Work

Värdelös uppdatering här! Men det ska bli bättre, jag lovar. Nu är det dock jobbet som kallar så det får vänta tills i eftermiddag. Ha en bra dag nu måste jag gå till den första av tre bussar innan man kommer till jobbet. Puss

Strive for Progress, Not Perfection

Nu har midsommarveckan kickat igång med en rejäl dunderstart! Sjukligt tjock reklam, en hel del post och något som hör sommaren till - kanonfint väder. Nytt distrikt, nya arbetstider och förhoppningsvis mindre post - det är vad sommaren på posten står för, för mig i år! 07.00-15.00 ska vi jobba från och med idag, fast idag blev det till 16.15 eftersom det var så mycket.

Igår tog jag som sagt en PW med Alexandra, jag lämnade hemmet vid 15.46, vi gick i lite drygt 1½ timme, påvägen hem mötte jag upp Hanna som också ville ut och gå en sväng, vi gick också en bra bit, när jag kom hem var klockan 18.46. Igår blev det 3 timmars PW, över 2 mil, och en massa snack! Väldigt bra sätt att fördriva tiden på en Söndagseftermiddag, men man var bra trött i benen efteråt kan jag ju säga.

Nu ikväll ska det bli grillat - och jag längtar så!

...these "boots" are made for walking

Helgens sista dag

Hejhej!

Söndag idag. Känns som att det är andra Söndagen på raken eftersom man tagit ledigt i fredags, och det då kändes som lördag - och lördagen som söndag. Aja, extra skönt med en längre helg såhär innan mördarveckan på posten kickar igång - midsommarvecka. Ser inte ett dugg fram emot morgondagen, men det är bara att klara av några skitdagar för sen brukar det vara rätt okej under sommaren!

Nu ska jag ta en powerwalk med Alexandra, och ikväll ska jag träffa mina tjejor, bland annat två nyblivna studenter som säkert har en massa att snacka om - och om inte,.. så är man ju rätt nyfiken ändå!


Vilken gårdag!

...fantastisk på alla vis. Några utav mina närmsta vänner tog studenten.
Kvällen avslutades på Lobby för att fira med alla studenter, men först blev det grillat och en massa annat gott med tjejerna här hemma innan.

Grattis Hanna, du är bäst, älskar dig nå så sjukt mycket! Du har varit en del av mitt liv sedan barnsben, så många fina minnen, är så lycklig över att man fick vara med och dela denna "milstolpe" i ditt liv. ♥

och såklart, ett stort grattis till min fina vän Frida! Sjukt underbar tjej, älskar dig ♥

11 kilo lättare och sjukt mycket mer självförtroende

Ska snart iväg och fira alla stunder! Tänkte att det var på tiden att skriva lite om min student. Det var verkligen den bästa dagen jag hittills upplevt. All glädje, lycka, men till slut även en stor sorg! Jag trodde att man, dagen efter, skulle må förjävligt rent ut sagt. Men så var det inte. Man var fortfarande glad, förväntansfull inför framtiden, och lycklig över den fina tid som passerat. Så med det, vill jag säga grattis, och ett stort "lycka till" till alla fina som tar studenten idag!

Eftersom det har varit studenttider i viken nu ett tag så har jag börjat kolla tillbaka på bilder ifrån min egna tid därifrån. Jag vet att, sen jag började träna ännu mer, tänka ännu mer på kosten och alltid röra på mig, så har jag tappat 11 kilo sedan i fjol vid den här tiden. Det har inte varit det viktiga för mig, det viktiga har varit att må bra och att träningen har gått från att ha varit ett måste - till att ha blivit något jag älskar. Och då pratar jag inte om innebandyn, för den har jag alltid älskat, utan pratar om träningen utöver det. Gym och löpning. Att ha tappat några kilo är bara ett plus. Och eftersom jag inte är ute efter det, utan tar det i mitt eget tempo så tycker inte jag att det har märkts något på min kropp. Men, igårkväll, testade jag min studentklänning, en klänning jag bara använt en gång - den 10 Juni 2011. Då satt den tajt, knappt så jag fick igen dragkedjan. Igår, hade jag svårt att hålla den uppe. Otroligt att det ändå blivit så pass mycket att kläder jag knappt kunde andas i förut, är alldeles för stora idag. Som sagt, gör inte all den här träningen för att jag vill gå ner i vikt, det är inte mitt första mål, utan gör det för att jag trivs med det, för att det blivit en del av min vardag, det har blivit något jag älskar. Att lägga av med godis har också varit något självklart, och faktiskt riktigt lätt! Har inte ätit godis sedan påsk, och jag har inget sockersug överhuvudtaget. Visst käkar jag 70-80% choklad ibland, eller naturgodis, men vanligt lösvikt eller en marabou (som jag åt typ 3 gånger i veckan förut), är något jag inte känner suget av. Och det är så skönt!

Jag har aldrig haft några problem med mig själv, har alltid tyckt om den jag är, trots att man haft komplex för sina armar, mage, ben o.s.v. men säg en tjej som inte haft det? Nu, då jag kommit ner till en vikt jag inte haft sedan i ettan på gymnasiet, så är jag sjukt nöjd med mig själv. Förut hatade jag linnen, färger och allt annat som gjorde att man såg större ut. Jag använde bara svart, t-shirts och aldrig klänning. Studenten var ett undantag, såklart. Idag, bär jag jämt linnen, jag älskar färg, och just nu, sitter jag i en kortklänning! Det handlar som sagt inte om att gå ner i vikt, utan om att trivas med sig själv, den man är och vad man gör i sitt liv.


Torsdagen.

En händelserik Torsdag! Började med att jobba sista dagen för den här veckan, har tagit ledigt imorgon eftersom det finns en massa stunder som man ska ha tid (och gärna ger tid) till att fira. Har idag även hunnit med en promenad med fina Angelica, en kvarts solning och tillsist - bio med mina kära syskon. Såg Snow White and the Huntsman, med bland annat Kristen Stewart i huvudrollen (som såklart - snövit). Den var helt okej. Inte dålig, men inte sådär  superbra heller. Handlingen var ju inte densamma som den tecknade man sett i småserier, eller läst i böcker när man var liten. Men kände att handlingen låg lite väl för nära, eller att förändringen de gjort inte var tillräcklig. Gör man en sån här välkänd historia till film, så gör den antingen på pricken lik, eller gör en helt egen tolkning. Kände att det saknades lite Tim Burton-feeling här. Lite twistat, lite knäppt - men ändå alltid sjukligt bra. Det saknades tycker jag, annars var den som sagt - helt okej! En 3:a i betyg. En film som man gärna ser - men som man kanske inte suktar efter att se igen.

Imorgon blir det nog ännu mer stressigt än idag, har 4 (!!!!) stunder jag måste åka runt och fira, tur att en bor 2 meter ifrån. Vi hörs under morgondagen, nu ska jag äntligen få sova ut.

To short legs...

Onsdag

Jobb och gym avklarat för idag! Nu ska jag vila, är trött varje dag nu märker jag, vet inte vad felet är. Jag vet i alla fall lösningen för tillfället - en bra film och a lot of sleep. Det tackar jag inte nej till!

Hemfärd

Hatar bussar. Sitter just nu och väntar på buss nummer tre, fortfarande påväg hem från jobbet i Gävle. 2:an, 41:an och nu 13-bussen. Kuul
image description

Måndag

Jobb avklarat för idag. Lyckades vara helt okej väder hela dagen - fram tills nu på eftermiddagen, då jag och Hanna bestämt oss för att ta en PW, så kom regnet. Sjukt hemskt väder, ösregn hela vägen! Tycker lite synd om alla som måste ha studentvecka i det här vädret - fast det egentligen bara är en ursäkt på hur avis jag är. Studentveckan 2011 var det bästa jag någonsin gjort, ha så sjukt kul nu alla 3:or - efter 12 år i skolan så är ni förtjänta av det.

En väldigt bra lördag, ett stort grattis, och en riktigt skön söndag

...rubriken sammanfattar vad det här inlägget kommer handla om. Vi börjar först med Malins 20-årsfest. Det var väldigt trevligt, bra folk, en underbar tjej som skulle firas och såklart - en massa alkohol på det. Inte helt fel att börja kvällen med middag på Livingrooms uteservering, och avsluta kvällen nere på Lobbys dansgolv.

Dagen idag har varit skön. Drog iväg till Hedesunda för att "ladda om batterierna", ta det lugnt och bara njuta. Ett ställe jag alltid älskat, ett ställe som alltid får mig glad, ett ställe jag alltid kan och vill åka till när det som mest behövs. Idag var en sån dag. En sån där dag då man var tvungen att känna naturen igen. Vågornas djupa kluckar in mot kanten, vinden som blåste i håret, och såklart den värmande solen. Doften av skog, frihet, lugn och ro. Avslutade kvällen med Alexandra, film och en massa, massa snack!

Men nu till det jag utlovat. Ett skriftligt grattis till min fina vän Malin. Som jag sa igår så har jag känt dig så länge och du betyder så mycket för mig. Trots att vi nu inte kommer spela i samma lag längre, något som vi gjort så länge - och det som var "anledningen" till att jag fick lära känna dig, så vill jag ändå ha kvar dig i mitt liv. Good friends are hard to find. Hoppas firandet blev bra idag och att du inte känner dig för gammal, och tillsist - såklart - ett enormt stort grattis Malin! Love you ♥
Birthday-girl
Och ifrån idag...


Laddar upp batterierna - i stugan

Drar ut till Hedesunda nu! Älskar det stället, lugnet, atmosfären, älven, stugan - allt. Min favoritplats på denna jord! Ikväll kommer ni få veta, inte allt, men mycket om gårdagen. Puss alla ♥


Happy Violence

Ikväll ska Malin firas...och det med bravur! Tjejen fyller 20 år imorgon och därför blir det såklart fest i Storvik ikväll. Tjejen har varit en nära kompis till mig i hur många år som helst. Kommer ihåg första träningen hon gjorde med oss i IBK Aston, det var så vi började lära känna varandra. Därefter har vi hunnit med så mycket tillsammans, bland annat en sjukt bra resa till London i höstas, balen 2011, massa fester, en hel del innebandycuper och såklart mycket mer än det. Imorgon kommer ett riktigt skriftligt grattis - för ikväll, då ska hon firas med fest!

Puss världens bästa du, love u ♥


Saturday

Hade en väldigt bra kväll igår! Det började med mys på Hannas tak tillsammans med Hanna, Alexa, Frida och Sofia kom förbi en snabbis. Därefter blev det roadtrip, först in till Gävle och därefter in till Österfärnebo för att hämta upp lite folk. Kom hem strax efter 03.00 inatt efter en konstig, annorlunda och rätt sjuk kväll. Nu ska jag snart in till valbo med tjejerna och sen ikväll är det ju som sagt dax att fira Malin!


Återigen, välkommen efterlängtade helg!

Åh va underbart med helg! + att solen skiner och det är 38 grader i den varma solen på framsidan av vårat hus på ekostigen just nu. Jag kan inte klaga på något. Ikväll ska jag nog bara mysa med Alexa och Hannapanna, ladda upp inför imorgon då fina Malin Öberg ska firas. 20 år gammal blir tjejen, och det ska ju firas med dunder och brak.

Studentfirande!

Ännu en riktigt bra dag börjar dra mot sitt slut! Har precis kommit hem ifrån den allra första fysträningen, och har även hunnit med jobb idag. Men det är inte det viktigaste den här dagen. Vid 13.00 åkte vi in till stan i Gävle och såg på när en utav våra äldsta barndomskompisar tog studenten. Jag talar såklart om Maja Klinga. Spenderade eftermiddagen hemma hos henne med en massa firande i form av god mat, fika, paket, skumpa - ja allt som hör till en sån här studentdag. Vill uttrycka ett "skriftligt" grattis också, till Maja på studentdagen! Puss vännen, lycka till nu! ♥


I love my life - and all the people in it

Spenderade denna nationaldag tillsammans med Alexandra, Sofia och Frida - och en massa butiker i Gävle. Det blev även en mysig lunch på Mingel&bar. Tänker spendera kvällen med samma tjejer - plus några till. Och istället för mat och butiker, så blir det mys och film. Bra avslut på denna onsdag som känns som en söndag.

Imorgon blir det fullt upp. Jobb först, och sen så fort som möjligt skynda oss in till stan och se när fina Maja Klinga tar studenten. Därefter studentmottagning hos henne och sen avslutar vi allt med SAIK Innebandy Dams första fysträning med Falk. Exciting, and terrifying.

Loving my new Raybans, och det finfina vädret är ju bara en utav anledningarna till att bära de så ofta man kan!

It may be over, but the memories of our time, will last forever

Nu när det är Sveriges Nationaldag och man är ledig så ska jag ta tag i att berätta om Stockholm. Allt roliga, alla tusenlappar som brändes, alla fina minnen som man kommer bära med sig så länge. Vi börjar väl från början? Efter en rolig tågresa med allt ifrån kortspel, då söta Alexa efter tjugo minuters spelande uttryckte sig: "åh nu fick jag ont i huvudet av allt förlorande också", och en hel del annat, så kom vi fram till Stockholm. Där åkte vi direkt ut till Hannas syster Idas lägenhet. Väldigt fin och mysig studentlägenhet i Bergshamra, Max 10 minuter ifrån T-Centralen (med tunnelbana). Innan vi skulle dra ner på stan och käka så fixade vi oss tillsammans och tog några cider för att "get the party starting" - som man så fint kan uttrycka det.

Påväg till Vapiano, en riktigt fin, modern och lite annorlunda restaurang och bar i centrum, så ösregnade det hela vägen! Eftersom vi inte hade några paraplyn så gjorde vi allt vi kunde för att hålla håret och sminket tort. Något som lyckades helt okej, förutom att fukten ute lockade till håret igen och den där halvtimmen med plattången var förgäves.

Vapiano var kanon! Sjukt god mat, söt bartender, goda drinkar och såklart - mina fina vänner som gjorde hela dagen så bra som den var. Efter några timmar där drog vi oss mot T-Centralen igen för att ta tunnelbanan ut mot Söderstadion. Väl på T-Centralen ser vi en frisörsalong som är helt tom på kunder. Vi, (eller ska jag säga jag?) som var så less på vårt regn-vågiga hår, gick in där, tio minuter och fick det helt rakt igen! Kanonbra tyckte jag.

När vi kom till Söderstadion ville man knappt stå ute eftersom det regnade hela tiden. Men med regncapes och ett glatt humör bestämde vi oss ändå för att ta en cider medan Albin Myers spelade. Träffade där på en hel del roligt folk,.. Bland annat Marcelo Peña, - ni vet killen i Bigbrother som är sjukt snygg men även en stor idiot ibland? Aja, runt 21.00 har jag för mig, så klev Avicii på på scenen och lyckan i den stenfrusna publiken var total. I början var det helt okej, inget wow-uppträdande, men inget som man ville lämna heller. Men, efter ungefär en timme vart det bättre. Och det sista, när Avicii kliver av scenen och sedan kommer tillbaka med självaste Salem Al Fakir som gör Vocals på Silhouettes, och kör den låten - live, med fyrverkerier, ljusshower och en galen publik nedanför. Det sista var verkligen det absolut bästa. Man fick rysningar i kroppen, får det fortfarande när man tänker tillbaka på det, eller när man hör låten igen. Man drömmer sig tillbaka, till det ögonblicket då 8.000 pers blev helt galna på grund av en låt som var så sjukt bra. Man glömde bort regn, kyla, folk som knuffades och fastnade totalt in i musiken.

High on house, bestämde vi oss för att byta ut conversen mot klackskor och testa på en utekväll på Stureplan. Vi gick in, vi såg, vi gick ut. Det var Laroy för oss! Vet inte om vi ska skylla på att vi var väldigt trötta, att lokalen var väldigt liten eller på grund av att alla killar var så typiskt stereotypiskt "stureplansaktiga". Skjorta - kavaj - backslick. På varenda kille.
Trötta, men väldigt glada, drog vi oss tillbaka till Bergshamra och fick några sköna timmars sömn. Vid 08.00 skulle vi upp igen, den här gången för att göra oss redo för en shoppingdag i Stockholm. Vi möttes upp av Sofia, Angelica och Julia på stan. Lördagen var väldigt trevlig, en massa shopping, först lunch i kungshallen och därefter middag på Jensens Böfhus. Det var ett kanonbra avslut. Oxfilé, och såklart efterrätt på det, på en riktigt bra restaurang, med återigen, fina vänner.

Men avslutningen blev inte så bra som vi trodde. Eftersom allt slutade med att tåget blev en och en halv timme försenat ifrån Stockholm, och vi kom inte hem till Sandviken förens vid strax efter elva. I alla fall, så var det en riktigt bra helg och för att ni ska förstå det värdigt, så visar jag er massa bilder därifrån nu...

Globen lös fint i kvällssolen
Vaknade först upp, och vad gör man då? - Jo smygknäpper när kompisarna sover
Dag 2, Shopping
Vädret var inte med oss då heller :/ 
Så till det jag handlade. Först ut, två par shorts ifrån MQ. Jeansshorts ifrån Zoul och ett par finare cityshorts ifrån Stockhlm 
Två par BjörnBorgisar
Top ifrån Weekday
Top ifrån Zara 
och favoriten, var in på NK och hittade den äntligen! Klocka ifrån Daniel Wellington, 1200:-, men så värd det. Love love love.
och var i måndags in i valbo och köpte ett par Rayban Wayfarer. Äntligen hade mina kommit, efter två veckors väntan.

A reaching hand, a lot of respect, a lot of sorrow.

Har lovat att berätta allt om Stockholm - och det ska jag göra. Men just nu får det ligga lite på is. I alla fall för ikväll. För nästan en vecka sedan hände en tragisk olycka i Sandviken. Julia och Josefine Åsbergs pappa gick bort i en båtolycka och nu, har Julia orkat skriva om allt. En stor eloge till tjejerna, kan inte förstå vad de går igenom. Hela deras familj. Så otroligt tragiskt, något man inte önskar någon ska vara med om, tyvärr var Julia det. Kan inte säga mer än att tipsa om att ni får läsa hennes egna ord om händelsen. Otroligt känslofullt och jobbigt, säger det igen, kan inte förstå vad ni går igenom. ♥ länken har ni mellan paranteserna här - (http://susannejulia.blogg.se/)

A quick one..

Avicii var superbra, helgen var kanon, vädret var - uruselt. Har shoppat en massor, bland annat min största kärlek någonsin (som jag tänker visa senare) - (och ja det är en produkt - inte en person). Har massa annat att visa och skriva om men nu är mitt rum i desperat behov av en makeover så vi hörs mot eftermiddagen. Puss

RSS 2.0