Tired in body, mind and soul

Idag har betygen satts och ja i stort sett 12 års arbete i grundskola och gymnasie är klart. En kväll som denna, då jag är sjukt trött efter paddlingen och tältningen, så orkar jag inte med problem eller bekymmer eller ja något över huvud taget så jag ska bara se på en film i min ensamhet och det ska bli så skönt. Kan inte önka mig något annat just nu.

Guldet till Karlstad denna säsong också?

Såg på Färjestads hemsida att Svenska spel släppt oddsen för nästa säsong och Färjestad pekas ut som guldfavoriter. Såhär tippar de tabellen inför nästa säsong:

Elitserien 2011/2012

SM-Guld                               Odds
Färjestads BK                       3.75
Linköpings HC                       4.75
Skellefteå AIK                       5.50
HV71                                    6.25
Luleå HF                               8.00                
Brynäs IF                             11.00
Djurgårdens IF                      12.00
Frölunda Indians                   18.00
MODO Hockey                     26.00
AIK                                      30.00
Växjö Lakers                        35.00
Timrå IK                                40.00

 

Så, kommer guldet hem till Karlstad även 2012? Let's just hope for it!

 


Aldrig nöjd

Ganska nyligen kommit hem ifrån Högbo. Sammanlagt paddlade vi kanske 5 timmar skulle jag tippa på och gud så uttråkad man blev. När man väl kom fram till Hjärtön var det nästan  bara att sätta upp tält, käka och sen nästan gå och lägga sig direkt. Gjorde inte så mycket att jag missade fysträningen igår för jäklar va mycket armar man tränat med all paddling. Idag packade vi ihop runt 8 och var tillbaka i Högbo halv 10, kul då var det ju att det regnade mitt ute på Öjaren. Mycket härligt. Haha, vad finns det mer att klaga på då? Jo, massa mygg, kyla, dålig sömn, sovit på en kotte... ja det bara fortsätter. "Always look on the bright side of life" - jo tjena!


Vi har i alla fall tur med vädret

Om fem minuter ska jag cykla ner till skolan och möta klassen för att sedan gå mot kobron. Därifrån ska vi paddla kanot mot högbo och sedan vidare ut till någon ö. Där ska vi tälta och såklart då övernatta, kommer hem imorgon runt lunch, vi hörs då.

Daniel fyller 24



Har firat storebror idag som fyllde 24 år i tisdags. Släkten kom hit och då blev det såklart tårtor. Av mig och Sofia fick Daniel en kväll med middag och bio på valfritt datum. Får se när det blir men alltid roligt med stunder med bara syskonen.


Jag har nyss sett på finalen av Mästarnas Mästare och Ingemar Stenmark, vilken idrottsman han är! Blir nästan tårögd när han äntligen fick vinna en tävling han har varit överlägsen hela våren. Mer välförtjänt vinnare får man svårt att hitta!


Mothers day

Firat mormor på morsdag och snart kommer släkten hit och firar bror som fyllt 24 år i veckan. Vi hörs efter det.

More from Gran Canaria

Värdelös på att göra filmklipp men här är lite scener ifrån tjurridningen i gran canaria. Har videor ifrån allas "uppträdanden" men det gick inte att få in alla i klippet, aja, watch and enjoy!

Fel lördag...


Pictures from yesterday

Har varit på stan hela dagen, är ju Sandviken dagarna nu så det var mycket folk ute i rullning. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder ifrån kvällen igår.

Härligt grillväder

Omgång 4

I väntan på att jag ska orka lägga över bilder ifrån kameran, kort som togs igår, så tänkte jag lägga ut lite fler kort ifrån Gran Canaria, blir lite långa uppehåll ibland men så får det va!
För ungefär två veckor sedan såg det ut såhär... snacka om att jag längtar tillbaka
Lovade ju utgångsbilder den här gången, och eftersom vi gick ut två kvällar så tar jag bilder ifrån det så bli inte confused om någon bara hucks-flucks har bytt kläder på korten
...men allt började med middag på vårat favoritställe
Alexa styrde upp musiken hos dj:n
Så, det blev två utekvällar då som sagt. Den första, på torsdagen, bara för att "checka läget", d.v.s. vilka klubbar man skulle gå till, vad det var för folk ute och bara allmänt se hur det låg till. På fredagen blev det lite mer av en riktig utgång och va kul vi hade. Lite torrt om folk då Maj inte riktigt är bästa månaden men vi haade hur kul som helst ändå. På måndagen, två dagar innan vi skulle åka, gick vi ner till stranden och tog en drink tillsammans, den kvällen såg ut såhär...
Kärlek

Grillkväll

Har precis kommit hem från Valbo och Gävle. Har köpt en balväska, smycken till balen och studentskor. Höga klackar - superduper! Nu är i stort sett allt klart, förutom mitt hår till balen då men ska in på tisdag och prata med min frisör igen angående balfrisyr. Nu ska jag byta om och sen åka till Julia för att grilla med härliga tjejer ifrån laget.

måste erkänna... jag älskar skolan

Roligt väder denna fredag - ser verkligen fram emot en lagfest med bland annat grillning ikväll, laget älskar jag men vädret hatar jag. Fick i alla fall skjuts av Frida till och från skolan, något som var riktigt skönt istället för att bli dyblöt på cykeln. Hade betygsprat på biologi breddning idag, blev ett till VG där. Något jag måste vara nöjd med då biologi inte är mitt ämne. Är, var och kommer nog alltid vara ett VG-barn som jag kallar mig själv. Får några MVG, nått G (... i fysik, suck!) men överlag så får jag oftast alltid VG. Aja, jag är nöjd med det jag gjort under de här snart 12 åren i skolan. Såklart man alltid kunnat göra bättre men hur skulle mitt sociala liv se ut då? Känner att en kombination är bäst. Nu när man har alla betygsprat med lärare och inser att man den här veckan har haft sina sista lektioner så känns det riktigt riktigt... sorgligt. Jag älskar skolan, gymnasiet, mina kurser, mina lärare, mina klasskamrater... ja allt och jag vill inte lämna det. Fanns det en chans att spola tillbaka tiden så jag får återuppleva allt igen så skulle jag ta den chansen. Visst finns det uppgångar och medgångar, både i livet och i skolan, men överlag trivs jag där jag är just nu. Jag trivs med att alltid veta vad jag ska göra om dagarna. Just nu längtar jag tills studenten, jag längtar tills jag får ta på mig min vita klänning och min studentmössa och stå och sjunga uppe på kullen i stadsparken tillsammans med min underbara klass, men det roliga tar sitt slut. För hur mycket jag än längtar efter studenten så fruktar jag dagen efter, och då pratar jag inte om rädslan över att vara för bakfull eller något liknande, nej jag pratar om rädslan över att inte veta vad man ska göra. Efter den 10 Juni känns det som att hela världen står vid ens fötter, man måste bara ta första steget ut. Vilket steg det blir, det är det som är svårt att veta.


Baksmällan 2

Nyss kommit hem från baksmällan 2. Lika galen, knäpp och rolig som den första. Sjukligt bra! Blir ännu bättre med gott sällskap också, något man hade idag. Angelica fick väl bli min partner ikväll då Alexa&Mattias och Sofia&Patrick var tillsammans. Nu ska jag gå och lägga mig och läsa och imorgon är det skola fram tills lunch, tänk om alla skolveckor var såhär lugna... och då har inte mitt år varit jobbigt.


Baksmällan 2

Drar in till Gävle med Angelica, Alexandra, Mattias, Sofia och Patrick för att se på baksmällan 2. Spännande, vi hörs sen!

VG-barn

VG i En C och inställt IBG, nu är det bara biologi imorgon och sedan väntas en efterlängtad helg! Kommer sakna min plutt hanna den här helgen också då hon drog upp till umeå idag för att vara med i Brännbolls-VM.

Glömde lägga upp två bilder

...ifrån i tisdags då jag käkade på American med ankan och soffan

Nu ska jag till skolan, har engelska och sen innebandygym! Ikväll är man äntligen ledig. Första kvällen sen jag kom hem från Gran Canaria som jag inte har något att göra och det känns helt fantastiskt. Antingen har det varit plugg eller träningar, men nu får det bli en kväll som kan sluta precis hur jag vill. Haha, (d.v.s förmodligen med en film eller bok)

2 VG och ett MVG - bra onsdag

Nyss kommit hem från en träning på jernvallen, fys och innebandy. Älskar laget just nu, vet att jag sa det igår också men trivs så bra just nu och trots att det är flera borta så är det ändå full fart på träningarna. Idag hade jag betygsprat med min lärare Tobias som jag har i Historia A och Svenska B. Jag fick reda på att jag hade VG i historia och MVG i svenska, något jag blev väldigt glad över. Skrev en krönika lite hastigt i måndags också och den tyckte han var superbra så jag kan inte vara något annat än nöjd. Tycker det är tråkigt att lektionerna med Tobias tar slut, speciellt i historia. Historia har alltid varit ett utav mina favoritämnen och Tobias gör lektionerna både roliga och lärorika. Fick också reda på att jag fick VG på artkunskapsprovet i biologi som jag hade i måndags. Något jag måste vara nöjd med då det inte är min starka sida. Så det går bra för Maria nu, typiskt, precis när allt tar slut! Suck...

Gillar gymnasiet, och gillar dessa människor som gjort NV lite roligare

Onsdag

Har nyss kommit hem från en fika på Waynes med Sofia, Alexandra och Malin. Efter det åkte jag till Lekri för att testa balfrisyr. Ser ut som two-face nu... fast i håret. Har ena sidan lockad och den andra rak. Haha, men får se hur det blir med håret eftersom mitt hår är för lent för att lockas, alla lockar jag någonsin gör i mitt hår åker alltid ur. Aja, det blir nog bra vilket som. Ska säga grattis också till Julia som tog körkort idag.

Two letter words

Kan ni bokstavera "helt slut"? Jag kan, it's Maria Uggla. Helt slut är nog det bästa sättet som jag kan beskriva hur jag mår just nu efter två timmar fys och innebandy. Så skönt att vi har ett grymt lag i år. Underbara människor allehopa. Nu ska jag ta och göra mannagrynsgröt och sen för första gången, på nästan en vecka, kunna gå och lägga mig utan att behöva tänka på plugg. Så skönt att allt är klart! Aja, imorgon blir det skola, fika med alexa och sofia förmodligen och sen ska jag till frisören och testa balfrisyrer.

Grattis Danne 24 år!


Nyss gjort klart den näst sista uppgiften i gymnasiet. Nu ska jag göra den sista, en rapport på biologin om skator. Låter roligt va? Ja jag hoppas ni är avundsjuk. Men efter detta så är flera dagars hårdplugg över, då blir det äntligen lugn och ro... fram tills ikväll då det är ett två timmars fyspass som står på schemat. Aja, tänkte skriva grattis till min käre bror Daniel som fyller 24 år idag! Sjukt vad det låter mycket, tycker fortfarande det känns som att han är 20 och jag 15. Tiden går fort.


klar... med engelskan

Nyss skrivit en bokrecension på typ 1000 ord som ska läsas upp imorgon på redovisningen och sedan skickas in. Nu ska jag göra något jag längtat efter länge. Att få lägga mig ner och läsa i lugn och ro. Å så underbart. Godnatt!

...och där var den lilla energin man hade borta

Ett tvåtimmars fyspass med lite inslag av innebandy också, jag kan ju säga att jag gillade innebandyn mest, såklart. Men för att innebandyn ska gå som den ska så behövs fyspassen också, även fast det känns jävligt jobbigt just nu. Kroppen är död, hjärnan är på gränsen till bombarderad med plugg och tankar. Gissa vad jag ska göra nu? Ja drömmarna går mot tankar på en godispåse från hemmakväll och en film till det, men verkligheten ser tyvärr annorlunda ut, i verkligheten måste jag börja, förbereda och göra klart en redovisning till engelskan imorgon. Suck, I love my life at the moment!

Vill tillbaka till värmen, ledighet, lugn och lycka!

Vart ska energin komma ifrån?

Pluggade i fredags, i lördags, i söndags, imorse skrev jag en krönika och har nyss haft prov, men vet ni vad det bästa är? Jo, att jag måste förbereda en engelskaredovisning tills imorgon. Och det som gör saken ännu bättre är att vi har fysträning ikväll, imorgon och på onsdag. Finns ingen energi kvar i min kropp, vart ska den komma ifrån?

Omgång 3

Ja vi kör väl en runda till då...

Vi, utan Facebook i en hel vecka? - Nja, skulle inte tro det, lösningen fick bli internetcafé inne på Shoppingcentrumet Yumbo

Efter stranden blev det gärna och ofta poolhäng...
Luftmadrasserna var en guds gåva denna vecka, de användes inte bara som avkoppling utan även till lekar och tävlingar, försten till andra sidan bland annat
Tåflirt
Favorit"maten" vid poolen var såklart vattenmelon
... där har vi 15 nya, antingen kommer det mer ikväll eller imorgon. Blev lite poolbilder nu så kanske det blir utgångsbilder lite senare, håll utkik

Trött

Åh va trött jag är på plugg, tredje dagen på raken som varit fylld med plugg, nu vart jag så trött så jag somnade. Hela gårdagen och hela kvällen idag har gått åt till att träna in Sveriges däggdjur och fåglar, men jag kan knappt fortfarande se skillnad på Talgoxe och Blåmes. Oändligt förödande. Nu har jag precis vaknat, måste ta lite frisk luft och sen sätta igen igen och påbörja en natt som inte kommer innebära sömn på ett bra tag. Bilder ifrån Gran Canaria då? Ja, vi tar väl lite till nu...
Stranden efter det. Nästan varje dag var det lite halvmolnigt fram tills 11-12 någongång då det oftast blev klarblå himmel så denna syn på förmiddagen var inte så ovanlig och inte något vi var så bekymrade över...
det kommer mer senare

Söndag

Klar med historian för i år tänkte jag säga men för alltid är det ju... Aja, har mycket kvar att göra men tänkte lägga in lite bilder på bloggen ifrån Gran Canaria men nu har soff tagit min dator där alla bilder är så får sno tillbaka den om en stund. Måste plugga fåglarna och däggdjuren nu också! Jo, jag har en studentklänning nu också. Angelica beställde hem den men hon ville inte ha den så då fick jag köpa den, jag hade sett den på nelly tidigare och älskat den på bild och som tur var gör jag det när den är på mig också så nu är det bara skor som fattas till studenten.

Lördag

Tjejerna har precis åkt så det blev inga Gran Canaria bilder idag, imorgon däremot, det lovar jag! Nu måste jag vänta tills mamma och pappa ska ha hämtning eftersom de är på middag hos några vänner. Sitter och fixar med en grej från GC nu, hoppas det blir bra för då blir det facebook - youtube - you name it ;) vi hörs imorgon, puss

Pluggar på mitt eget lilla vis

Har pluggat in typ 60% av djuren/fåglarnas namn, det tar tid, faktan om däggdjuren/fåglarna känns ju bara omöjligt att få in i min skalle. Varför biologi breddning?
Har min bästis med mig i pluggandet!

Who want to be me right now?

Jag måste träna in 107 arter just nu, svenska däggdjur och svenska fåglar. Vad tror ni kommer bli svårast? - Jo såklart alla dessa småfåglar. Inte det att man måste lära sig utseendet och namnet till varje djur, nej man måste lära sig vart dom finns, i vilken utsträckning, om de är växtätare eller inte, om fåglarna flyttar, om djuret är utrotningshotat..........! Rolig lördag man har att se fram emot.

Dessa arter är väl de jag inte kommer ha så mycket problem med, de andra 103 däremot... eller nej, tror jag kan älg, rådjur och varg också. - That leaves only 100 species!

Det kommer mer bilder ifrån Gran Canaria

...lite senare idag, så håll utkik. Har galet mycket plugg att göra så måste prioritera det tråkigare ibland

Galet

Jag grinar åt mycket, det har jag alltid gjort, förr var det så fort någon sa något dumt till mig eller om jag kanske ramlade med cykeln. Nu, grinar jag åt musik som "What are Words" och filmer som "Hatchiko",. jag har hittat ett till klipp som får mina kinder blöta av tårar, på mitt favoritprogram Schulman Show visades detta...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schulmanshow/article13019226.ab?start=1209


Jävlar!

Bloggrekord igår, häftigt. Undra om folk är intresserad av att se lite från Gran Canaria kanske? :) I wont let you down, här kommer mera bilder...
Up in the air
Hur var chokladpuddingen hanna?
Alexa tokar sig
...och Sofia
sliten tjej
Glad tjej
Bus-hanna
Buss från planet till flygplatsen
Pigga brudar efter en 6 timmars flygtur, och såklart blev det ombyte till shorts direkt när vi landat.
Första kvällen blev det promenad till köpcentrumet Yumbo som låg kanske 300-500 meter ifrån hotellet, där käkade vi får första middag tillsammans, 33 grader var det också!
Middag på restaurangen Miramar, blev middag där sammanlagt 5 kvällar...
Prommenad till stranden
kommer mer senare, nu måste jag plugga

Det kommer mer bilder ifrån Gran Canaria

...imorgon! Slopar nog konceptet "det tar för lång tid att lägga upp på bloggen". Aja tänkte bara skriva att jag nyss såg nya pirates med sofia patrick jennie alexa hanna och så träffa vi på malin och merima där. Filmen var bra, inte lika bra som dom andra men mitt betyg skulle bli kanske 3 av5 plus. Man kan ju bara inte få nog av Johnny Depp.


Förlåt bloggen

...jag har nu kollat igenom 1060 bilder (skrev fel i förra inlägget) och valt ut över hundra stycken grymma kort. Ett kort tar cirka 30-50 sekunder att ladda upp på bloggen, ska jag då lägga upp så mycket bilder så kommer jag få hålla på huuur länge som helst. Jag hoppas att alla som läser min blogg har facebook för där kommer det upp massa fint om cirka tjugo minuter. För bloggen blir det bara några speciellt utvalda, förlåt för det!

Arriving to Arlanda Airport
Fika på starbucks
All denna väntan
Hanna var pigg och glad på planet
...och även alexa var pigg och glad
massa pigga tjejer efter en 6 timmars lång flygresa
...äsch vatusan, kommer mer sen, trött nuuuuuuu :D

Sneak peak

Har just nu 834 bilder samlade i en mapp på datorn som heter "Gran Canaria 2011". Har massor att visa, och tänker visa massor, men det kommer ta lite tid, så här kommer en sneak peak på vad vi gjort...

Hemma!!!!

Har haft det kanonbra, nu måste jag försöka komma tillbaka till rutinerna.. och framförallt ta igen det jag missat. Vi hörs med bilder o.s.v. kanske imorgon

Fran Gran Canaria

Sitter pa ett internetcafe nu sa tankte skriva lite om hur vi har det. Hotellet ar jattefint, mysigt, litet och valdigt bra. Jag delar rum med Alexandra, Sofia och Hanna. Tva rum bort bor Angelica, Julia, Frida och Ellen. Igar var vi och kollade lite hur nattklubbarna sag ut sa vi far se om det blir nagot sant ikvall. Pa sondag ska vi aka pa en katamaran-tur hela dagen. Akte pa en katamaran i Mexiko och det var bland det basta jag varit med om sa hoppas det blir lika bra pa sondag. Nu ska jag ga till stranden, btw, det ar ungefar 30 grader har, pa formiddagen ar det oftast typ 27-32 grader och pa eftermiddagen blir det annu varmare. Puss alla underbara, ha det bra och hall utkik pà bloggen efter nya inlagg :) ++ det ar gay-pride vecka har nu, hahha har aldrig sett sa mànga killar i speedos och bar overkropp!

Forra katamaran-turen i Mexiko...


Gran Canaria

Åker ifrån Sandviken 03.20 inatt så borde gå och lägga mig nu men vet ni vad, jag är så fylld av förväntan så jag vet inte om jag kommer kunna somna inatt. Om jag inte skriver innan vi åker så vill jag med detta inlägg önska alla underbara vänner och min familj en jättebra vecka här hemma så ses vi! Kommer sakna många men ska försöka ha så roligt som det bara går. PUSS ♥

Packat ner mitt "snygga" pass! älskar att man alltid blir så bra på dessa kort... eller så inte

just a few hours before

Nu är rummet städat, packningen ligger uppdelad i högar på sängen så nu väntas plugg. Kan tyvärr inte vara med på träningen ikväll, vill, men kan inte, har alldeles för mycket att göra. Så det fick bli att välja mellan att göra klart resterna (eftersom allt ska vara inlämnat 15 Maj) eller gå på träningen och skita i skolarbetet. Believe me, jag önskar att jag hellre skulle kunna träna...

Blir i alla fall minst ett till blogginlägg innan jag åker, men som sagt, jag kan bara inte förstå att vi åker inatt, helt ofattbart!

Helt ofattbart

När vi började i trean nu efter sommarlovet så började vi i "gänget" prata om att vi så gärna skulle vilja åka utomlands innan studenten. Åka tillsammans som en "avslutningsresa". När vi pratade om det då visste inte jag att vi skulle boka i mitten av januari, och jag visste inte att tiden skulle gå så snabbt. Nu sitter jag här, i ett varmt och soligt Sandviken, och tänker på natten som kommer. Klockan 03.00 inatt åker jag, Hanna, Sofia, Angelica, Alexandra, Julia, Ellen och Frida ifrån Sandviken och till Arlanda airport. Arlanda är en utav mina favoritplatser. På Arlanda får man så mycket känslor, längtan, saknad, hopp och lycka. På Arlanda är man spänd över vad som komma skall medan man även vet att man kommer sakna de underbara människor som finns här hemma. De andra gångerna vi åkt utomlands har vi alltid åkt med mamma, pappa och daniel. Den här gången kommer jag inte träffa dom på en vecka. En vecka ifrån sina föräldrar kanske inte låter så jobbigt för saknaden men för mig gör det det. En vecka kommer bli det längsta jag någonsin varit ifrån dem. Innan denna veckan var det 5 dagar i Hannas stuga 2008 (?) och då vet jag att saknaden var stor. Mina föräldrar och Sofia är de personer jag verkligen träffar i stort sett varje dag och som tur var har jag min syster med mig på den här resan. Who would I be without you?

Om 24 timmar sitter jag på ett flygplan till Gran Canaria med mina 7 närmaste vänner. Men, även fast jag tror vi kommer att ha det hur bra som helst tillsammans så vet jag att jag kommer sakna minst 3 underbara personer här hemma.

Aldrig mera cooper

Fyfan. Vilken människa har kommit på cooper-test? Den personen måste ju ha ett behov av att vilja få folk att må illa och att plågas. Cooper-test är inte mänskligt. Omöjligt att springa 3 kilometer på 12 minuter, fullkomligt omöjligt. Får dock känna mig (lite) nöjd med att ha sprungit cirka 2,35 kilometer på 12 minuter. Men det ska väl bli bättre. Just nu vill jag inte göra cooper-test igen, men den tiden kommer väl då jag står där igen och pustar livet ur mig och andningen flåsar som bara tusan. Nu måste man se på hockey, dock ligger Sverige under, bra för fortsättningen men tråkigt för nuet.

Det känns ju verkligen tråkigt att man åker ifrån Sandviken på onsdagmorgon (klockan 03.00)

What are words If you really don't mean them

Igårkväll åkte jag, Hanna och Viktor till Coop. De sa då åt mig att lyssna på en låt, jag fick höra en kort handling också. Om att en kille som varit med i American Idol varit förlovad med en tjej som senare hamnade i en bilkrasch och hon blev sedan väldigt svårt skadad. På sidan "http://www.laurusfoundation.org/help-juliana-ramos.php" sägs det att "She suffered a severe skull fracture, a traumatic brain injury (TBI), and multiple fractures to her beautiful face." Låten handlar om underbara Chris Medina som stannar hos Juliana no matter what. Jag kan säga att ingen låt någonsin har väckt så mycket känslor inom mig, jag har ALDRIG grinat till en låt förut, trodde aldrig jag skulle göra det... jag trodde fel.


Härlig måndag, börjar med strålande väder och ett MVG

Bloggen har haft nå damp igår, skrev två inlägg och inget utav dom publicerades. Dock har jag fått fram ett nu, det som heter "söndag", skrev det igår men det kom in för fem minuter sen - haha. Aja, jag har inte tagit en paus eller varit lat eller nått annat, jag har faktiskt bloggat, men ibland så vill inte riktigt bloggen som jag vill tydligen!

Hade nyss en idrottslektion med min klass, och till deras besvikelse blev det innebandy, de flesta ville istället ha fotboll eller brännboll eller nått liknande så man fick vara ute i solen men icke. Det gick väldigt bra i alla fall tyckte jag och alla var duktiga. Fick MVG på lektion och MVG i kursen, skönt. Haha mina MVG-en på gymnasiet är ju fina, Idrott och Hälsa A, Idrott och Hälsa B och Projektarbete. Bättre än inget i alla fall.

Hade min sista skoldag idag också innan resan, räknar inte innebandygym och engelska imorgon som en skoldag eftersom det är individuellt val. Fick bra reaktion av Tobias (min svenska-och historialärare) när jag sa att jag skulle åka på onsdag, det man fick som svar var ett gapskratt. Haha tror han var lite trött på att "alla" tar ledigt.

Nu har jag en fysträning "att se fram emot", coopertest för min del + massa annat i detta väder - suck.

Söndag

Dåligt bloggande idag men min ursäkt får bli vädret. Strålande sol hela dagen gav mig inget annat val än att sitta utomhus från klockan 10.00 till någon gång på eftermiddagen då det blev att se lite hockey men eftersom att, till min besvikelse, männen i huset tog över dosan så blev det fotboll istället. Manchester United mot Chelsea. Hatar fotboll, tråkig sport, dock var första perioden rätt så underhållande men sen gick det utför. Grymt tråkigt, jag blev riktigt glad de få sekunder jag fick se utav hockeymatchen dock. Tröck över precis innan båda målen så jag fick se det i alla fall! Något som var bra också var att mitt hjärtegull Rickard Wallin var på plan vid båda målen som Sverige gjorde. Härligt kapten. Nu ska jag sova och imorgon ska jag hålla i idrottslektionen, innebandy, lite smånervös men hoppas det går bra.

Grillat till lunch, och till er förvåning kanske så var det faktiskt jag (och sofia kanske lite) som grillade!
Sofia köpte en ny tandborste till Patrick idag. Rosa, soft och passad till barn i åldern 7-13. Fin koalabjörn på också måste tilläggas. 
För några dagar sedan fällde vi 4 tallar på vår tomt. Idag hittade mamma ett fågelbo som ramlat ner ifrån en tall, förmodligen ett björktrast-bo
perhaps...

Sunny Sunday

...need I say more? utomhus hela dagen, hoppas ni har gjort detsamma. Ttyl ♥

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå

Hur kan man inte fortsätta älska Eva & Adam? Helt omöjligt. En kväll med Hanna framför Eva & Adam, Fyra Födelsedagar och ett Fiasko, var en helt perfekt lördagskväll. 10, nästan 11 år sedan man såg filmen första gången, då var man 8, nu är man 18 men man älskar filmen fortfarande lika mycket. Eller ja, det är väl mest karaktärerna och storyn man älskar. Jag var en riktig Eva och Adam - nörd när jag var liten. Jag hade alla böcker, jag hade dataspelet och såklart... alla filmer! Kärlek som består, eller som Petra skulle säga, kaffe utan socker är som kärlek utan kyssar.

Gävle

Blev Gävle ändå. Hann duscha, sminka mig, föna håret, platta håret, klä på mig och åka till resecentrum på en halvtimme. Galet stressigt. Kul var det i Gävle i alla fall. Jag köpte ett par shorts, en tröja, ett linne och lite andra småsaker. Bara grejer till gran canaria nästan, härligt. Blev lunch i Gävle också.

Hanna åt nå pasta med currykyckling
Ellen åt sushi
och glada jag åt "subwaysmörgås". värsta som hänt i gävle var nog när dom tog bort Subway, som tur var ska de snart öppna i Valbo.

Lördag

Godmorgon! Efter biltur fram och tillbaka till Valbo så blev det en filmkväll tillsammans med Angelica, mamma, Sofia och Patrick. Vi såg på What Women Wants, men efter 40 minuter gick jag och la mig, galet trött. Skönt. Idag funderar jag på att åka in till Gävle med Hanna och Ellen, har en del saker jag måste ha innan resan så vore skönt att ha gjort det klart. Aja, vi får se, nu ska jag duscha, här är en bild på Soff när hon körde igår, full fokus.

Äntligen

51 dagar senare får jag äntligen hålla en Vivaz i handen igen. MEN, till min stora förvåning (och lite besvikelse) så har jag fått en helt ny som är silverfärgad. Min var svart, black and beautiful, nu är den silvrig! Ser jättetokig ut men aja, designen är väl kanske inte allt.

Helg

Åh så underbart, och en skoldag kvar innan Gran Canaria, just nu känns det bra! Hade ett prov idag också i historia. Fick VG på ett prov jag hade förra veckan i samma ämne, hoppas på ungefär samma resultat idag. Hade nyss skrivit ett rätt så långt inlägg men det var så tråkigt, inget läsvärt! Haha, har nog inget annat att säga heller så får väl önska alla en trevlig fredag!

På begäran :)


Valbo

Har nyss kommit hem från en lång pratstund hemma hos Hanna med henne och Sofia. Samtalsämnet - såklart resan! Innan vi gick till Hanna så åkte vi en stund till Valbo med mamma. Jag fick reda på att min mobil (som varit inlämnad i 50 dagar) är nu helt borta så nu har de skickat en helt ny. På tiden skulle man kunna säga! I brist på ett par solisar (since I broke my old ones two days ago) så köpte jag ett par nya, lite coolare, lite snyggare och lite bättre solglasögon till resan. Man kan nog inte åka utomlands utan att ha ett par härliga solisar, jag vet att jag kommer leva i dom i alla fall. Nu är det plugg som står på schemat då jag har prov imorgon.


Efter tre jobbiga fysträningar blev det en fika på Wayne's med världens bästa tvillingsyster

Helg

...eller ja i alla fall från fysträningarna den här veckan. På måndag har man dock fys och ett cooper-test att se fram emot!

Träningen innehöll min nyfunne vän slangen och massa annat, b.la. 60 armhävningar, benträning o.s.v. Tillslut blev det även innebandy. Åh så roligt, nu fick man en känsla av vad det är man kämpar för, att få gå ut på plan och bara ha hur mycket ork som helst i benen! Det var väldigt roligt, jobbigt, men väldigt roligt. Nu är tre jobbiga träningar över och nu blir det hockey.

Countdown

37 dagar till studenten, 30 dagar till balen, en vecka till Gran Canaria, två timmar och 47 timmar till innebandyträning. Joy!

UB40

En vecka kvar nu, helt galet!!! Därför laddar vi med massa nostalgilåtar från Mexiko. This is UB40 for me...


Fyfan

Jag som trodde gårdagen var hemsk, 90 minuter konstant plåga... Innebandyträning och fysträning på Jernvallen imorgon som tur var! Jag har mött min värsta fiende - slangen.

Scones

Börjar bli en matblogg det här, haha. Nu är det snart dax för att byta om och ner och plågas igen på träningen. Träningsvärken kommer mer och mer, mest ryggen och armarna som är ömma just nu, men är mest slut i hela kroppen. Kommer må fint efter dom här tre dagarna... haha.

And the bible didn't mention us, not even once

Tisdagmorgon, dagen efter första försäsongsträningen. Lite ont i ryggen men den riktiga träningsvärken kommer nog ikväll eller imorgonbitti då det brukar ta cirka 24 timmar för mig efter en träning innan värken kommer. Looking forward to it!! Idag har jag bara engelska men den lektionen får man jobba hemma på, något jag gladjeligen gör, så idag ska jag plugga. Måste, måste, måste. Annars kommer jag få ett helvete nästa vecka, dagen innan vi åker. En vecka och en dag kvar nu, "gud vad hon tjatar" tänker säkert ni men det är det enda jag tänker på. Om det inte är värmen är det att stå på underbara Arlanda och känna att vi snart ska lyfta, eller att strosa runt på den 5 kilometer långa sandstranden. Ja, det finns såklart tusen saker att se fram emot, därför måste man förebygga med plugget redan nu så att man inte behöver ta med sig en extra resväska med skolböcker...

We're all in this together

Knappt man lever, nu är det bara att leva livet fram tills 19.00 imorgon då man kommer bli mördad igen. Det var väldigt bra kvalité på träningen och jag vill bara ge gärnet nu så att man om två månader kan känna att man verkligen orkar kuta i 8 minuter + göra tusentals armhävningar. Jag ser fram emot en tid då det känns som att allt jobb verkligen har hjälpt, det får bli mitt ljus i den här långa och jobbiga tunneln. Men vi är ju verkligen "all in this together", håller vi ihop som ett lag så klarar vi allt, i snö (som det var lite lite idag) och solsken!

Man har ju sprungit lite de senaste veckorna och varit lite "stolt" över sig själv efter varje springtur, men det skulle man ju inte vara, idag kändes det som att jag inte hade sprungit på ungefär ett år, det kändes inte som att man hade haft en hel säsong nyss och man kände sig inte ett dugg tränad... något som jag hoppas jag kommer bli. Med Jörgens löp&fys och med lagets glada och positiva humör. IBK Aston 2011/2012, you better watch out.

Nuu - hockey!

Dagens lunch

Som sagt, idag börjar mitt "nya liv". Därför fick det bli mannagrynsgröt och äpple till lunch.

2 Maj

Idag börjar mitt nya liv känns det som, idag börjar försäsongsträningarna och för att klara av dem känns det som att kosten måste va på topp. Det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot kvällens träning. Ny tränare, nya spelare och ett helt nytt spelsystem är vad säsongen kommer att innebära, men allt börjar med försäsongen - allt börjar ikväll.

1 Maj

Hejhej!

Har precis tagit en promenad med Hanna ner till solariet. Dax att börja förebygga nu, bara 10 dagar kvar. Det är helt sjukt, jag förstår inte hur snabbt tiden verkligen har gått. Det känns som att det var igår vi bokade, men nejnej det var 4 månader sen ungefär. Ojojoj, snart blir man väl gråhårig och pensionerad också så snabbt som tiden går! Aja, idag ska vi ha planerardag också. Vi börjar klockan fyra och med tanke på hur mycket vi 8 tjejer pratar så kan det nog ta ett antal timmar. Det ska bli så kul att prata så mycket om resan men det gör att man längtar efter det så mycket mer.


1 Maj är ju verkligen en röd dag, så när man traskade runt i centrum i lilla Sandviken såg man idag röda flaggor, plakat och så stod några Socialdemokrater och pratade.

Galen valborg

mina planer för kvällen var att umgås med vännerna, grilla, dricka nån cider och småprata in på sentimmarna... men så fel jag hade. Det blev grilla, det blev umgås med vännerna men det blev coca cola och tur var det. Min instinkt sa att jag var mer sugen på cola än på cider och så blev det för min del. Runt tio ringde mamma (som var i stugan) och sa att pappa hade ont i njuren (förmodligen njursten igen) och att han behövde ha tabletter och hämtning. Det blev alltså så att jag, och snälla Angelica som valde att följa med, åkte fram och tillbaka till Hedesunda i mörker med allt från lastbilar till grävlingar på vägen under årets Valborg. När jag kom hem till Sandviken var det bror som ville ha skjuts så då fick jag hämta han i Stensätra för att sedan släppa av han i Västanbyn. Har nog aldrig kört så långt på en och samma gång som jag gjort idag, tog sammanlagt ungefär två och en halv timme. - Roligt. Nu ska jag äntligen få sova efter en rätt så mislyckad valborg, i alla fall slutet på den, men måste tillsist tacka underbara Angelica som frivilligt åkte fram och tillbaka till Hedesunda med mig. Godnatt ♥

RSS 2.0