Grattis mormor och farmor på födelsedagen!


Idag ska jag jobba - sista dagen. Sen åker vi antingen buss eller bil ut till stugan och blir kvar där över helgen. 
M♥

It's just a feeling

hejhej!

Idag tog sofia och jag ledigt. vi skulle igentligen jobba men jag har träning ikväll och sen så kändes det lite för jobbigt att jobba ons-fre. Jag är oerhört glad över att vi tog ledigt. Jag kommer ändå tjäna mer pengar än vad jag någonsin haft och om det är en fem hundring mer eller mindre bryr jag mig inte så mycket om. 
     Ikväll är det träning. Jag ser fram emot det så oerhört mycket, även fast jag inte kommer att kunna spela innebandy på ett tag så ska det ändå bli så kul att träffa alla underbara personer som man annars brukar träffa flera dagar i veckan. Jag kommer att springa lite grann iaf och kanske vara med på hörnen och något liknande men får fortfarande inte spela match eller liknande då det är mycket vridningar, närkamper etc. Men bara att hålla i en innebandyklubba igen ska blir hur underbart som helst! 


M

Hallåå!

Sitter hemma här med Hannarenström och syrran och lyssnar på musik. Tidigare idag var vi i Gävle och jag hittade ingenting som vanligt, om man inte räknar med en macka på subway ! :) 
    Igår jobbade vi. Det gick faktiskt bra för båda två och då är det faktiskt ganska roligt. Ska jobba på torsdag och fredag också men sen är helvetet över... eller så ska jag kanske inte skriva men det ska bli så otroligt skönt att bara få ta det lugnt och göra vad man vill på dagarna. Ikväll ska jag och sofia ut och springa i trebo. Det blir andra gången jag springer efter operationen. Men efter förra gången var jag stel och hade träningsvärk i hela benen, får se hur det går idag men jag lovar att jag kommer att springa i  ett väldigt lugnt tempo!!
    Efter vår lilla löprunda så kommer nog Hannarenström och ankan hit och kikar film eller nått skoj! Päronen är ju i stugan så måste ta och fixa lite käk snart. Puss

Kryssning

Kryssningen var verkligen hur kul som helst! Längtar tillbaka så himla mycket. Kommer inte orka skriva någonting just nu utan ni får istället se dagarna i bilder. 

Käk i Gryttjom
Hannas goodie bag
Ankan uppe på soldäck
Hunbun och tvillingarna

                                            Angelica gjorde en Lia pose, likt? 
 
Lotten
Efter buféen var sofia på topp...
...och hanna med
Ankan, underbart vacker som vanligt
Ankan, Hunbun och Majsan
Ankan och Lotten vid dansgolvet
Ankan shejkar loss! 
Hunbun och Lotten 
Hunbun, Lotten och Majsan
Första drinkarna
Väldens underbaraste människor ♥
Tomas och Lotten
Lotten, Fredrik och Hunbun
Ute på däck
Hunbun och Fredrik
Glada stockholmare
Trav?! 


Tack så jättemycket för dom här dagarna, helt underbara var dom! Älskar er allehopa... 


Kvällens och kryssningens låt blev helt klart...


Sweet 17

Vill tacka alla för en underbar dag och för de presenter vi fick.
Födelsedagen firades tillsammans med mormor, morfar, farmor, farfar, mamma, pappa, danne och hanna (+ sofia). Av mamma och pappa hade vi redan fått 600 var så då fick vi idag The Sims 3 och presentkort. Av farmor och farfar fick vi 400 kr var och av farbror pär fick vi ytterliggare 300 kr. Av mormor och morfar fick vi 500 kronor var och tillsist av hanna fick jag den andra boken i Twilight serien, på svenska. Som ni kanske vet så har ju jag börjat läsa om böckerna på svenska och jag har nästan precis börjat med första. 
     Så sammanlagt blev det 1800 kronor, presentkort, the sims 3 och en bok! (brorsan hade ju precis slut på pengar så vi skulle få en present av honom efter vår lilla resa som vi ska på imorgon). 

Inte det vackraste vädret vi haft på vår födelsedag men...
... det hindrade inte oss ifrån att "bada"
världens underbaraste personer


 
Fler bilder kommer förmodligen att tillkomma men detta var allt jag hade. 

Imorgon åker vi på kryssning! Ska bli grymt kul och jag kommer nog att skriva igen på lördag kväll. 

Tvillingarna Uggla fyller 17

Ja då var man sjutton !!! Kommer lägga in bilder ifrån idag lite senare, men nu ska jag träffa älsklingen Hanna.


Första springturen på 3 månader avklarad

Hejhej ! 

Nu är första springturen avklarad. Jag och angelica tog och sprang typ runt i vallhov en liten bit i ett ganska så lugnt tempo. Jag kan ju bara säga att konditionen är inte riktigt vad den brukar vara, men det är det bara att träna tillbaka till. Knät kändes helt okej, inte bra och inte dåligt. Självklart var det väldigt ovant och jag tog det väldigt försiktigt. Det var väll mer att man kände av det mentalt än fysiskt. 
     Idag ska bli skitkul och imorgon och på fredag och på lördag också. Idag åker sofia och jag till gävle som jag skrivit några gånger. Vi kikar lite i affärer först sen går vi till Centralen och möter upp Hanna älskling som kommer hem från hennes stuga. Vi går nog ut och käkar någonstans, men vart? Är det någon som har bra koll på Gävles matställen så kontakta mig! Hahaha. Efter maten så tar vi nog och kollar på Markus Fagervall, Alice och Markoolio som ska vara på Sommarkväll ikväll. Markoolio har ju jag haft som favorit när jag var liten, så han har ju alltid varit en idol för mig (trots att jag kanske inte lyssnat på honom på några år). Kul ska det bli iaf. Vi tar sen bussen ut till hedesunda, jag blev helt förvånad över att det gick bussar ut dit - men man lär ju sig någonting hela tiden. Imorgon fyller jag och sofia år så jag kommer nog inte att blogga någonting imorgon eller jo kanske imorgon kväll, vi åker hem då så vi hinner packa och fixa till kryssningen med underbara vänner och släktingar på fredag! Så så ser mina dagar ut framöver. 
     Nu ska jag inte springa på några dagar, jag kommer att vänta några dagar så jag hinner se om knät har svullnat eller inte. Om det inte har det så kör jag på som vanligt tänkte jag säga, men så gott jag kan iaf! 

Så här såg väll jag ut idag när jag sprang! Hahahah

2 dagar kvar

Hejhej! 

Jobbade igår och ska jobba idag också. Idag när vi kommer hem runt 22.00 tiden så skulle nog angelica komma hit och sen imorgon bitti åker vi och tränar och sen hade jag tänkt att testa springa för första gången sedan den 20 April. Får se hur knät håller sig men kommer väll att börja springa väldigt långsamt och inte så jättelångt - runt 2 km hade jag tänkt. Sen får jag se om det blivit svullet annars fortsätter jag köra på och  ökar längderna hela tiden och sedan även hastigheten. Ska bli skitroligt faktiskt, när man inte har sånna här problem kan man tycka att gå ut och springa känns väldigt segt. Men nu har jag saknat det som bara den och jag kommer att njuta varje minut och varje steg av det. 
    Imorgon eftermiddag åker Sofia och jag till Gävle för att shoppa lite och sen möter vi upp Hanna som varit i hennes stuga i typ 9 dagar. Ska bli grymt roligt att se henne igen! Vi går kanske ut och käkar i Gävle innan vi åker ut till hedesunda. På Torsdag fyller jag och Sofia 17 så födelsedagen firar vi med släkten + Hanna i stugan. 

3 stycken som fyller år på Torsdag den 23 Juli! 
Daniel Radcliffe @ Madame Toussauds London

.

Harry Potter and The Half Blood Prince 


Som sagt så hade jag väldigt stora förväntningar på den här filmen och jag vet inte riktigt om filmen höll upp till dom. Filmen var inte dålig men det kändes som att det var typ bara en liten för bit till sjuan. Det var också så lite förklaringar om saker som man läst i boken. Trots att den här filmen var väldigt sorgsen och det är mycket dystert så fanns det även många roliga scener som fick en att skratta till lite. Ron var ju en stor bidragande del till det. Skådespelaren Helen Bonham Carter som spelar Bellatrix Lestrange var ju som vanligt lysande :) Men det känns som att dom har växt och blivit så stora nu, det känns som att dom är så vuxna nu och inte längre barn. Och sen förstår jag inte, varför är det 11 års gräns på Harry Potter filmerna när det är 15 års gräns på Twilight? Harry Potter och Halvblodsprinsen var iaf bra och får enligt mig 3½  av 5 i betyg.


Hedesunda

Hejhej! 

Sitter i stugan just nu och ja det regnar inte men det är väldigt grått och trist. Igår sken solen dock så då tog vi en tur med Sofias och min lill båt, haha den går inte så värst snabbt men vi har en motor på den iaf. Ikväll ska Sofia och jag på HP. Jag skriver nog ikväll om hur den var. Jag har längtat vääääääldigt länge på den här filmen nu så jag har höga förväntningar på den - hoppas den håller upp till dom också. 
      Täckningen är ju piss här ute. Sitter med trådlöst internet just nu men det försvinner ibland och det är även supersegt. Tog mig typ tio minuter att bara logga in på min blogg :) Mobilen är ju också i stort sett ur funktion, men jag får väll skylla på att jag har 3. Brukar aldrig ha bra täckning med min mobil. 
      Den här veckan kommer jag att ha väldigt mycket för mig. Imorgon och Tisdag är det jobb, på Onsdag kommer hanna hem så då ska vi möta henne vid tåget i Gävle och då går vi ut och käkar där också och sen åker vi ut till stugan. På Torsdag fyller jag och Sofia 17 så då kommer släkten hit och firar lite grann. På Fredag-Lördag åker Jag, Sofia, Mamma, Pappa, Farmor, Farfar, Mormor, Morfar, Hanna och Angelica på kryssning till Åland. Det är "Färjan" båten så får se utifall man känner igen någon, dom spelar ju även in Färjan 2 när vi är där... Nu ska jag snart käka, ha det bra♥

 

Solen skiner i Sandviken!

Hejhej! 

Just nu är det bara jobb som gäller. Har jobbat sen i tisdags och ska jobba idag och sen på måndag och tisdag också men sen har man en liten (5 dagars) ledighet.
    När vi var i Malmö och Göteborg och åkte så mycket bil så då blev det att man läste väldigt mycket. och det ledde till att jag läste ut sista boken i The Twilight Saga - Breaking Dawn. Boken var hur bra som helst och serien är den bästa som någonsin gjorts. Blir svårt att övertoppa detta! Men jag kände att jag inte ville släppa böckerna, jag ville lixom fortsätta läsa så då tog jag och cyklade till Bokia och köpte den första boken på svenska. Så nu ska jag läsa om hela serien och jag ser bara fram emot det. Jag rekommenderar verkligen dom här böckerna till alla! Dom är bättre än något annat jag läst och jag har läst en hel del. :)


M♥

Malmö, Göteborg - Liseberg




Balder
Vann även en 2000 g Geisha :) 

Borta bra men hemma bäst

Hejhej! 

Kom hem igår runt 18.00. I Göteborg och Malmö har det varit toppen, solen har skinigt och vi har bara haft det skoj. Liseberg var skitkul. Jag åkte Balder 2 gånger, Kanonen 2 ggr, Lisebergsbanan 3 ggr, Flumeride, Kållerado, slängkungan och massa mer. Det var lite tråkigt bara för Gothia började i helgen så det var skitmycket folk där men köerna blev inte så jättelånga ändå. Nu ska jag snart iväg och jobba, kommer hem runt 22.00 ikväll och då lägger jag nog in bilder ifrån helgen. 

M♥

Malmö

Hallåå! 

Dagen har sakta men säkert passerat och vi har åkt runt här nere i Skåne. Vi åkte till Skandinaviens sydligaste stad, Trelleborg. Känns lite annorlunda här jämnfört med hemma för i Trelleborg fanns Palmer, Golfbanor som är öppna året runt (kommer aldrig snö dit) och saltvatten. Vi åkte också till ett gammalt slott som en dansk kung bott i (Skåne tillhörde ju Dannmark för många årsedan). Det var väldigt vackert och solen sken i nacken och fåglarna kvittrade. Måste säga att det är väldigt fint här nere, + det är varmt, + solen skiner typ jämt, + kullerstensgator överallt och sen finns det även massa turister från Dannmark och Tyskland. 
     Imorgon blir det göteborg och liseberg. Åker härifrån runt 10.00 och kommer väll att vara på liseberg mesta delen av eftermiddagen och kvällen. Blir lite tråkiga blogginlägg härifrån eftersom jag inte har kabeln så jag kan lägga in bilder. Men när jag kommer hem lägger jag nog ut ett inlägg med bara bilder :) Nu ska jag och syrran kolla på film! Hoppas ni har det bra i regniga sandviken eller vart ni nu befinner er ♥

Grattis bloggen!

1 år idag med bloggen och här sitter jag i malmö med syrran och firar med en Ben&Jerrys. :) På söndag blir det Liseberg och imorgon blir det nog Köpenhamn. Ha det bra så hörs vi antingen imorgon eller på söndag/måndag. ♥

Till minne av MJ



Hade lite tråkigt idag så då tog jag och ritade lite :) Nu måste jag packa, ha det bra♥


Jag har ännu inte förstått...

Hejhej! 

Igår var vi ju en stund till sjukhuset i Gävle och hälsade på morfar. Han mådde bra nu och kunde gå upp och gå och sådär och han borde få åka hem imorgon eller idag tycker jag. Efter det åkte vi till magnus och maria och beställde hem Thai mat. Alla syskona Elg var där d.v.s mamma, magnus, markus och mattias och sen var ju även maja, maria och pom där :) Vi kollade lite grann på Michael Jacksons avskeds ceremoni igår och det känns inte riktigt som att det är sant att han har dött. Jag har ännu inte kunnat fatta det, för mig är han fortfarande världens bästa artist och dansare. Men jag tror det är för att under tiden jag har växt upp så har Michael Jackson varit en person som jag lyssnat på på gamla skivor, spotify och aldrig riktigt sett så mycket av på tv. Under mina år som MJ fantast så har hans musik inte riktigt återspeglats mot hur han såg ut och vad han gjorde. Det jag tänker på när jag hör Michael Jackson det är den grymt duktiga sångaren och dansaren som lämnat ett spår i alla våra hjärtan och jag tycker att det är den person vi ska tänka tillbaka på och inte på det som hände i slutet av hans liv.
      Imorgon ska Sofia, mamma, pappa och jag åka till Malmö. Vi bor där tre nätter sen åker vi vidare mot Dannmark förmodligen och sen vidare upp mot Göteborg och går på Liseberg. Vi kommer hem på måndag och sen börjar man jobba igen på tisdag. Vi kommer nog att ha dator och trådlöst bredband med oss på vår lilla resa så då kommer jag förmodligen skriva någon dag som vi är där nere. Det tar ju typ 8 timmar att åka ner till malmö men med dator, böcker och ritblock i handen så ska det nog gå hyfsat fort. På Söndag åker hanna till stugan och kommer hem dagen före vår födelsedag så vi kommer inte att träffa henne på 13 dagar... Kommer bli väldigt tråkigt men vi har ju överlevt längre tid ifrån varandra. Hahahha. 

Jag vet att det blev ett väldigt långt inlägg (sry för det). Jag avslutar detta inlägg iaf med en bild på mig och min älskling på skolavslutningen 09. Ha en bra helg! ♥


All your dreams are waking up

Hejhej! 

Jag har nyss tagit en dusch och ska om någon timme åka till Gävle sjukhus och hälsa på morfar. Han har fått en hjärtinfarkt men förhoppningsvis så blir han bra snart. Kusinen Maja och morbror Mattias har kommit upp ifrån Linköping så jag kommer nog att träffa dom också. Innan vi åker in till Gävle så åker vi nog in till valbo en liten stund. 
Nu måste jag föna håret och lite annat. Ha det bra! ♥


    

5 Juli

Hejhej!

Igår gjorde jag inte så mycket på dagen. Runt 18.00 cyklade sofia och jag till angelica då hon bjöd på supergod sallad. Vi gick senare till hemmakväll och hyrde Medicinmannen och köpte en varsin stor Ben&Jerrys. Ibland får man verkligen unna sig själv något riktigt gott :) Vi sov iaf kvar där och cyklade sedan hem runt lunch tid idag. Idag har jag verkligen inte gjort något alls och vet inte om kvällen blir nå mer händelserik. Datorn har nu kommit tillbaka efter att den varit trasig i några veckor. Alla bilder från typ 3 år tillbaka är borta och alla bilder ifrån resor som USA, Italien och London är också borta då! Lite surt menmen, sånt som händer. Imorgon ska jag jobba men sen är jag ledig resten av veckan. På Torsdag åker mamma, pappa, sofia och jag ner till Göteborg, går på liseberg och stan lite grann och sen tar vi en båt över till Tyskland där vi bilar tillbaka upp till Dannmark och sover kvar där en natt. Sen åker vi vidare till Malmö och sover där en natt eller två. Har inte så bra koll på vad vi ska göra men jag ser verkligen fram emot Liseberg :)

Och ett stort Grattis till Maja Klinga som fyller 16 år idag!

M♥

Hedåsen by night

Hejhej!

Jobbade igår igen och det gick ju piss. Typ ingen svarade och dom som svarade hade antingen massa ekonomiska skulder eller så ville dom behålla kontantkort. Ganska så segt faktiskt.
   Igårkväll så kom hanna hit och vi käkade lite och sådär sen runt halv 12 åkte vi till hedåsen då sofia och hanna badade. Torrisen jag stod kvar på bryggan och hackade tänder med alla tusentals mygg. Det blixtrade också hela kvällen men det hindrade inte Sofia och Hanna från att bada.

   







Vart tar all tid vägen?

Hejhej!

Jobbade igår och ska även jobba idag. Slutar 20.00 ikväll men man kommer ju ändå hem klockan 21.00 för bussen tar sån tid och allt. Känns som man inte har någon tid till någonting längre. Bloggen, träningen och allt kommer åt sidan för dagarna är helt upptagna med annat. Jag hoppas att det blir bättre snart och att jag kan planera min tid bättre för annars kommer det här inte sluta bra.
   Ikväll ska sofia och jag nog träffa Hanna och i helgen åker vi nog till stugan. Känns som att det inte är någon mening att åka dit nu eftersom vädret tydligen bara ska bli sämre och sämre. Inge kul att vara i stugan om det regnar lixom. Nu ska jag fixa i ordning mig lite och sedan klockan 14.00  går bussen. Ha en bra dag! ♥

Mitt allra första jobb

Hejhej!!

Sry för den dåliga uppdateringen men nu när man fått jobb och allt blir man ju så trött hela tiden bara. Var där första dagen idag, hade intro och sen fick vi lyssna på andra säljare när dom försökte sälja en produkt. Ska ringa första dagen imorgon så jag får hoppas det går bra men första gångerna kommer man nog att vara ganska kass! så jag har inte så jättestora förhoppningar på mig själv :) 
      Igår var jag i valbo/gävle med sofia och angelica och mamma. Jag köpte två baslinnen på JC - Vitt&Svart och även en shorta på JC med färgerna lila, grönt, rosa, röd, vit  haha låter kanske lite konstigt och färgklatt men den är inte så knasig. Skrev upp schema till jobbet idag också så kommer att jobba tretton dagar nu i juli mellan tiderna 15.00-21.00 och få minst 85 kr/h beroende på hur mycket man säljer. Så när Juli är slut kommer jag att ha tjänat minst ca 6400 kronor. Vilket är Jäääääääkligt mycket för mig - jag tycker att typ trehundra kronor är mycket för mig! Hahaha. Men som sagt, jag är verkligen nyfiken över hur morgon dagen kommer att bli och jag hoppas att det inte går så hemskt dåligt.  


M♥ 

RSS 2.0