perfekt som det är!
Nu blir det grötfrukost och därefter gym tillsammans med julia och angelica. Härlig start på dagen!

Till Waynes för en fika med mina kickor


Bangarang

Bjuder på mer musik idag. En härlig blandning jag gjorde för några timmar sedan, en blandning av det bästa, mest nytt från och med hösten 2011. Lite före också. Här är listan, mariaa-12.

Förövrigt idag så händer det inte mycket,... klockan går framåt men man gör liksom inte riktigt något. Kollar facebook, tar en dusch, kollar facebook, äter mat, kollar facebook o.s.v. Väldigt lugn söndag. Tror dock att jag ska träffa tjejerna ikväll. Väldigt välbehövligt, ni är de som får vardagen (och helgen) att bli bra - bättre - bäst!


First of the Year

Levels radio edit i all ära, men inget blir perfekt utan Skrillex. Avicii – Levels - Skrillex Remix

Fick för två veckor sedan, tror jag, höra den här relativt nya låten på P3: Skrillex – Bangarang - feat. Sirah


Just a ride

Sjukt konstig dag. Det blev 3 förluster. Såg hockey på kvällen och Färjestad var så bra hemma mot Linköping. De spelade bättre än vad de gjort på länge och de ledde välförtjänt med 2-0. Ändå förlorar de med 2-3 i sudden på grund utav... ja jag vet faktiskt inte. De var bättre sett till hela matchen och vann skotten stort. Vet inte vad det är som är fel för Färjestad, Aston dam och Aston herr just nu.. inget verkar funka. Det sägs att tur är något man förtjänar, vad ska vi då göra för att förtjäna det?

Håkan Juholt har avgått idag också som förmodligen ingen utav er har missat. Jag tycker det är lite tråkigt. Jag tyckte om Juholt, han var en bra talare, han var rolig, oerhört folklig, karismatisk (inte snygg-karismatisk, men personlighetsmässigt-karismatisk) och han fick mig väldigt intresserad av den politik han drev. Allt som hände på sidan stör mig faktiskt inte så mycket, visst han gjorde en del misstag - men vem gör inte det? Bara det som visar att man är människa, ingen är perfekt. Tycker att media i stort sett förstorat alla "misstag", som de alltid gjort, och det har lett till mer snack och mindre förtroende. Jag tycker om att skaffa min egen uppfattning om personer, jag tycker inte om att höra vad andra har att säga om personer, jag tycker inte om att läsa om de i en tidning... jag vill uppfatta de på mitt sätt och på så sätt ge alla en chans. Juholt var för mig en ledare, en ledare som kunde driva fram och förespråka sin politik på ett mänskligt sätt. Jag tyckte om att lyssna till vad han hade att säga och jag tycker därför att det är med lite sorg som han måste lämna Socialdemokraterna. Det bästa med Juholt var också att han kunde vara så rolig, på ett sätt som tråkiga politiker oftast inte är, han hade personlighet. Jag förstår ändå att han måste avgå, förstår beslutet partiet måste ta i och med "stormen" som blåst omkring honom under hela hösten. Det förändrar dock inte min syn på Juholt som ledare, människa och Socialdemokrat. Var inte meningen att uttrycka min politiska åsikt i bloggen men vid ett sånt här tillfälle kändes det rätt. Tack för den här tiden Juholt, du gav i alla fall mig lite skratt in i politiken. Här är ett bevis på hur rolig just du kan vara...
Säger som Juholt sa i sitt avgångstal idag: "Jag är född som Socialdemokrat och jag kommer att dö som Socialdemokrat."

Förtvivlad - men ändå stolt över en bra match,... men jobbig förlust

Längesedan vi hade såhär mycket bra anfall. Sjukligt mycket bra anfall - dåliga avslut. Därför vinner vi nog skotten med typ 50-15 (-min uppfattning) därför förlorar vi matchen. Vi skjuter utifrån på en omarkerad målvakt, eller så skjuter vi utanför, bredvid eller på 3-4 svarta spelare. Vi gör en riktigt bra match och har bollinnehav ungefär 80% av matchen. Men vi förlorar först på vår första period som inte var den bästa och då vi släpper in en hel del bakåt, och på att vi inte är aggresivare framför både vårt eget och deras mål. Är ändå mer än stolt över vår insats, vi spelar bättre än vi gjort på länge, vi skapar galet många chanser - men det räcker tyvärr inte och resultatet på matchen speglar inte alls matchbilden - överhuvudtaget!

Take me back

Om en månad är mamma och pappa tillbaka i Mexiko. Den här gången med ett annat par. Eftersom det är så nära så kommer vår resa för två årsedan ofta på tal och inatt drömde jag om hela resan. Varje doft, varje ljud, varje händelse kom tillbaka och såklart blev jag inte glad över att vakna upp. När man var där levde man som i en dröm, man badade i lyx konstant i två veckor och för mig finns det inget bättre resmål! Jag har alltid försökt drömma om att åka tillbaka, känna värmen, människorna, maten, havet och allt som gjorde resan perfekt, igen. Inatt kom min dröm i uppfyllelse - men inte på riktigt. Att känna en taste av sitt paradis är nästan värre än att bara uppskatta det som något fint som hände förut.

I filmer hör man karaktärer som har listor över deras liv, över saker de måste göra innan de dör. Många brukar ha "se New York's skyline" eller liknande. Men det är redan gjort, och något som jag väldigt gärna gör om igen - men min allra högsta önskan för mitt liv, är att jag någon gång åker tillbaka till paradiset som visade sig vara det bästa någonsin.


Godnatt

Beck och en massa snack. En klassiker om du frågar Kickorna, en klassiker som alltid går hem! Nu ska jag ta och sova så man är pigg till matchen imorgon då det är Långshyttan på bortaplan som gäller! ♥

äntligen helg

Jobb klart för veckan och jag kan äntligen säga de ljuvliga orden - Helgen är kommen!

Firar fredagen med en filmkväll med tjejerna. Låter helt perfekt i mina öron.


Work

Vi hörs på eftermiddagen :)

Sorry For Party Rocking

Älskar LMFAO's nya låt, hör den på P3 varje dag och nu ger jag den till er: LMFAO – Sorry For Party Rocking

Tired in body, mind and soul

Riktigt urusel träning från min egen sida, nu som sagt dusch - sova - jobb. Imorgon är det äntligen fredag!

Torsdag

Sen dag på jobbet igen.. nyss kommit hem och ska snart på träning. Därefter duscha, sova, vakna och jobba igen! Längtar till helg

Onsdagsmys

Nyss sagt hejdå till tjejerna. Vi gjorde en riktigt god fruktsallad och såg sedan på Beck. Våra traditionella Onsdagsmys continues.. och jag är så glad för dem. Inget passar bättre på en kväll mitt i veckan då man kanske har det lite tufft och tråkigt.

Nu ska jag sova och imorgon är det jobb och därefter träning.



Newsflash

Man ska inte använda uttrycket Oh My God, men kan inte komma på något mer passande just nu!!

A Lack of Color

Eftersom jag inte skrivit något på hela dagen så kan ni ju bara gissa vad som hände imorse. - Jag fick ett samtal ifrån Pär vid halv 7 och då var det bara att gå upp och åka iväg till bussen. Från början såg det ut att bli en riktig mördardag, det var jättemycket post så vi kom inte ut förens vid 12.20 vilket ledde till att man inte kom in förens vid 16.15 ungefär. Men det var helt okej ändå när man väl var ute, körde i Bomhus idag och ni vet ju att jag gillar Bomhus.

Imorgon är det samma visa, hoppas på mindre post då! Ikväll ska jag träffa tjejerna, vi hörs väl förmodligen efter det.

Träningsvärken förstör

Kommit hem ifrån träningen och ni kanske kommer ihåg att jag igår skrev, "träningsvärken är väldigt välkommen imorgon!". Mitt svar idag - hur dum får jag vara? Träningsvärken var hemsk idag på träningen, orkade knappt ta ett löpsteg. Hahaa men det är ändå på ett sätt skönt att känna att fysträningen har gett en del!

Nu hade jag tänkt sova. Vi hörs imorgon!

Give it a shot, that's all I'm asking for

Träning nu, vi hörs sen. ♥

Lunch

Sådär ja, hoppas Julia är stolt över mig nu eftersom jag ätit både frukost och lunch! Gjorde i alla fall en sallad med pasta, skinka i bit, ost i bit, sallad och det absolut viktigaste - Paprika!

“No one saves us but ourselves. No one can and no one may. We ourselves must walk the path.”

Tagit en promenad nu på förmiddagen. Nu tänkte jag laga lunch, (kors i taket), och har faktiskt käkat en grötfrukost idag igen. Som sagt, trying something new - it's time for a change. 

I gladiator-tider

...så kan jag tipsa om detta. Tre goa Färjestads gossar testade gladiatorbanan under inspelningen i somras eftersom det spelades in i Löfbergs Lila Arena. Here you go, Basse - Berglund och Peppe Lundh!


You and me against the world

Träningen var riktigt jobbig - men samtidigt är der riktigt roligt. Ta ut alla frustrationer i varje övning och jag måste säga att jag aldrig kämpat så hårt och gett 110% i varje övning som jag gjorde ikväll. Träningsvärken är väldigt välkommen imorgon! Älskar känslan av att man gett allt man har, och verkligen inte har något mer att ge.

Och om ni inte redan visste det, så är min syster världens bästa människa!

Väntar på fys!

Känns nödvändigt just nu, ser faktiskt lite fram emot dagens löp&fysträning. Kommer nog inte säga det när jag är där men just nu känns det rätt så efterlängtat faktiskt.

Städade rummet och hittade ett kort ifrån 2006


Trying something new

Käkar aldrig frukost. Har jättesvårt för det, men nu är det en ny vecka och det är det dax att testa något nytt. Tur att mannagrynsgröt är så gott!

“When it comes to the future, there are three kinds of people: those who let it happen, those who make it happen, and those who wonder what happened.”

Kommit hem ifrån att ha träffat tjejerna. Pratade en hel del om framtiden,.. känns som att man vill ha något ljust att se fram emot nu när allt känns så mörkt. Hockeyn, innebandyn x2 är framförallt orsakerna till detta och jag vet inte, jag vill bara ha en bekymmersfri sommar att se fram emot. Inte behöva oroa sig över hur nästa säsong kommer se ut, hur lagen kommer se ut o.s.v. Och som sagt, det är inte bara innebandyn jag pratar om, utan hockeyn också såklart. Det ser mörkt ut för Färjestad just nu och det skär mer än någon kan förstå tror jag. Bara tanken på att de inte får spela slutspel gör mig mörkrädd. Vill inte ens tänka på det. Inget utav det. Vill bara, som sagt, ha något ljust att se fram emot snart. Förra året var helt perfekt, våren var den bästa tiden i mitt liv, det hände så sjukt mycket saker. Det var studentkryssningen, Färjestads SM-guld, Gran Canaria, Balen och sedan hela studentveckan och det allra bästa - studenten. Det fanns så mycket man såg fram emot, vad har man nu att på riktigt se fram emot,.. tills man fyller 20 och blir ännu äldre - och längre bort ifrån den tid man hade det som bäst? Minnen är det bästa man har tror jag, de och hoppet om en lika bra framtid. Därför tänker jag försöka att minnas det fina jag upplevt det senaste - ja åren egentligen, och hoppas om att man får en framtid som är nästan i samma klass som den tid man har upplevt.


Sunday

Åker ner på jernvallen nu och ser på lite innebandy tillsammans med Angelica, Sofia, Hanna och Viktor tror jag. Kvällen kommer nog att spenderas med mina kickor!

På klackar av stål

Vi skippade allt krångel med bussar och tog en enklare utväg - en enklare utgång - Lobby. Väldigt rolig kväll faktiskt. Hade det jättekul hos Alexa med mina tjejer och sen var det även väldigt kul ute också, vilket jag inte tyckt det varit på väldigt länge.

Hade mina oanvända klackskor ifrån London med typ 14cm klack kanske, snacka om att mina tår var döda sen. Men man måste ju typ klara av ett par mördarpass med nya klackisar, sen brukar det bli rätt så okej!


Action?

Såg att Baksmällan gick på tv idag. Blev dock lite fundersam då den gick på TV1000 Action, inte riktigt en Actionfilm om du frågar mig. Till filmen fick man fint sällskap av Angelica då vi samtidigt käkade middag. Skön eftermiddag. Nu ser jag på Växjö-Färjestad och kvällen kommer att spenderas först hos Alexa och sedan på Slick i Gävle. Vi hörs imorgon, ha en bra kväll.

Försöker slappna av efter en riktigt jobbig förlust

Blir antingen filmkväll eller utgång ikväll, båda lockar rätt så rejält.. men det visar sig helt enkelt.

Så jävla förbannad

Finns inget annat man kan vara efter en sån här match. En match vi domenerar, en match som ska vara vår, en match vi leder också. Stänga matchen och vinna, det är det vi ska göra men att förlora med uddamålet idag är så in i helvete surt. Jag hatar att förlora, och hatar att göra det matcher vi ska vinna.

Innebandy har en sån stor del av mitt liv, kärleken till ett lag, en klubb, en förening är i samma nivå som min kärlek till Färjestad och hockey. Jag känner då att det inte finns något annat sätt att reagera på än detta, känner bara för att vara jävligt förbannad - och i min mening har man rätt till det! Klarar inte av det här längre, vi är för bra för det här, vi kan bara inte vinna. Något fungerar inte och trots att vi gör en väldigt bra match så räcker inte det. Vi har inte turen med oss. Vi är för bra för det här!

Gameday

Match idag igen. Nu börjar serien om så då blir ju motståndet såklart Smedjebacken. Förra gång var det tight, men vi spelade så jävla bra (ursäkta ordvalet). Vi kämpade som ett lag, för varandra och vi åkte därifrån med en vinst med 4-3. Idag kan jag inte önska något annat än detsamma.
Tänkte ladda upp med att se på På Spåret reprisen, mina absolutafavoriter, Christer och Morgan ifrån programmet Christer i P3 tävlade igår igen och de gulliga gossarna får mig alltid på gott humör.

Filmkväll

Avslutade dagen med Martin Beck, Gunvald Larsson, Alice Levander och Angelica Carlström. Bra avslut på en rolig och händelserik dag. Nu är det bara att ladda om inför morgondagen då det är match mot Smedjebacken på Jernvallen vid 12.15.

Friday

Lunchen var riktigt trevlig. Massa snack - massa skratt. Perfekt! Åkte därefter in till Valbo med Angelica där jag köpte ramar till kort jag köpte i London, köpte även två ringar. Det kommer kort på allt senare, I promise.

Kvällen kommer förmodligen att spenderas hemma tillsammans med Angelica. Film och bara ta det lugnt låter helt perfekt. Till er andra - ha en bra kväll! ♥

Lunchtime

Åker ner på stan och lunchar med Alexandra nu, vi hörs senare.

"Without a heart, I can never really know what it would be like to love someone, or ever really understand trashy novels."

Fredag idag. Riktigt underbart! Ser fram emot hemmamatch på jernvallen imorgon då vi även får spela på rätt sida av plan, finns inget bättre. Annars då, jo idag ska jag nog ner på stan och luncha med Alexa tror jag och sen får vi se hur kvällen blir.

Kan säga er att jag gjorde något i sista perioden på matchen igår. Jag vet inte vad, men min höft är helt cp. Gör lite ont å så där men det värsta är att jag typ haltar när jag går. Hände typ i början av sista tror jag så hade lite problem i resten av den perioden då såklart. Men blir det inte bättre tills imorgon så kör vi på samma taktik då - work through the pain. Eller kanske bara - alla manglar på nu?


Lite kort om matchen

Tänkte först att jag skulle säga att jag är nöjd. Vilket jag är... don't get me wrong. Men, och det är ett stort men, det kan alltid, oavsett vad man håller på med, bli bättre. Jag är stolt över min insatts, jag kände att jag gjorde i stort sett så bra jag kunde. Laget gör också en bra match, vi har en liten dipp i början av tredje perioden men tillslut så måste jag ändå säga att jag inte kunde önska något mer av mitt lag. Vi kunde gå därifrån med huvudet högt, en förlust med 7-3 är ingenting och som sagt, jag måste vara stolt över att jag spelar i världens bästa lag. Goare tjejer finns inte, tack för idag mina hjäärtan!

Bara för att

...jag är hundra år efter alla andra och hörde den här låten för första gången i lördags. Unbelievable.
...och för att det är match.


Nu kör vi blått, nu visar vi vad vi går för, vad vi kan och vad vi gör! As I said, IBK Alba vs. IBK Aston, Arena Jernvallen 19.20 - be there or be square.

Sunset

Sufjan Stevens – For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti

Laddar upp

...inför match med en kopp varm choklad, myyysigt i vintervita Sandviken. Lyssnar även på världens bästa Christer i P3

Torsdag

Godmorgon!

Typiskt att man vaknar typ halv nio när man får sova huuuuur länge man vill... nu har jag ju massa timmar jag måste fylla upp med saker att göra innan kvällen. För er som inte vet så har vi match ikväll, ett tvättäkta Sandvikenderby i DM-semifinalen som går av stapeln 19.20 ikväll på Arena Jernvallen. Mina förhoppningar är att vi gör en sjukt bra match, mer kan man inte kräva. Jag vill att vi ska kunna gå därifrån med huvudet högt, vara stolt över det vi presterat och i så fall förhoppningsvis även ha en vinst med i baggaget. Det är för mig inte det viktigaste ikväll, det viktigaste är att vi spelar så bra vi bara kan, hur långt det räcker det får framtiden förhoppningsvis utvisa.

Fram tills dess... vad ska man hitta på? Såg klart på säsong 2 av OC igår så det blir väl helt enkelt att man börjar på trean idag. Ha en bra dag, vi hörs senare.

Förresten, ett stort grattis till lilla söta Stina som idag fyller 19. Hoppas du får en kanonbra dag så ser vi till att kvällen blir ännuuu bättre. ♥

Tangled

Hoppas ni tyckt att det varit lite roligare här på bloggen idag än igår... utlovade ju faktiskt det. Roligt är något som jag verkligen haft ikväll då jag hade mina fina kickor på besök. Vi såg på Trassel, en tecknad film om typ hela Rapunzel-berättelsen. Bästa scenen var nog när killen i filmen hade en stekpanna i handen och slogs mot en häst med ett svärd i munnen (om det nu heter mun på hästar...). Sjukt galet. Men faktiskt en väldigt bra film, även fast den var tecknad.

Nu ska jag avsluta kvällen som jag gjort så många gånger förut, tonvis av OC-avsnitt... unpredictable huh?


Återgår till OC


Done

...20 minuter senare. Det färdiga resultatet såg ut såhär, och ligger för tillfället i min mage... eller ja förmodligen påväg dit.

Just nu

Ugspannkaka till lunch. I sista sekund hittade jag ingen form, därför fick det bli typ sockerkaksformad ugnspannkaka.

Maybe I'm Amazed

Godmorgon!
Idag gör jag som utlovat - ingenting. Sov ut länge och sitter nu fortfarande i sovkläder och bara tar det så lugnt som det bara går. Övervägde att ta en löptur, övervägde att baka, övervägde att göra något vettigt,... men njaae. Blir nog int' så! Chillmode on. Sitter faktiskt just nu och lyssnar på en massa musik från OC, tog man en paus ifrån att se på serien och vad händer då? haha. Here you go btw.. majsens softisar, det mesta och det bästa taget ifrån OC.

Ovanligt trött (-O)

Trött efter gårdagens fys och blev inte piggare efter dagens-kvällens eller ja typ nattens innebandypass. Blir skönt med en hel dags vila imorgon och vet ni vad jag ska göra då?! - Absolut ingenting. Som jag gör allra bäst! Förhoppningsvis får jag träffa mina goa kickor på kvällen så de kan liva upp vardagen lite extra - som dom gör allra bäst. Nu ser jag fram emot några avsnitt av OC, kan dö för Ryan Atwood och hans muskulösa armar, men först - dusch. Puss och godnatt gott folk, imorgon lovar jag att ge er en roligare blogg att komma till. Man är så trött de dagar man jobbar så bloggen hamnar i typ tredje-fjärde hand. Inte bra.

Makalöst bra

Lite lagomt trött... men ändå rejält peppad. Innebandyträning @jernvallen, see you later aligator. Btw, såg nyss bästa ögonblicket i OC's-historia:

Tisdag

Jobb avklarat. Blev en snabbis på stan i Gävle efter det. Köpte bland annat ett par nya byxor och lite andra smågrejer. Nu ska jag invänta den sena träningen... och jag fördriver tiden med massa avsnitt av OC!

stabilt

Hemma ifrån jobb. Var riktigt kallt idag och lyckades till och med ramla. idag. igen. Typiskt Maria. Nu ska jag vila två timmar och sen är det fysträning som gäller - jobbig måndag!

Give your stress wings and let it fly away.

Efter att ha bockat av ännu en film kan jag inte känna mer än att det här är en riktigt värdelös söndag. Värdelös men å så välbehövlig.

Typisk söndag

Lugn söndag. Har hittills tagit ett bad, sett på tre filmer och sovit. Intressant va? (: Har nu tappat fantasin, vet inte vad jag ska se på härnest. Hjälp vore bra!! Haha, imorgon är det jobb som vanligt och sen fysträning som vanligt.

Världens konstigaste, knäppaste och jobbigaste lördag

Förlåt för lite halvdålig uppdatering men gårdagen var verkligen kaos. Började dagen med en förlust, fortsatte med att åka in till Gävle med Sandra och se sista perioden på Brynäs-Färjestad. Färjestad spelade sämre än de någonsin gjort då jag sett dem i alla fall. Totalt klappkassa och det fanns inte en syn av svenska mästare i deras spel. Efter matchen skulle jag och Sandra åka och käka på Max men det slutar med fel avfart och 6 mil fram och tillbaka på E4:an mot Sundsvall, kunde svänga av i Hagsta (?!) efter att ha åkt 20 minuter lite halvirriterad, i mörker och bara skog. En riktig kaosdag. När vi väl kom tillbaka till Gävle och vi fått vår Max-burgare så kunde vi inte göra annat än att skratta åt mitt misstag. Kunde inte göra annat än att skratta åt en dag som inte kunde gå annat än fel.

Kvällen avslutades hemma hos mig tillsammans med kickorna då vi såg på Gladiatorerna.. varvat av filmen This is It och avslutades med bilder och videor ifrån Gran Canaria och massa annat tok. Mycket skratt, mycket flams, mycket fel. Kan bara säga en sak om gårdagen - det är skönt att den är över. Tack i alla fall Sandra för att jag hade dig med mig, vet inte hur det skulle gått annars, och tack Hanna, Alexa, Ellen och Jennie för en trevlig kväll som gjorde dagen i alla fall lite bra.
Känns rätt så passande med den här låten nu: The Hit Co. – Life Will Go On

Gameday

Bara 9 poäng som gäller idag, nu kör vi!

Sportens lördag

This is the day. Inte haft en match sedan den 17 December och sedan dess... finns det inget annat än revansch. Vi är ett lag som har roligt jämt, jag trivs med alla och jag tror nog aldrig jag spelat i ett bättre lag. Socialt sett. Tänker man innebandy så kan vi och ska vi vara bäst. Vi var det i början. Spelade för varandra, gav allt i varje närkamp och då vann vi matcher också. Det avtog ett tag under slutet av hösten/början av vintern. Men nu är det verkligen ett nytt år, med nya möjligheter. Nu har vi chansen att ändra på allt det där! För toppen är vår, det är dit vi ska ta oss.

Det är inte bara en viktig match idag. Det är även Brynäs vs. Färjestad. Största matcherna på året för mig. För att ge er mitt perspektiv, (nu chansar jag att de få hockeyintresserade människor som läser det här är Brynäsare.) Ni har ju Brynäs alltid tillgängliga, ni kan se dom, ibland - flera gånger i veckan, när det passar för er. Jag, kan bara se Färjestad live två/tre gånger per år. De få gånger de kommer till Gävle så blir det så stort. Jag drömmer mardrömmar om en förlust och vågar knappt drömma om en vinst. Nackdelen idag är att en utav mina absoluta favoriter, Marius Holtet, är sjuk och kan inte vara med. Norrmannen gör verkligen allt på plan, han och Anders Bastiansen, Färjestads Norska kedja, är suverän. Inne på knappt något bakåt, galet bra i Boxplay och två riktiga lagspelare. Gör allt grovjobb, och gör det så jävla bra. Får dock se Stefan Meyer live för första gången, spännande. Killen bär ju världens bästa nummer, 14!

Btw. till alla som säger att Färjestad är dåliga. http://estat.hockeyligan.se/c/LTableDateToDate.aspx?LId=248&StartDate=2011-10-13&EndDate=2012-01-05 - tabellen så den skulle se ut om det började den 13 oktober - då färjestads "kris" var över. 5 poäng framför tvåan, och med en match mindre spelad - läckert!

Men först fokuserar vi på vår match, sen kommer Färjestads, där mitt i är det även herrarnas match på jernvallen mot Lesjöfors/Filipstad. Sorgligt att man missar den, men hoppas på en 9 poängs lördag. Vore helt underbart!

Det bästa var i Stefan Meyers premiärmatch. Killarna i laget intalade honom att nya spelare alltid måste dansa efter sin första match... vilket såklart inte är sant. Men Meyer ställde upp, ställde sig framför ståplats och körde några moves. Bilden är tagen ifrån Stefan Meyers twitter.

Oväntat

Riktigt skön fredagkväll ändå. Har suttit uppe tillsammans med mamma och pappa och deras vänner. De fyra åker ju till Mexiko om 6 veckor, till samma stad, till nästan samma hotell. Ligger 50 meter ifrån det som vi bodde på för två årsedan. Gissa om jag är avundsjuk!
Morgondagen kommer att bli riktigt bra... hoppas jag. Allt beror på resultaten. Först har vi match i Hofors vid 14.30 och därefter åker jag och Sandra direkt in till Gävle och Läkerol Arena för att förhoppningsvis hinna se sista halvan av Brynäs - Färjestad. Sandra är bäst som kunde ordna att vi får gå in gratis och att jag får chansen att se mitt älskade Färjestad en gång till den här säsongen. Betyder mer än ord kan beskriva! Nu ska jag sova, är fortfarande skittrött efter mitt misslyckade försök av att stanna uppe sent inatt.

Fredag... men känns som Lördag

Börjat se på Sex and the City-filmerna nu också. Snacka om att inte ha något att göra, men skyller lite på min nya tv också. Den står ju där så fin på bänken och då blir man ju bara så sugen på att ligga i sängen och se film efter film.
Kvällen ser hittills hyfsat tom ut. Konstig känsla. Brukar alltid ha mycket för mig, speciellt på kvällarna. Nu ekar kvällens planer tomt i mitt huvud! Får se om man gräver ner sig i ännu mer filmer, eller om man hittar på nå vettigt att göra. Det visar sig helt enkelt.

"I will love you till the end of time"

Såg nyss sista avsnittet av Sex and the City och känner nu lite panik - har inget mer att se på! Sett alla vänner-avsnitt ungefär 3 gånger, sett alla OC-avsnitt ungefär 500 gånger och nu har jag även sett klart hela Sex and the City-serien. Vilka problem en tjej kan ha va? Tänkte därför göra en liten återblick i serievärlden. Ett collage med mina favoritpar.

Vi börjar väl med det självklara...
John James Preston & Carrie Bradshaw, Sex and the City
Ross Geller & Rachel Green, Friends
Ryan Atwood & Marissa Cooper, The O.C
Summer Roberts & Seth Cohen, The O.C
Brenda Walsh & Dylan McKay, Beverly Hills 90210

Såklart blir det ju typ huvudrollerna i ens favoritserier... är väl därför det är ens favoritserier också? För att karaktärerna är så bra, och speciellt tillsammans.

Btw. kan tipsa om det Amerikanska stjärnskottet Elizabeth Grant, mer känd som Lana Del Rey. La för någon månad sedan ut hennes låt Video Games som jag blev kär i, igår fick jag höra tjejens ljuva stämma i radion igen... med en ny låt: Lana Del Rey – Blue Jeans.

Sorglig syn på Tork.

Ni kommer kanske ihåg bilden jag la upp för ungefär en vecka sedan när jag var på Torkarvägen i Bomhus och delade ut post? Då var det i alla fall bajs (https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/636320/images/2011/20111230490_181645879.jpg) när jag var där igår låg den här nallen med avrivet huvud utanför ingångarna. Sorgligt.

Besviken på mig själv

Har ett svagt minne av att klockan blev 01.50... har ett svagt minne av att jag såg fem sekunder av någon blå-gul person på isen, men mer blev det inte. Jag slocknade! Hade planerat och ställt mig in på att se hockeyn, mitt misstag - lägga sig i sängen och försöka se på matchen på sin egen tv. Sov som en stock och missade hela JVM finalen. Tråkigt... aja inte hänga läpp över det. Det blev ju i alla fall guld och Klefbom blev ju utsedd till All Star Team! Kanoners.

Torsdag... men känns som fredag

Förlåt för dålig uppdatering idag men har gått från jobb till valbo till innebandy till middag med familj och sen direkt till tjejkväll hos frida. Satt där från 20.30 till nyss och bara pratade. Jag har världens bästa vänner. Nu är det snart dax för final i JVM, go Klefbom-Brodin-Thorell. Mitt Färjestadhjärta hoppas på er!

Bästa filmen jag någonsin sett

...jag skojar inte, överdriver inte och hittar absolut inte på. Sherlock Holmes; A Game of Shadows höll verkligen upp till förväntningarna och var, om ens möjligt, lätt i samma klass som den första. Robert Downey Jr., Jude Law och Noomi Rapace... en oslagbar trio! Fick gåshud av hur bra den var. Ville inte att den skulle ta slut men det går fort när man har roligt... kanske därför den kändes som lite drygt en timme lång. Nu ska jag sova då det imorgon är jobb, men först, något avsnitt av Sex and the City - såklart.

A Game of Shadows

...som jag längtat. Robbie Downey Jr. ♥

Onsdag

Första lediga dagen idag sedan typ i början av December (förutom helger då såklart) och jag måste säga att det känns både skönt och lite jobbigt. Jag blir så lätt sysslolös av att inte ha något att göra. Har istället spenderat typ hela dagen med att mata på med nya Sex and the City avsnitt. Inte mycket kvar nu... lite jobbigt. Ikväll ska jag i alla fall äntligen gå på Sherlock Holmes 2 med Hanna. Vi hörs kanske efter det.

“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away”

Har, som ni märkt, tagit ett tag för mig att sätta igång och skriva just det här inlägget. Det stora inlägget som ska sammanfatta ett helt år, men hur kan man sammanfatta ett år som man inte känner, vill och tror har tagit slut?

2011 var ett år som hade mycket. Ett år fyllt av många bra stunder men som alltid... även några dåliga. Det fanns stunder det här året som varit de bästa någonsin i mitt liv. Det fanns även stunder som inte var lika bra... som kommer sitta kvar. Jag har haft ett år som varit fullproppat med roliga saker och som inspiration till det här inlägget har jag gått igenom hela mitt blogg-år och efter det så vet jag faktiskt inte vart jag ska börja. Det här hänt så mycket, så mycket bra, så jag vet inte hur allt ska få plats. Vet inte hur jag ska kunna beskriva allt med ord och vet inte hur jag ska kunna klara av att leva vidare med känslan av att ett fantastiskt år verkligen tagit slut. För så känns det för mig nu, att 2011 inte tagit slut. Jag lever vidare på den tanken att det fortfarande är 2011, att det inte skett några förändringar och att jag fortfarande håller mig fast på ett årtal. Men egentligen så är väl ett år inget mer än några nummer? -11 eller -12 i slutet av årtalet spelar väl egentligen inte så stor roll? 19 - eller 20 år spelar väl egentligen inte så stor roll så länge som jag har mina vänner och min familj i mitt liv?

2010 var ett sjukt bra år, jag kände precis likadant då som jag gör nu. Jag ville inte släppa taget av det föregående året, jag var orolig för den ovissa framtiden och jag kände mig osäker. Men nu, med facit i hand så hade jag inte mycket att oroa mig över. Balen, studenten, hösten, vintern... ja allt har gått bra. Jag är lyckligare än på länge och har mina vänner närmare än någonsin, what more can a girl ask for?

Väldigt många bilder, mycket jag vill komma ihåg, därför fick det bli såhär:

London 2 gånger om, massa fina dagar i stugan, fylla 19, fira alla mina vänners födelsedagar, balen, studentkryssningen, såg fantomen på operan i london, grillkvällar, massa innebandy, pulka i högbo, minigolf i högbo, jobb, church street 2 gånger med tjejerna, sconeskväll hos alexa, astondagen, julbord i högbo, fina stunder med underbara kusiner, påsk i hedesunda... ja året har varit fyllt av roliga saker men det fanns några saker som varit lite bättre.


  • Studenten
Vart ska man börja? Hela studentupplevelsen var fantastiskt. Allt från studentkryssning i Mars till själva Studentdagen i Juni. Alla fina stunder med en klass man verkligen blev mer och mer fast vid. Jag sitter nu och verkligen avundas de som har deras student kvar. Studenten var verkligen det bästa jag någonsin upplevt. Hela dagen var helt perfekt. Champagnefrukost hos Elin, sista farväl till mentorerna, kyrkan, kullen, träffa familjen, åka traktorflak, hem och fira med släkten, sista festen med klassen, utgång på lobby och tillbringa resten av kvällen med de tjejer som betyder mest för mig. Studenten är en milstolpe i ens liv, jag hatar det faktum att jag inte får uppleva det igen.


  • Färjestad tog SM-guld
När 2010 var slut så skrev jag att jag hade saknat två saker det året. Det ena var en resa tillbaka till Mexiko och det andra var ett SM-guld för Färjestad. Jag skrev även att "med lite tur kanske jag får det 2011". En resa tillbaka till Mexiko blev det inte men ett SM-guld för Färjestad blev det. En fantastisk hockeysäsong som slutade på bästa sätt... guldfirande på torget i Karlstad. Hockey har en jättestor del av mitt liv. Själva sporten är helt fantastisk men kärleken till ett lag som Färjestad är enorm. Jag mår dåligt om det går dåligt för dom (som i början av den här säsongen), jag tillbringar timmar åt att läsa och hitta allt som det står om mitt lag, jag kan grina om det går dåligt, jag kan grina om de vinner... som av lyckan av ett SM-guld. Förutom studenten så kan jag inte säga att jag någonsin varit gladare än den 14 April 2011. Det var alltid min dröm att få se Färjestad ta SM-guld igen, den 14 April blev det min verklighet. Jag grinade, skrek och skrattade av lycka och om jag bara fick en önskan om 2012 så skulle det vara att Färjestad fick ta SM-guld igen. Det är och kommer alltid att vara min dröm, ibland min verklighet och som nu.. min allra största önskan.


  • Gran Canaria
Det var faktiskt en till sak, under våren, som gjorde att jag då kände mig så sjukt glad! En vecka i Gran Canaria tillsammans med mina underbara kickor. Det var inte själva resmålet i sig, det var de jag åkte med som gjorde det till ett sånt fantastiskt ögonblick. Första resan utan föräldrar och att för första gången på riktigt känna känslan av att ta ansvar var större än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Vi hade det så himla bra. Sol, värme, massa bad, massa skratt, massa god mat, några goa drinkar men framförallt - er! Resan vore ingenting utan söta Alexa som skrattar till en massa, ingenting utan goa Hanna som blev min sambo under hela veckan, ingenting utan min underbara syster som jag inte kan leva en dag utan, ingenting utan en utav mina äldsta vänner Angelica som alltid lyser upp min vardag, ingenting utan mitt fadderbarn Ellen, ingenting utan fina Frida och ingenting utan roliga och härliga Julia. Utan er hade resan inte varit så bra som den var, utan er hade inte mitt liv varit så bra som det är. Vi har så många fina minnen ifrån den resan som vi fortfarande skrattar åt, som tvåbarnsfamiljen under oss, "inte bita pappa", "I wish I was ice-cream", "Ja' kooomer ifraan Sunnsva'll"... och ja en massa mer. Gran Canaria var helt fantastiskt och som sagt, det var bara på grund utav er...


Mina förhoppningar för 2012.
Ja eftersom jag inte kan återuppleva en ny student så finns det ju bara två saker som jag har som förhoppningar. En ny resa med mina vänner och ett nytt SM-guld till Färjestad. As simlpe as that!



Tillsist vill jag avsluta det här inlägget med att tacka mina vänner, min familj, min släkt, alla i mitt innebandylag och alla andra som gjort 2011 till det bästa året någonsin... hittills. Jag vet att det känns omöjligt, men vi kan i alla fall göra vårt bästa, för att få 2012 till att nå nästan samma klass som 2011. Återigen - tack! Nu ska jag försöka att lämna 2011 bakom mig, bevara alla fina minnen, lära mig av mina misstag, och leva vidare på ett nytt år med förhoppningar om att göra allting ännu bättre, om möjligt.

Varför? Jag säger bara varför?

...måste JVM gå på TV3, dumt !

Less talk - more action

Sen träning ikväll och jag ser väldigt mycket fram emot den. Har i nu 12½ år verkligen haft en passion för innebandy, trots att man haft sina upp och nedgångar. Den senaste tiden, före jul, har det känts lite jobbigt ibland, mycket på grund utav att jobbet tar mycket utav ens fysiska energi, men även för att det bara blivit rätt så mycket. Idag känner jag mig supperladdad och kan knappt vänta tills klockan blir 21.15 då det är träning på Jernvallen. Vi hörs efter det... nu kör vi!

Rightare redan från början.

Tisdag

Klar med jobb, blev ett stopp i centrala gävle också för att inhandla ett nytt läppstift ifrån Make Up Store och även en ny läpp-penna ifrån samma märke... såklart. Nu ska jag vila och se på Sex and the City, är alldeles sluuuut!

Fult att ljuga

Inte haft något internet på datorn i mitt rum och efter dagens fysträning orkar jag inte sitta i köket och skriva ett långt inlägg. Förlåt, det blir imorgon eftermiddag dock. Måste sluta skjuta upp allt - årets nyårslöfte!

Årets första löp- och fysträning avklarad

...behöver väl inte säga mer än att jag välkomnar en lite efterlängtad träningsvärk imorgon. Var ett tag sen man körde gärnet nu så det behövdes verkligen, och nu efteråt känns det så sjukt underbart. Ja, nu ska jag duscha och därefter ska jag sitta och knåpa på årssummeringen. Haha, mycket snack - lite verksta', men den här gången lovar jag till 98% att den kommer ut ikväll!

Första arbetsdagen på 2012 klar

Hemma ifrån jobbet! Blev att öva på 55 idag, typ bakom Polhem skulle man kunna säga. Gick helt ok, var rätt så kul trots att vädret var så surt. Mötte Emma Lingvall ute på turen, helt sjukt! Säger ju att jag aldrig träffar folk jag känner på turen så därför blir jag lika förvånad de två gångerna det faktiskt hänt.
Jag har ju utlovat en årssummering också, och den kommer, antingen ikväll efter träningen eller imorgon eftermiddag. Sorry for the delay!

1 Januari

Tänkte att jag skulle fila på en årssummering nu ikväll men det blev filmkväll med Hanna istället. Det kommer en årssummering... snart. Nu måste jag sova då jag ska jobba imorgon. Godnatt ♥

"May all your troubles last as long as your New Year's resolutions!"

En tvättäkta bildbomb ifrån nyår... here you go:
Sjukt bra dag, sjukt bra kväll! Tack till alla mina fina vänner för gårdagen, tack för alla mina nära och kära för det här året. Let's make the next one even better.
Senare ikväll (förmodligen) kommer jag att reflektera över året som gått, vilka förhoppningar jag har inför det kommande och en hel del annat.

2012

Är hemma nu efter allt vad gårdagen hade att erbjuda. Nu har jag lämnat 2011 bakom mig och enligt mig har det varit ett sjukt bra år. Jag ska nu fixa lite med massa bilder men sen kommer det både text och bilder om nyårsafton och hela 2011.

RSS 2.0