King of Pop

Hejhej!

Dom här föregående dagarna har jag bara pluggat och det kommer inte se annorlunda ut idag. Fattar in varför lärare måste lägga alla läxor, prov, inlämmningsuppgifter m.m på samma vecka. Ska bli så grymt skönt med ett lov nu snart och den här veckan går jag bara mån,tis,onsdag i skolan eftersom vi åker till London på torsdag.
   Idag ska mamma och pappa in på ticet igen för att beställa en resa till hela familjen tills dom fyller 40 i höst. Just nu lutar det åt Mexico, men även Thailand och Aruba har vi varit intresserade av. Vi ska i allafall åka bort i två veckor och helst till ett ställe med sol, bad, god mat och shopping.
   Från en resa till en annan, nu taggar jag London som bara tusan, det ska bli så himla kul. Jag har inte skrivit vad vi ska göra där så då kan jag göra det nu. Vi ska på en musikal - Thriller (Baserad på Michael Jackson låtar), kanske gå på fotboll, kanske gå till Madame Tussauds och självklart SHOPPA! 

Ha en bra dag !


Äntligen!

Nu efter nästan tre års tid med en knäskada har jag äntligen fått operationstid. Jag ska operera mig på Elisabetsjukhuset i Uppsala av Carl-Johan Silfverswärd. Han ska ta bort min trasiga minisk och samtidigt även kolla om korsbandet verkligen är av. Om det är det (vilket det förmodligen är = eller till 90% är iaf) så tar han bort det gamla och sätter dit två senor från låret. Sen blir det kryckor i tre veckor och sedan rehab i 6 månader. Känns skönt att det blir av nu iaf så slipper man kanske allt det här skitet.
   Ikväll har jag varit och firat farbror Pär som fyllde 33 och tidigare idag var jag i valbo. Jag köpte endast en bok - New Moon, som är den andra boken i Twilight serien. Nu ska jag ta och slappa ett tag och imorgon blir det dömning, lite plugg och sen åker jag in till Gävle och kollar på DM finalen herrar.

M♥


Kul att ha samma smeknamn som en illegal idiot

Hallåå!

Har inte berättat hur det gick på sjukhuset i Tisdags. Till att börja med höll vi på att komma försent (eftersom två idiot plogbilar skulle köra framför oss i 30 min) men vi lyckades komma fram 2 minuter innan jag skulle träffa doktorn. Han hette Carl-Johan Silfverswärd och var ganska trevlig och det är han som kommer utföra min operation senare. Han kollade, vred och vände på mitt knä och han kunde inte tyda på att korsbandet är av vilket magnetröntgen bilderna visar. Jaja, om 4-6 veckor ska han operera minisken och samtidigt kolla om korsbandet är trasigt, om det är det opererar han det samtidigt.
   Nog skrivit om mitt eländiga knä. Idag har jag varit i skolan och sen gymmat med Angelica. Ikväll blir det plugg (vilket jag inte ser fram emot) och imorgon blir det Valbo med mamma och syster.
 
Vill även säga Grattis till min farbror som fyller 33 år idag!

En vecka till London nu - TAGGA !






Färjestad vann igår med 4-0 i matcher mot Skellefteå i semifinal no.4.  Så jäkla BRA! nu är det final som gäller och färjestad har inte förlorat på 15 matcher + att dom inte har förlorat på 15 matcher hemma heller så det bådar gott och man har höga förväntningar - speciellt på kingen eller monstret som tidningarna skriver - Jonas Gustavsson. Det fick mig att tänka på en sak. Jonas Gustavsson kallas monstret och det gör även Josef Fritzl. Känns lite konstigt när man tänker efter, varför inte komma på ett snyggt, coolt smeknamn på "väggen" Jonas Gustavsson?


24 Mars 2009








Idag ska jag åka till Uppsala för att träffa läkaren som ska operera mitt knä. Han ska typ kolla och undersöka det lite och sedan kanske bestämma operationsdag för mig. När jag kommit hem från Uppsala åker jag hem till Ellen för att fira hennes 15 års dag!!


Can you love someone you never met?

Hejhej!

Har nyss kommit hem efter en hårt arbetande eftermiddag med dömning. Eller ja hårt och hårt vet jag väll inte men lite långtråkigt. Efter två dagars dömning och sju matcher dömda har man införskaffat 860 kronor. Känns bra men dom kommer förmodligen försvinna imorgon. Jag ska till stan med hanna och sofia och köpa present till Ellen som fyller 15 på tisdag. Jag måste också köpa andra boken i Twilight serien och även en ny foundation. Det kanske blir någon hundralapp kvar men inte mycket i allafall. 
   Jag började på sportlovet med att läsa en bok som heter Twilight. Jag läste den på engelska så att jag kunde göra lite nytta med nöje, vi skulle nämligen ha det som uppgift i skolan att läsa en bok på engelska. Jag har nu ca 20 sidor kvar och den är lika underbar som filmen. Ett stort tips till alla som älskat filmen Twilight.


Allmänt skvaller.

Hallåå.

Idag har jag dömt tre matcher och sen har jag varit och kollat på innebandy en sväng på eftermiddagen. Ikväll såg jag på premiären för nya Robinson. När man var liten var det ett program man älskade, man såg fram emot det hela veckan men nu vet jag inte riktigt om jag fick samma känsla. Det var så smutsigt, fult, tråkigt och allmänt irreterande att titta på. Får väll ge det en chans till nästa vecka men det var verkligen inte 5+ det där inte.
   Igårkväll var jag med Ellen. Det var jätteroligt eftersom vi inte träffats på ett tag och då fanns det självklart mycket att snacka om. Vi satt på filmen Honey men vi missade kanske 2/3 av filmen för vi var mer intresserad av att prata.
 
Längtar till sommaren då man får gå runt i ballerina skor och linne

MÅNS ZELMERLÖW måste ju alvarligt vara Sveriges snyggaste kille.
(Men det har han väll alltid varit).

Äntligen Fredag

Kom nyss hem från skolan, ganska seg dag men vi hade väldigt roligt - halva NV-gänget idag. Lite roligt när Frida fick låna vår 60+ mentor Ingemars nycklar. Ni får ju se själva på bilderna hur dom såg ut...
   Idag ska jag nog träffa Ellen och annars inte så mycket.Justia igår vann färjestad första Semin. Efter 59.45 minuter spelade stod det fortfarande 0-0 men 19.46 gjorde Jonas Holös i Färjestad 0-1 och efter några till sekunder gjorde färjestad 0-2 i öppen kasse - HÄRLIGT.

Ingemars nycklar


It's hard to take courage in a world full of people

Vädret bara fortsätter att skina upp ens dag och humör. Imorgon är det som tur var fredag men vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen. På lördag&söndag förmiddag ska jag dömma i allafall men annars tror jag att det är ganska lugnt. Det ska bli väldigt skönt för varje helg, varje dag och varje ledig tid jag har haft över har gått åt till nånting annat. Idag har jag i allafall fått tid att titta på The Hills. Helt underbar typ realityserie som går på MTV. Justia på Tisdag ska jag till Elisabeth sjukhuset i Uppsala där jag ska få träffa läkaren som ska operera mig i April typ. Ikväll börjar Semifinal matcherna i Play Off hockey. Färjestad möter Skellefteå så ikväll kommer min tid att gå åt till att starkt hejja fram mitt kära Karlstads lag till en vinst i första semifinal matchen. Matchen sänds i Canal + Sport1 ikväll klockan 19.00.
 
Vackravackra Whitney&Lauren i The Hills

Spring-feelings

När jag vaknade igår regnade det, idag skiner solen. Det är runt 5 + grader  ute och klockan är strax före 9 på morgonen. Ser ut att bli en skön dag men inte i skolan. Vi börjar halv 10 och slutar tio i 5. Hatar långa dagar, då börjar jag hellre typ 8 så kan vi sluta typ 2-3 nånting. Nu måste jag göra mig i ordning lite och sen cykla och möta Frida. Ha en bra dag.

- Maria ♥


Bilden togs i sommras.


Hellre Regn än Snö

Tittar ut genom fönstret just nu och det regnar. Ser inte så jättetrevligt ut men hellre det än snö som bara lägger sig på backen så man knappt kan cykla. Snart ska jag iväg och gymma och sen har jag hålltimme ett tag. Igår var jag så himla trött, orkade inte stanna uppe och kolla på Project Runway ens. Men vad hjälper det om man somnar tidigt, man är ändå väldigt trött på morgonen.

- Maria ♥


I've started count

Hallå, var ju som sagt till Valbo igår. Köpte en tröja, ett linne, ett skärp och en blyertspenna - den var väldigt viktig kan jag lova! x) Kollade sedan när laget spelade sista matchen för denna säsong ;( Tragiskt att allt roliga måste ta slut just nu. Innebandyn är helt slut, eller så gott som. Bara Aston-dan kvar. Hockeyn börjar ta slut och det är lixom fortfarande snö ute! När vinteridrotterna tar slut så ska det vara vår och träden ska börja få gröna fina blad igen. Känns hemskt depprimerande men nu kan man bara se fram emot London om två veckor och 3 dagar (Ja, jag har börjat räknat xD) Här kommer någr bilder ifrån gårdagen...

IBK Aston - Sätra




Köpte denna t-shirt igår, Gina Tricot 129 kr.


SKANDAL

Varför ska man ens titta på skiten. Man blir typ bara förälskad i vissa låtar och sen går allt åt piparudden. Innan Melodifestivalen sa jag att vem som helst fick vinna, förutom Caroline Af Ugglas. Det var inte riktigt sant, jag var inte ett stort fan av vissa andra låtar heller men en som helst inte fick vinna var opera sångerskan, Malena Ernman. Även fast hon är från Sandviken och hennes föräldrar bor tre hus ifrån mitt så måste jag ändå tänka på vilken som är den bästa låten och denna kan man inte ens sjunga med i. De som jag tyckte skulle fått vinna var, Alcazar, Måns Zelmerlöw, H.E.A.T och möjligtvis E.M.D. Allt gick åt skogen och istället vann en person som man inte ens hör vad hon sjunger. Nu ska jag ta och försöka att tänka på nånting annat än denna skandal och sen imorgon ska jag till Valbo och shoppa och sen kolla på match i Valbo. Puss ♥


Ikväll gäller det

När melodifestivalen börjar på en grådassig lördagskväll så säger man att man inte ska vara så insatt men sen sitter man i soffan varje lördag och hejjar fram den bästa låten. Ikväll finns det många dåliga, några helt okej och få bra. I min mening vinner Alcazar men förmodligen röstar några personer som vill vara lite speciell på Caroline Af Ugglas. Förstår mig inte på nånting utav hennes uppträdande, låt, utseende etc. Egentligen får vem som helst vinna, bara inte CAROLINE AF UGGLAS!


UNDERBART !!

Färjestad vann nyss den fjärde och sista kvartsfinalen mot Brynäs och färjestad är nu klara för SEMI!!!




In my eyes he's a hero

Var in på Brynäs - Färjestad igår kväll och kan bara nämna en person - Jonas Gustavsson.



Sunshine

Heej!

Cyklade nyss hem från skolan för att käka lunch och det var sånt mysigt väder. Solen sken och snön hade nästan tinat bort på vissa ställen - I like it!
  Ikväll ska jag åka in till Läkerol Arena och kolla på Brynäs - Färjestad. Som stolt färjestadsupporter så känns det ganska bra hittils i kvartsfinal serien. Färjestad har vunnit 2 av 2 och om dom vinner ikväll är det bara en match till och sen blir det semifinal. 
  Just nu i mitt liv är det mycket plugg som jag ligger efter med och mycket trötta dagar. Har typ aldrig chans att vila ut för då måste jag alltid göra nånting. Skulle behöva ett till lov.

Igår firade Angelica och jag Victoria, Hon fyllde 17 den 2 Mars så då hade vi köpt Desperate Housewives boxen till henne och massa godis. Så det var i Kungsberg jag tillbringade min Söndag och vi hade det väldigt mysigt och roligt. Nu ska jag tillbaka till skolan till 12.55 och sen slutar jag klockan 15.00. Puss




Förresten, Melodifestivalen i lördags var väll katastrof?
Hur kunde Sarah Dawn Finer gå vidare? och ännu värre, Caroline Af Ugglas?


GRATTIS !

                                   


Gävle

Var till Gävle igår med mina älsklings tjejor. Nu ska jag till jernvallen, sen och Gratta Pom och sen till Läkerol Arena och kolla när Färjestad krossar Brynäs i första kvartsfinalen. PUSS ! ♥

Jag och syster


The Three Musketeers


Jag köpte ett par Lee Jeans på JC och ett par tygskor från H&M.


Norge

Hejhej !

Nu är jag tillbaka i det en aning varmare sverige. Kommer lägga ut grymt mycket bilder men ska bara förklara lite kort hur det var.

Vädret var oftast jättefint och vi sysselsatte oss med många utomhus aktiviteter. Som pulka, skidor och slalom. Jag visar bara lite bilder från alla aktiviteter men det är en händelse som jag bara måste skriva om. När vi var i Kvitfjell, ett slalom område med massa höga, branta och långa backar, så ville Sofia, jag och Angelica åka till en lift lite längre ner och åkte då utför en backe. Efter ett tag märkte vi att vi aldrig hittade liften och sen såg vi en jäkligt brant backe. Det var rätt ner som en vägg och det var ända vägen ner. Den var omöjlig att åka i så vi tog av oss skidorna respekte snowboarden och kastade ner dom för backen. Våra skidor fastnade i den så kallade "väggen" och Sofias snowboard försvann. Vi satt oss på rumpan för att åka nerför backen men så fort vi började åka så vart det en jädrans fart. Det gick snabbare än om man åker pulka i en brant backe. Det skvätte upp fullt med snö och det gick inte att stanna. Efter ett tag fick vi tag i stängslet och stannade men då var skidorna högt ovenför oss - fast i "väggen". Sofia tog en stav och gick upp och hämtade mina men sen kom även en väldigt snäll norrman och hämtade dom åt oss. Vi förstord då att det var störtloppsbacken som vi hade åkt i och där tävlare från hela världen ska tävla nästa helg. Vi såg mål linjen och fann oss, efter ca en halv timme i backen, sittandes i liften som vi så länge sökte.

Jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag var inte ensam om att tro att vår sista stund hade kommit men nu efteråt får det en att skratta rejält! Så nu har jag skrivit en liten bit och nu blir det massa bilder, enjoy!

Lite Packning xD


Efter 8 timmar i en bil så ser man snygg ut!


Första kvällen. Grillning utomhus :)


Angelica körde ner i diket...


...och sofia fick hjälpa henne upp.


PULKA!!!!


Speed.


Så där kan man ju också åka!


Sofia orkade inte riktigt gå x)


Angelica, Lia och Sofia


I Kvit Fjell. Angelica och Sofia ♥


Uppe på toppen


Slalom/Snowboard


Jäkligt roligt :)


Humöret var ju på topp!


Sister.


Tillslut blev det lite längdskidor också.



Det var vällt allt jag hade från detta sportlov, ha det bra PUSS <3

RSS 2.0