Helgen

Hejhej!

Helgen har varit väldigt skön. I fredags åkte vi ut till stugan och sov över där tills i lördags. Vädret var helt underbart och vi tillbringade all tid på bryggan med att sola och bada. Vattnet var faktiskt väldigt skönt. Röd har man blivit också. Solen tar ju mer när man är vid vatten och det har man ju märkt. Axlarna och magen är väldigt röda men det får man väll skylla mitt pigment på också. Igårkväll kom angelica hit. Vi tittade på high school musical 3. Hade bara sett den en gång tidigare och måste tyvärr säga att jag tycker den är sämst av alla tre. Det blir alltför mycket sång och för lite handling. 

Idag har jag bara slappat och lyssnat på Michael Jackson låtar. Imorgon bitti ska jag och Sofia till Hofors 07.30 för en intervju på Vendator. Pappa jobbar där och han har sagt att dom behövde 92:or som ska sommarjobba nu i Juli så då får förhoppningsvis jag och syrran tjäna lite pengar för en gångs skull. Pengarna får vi i slutet av Augusti så vi blir pank hela sommaren! Hoppas att det går bra imorgon iaf och hoppas jag kommer upp i tid.


R.I.P Michael Jackson

Han har bettyt så mycket för så många och verkligen mycket för mig, jag hoppas att hans fantastiska musik lever kvar i många årtionden framöver. Här kommer mina favoriter...




Jag har varit i stugan över helgen och sen igårkväll så kom Angelica hit så det är därför det har tagit tid.

Och för mig är Michael Jackson - The King Of Pop ♥

35+

Hejhej!

Dagarna rullar på som vanligt. Massa nya sidor i Breaking Dawn och förhoppningsvis lite mer solbränna. Idag solade jag magen för första gången så har blivit lite röd men i ansiktet är jag lika vit som vanligt för jag har haft boken framför mig hela dagen. Snart ska jag kolla på vänner som jag har blivit besatt av och sen ska jag åka ner på stan och möta upp hanna. Vi ska maybe köpa lite Ben&jerrys och hyra film och sen ha en mysig kväll framför tv:n. Förmodligen blir väll syrran med också! Nu har inte jag något mer på hjärtat så nu ska jag bara vänta tills klockan slår 19.30.

Ha en fortsatt bra vecka!  

(#)

Hejhej!

Blir inte så långa och roliga inlägg nu för datorn är ju trasig så då måste jag vänta tills pappa kommer hem runt 6 varje dag så jag har helt enkelt inte tillgång till dator så ofta. Vädret är ju verkligen toppen, blå himmel och hur varmt som  helst. Så idag har jag varit en stund med angelica, självklart läst Breaking Dawn och sen ikväll kollade jag på säsongspremiären av Allsång på Skansen och Morden i Midsommer. Det är ju aldrig en riktig sommar utan Allsång på Skansen och idag var Måns Zelmerlöw och Tomas Ledin med vilket gjorde det extra roligt. Men hur många kan bo kvar i byn Midsommer? Alla verkar ju dö, men trots det så finns det nya människor i varje avsnitt...

Är det bara jag som tycker att denna värmen endå är lite dryg? Visst det går bra i ca 30 minuter eller när man rör på sig men om man ligger stilla i mer än en halvtimme så kokar man bort. Ska väll inte klaga när värmen äntligen är här men tips till mig själv är väll att kanske åka till stugan eller till stranden så man får ta ett dopp i det blå någon gång i timmen.

Njut av solen när den äntligen är här och jag ska försöka göra detsamma! ♥

Äntligen, äntligen!

Hejhej

Kom nyss hem från Gävle. Har varit och lämnat av syrran på träning så då stack jag och mamma och kollade efter Breaking Dawn på akademibokhandeln. Det gick ju inte så bra - Den var slut. Vi gick vidare mot Bokia (den 4 bokaffären vi kollar i) och där fanns den! Vilken lycka. Nu ska jag kolla på Vänner men sen ikväll ska jag läääääsa ♥


Midsommar

Hejhej!

Japp, nu är midsommarhelgen över. Datorn ligger på lagning och jag har twilight abstinens. Helgen började i torsdags då vi åkte ut till stugan med familjen. Vi stannade i valbo för att köpa den fjärde boken i twilight serien - Breaking Dawn men med mitt flyt så var den ju självklart slut i valbo... och i sandviken! Kul, så nu får man beställa hem den och då tar det typ fem dagar innan den kommer - hur ska jag överleva?! Haha
     I fredags kom mormor, morfar, farmor, farfar, markus, mattias, maja och alva. Morbror Mattias och elvaåriga kusinen Alva badade trots regn och kyla. Maja och Alva sov kvar över natten och sen på lördagen så åkte sofia och jag hem med morfar runt 4-5 tiden.
    På kvällen igår grillade vi med hanna och ellen. Det var väldigt skoj, vi hade det väldigt trevligt på altan under filltar ett tag men sen satt vi oss och kollade på första säsongen av O.C. Helt sjukt vad bra den serien är och helt sjukt kul man kan ha med ens underbaraste vänner! 

Tack och adjö för mig, idag blir det slapp för min del! ♥

Dags för blomplockning i gummistövlar och over-sized raincoats!
 


Man ser ju verkligen ut som ett tält i dessa jackor men så får det va när man är i stugan :)

Mamma och morbror Markus

Vår midsommarstång hade ruttnat så farfar fick göra en ny. Den nya blev dock väldigt liten...

...och ringarna för stora
Resultatet blev lite annorlunda en hur den brukar se ut men man måste ju förnya sig!

Midsommar

Hejhej!

Kul nu har datorn gått sönder igen. Hände igår och nu är den helt störd. Idag ska jag iaf till stugan så då behöver jag den inte men är ganska beroende av en dator annars. Åker ju ut till hedesunda idag och firar midsommar. Vi kommer förmodligen hem på lördag. Innan vi  åker ut idag så stannar vi nog i valbo en stund. Måste verkligen köpa Breaking Dawn nu, jag läste ut Eclips igår och den var verkligen hur bra som helst - alla som älskar Twilight filmen MÅSTE läsa böckerna ! Dom är grymma. Ser fram emot att läsa sista boken nu. Nu måste jag packa lite grejer och sen skriver jag tidigast på lördag men förmodligen inte då heller! Ha en bra midsommar ♥

Bra start på sommarlovet

Hej! 

Sry för den dåliga uppdateringen men det dåliga vädret har gjort en så trött och seg så jag bara inte orkat blogga. Under dom här dagarna har jag träffat kompisar och idag var jag och träna rehab. Det har nu gått 8 veckor sen operationen och tiden har gått väldigt snabbt. Jag känner många förbättringar i knät men angelica och jag pratade idag om hur konstigt det kommer att kännas att springa, och att kuta är ju inte ens att tala om. 
   Myggen verkar ha kommit nu, iaf till mig. Jag har fått ett myggbett och jag håller på och dör. Hur ska man klara av en hel sommar med dessa eländiga insekter och flygdjur?
   Idag när hanna kom hit så pratade vi lite om att sofia och jag kanske kan följa med henne till stugan i sommar. Vi gjorde det för två årsen och det var verkligen hur kul som helst. Hennes stuga ligger jättelångt upp, typ tio min från Malå så det är en helt annan miljö där än här. Nu ska jag drömma vidare, ska försöka bättra mig med bloggandet! Någon som såg annonsbladet idag förresten? 

M♥

Sommarlov

Hejhej!

Nu har man fått sommarlov och vädret suger verkligen. I Torsdags åkte jag, sofia, hanna och angelica och käka på american. Vi tog det hyfsat lugnt på kvällen, var hos hanna och kollade på jaa en kass film och en sisodär film. 
   Igår åkte sofia, hanna, angelica och jag till valbo men jag hittade inget som vanligt - ganska tråkigt och sen när man kom till resecentrum i sandviken så var bakdäcket på min cykel förstörd - verkligen en toppendag. Idag ska jag inte göra så mycket, bara ta det lugnt tror jag. 

Här kommer några bilder från skolavslutningsdagen - kommer förmodligen fler senare.

     











Can you believe it? :O


Sista skolavslutningen på NS del 2

Hittade massa bilder på Arbetarbladets hemsida. B. la. dessa två


"Maja Klinga var känslosam när hon kramade lärare och kompisar adjö på skolgården. Hon tyckte att det kändes extra vemodigt att veta att skolan inte får vara kvar"
 
Arbetarbladet.se



"Hanna Renström hade bästa betygen av alla och fick ta emot stipendium på scenen. "

Arbetarbladet.se

Grattis Hanna & Malin

Hejhej!

Var och kollade på Hannas avslutning idag. Världens underbaraste tjej gick ut nian och det var även sista skolavslutningen för Norrsätra. Dagen har varit fylld med skratt, tårar, regn men mest av allt har dagen för mig bestått av tankar. Det är så mycket som känns overkligt just nu och det tror jag flera kan hålla med om. Hanna blev i allafall årets elev med 310 poäng. Helt otrolig hon är den tjejen, verkligen stolt över henne och hon kommer verkligen passa bra på min avdelning nästa år - Natur. 


Lärarna framförde en avslutningssång som lockade fram många tårar.

Angelica var på plats! 

Halva familjen Renström

Grattis sötnos ♥









Pictures

Hejhej! 

Jag är verkligen helt slut i hela kroppen just nu. I hjärnan, musklerna, skelettet - allting. Jag orkar inte tänka och känner mig alldeles seg och trött hela tiden. Vet inte vad det beror på men jag vet att ett långt härligt sommarlov skulle sitta skönt nu! 

Här kommer bilder ifrån i Söndags, igår och lite annat också - enjoy! 

    





     

    

Sme-Johan, raketgrejjs, trädrunda! :) 



Var till Valbo i helgen och köpte två t-shirtar! 



Idag är det skola, har två lektioner och sen ska jag träna! Puss♥

förmodligen världens snyggaste

Min dag idag började med att jag läste lite ur Eclips. Den är så jäkla bra så jag kunde inte sluta. Har läst ca 150 sidor nu på förmiddan/lunchen och får ta och fortsätta snart för jag kan inte hålla mig borta. Men jag tog nyss en paus för att tänka på något annat men kom  istället på massa bilder från inspelningen av New Moon i Italien. Så ni får ta och götta er i dom så tar jag och läser vidare. 






En kall fredagkväll

Hejhej!

Igårkväll åkte sofia, jag och angelica och kollade när angelicas brorsor spelade match. Dom vann med 3-0 så det var kul för dom. När vi kom hem kollade vi på Wild Child. Den var faktiskt rätt så bra, väldigt rolig och lite galen :) Idag ska jag kanske till Valbo och ikväll blir det självklart fotboll. Landskampen mellan Sverige och Dannmark får till och med mig att kolla på fotboll. Spännande ska det bli och Heja Sverige säger jag bara!!! Från en spännande match till en annan, imorgon måste man bara kolla på finalen mellan Federer och Söderling. Ha en bra dag och se till att heja fram Sverige ikväll - det ska iaf jag göra!

Vantar i Juni (?!) 

Japp! riktigt välklätt i Juni. 


VG-barn

Hejhej!

Har haft flera betygssamtal idag och jag är som vanligt ett VG barn! Får det där eländiga betyget hela tiden och det blir nästan en lättnad när man får G. 
     Idag ska jag kolla på film med sofia och angelica men annars inte mycket. Igår var jag på jernvallen och rehabade som vanligt men igår hade jag typ ett test. Jag fick stå på ett ben och blunda (svårare än vad man tror, speciellt med min kassa balans som faktiskt blivit tuuuuusen gånger bättre) och sen kolla vi också så att jag kan böja/räta ut det helt och det kunde jag! Så nu får jag gå vidare till nästa nivå med nya hårdare övningar och då gäller det träning varje dag. Det viktigaste med rehaben tror jag är att ha motivation till att träna och att bara se framåt, om du gör det här nu så kommer det kännas toppen om ett halvår. Jag drömmer varje dag om den dagen jag tar mina första steg på en innebandy match igen. - Det kommer vara en obeskrivlig känsla!!
    Känns bra nu iaf för nu kan jag åka till jernvallen med både emma och angelica och träna så slipper jag vara där själv. Så då kan man typ peppa varandra och det kommer bli topppen. 


 

@ School

Hejhej!

Sitter i skolan nu, har sista lektionen och sen ska jag hem, byta om och cykla till jernvallen för lite Rehab. Fick tillbaka Fysik provet idag och som varje gång ¨sitter man typ och hackar tänder och är skitnervös innan. Men det första jag såg på pappret var ett rött stort G så det var jag väldigt nöjd med. Vi var lite osäkra på Ingemars rättning menmen.
    Har nu skrivit färdigt labbrapporten, typ det sista innan lovet som måste göras (har prov på måndag men annars är allt klart) så det känns jäkligt skönt nu! Ska bara finputsa lite på labbrapporten men den är så tråkig och jag fattar knappt vad jag själv skrivit. Maria och Fysik är inte två ord som hör ihop. Imorse hade jag spanska prov också, muntligt. Det gick väldigt bra måste jag säga, kunde 24 av 25 meningar och jag som satt och pluggade som den uggla jag är igår och det verkade ju löna sig!
    Nu ska jag snart ha betyg snack med min engelska lärare och jag är så sur på min lärare över den här terminen för vi har gjort så tråkiga grejer och det känns inte som jag fått chans att visa vad jag går för. Menmen, that's life får satsa på Engelska B och C istället.  

Nu ska jag ta och sluta tjata om mitt eländiga pluggande och ägna mig åt lektionen istället!

I hope you have all you've dreamed of.

Hejhej! 

Dan började lite stressigt då med att jag vaknade av att Frida ringde och undrade vart jag var. Klockan var då 09.23, vi börjar 09.30. Inte precis den bästa starten på dagen man vill ha, men jag slängde ihop lite frukost och kläder och kom till skolan ca. en halv timme försent. 
    
Idag fick vi tillbaka matte nationella. Är väll hyfsat nöjd men lite sur över att jag var tre poäng ifrån ett MVG. Menmen, det är smällar man får ta. Fick även tillbaka kemiprovet idag (som jag tyckte var ganska svårt) och då fick jag 20,5 poäng (VG) utav 30 möjliga så det vart jag väldigt nöjd över. Imorgon är det skola som vanligt med 4 lektioner, ett prov och sen ska jag och träna knät hos Ola och jag tror jag skulle få göra något test där. Tänk att imorgon är det torsdag (dvs nästan fredag) och sen är det helg, och sen är det bara 4 dagar kvar i skolan!! Helt sjukt, fan vad skönt det ska bli. Ikväll ska jag plugga lite till spanskaprovet imorgon men annars bara slappa och kanske kolla på någon bra film eller något bra tv program. 


M♥

Godnatt

Hejhej!

Slänger in ett snabbt inlägg nu för jag måste gå och sova alldeles strax. 
Idag har jag varit i Gävle på ett skönhetsinstitut där vi fick prova på olika produkter som passade ens egen hy. Vi var väll där i två timmar och testade och lyssnade på massa råd och de flesta produkter kändes ju väldigt bra men dom var ju inte precis billiga. Jaja, efter det gick vi till Church Street Saloon och käkade - väldigt gott! Älskar dom här "dollar chips" som dom kallas. Efter det åkte vi till MAXI där vi mötte upp hanna och där köpte sofia och hanna hårfärg. Vi gick sedan hem och kollade på dh, färgade håret och käkade Ben&Jerrys. Nu hinner jag inte skriva mer men imorgon får ni förmodligen en för och efter bild på hur håret blev. PUSS&KRAM     Ps. kolla i annonsbladet på tisdag så är jag förmodligen med :) 


Erik, du är en pling-pling-pling Superstar

Har lagt upp den här bilden tidigare men han är ju helt underbaaaaar!! 
Nu ikväll ska jag färga håret, kolla på project runway och läsa!

snart är det över!!!

Hejhej!

Är hemma just nu, har håltimme som jag har varje måndag. Jag tycker verkligen inte om håltimmar, jag cyklar ju hem varje gång också och det blir så drygt att cykla upp för den där eländiga barrsätra vägen tusen gånger varje dag. 
   Klockan 12.55 ska jag tillbaka iaf och då är det Fysik som står på schemat och sen slutar jag - Rolig dag? Efter skolan idag så ska nog mamma, sofia och jag in till gävle/valbo och kika på kanske någon klänning man kan ha på sig på skolavslutningen. Vill inte vara för uppklädd men en enkel vardagsklänning kan man väll ha! Har några back-up allternativ här hemma också men det är ju tradition till skolavslutningen att ha något nytt, fint och sommrigt. 
   Vädret ser bra ut idag  också men om jag fattat det rätt så ska det ösregna och vara typ 10+ på tisdag och onsdag. :/ Känns inte så kul då kanske. Kan ni fatta att det bara är  den här veckan kvar och sen fyra dagar nästa vecka och sen är det sommarlov !!!!!!! Vad underbart det ska bli, bara kunna ligga och sola varje dag med en bra bok i händerna :) - Det är livet det! Nu ska jag snart fixa lunch till mig och Sofia. Ha en bra dag ♥



RSS 2.0