dagen i ord.

Märkte nu att jag inte hade bloggat något idag. Vad har jag då istället gjort? Jo, först var det skolan, med prov och lite annat roligt, efter det var det direkt till jernvallen som gällde eftersom vi skulle möta/spela med albatrossarna, jag har blivit ännu mer förkyld nu så kunde inte medverka. Kul att se på var det i alla fall! Senare ikväll var det träning och jag satt och njöt på läktaren när jag såg de andra svettas av ett fyspass på ungefär 80 minuter. Nu ser jag fram emot torsdagkväll, eller det har jag gjort nu i ungefär en månad, haha. Då blir det revansch för fulla muggar, i alla fall om jag får bestämma. Nu ska jag läsa och sen sova, godnatt.

Förrförra-gången

Lycka

Nu ska jag äntligen få sova, hoppas det går bättre ikväll.
Har bokat biljetter nu också, BIF vs. FBK på tosdag i läkerol arena !!!

Som ett vandrande lik

Som rubriken lyder så känner jag mig som ett vandrande lik just nu. Är seg i hela kroppen och ingen mer sömn har man fått heller, utöver de 2½ timmarna jag sov inatt d.v.s. Ville sova på eftermiddagen men det gick inte för det har varit full rulle i huset hela dagen, om det inte är en rörmokare så är det en elektriker o.s.v. Ska iväg och förmodligen träna halv 10 till halv 11 ikväll så vi får se hur det går.


Trött

Tänk att även jag fick somna igår. Halv 5 var klockan när jag äntligen kunde somna och då var det 2 ½ timmars sömn som väntade mig innan jag var tvungen att gå upp till skolan. Nu vill jag bara lägga mig ner och sova nån timme.

Kan inte sova

Hela den här veckan när jag varit sjuk så har jag haft väldigt svårt att sova - samma sak händer ikväll. Och eftersom det inte fungerar för mig just nu att komma bort i drömmarnas värld så tittar jag på alla avsnitt av Ensam mamma söker. (Alla var väl kanske att ta i). Jag såg mitt första avsnitt idag - nämligen det sista avsnittet då de valde vilken kille dom ville ha, jag blev så fast vid det så jag blev bara tvungen att se vad som hänt innan. Kul bara att man börjar 08.10 imorgon! Hoppas John Blund kommer till mig snart så att man hinner få några timmars sömn innan man måste upp till skolan.

Lights

Sofia kom in och gjorde mitt fönster lite mera julaktigt... 

Gott nytt jul

Från Peter Jöback till Sean Banan. För två dagar sedan så var det premiär för Sean Banans nya jul-låt men första gången jag hörde den var för ungefär en halvtimme sedan. Killen som hade den största sommarplågan i somras har nu gjort en julplåga? Vem vet, vi får se, here it is btw...


Första advent

Idag är det första advent. Inte långt kvar till julafton nu och det ska bli så underbart. Sitter återigen och lyssnar på Peter Jöbacks julskiva. Nu i ungefär en månad har jag blandat den med Magnus Carlssons julskiva och visst funkar det, för julkänsla har man verkligen fått. Lite senare idag ska jag ner och kolla på match på jernvallen tillsammans med Julia, men fram tills dess måste jag nog ta tag i plugget lite! TTYL ♥

Städningstips

Skönt det är att gå in på rummet och det är alldeles städat och sängen är bäddad. Sen kommer jag på att jag och Sofia panik-städade för att vår lilla kusin Maj skulle klara av att sova här inne en stund ikväll. Kan bara säga att det blir kul när man öppnar garderoben imorgon ;)

Film

Hejhej, sitter i min ensamhet och ser på What a girl wants just nu - på VHS till och med. Haha, nej men Sofia och Angelica åkte nyss så så ensam har jag inte varit. Funderar nu på vad det var jag skulle skriva om men kommer inte ihåg, dåligt minne man har, nej så nu blir det tillbaka till filmen så hörs vi imorgon!

3 poäng

Första vinsten. Skönt. 6-5 slutade det men det kunde ha blivit mycket mer enligt mig.

Great moments are born from great opportunities

Nu kör vi.

IBK Aston vs. Hofors AIF
Jernvallen, 17.15

One year ago...

Godmorgon. Idag var det precis ett årsedan vi åkte till Mexiko. Kan inte fatta det, känns som det var nyligen, men ändå inte. När vi åkte förra året så var det inte snö i Sverige kan jag ju bara säga, den första snön kom den dagen vi kom hem, den 12 December. Nu är det den 27 November och vi har haft snö nästan i en hel månad. Hoppas att snön försvinner tidigare i början av 2011 istället så att våren kan komma snabbare. + att det får ju bara inte vara is och grejer när vi åker på studentkryssningen i Mars.

Tillbaka till Mexiko? - Gärna för mig
Kommer jag åka tillbaka? - Det hoppas jag

Skrev det många gånger efter resan men Mexiko blev mitt favoritställe utav alla de ställen vi varit på. Det slog till och med New York och Florida. Mexiko slog allt. Den enda nackdelen som jag ser med att åka tillbaka till mitt paradis är att man nu har extremt höga förväntningar. Ribban ligger redan högst upp ifrån förra gången och det är svårt att tänka sig att något ställe någonsin ska kunna höja ribban ännu mer. Men i så fall, skulle jag inte kunna resa någon gång mer överhuvudtaget eftersom inget kan slå resan vi gjorde för precis ett årsedan. Det som gjorde det så bra förra året var allt. Allt var helt perfekt, hotellet var underbart, poolområdet - underbart, stranden - underbar, servicen - underbar, maten - underbar,... ja ni fattar. Allt var underbart! Det enda jag vill just nu det är att åka tillbaka. Jag vill stanna tiden och vara där resten av mitt liv. Jag vill inte ta studenten, jag vill inte bli klassad som "vuxen" och jag vill inte gå runt och fundera över vad jag "ska bli när jag blir stor", ni känner igen frasen va? Den frågan man fått hundratals gånger under sin uppväxt och speciellt nu, när det i stort sett bara är de sista metrarna kvar på loppet, när vi snart måste välja en väg som kommer bestämma hur vårt liv kommer se ut. Det är alldeles för mycket ansvar känner jag och jag har sagt det förr och jag tänker säga det igen, jag avundas de som har mer än ett halvår kvar i skolan. Jag skulle väldigt gärna kunna börja om där min kusin Pom är nu. 4, snart 5 år och gå på dagis låter helt perfekt för mig. Tänk om Peter Pan skulle komma och låta även mig bli förevigt ung.


Fredag

Hejhej!

Det blev bio med Sofia ikväll, Harry Potter såklart, och efter det åkte vi till jernvallen och kollade på innebandy. Jag har ont i halsen, är förkyld och är väldigt hes, det återstår att se om jag kan vara med på vår match imorgon, 17.15 Jernvallen. Nu ska jag ta och slappa, måste göra det hela den här helgen för veckan som kommer, kommer att bli en helvetesvecka.

Halkigare än halkbanan

Hejhej!

Är sjuk idag också. Riktigt jobbigt. Skjutsade nyss Angelica in till tågstation i gävle och ska hämta henne senare också. Kan säga att det var bland det värsta jag varit med om, man såg ingenting på grund utav så mycket snöyra, man sladdade som bara tusan och ibland var det nästan svårt att bara hålla sig på vägen. Jag försöker att undvika skarpa kurvor eller att köra snabbt men det skulle hjälpa väldigt mycket om dom kunde ploga också!!! Kan säga att medelhastigheten på motorvägen var inte 110 utan ungefär 70 km/h. Tur att vi åkte tidigt hemifrån annars skulle Angelica ha missat hennes tåg.

I eftermiddag ska vi kanske på Harry Potter igen då som sagt, hoppas hoppas!

Godnatt

Hejhej, kom hem från träningen från ett tag sedan så har bara slappat nu ett tag. Nu ska jag ta och sova för att sen äntligen få helg! Imorgon eftermiddag ska jag, Sofia och kanske mamma gå på Harry Potter och Dödsrelikerna. Jag kan inte se en bra film bara en gång på bio. Twilight gick jag på 3 gånger tror jag, New Moon 2 och även Eclipse 2 gånger. Gillar man film så gör man, något mer jag gillar är detta...

Andra perioden:

1-0 (02:30) Marcus Paulsson2 (Pelle Prestberg, Martin Sevc)

2-0 (09:32) Marcus Paulsson3 (Patrik Lundh, Kristofer Berglund)

3-0 (16:22) Marcus Paulsson4 (Pelle Prestberg, Anders Bastiansen)

Grym du är grabben !!! Att tillägga är att de mötte serieledarna, de enda målen som blev i matchen var ett hattrick av Marcus Paulsson.

Torsdag

Hejhej!

Jag är fortfarande lite sjuk. Har ruggigt ont i halsen och är väldigt förkyld men det känns inte lika mycket nu som det gör på nätterna. Jag vill nästan inte gå och lägga mig på kvällarna för jag vet att jag kommer vakna upp flera gånger på natten. Idag var jag med på innebandygym. eftersom jag är trött på att få sitta på sidan och titta på, trött på att inte få spela, kan inte förstå hur jag klarade av den tiden då jag opererade knät och jag inte spelade innebandy på cirka 7-8 månader. Sinnesjukt. Ska snart åka iväg på nästa träning, vill så gärna ge allt, önskar bara att kroppen kunde hålla med :)

Idag såg jag förresten ungefär 5-10 sidensvansar i trädet utanför huset. Sidensvans är en fågel och det var nog den första fågeln som min mamma lärde mig vad den hette. De brukade alltid sitta utanför vårat radhus på vallhovsvägen när vi var små och jag får väldigt mycket barndomsminnen när jag ser en liten sidensvans.


Som en söndagskväll

Har nyss haft en trevlig myskväll tillsammans med Angelica, Sofia, Hanna, Frida, Alexandra och Jennie. Vi såg på paradise hotel men det blev som vanligt mest snack. Åt även kladdkaka, chokladbollar och Alexa's hemgjorda pepparkakor. Nu ska jag plugga och sen sova. Förhoppningsvis slipper man tatueringsmardrömmar denna natt :)

Nightmare

Hallå!
Idag är det studiedag och då kunde man sova ut hur länge man ville men för mig blev det att jag vaknade ungefär tio gånger mellan 06.00 och 11.00. Anledningen till det var för att jag drömde en mardröm, den låter kanske lite töntig men det var rätt jobbigt faktiskt för det kändes så äkta. Det som hände var att jag drömde att vi var och parta i Gävle en kväll och när jag vaknade upp dagen efter så hade jag en gigantisk tatuering som gick från kinden ner till armbågen. Tatueringen var väldigt ful, det stod STARES med stora och fula bokstäver, bokstäverna var även i olika storlekar.  Lite senare i drömmen visade det sig att det var en henna-tatuering - som tur var, haha. Konstig start på dagen må jag säga.

Skön-t

Underbart det känns ibland. Är lite småsjuk och kunde inte träna men färjestad vann ikväll och tanken över att vi är lediga imorgon är ju bara helt underbaaaaart! Längtar tills nästa torsdag då färjestad kommer till gävle and who will be there? - Me, of course! Nu ska jag se på paradise hotel och sen bara slappa. Vi hörs imorgon, ♥

Julkänslor

Nu är det nästan bara fem veckor kvar tills vi får jullov. När snön för första gången kom den här hösten så fruktade jag dagarna man skulle sitta och dricka glögg framför en varm brasa, med andra ord så saknade jag sommaren. Nu har jag fått oerhört mycket julkänslor och nu vill jag inget annat än att vakna upp på julaftonsmorgon och äta risgrynsgröt med familjen för att senare åka till järbo och träffa resten av släkten. Jag vet inte om dessa känslor kommer fram nu på grund utav att första advent närmar sig eller på grund utav att man gör som Julia Vikberg, lyssnar på Peter Jöback? Kanske en kombination av de båda? Nu längtar jag tills den traditionella bakdagen med mormor och mamma i järbo, julkalendern som bara verkar bli sämre och sämre för varje år, glitter och ljus i allas fönster, att få dricka glögg och äta pepparkakor med folk man älskar och dagar bara fyllda med glädje, skratt och kärlek.

Förra julen, en sak är säker, det är att vi inte kommer vara lika bruna denna jul som vi var förra året, och förhoppningsvis inte lika trötta heller..

NV08

Årets skolkort kom i fredags och såhär såg det ut...

Godnatt

Har varit en lång dag som avslutades med tårta och annat gött tillsammans med släkten. Nu ska jag sova och sen tar vi nya tag inför en ny vecka. En bättre vecka. En vecka med bättre planering i skolan, bättre energi på träningar och förhoppningsvis en vinst på lördag? - Who knows?

Few words

Förlust igen. Som vanligt. Nej men tycker vi ska vara stolta över vår prestation, 5-3 är inget vi ska känna skam för.

Derby

Åker ner till jernvallen och spelar derby och sen hem och firar pappa med släkten - helt okej söndag - jovissst!!! Synd att det ligger plugg på ens axlar också, men aja det ska jag inte tänka på nu, nu är det Full Fart Framåt, Håll Tätt Bakåt som gäller !!

Grattis pappa

Grattis pappa på din 41 årsdag. Ha en superduperbra dag världens bästa pappa. !!

Pictures from yesterday

Bilderna tagna ifrån Sofia Uggla

Grymt

Godmorgon!

Grymt kul kväll igår. Det började med mat och firande hos Alexandra vilket senare ledde till Gävle och Goya. Goya var tusen gånger bättre än något annat ställe jag varit på, massa nytt folk, bra musik och bra priser. Enda nackdelen var att det var rätt litet, men det var på ett sätt ändå en fördel. Jag vet att det här inte var sista gången jag var på Goya, det ska jag se till. Haha, nej men det var riktigt kul speciellt när man var tillsammans med Alexandra, Jennie, Sofia, Angelica, Rebecka, Daniella, Carro & Christine. Christine fyllde ju även 18 år igår så ett stort grattis till henne. Innan Gävle och innan Alexa så var jag, Sofia, Julia och Jennie till Valbo då vi köpte present till Alexandra. Det vi köpte var ett förfestspel, en klänning och ett typ nattlinne! Har inga bilder ifrån kvällen men ifrån dagen i valbo såg det ut såhär...

Fick även med mig ett par nya boots från Din Sko som jag letat efter ett tag

Fredag

Godmorgon!
Redan fredag? Shit vad dagarna bara flyger bort!
Om en liten stund ska jag, Sofia, Jennie och Julia till Valbo för att köpa present till Alexandra eftersom vi ska fira henne ikväll. Efter middag och lite annat hos henne så drar vi till Gävle och Goya, det blir premiär i gävle för mig och det blir premiär helt och hållet för Alexa! Kommer nog bli gryymt skoj.

Torsdag

Hejhej, en lugn dag idag. En sådan dag man bara älskar och behöver ibland men jag är oftast en person som tröttnar om jag inte har något att göra, jag blir lätt sysslolös och får panik över all ledig tid man har. Tänk då hur mitt liv kanske ser ut om ett år... perhaps no job, perhaps no school, what will I do?
Tidigare idag har jag varit på IBG och kört bland annat Maq! Härlig träningsvärk man kommer få till partyt imorgon då vi ska fira lilla lexi som fyllde 18 i tisdags. Ni vet ju att man säger "kärt barn har många namn" och måste säga att i stort sett alla mina vänner har många nicknames vilket betyder att de är vääääldigt underbara! Nu ska jag snart på träning men innan det ska jag sola med sofia och hanna så man kanske ser lite fräschare ut i höst/vintermörkret. Pusss

The Deathly Hallows

Hejhej! Kvällen var jättebra. Älskar film, älskar mina vänner och tillsammans kan det ju bara sluta på ett sett... riktigtriktigt härligt. Harry Potter var bra, jag tror inte att en sån film riktigt kan klassas som dålig någon gång även om handlingen skulle vara tråkig och konversationerna meningslösa. Jag tror att kvaliteten, känslan och skådespelarna man följt nu i tio år gör filmerna till det dom är. Ribban är redan hög på grund utav det. Den första delen av den sjunde filmen var, som jag hade tänkt mig, ganska dyster. Det är inte mycket positivt som händer men det räknade jag med också. Lite tråkigt att man måste vänta tills den 15 Juli för att se del 2 men man klarar sig väl på något sett. Tror att den delen kommer att bli fylld med mer action, mer känslor och ett stort blodbad - i alla fall om dom håller sig till boken. Måste erkänna att det föll några tårar från min kind ikväll, på grund utav en person i slutet, watch it and you'll know why. Nu ska jag sova och imorgon väntas det projektarbetsjobb och sen IBG och sist träning. Godnattt ♥

D-day

Idag är det premiär för Harry Potter och dödsrelikerna del.1. Jag, Sofia, Hanna, Angelica, Frida och Alexandra åker självklart in till Gävle ikväll för att äntligen få återse Harry och hans vänner. Haha, kommer nog bli grymt!!!

The truth behind

Hejhej, nu har jag haft körkort i en hel vecka och hur fantastiskt skönt det är går nog inte att beskriva med ord. Kan säga att man känner sig så mycket friare än tidigare och det här var något som jag verkligen gjorde på egen hand, fast ändå inte. I hela mitt liv har jag gjort allting tillsammans med (oftast) Sofia, det har varit innebandyn, vännerna,.. men det här var något jag gjorde för min egen skull men det var samtidigt så skönt att ha Sofia med sig under hela "resan", det vart ett stöd i alla positiva och negativa situationer när man ska ta körkort. I alla dalar och kullar så fanns hon där på vägen och gjorde samma sak. Något som också var väldigt skönt var att Alexandra gjorde allt det här nästan samtidigt som oss också, hon gjorde alla teorikvällar, alla stunder vid datorerna så mycket roligare. Så glad över att jag fick två så underbara människor med mig under de här 2 månaderna som vi gick på körskolan. Anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att jag vill tacka alla människor som gjorde detta möjligt, dessa är mamma och pappa som så många gånger hjälpt oss med övningskörningen, farmor och farfar för sparpengarna, Sofia och Alexandra för alla stunder på körskolan och självklart min körskolelärare Catti som stod ut med mig på 11 hela körlektioner och som gjorde körkortet möjligt. Att ta körkort tar upp mycket av ens tid, och man tappar även lite studiemotivation i skolan. Så mitt tips till er som inte tagit körkort, det är att ta det när ni inte har så mycket annat på gång. Jag klarade av körskolan, skolan och träningar på grund utav att jag hade väldigt lite i skolan nu på höstterminen i trean. Då kunde jag lägga fokusen på körskolan istället. För ungefär ett årsedan övningskörde jag för första gången men det blev mer och mer på våren då snön försvann, nu ett år senare har jag körkort och jag kan säga er att det är den bästa känslan i världen just nu. Det här blev ett väldigt långt inlägg, vilket inte var meningen, men som jag sagt tidigare, ibland svävar jag bara iväg! Nu ska jag snart käka och sen blir det träning.


HP-fan

Precis kommit hem från skolan. Blev en kortare dag än förväntat eftersom min fysiklärare var sjuk så vi slapp en lektion + ett prov på eftermiddagen. Skönt på ett sett men vore bra att få det gjort någon gång så man kunde släppa det! Aja, ikväll är det träning och imorgon är det äntligen Harry Potter premiär ♥ How can a girl who has the same birthday as Daniel Radcliffe not love Harry Potter? Haha nej men kan erkänna att jag är ett väldigt stort fan, eller har varit kanske man ska säga, nu har jag väl kanske börjat insett att jag kommer aldrig få gå på Hogwarts, jag kommer aldrig få träffa Harry Potter och jag kommer aldrig att kunna utöva magi. En värld som jag älskat, en värld man kan gå till när ens egen kanske inte är på topp. Harry Potter har funnits vid ens sida sedan man var - vad var det nu, typ 9 år? Underbart. Måste även erkänna, och det kanske inte är så konstigt, att man alltid har haft en liten "crush" i Harry Potter & Daniel Radcliffe (såklart). Vad ska man göra när sista delen kommer ut i Maj? När man inte får följa Harry Potters fantastiska liv? Det återstår att se..

Kul att cykla till skolan när cyklarna ser ut såhär...

GRATTIS

...världensbästa Alexandra Teshome på 18 årsdagen !!! Helt sjukt vilken underbar person du är. Vi har känt varandra nu i lite mer än ett år och du har verkligen blivit en utav mina bästa vänner. Varje kväll med dig är underbar, även om det är filmkväll eller partykväll eller kanske t.o.m en tur till stallet, man har alltid kul med dig och vem har inte blivit smittad av ett äkta AlexandraTeshome-leende? Älskar dig vännen, Ha en grym födelsedag så kör vi på fredaaaaag ♥


rutiner

Jag är nog Sveriges sämsta person på att plugga, i alla fall när det är fysikböcker som ligger framför en. Aja, struntar i det där nu och åker iväg på träning istället!


Skola

Hejhej, har jobbat med projektarbetet nu på förmiddagen och om en stund ska jag iväg till parkbadet och ha ett boxercisepass. Ikväll är det träning men fram tills dess måste jag plugga då jag har prov imorgon + en muntlig redovisning av en bok på engelskan. Kuuuul!

Grattis världens bästa pappa på farsdag!


Söndag

Hejhej, har varit i gävle idag och sen i järbo hos mormor och morfar. Nu måste jag plugga och imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan igen.. inte kul! Har bokat biljetter idag också, till Harry Potter och Dödsrelikerna Del.1 som har premiär på onsdag. Då åker jag, Sofia, Alexandra, Hanna, Frida och Angelica in till Gävle!

Godnatt

Har ganska nyligen kommit hem ifrån en kväll på RedClub. Har firat Merimas 18 årsdag tillsammans med lite drygt hundra personer till. Jag körde dit och hem vilket jag tyckte var väldigt skönt, att bara ta det lugn + att man hade lyxen av att få åka bil hem. Jag spenderade kvällen mest med dessa brudar som var såhär fina ikväll...
Nu ska jag sova men vi hörs, godnatt.

For the very first time

Hejhej, har precis skjutsat in familjen till Gävle. På vägen hem därifrån så fick jag köra helt själv för första gången (förutom på halkbanan). Shit vilken skön känsla det var. Om en halvtimme drar jag till Valbo med Hanna och senare åker vi in till Gävle för att spela match. Mycket som händer idag, men det är så det ska vara.

Älskaaar Audi

Shit va skön bilen är att köra, synd att man inte har en alldelesalldeles egen en, men i helgen är den vår då mamma och pappa åker till stockholm. Nu ska jag sova, imorgon blir det att gå upp tidigt för att skjutsa mamma, pappa, pär, farmor och farfar till tåget i gävle, godnatt :)

Allt på en och samma gång

Underbar dag. Så mycket positiva saker har hänt. Nya familjemedlen var en ny bil. Nu byter vi ut gamla Volvo-svensson livet mot ett lite tyskare liv, nämligen en Audi A6 Sedan. Heffaklumpen har blivit "The Black Pearl" som mamma lite snyggt vill kalla vår nya Audi. Vår tre år gamla Volvo har blivit utbytt mot en Audi med årsmodell 2011.
Andra positiva saker som hänt är att mitt körkort har kommit, shiiit känns fortfarande inte verkligt!
Idag har jag varit i gävle och köpt en ny kjol, halsband, örhängen och lite andra småsaker. Jag har även blivit uppvaktad av mina nära&kära eftersom jag fått körkort. Jag och Sofia har fått blommor, choklad och även 500:- var! Välbehövligt kan jag ju bara säga.

Sofia + Maria körkort = Champagne och dessert
När vi kom hem från Gävle fick vi en fin överraskning av mormor och morfar, blommor och...
choklad. Tack så jättemycket, uppskattas verkligen!
AAAWWW :D
Byebye svensson-livet!
och hello Audi! :) dålig bild men såhär ser den ut i alla fall, familjen ugglas nya ögonsten.

Fredag

Som vanligt så kunde jag inte somna igårkväll, har för mycket att tänka på helt enkelt! Och vad ledde det till? - Jo att jag sov över imorse och att jag missade fysikprovet. Inte bra! Aja, det kommer fler tillfällen. Nu ska jag göra frukost, duscha och sen lite senare åka till skolan för att ha samhällskunskap. Ha en bra dag, och vill även säga grattis till merima som fyller 18 år idag. Imorgon ska hon firas då hon fått hyra red club här i sandviken - blir nog grymt!

Fysik - det mest "ointressantaste" ämnet i världshistorien

Lagt ner fysikböckerna nu, provet får gå som det går, nu ska jag sova. Imorgon blir det skola, prov, en sväng till gävle och på kvällen ska vi först fira att vi fått körkort och sen träffa tjejerna, godnatt!

Allting har förändrats men du finns kvar

Hejhej, har ju som sagt fysikprov imorgon och vem tror ni har suttit och pluggat hela dan inför det? - Ja, ni får gärna svara mig för jag har ju inte gjort det. Dåligt gjort av mig, I Know, men känner att vad jag än gör inom fysiken så kommer jag ändå inte förstå något. Konstigt ämne det där. Till lite mera positiva saker då, träning ikväll och imorgon så kommer det en ny familjemedlem till familjen Uggla, vad det är får ni veta imorgon! Haha

Ungefär en vecka sedan... då man fortfarande kunde ha skinnjacka ♥

Plugg

Godmorgon, jag och Angelica har nyss varit på söder pga projektarbetet. Riktigt roligt att gå upp 06.45 när man egentligen börjar 13.50, aja saker som måste bli gjorda helt enkelt. Idag borde jag verkligen plugga eftersom jag har fysikprov i eftermiddag men när, jag säger bara när, ska man ha tid till det? Skola till 16.30, träning ungefär 19.30 till 21.00, hemma runt 21.30 + dusch + för trött för att plugga! Fysik är ju inte riktigt mitt bästa ämne heller men det får gå som det går. Nu måste jag läsa en engelskabok som vi ska ha redovisning på idag, vi hörs senare puuusss!

Studentkryssningen bokad

Jo, förresten... Studentkryssningen är bokad. Den 12 mars sticker jag tillsammans med Sofia, Angelica, Jennie, Julia, Alexandra, Christine och Mikael !!!

Vinterviken

Hejhej, haft en rätt seg dag, dock ganska kort vilket var skönt. Jag måste även erkänna att jag ännu inte tagit min första runda med bilen helt själv ännu. Har inte haft möjligheten och den största faktorn till det har såklart varit snön. Vi har inte heller haft vinterdäck på bilen än heller och jag vill inte köra i diket den första gången jag kör själv precis.

Sandviken har verkligen förvandlats till ett vinterlandskap just nu och allt man kan se är vitt, vitt och vitt. Ännu har inte den riktiga kylan kommit och den får gärna dröja ett bra tag till.

Sandviken idag...

Nervositet, rädsla, lycka... vägen till körkortet!

Aldrig haft ett sånt stort leende på mina läppar som den gången min uppkörningslärare (?!) sa att körningen var godkänd. Jag som tyckte att jag hade gjort så mycket småfel och grejer och började redan tänka på hur man ska klara av pressen av att göra ett nytt prov. Men ett nytt prov behövdes inte och det gör mig så glad. Jag hade ju sedan ungefär 2-3 timmar på mig att berätta för mina nära och kära, och glad var bara förnamnet på vad jag var när jag ringde till farmor, mormor, vänner o.s.v. Men, i all denna glädjen så var jag fortfarande nervös eftersom Sofia ännu inte hade gjort sitt prov. När hon ringde mig, ungefär 3 timmar efter mitt körprov så var man både glad, nervös, rädd och ängslig på samma gång men när hon sa att hon också hade klarat det då släpptes en stor sten ifrån hjärtat och det har var den bästa dagen på länge (förutom snön, dissekeringen av grishjärtat, punka på cykeln o.s.v, men det är bara småsaker jämfört med lyckan över ett körkort)

9 November

...var dagen då tvillingarna Uggla tog körkort. Grymt bra jobbat sofia :)

KÖRKORT !

Shit va skönt :D

Träning

Kom precis hem från träningen. Mådde så bra innan men så snabbt det kan vända, inget jag behöver gå in på ännu djupare men är bara rätt less på mycket just nu. Om en stund ska jag sova och imorgon ska jag till skolan och dissekera ett grishjärta och lite annat, puuussss!

Lycka

Somnade runt 04.00 inatt. Vet inte om det berodde på att jag var nervös inför körkortsteoriprovet som jag hade idag. Jag har inte berättat det tidigare på grund utav rädslan över att kugga, pressen blir så mycket större om alla vänner känner till det. Även fast de kanske inte säger något om det så känner man på sig det själv, man blir mer nervös och mer spänd. Aja, ska kanske berätta hur det gick också - eller det kanske ni redan fattat eftersom jag skriver om det nu? Jaaa, jag och Sofia hade provet samtidigt och båda klarade det. Sjukt skön känsla. Fast innan var det väldigt nervöst, när man skulle trycka på knappen så man kunde se resultatet så hade jag nog en puls på 200. Armarna och händerna skakade och sen när man fick se det där underbara ordet med 7 bokstäver, Godkänd, så ville man bara skrika av lycka. Som ni kanske också förstår så kommer jag att ha körprovet inom en snar framtid, jag kan säga er att det inte är idag i alla fall, idag ska jag bara njuta av att det gick så bra på teoriprovet - Lycka! Innan provet så stod jag, Sofia och Lizette och snackade om att vi trodde att vi skulle kugga varenda en av oss, men vad fel vi hade, alla tre klarade det och det var så underbart skönt.

Nattinlägg

Kan inte sova, shit - what to do? Har spelat Röj, Kungen och Chess i typ 2 timmar nu och även lyssnat sönder när Lasse Berghagen tolkade Petters låt, Längesen, i Så mycket bättre. Underbart. Justia, fick en fråga angående vart jag köpt jackan och den köpte jag på bubbleroom.se. Den finns inte i lager just nu men förhoppningsvis kommer dom väl in med fler. Här finns den i alla fall: http://www.bubbleroom.se/tjej/dbrand/jackor/eskima-dunjacka-rod


Söndag

Hejhej, matchen igår slutade inte så bra men vi hade inte riktigt förväntat oss något annat heller. Kvällen blev dock bättre, först blev det pizza-bak med Hanna och Sofia och sen blev det film tillsammans med Sofia, Hanna, Julia, Jennie, Ellen och Angelica. Vi såg på Can't Buy Me Love som är en 80-tals film med en ung Patrick Dempsey i huvudrollen. Riktigt bra. Idag ska jag plugga lite för imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller. Om en stund ska vi även upp till mormor och morfar och käka. Måste säga att jag fick min jacka igår också, love it, nu kommer jag troligtvis inte frysa i vinter i alla fall - lovely.

Dagens planer

Hejhej, match idag. Hemma mot GGIK. Vet inte vad jag ska skriva nu inför men vi får helt enkelt göra vårt allra, allra bästa och sen får vi se hur långt det tar oss. Ikväll tror jag att vi ska träffa tjejerna. I alla fall ska jag, Sofia och Hanna käka tillsammans efter matchen och sen blir det förhoppningsvis filmmys.


IBK Aston vs. GGIK

17.00 Jernvallen

The best there ever was, the best there ever will be

Hejhej, såg precis på idol när de sjöng till den person som betydde mest för dom. Det var till en fru, en pojkvän, en mamma o.s.v och när jag tittade så funderade jag på vem jag skulle sjunga till om jag då hade en sångröst till att börja med. Men jag behövde inte fundera länge och tror inte att ni gör det heller för den person som betyder mest för mig är min tvillingsyster. Vet inte hur mitt liv skulle se ut utan henne, tror man inte skulle kunna kalla det för ett liv. För att citera idolernas Unicef låt, "All I need is you".


Felix Herngren

Har nog aldrig sagt det, men det kanske har märkts, men min absoluta favoritkomiker i Sverige är Felix Herngren. Älskar Felix stör en ingenjör, wipeout och massa mer program han medverkar i. Här är ett smakprov på varför just denna kille är grym...


Meterlångt

Hejhej, började dagen rätt så tidigt, för att vara höstlov i alla fall, gick upp runt 09.00. En timme senare åkte jag och Sofia till körskolan och gjorde klart allt plugg med teorin, gjorde sluttestet, missade frågor, vägmärken och lite annat. Dock så hängde sig datorn efter typ halva testet men så fick det vara. Senare idag ska jag nog inte göra så mycket tror jag. Funderar på att följa med Sofia till Gävle men tror inte att jag gör det, som jag skrev igår - är trött på gävle. Haha, nej det där menade jag inte, och vet att jag kanske var lite väl irriterad igår när jag skrev inlägget men det finns dalar och kullar i hela rollercoaster-livet eller hur? Livet är nästan som en bloggstatistik. Ibland går det bra, ibland mindre bra men man klarar sig alltid. Har inte skrivit det här tidigare men mitt mål med bloggandet är inte att bli "störst & bäst" utan det är mest ett ställe där jag känner att jag kan skriva ut mina tankar eller vad tusan som pågår i min, ibland propfulla hjärna. Jag ser bloggar (eller i alla fall min blogg) som dagens svar på dagböcker - dock inte lika öppna som en dagbok. När jag var yngre hade man dagböcker som man försökte hålla i att skriva i men det blev alltid att jag tröttnade efter 3-4 dagar. Ibland kunde jag tröttna av "skrivkramp" i handen bara efter att ha skrivit en sida. Känner att jag börjar sväva iväg nu i det här inlägget men så är det ibland och det får man göra i min blogg, har jag bestämt, det är också ett problem med dagböcker, om man svävar iväg som jag ofta gör så får man verkligen skrivkramp. + en till sak som är negativt med dagböcker, eller ja i detta fall min dagbok. Det är min fula handstil som bara blir tusen gånger värre när man är trött och får skrivkramp, sin fula handstil kan ju inte riktigt synas här på en blogg vilket är ett stort plus i min bok! Nu ska jag sluta skriva, tror det är bristen på skolplugg som gör att jag svävar ut med dessa meterlånga inlägg, ledsen för det. När jag läser andras bloggar med dessa "meterlånga" inlägg så hoppar jag oftast över dem och kollar på bilderna istället, så nu ska jag ta och sluta med detta - lovar.

Irriterat

Trött på förluster, trött på hemmafans, trött på gävle, trött på hockey. Okej, det där sista stämde inte, men det gick ju så fantastiskt bra, en 4-1 ledning kan man väl inte tappa tänkte jag? Men reflekterade även över matchen i lördags och tänkte, det får inte bli som FBK-SAIK då dick axelsson gjorde hattrick på 5 minuter, så kan det ju bara inte bli! Det blev inte så heller, det blev värre, det blev 3 mål på 38 sekunder. Färjestad gjorde en Aston-dam. Samma sak hände oss mot Borlänge för några veckor sedan och det finns inget värre ställe att vara på i ett sånt där läge än i läkerol arena med fullt av brynäsfans runt omkring sig. Trött på att höra bu-rop så fort brynäs får utvisning, trött på att höra folk kasta galla över kåberg, trött på att folk inte inser att man kan heja på andra lag än brynäs. Nu är det en månad kvar tills nästa möte i Läkerol Arena och fram tills dess ska jag vara förberedd, förberedd på förlust, för nu har jag inga förväntningar alls - bättre att förvänta sig det värsta och hoppas på det bästa så slipper man få sina förhoppningar besvikna. Tack och adjö för mig, nu ska jag "tröstplugga" - kul det låter va? Njaa, inte så värst + att jag måste upp tidigt imorgon och åka till körskolan för att plugga även där. Life is good sometimes right?

Finally

Ska om en stund åka hem till farmor och farfar och direkt efter det blir det att åka in till Gävle med mamma och se Brynäs - Färjestad.


4 November

Godmorgon, ska precis åka iväg till körskolan för att ha en körlektion. Senare idag blir det hockey då som sagt men idag, den 4 November så fyller många år. En utav dom är min farfar så i eftermiddag ska vi även åka hem till han. Vill säga grattis till Mikael&Joakim Simonsen och Erica Stepien på deras 18 års dag, och även grattis till farfar på hans 65 års dag!

Tickets

Hejhej, har haft en väldigt slappdag idag. Eller nja, tråkig dag ska jag nog säga. Har läst i körkortsboken typ hela dagen, vilket kanske inte är så jätteroligt. Jag fastnade dock här vid datorn istället så nu återstår ca 150 sidor att läsa. Imorgon är det äntligen hockey och det ska bli så sjukt kul. Var en månad sen sist vi åkte in på Brynäs vs. Färjestad och det slutade ju inte direkt bra. Förhoppningsvis går det bättre denna gång.


Min skräck för bastu-r/-sar/-s ?

Godmorgon, förresten, vad heter bastu i plural? Bastur, Bastusar, Bastus, Bastuar?

Kul att man vaknar utav en snubbe som är här och "besiktar" huset. Högt ska han ju prata också - härligt! Aja, kvällen igår var trevlig. Vi bastade först ett tag och efter det blev det lite nostalgi då vi såg Eva&Adam - Ny i klassen. Underbart bra. Måste även säga att trots att vi har bastu så har jag aldrig tyckt om det. Tror det är på grund utav två barndomsminnen som sitter kvar i minnet. Det första hände när jag var cirka 10 år kanske och Amanda, Angelica och Sofia var här och bastade. Jag skulle då hälla på vatten på aggregatet och vad händer då? - Jo, vattenångan åker ju upp på min arm och jag får rätt så stora brännskador på hela underarmen. Väldigt bra gjort tycker jag!
Det andra minnet är från serien Rederiet som gick på tv förut. Det var en utav mina favoritserier då och för er som sett den serien vet att det var en kapten där på båten som hade en "elak tvilling-syster". När kaptenen då gick och bastade en gång så stängde syrran in henne i bastun, där hon höjer tempen och sätter en trädgårdstomte i den där lilla fönster-rutan. Och nu ska ni veta att jag inte var rädd för att min egen tvilling-syster skulle stänga in mig men att något spöke kanske skulle göra det, haha. Aja, det är nog på grund utav det som hänt i mitt förflutna som har gjort att jag inte gillar att basta. + att det blir så förskräckligt varmt så man klarar ju bara av att sitta där i typ en kvart - eller nej, nu ska jag inte säga man, utan jag. Haha, nu ska inte jag skriva något mer, risk för att det här blir ett sånt där mega-långt inlägg som ingen orkar läsa i så fall. (:

Valbo och bastumys

Hade en härlig eftermiddag i Valbo med tjejerna. Det blev en lunch på IKEA och... inget mer! Vet exakt vad jag vill ha, men jag kan inte hitta det någonstans. Aja, ikväll ska jag, Sofia, Angelica, Julia, Jennie och Ellen basta och se på film här hemma hos oss. Blir nog mysigt såhär i höstmörkret.


J'aime les vacances

Hej, ska snart duscha och sen drar jag in till Valbo med Alexandra, Sofia och Jennie. Träningsledig ikväll så det blir nog att vi träffar brudarna en gång till idag också. Måste även säga att efter träningen igår så såg jag på Pensionärsjävlar på kanal5play.se och shit vad roligt det var. Sveriges nyaste humorprogram, måste ses säger jag bara. Aja nu ska jag dra men vi hörs senare, puuuussss!

Ordered

Beställde hem denna jacka från D.Brand ikväll, underbart!!! Det sägs ju att det kommer bli den kallaste vintern på 1000 år så hoppas denna är varm...


Take me back to the paradise that changed my life

Nästan ett årsedan,..

Höstlov

Första dagen på höstlovet idag och vad står då på schemat? Jo, om tjugo minuter ska jag till körskolan och sen lite senare idag ska jag till banken och sist men inte minst så är det träning ikväll. Tror att detta kommer bli en vecka fylld med massa plugg. Jo justia, jag och mamma har bokat biljetter nu också, för på torsdag (den 4:e) så är det Brynäs - Färjestad i Läkerol Arena och det kan ju inte ett färjestads-fan som jag missa!

RSS 2.0