Lycka, åh vilken lycka!

Hur ska man summera allt? Allt som hände på en kväll som var helt fantastisk. Vi fyllde 20 och firade det med 30 fina vänner! Kvällen var helt perfekt, hade jättehöga förväntningar innan - och det höll absolut upp till dom - och lite till över det. Så sjukt mycket skratt, fram tills presentöppningen, då Hanna Balkefors kommer in i vårat vardagsrum.  Tårarna kom efter en halv sekund, det var så ofattbart. Hade inte räknat med att reagera på det där sättet, så mycket, men det gick inte att stoppa det. Det var som en dröm, att återse en vän man inte sett på ett helt år var magiskt. Känslan ifrån igår kommer jag alltid komma ihåg, jag grinade, eller rättare sagt storbölade konstant i minst 30 minuter, men det var bara sann lycka. Att Hanna kom förbi igår, tre timmar efter att hon landat i Sverige, var pricken över i:ett på en kväll som inte kunde bli bättre. 
 
Vill tacka alla mina fina vänner för att ni gav oss en sån bra 20-årsfest. Ni är bäst! ♥
 

“Good friends are like stars.... You don't always see them, but you know they are always there”

Äntligen är helgen här! Som man längtat, som man väntat. Den här helgen är ju lite speciell. Det är den här helgen jag och Sofia ska ha vår 20-årsfest. Eller rättare sagt, 20+20 års-fest! Tältet står på plats, gästerna är inbjudna, alkoholen inhandlad, maten är i stort sett klar, nu är det bara 1000 andra saker som ska fixas. Det ska städas, musiken ska fixas, "lekarna" ska göras klart, det ska dukas, man ska fixa iordning sig själv - och en hel del annat! Men det ska bli riktigt kul. Hoppas jag. Man har ju sjukt höga förväntningar, hoppas bara det lever upp till den höga ribba man har. 
 
Nu ska jag försöka hålla mig vaken så jag orkar se OS-invigningen. 
 
 
Imorgon är ju inte bara dagen för vår 20-årsfest, det är också dagen då Hanna Balkefors kommer hem till Sverige igen. Kan inte fatta. Nästan ett år har hon varit borta och hon är självklart otroligt saknad. Mycket som hänt under ett år men det ska bli så otroligt kul att äntligen få träffa en utav mina äldsta vänner igen. Säger det igen, kan inte förstå att du varit ifrån oss här hemma så länge. För oss har ju allt varit "som vanligt", vi har bott kvar här i Sandviken, återigen upplevt en kall snöig vinter, en riktigt värdelös sommar och allt har liksom rullat på som det brukar göra här i Sandviken. Förutom att du inte varit här. Har inte tänkt så mycket på den här dagen, den här dagen då du kommer hem, eftersom det har känts så långt borta. Men nu snart är den här, och tack för det! Saknad och älskad. 
 
Två galna påskkärringar på kanterna, och en riktigt söt Hanna i mitten på vallhovsvägen. ♥

Ofattbart

Idag fyller jag och Sofia 20 år. Vi lämnar tonårslivet bakom oss helt. Kan inte säga mer än att det känns helt ofattbart. Känns som det var igår man fyllde 18 - gjorde en kort krogdebut och var allmänt lycklig. Nu står man här - 20 år, har gjort systembolagsdebut och är lyckligare än någonsin. 
 
Hela dagen igår med firande i stugan var fantastiskt och den här dagen, som har inneburit jobb och regn kunde ha blivit bättre utan alla fantastiskt fina människor där ute. Blivit tårögd - samlat mig - blivit tårögd igen av alla fina gratulationer. Ni är helt fantastiska! 
 
Kvällen tänker jag fira in med mina närmsta vänner, en bit mat och en massa snack. Återigen ett stort tack till alla som finns i mitt liv, ni är det bästa som finns. 
 

Torsdagkväll

Hejhej!

Hinner inte med bloggen. Det är jobb och sen träning jämt! Har börjat köra pass på Hälsocenter tillsammans med Angelica och det är sjukt bra. Körde i Söndags Core och Body Attack, i tisdags var det Body Pump och idag var det Core och Spinning. Har haft träningsvärk dagarna där emellan så då har jag inte orkat med nånting.

En ny motivation i träningen, men känner att jag inte hinner med löpningen. Något jag älskar. Att löpa en mil är så underbart skönt. Visst är det jobbigt, det är ingen piece of cake precis men det är så härligt på alla andra sätt och vis.

Nu måste jag ta och sova och imorgon är det äntligen fredag!


Work

Hejhej! 
 
Haft en bra helg. Nästan för bra. Måndagen kändes tung, vet inte vad som hände men kunde inte sova inatt utan somnade 01.30. Kändes ju väldigt kul när man skulle upp vid 05.00 imorse. Aja, första dagen tillbaka i bomhus avklarad och den var rätt tung. Mycket post, reklam och sen utgång - alldeles för sent, något man inte riktigt är van med nu i sommartider. Hoppas det blir ljusare imorgon. 
 
Nu ska jag iväg till Waynes med tjejerna. 

Couldn't ask for more

Väntar bara in kvällen just nu! Då blir det middag, mys och snack med mina kickor.
 
 
 
 
 

Om man får drömma lite...

 
Jeffrey Campbell / Spike
Jeffrey Campbell / Lita Shoe
Marc By Marc Jacobs  
Daniel Wellington / klockarmband Classic Cambridge
Daniel Wellington / klockarmband Classic Oxford
 
 
 
Högst upp på önskelistan just nu. Men mest - om man får drömma lite. 

“In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort. In a world filled with despair, we must still dare to dream. And in a world filled with distrust, we must still dare to believe.”

Och så var vi där igen. Tillbaka till ångesten över att man inte bloggat någonting. Och så ska det inte vara. Jag vill känna som tidigare, ett behov av att komma tillbaka hit, skriva av sig av viktiga och mindre viktigare saker som pågår i ens liv. Har ingen bättre förklaring än att jag har varit för upptagen med att leva mitt liv, istället för att skriva om det. Bloggen har hunnit fylla fyra, och jag fyller snart 20! Tiden går fort. I fyra år har ni kunnat följa mitt liv, i allt från medgångar till motgångar. For better or worse right? Låter nästan som ett giftemål. De senaste fyra åren har varit de roligaste i mitt liv, gymnasietiden och året efter. Sjukt vad mycket man förändrats under den här tiden. Rätt självklart ändå eftersom det, som sagt, ändå gått fyra år, från de att jag var 15, nästan 16 och började blogga, till att jag nu är 19, nästan 20 och fortsätter blogga!
 
Fyra fantastiska år. Vi fortsätter framåt och ser vart den här resan slutar, om den nu har ett slut? Om det skulle vara någongång så är det nu, men vi gör som Torsten Flinck och reser oss igen va? Kickstartar det femte året med bloggen! Och ska inte lova, men säger att det med all säkerhet kommer bli bättre aktivitet här. 
 
Framtiden då? Vad händer? Vad har jag inte berättat? - Jo jag fyller 20 om 9 dagar, ska ha en stor fest med över 30 pers om två veckor, ska dra till Magaluf om lite mer än en månad och ska till Friends Arena i November för att se Swedish House Mafia. Framtiden ser ljus ut, jag kom återigen in på lärarutbildningen i Uppsala men siktar på nästa  höst, fortfarande inte mogen nog att flytta, utan kör (om man har tur) ett år till på Posten Gävle Syd där jag trivs så bra just nu. 
 
Tack till er som orkat med mig de här åren, tack till de som följt mig, och såklart - ett tack till er som fortfarande gör det. Ni är bäst! ♥

"A hug is worth a thousand words. A friend is worth more."

From love, to the greatest people on this earth. Always and forever, what would I do without you? 

When you tell the world you're mine

Precis kommit hem efter en jäkligt lugn dag på jobbet! Sjukt lite post. Turen idag tog 1 timme och 45 minuter, det är helt otroligt, har aldrig varit med om att det någonsin gått så snabbt. Sen blev man väldigt motiverad av den lilla postmängden så man sprang på rätt bra också men annars, vad ska man säga? - En riktigt bra fredag! Eftermiddagen bestod av lite delning på brynäs för mig, sofia och chippen, och sen blev det tillslut, att vi kunde få åka hem en halvtimme tidigare. För vad ska man göra om allt är klart? 
 
Nu tar jag äntligen helg och inleder den med att träffa mina kickor! Blir kanske käk, men därefter film och mys. Låter helt perfekt..
 
Imorgon blir det att återigen åka till Arlanda för att hämta hem mina kära föräldrar som varit en hel vecka i kroatien. De är saknade kan jag säga er! 
 

Dåligt

Första gången jag sitter vid en dator på veckor känns det som! Vill inte lägga ner bloggen, den har haft en stor del av mitt liv och så vill jag att det ska fortsätta. Just nu händer det dock så mycket att jag bara inte finner tiden eller motivationen till det. För vill man verkligen något, så tar man sig tid till det. Jag har bara en svacka, verkligen inte i livet - älskar mitt liv just nu, men med bloggen är det helt enkelt bara dött! Men som jag sa tidigare - jag ska bli bättre. När? - Så fort som möjligt. 
 
 
+ Grattis fina Maja på födelsedagen! 

RSS 2.0