Man down

Precis kommit hem, galet trött. Har jobbat 08.00-16.00 och därefter vart det Valbo en sväng med Sofia och Patrick. B.la. Subway!! Underbart bra. Ska jobba igen på fredag vilket jag tycker är bra, då får man vila lite grann imorgon och sen köra fullt öööös på fredag igen. Rätt så lite post idag också vilket var skönt - får hoppas på att det är lika på fredag.

and it goes like this

Nyss kommit hem från träningen och nu är det duscha och gå och lägga sig som gäller för sen är det faktiskt jobb imorgon. Kanon. Justia, idag beställde jag hem ett kort ifrån studentfotograferingen. Hittade ett på mig och mina favoritpluttar Angelica och Frida som jag tänkte ha som ett minne utav tiden på NV eftersom det faktiskt var dem jag spenderade den mesta tiden med. Kanongoa tjejer som man saknar såhär när hösten kommit och man inte längre går till skolan och träffar dem varje dag.

Lunchdejt

...med inte mindre än 5 underbara tjejer. Tacos på American och eftersom vi därefter fortfarande hade så mycket att prata om så blev det en fika på Wayne's. Tre timmar satt vi ner och bara njöt av varandras sällskap, pratade ut om allt som pågår och allt som komma skall. Planer och förhoppningar inför framtiden byggdes upp och det är just därför jag verkligen älskar mina kickor. Tack för en kanonbra lunch, ser redan fram emot fredag då det blir middag på världens bästa Church Street med världens bästa tjejer!


“Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away”

Hejhej!

Tisdag idag vilket omedelbart betyder träning. Fram tills den så är det lunch med kickorna som är inbokat. Tur att man har dem i sånna här tider. Vad skulle man egentligen göra utan dem? Jag älskar hösten/vintern/halva våren eftersom man då har hockeyn och innebandyn att luta sig på. Däremellan älskar jag filmkvällar med mina favorittjejer, pratstunder, biostunder, fikastunder... ja alla stunder som finns. Stunder som gör en riktigt lycklig. När jag tänker på den kombinationen, kickorna - och stunder som gör en lycklig finns det egentligen bara ett tydligt svar! Gran Canaria. 3 och en halv månad sen nu och jag har längtat tillbaka nå så galet mycket. Tittat på kort om och om igen och det är sjukt hur mycket känslor ett enda kort ger. Man tänker då tillbaka på vad man gjorde vid exakt den där tidpunkten, om det var någon som sa något annorlunda, något som luktade speciellt eller känslan av solens starka strålar på ens rygg. Därför får ni nu en kombination. Ett kort på mina favoritkickor men samtidigt ett kort som frambringar sjukt mycket minnen och känslor.


Fysträning

Förlåt för dåligt bloggande idag. Det har inte hänt så mycket dock så har väl helt enkelt bara inte haft något att skriva om. Ikväll har jag däremot haft träning. Kul? - Javisst, men galet jobbigt. 1½ timmes konstantfys med först löpning ute 30 min och sen fys inne 60 min. Skönt när det är gjort i alla fall. Nu har man två roliga inomhusträningar att se fram emot och sen cup till helgen - kan inte bli bättre. Innebandyn är det som gör att jag bara måste älska livet.

Något som piggar upp måndagen...

Alexandra Stan – Get Back (Asap)

If I had a single flower for every time I think about you, I could walk forever in my garden.

Mamma har precis kommit hem ifrån Linköping. Har träffat min bror, hennes bror och mina kusiner. Har fått höra en massa historier om hur Daniel har det där nere och det får en verkligen att inse hur mycket man saknar sin storebror. A girl like me needs her big brother. Nu ska jag åka till hemmakväll för att träffa tjejerna och sen blir det en efterlängtad filmkväll.


Kasst

Hade en kanonbra känsla innan matchen och sen fick man även höra beröm ifrån tränaren om matchen igår - vilket gjorde en peppad till tusen. Sen vet jag inte vad som hände, var längesedan jag kände att det gick såhär dåligt för mig. Grymt onöjd. Nu ska jag köra gärnet den här veckan, verkligen 110% för det här är det jag älskar mest att göra. Nästa helg har vi en cup i Uppsala och då ska jag fan ändra på allt ifrån matchen idag.


Äntligen tillbaka på jernvallen

Match idag 15.00 @ Jernvallen, grymt laddad, nu kör vi brudar!


Rolig lördagskväll

Någon annan därute som har det lika kul som mig ikväll? Nyss varit till hemmakväll och köpt godis tillsammans med sofia, patrick, hanna och viktor. När jag kommer hem har jag jätteont i huvudet och känner mig typ helt borta så godis känns inte alls lockande. Att jag säger nej till godis som står framför mig är stort så då förstår ni att jag måste vara typ helt borta! Sen tänkte man gå ut ikväll då det är löningshelg men eftersom vi har match imorgon så blir det inget med det. Sen är alla tjejer upptagna på annat så det ser ut som att man får sitta i sin ensamhet och se på vänner hela kvällen - utan godis. Haha.

Tillbaka på innebandyplan

Tänkte börja med att skriva "en match vi helst vill glömma". Men sen tänker jag vidare på hur det verkligen såg ut. Visst vi hade en knackig förstaperiod - som i stort sett gör att vi förlorar matchen. Därefter spelar vi upp oss och det blir bättre för varje period. Jag tycker att det gör att vi kan se tillbaka på den här matchen lite ljusare. Det är första matchen för säsongen och misstag får man göra - bara så att vi ser till att de misstagen är borta senare. Imorgon tar vi nya tag och då fortsätter vi den här "trappan" uppåt så lovar jag er att vi kommer att stå på toppen! Tack för idag tjejer. Även om resultatet blir 7-3 (+ i kanten till Stridsberg som gjorde första matchen i Astontröjan och började det med ett hattrick) så är vi i alla fall världens bästa trupp med ett gäng underbara tjejer.


Gävle all day

Vart fullt upp denna fredag. Åkte vid 14.00 och käka på matkällarn tillsammans med julia, väldigt trevligt. Därefter plockade vi upp renström och drog vidare mot gävle för att "sätta sprätt på lönen". In my dreams säger jag! Hittar absolut ingenting, trångsynta människa, haha. Aja, måste in någongång nästa vecka och kika också för garderoben bara suktar efter nya tyger, modeller och färger. När jag väl kom hem i alla fall, någongång runt halv 8 så blev det direkt iväg och köpa mat till mig och papi. Utemat två gånger på en dag, inte bra maria! Men två matcher i helgen får en nog att springa en del. Nu tänkte jag köra på en no-candy-evening för en gångs skull eftersom att det är match imorgon, måste ladda tidigt sörru. Aja, vi hörs imorgon innan matchen, men tills dess, tack för att ni läste och ha en bra kväll.

Lånade bilden ifrån Julia. Tagen idag på matkällarn med en kanongo pizza framför sig :)

Fredag

Nydushad och ska om en liten stund börja fixa i ordning mig då jag ska in till gävle på eftermiddagen tillsammans med julia, blir att vi ska möta upp sofia där också efter att hon jobbat. Dax att sätta sprätt på lönen kanske?

No limits

Har precis kommit hem från träningen. Mycket folk även idag... något som oroar en lite även fast det är kul också då såklart! 9 backar är vad vi är i truppen och jag vet inte hur många forwards. "Kul med konkurrens", ja visst, men kanske inte när det går till en sådan överdrift. Men på det andra sättet så kan jag knappt se någon bort ifrån laget heller då alla tjejer är så underbara. En stor trupp får bli till en fördel ändå. Ser galet mycket fram emot helgen, först match på lördag och sen match på söndag. Kan det bli bättre? = Knappast. Det är ju det här som är  så underbart, det som man kämpat för hela sommaren - att äntligen få dra på sig matchtröjan igen. Nu blev det här ett till innebandy-inriktat inlägg, men ni vet kanske hur det brukar se ut på halvåret som närmar sig för mig? För er ovetande så blir det då mycket innebandy- och hockey-snack.

goosebumps


Hur många lingon finns det i världen?

Nyss kommit hem ifrån julia. Tjejerna samlades där ikväll för att se på Hur många lingon finns det i världen?. Helt underbar film med underbara människor. En film man kan se tusen gånger om och gärna tillsammans med mina favorit-kickor. Nu ska jag göra något som jag gillar väldigt mycket - se på vänner. Är snart klar med säsong 7, det går fort. Tio säsonger kan låta mycket men sen sitter man där, på nätter och morgnar och bara betar av avsnitt efter avsnitt. Bättre serie får man leta länge efter!

Keep going up

Idag börjar Hanna och alla andra treor på Bessemer. Kan ju säga att de har ett fantastiskt år att se fram emot, förmodligen ett utav deras bästa. Så var det i alla fall för mig. Det var lite plugg och lektioner och mycket roligheter som balen, studentkryssning och ja det allra bästa var ju såklart själva studenten. Galet underbar tid. Nästan så att man vill gå om trean så att man får uppleva allt igen... men bara nästan. Det är väl deras tur nu?

Kalaskul

Nyss kommit hem ifrån en rolig träning. Riktigt underbart. Mycket folk och sen fick man återse Håkan "Hocke" Lindborg i båset. Kanonkul. Ser fram emot helgen då man äntligen får ta på sig matchtröjan igen, en obeskrivlig känsla! Tänk då hur det var för lite drygt två årsedan, eller ja, den sista oktober 2009, då jag spelade första matchen efter operationen och allt rehab. Tänker fortfarande tillbaka till dagen, helt fantastiskt. Då såg det ut såhär... och vi vann med 10-4, det får vi hoppas att matcherna slutar i helgen också.

Våfflor

Hade en kalasbra våffellunch tillsammans med Hanna och Alexandra. Böt ut Sofia då hon blev tvugnen att jobba den lyckosten, haha. Nu ska jag byta om till träningen men tänkte bara visa er lite hur det såg ut under lunchen...

Morgonhälsning

Sova ut riktigt länge fick man ju inte göra. Eller fick och fick, kroppen ville väl tydligen inte. Vaknade 07.10 och har inte riktigt kunna somna om sen dess så då blev det bara att plocka fram frukost. Idag ska jag först ha våffellunch med hanna och sofia. Därefter händer inte så mycket medan det på kvällen blir träning på Jernvallen. Underbara jernvallen, åh vad jag saknat den hallen. Hoppas på mycket spel, känns som att vi måste träna ihop lite inför helgen då vi har våra två första träningsmatcher, Strömsbro borta och Söderhamn hemma. Blir nog en kanonhelg. Vi hörs senare under dagen.


Filmkväll

Nyss kommit hem ifrån Angelica. Jag och Sofia åkte dit och såg på Bröderna Karlsson. Helt okej svensk film. Rätt rolig och så men jag och Sofia blev ju bara tokig hela tiden. Haha, som vanligt kanske. Nej då, nu ska jag se på vänner och sen sovaaa ut riktigt länge.

Last day?

Hejhej!

Nyss kommit hem ifrån posten. Vet inte om och i så fall när jag någonsin kommer åka tillbaka dit. Tio veckor har gått sedan jag startade och så mycket har hänt. Krocken tror jag att alla kommer ihåg och sen mitt gnäll om reklam kommer ni säkert också ihåg. Men det jag kommer komma ihåg är dock mest väldigt härliga stunder. Man har fått träffa glada människor och i stort sett förgylla deras dag (enligt vissa) men det allra bästa har ändå varit att man får vara så mycket ute. Sitta i bilen, lyssna på musik och "bara" - dela ut post. Kanonbra sommarjobb!
Nu ska jag ta och vila i någon timme och sen åker jag nog ner på träningen. Halsen är fortfarande så dum så känns som att det blir peppning från sidan som blir mitt jobb ikväll.

Crybaby

Jag hade rätt - jag kom ut ifrån biografen med tårar. (Plural!!!) Har nog aldrig grinat så mycket. Varje ögonblick tänkte jag in i min egen situation, hur det skulle se ut. Det gick inte att stoppa tårarna. Nu ska jag sova och imorgon är det jobb, måste också skriva att Sofia är den absolut bästa personen som finns och att jag aldrig någonsin kan tänka mig att leva utan henne. ♥

Jag saknar dig

...är titeln på en nyutkommen svensk film. Filmen handlar om två tjejer som är enäggstvillingar. Helt plötsligt så dör den ena och den andra tvillingen får lära sig att leva utan sin identiska tvillingsyster. Ikväll ska jag, Alexandra, Julia och Frida se den filmen i Gävle. Känns som att jag kommer att kunna sätta mig in lite i den rollen och jag kommer nog komma ut ifrån biografen med tårar. Personligen skulle jag aldrig någonsin kunna tänka mig en värld utan min enäggstvilling Sofia. En enäggstvilling är så mycket mer än ett syskon och en vän. Det är en person man upplevt varje del av sitt liv med, en person man har ett speciellt band med. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att vara den enda dottern till Kajsa och Patrik Uggla, jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan Sofia. Blir spännande att se hur den här filmen är och som sagt, jag blir inte förvånad om lättkänsliga jag får några tårar rinnandes nerför kinden ikväll.


Bröllop

Har ganska nyligen kommit hem ifrån bröllopet. Serverade, eller snarare plockade och diskade disk ifrån 14.00-23.00. Eller ja vi kom strax efter två då vi hamnade fel när vi skulle till Norrberg - hamnade istället i Åshammar. Hanna Renström är ingen bra GPS hon eller, haha. Men förutom en massa jobbig disk och skit så var det ändå rätt roligt. Häftigt att vara med och göra Maria och Sinas dag kanske lite bättre. Hoppas i alla fall att deras kväll fortsatte att bli grym, verkade som det när vi var där i alla fall. Grym stämning var det, verkade vara kalaskul. Dock hade vi det inte lika kul i köket då disken var enorm och benen och fötterna värkte! Kan ju berätta en pinsam sak som hände också. Det var i början på eftermiddagen och gästerna började att strömma till lokalen. Då kommer en kvinna och ger oss en tårta som vi ska ställa in i kylen så att vi sedan kan ta fram den då det vankades efterrätt. Men, jag håller i fatet i typ 10 sekunder sen åker hela tårtan i backen, och det värsta var att kvinnan - som gjort tårtan, stod en meter ifrån. Rätt pinsamt och en rätt dålig start på en dag som visade sig bli jobbig men ändå rolig.

And it goes like this

Hade en kalasbra kväll igår tillsammans med mina kickor. Vi grillade och satt sen och pratade bara tills klockan närmade sig tolv och man kände hur ögonlocken var tunga som bly. När man sedan la sig ner i sängen somnade man direkt. Hela den här veckan med jobb heltid har verkligen tröttat ut en. Det har varit väldigt roligt, och lärorikt, men även uttröttande.

Nu måste jag duscha för vid två-tiden ska jag, Sofia och Hanna åka till Kungsgården och servera på Hannas-systers-kompis bröllop. Stackarn, bättre väder kunde man ju önska dem, men det sägs ju att regn på sin bröllopsdag ger tur så då borde Maria och Sina få all tur i världen!


Ringar på vattnet

Trött efter jobbet men kvällen kommer nog pigga upp en. Tjejerna är just nu här och grillen är igång! Härligt. Man måste ta tillvara på de få grillkvällar man har kvar nu, måste vara bland det bästa som finns. Grillad majs är ju självklart nummer 1. Jobbade ju sista dagen idag också, efter 9 veckor tror jag det blev. Men fick förfrågan om att jobba på måndag också såå why not liksom? Nu ska jag göra kickorna sällskap, här har ni en radio-låt-favorit ifrån P3 som man lyssnar på timme efter timme på dagarna:

"Petter och hans artistuppbåd lyckades med uppdraget att spela in en låt till förmån för Afrikas horn."

Sommaren är över... i alla fall om man ser till mängd post

Nu har jag kommit hem och är piggare och gladare idag. Är det delicatobollarna ifrån igår som gjort susen eller kan det vara det faktum att det var mindre post idag? Jag gissar på båda. Det var mindre post idag men jämför man med i somras så var det ändå mycket. Men det gick bra och det var rätt kul också. Jag känner dock att kroppen är helt slut nuförtiden. Igår fick jag ont i knäet av att stå upp så mycket från ungefär kvart i 8 till halv 1. Knät är ju lite halvtokigt, trots att jag har opererat det. Men det är väl något som jag måste leva med, att jag alltid kommer att ha problem med det. Om jag ska fortsätta på "gnällspåret" så kan jag också säga att ryggen gör ont och även armarna. Blir mycket lyfta och bära. Nu ska jag vila och sen ikväll är det träning, men eftersom hostan vägrar försvinna så sitter jag på läktaren denna gång också.

Kvällsprat

...och lite fika
På COOP säljer dom 5-pack Wienerbröd med tre wienerbröd i paketet

Värsta dagen

...på posten - någonsin. Jag har aldrig sett så mycket post någongång. Ni vet kanske att jag i somras kunde åka ut med posten vid 10.00 och komma in runt 13.00? Ja, idag kunde vi inte åka ut förens vid 12.40. Stod och kammade post från åtta till ungefär tolv då man äntligen fick bunta ihop allt och köra iväg. Ingen mat på hela dagen och sen all den där posten. Fy tusan. Hörde folk säga att det till och med var värre än vad det brukar vara runt jul, och vet ni varför? Jo idag skulle alla barn ha jultidningar - 4 stycken/hushåll! Kalaskul. Träffade i alla fall killen som brukar ge mig choklad igen. Idag sprang han in i radhuset igen och bad mig vänta utanför, men den här gången var det inget ätbart jag fick utav honom, nej idag var det ett armband. Haha. Nej nu ska jag vila - vila och vila!


Bloggtrött

Tänkte bara säga att jag lever och att jag inte har lust att blogga. Är väldigt trött eftersom att jag går upp 06.00 varje morgon och kommer hem runt 17.00. Skönt att få jobba men det tröttar ut en... verkligen. Igår skjutsade vi in bror till centralstationen i Gävle. Hans tåg gick då till Linköping och nu vet jag inte när jag träffar han igen, hoppas att han hälsar på --- ofta. Igår åkte även Hanna B till USA för att bli Au Pair i ett år. Säger Hanna B precis som vi gjorde när vi var små. Då var det Hanna B och Hanna R. Vanesak. Jag hoppas i alla fall att min gamla barndomsvän får ett fantastiskt bra år!

Jag ska blogga mer, det blir bättre till helgen men ska försöka få iväg fler inlägg under veckan också. Ha det bra! 

Bye bye brother

Söndagkväll

Nyss kommit hem från Hanna. Vi såg på I am number four och jag kan ju säga att jag skrek till ett par gånger under filmens gång. Den var bra men lite töntig ibland... tyckte jag. Kändes lite väl mycket påhitt ibland. Men aja, den var bra. Nu ska jag sova och imorgon är det jobb från 08.00 - 16.00, vilket betyder att bussen går 07.00 - kalaskul!

To many goodbyes

Jätteslapp söndag. Ska som tur var träffa tjejerna ikväll så att man gjort något idag i alla fall. En som dock inte kommer att vara med är Ellen. Hon har åkt tillbaka till Uppsala nu och jag vill passa på att tacka henne för en kanonsommar. Jag hoppas att hon kommer tillbaka ofta och hälsar på hennes brudar i viken, we will miss you. ♥

Godnatt

Har nyss skjutsat hem min storebror och nu ska jag snart sova. Har haft en jättebra kväll. Spenderade hela kvällen på vår altan här hemma tillsammans med min familj. Kanon! Imorgon vet jag inte vad som händer, helst och förmodligen mycket vila.

Högbo med kickorna

Haft en jättebra dag hittills. Åkte upp till Högbo med Alexandra, Julia, Jennie, Sofia, Malin, Ellen och Hanna. Där spelade vi minigolf och sedan avslutades allt med en god glass inne hos Jessica Ytterbom i högbo qvarnen. Minigolfen gick kanon, team M. Uggla vs. team S. Uggla. Tyvärr vann Sofias lag... men jag kom tvåa - utav alla. Måste känna mig rätt stolt, förlorade dock mot lilla renisen som vann tävlingen med en poäng... det kan man kalla otur. Nu ska jag visa er dom här fina bilderna och sen ta det lugnt tills kvällen då det tyvärr är en "avskedsmiddag" för min bror Daniel som flyttar till Linköping på måndag.

Tack för idag världens bästa tjejer, puss på er ♥

Thumbs up for Google Translate

European Trophy nu och ikväll möter Färjestad europamästarna Eisbären Berlin. Såg detta på deras hemsida och då säger jag bara tack gode gud för google translate... även fast översättningarna kan bli lite konstiga ibland. En mening blev översatt till: "Under de senaste nio åren har laget från den svenska Värmland fyra gånger sedan2001 och mästare åtta gånger i finalen."


Grillkväll

Haft en kanonkväll hos Ellen. Det började med att vi grillade och det avslutades med en massa prat. Vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord, det som är så skönt. Underbart att man kan känna att man kan vara sig själv i en sån stor grupp som vi ändå är men det är bara på grund utav att man har så oerhört fina vänner.
Fina Bobby
Jag leker med Bobbsan
Jag och Bobbyyy igen
Jag, min favoritkatt och Ellen
Frida och Hanna
Alexandra och Jennie
Hanna och Sofia
Göttans
Fina kickorna Alexa, Sofia och Hanna
Fina Frida
Jag och Jullan
Fina Julia
Angelica myser
Gänget
Sofia och Hanna skrattar.... åt mina roliga skämt såklart ;)
Nu ska jag sova, imorgon är det minigolf som står på schemat.

It's really amazing when two strangers become the best of friends, but it's really sad when the best of friends become two strangers.

Har jobbat idag och det var väldigt mycket post, vilket var lite tråkigt men annars gick det bra. På eftermiddagen har jag träffat Angelica, Hanna B och Sofia. Hanna flyttar på måndag till San Francisco för att vara Au Pair i ett år. Galet långt ett år känns och jag måste säga att tjejen är så tuff som vågar göra det. + att Hanna inte var ett dugg nervös nu inför heller, en annan blir ju nervös över bara tanken på att flytta till Uppsala. Jag önskar henne i alla fall all lycka till och hoppas på att hon får ett toppenår.

...detta var det bästa försöket till en bild på tjejerna som man kunde få

Världens bästa

Jättemånga på träningen idag, superkul. Nu fortsätter vi såhär tjejer och just nu känns det verkligen som att vi har världens bästa lag. Jag vet att det är rätt barnsligt att sätta titeln "världens bästa" framför saker men i det här fallet så verkar det som att det är sant. Jag ser fram emot att säsongen sätter igång, spännande att se hur det går för det "nya astondam". Längtar tills den 27 Augusti då man får sätta på sig matchtröjan för första gången den här säsongen. Kan säga att det är en utav världens bästa känslor, efter sommaren, när man får ta det första steget på (helst) jernvallen. Fast finns en känsla som är bättre... när Färjestad vinner SM-Guld.


Nu måste jag duscha och sen sova eftersom att det imorgon väntas jobb! Kalaskul.

Something must die in order to grow - your old habits, your old self image, your old thinking, your old life - must be weeded out for the seeds of success to grow.

Om lite drygt en timme är det dax för träning och därefter kommer jag att träffa min bror som varit borta i spanien i en vecka tillsammans med vår farbror. Daniel har även kommit in på Linköpings universitet och ska förmodligen flytta ner dit på måndag. Blir konstigt. Är van med att ha han bo på storgatan, är van med att ha han komma hem till oss varje fredag efter jobbet. Men allt handlar väl om att vänja sig. Snart förstår man väl också att man får en till släkting som bor i Linköping.

Hallonpaj


Godmorgon

Idag var första dagen på länge som jag känt att jag kan sova hur länge som helst. Därför vaknade jag runt halv 11. Otroligt skönt faktiskt. Inget man är bortskämd med dessa tider i alla fall. Ska dock inte falla in i de vanorna eftersom att jag ska jobba imorgon och sen nästa vecka ska jag jobba heltid, från 08.00 till 16.00. Buss till Gävle går 07.00 och jag lovar er att jag kommer att vara helt slut de första dagarna.

Vädret ser ju ut att bli rätt så okej idag så då borde man ju hitta på något att göra utomhus,... men varför när man fortfarande har 6 säsonger kvar av vänner att se? haha.

Maria är för trött för att skriva en text om eftermiddagen, därför blir det "bara" bilder med någon rad... enjoy!

Åkte till Prix med dessa tokstollar och köpte fika
Med Alexa vid ratten känner man sig trygg
...fast lite skrajsen var man när man hade det här monstret bredvid sig i forden
Därefter blev det fika på ekostigen 28 tillsammans med jennie, julia, hanna, ellen, alexandra och sofia
massa chokladbollar och färgglada kakor
Därefter drog jag, tillsammans med dessa kickor och Alexandra till valbo, men först, ett stopp i stallet. Hämtade faktiskt ut min mobil idag som varit på lagning i 6 dagar, 4½ arbetsdag = Helt otroligt, de brukar alltid säga cirka 10 arbetsdagar men istället så brukar det bli upp till, ja nästan två månader. Denna gången gick det snabbare.
Älskar den här bilden, Ellen är lika söt som vanligt... Hanna absolut lika så och Sofia är också söt men ser kanske lite stöddig ut bara
Alexa hämta Royal
Tillsist blev det, spontant, att jag, sofia, ellen, hanna och alexandra köpte med grejer och sen gjorde vi tacos och såg på film, riktigt härlig avslutning på en händelserik och rolig dag. 

Högbo med Frida och Angelica

Haft en kanonbra dag hittills. Åkte upp till Högbo med Frida och Angelica och spelade minigolf. Därefter blev det lunch på Wayne's. Jätteroligt att träffa tjejerna igen, speciellt eftersom att Frida snart flyttar. Från det att vi gick i tvåan på Natur så umgicks vi varje dag, trivs väldigt bra med Frida och Angelica och det känns konstigt att vi i höst inte ska fortsätta att gå i samma klass. Mycket prat, rolig minigolf och god mat. Jag var dock sämre på minigolf än vad jag trodde, det ser så lätt ut när man tittar på det men fy så svårt det är. Gjorde två "spik" eller vad det heter. Men fick någon sjua också, om jag ska erkänna. Kul var det i alla fall, nu ska jag träffa mina kickor!

Karlstad i September?

...det har varit min dröm sedan jag var ungefär 8-9 år. Jag har alltid drömt om att få åka ner till Löfbergs Lila Arena och se mitt mästarlag live i deras hemmaarena. Jag älskar att se hockey live. De bästa stunderna i mitt liv är när jag får åka till Läkerol Arena och se Brynäs mot Färjestad. Nu har jag chansen att få se Färjestad mot Brynäs i Löfbergs Lila Arena, det är en helt annan sak. Anledningen för att jag aldrig åkt ner på tio år är för att jag inte haft någon som haft lust att åka ner till Karlstad och se på hockey med mig. Jag har aldrig någonsin haft en tjejkompis som varit intresserad av hockey på samma sätt som jag är, nu har jag det. Den 24 September kan jag få min dröm uppfylld, jag kan få se Färjestad live i deras hemmaarena. Vet inte hur hemresan kommer bli dock eftersom jag ska åka med Sandra som är så mycket brynäsare som man kan bli. Vore hur kul som helst i alla fall och vi får ju bara hoppas på att Färjestad vinner, annars har man en kaxig tjej med sig på vägen hem.

Bästa träningen hittills

Hejhej!
Har nyss kommit hem från förmodligen den roligaste träningen för den här säsongen. Mycket folk, härliga tjejer och såklart en underbar sport. På innebandyplan, när det går bra, är en plats där jag är som lyckligast. Speciellt när man har ett sådant bra lag som man spelar med. Nu ska jag äta middag, rätt sen middag dock haha menmen, så kan det gå ibland. Imorgon ska jag först träffa Frida och Angelica tror jag och därefter träffa mina kickor.

En eftermiddag på Furuviks brygga

Jäklar vilket bloggrekord jag hade igår! Riktigt kul att så många tittar in, fortsätt gärna :) Jag har i alla fall nyss kommit hem ifrån först jobbet och sen därefter åkte jag till Furuviks brygga tillsammans med mormor, morfar, mamma, Sofia, morbröderna Magnus och Markus, Maria och även småkusinerna Pom och Maj... dock är väl Pom inte så liten längre. Det blev i alla fall riktigt god mat där på Furuviks brygga och såklart gott sällskap. Nu ska jag se på Project Runway och sen svira om för träning.

Magnus och Pom

Sconeskväll med kickorna

Återigen haft en kanonkväll med mina brudar. Vi fikade scones och drack Alexandras inköpa te ifrån stockholm. Nice. Som vanligt, blev det en massa prat, och en hel del bus...


Måndag

Nyss kommit hem ifrån Ellen. Jag och Hanna åkte dit och såg på "Låt den rätte komma in". Riktigt sjuk film. Det bara osade svensk filmproduktion! Det är inte en film jag ser igen, den var mest bara konstig. Förstår inte att filmen tydligen hade fått fem guldbaggar, ofattbart.

Om lite drygt två timmar är det möte och därefter ska jag träffa tjejerna för att först äta hembakta scones, made by alexa, och därefter se på film... låter som en kanonkväll.

Nästan ett år sedan vi var i Högbo och var såhär tokiga, det känns som igår.

Pleasure in the job puts perfection in the work

Vänner all day long. Love it. Man kan bara inte få nog utav gänget! Jag kan heller inte få nog utav mitt vänner-gäng, därför blir det nog dejt med dom ikväll. Kanoners.

Nyss så ringde Peter ifrån Posten och frågade om jag kunde jobba imorgon, vilket jag absolut kan. Så då blir det att gliiida runt i bomhus igen imorgon, något jag gör så gärna. Hoppas bara på lite post och fint väder.

Klart det heter ostkrokar

haha nörd man är, men seriöst, det är påsens framtid som står på spel! Ostkrokar it is! http://www.olw.se/ostbagar-vs-ostkrokar/

Bounce

...är lite seg med den här låten kanske, but I just love it.

På spotify:
Calvin Harris – Bounce - Feat. Kelis (Radio Edit)

På youtube:

Filmkväll

Åker iväg till Hemmakväll nu med tjejerna, this is me today.

Valbo

Var till Valbo för ett tag sen tillsammans med Sofia. Jag köpte ett värmeskydd ifrån cityfrisörerna. Eftersom jag plattar håret typ... minst två gånger om dagen så kändes det som ett måste nu när man har nyklippt hår. Såhär ser den ut i alla fall...
Kvällen kommer att spenderas med Angelica och Sofia. Tror Hanna blir med också. Blir förmodligen film... and a lot of candy.

My paradise

Nyss kommit hem ifrån Hedesunda. Hann inte blogga igår då Malin först var här och slingade och klippte mitt hår, därefter åkte vi direkt till Hedesunda för att spendera dagen med en lång båttur och sedan middag och en massa släkten-prat med familjen och farmor och farfar. Historier om gården drogs upp och jag känner mig redan en erfarenhet rikare. Häftigt att höra allt om hur farfars farfar byggde stugan i början på 1900-talet och hur den har utvecklats sedan dess.

...Tillbaka till håret. Det är väldigt kort, vilket behövdes. Det var så hemskt innan och nu är det ljusare och kortare och mycket fräschare. Kanske syns på bilderna...


Grillkväll

Hade det jättebra ikväll. Grillning med några utav sina absoluta favorittjejer kan ju bara inte bli fel. La nyss upp bilder på facebook och är för trött för att lägga upp en massa här... sorry.


Tre bra kvällar på raken?

...det tror jag definitivt. Ska iväg till Julia snart tillsammans med tjejerna för att grilla och se på film... kan ju inte bli annat än fel. Älskar mina kickor (:

Living Room

Haft en kanonkväll. Riktigt god mat och det var kul att umgås lite extra med familjen. Härligt att det här stället finns i Sandviken, får lite Brända Bocken-känslor... fast bättre. Går gärna dit igen men då kanske med sina favoritkickor?! (:

Mot Living Room

Drar ner på stan och käkar nu med mamma och pappa och sofia. Blir på Living Rooms uteservering, härlligt. Det blir jobb imorgon också förresten, fick förfrågan idag och jag tackar gladjeligen ja till jobb! Kan möjligtvis bli något nästa vecka också, om det skulle krisa. Nu måste jag åka, skriver nog ikväll när jag kommit hem.


Dressed for success

Kanonkväll. Verkligen. V.I.P är något man gärna är igen. Vi fick gratis drinkar, en champagne, massa jordgubbar och choklad. Utöver det fick vi en goodie-bag och ett par high heels ifrån Nelly, dom kommer i oktober vilket kommer bli riktigt kul. Det fanns över 20 skor att välja mellan och då valde man ut tre skor som man numrerade i den ordning man helst skulle vilja ha. Askalas. Nu ska jag sova och imorgon väntas jobb, och ni behöver inte oroa er, jag drack inget utav alkoholen vi fick så jag kommer inte köra bakis imorgon, haha.

Goodiebagen innehöll fyra VIP tickets med gratis inträde till Goya vid två tillfällen, ett Iphone-skal, två nagellack till värde av cirka 200 kr, ett par trosor, en self-tanning spray, en sun lotion, tuggummin och annat ifrån läkerol och även en tidning ifrån Nelly. Kände oss lite som mini-kändisar idag när vi blev så bortskämda.
Dålig kvalité på bilderna men ni vet varför, eller om ni inte  vet så läs inlägget nedanför. Godnatt och tack Alexa, Frida och Sofia för kvällen!

Allt på en och samma gång

Lång dag. Hade inte förberett med något den här dagen, hade tänkt gå på Goya på kvällen men det var allt. Istället blev det jobb, något som förändrade allt. Min plan på att sova så länge kroppen ville förstördes och nu ska jag istället med cirka 6 timmars sömn i kroppen iväg till krogen. Som tur var, har man fina vänner som man gör det med. Nu måste jag byta om, vi hörs.

Måtte bara älska gamla Sony Ericsson mobilkameror. Haha, nej men eftersom min Vivaz är på lagning och jag inte är en person som bara råkar ha kameran precis bredvid mig jämt så får det bli lite halvkass kvalité, hoppas ni kan ha överseende med detta. Här är i alla fall mitt nya läppstift ifrån make up store.

Eftermiddag i Valbo

Precis kommit hem från Valbo. Åkte dit med Hanna och Ellen i hopp om att hitta något att ha på sig ikväll. Kör nog på svarta shorts, en tröja jag köpte idag och mina bästa high heals. Förutom tröjan ifrån MQ så köpte jag även en clutch ifrån MQ och ett vardags-läppstift ifrån Make Up Store. Härligt. Det blev såklart även en mjukglass på bästa Wayne's


Värme i Bomhus

...och ingen AC. Men jag klagar inte. 50 grader i bilen men jag kunde inte må bättre. Älskar att ha saker att göra och speciellt saker jag tycker om att göra! Fick förfrågan att jobba imorgon också och då kan ju inte en tjej som jag tacka nej till ett sådant erbjudande. Så det blir krogen, sova och sen jobba de närmaste timmarna. Idag mötte jag my number one fan igen, ni vet han som ger mig choklad? Anyway, idag blev han överlycklig då han såg att jag kom. Han kom fram och kramade mig och sa: "åh, jag trodde aldrig jag skulle få se dig igen". Tänk så bra man har det. Han påpekade även att jag var där så tidigt jämt, vilket var något han tyckte var mycket bra... och jag också. Har märkt att för vissa så är höjdpunkten på dagen den tid då brevbäraren kommer, därför mitt jobb är så roligt.

Yes

Den här gången sov jag inte. Strax före 08.00 ringde Peter ifrån Posten så då fick jag åka in när jag ville sa han. Men åker nog runt 09.00! Väldigt bra, får se vart jag får gå någonstans, jag kanske åker helt vilse... det visar sig. Haha. Efter posten blir det nog Valbo en sväng för att hitta något tills ikväll. Ikväll ska vi nämligen på Goya, det är ju Nelly High Heels kväll ikväll och då har jag turen som får följa med Frida Andersson som fått V.I.P platser, vilket betyder, gå före hela kön, slippa betala för att gå in och även få gratis skor. Låter inte alls fel ;)

Friends

Det blev en fika på Waynes ikväll tillsammans med Hanna, Ellen, Sofia och Viktor. Riktigt härligt att bara sitta och prata i någon timme, eller bara och bara, det måste göras med riktigt underbara vänner också! Nu ska jag besöka några andra vänner, nämligen Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Chandler och Joey i New York City.

Gävle

Åkte till Gävle med mamma och Sofia idag. Lämnade in min telefon som blivit trasig och jag bytte även ut min gästrikering jag fick i 19-årspresent eftersom storleken inte passade. Nu sitter jag och läser aftonbladet och ikväll blir det fika med Hanna.

Solig lunchdejt i Gävle med mamma och Sofia

"Efter första ispasset är jag säker - de försvarar guldet"

Såg igår att Färjestad hade sin första isträning och såhär var Mats Wennerholms besked efter träningen...
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/farjestad/article13406594.ab
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/wennerholm/article13406597.ab?teaser=true

Åh vad jag längtar. Världens bästa sport, och förlåt alla brynäsfans som "tror" på att guldet ska till Gävle, men det blir till Karlstad igen. I alla fall om ni frågar mig... och Mats Wennerholm.

Stupid

Åh va trött jag blir på mig själv. Halv 8 idag fick jag ett sms ifrån en utav cheferna på posten och han frågade om jag kunde jobba idag mellan 10-14. Sömntuta som man är vaknar man inte förens 09.45 och då har det löst sig redan. Tråkigt, vill ju som sagt jobba och när man väl får chansen vill man ta den. Aja, högre sms-signal blir nästa uppgift!

I brist på annat...

och för att det är så otroligt fantastiskt bra! Vänner all day long

Sommarlov, solen lyser skönt, sommarlov, gräset är så grönt...

Efter 6 veckors arbete har jag fått två veckors sommarlov, eller semester som det kallas i vuxenvärlden. Vet inte om man kan kalla det semester heller då jag bara ska jobba en vecka efter min lilla mini-break. That's it, det får bli namnet, en mini-break. Dock tycker jag det känns lite tråkigt då jag, som sagt, gillat att vara på posten. Aja, men nu är det som det är. När jag nu är ledig och har fått min favoritserie på box så kan ni ju bara gissa vad jag gör... ja precis, ser på vänner, om och om igen. 10 säsonger är mycket, jag kommer ha fullt upp idag, som tur var.

RSS 2.0