Don't like it, don't like it at all

Träningen gick sisådär, eller nej det är fel sagt, den gick faktiskt jättebra, det var riktigt roligt, ända fram tills man gick upp och kollade resultatet i hockeyn på mobilen. Nog ingen som kan förstå min passion för ett lag, några kanske tycker det är konstigt och några kanske inte ens tror på det, men när mitt favoritlag förlorar så förändras hela min dag till piss. Och därmed så slutade träningens humör med en sur-min.

Kvällen kommer att avslutas med att se Idol på tv4 play. Om Olle åker ut ikväll så blir jag G-A-L-E-N !! Vi hörs imorgon :)

hockey

En träning avklarad, en till kvar. Den börjar om precis en timme men fram tills dess så ska jag se första perioden i matchen mellan Färjestad BK och Linköping HC. Underbart att hockeyn är på g för fullt nu, längtar så mycket tills på tisdag då det är första mötet mellan Brynäs IF och Färjestad BK i Läkerol Arena. Gissa vem som kommer att sitta på läktaren? hahaa.

Körlektion

Hejhej! 
Skön dag, en körlektion på morgonen och sen har jag bara två träningar som väntar. Körlektionen gick bra, vi körde på landsväg och i stan, tillslut bokade vi även halkbanan, men tyvärr så är inte den föräns den 25 oktober, riktigt pissigt. Aja, då har man fram tills dess på att träna allt vad man kan så får man boka uppkörning och allt sånt direkt efter halkbanan. Nu ska jag ta och leta reda på en dunjacka som jag vill beställa, men vi hörs senare !!

Random

Hejhej!

Efter skolan idag så åkte jag, Sofia och mamma till Valbo. Jag ville egentligen köpa en ny tröja men någon sådan vart det ju inte. Istället kom man hem med en ny plattång, nya hörlurar och sen bara lite småsaker.

Jag tror jag kommer att gå och lägga mig och kolla på en film nu, är så sjukt trött!! Imorgon har jag körlektion klockan 09.00. Aja vi hörs efter den imorgon, pusss !

Hemma

Hejhej!

Har precis kommit hem från skolan. Åkte inte till körskolan idag, tänkte att man måste få vila någon dag också !! Ikväll är det träning men annars så händer det inte så mycket idag. Kan vara skönt att bara slappa och ta det lugnt ibland. Nu ska jag ta och se bombay dreams som går på 1:an, love it.

Kväll

Kom hem från träningen ganska nyligen, sena träningar på måndagar som sagt. Nu blir det att avsluta dagen med en kopp grönt te, Boxholms ost-mackor och Felix stör en ingenjör ! Godnatt gott folk, imorgon är det träning vid 09.00 som gäller och sen skolan helaa dagen lång.


Körskolan

Har nu varit hemma i en halvtimme, innan satt man nästan 5 timmar på körskolan. Först med en teorikurs och efter det vart det plugg på datorerna. Jag klarade av en repetitionsdel idag, man måste ha 3 repetitioner godkända för att få göra teoriprovet. Repetitionerna är verkligen den svåraste delen inom teorin så skönt att ha klarat av en i alla fall. Jag blev väldigt förvånad också eftersom jag bara fick 3 fel på det !! Skönt i alla fall.

Nu ska jag ta och se idol och efter det är innebandyträning, 21.30-22.30 !!

Skolan

Nu ska jag till skolan och efter det ska jag sitta på körskolan hela eftermiddagen tillsammans med Sofia och Alexandra. Have a great day !!


Äntligen

...klar med plugget. Har suttit 3 timmar i sträck och jobbat med ideologier, så nu är jag äntligen klar, fyra sidor blev det och med ont i både ben och armar så får jag äntligen gå och lägga mig. Förresten, uppgiften skulle vara inlämnad senaste vecka 38, hann precis !! Great, aja godnatt.

Svamp

Mother Kagas har tillbringat förmiddagen ute i skogarna i gästrikland tillsammans med morfar. Jag hatar svamp och då är det väl väldigt trevligt att gå in till köket och få se denna vackra syn...

Söndag

Godmorgon!

En hel dag på Nynäs avslutades med lagfest och efter det åkte vi till lobby. På lagfesten hade vi det trevligt som vanligt men det var även väldigt lugnt. Vi satt typ ungefär och snackade i flera timmar bara men vid halv 12 ungefär så drog vi vidare till stan. På lobby var det fullpackat med folk och jag har kommit fram till två saker efter den här kvällen. För det första så tänker jag aldrig ta på mig högklackat igen en hel kväll om det inte är ett jättejätte speciellt tillfälle. Och för det andra så har jag kommit fram till att krogen och fest är inget riktigt för mig. Det kan vara kul ytterst sällan, men annars så tycker jag bäst om mysiga hemmakvällar med vännerna !!

DM

You know were to find me, @ Nynäshallen !!

Världens underbaraste

Hejhej!

Kvällen är nu över och den började mysigt, med en middag med släkten. Jag och Sofia blev underhållen konstant utav vår underbara kusin Pom som nu är 4½ år gammal. Kommer ni ihåg när man var liten och den där halvan var så viktig när man sa sin ålder? Det gör i alla fall jag, men nu är det nästan med skräck man säger att man varit 18 i 2 månader. Tiden går sjukt fort fram och det är väl bara ett ögonkasst bort tills Pom själv står där jag är idag, som 18 åring och som en sista-års-elev.
Tänkte skriva om filmkvällen med några brudar och några killar som vi hade lite senare ikväll men det får vänta. Nu blir det godnatt för mig och imorgon är det dax för DM hela dagen.


Wonderful Weekend

Nu är det äntligen helg !! Helgen är ganska välplanerad och det finns inte många tomma luckor men det är väl så en helg ska vara, i alla fall för mig. Vila kan man alltid göra sen.

Ikväll åker jag och familjen upp till järbo, till mormor och morfar, och käkar och efter det drar jag och syster vidare mot Julia där det blir film med tjejerna.

Imorgon är det DM för hela slanten så dagen kommer att spenderas på Nynäs, kvällen däremot, den kommer att spenderas hemma hos Ida då det blir lagferreeee! Askalas.
Som några vet, speciellt mina närmaste vänner, så har jag alltid varit en liten Harry Potter -nörd. The Deathly Hallows, den sjunde och sista boken har nu premiär på bio i November. Filmen blir uppdelad i två delar och den andra delen kommer ut på bio i Maj.

Aja, här är första trailern från filmen...


Träning

Har precis kommit hem ifrån kvällens innebandyträning. Fick två glada nyheter där, eller ja tre kanske man ska säga. Det första var att Maria Ström hade kommit hem igen, riktigt kul, en tjej som spelade med oss för 2 årsedan men flyttade sedan till Australien för att bo med hennes pojkvän. Nu är hon back in Sweden igen och är även back in Aston. Grymt härligt !!

Den andra glada överraskningen var att vi fick våra nya kläder idag. Eller ja, jackan och overallsjackan fick vi. Jettesniiiggggt tycker jag. Och så den sista glada nyheten var att vi ska ha lag-partyyy på lördag efter DM. Skoj, skoj, skoj. Three thumbs up for this training :D

Finally

Nu så äntligen har min Sony Ericsson Vivaz landat på hemmaplan igen, underbart !!

Muuums


Sveriges smartaste människa..!

Godmorgon!

Idag gick jag upp klockan 07.00 för att jag hade körlektion klockan 09.00, trodde jag ja. Jag trodde att eftersom jag bokat in alla andra torsdagar klockan 09.00 så hade jag även gjort det med den här, men då hade jag fel. Så jag cyklade till körskolan tjugo i 9 imorse och fick reda på att min körlektion inte började förens klockan 11.40 - Bra Jobbat Maria Uggla !!


Myskväll

... ett perfekt avslut på en jobbig och seg dag.

Det blev idol, det blev kladdkaka och inte minst med de bästa personer som finns i hela världen. De jag känt nästan längst i hela mitt liv och förhoppningsvis fortsätter det så också, för ett liv utan dom vore inget liv.


Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig, det kommer hända om det inte hänt

Riktigt trött och seg dag i skolan och humöret var inte på topp men det finns inget som inte Oskar Linnros kan fixa, so here you go...


T is for Tuesday, Training and Tired

Hejhej!

Kom precis hem från körskolan/skolan. En väldigt seg dag med innebandygym och massa lektioner avslutades dock väldigt positivt. Som ni kanske läste igår så klarade jag Fas C igår, och idag klarade jag av Fas F på körteorin. Riktigt härligt, så nu är det "bara" det svåraste kvar, repititionen. Aja, det ska nog gå bra.

Om en timme ska jag ner på dagens andra träning men innan dess blir det pannkaksmiddag :D

Early evening.

Trött. Tired. Træt. Trøtt. Väsynyt. Cansado. Stanco. Müde. Fatigué. 累.

Träningsledig

Suttit några timmar på körskolan nu med först teorikväll och sen jobb på datorerna. But hard work pays off !! Blev klar med Fas C idag, riktigt skönt eftersom den fasen varit svårast och även tagit mest tid för mig att göra.

Ikväll är det ingen träning och det är ruggigt skönt måste jag säga. Benen och armarna har fortfarande inte återhämtat sig efter helgen och en träning på det här vore bara fel. Tyvärr, eller tyvärr ska man inte säga, så har vi träning imorgon förmiddag ändå så en sån lång vila får man inte. Nu ska jag ta och käka och sen väntas en vilokväll för mig.

Projektarbetsdag

Hejhej!

Följde valet till ungefär 23.00 igår men sen vart jag för trött. Det blev ju ett resultat som man hade väntat sig men kanske inte riktigt hoppats på. Ibland förstår jag inte vad folk tänker med, som t.ex. att Sverigedemokraterna fick fler röster än Vänsterpartiet och Kristdemokraterna? - Insane.

Idag har vi projektarbetsdag och efter det blir det banken en snabbis och sen till körskolan någon timme för teorikväll. Nu ska jag ta och göra lite  frukost, vi hörs senare under dagen !!!

Valvakan

Idag har jag röstat för första gången. Som jag skrivit tidigare så tänker jag inte avslöja här vad jag röstat på men de som läser min blogg är för det mesta folk som känner mig och de som känner mig vet nog vad jag röstat på. Nu ska jag följa valvakan fram tills midnatt, vi hörs sen.

Cup

Hejhej!

Är så sjukt trött och även nöjd över vår insatts i cupen i Falun. Visst, resultatet/-erna var inte riktigt på vår sida alla gånger men vi slet som ett lag och vi hade så sjukt roligt. Måste vara det bästa laget i världen nästan, okej kanske låter som en överdrift men shit vad man får skratta med detta gäng !!

Vi gick upp 05.30 imorse eftersom vi hade samling 06.15 för att åka till Falun och lira några fler matcher så jag är därför väldigt trött nu och kommer faktiskt inte att orka skriva så mycket om helgen. Men en sammanfattning kan ni få...

Som jag skrev tidigare så har vi haft sjukt roligt och det jag kommer minnas från denna helg är carlis partybil, Emma&Hanna's mimning och dans till Our Own Way, P-Boten på 400 :- på Angelica's bil (och även på Ida's), förlusten med 3-2 mot Alba i fredags (en match jag/vi inte skäms över, tyckte vi spelade grymt bra och visade verkligen vad vi kan och därför kommer den med som ett minne) och jag kommer såklart minnas massa mer roligt som hänt denna helg !! Sjukt kul och nu ser jag bara fram emot DM på lördag som spelas på Nynäs-Hallen i Gävle. Ajaaa powernap nu, puss.

Falun

Godmorgon!
Ska dra till Falun nu igen så hinner inte skriva något men vi hörs ikväll när jag kommer hem!! Pusss

Before and after

Before.

After.

Lite dåliga bilder tyvärr men svårt att knäppa på sitt eget hår faktiskt! :D haha nu ska jag pysa, puuuuuuuuuuuusss.





Ny frisyr inför derbyt

Hejhej!

Jag har tillbringat eftermiddagen i en frisörstol med Malin bakom mig. Hon slingade och klippte mitt hår och måste säga att jag aldrig älskat mitt hår så mycket som nu, grymt fint blev det. Om ni har tur så får ni en före och efter bild någon dag men nu hinner jag tyvärr inte.
Den här helgen är det cup som gäller i Falun. Den inleds med ett derby mot Alba, vi får då alltså möta Jennie och Julia och alla andra tjejer på plan. Jag är lite nervös men mest laddad, ska bli kul. Bloggandet denna helg kommer tyvärr bli kasst men jag ska försöka så ofta jag kan. Men nu måste jag käka och sedan bege mig till Falun!!!!!!

Change of plans

Hejhej!

Mycket som händer idag och jag har inte hunnit bloggat något emellan allt och skriver därför väldigt kort om dagen som varit och istället lite mer om det som väntar resten av dagen. Imorse hade jag körlektion, gick ganska bra, efter det blev det någon timme vid datorerna för att plugga lite teori. Lunch med världens bästa tjejer efter det och sen var det min enda lektion, engelska c. Jag kom nyss hem från innebandygym, träningen gick inte så bra eftersom jag var trött, varm och även lite irriterad också tyvärr... :)

Kvällen kommer att tillbringas tittandes på världensbästa sport, tyvärr inte färjestad som spelar men Brynäs vs. Modo i elitserie-starten duger det också. Färjestad möter ikväll Skellefteå men nu längtar jag bara tills den 5 oktober, då Vargarna kommer till Läkerolen och krossar Tigrarna. Haha. Vi hörs kanske ikväll efter matchen, nu måste jag duscha om jag ska hinna innan ungefär 18.00 då jag och papi tar bilen till läkerol arena. Pussss

...eller så inte


Om ni såg inlägget nedan så skrev jag att jag skulle åka och hämta min mobil som nu legat på lagning i 3 och en halv vecka. När jag kommer dit så säger dom att jag fått en helt ny Vivaz. Härligt, tänker jag då jag fantiserar om en telefon utan några repor o.s.v. När de sedan startar igång telefonen så är det någon spärr på simkortet och de kan inte ta bort den utan nu måste den tillbaka till verkstan för lagning igen. KUL!

Äntligen är du snart hemma

Hejhej!

Blev en kortare idag i skolan eftersom vi blev klar med politiken på samhällskunskapen och att sluta lite tidigare är inget jag tackar nej till.

Jag blev väldigt glad när jag cyklade hem från skolan för då fick jag ett sms från telia som sa att min Sony Ericsson Vivaz var lagad. Det var exakt 24 dagar sedan jag lämnade in den, d.v.s ungefär tre och en halv vecka. Jag måste säga att de som jobbar inom teknikens värld och säljer saker har en väldigt dålig tidsuppfattning. Nu var inte min mobil borta såå extremt länge men tycker ändå att när man frågar hur lång tid det tar så tycker jag att man någon gång i alla fall borde få ett ungefärligt svar. De sa max två veckor till mig, det tog tre och en halv. Men tyvärr så blir man inte så upprörd över väntetiden längre eftersom man blivit så van med det. Man vet att om man lämnar in en trasig pryl så tar det lång tid och oftast längre än vad personen i affären säger. Aja nu ska inte jag deppa utan istället peppa för runt fyra idag så har jag min älskade vivaz i min hand igen - lovely :D
Så nu ska jag ta och spela Rollercoaster Rush några sista gånger på W302:an innan jag får tillbaka vivazen.

I feel so lost but what can I do

Jag har precis kommit hem från en träning och har en underbar känsla just nu eftersom att vi först och främst kom hem före 22.00 från en träning (kors i taket) och även för att man har en liten sovmorgon imorgon. Jag börjar halv 10, d.v.s mycket bättre än tio över 8 och halv 9 som det har varit nu på måndagen och tisdagen. Jag slutar dock väldigt sent imorgon, eller sent och sent, det är nästan klockan fyra. Förra året skulle man vara nästan glad om man slutade 15.55 eftersom att då gick många dagar ända till halv 5 eller till och med 5 på eftermiddagen. Nu blir det ju tyvärr sådana tider ändå eftersom man sitter oftast vid datorerna på Lovens varje eftermiddag och kör teori. Jo, med tanke på det. Jag fick ett väldigt roligt alternativ på en fråga där idag.
Frågan var: Du har fått bensinstopp i en järnvägskorsning, vad ska du göra?
Alternativ B löd då: Jag kliver ur bilen och försöker stoppa tåget.
Haha, det är sådana där "självklara felsvar" och "roliga" alternativ som gör teorin helt okej ändå. Det är inte så farligt som jag trodde. Tid det tar det verkligen men man lär sig väldigt mycket också och ibland är det faktiskt rätt skönt, att bara dunka Hurts eller Hoffmaestro i lurarna och svara på lite frågor. Aja, nu ska inte jag skriva något mer, blev ett väldigt långt inlägg men ibland så rinner det bara iväg och det finns massa saker att skriva om, vissa dagar är det tyvärr tvärtom också. Eftersom jag nu har bloggat nästan varje dag i lite mer än 2 år så tänkte jag berätta en hemlighet om mitt bloggande...  Jag har jättesvårt för att komma på rubriker och avslut. Så denna gång, som så många andra så börjar inlägget med en rad från Hurts underbara låtar. peace ♥

Studentmössa

Hallå!

Har nästan precis kommit hem från skolan/körskolan. Jag, Sofia och Alexandra satt där ett tag efter skolan och tillslut så klarade jag även av fas B på teorin. Ni som nyss tagit körkort vet vad jag pratar om men för er andra kanske jag ska förklara lite kort. Det är fyra faser på teorin som man måste klara innan repetition, när man klarat repetitionen 3 gånger så får man göra teoriprovet. Det är väldigt mycket man måste lära sig och träna på och sådär men nu har jag klarat både fas A och B vilket är väldigt skönt!

Idag i skolan provade vi och beställde studentmössor. Min gick på lite över 800:- men då har jag tagit champagneglas också som man ska ha till champagnefrukosten. Som jag skrev igår så känns det väldigt overkligt att man ska ta studenten och på ett sätt är jag ändå avundsjuk på Hanna och Frida och alla andra som går i tvåan. Trots att dom har det värsta året framför sig så har de ändå ett år till kvar då det kan bestämma sig för vad de ska göra efter och massa annat. Aja, det är bara att ta det som det kommer, det blir nog bra tillslut.

Vet inte vad min kära syster tycker om den här bilden men snart så har även vi våra egna studentmössor (vi behöver inte låna broders längre), bilden är nog två år gammal  tror jag om jag inte är helt ute och cyklar.

Blood, tears and gold

Hejhej!

Allt känns grymt jobbigt just nu men det här kommer inte bli ett depp-inlägg, jag kommer bara skriva en mening om vad det jobbiga är... B.la. körningen som gick sisådär idag, en lång eftermiddag på körskolan, tanken på träning till halv 11 ikväll och även att man börjar med ny träning imorgon halv 9. Sådär, där var min sega mening och nu ska jag inte ha några negativa tankar i mitt huvud, känns bara meningslöst. Till något lite mera positivt då. Jo det är tankarna på den kommande helgen som blir fylld av innebandyspel i falun, det är även tankar på framtiden, jul-vår-studenten och sen... sommar. Ett år går väldigt fort och det här är mitt sista i skolan och jag tänker försöka att göra det till det bästa av dom alla!! Imorgon är det utprovning av studentmössor - härligt. Det känns lite mer verkligt då att man ska stå där i stadsparken i vår/sommar. Aja nu ska jag inte skriva några fler rader här för ikväll, men för er som har en trevlig vecka - Grattis, och njut av den!

Skolan

Hejhej!

Sitter i skolan nu och har håltimme fram tills 11.40 då jag har min första körlektion med Lovens. Måste erkänna att jag är lite nervös, vet inte vad det är att vara nervös över men det är jag i alla fall. Jag får hoppas att det går bra och att jag inte får några motorstopp, haha.

Efter körlektionen har jag idrott och sen klockan 16.00 är det teorikväll på körskolan. Senare ikväll är det träning, och det är med stor betoning på kväll. Den börjar halv 10 och slutar halv 11, grymt jobbigt. Aja nu ska jag umgås med Frida och Hanna. Pussss!

Sunday

Godkväll!

Matchen gick inte bra. Vi förlorade med 9-7, väldigt surt. Vi drog i alla fall sen till Jernvallen och kollade på match. Det känns som att dessa helger man brukar ha hela hösten/vintern äntligen börjar komma tillbaka, det vill säga spendera hela dagar på jernvallen och titta eller spela match. Underbart. Nu ska jag nog ta ett varmt bad och förbereda sig inför en ny vecka. Det som blir underbart med den här veckan det är att Elitserien drar igång på torsdag, superduper (Y) Vi hörs imorgon, puussss.

Gameday

IBK Aston vs. Strömsbro IF

Luddeskolan, Valbo
15.00




Värsta jag varit med om

Igårkväll blev det att vi (8) tjejer + Viktor&Johan såg på först en film som hette Final Destination 3. Ganska sjuk och läbbig men ingenting jämfört med vad vi såg efter den. Efter Final Destination såg vi den skräckfilm som blivit mest omtalad över hela världen, vi såg Paranormal Activity. Jag har länge velat sett den filmen (självklart med ett stort gäng vänner, annars går det inte!!!) och nu såg vi den. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, sjuuuuuuuukt läbbig film. Anledningen till att den här var så läskig var för att det såg ut som att det var verklighet och att det kunde hända precis där hos oss, just då, i angelicas vardagsrum. Det kändes som att snart smäller det i våra dörrar, snart blir någon bortdragen i fotknölarna och snart ser vi fotsteg på golvet. Jag tycker ändå att man ska se den. Det var typ som när man gått spökhuset på Gröna Lund och man sedan kan skryta om det i ett årtionde framöver. Ungefär den känslan fick man när filmen äntligen var slut och man satt där i hörnet på soffan hopkurad under en filt och Alexandra lika skraj som mig bredvid. Glad att jag äntligen sett filmen och är väldigt glad över att jag lyckades somna när jag kom hem inatt. Det här blev nog den längsta "filmrecensionen" jag någonsin skrivit här på bloggen men det är den film som varit mest intressant att skriva om också. Jag kommer förmodligen aldrig se filmen igen men är glad över att jag gjort det, och jag kommer att skryta om det, i ungefär ett årtionde framöver.

Never give up, it's such a wonderful life

I'm in love. The british synthpop duo has taken my heart. ♥

11 September

Hejhej.

Nu har jag spenderat min eftermiddag i kyrkan och efter det blev det en stund på jernvallen. Dopet var i princip samma som alla andra dop men min kusin Pom och hans kusin Alice bjöd på en riktig underhållning ibland. Det blev gott fika efter det och sen runt kvart i 4 befann vi oss på jernvallen, för andra gången idag. Tyvärr har jag inga kort att visa från dopet eftersom jag inte hade min kamera med mig, alla kort togs av min morbror Markus så vi får väl se om jag kan "sno" några från honom någon dag. (:

Ikväll ska jag hem till Angelica med ett gäng brudar och se på film och bara mysa. Blir förmodligen riktigt roligt som vanligt.

Dop

Åker upp till Högbo för att se när denna sötnosen ska döpas. Som jag sa tidigare i veckan så ska min kusin Maj (bilden) döpas och även hennes kusin Vera. Vi hörs senare idag, pusss.

Godnatt

Det blev en härlig kväll med Sofia, Hanna, Ellen och Malin. Först såg vi på Idol och sen blev det mest snack. Jag tycker att det är så härligt när helgen och man kan få umgås med sina underbara vänner igen. Blir aldrig att man hinner det nåmer på veckodagarna så det är helgerna som är höjdpunkterna i livet just nu.

Nu ligger jag och lyssnar på Hurts och ska snart sova men säger än en gång, lyssna på dom! Speciellt Wonderful Life och Better than love. Aja vi hörs imorgon, godnatt.


Hurts

Gick från the best of the 80's till dessa stiliga grabbar...
Tipstipstips, lyssna på dessa grabbars nya album - Love ♥

Festlig Fredag

Det blev ett par nya innebandy-pjucker. Har aaalltiiiid och då menar jag verkligen ALLTID kört på puma tidigare men eftersom de inte hade några bra modeller denna säsong så då blev det istället ett par adidas. Får väl funka det med.
Kvällen vet jag inte riktigt vad den bjuder på, kanske kväll med Hanna, Sofia och Ellen eller kanske bara en megalugn kväll hemma, själv, i soffan, framför idol. We'll see we'll see.


Nu spelas the best of the 80's här på mitt rum, så även denna fredag får ni lite festligt att lyssna på för att tagga inför helgen, enjoy...

Helg

Hejhej!

Kom hem från skolan för ungefär en timme sedan, riktigt skönt, det betyder ju självklart att det är helg nu som förmodligen många utav er redan klurat ut på egen hand. Helgen är väldigt händelserik, inte mycket tid till vila men kul ska det bli i alla fall. Imorgon ska jag till högbo för att se när min lilla kusin Maj blir döpt. Även hennes kusin Vera ska döpa sig också. Imorgonkväll är det inplanerat en filmkväll med världens bästa brudar och helgen avslutas på söndag med match mot Strömsbro i Valbo. Vi hörs lite senare idag, ska snart ner på stan och köpa nya innebandyskor. puuuusss!

Träning

Kom precis hem ifrån dagens andra innebandyträning. Tidigare idag var det innebandygym med ett härligt gäng brudar och nu ikväll var det träning med IBK Aston dam d.v.s ett riktigt härligt gäng brudar!!

Nu ska jag se på Idol tillsammans med syster, undra sa flundra om det finns någon så bra som Olle med ikväll? We'll see, we'll see. Imorgon börjar jag tidigt och slutar tidigt, vi hörs då istället! Puss och godnatt snyggingar ♥


En vecka kvar

... tills världens bästa lag börjar lira för fullt igen
... tills världens bästa serie startar (nästan)
... tills världens bästa sport startar (förutom innebandy)


Det är självklart Elitserien och Färjestad jag talar om. En vecka kvar, då möter Färjestad Skellefteå borta i Skellefteå Kraft Arena. Sjukt vad jag har längtat, sån underbar sport, sån underbar klubb och sånt underbart lag. Vi kör på SM guld 2010 !! Förhoppningsvis slutar säsongen såhär...


Sovmorgon

Lång sovmorgon idag så nu gör man ju typ ingenting, skönt det också. Funderar på att åka tidigare och dra till körskolan 1-1½ timme före för att träna lite teori men känns som att man hellre sitter hemma och lyssnar på b.la. Olle Hedberg och Andreas Weise från idol 2010, stor kärlek till dessa grabbar och deras röst och personlighet. Aja, ska ta och göra lite frukost nu, vi hörs senare. puussss

Idol

Kom hem tomhänt från valbo, eller tomhänt och tomhänt, en middag på IKEA är inte så lite det. Riktigt gott. Nu laddar man för en lugn kväll framför Idol och sen perhaps a good movie. Imorgon har jag två lektioner, Eng C och Innebandygym = nice. Aja TTYL ♥

Enjoy the silence

Hejhej

Jag kom precis hem från skolan. Det blev en kort dag utav en lång dag. Jag skulle egentligen ha börjat väldigt tidigt och slutat väldigt sent men det blev istället att jag började senare och slutade tidigare. Tack vare inställda lektioner.

Idag ska jag nog åka till Valbo en stund med mamma. Inte för att jag direkt ska kolla på nått speciellt men tänkte få en chans att övningsköra på motorväg en gång till innan min första körlektion på måndag. Aja, nu ska jag ta och skriva lite politik till samhällskunskaps-uppgiften. Vi hörs senare :)

Dancing with tears in my eyes

Hejhej!

Det blev en stund på körskolan efter skolan. Jag körde testerna två gånger men sen tredje gången så klarade jag Fas A. Riktigt skönt att bli godkänd på den första delen, men man har ju 3 kvar + 3 repetitioner också innan man får göra själva provet. Menmen, a teeny-tiny piece done (Y).

Om två timmar är det dax for the game I love, but I'm sick so I won't be able to play. Det blir att sitta på sidan på dagens träning. Har haft en sån förkylning i några dagar och den börjar väl avta lite i alla fall men en sak vet jag efter 11 års idrottande, om man tränar så kan det bara bli värre. Jag tänker istället vila tills på torsdag då vi har nästa träning. Åker ner och leker lite med klubban ikväll bara.

Nu ska jag återgå till att sitta och digga 80-tals pop! Peace&love.

Engelska

Hejhej!

Idag har jag min första Eng C lektion. Engelska har alltid varit det ämne som jag tyckt bäst om, eller ja, det och bild. Jag tror att det är för att jag alltid haft så bra lärare i det ämnet under hela min uppväxt och även för att vi i min familj ofta har varit ute och rest och då är det engelska språket så viktigt.
Läraren som jag nu ska ha i C kursen är samma som jag hade i En B och jag tycker att hon är bra så det kommer förmodligen bli en bra och lärorik kurs. Det är i alla fall de förväntningar jag har på den.

Lite senare idag, efter skolan så kanske jag åker till körskolan en stund och pluggar lite annars blir det hem och ladda för träning ikväll. Nu ska jag snöra på mig skorna och sedan ta med mig syrran och möta upp Alexandra. Have a lovely day, pusss!


Det är snart vår snart lättar molnen som du målat på himlen min

Hejhej!

Kom hem från ett till teoripass på Lovens trafikskola och det är ju inte superkul direkt men rätt intressant ändå. Bäst att man håller fokus under de där 90 minuterna så man kan klara provet lite senare på hösten.

Om två och en halv timme börjar vår träning. Helt sjukt vilken jävla tid, och det blir inte bättre imorgon heller då vi har i princip samma sena tid som idag. Träningen ikväll börjar 21.30 och slutar 22.30. Man är väl hemma runt 22.45-23.00 någongång och kommer förmodligen inte att somna föräns 01.00-02.00. Är det bara jag som inte kan sova inom typ en och en halv timme efter träning? Jag är så pigg och har så mycket energi efter träningen och det medför jämt sömnsvårigheter för mig på natten. I natt vet jag dock inte vad som hände, tror det var förkylningens fel men jag kunde verkligen inte somna men runt 03.30 någongång så kom John Blund även till mig.


Btw. vill ha sommar och sol igen...

Din Mamma

Godmorgon!

Idag har jag sovmorgon till 13.35 och då har jag en idrottslektion and nothing else after that. Eller jo, jag har teori med körskolan klockan 16.00 också men det är utanför skolan om man säger så. Ikväll är det träning igen, får se hur det går eftersom jag slängt på mig en förjävlig förkylning nu också. Typiskt höst. Vill inte bli mer sjuk än bara det här för vi har så mycket matcher som kommer. En nu på Söndag, en på Onsdag om en vecka och sen näst-nästa helg så är det cup i Falun. Riktigt roligt. Aja, här kommer "dagens låt"...

Oskar Linnros - Din Mamma

Chokladbollar

Färjestad som började så bra, vad tusan hände? Färjestad var bäst, i två perioder. Men tyvärr så räcker inte det i hockeyns värld och det blev därmed en 3-1 förlust och en 4:e plats i European Trophy.

Jag tröstar mig istället med chokladbollar a la Per Morberg tillsammans med Sofia och Hanna istället. Mumsick!

Hockeysöndag

Hejhej!
Blev en kväll med de goa grabbarna i Färjestad. De förlorade semifinalen igår mot HV71 och spelar därför just nu match om tredjepris. Det står 1-1 efter två perioder (vilket jag tycker är väldigt orättvist). Känns som att bronset ska hem till Karlstad och om de inte gör någon jättetabbe så blir det förmodligen så. Min favorit, Färjestads lagkapten, Rickard Wallin fick matchstraff i första perioden efter att ha armbågat en annan snubbe i fejjan. Riktigt orättvist tycker jag och man saknar faktiskt Walle på planen. Aja nu ska jag återgå till matchens tredje period.

A typical Sunday

Känns som en typisk söndag idag. En tur ner till Jernvallen för att kolla på innebandy och nu sitter man bara och fruktar inför morgondagen. En ny vecka, fler lektioner, fler läxor, fler prov på g och den där dåliga känslan man har över sig själv att man inte gjort de uppgifter man hade skjutit upp fram tills denna helg. Jag ser veckan som en cirkel som bara går runt, runt, runt. Man längtar efter helgen men den är så snabbt över och när måndagen sedan infaller så ser man bara fram emot nästa helg. Nu ska jag göra det jag gör bäst, slappa!

En kväll under min älskade vän filten

Gårdagskvällen var trevlig förutom att vi kollade på typ en skräckfilm som gjorde att jag fick tillbringa hela kvällen under en filt.  Jag ville ju ha en chans att kunna sova i natt också och det kunde jag också, tack vare att jag hade filten under filmen. Jag är en sådan person som inte ser nöjet i skräckfilmer. Visst det är meningen att man ska bli rädd men jag blir ju förtusan dödsrädd. Jag kanske är en "Mes-Majs" som Angelica kallade mig igår när jag tog skydd under filten, men nej skräckfilmer är inte min grej. Men, det blir alltid att man om några veckor senare sitter där igen, med filten överhuvudet och fingrarna i örorna för att förhindra att höra när tjejerna i filmen skriker. Menmen vad gör man inte för att få vara med sina vänner?

Change

Hejhej!

Har nyss varit en sväng till Valbo med Sofia och mamma. Köpte ingenting eftersom kontot är hyfsat tömt redan, tyvärr! Blev en övningskörningsväng hem från Valbo i alla fall så det var ju skoj.

Kvällen ser inte riktigt ut som jag hade tänkt mig. Hade tänkt mig en kväll framför tv:n här på ekostigen tittandes på FBK vs. HV71 men det verkar som att jag kommer att få följa matchen genom internet istället. Ikväll ska jag, Sofia, Jennie och Alexandra till Angelica och kolla på film istället. Eftersom det bara är jag som är intresserad av hockey så kan jag inte tvinga dom till att se matchen heller... tyvärr ! Menmen, en kväll med vännerna är aldrig fel så det blir nog bra det här också.
Blir film med dessa tjejer ikväll!

Vinst

Godmorgon!

Som ni såg på inlägget jag skrev inatt så somnade jag ganska sent. Jag vet inte om det berodde på den lite läskiga filmen vi såg igår eller om det berodde på det intressanta samtalet vi hade. Vet inte, men sova kunde jag inte i alla fall och det medförde att man vaknade runt 11.00 imorse.

Skrev inte det här igår men som jag trodde så vann Färjestad kvartsfinalen i European Trophy igår med 4-1. Vann kvartsfinalen, det gjorde även HV71 så nu blir det en helsvensk semifinal ikväll klockan 20.45 och gissa vem som kommer ligga i soffan framför Viasat Hockey ikväll? - Jo, jag!
Jag hoppas på vinst (as usually) och att HV71 skjuter snett (as usually)

Peace, have a lovely day buddies!

Ett litet godnatt-inlägg

Har precis kommit hem från en kväll med Hanna, Sofia och Alexandra. Vi käkade kladdkaka och vaniljglass och kollade även på en sjuk film (som jag nu tyvärr inte kommer ihåg namnet på). Kvällen avslutades med kanske 1-2 timmars snack. Riktigt underbar kväll. Det är kvällar som dessa som förgyller ens vardag helt and that's all because of you..


Finally it's Friday

Hallå.

Det är fredag, det är helg, det är hockey. Detta kan väl bara sammanfattas med ett ord - Underbart!!!

En sak som gör saken bättre är att mitt sköna gröna Färjestad leder med 3-1 efter 2 perioder, det luktar semi!
Götta er i det här medan jag ser sista perioden i matchen mellan Färjestad och Kärpät...

Lite härliga gamla låtar som taggar upp fredagen lite.

Hockey

Hej!

Har nyss övningskört en rutt genom stan vilket gick ganska så bra. Fick tyvärr ett motorstopp menmen jag tar mig framåt i alla fall.

Nu väntar jag bara tills klockan blir 17.30 för då är det hockey-time. Färjestad är i slutspel i European Trophy och möter ikväll ett lag som heter OULUN KÄRPÄT. Får se hur det går men tror och hoppas på vinst.

Kvällen kommer senare att spenderas med några vänner.

friends

Godmorgon!

Gissa vad jag har idag? - Jo precis, sovmorgon! Idag börjar jag 11.50 och slutar 13.10. Underbart. Sen är det helg och helgen är hittils ganska öppen för förslag men tror och hoppas på en kväll med tjejgänget ikväll. Så tråkigt nu när skolan började för då kan vi bara ses på helgerna eftersom på vardagarna har vi träningar, de har träningar, alexa och frida har hästen o.s.v. På sommarlovet träffades vi runt 3-5 gånger på en vecka. Saknar det faktiskt. Saknar även my brave friend Ellen som pluggar i Uppsala. Skönt att hon kommer hem lite då&då i alla fall.

Btw. solen skiner today 2 - love it!


Almost weekend

Jag har alltid tyckt att man inte ska snacka om politik för det blir bara en massa tjafs och det bevisades även idag. Rött mot blått, de Röd-Gröna vs. Alliansen. Vad jag kommer att rösta på i valet 2010 är inget jag kommer skriva här men idag fick jag det ännu mer bekräftat än tidigare. Tyckte att många åsikter från en viss sida var korkade och vet att det finns många som tycker att de jag tänker rösta på kom med korkade åsikter också. Det är väl det som är så bra egentligen, att alla är olika för hur kul vore det om alla tyckte lika. Lite skönt skulle det nog vara isf egentligen, ja menar då behövs inga parti - förutom ett, det behövs inga valdebatter men på ett sätt, ganska så tråkigt!

Lämnar politiken och skriver istället om något jag älskar och inte tycker är tråkigt. Nämligen innebandy. Kom hem från träningen nyss och måste påpeka att jag hatar de nya träningstiderna. Inte för att den här tiden var så sen men seriöst, en timme på bessemer? Vad tusan är det att komma med då? Vi hann göra en övning och sen var vi tvungen att spela! Inte så skoj kanske men det är bara att gilla läget (som jag ofta påpekat nu på slutet).

Lämnar allt negativt och invecklat och skriver istället om något som är väldigt skönt. För imorgon har jag bara en lektion [NV = Lugna linjen (nuförtiden iaf)] och sen är det helg. Väldigt underbart. Så klockan 11.50 börjar jag och slutar 13.10. Vi hörs imorgon gott folk, godnatt!

Valdebatt

Hejhej!

Förmiddagen har varit väldigt sysslolös. Har mest suttit här och väntat på att klockan ska bli 14.00 så det händer något! Inte för att det ska bli så speciellt roligt att lyssna på en valdebatt i 2 timmar men ju snabbare klockan blir 14.00 desto snabbare blir det också dax för träning.
Jag ska åka iväg om en timme ungefär men nu måste jag ta och laga lite lunch. Puss

1 September

Hejhej!

Kvällen har spenderats med släkten då vi firade mammas födelsedag. Av mig, Sofia och Daniel fick hon Per Morbergs kokbok [eftersom hon jämt ser hans program (Vad blir det för mat?) och brukar även laga hans recept lite då och då], hon fick även en liten skål med lock i glas som man har flingsalt i (skriver en förklaring till den presenten också då, och den fick hon eftersom hon jämt använder flingsalt i matlagning, tyckte att det var en cool liten designergrej som passade min mamma). Förutom presentöppning så blev det massa med fika och även smörgåstårta.

Nu ska jag gå och lägga mig, mätt i magen och imorgon har jag bara en "lektion" och det är att jag ska gå och lyssna på en Valdebatt i folketshus med samhällskunskapen. Kan nog bli rätt intressant ändå även fast det låter ganska öken! Ajaa godnatt på er och hoppas ni fått en bra start på september.


Grattis mamma

Hejhej!

Tänkte inte skriva om min tråkiga och långa dag i skolan, jag tänkte heller inte skryta om min lediga dag imorgon utan ska istället bara skriva ett stort grattis till min mamma som fyller hela 41 år idag. Så återigen då, ett stort grattis älskade "mother Kagas" på din födelsedag!


RSS 2.0