Tired of doing nothing

Hej!

Jag är fortfarande sjuk. Har varit hemma från skolan både idag och igår och nu vill jag bara bli bättre för det här orkar jag snart inte med längre.
   Det är fredag idag iallafall, det är possitivt. Och en annan sak som är possitivt är att min mobil har kommit tillbaka. Den har ju varit på lagning i Uppsala eftersom knapparna inte fungerade och nu har dom bytt ut displayen, knapparna och lite annat. Den ser som ny ut nu :) Idag har jag bara slappat framför tv:n som vanligt och dagen kommer nog att fortsätta på samma linje. Jag har fått flytande hostmedicin som jag tar tre gånger om dan. Nackdelen är bara att den smakar allt annat än gott. Pappa frågade också om jag ville ha en hel vitlök att svälja men där går  ändå gränsen för mig x)

Justia, 15 dagar har gått sen magnetröntken undersökningen och vi har ännu inte fått några svar. Det skulle ta en vecka innan vi fick svaret men nu har det gått 8 dagar för mycket.



7k

Hej!

Nu har man blivit sjuk igen då. Hostan och förkylningen är tillbaka och jag mår lika piss som jag gjorde hela förra veckan. Anledningen är nog att jag tränade när jag fortfarande var krasslig, vädret och även att min syster är sjuk. Nu vill jag bara bli helt frisk,.
    Idag har vi studiedag så då kunde man sova ut lite längre i morse. Igår hade vi kemi prov. Jag tyckte det var ganska svårt och det verkar som fler i klassen tyckte det. Nu väntar jag bara tills One Tree Hill börjar klockan 16.10. Puss♥


Derby på Jernvallen !

Hallååå!!

Denna helg har gått jäkligt snabbt tycker jag. Jag borde ha pluggat mer menmen, inget man kan ändra på nu. Jag mår fortfarande lite krassligt men inte tänker jag missa chansen att få spela och möta Alba idag. Det kommer bli jäkligt tufft men vi får helt enkelt göra vårat bästa och om inte det räcker till, då är det så. Vi saknar tre ganska betydelsfulla spelare idag, Sofia Uggla (sjuk) , Angelika Lövdahl (Taihland) och Målisen Ida Carlsson som är skadad. Hoppas verkligen att vi vinner idag, för om jag får säga som jag tycker så är inte alba precis mitt favoritlag, men det gör bara att man blir mer taggad och sugen att spela. Jag ska nu fortsätta ladda till matchen och om ca, en och en halv timme är det samling. Pussss <3

Match Idag                        IBK Aston - IBK Alba                        17.00 Jernvallen

My Weekend

Hallååå!!


Åååh va skönt med Fredag. Gick ju trots allt bara två dagar i skolan men så skönt med helg nu iallafall. Helgen för mig kommer innehålla mycket plugg, en match på söndag och sen ska jag kolla på match imorgon. 
    Jag och Hanna tog oss en tur till hemmakväll idag och hyrde tre filmer och köpte lite godis. Så nu ska jag bara käka och sen tillbaka till Hanna. Tjing!

- Maria ♥

I can't erase you from my mind

Ääääntligen frisk!

Det känns så underbart att kunna andas vanligt igen. Haha, så nu kanske jag går ner och tränar ikväll också :) Imorgon är det fredag. Känns som om det är måndag idag för mig eftersom jag inte varit i skolan mån-ons. Imorgon då så ska jag kanske följa med Sofia och Angelica till Valbo men jag får se. För övrigt i helgen är det bara match på Söndag som jag ska ställa in mig på annars är jag ganska ledig. Men på Lördag är det ju också seriefinal för herrar div.2 då Aston möter serieledande Lesjöfors/Filipstad. Det blir nog en jäkligt bra match.
   Nu ska jag plugga a lot och sen då som sagt kanske åka på träning. xD


*

Hallåå !

Är fortfarande lite sjuk men det börjar ljusna upp lite. Har även blivit lite trött på att bara sitta hemma och dega varje dag =D Är lite trött nu, vilket är väldigt konstig för jag har bara varit vaken i typ 13 timmar men jag ska sätta på en film snart och förhoppningsvis somna till den.
   Idag har jag inte gjort något speciellt roligt. Bara typ slappat, pluggat lite men annars bara tagit det lugnt. Vill komma tillbaka till träningar och allt annat nu så snabbt som möjligt! Hoppas att jag kan träna på torsdag x)

- Maria ♥

Marjorie i ANTM Cycle 11 är ju helt underbar!! =D

monday 19th January

Hallåå.

Fy fan alltså, har varit sjuk sen i fredags nu och det är så himla jobbigt. Det värsta är inte febern eller förkylningen, det värsta är den här fördömda halsen som aldrig slutar hosta. Är självklart hemma från skolan idag då eftersom jag inte mår på topp men det finns ju inget  att göra förutom att sitta här och kolla på MTV. Annars är det ingenting på tv, bara massa tv-shop skit. Får se hur jag mår imorgon men det ser inte lovande ut just nu. Vill bli frisk snabbt för såhär sjuk tror jag aldrig att jag varit nångång. Jaja, nu kanske jag tar och sätter på en film och slappar en stund.

- Maria ♥

Im tryna be strong but the strength I have is washing away

hallååå !

Helt sjukt!! Måste bara säga helt sjukt!!! Rubriken som jag hade i mitt förra inlägg: 
 


Den rubriken var mycket för att dom sjunger så i en låt men den meningen hade också en annan betydelse för mig. Den person jag inte sett på länge, såg jag igår! Samma dag som jag skrev den rubriken och då har inte jag sett han på ett halvår innan. Jaja, jag blev väldigt glad då iallafall.
   På matchen igår har jag aldrig mått värre. Igår morse mådde jag prima sen cyklade jag till skolan i denna kyla och efter det började förkylningen att komma och sedan huvudvärken. När jag skulle ut och spela i andra perioden hade jag feber, förkylning, huvudvärk och ont i halsen. Nu efteråt förstår jag inte riktigt varför jag inte sa att jag var sjuk och behövde vila men när man får chansen måste man ta den och det var så jag resonerade igår. Jag hade inte ätit något sedan lunchen så jag var väldigt yr och det kändes som att jag skulle svimma. Jag fick två halstabletter och två dextrosol men det bekämpade ju inte hungern nånting. Jag måste nog säga att jag aldrig mått värre men vad gör man inte för att få en chans på plan.

Med en så lång förklaring och gårdagen så ska jag inte skriva så mycket mer nu. Jag var på hockey nyss, BIF-FHC. Brynäs vann 3-1. Färjestad vann också ikväll 6-2. Med det sagt önskar jag er alla en trevlig fortsättning på helgen och att eran hälsa är bättre än min. Har skaffat facebook idag också xD

- Maria ♥

Its been so long that I havent seen your face

Hallååå!

Igår var jag ju som sagt i Stockholm eller ja i Upplands Väsby iallafall och röntgade mitt knä. Efter några felkörningar och lite annat så kom vi till sjukhuset precis i tid. Det tog typ 15 minuter att röntga och under tiden fick jag lyssna på Lugna Favoriter. Haha, det var väll inte riktigt det bästa med Sonja Aldén när man låg ner och hade kudde och allt - höll ju på att somna för tusan. Efter allt i Stockholm stannade vi och käkade i Uppsala och sen blev det träning på kvällen. 
   Har nyss haft matteprov. Vi fick tid från 08.15 - 10.45 men jag blev klar 09.10. Alltså efter 55 minuter :/ Lite segt för nu har man hål till fem i tolv och det går ju inte att cykla hem heller för det är frrýyyyyyyysing outside. Idag var det verkligen skitkallt, höll på att frysa ihjäl när man cyklade hit imorse... Längtar till sommar´& sol. Ikväll ska jag spela match i Hofors, är så irreterad sen matchen i Tisdags men jag valde att följa med iallafall. Jaja, nu ska jag väll försöka hitta på nånting att fördriva tiden med tills Victoria blir klar. See Yaa!

Match idag                   Hofors IBK - IBK Aston              Hoforshallen 19.00           

They say that no one is perfect, but in my eyes you are!

Hejhej !

Idag har det varit skolan som vanligt och jag är så trött och blir då lätt irreterad för småsaker. Fann även att min gode vän Victoria tyckte samma sak om den grejen. Ska inte ta upp vad det är men ville bara säga det om någon tyckt att jag varit sur idag xD haha
   Snart ska jag på när Astons herrlag krossar Alfta, eller förhoppningsvis gör dom det! Jag kommer att möta Erika där och sen blir det väll fler folk från laget där vilket det alltid brukar vara.
   Imorgon ska jag iväg då till Stockholm och röntga och undersöka knät sen blir det hem på träning. Hade inte så mycket intressant att skriva om idag kanske men jaja xD


Sis and me in Italy summer of 2008 =D  Då var man ju iaf brun, flumms <33

Hold On

Hallååå.

Nu har knät börjat kännats bättre och bättre. Jag har inte lika mycket värk i knät efter träningar som jag brukar men nu har jag även fått röntken tid i Sthlm. Det kom som ett brev med posten och på Torsdag klockan 13.00 blir det först undersökning och sen magnetröntgen. Allt kommer att vara i Stockholm. Men det ska bli skönt att få reda på vad det kan vara för fel med det här skitknät x)
   Vi har match idag på jernvallen. Det är en uppskjuten DM match mot GGIK. Den kommer att spelas klockan 21.15. Nu ska jag bara slappa ett tag och sen åka till skolan runt halv 1.

Match idag                  IBK Aston - GGIK                Jernvallen  21.15


magnetröntgen på torsdag, vet inte riktigt hur det ser ut
men googlade på det och då kom bilder som denna upp!

Take it easy cause there is no stress.

Hallåå!!

Har sovmorgon nu till fem över halv 1 och det är helt underbart. Vaknade ändå runt halv 8 men jaja, då kan jag slappa och kolla på film längre xD
   Matchen igår mot Storvik slutade bra. Vi var det bättre laget och oftast var det spel mot ett mål. Storvik gjorde först ett  mål långt utifrån som vi borde tagit menmen, vi var snabbt tillbaka med att göra 1-1. Sen fick dom en chans till och gjorde 1-2. Resultatet var väldigt orättvist men vi visste att vi kunde vända vilket vi sedan gjorde i två power play. Slutresultatet var 3-2 till Aston men det speglar inte direkt matchbilden. Vi var det bättre laget och vi vann. Nu ska jag ta på en film och mysa lite och sen blir det skolan och efter det blir det ju självklart träning. 
 
IBK Aston - Storvik IF     3-2
       (0-0,1-2,2-0)    


Bilden tagen från Storvreta Cupen och vi vann där lika som vi gjorde igår! x)

I Wish The Time Could Go Faster

Hallååå!!

Har inte blivit något inlägg på ett tag eftersom skolan satt igång och allt har varit så körigt! Vi hade match idag, förlorade med 8-2. Dom var bättre individuellt men vi kunde ändå kämpat mer, kändes som vi inte gav allt trots en super uppvärmning. Jaja, imorgon är det ny match. Junisarna möter Storvik hemma på jernvallen. Den matchen vinner vi!!! Om vi spelar som vi gjorde på cupen så ska det gå bra.
   Jag har nyss sett på Twilight med Angelica och Sofia och man grinar ju nästan när den är slut för killen är så underbaaaaaar x) Nu ska jag ladda inför imorgon <3

Match imorgon                IBK Aston - Storviks IF                 Jernvallen  11.30


Hittade lite mysiga bilder från vår födelsedag i sommras som vi firade i stugan !
Även dessa två som jag kollade på film med ikväll ♥






Sverige vs Canada

Sitter här i min säng och kollar på JVM finalen mellan Sverige och Canada. Blir ett snabbt inlägg nu men fyfan vilka idioter det är i det där rö' klädda laget. Dom har hittils med 35 minuter spelade knuffat Markström 3 gånger eller nej nu blev det 4 gånger!!!!!! Helt jäkla galna, vad har dom blivit uppfostrade till att bli? Hahaha, tur att Markström hållit sig ganska cool hittils och inte slogs tillbaka vilket jag skulle gjort om någon irreterade mig på det viset. Jaja, nu ska jag fortsätta titta - får se om jag orkar se hela! xD


Jävlar vad nära 1-2 nu..!


The flight is booked!!!

Heej

Idag har jag varit med Victoria Rehn, vi kollade på The Devil Wears Prada och snackade lite grann. Det jag glömde skriva som jag fick i julklapp eller hela familjen fick var en resa till London. Jag tror att vi ska åka den 2 April eller så var det den 16:e, kommer inte riktigt ihåg men vet att det kommer bli en otrolig upplevelse. Vi åker dit på en Torsdag och hem på Söndagen så det blir en liten Week-end i en av de städer som legat högt upp på min "vill åka till" lista. Vi ska se på musikalen Thriller som är baserad på Michael Jackssons bästa verk. Jag gillar verkligen Michaels låtar så det ska bli väldigt roligt. Vi snackade även om att gå på fotboll. Jag tycker verkligen inte om fotboll även om det kanske skulle vara en kul upplevelse men då går jag hellre på stan och shoppar eller på Madame Tussauds. Vi kommer bo på ett fint hotell inte så långt ifrån självaste buckingham pallace. Ville bara informera lite grann om vad jag kommer att se fram emot nu dom närmaste månaderna. x)

- Maria ♥




Today - Vx2

Heej,

Idag ska jag träffa Victoria och Victoria. Victoria N kommer sedan sova  här eftersom hon måste ta buss hem annars. Det blir väll att vi kollar på film och pratar ganska mycket, men vi får väll se. Känner att man varit väldigt onyttig nu dom senaste veckorna så nu får det väll bli en ändring på det ¨2009.  Det jag har haft för mig den veckan som har gått, har mest gått åt till att jag har ritat mycket och kollat på film. Har bara tagit det lugnt och gjort saker man inte har tid med annars. Nu ska jag fortsätta kolla på Top Gun som går på fyran. Väldigt bra film och Tom Cruise är väldigt snygg i den också xD haha 

 

Christmas Eve & Storvreta Cupen

Heej!!

Nu ska jag ta tag i och skriva lite grann om vad som hänt senaste veckan med julafton, cup och lite annat.

Julafton firade vi med släkt i stugan i hedesunda. Självklart kom ju tomten efter kalle anka och maten. Men det var ingen som trodde på tomten även fast vi försökte få mina 8 och 10 åriga kusiner att tro att det var tomten men dom fattade att det var pappa. Kommer inte ihåg allt jag fick men kan skriva det jag kommer ihåg :

  • Presentkort i Valbo 1000 kr
  • Presentkort på Hemmakväll 300 kr
  • Stövlar från Replay, (som jag bytte till ett par Vagabond)
  • 2 par Örhängen
  • 6 Nagelack
  • Ansiktsbehandling på Annas topp till tå
  • Abba singstar
  • Skissblock och blyertspennor
  • Stickade vantar
  • Hörlurar
  • T-shirt

Och lite andra små grejjer :)





I helgen var vårat flickor 90 lag till Storvreta på cup. Det var en helg fylld med vinster (vilket var väldigt roligt xD), skratt, dålig sömn och onyttig mat. Men som vanligt har man alltid superkul när man åker ut och gör nånting sånt här med laget!
Vi hade fått reda på innan att vi skulle möta tre topp lag i gruppen, Råsunda från Stockholm, Alunda från Uppsala och FC Elit från Åland tror jag. Vi trodde då därför att vi inte skulle ha någon chans att gå vidare eftersom bara ettan och tvåan går vidare. Första matchen spelade vi mot det finska laget Elit. Det började bra och slutade lika dant. Vi kämpade för varrandra och gav allt vilket ledde till att vi vann med 6-0 och då var inte finnarna helt värdelösa heller. Andra matchen spelade vi mot Råsunda och då fortsatte vi spela bra och vi vann den med 1-0, vi var redan vidare - efter två vinster utav två spelade matcher. Söndagen tror jag inte riktigt var våran dag, eller kanske det var det. Vi mötte laget som hade kommit tvåa i Storvreta Cupen förra året - Alunda. Vi spelade inte bra i början men i slutet var vi jättebra men det var även Alunda. Synd att vi inte var med från början då vi släppte in 3 mål. Matchen slutade iaf 3-4 till Alunda. I kvartsfinalen mötte vi ett finskt lag som hade vunnit i finalen förra året mot Alunda. Dom var också ganska bra, men jag tycker nog att Alunda var bättre. Vi förlorade matchen med 3-0 p.g.a många chanser och lite mål.

Helgen var jättekul, tack för allt denna sista helg på 2008 !!!



RSS 2.0