Förresten...

  • om 100 dagar är det dagen med stort D. Jag pratar inte om studentkryssningen, jag pratar inte om balen och jag pratar inte om studenten. Om 100 dagar är det nämligen Gran Canaria som gäller för mig och 7 andra underbara och grymma brudar. Countdown has begun! Vilken sjukt grym sista termin man kommer ha,.



  • Förresten #2: Idag efter träningen så skulle pappa åka och handla och jag ville ha bananer. När han kommer hem har han med sig dessa bananer,.. Direkt hämtad från plantorna i centralamerika eller?

  • Förresten #3: Färjestad vann ikväll borta mot AIK, 1-3, andra raka segern och det verkar som att det har vänt - i alla fall på bortaplan. Imorgon är det upp till bevis, blir det femte raka hemmaförlusten eller kan det vända även i Löfbergs Lila Arena?

Fysträning

Hejhej!

Nyss avverkat ett 90 minuter långt fys- och löppass. Väldigt härligt ! Kul när man kom ut från hallen och mötte sin morbor Markus i korridoren. Han och några till skulle lira lite innebandy och kommer väl göra det efter oss varje måndag - tror jag. Nu lyssnar jag på hockeyn, AIK-FBK, 1-2 just nu - me like.

Lånade den här bilden ifrån min morbor Markus facebook. Tycker bilden och Markus ser så cool ut så var bara tvungen, haha.

It's all about survival

Hejhej!
Måndag igen. Gud så roligt! Eller så inte. Som vanligt är det fysträning och löpträning som gäller på måndagskvällar. Något som kanske inte är veckans höjdpunkt men när träningen är över så är det en utav veckans höjdpunkter i alla fall. Nu håller Sofia på att laga mat eftersom mami och papi jobbar sent idag. Vi hörs, om jag överlever träningen d.v.s...

Nackspärr

Kan inte sova - nackspärr. Har bara haft det en gång förut så har inte kommit ihåg hur j*kla obehagligt det är. Haha, men kan säga att det är allt annat än bekvämt! Tar och ser på film nu och hoppas att jag förhoppningsvis somnar inom en väldigt snar framtid.

Söndag

Hejhej!

Blev en eftermiddag med fika hos Ellen tillsammans med Hanna, Sofia och Viktor. Väldigt mysigt! Efter det blev det innebandy och nu är det solsidan och time out som gäller, dålig söndag? - nej, skulle inte tro det.


Dorian Gray

Hejhej!

Verkar som att det kommer att bli en lugn söndag idag, något som jag tycker verkar låta väldigt bra. Jag har nyss sett på Dorian Gray. En film baserad på boken, The Picture of Dorian Gray, en bok som jag, Sofia och Alexandra nyss "läst" med Eng C. Filmen var helt sjuk verkligen! Något väldigt annorlunda och ...knäppt. Tror inte att jag vill se filmen igen. Den var bra och absolut sevärd, men att se den mer än en gång vet jag inte riktigt om man ska. Eller snarare jag ska.

Nu ska jag återgå till min lugna söndag och sen får vi se om det blir innebandy ikväll eller nått annat.


PS. Sorry Alexa för att jag såg filmen, kunde bara inte hålla mig, haha.

Ibland kan även Ugglor...

Hejhej!

Har nyss kommit hem från en match vi inte ska prata om. Det som var kul var att båda Ugglorna fick göra mål i alla fall. 12-3 slutade matchen, ett resultat som kanske inte riktigt speglar spelet, så dåliga var vi inte.


Gävle

Hejhej!
Har nyss varit i Gävle med mamma, pappa och Sofia. Vi kollade lite på balklänningar och även på tyger men om jag ska vara ärlig så fanns det inget i min smak. Tur att det är långt kvar i alla fall. Om två och en halvtimme är det match så ska snart göra mig klar för samling. Är hemma mot Valbo, 17.00. Lite tråkigt för Färjestad möter Frölunda borta klockan 16.00 idag och jag skulle väldigt gärna ha sett den matchen. Don't get me wrong, det ska bli kul med match också. Vi hörs kanske senare ikväll, pussss.

Bäst

Hejhej!

Har precis kommit hem ifrån Frida. Vi var sammanlagt 10 tjejer som snackade, käkade, firade Frida och bara hade det riktigt roligt. Det blev cola för mig och några fler brudar ikväll medan Alexandra och Victoria skulle hjälpa Frida med en premiärtur på Goya. Så när de stack iväg dit vid ungefär elva så åkte vi andra hem.

Helgen i övrigt då, hur kommer den se ut? Jo, imorgon ska jag, Sofia och mamma åka runt lite i Gävle för att få inspiration till en balklänning, kommer nog prova några imorgon men förmodligen inte köpa! På kvällen är det match, hemma mot Valbo, och sen får vi se vad som händer utav resten av tiden. Blir kanske att vi planerar en tillbaka resa till min drömstad i helgen också, hoppas hoppas hoppas. Nu ska jag se på eclipse tror jag och sen sova, pusss!

Världens bästa! Vad skulle jag göra utan er? (+ ellen såklart, som inte är med på bilden)

Valbo/Gävle

Hejhej!

Har fått helg nu och hur skönt är det om inte alldeles, alldeles underbart! Var nyss i Valbo och sen till Gävle tillsammans med Alexandra, Julia och Sofia. Träffade Angelica och Rebecca en stund i Valbo också. Ikväll ska 18-åringen Frida firas vilket ska bli väldigt kul. Nu måste jag komma på något att ha på mig också, problemas nemas hau? I wish.

Fika på Waynes resulterar till en hemsk bild...
Gissa fötter? ;)
Dagen avslutades med att Alejandra gick till frissan, såhär såg puman ut före och efter... 

Positiv är mitt mellannamn

Äckligt dålig dag! Engelska-presentationen gick helt okej - kunde ha gått bättre, men det säger inte så mycket eftersom det alltid kan gå bättre i vad man än håller på med. IBG var till en början kasst. Grymt tråkigt, grymt jobbigt och jag vart grymt irriterad. Dagen fortsatte med att man spenderade över 2 timmar i skolan på kvällen. Det var öppethus och jag och Angelica var tvungen att sitta där och berätta lite om NV. Träningen sen gick helt okej, det var roligt och för min egen del gick det, som sagt helt okej. När man kommer hem så får man se att Färjestad återigen förlorat. När det händer spelar det ingen roll vad som hänt på dagen innan, för mitt humör blir alltid kasst efter en förlust. Jag kan ha världens bästa dag och det kan lätt förstöras med en förlust, jag kan även ha en helt okej/kass dag som idag och en förlust försämrar då mitt humör till max!! Som jag sagt förut så tror jag nog att jag skulle ha börjat med något instrument istället, finns inte riktigt något att irritera sig på där. Aja, vi hörs imorgon, skolan 09.00-12.00 och sen Valbo/Gävle med tjejerna. På kvällen ska Frida firas så det blir nog superkul.

Maria (försökte) langa trisslottsvinst till minderåriga Hanna

Vad med om världens sjukaste grej på ICA Maxi idag med Hanna. Tjejen hade vunnit 50 spänn på en trisslott och skulle hämta ut den. När hon kommer till kassan frågar de efter identifikation och efter att kassörskan tittat på det ett tag så började denna dialog:

Kassörskan: Men du är inte 18 va?

Hanna: Nej?

Kassörskan: Man måste vara 18 för att hämta ut vinsten.

Hanna: Va? Skojar du med mig? Jag har hämtat ut sånna sen jag var typ 12!

Kassörskan: Ja, men det är en ny lag på det.

Jag: Men kan inte jag hämta ut det då? Jag är 18 och har identifikation med mig!

Andra killen i kassan: LANGNING !!!

Jag: För att hämta ut 50 spänn från en trisslott? Haha

Kassörskan avslutar med att säga: Nej, du får inte göra det nu!


Jaha, så om jag skulle ha gått ut ur affären och kommit tillbaka sen - skulle jag fått hämta ut pengarna då? Det är frågan det. Sjukaste jag vart med om på ett tag i alla fall, vart är sverige påväg om man inte ens får hämta ut en vinst på en trisslott om man är 17 år? Galet!

Trött

Har varit i skolan sedan 08.45 och har inte åkt därifrån ännu. Känns som att dagen aldrig kommer ta slut! Har bara haft väldigt teoritiska ämnen också så det är sitta ner och skriva eller lyssna på föreläsning som gäller. Blir skönt när morgondagen kommer och man bara har engelska och innebandygym. Fast det blir ännu skönare på fredag då det är helg och då lilla Frida ska firas,.. eller ja, så liten är hon ju inte längre! (:

Skolan

Biologi breddning, svenska, historia... lång dag idag! Kul att man även trott att man skulle sluta 15.25 idag men det visar sig att det visst står 16.25 på schemat! Härligthärligt. Efter skolan blir det direkt hem och plugga hela kvällen.

Ljuset i tunneln

Färjestads första trepoängare på 2011 - härligt!! Patetiskt att det tagit sån tid dock. En svacka på 6 raka förluster är inte okej, men förhoppningsvis vänder det nu. Har nyss kommit hem från träningen. En träning som gick dåligt för min del eftersom jag var så slut i alla muskler. Det blir inte roligare när man tänker på att man har en mördardag imorgon. I just have to deal with it. Fick lönen från Posten idag också och allt ska in på resekontot. Synd att Maj verkar ligga så långt borta...

Tisdag

Har nyss storstädat rummet, tvättat mina lakan och även hunnit med lite plugg. Skönt. Ikväll är det ju som sagt träning och den stora frågan är hur jag ska kunna springa med den här träningsvärken. Det blir nog intressant att se tror jag! Haha, imorgon har jag förmodligen min enda "mördardag" i skolan, så som det ser ut på schemat i alla fall. Varje Onsdag kommer nog bli rätt jobbigt men eftersom mån-tis-tor är så lugna så borde man klara av en dag fullspäckad med lektioner. Förra året klarade man ju av 5, eller det var det man kanske inte gjorde. Tvåan är som natt och dag jämfört med trean. Då gick vi varje dag nästan mellan 08.00-16.00. Nu har jag ungefär två lektioner om dagen. Helt sjukt hur de har lagt kurserna på NV. Fast iofs så är det rätt skönt att ha det lugnt på den sista terminen!

Tisdag

Träningsvärk i hela kroppen - härligt! Väldigt sköna tisdagar man har fått på sitt schema nu, bara individuellt val vilket betyder IBG och Engelska C. Ska snart ta och städa mitt rum för just nu ser det förjävligt ut och senare ikväll är det träning som vanligt.

Helt död

kan det vara årets, hittills, jobbigaste fyspass? Jag tror det. Först löpning utomhus, sen en timmes fys på det - härligt! Nu ska jag se på en film och sova och sen är det upp vid 09.00 för träning igen. Skönt att det är enda "lektionen" man har imorgon i alla fall! Godnatt

Grattis Frida

Stort grattis vännen på din 18 årsdag! ♥


Ska dra ner till banken snart och fixa med mitt bankomatkort och lite grejer och sen har jag idrott. Ikväll blir det fysträning - wiiihoo! haha

Att Aston skulle vara "lillebror" nu, det är bara löjligt!

Oj, vad ska man skriva nu? Ska jag skriva ner allt jag tycker och tänker i ett meterlångt inlägg där jag försöker bevisa något som förmodligen bara jag tror på eller ska jag acceptera det faktum att det blev en förlust och inte skriva knappt nånting? Jag väljer det senare alternativet, jag tänker inte "skylla" på att Patrick var sjukt duktig i mål, jag tänker inte skylla på att vi aldrig satt våra chanser och jag tänker inte skylla på att domaren var dålig. Det enda jag tänker säga är att nu är det oavgjort och att Aston skulle vara "lillebror" efter, speciellt den första matchen då det var utklassning, och sen var det den här matchen som var rätt jämn förutom Patrick som faktiskt var grym i mål, ja, att Aston som sagt skulle vara "lillebror" nu - det är bara löjligt! Just nu finns det inget lag som är "bäst" i Sandviken, det finns ingen storebror och det finns ingen lillebror, om man nu ska sätta en etikett på lagen så måste det vara tvillingar, för under de här två matcherna ser det ut såhär: lite statistik, Sammanlagda målen de båda matcherna: 16-11 till Aston, Skotten i den här matchen: 30-19 till Aston! Jag tycker inte att man ska bete sig på ett kaxigt sätt efter en vinst som lika gärna kunde ha slutat åt det andra hållet. Jag tycker att man ska acceptera att det finns två lag i Sandviken, och mellan dom står det 1-1. Nu blev det här ett rätt långt inlägg ändå men ibland springer fingrarna bara iväg på tangentbordet. Vi hörs imorgon istället, puss!

"The price of success is hard work, dedication to the job at hand, and the determination that whether we win or lose, we have applied the best of ourselves to the task at hand."



Förhoppningar

Godmorgon!

Ska ta och äta frukost nu men tänkte att jag kunde skriva någon rad först. Idag känner jag bara för att ta det lugnt, och det är förmodligen det jag tänker göra också. Ikväll måste man väl ner till jernvallen förmodar jag. Derby ikväll mellan Aston och Alba. Det som är skönt, och det som man har i ryggen är resultatet från förra matchen, då Aston vann med 14-5. Man kan ju bara hoppas på en repris men om jag ska vara ärlig så förväntar jag mig det värsta. För isf blir en förlust lättare att ta, och en vinst så mycket roligare. Egentligen är det ju bara en vanlig match. En match om 3 poäng, men det värsta med den här staden är att så fort det händer Aston nånting så får man höra miljarder ord om det - i flera månader efter. Så ikväll så kommer jag såklart heja på Aston, jag kommer verkligen att hoppas på att dom gör en bra match, om dom gör det så finns det ingenting för annat att klaga på. Och egentligen spelar det ingen roll hur matchen slutar. Aston har redan visat en gång vad dom kan, så det är egentligen inte dom som har pressen på sig. Antingen blir det 2-0, eller 1-1 i matcher i division 1s största derbyn.

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

Eftersom youtube har gjort nå tok så att man inte längre kan lägga in youtube-klipp på bloggen så får ni här en länk på en låt som ni bara måste lyssna på, underbart ♥

Daniel Adams-Ray – Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Kyla

Åh fy tusan va kallt! Har stått utomhus i fyra timmar i sträck och jag kan inte känna av mina tår just nu, så illa är det. Nu ska jag försöka återfå lite värme i kroppen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.


Jobb

Hejhej!
Ska dra ner och jobba med laget på jernvallen nu. Ska vara typ "parkeringsvakt" till tidningscupen nu mellan 13.00 och 17.00. Kul att det snöar som bara tusan också när man ska stå utomhus i fyra timmar. Aja vi hörs efter det.

Vinst

Sjukt skönt. Tre nya poäng, härligt! 4-2 borta mot Storvik. Grymt bra match brudar!

For the record

Såhär ser mitt schema ut för våren 2011.


Fredag

Skönt att vara ledig på en fredag. Ikväll är det match i Hofors mot Storvik. Riktigt kul. Helgens schema är fullt med innebandy, egen match, herrmatch och även jobb med laget imorgon. Kommer nog annars bli en lugn helg tror jag. Man har ju alltid plugg att göra men det hör ju bara till en söndagskväll. Skulle bara vara konstigt om man inte hade plugg att göra en söndagskväll. Aja, vi hörs!

Torsdag

Hejhej!

Har nyss kommit hem från träningen och fick se de sista minutrarna i FBK - DIF. Det var inga roliga minuter om man säger så, förlust på straffar vilket betyder 5:e raka förlusten - KUL! Aja, life goes on I hope. Är ju ledig imorgon t.ex. det är ju väldigt skönt. Fan va det känns som att jag skryter om det, förlåt för det men jag tycker bara det ska bli så oerhört skönt (om ni inte redan märkt det), haha.

Fick se en utav mina söta kusiner på TV idag också. Det är ju nå handbolls-grejs i Linköping just nu och idag spelade Island mot Norge och då fick min kusin och massa andra småtjejer gå in med spelarna på planen. Riktigt söt var hon, som vanligt!

"Sovmorgon"

Hejhej!

Lång sovmorgon idag. Vet inte ens om man kan kalla det sovmorgon längre när man börjar 15.00 och ska ha en innebandyträning då. Aja skönt är det i alla fall, vilken etikett man än sätter på! Imorgon ska jag egentligen börja 09.10 men min fysiklärare har blivit sjuk vilket betyder att jag kommer att ha en lektion imorgon som är mellan 13.30 och 14.40. Härligt! Nu ska jag ta och göra lunch. Pussss

UPDATE: Fick nyss se att min samhällskunskap var inställd imorgon vilket betyder att jag är ledig hela dagen.


Är detta framtiden?

Ni vet kanske att jag inte gillar att prata om framtiden men jag tänkte att någon gång måste man ju ta tag i den och fundera på vad man ska göra efter den 10 Juni 2011. Gjorde därför ett intressetest för att se vad som passar mig och fick detta till svar...

Ja, vad tycker ni? Ska jag bli biblotekarie kanske? haha

Scones

Hejhej!

Har precis kommit hem från Gävle. Jag köpte ett par svarta jeans idag vilket var väldigt behövligt. Nu ikväll händer inget. Jag ska bara njuta över att man börjar 15.00 imorgon och har då först IBG och sen lite senare har man träning. Riktigt kul. Kan visa vad jag och Sofia gjorde efter skolan idag... scones!


Passion

Hejhej!

Skönt när man har projektarbetsdag i skolan för det betyder att man kan ta det väldigt lugnt. Jag och Angelica satt bara och skrev lite på rapporten i någon timme sen åkte vi hem. Imorgon har jag bara IBG och på fredag har jag kanske bara samhällskunskap - härligt avslut på veckan! I eftermiddag ska jag förhoppningsvis åka in till gävle men kvällen verkar bli väldigt lugn, like it. ♥


Godnatt

Hejhej!

Nyss kommit hem från träningen så nu blir det slappa som gäller! Skönt när man inte har så mycket plugg som tynger ner en på axlarna. Ett fysikprov och en engelska-redovisningen kvar sen är det slut. Men det brukar ju alltid komma mer. Aja nu ska jag sätta på en film och sen sova.

Tisdag

Hejhej!
Provet gick sådär. Känns som att allt pluggande inte gjorde någon nytta. Jay och Minnah var ju på skolan idag. Kan inte säga att det var mina favoriter men det var skönt att slippa ha lektion i alla fall så man fick lyssna på dom istället. Nu när jag kom hem märkte jag att jag inte hade min mobil med mig och smart som man är så glömde jag den i skåpet. Så de som vill ha tag på mig via mobilen kommer inte få något svar förens imorgon, då det även är projektarbetsdag - skönt!

Lånade bilden av Merima Campara.

Biologi

Gick ju bra det där. Nu har jag en väldigt rolig kväll att se fram emot - plugg - plugg - plugg! Sista provet i Biologi B har vi imorgon och det är gigantiskt. Nu måste jag återgå till böckerna, vi hörs!


Måndag

Ska åka till jernvallen nu för att ha en idrottslektion - skridskor! Får se hur det går, kommer nog vara lite seg i starten eftersom jag åker skridskor ungefär en gång per år. Haha aja vi hörs efter!


Alla dessa val...

Biologiplugg eller Bridget Jonas Dagbok? Easy choice

Skönt

...det är när man kan bocka av uppgift efter uppgift ifrån sin tunga "plugglista". Har dock bara gjort två uppgifter utav alla de jag skulle göra men det är mer än vad jag hade gjort i morse så jag är nöjd. Ikväll ska jag plugga biologi och imorgon ska jag sitta hela dagen och plugga biologi eftersom provet vi ska ha på tisdag omfattar allt vi gjort i kursen sedan oktober och sammanlagt är det lite över 100 sidor, ca 5 labbar och typ 250 punkter som man ska kunna. Väldigt roligt! Nu ska jag ta och vila ett litet tag, har suttit framför datorn och pluggat sedan ungefär 12.00 imorse och skrev precis klart en fördjupningsuppgift om EU och EMU.

Förutom att vara klar med allt plugg så drömmer jag även om våren. Nästintill påväg nu när det har varit 0,5 + grader ute! Slaskigt och tråkigt, men hoppas det håller i sig så allt kan försvinna på samma gång istället för att det nu blir slask som sen fryser till is och sen kommer mer snö och lägger sig upp på allt, ja ni hajar. Let's stay positive.

Söndagsplugg

Hejhej!

Har nyss gjort klart ett engelska-arbete. En bokrecension utav the Picture of Dorian Gray. Nu har jag "bara" en samhällskunskaps-fördjupningsuppgift, biologiplugg inför prov på tisdag och en till engelska-sak kvar. Jag kan ju inte påstå att jag tycker att söndagar är roliga - men nyttiga är de i alla fall. Imorgon har jag som tur var bara en lektion och det är att jag ska åka skridskor på jernvallen. Låter som en jobbig måndag. Aja nu måste jag fortsätta med pluggandet, vi hörs.

Jag är en dålig förlorare

...ibland. Speciellt när vi är så nära på att ta det också. Två matcher i rad har vi nu spelat grymt bra men vi ramlar på mållinjen hela tiden. Förlåt för mitt lilla utbrottsinlägg tidigare men jag var trött på att vi aldrig får marginalerna med oss, och att 8 minuter av en match ska förstöra allt. Under de 8 minutrarna gjorde de 5 mål. Sånt finns inte. Sånt ska inte hända. Matchen slutade 6-4 och det är inte dåligt eftersom det är ett topplag vi möter. Men, jag har aldrig känt att vi haft så stor chans att ta poäng mot riktiga bra lag som vi har nu. Spelet sitter, skotten sitter (oftare än förut) och laget är perfekt men på något sätt så ska vi alltid göra något knas som förstör allt. Nästa helg är det Storvik - nästa helg är det 3 poäng!

Mitt humör blev inte bättre när Astons herrar förlorar och sist men inte minst så förlorare Färjestad i sudden. Fjärde raka förlusten. Sånt finns inte heller i min värld! När man har ett utav Sveriges bästa lag (om inte det allra bästa) på pappret, så måste man visa det ute på plan också. Man kan inte hamna i en svacka och man kan definitivt inte fortsätta som man gör nu. Nu vill jag ha tillbaka artisten Dick Axelsson, jag vill ha tillbaka förstamålvakten Salak och jag vill även ha lagkaptenen Rickard Wallin tillbaka i den form han hade innan skadan. När hela laget är friskt och spelar som de kan så är det Sveriges bästa lag och det är de som ska vinna SM-guld. De har allt som krävs, men fortfarande, bara på pappret. Idag hade vi allt - förutom i 8 minuter. Idag hade Färjestad allt - i tredje perioden.

Återigen verkar det som att jag börjar svävar iväg i detta inlägg men ibland har man så mycket att få ur sig och då är den bästa platsen för det, sin blogg. Man kanske skulle börja göra så som man gjorde när man var liten, skriva i en dagbok om allt som kanske är lite för mycket för en offentlig blogg (inte för att man hade blogg när man var liten... men, ja ni hajar). Som detta inlägg. Personligen tycker jag inte om att läsa långa blogginlägg och ändå blir det så att jag skriver egna själv. Kan tänka mig att de få som orkade läsa igenom detta inlägg kanske inte tyckte det var så intressant eftersom jag skrev om de saker i mitt liv som påverkar mitt humör mest (och idag till det negativa), det som betyder väldigt mycket för mig. Men det är så mitt liv ser ut, jag älskar hockey, jag älskar Färjestad, jag älskar innebandy och jag älskar Aston. När ni nu gick in på min blogg så har ni valt att se mitt liv, och detta är så det ser ut. En sportgalen tjej med ett stort vinnarhjärta! Och, en tjej som hatar att få 3 motgångar under en och samma dag.

Nu är klockan (som tur var) snart tolv och en ny dag kan börja. Nu ska jag blicka framåt och hoppas att morgondagen blir bättre än den här. Godnatt.

Helt jävla otroligt

...årets värsta dag, måste det vara. Tänk att det kan svänga så snabbt, gårdagen som var helt perfekt och så kommer lördagen som blir så sjukt jävla kass. Och allt på grund utav idrott. Sjukt, man skulle fan ha börjat med något instrument istället - inga motgångar där! Aja, nu är Färjestad mitt enda hopp för att den här dagen ens ska bli värd ett plus i en skala från 1-5. 0-0 efter första, nu ska jag se andra perioden. Hörs!

Playa Del Inglés

Ja som min kära syster och min underbara vän har skrivit så har vi nu bokat en veckas resa till Playa Del Inglés, Gran Canaria, den 11 Maj. De som åker är jag, Sofia, Hanna, Angelica, Julia, Frida, Alexandra och Ellen. Kommer nog bli grymt kul och kopierar Hanna lite och säger att man nu kommer att ha studiemotivation för hela vintern/våren. Här är hotellet vi ska till: http://www.apollo.se/SE/vart-vill-du-resa/Europa/Spanien/GranCanaria/PlayadelIngles/Accomodations/Pages/DonPedro.aspx?hBookingBtn=true

LÄNGTAAAAAR! :D

Äntligen Fredag

Börjar dagen med en försovning - bra Maria, väldigt bra! (sarkastisk). Aja det ledde i alla fall till något bra, eftersom jag fick åka bil med Angelica och Sofia till skolan och det blev även en viking-sallad till lunch tillsammans med dom. Inte helt fel kanske. Nu i eftermiddag har jag, Sofia och Hanna fixat med lite music inför matchen mot Borlänge imorgon. Om ca en timme ska vi till Julia för att boka resa och sen se på film - låter som en lyckad kväll.


Godnatt

Nu är torsdagen över också. Bara fredagen kvar och sen är det helg. Ser fram emot morgondagen väldigt mycket, inte för att jag ska åka till skolan vid nio på morgonen men för att det nog imorgonkväll som vi kommer att boka resa. Ser fram emot det jättemycket och vill ha allt klart nu bara. Aja nu ska jag ta och se på min absoluta favoritfilm, Stolthet och Fördom, godnatt!

Kom hem efter träningen för ett tag sedan och tog ett kvällfika efter det som såg ut såhär...
och även världens godaste yoghurt...

Torsdag

Hejhej!

Lång sovmorgon idag och eftersom innebandygym blev inställt så har jag bara en lektion - En C. Ska åka dit snart men har lite ångest över allt plugg jag borde ha gjort men inte gjort. Ikväll är det träning och imorgon är det äntligen Fredag. Helgerna blir så mycket mer uppskattade när man gör saker på veckodagarna. Älskar när man kommer hem från skolan på fredagar och man har hela helgen framför sig, därför har Fredagar alltid varit min favoritdag. Nu ska jag ta och göra lunch. Vi hörs senare!


Onsdag

Hejhej!

Har nu suttit och planerat lite med tjejerna. Ser ut som att det blir en resa i mitten av Maj, mer får ni veta när allt är bokat. Nu ska jag bara ta det lugn. Älskar onsdagar, dels för att det snart är helg, även för att det är den enda träningsfria dagen i veckan och även för att jag har sovmorgon till 13.15 på torsdagar. Tro mig inte fel, jag älskar innebandy och jag älskar att ha den sporten i mitt liv men det är alltid skönt med en vilodag.

Just a little something

Jag hade fel. Jag har inte fått någon träningsvärk - hittills. Tror det kommer imorgon, haha! Träningen igår hade dock satt sina spår i bena, tröttheten fanns där i varje steg. Helt sluuut! Nu ska jag ta och lägga mig och läsa och imorgon är det först skola, sen valbo med sofia och tillsist ska jag och mina favoritbrudar planera resa. Vi hörs, pussss!

Björnligan

Jag, Hanna och Sofia fick ett nytt smeknamn av Jessica Ytterbom på träningen igår... Björnligan. Haha, så nu ska jag och Sofia möta upp vår tredje medlem i namnet och dra till skolan, vi hörs senare!

Ser fram emot träningsvärk imorgon

Hejhej!

Nyss kommit hem efter ett löp-/fyspass. Helt slut nu och då var det väldigt skönt att få reda på att man inte hade någon En C imorgon och ingen IBG heller vilket betyder att jag börjar halv 1 istället för 9. Välbehövligt. Vet inte vad jag ska göra ikväll nu bara, har alltid haft boken som jag kunnat njuta utav men nu har jag inget. Eller jo, biologiprovet - suck! Nej, tror jag tar och struntar i det och söker upp en annan bok istället, Twilight för 6:e gången kanske?

Måndag

Hejhej!

Har precis kommit hem. Gick helt okej idag ändå, men har biologiprov om en vecka som innefattar ca 100-120 sidor av allt vi gjort från och med oktober. Känns väldigt roligt. Igår läste jag ut Kjell också. En riktigt bra bok som alla borde läsa. Gillade Kjell Eriksson innan men nu älskar man han nästan. En väldigt smärtfull resa man får följa men ändå så är det så roligt. Jag vet inte hur många gånger jag suttit och fnissat för mig själv, men å andra sidan så sitter man nästa sekund och nästan får tårar i ögonen. Mitt tips, läs boken så förstår ni själva.

Ikväll är det träning, fys tyvärr och då är det både löpning utomhus som gäller och sen hårdkörning inomhus.

Världens snyggaste NV-brudar...
Och förresten, på NV har vi rosa granar...

Tankar och förhoppningar om den, hittills, oskrivna framtiden

Nu var det slut på det roliga för den här gången. Ett händelserikt jullov fyllt med jobb, vänner och framförallt massa snö. Något jag borde göra - som jag inte gjort är ju att plugga. Under slutet av November och början&mitten av December så tänkte jag "ingen idée att plugga, man har ju jullov snart, man hinner med allt då". Men vet ni vad, jag har inte hunnit med allt nu. Det tragiska är att jag inte gjort nånting. När jullovet väl kom var man så trött på prov, inlämningsuppgifter, uppsatser o.s.v. att man bara ville vila. Jag kan skylla på så många saker varför jag inte pluggat men sanningen är att jag är mästaren på att skjuta upp allt. Jag tänker hela tiden "imorgon, då gör jag det", men när morgondagen väl kommer så åker man iväg till valbo och shoppar eller kollar på massa mysiga filmer o.s.v. Eftersom denna vecka är den enda riktiga lov-veckan som jag och Sofia har haft så har den inneburit en massa tid i soffan. Och det är ju självklart på grund utav trötthet och även ett stort behov av vila. Men nu när skolan börjar igen så ska det bli annat. Jag har bestämt mig för att bli bättre på allt. Bättre i skolan, bättre på träningar och framförallt bättre på att inte äta massa skit. Jag och några fler utav mina kära vänner har gått ihop om att vi inte ska äta något godis eller onyttigt fram tills, om det går, studenten. Ett hälsosammare och roligare liv under våren 2011. Under den här vårterminen händer så mycket. Det är studentkryssning, kanske bal, förmodligen en studentresa och sist men inte minst studenten.

Jag hatar när folk pratar om framtiden. Det är av den enkla anledningen att jag inte har en aning om hur den kommer se ut, och jag är rädd för att få veta det också. Jag är så nöjd med det liv jag lever idag. Jag älskar mina vänner, jag älskar att bo hemma med min familj, jag tycker faktiskt om skolan - även fast jag låter väldigt trött på den nu. Jag vill väldigt gärna vara med om allt som händer nu i 3:an men jag vill ändå inte få ett slut på allt - på gymnasiet och på säkerheten, säkerheten av att veta vad man ska göra varje dag. Jag vill inte leva i ovisshet, jag tycker om att ha det som jag har det nu när jag vet vad jag ska göra varje dag. För vad kommer egentligen hända efter den 10 Juni 2011?

Jag kommer säkert att titta tillbaka på dessa inlägg om ett år eller mer och säkert ha det jättebra då och tycka att jag låter väldigt naiv och dum nu men det är såhär mitt liv ser ut nu och det är så jag vill att det ska se ut i framtiden också. Så de som läser det här och träffar mig, lova att aldrig prata om framtiden - inte just nu i alla fall, för det är inget jag vill tänka på. Trots allt så vet jag ändå vad jag vill "bli när jag blir stor", jag har haft en dröm sen jag var kanske 10 år, men att plugga vidare direkt är inget jag tycker låter superkul + att jag måste bestämma mig för en studieort också. Gävle? Karlstad? Uppsala? Falun? Linköping?

Aja, nu blir det stopp på framtidsprat från mig och förhoppningsvis med mig också. Nu ska jag försöka lägga mig tidigt... det brukar aldrig funka, men försöka kan man alltid! Vi hörs imorgon, pusss.

I feel a change in the wind

Hejhej!

Har precis kommit hem efter en bortamatch mot Falun som spelades i Enviken, 2.6 mil ifrån Falun. Tyvärr fortsatte inte vår vinnartrend men vi spelade sjukt bra. En förlust med 7-6 mot Falun är inte dåligt och om vi tog bort straffen de fick så skulle det lika gärna kunna ha varit 6-6. Alla spelade riktigt bra och vi spelade som ett lag då vi kämpade för varandra i alla minuter (förutom möjligtvis ett tag i första perioden). Riktigt kul för både jag och Sofia fick göra ett mål idag också. Något som är ganska sällsynt för i alla fall den ena Ugglan, d.v.s. mig. Fick med mig en assist också så det känns skönt! Nu ska jag bara slappa och frukta inför morgondagen... Tack för matchen idag Aston, nu fortsätter vi såhär resten av säsongen. 2011 verkar vara vårat år - hittills i alla fall.

3 söta yoghaaart-brudar...

Hockey

En lugn lördag har det varit hittills. Sitter just nu och ser på hockey men ska snart åka till stan för att äta hos farmor och farfar och sen åka till Angelica som flyttat till hennes brors lägenhet. Idag gick Miracle på tv. En riktigt bra film, och det absolut bästa är nog talet som Herb Brooks håller innan USA ska möta Sovjet i OS. Hittade det här klippet på youtube för några dagar sedan, det är en kille på 4 år som härmar han när han säger sitt tal, riktigt bra!


Narnia

Narnia var bra, det kändes dock som en blandning utav Pirates of the Caribbean, Harry Potter och Shrek 1 lite grann också. Men det är ju filmer man tycker om så hur skulle en mix utav de inte bli bra?

Kul kväll var det i alla fall, men nu ska jag sova efter en lång dag med match, bio och även besök ifrån Falun som precis åkte.


Vinst

Äntligen, en till trepoängare. Det var på tiden kanske man ska säga. Nej men en bra start på det nya året, 7-3 mot Långshyttan är något som verkligen känns skönt. Två nya spelare var med oss idag och tyckte båda gjorde det skitbra ifrån sig, kul att den ena är målvakt också. Riktigt duktig. Nu har vi äntligen lämnat 12:e platsen bakom oss och så ska det förbli också, hoppas jag. Nu är det bara att ladda om batterierna tills på Söndag då vi har bortamatch mot Falun.

Nu ikväll ska jag, Sofia, Hanna, Jennie och Alexa åka in till Gävle och se Narnia. Om Färjestad hade vunnit idag så skulle det vara en perfekt dag!

Today

Hejhej!

Nu kommer Jonte, Lena, Lia och Leo ifrån Falun så kan inte skriva så långt. Tänkte bara säga lite kort hur dagen ser ut och det är först match på jernvallen 15.00 och sen ikväll ska jag, Sofia, Hanna, Jennie och Alexa dra till Gävle och se på Narnia. Bye ♥

Filmdag

Hejhej!

Hinner blogga lite snabbt nu när vi tog en paus mellan filmerna och hockeyn. Ska snart åka till mc donalds med hanna och viktor, jag kommer dock inte äta något eftersom jag är helt proppmätt efter allt godis och skit man käkat idag.

Tänkte också lägga upp en bild från igårkväll då jag och mina fina vänner spelade plump, och vem gick ut som segrare då? - Jo nämligen jag. Stolt blev jag faktiskt eftersom det förmodligen var första vinsten någonsin för mig i plump så jag blev glad, behövdes efter den katastrofala förlusten för Färjestad igårkväll. Aja, nu måste jag åka, vi hörs imorgon då vi får finbesök från Falun.


Filmdag

Onsdag 5 Januari = Filmdag

Idag ska jag, Sofia, Hanna, Alexandra, Julia, Angelica, Frida, Ellen och Jennie se på film hela dagen. Vi börjar nu klockan tolv och kör på fram tills JVM bronsfinalen halv 10. Kommer inte kunna blogga nå mer på hela dagen så vi hörs imorgon, have a lovely day.

Träning

Hejhej!
Tjejerna åkte för inte så längesedan och nu är det träning som står på schemat. Får se hur det går eftersom jag är lite halvsjuk och hade tidigare idag bestämt mig för att inte vara med, men viljan att träna var för stor och därför blir det träning även för min del ikväll. Efter kommer nog Angelica och kanske Hanna hit.

Tisdag

Godmorgon, eller kan man säga godmorgon när klockan är 12.12? Jag gör det i alla fall eftersom jag vaknade ganska nyligen.

Dagarna bara flyger förbi, snart sitter man där i skolbänken igen och har de allra sista fysiklektionerna i sitt liv. När man tänker på det sättet ser man faktiskt fram emot skolstarten igen och att man bara har tre veckor fysik kvar och sen är det slut. Va skönt, det är något jag längtat efter sen första fysiklektionen i 1:an då jag insåg hur mycket det inte var mitt ämne.

Idag ska jag kanske träffa tjejerna en stund, men fram tills dess blir det soffhäng.



Surt sa räven

"Jag mår bara illa"...sa Wikegård nyss efter förlust i semin mot Ryssland i JVM och efter den matchen måste jag nog säga detsamma. Första målet var bara helt fel, skulle ha varit blåst före. Pissigt att Sverige leder med 3-2 när det är två minuter kvar av matchen också. Sveriges sista period och sudden var klart bättre och Ryssland är det lag som absolut inte förtjänar en final.

I Will Follow You into the Dark

En riktig slappdag har det här varit. Sjuk börjar man bli också så just nu känns det inte så lockande med löpträning utomhus och sen fysträning inomhus. Imorgon måste jag börja ta igång med plugget. Varje morgon tänker jag att jag ska på kvällen börja läsa till biologiprovet, men när kvällen kommer så fastnar jag alltid med boken Kjell i mina händer. Så om det går dåligt för mig på biologiprovet så skyller jag på Kjell Eriksson som skrivit en för bra bok. Haha vi hörs imorgon tror jag, då är det även dax för seriefinal #2 Hv71 vs. Färjestad BK

Lånat bilden från ellenlinnealindblom.blogg.se, bilden tagen vid tolvslaget

En bra start på det nya året

This I like...

Vinst i seriefinalen, visst det var efter straffar men två poäng räckte för serieledning efter första matchen på 2011 - en bra start på ett grymt år. Och måste poängtera, trots kanske många "ohockey-intresserade" bloggläsare, att de vann utan Rickard Wallin, Dick Axelsson, Alexander Salak, Jonas Frögren och Jonas Junland. Tunga namn.

Nu blir det antingen "One Tree Hill" eller "Kjell" för min del, beslutsångest.

You know I'd do anything for you

Ikväll är det seriefinal i elitserien och självklart är det mellan Färjestad och Skellefteå. Kvällen kommer att börjas med bevakning av den och lite senare blir det film med Hanna, låter som en väldigt skön söndagskväll. Bara en vecka kvar nu men så mycket man vill hinna med innan man går tillbaka till den sista terminen på gymnasiet. Tiden går fort när man har roligt. Tyvärr.


Nyårsafton

Nyårsafton. Ett perfekt avslut på ett perfekt år. Först middag hos Julia med alla tjejerna och efter det drog jag, Sofia, Jennie, Alexandra, Hanna, Frida och Ellen till brorsans lägenhet på stan dit även Marcus, Mattias, Patrick, Viktor, Angelica och Johan kom. Där spelade vi spel, snackade och bara gjorde det bästa utav det som var kvar utav 2010. Tolvslaget firades på parkeringen utanför polishuset där Viktor tände på raketer och skumpan öppnades. En oförglömlig kväll med mycket skratt och glädje. Det bästa var att vi firade tillsammans.

Här är lite blandat godis ifrån den sista dagen på 2010. Bilderna är ifrån Ellens, Hannas och Sofias kamera


The best there ever was

2010. Vart ska man börja? Ett fantastiskt år, måste säga att det är det bästa någonsin - hittills i alla fall. Vem vet, 2011 kanske blir bättre men det känns som att ribban redan ligger så högt eftersom 2010 var så bra. Det som gjorde 2010 så bra som det var, var nog vännerna. Under det här året har min vänskapskrets utökats och ett sånt fint "gäng" bildats. Tillsammans har vi firat allas födelsedagar, festat, badat, haft mysiga hemmakvällar, åkt pulka, åkt till Stockholm, åkt till stugan och mycket mycket mer. Året som var så fantastiskt kunde inte sluta på ett bättre sett än vad det gjorde - tillsammans med världens bästa tjejer. Nyår blev ett bra slut på något fantastiskt. Just nu ser jag inte fram emot framtiden, jag tittar bakåt. Jag ser tillbaka till ett år fyllt med glädje, skratt och lycka. Under 2010 blev jag ännu mer vän med världens bästa tjejer, jag fyllde 18, jag tog körkort och jag gjorde så mycket mer. Det jag kommer minnas utav 2010 var att det var ett fantastiskt år, ett år som jag inte ville skulle ta slut. Det jag kan säga att jag saknade under 2010 var ett SM-guld till Färjestad och en till resa till Mexiko, men med rätt vilja och hopp så får jag kanske dessa önskningar under 2011.
Vill tacka alla mina underbara vänner, familj och absolut min syster för ett fantastiskt år, och så tycker jag att vi ska försöka att göra 2011 till det bästa. Om det når upp till 2010 det får vi se, men det jag vet är att det kommer att bli svårt att slå. Eftersom detta blev ett inlägg om 2010 så får ni lite senare ett inlägg om hur de sista/de första timmarna av 2010 och 2011 var.

Tack för att NI gjorde nyåret så bra, tack för att ni finns

RSS 2.0