London Calling

Nu drar jag, Sofia och Hanna till London över fyra dar! Ha det så bra alla, vi hörs väl här efter allt :)

Söndag

Började morgonen med att skypa en timma med Alexandra och Frida! Sjukt underbart. Om lite drygt fem veckor får vi återse dom igen, kan inte fatta det. Då blir det att "catch up"- med två veckor i ett varmt Bali. Det var så roligt att få höra deras röster igen och se deras ansikten. Ofattbart vad de betyder mycket, hur mycket man känner att man saknar dem och hur tråkigt ens liv är när de inte finns i närheten. 
 
Idag blir det en SAIK-dag. Jag hoppas såklart på tre vinster. Den första i SAIK IB dams sista hemmamatch, 14.00 på Arena Jernvallen. Den andra,, SAIK Bandy final 15.30 Friends Arena, och tillsist SAIK IB herrs sista hemmamatch, seriefinal på Arena Jernvallen 17.00. Innebandy betyder ju mer så det blir en heldag på jernvallen, så får man springa ut till cafeterian ibland då kanske och kolla resultatet, hehe. Nej men tillsist, har bara en sak att säga - Heja Saik! 
 

Kärlek

 

"Though miles may lie between us, we're never far apart, for friendship doesn't count the miles, it's measured by the heart."

Angelica har varit hemma i veckan nu och har hunnit med att träffa henne två gånger. Det är lätt att stirra sig blind på saknaden av sina vänner på andra sidan jorden, när man även har en utav ens närmsta vänner i grannlandet breve. Det som känns okej är att hon kommer hem oftare och att vi även kan åka dit om vi skulle vilja det. Det har varit otroligt kul att se henne igen, känns precis som vanligt, som att hon aldrig varit borta. Längtar redan till påsk då vi ses igen ♥
 

Passion for running

och så har knät pajat igen, efter - eller ja under en löptur. Men fint väder var det iaf så jag hoppas stelheten lägger sig snabbt så jag kan komma ut på löparspåret igen. Har ju springit milen så många gånger nu de senaste tre veckorna så jag blir förvånad att det kommer nu. Har även hållt i fysen rätt bra också men kroppen vill inte riktigt sammarbeta med viljan. Skönt att känna att det inte var något fel på flåset i alla fall. Underbart att ha en helt okej grundkondition. Älska löpning!
 

Time flies

Igår var det prick tre veckor kvar till London, och 7 veckor kvar till Bali. Det gav motivationen till att ta mig runt milen igen och gud vad jag älskar att springa. Riktigt underbart, hann bara med ett kort gympass nu på eftermiddagen eftersom jag snart ska åka och fira världens goaste kusin Pom som redan hunnit bli 7 år. 
 
Känns som nyligen sötnosen var såhär liten. Stort grattis Pom, hoppas du har en toppenbra födelsedag. 

RSS 2.0