Grattis mormor och farmor!

Har precis kommit hem från Estland och kommer att lägga upp bilder och skriva en del om resan lite senare men har varken tid eller ork nu, eller jo tid har jag men orken är det brist på. Är riktigt trött eftersom att man varit vaken till typ 00.00~01.00 snåret och går sedan upp runt 09.00 på morgonen, men man måste kanske vänja sig eftersom att snart är det tillbaka till skolan som gäller och då är en 8-9 timmars-sömn ett riktigt paradis. Vi har i alla fall haft det jättetrevligt men som sagt så är det inte det jag tänkte skriva om nu. Anledningen till att vi åkte på kryssningen till Tallin var för att mormor fyller 70 år, idag. Jag vill därför grattulera mormor Lena i det här inlägget + så vill jag även grattulera min farmor Birgitta som fyller 63 år, idag. Den 31 Juli har spenderats med båda och jag måste säga att några bättre far-/morföräldrar kan ett barnbarn förmodligen inte få. Återigen, ett stort grattis till er och hoppas att ni får en fortsatt trevlig födelsedag.

Mormor Lena, 70 år och farmor Birgitta, 63 år - GRATTIS!

Bye bye Sweden

Nu sticker jag och mi familia till Tallin, Estland. Kommer hem på lördag så vi hörs väl då men fram tills dess...           Ha det greaat!

Ses om en vecka vännen!

Nu drar du till stugan i norr och jag drar till Estland. Vi ses om en vecka, ha det superduper världensbästa Hanna Renström♥

Sommarkväll?

Hejhej!

Har precis kommit hem efter en kväll i Gävle tillsammans med förmodligen världens bästa tjejer. Vi hade tänkt att ta och äta innan men det var lättare sagt än gjort. Alla restauranger var fulla och efter en timmes yrvandring runt i hela Gävle så blev det en pizza på American. Denna lilla vandring och sökning efter en restaurang gjorde att vi missade alla uppträdanden, men är det inte dåligt att allt är slut klockan 20.00? Det heter väl sommarkväll av en anledning, jag menar om dom har uppträdanden mellan 17.00-19.00 så ska det väl heta sommareftermiddag eller nått annat för den här "sommarkvällen" var helt död. Aja, trevligt hade man det i alla fall tillsammans med Hanna, Angelica, Jennie, Sofia, Alexandra och Frida. Kärlek till er tjejer!


Fika på Coffeehouse By George
Alexas kladdkaka avec vaniljglass och varm choklad avec marshmallows. :D
Snyggingarna Angelica och Hanna.

Sommarkväll

Hejhej!

Ska dra in till Gävle nu tillsammans med Jennie, Alexandra, Frida och Sofia. Vi ska käka och kolla på när Darin och Timoteij uppträder på sommarkväll. Men nu ska jag snöra på mig skorna. TTYL ♥

Välkommen tillbaka solen!

Igårkväll när jag kom hem efter en tur till Gävle så tänkte jag skriva: "I hate to say this but it feels like autumn is here." Men sen vaknar man upp nu och ser att solen skiner och att det är ca 23 grader ute. Underbart, och värst vad solen varit saknad, i alla fall hos mig. Nu önskar jag bara att man låg på bryggan i östveda och lyssnade på hoffmaestro. Aja, ekostigen får väl duga ibland också :)

Bilder ifrån den 23 Juli 2010, dagen i stugan

Trött gäng på morgonen
Lilla sjuklingen Pom sitter tryggt i morbror Mattias famn.
Återigen, en till kusin (Maj denna gång) tillsammans med morbror Mattias.
Morbröderna Markus, Mattias och Magnus. I Magnus famn, min kusin Maj.
Jag, Hanna och Sofia
Maria
Släkten
Mami och Papi
Sofia, Markus och jag
Sofia
18 !!!

Sträcker upp mina händer, Tror att det här kan vara början på nått stort

Hejhej!

Kom precis hem från hedesunda. Övningskörde hela vägen hem vilket är den längsta sträckan jag kört, hittills i alla fall. Körde även en del på motorväg vilket var lättare än vad jag trodde.

I stugan så har vi fått besök utav farmors två kusiner och även en kusindotter. De kommer ifrån typ Ånge-trakten och ska vara kvar här nere i söder tills på torsdag. Ja så vad har vi gjort igår och idag då..? ja den frågan har nog inget intressant svar för vi har i stort sett bara ätit/pratat/sovit. Jag och Sofia såg förresten på Eclipse igårkväll, och nej jag gick inte på den på bio för fjärde gången utan jag laddade hem den för en vecka sedan så på så sett kunde vi se på den. Lite dålig kvalitta (kvalité) men det duger för mig sörru.

Nu ska jag ta och byta om och om en timme är det dax för löpträning/löptekniksträning med Filip (och resten av laget då såklart). Ha dee!

måndag

Hej.

Idag åker jag ut till stugan tillsammans med familjen och innan det blir det en sväng till valbo. Jag och Sofia har en del presentkort att spendera så förhoppningsvis så hittar vi något roligt.

Idag åkte Jutte till Prag. Hoppas du får det bra där så ses vi när du kommer hem ♥

One year ago...

...kryssningen! Kommer ni ihåg den brudar? or btw, how can we forget :)
I alla fall, på torsdag drar jag, sofia, mamma, pappa, daniel, morbror magnus, maria, kusinerna pom, maj, maja, morbror mattias, elin, morbror markus, mormor och morfar till Estland för att fira mormor som fyller 70. En favorit i repris kanske?

A summary of the 23rd of July

Hejhej!

Ska väl skriva lite snabbt om födelsedagen då. Det började med lunch och fika i stugan tillsammans med släkten och en vän. Vi fick allt från presentkort till en sockervadds-maskin och jag ska väl passa på att tacka alla (igen) för att ni ville komma ut till hedesunda och fira vår födelsedag.

Dagen fortsatte med middag här hemma tillsammans med 10 underbara tjejer. Efter maten blev det en liten förfest innan krogen som vi sedan begav oss till runt 23.30. En rolig kväll som jag inte glömmer i första taget. Vill även säga ett tack till mina underbara vänner som gjorde kvällen så bra som möjligt och även tack för väskorna, armbandet och hårinpackningen! Stor kärlek till er.


Ikväll blir det mys och film tillsammans med Angelica Andersson som jag senast träffade på skolavslutningen! Blir nog roligt. Vi hörs later on in life.

Birthday

Ska börja med att tacka för alla gratulationer, det värmer verkligen!
Hade en riktigt underbar kväll tillsammans med underbara vänner. Skriver nog mer imorgon men nu ska jag käka med Malin och Sofia.


Det här är nånting jag aldrig sett på min facebook förut i alla fall...

18 !!!!!!!!!!!!!!!!

IKVÄLL KÖR VI ! :D Hörs imorgon ♥

A few years ago


Dan före

Hejhej!

Gårdagskvällen var riktigt härlig. Satt uppe till nästan 01.00 och snackade och mumsade Ben&Jerry's tillsammans med Jennie, Hanna, Sofia och Alexandra. Jo justia, ska hälsa till Alexa nu också, hon sitter nämligen och jobbar just nu, duktiga tjejeeen sörru!

Håller på att städa mitt rum nu och om någon timme åker vi ut till hedesunda tillsammans med familjen och Hanna. Imorgon ska det firas. Vi hörs nog imorgon när jag kommit hem ifrån Hedesunda. Schemat för dagen är först lunch&fika med släkten i hedesunda, runt 17.00 drar syskonen Uggla och Hanna tillbaka till Sandviken där det klockan 19.00 blir middag med världens underbaraste tjejer. Runt 23.00 blir det utgång för första gången! :D Kommer förmodligen bli en superbra dag som man ska tillbringa med världens bästa människor.

One day left

Idag vaknade jag 09.10 och skyndade mig för att dirrekt gå och kolla i arbetarbladet. Hela artikeln (en sida precis) finns i Arbetarbladet Del 2, Släkt och Vänner, eller på http://arbetarbladet.se/slaktvanner/grattis/1.2196957-tvillingsyster-och-bastis.


It was a long time ago, or?

Hejhej!

Man mår riktigt bra i kroppen idag va,.. nja skulle inte tro det va! Har träningsvärk i nästan alla muskler men benen är ändå värst. Svårt att ta sig upp ifrån soffan eller stolen ibland bara men annars så går det ju toppen :D

Dagen idag har bara bestått av bakning. Har bakat snickerskakor, chokladbollar, rulltårta, sockerkaka, drömmar och lite annat smått och gott. Bara två dagar kvar nu, can you believe it? Jag kan då inte det. Känns som det var nyss jag satt i skolan med Angelica och Frida och sa att det var 134 dagar kvar. Tiden går verkligen snabbt och ibland önskar jag att man kunde slow it down just a little bit. (ursäkta svengelskan).

träning

Hello!
Träningsvärken sitter där den ska och om en timme ska den uppbyggas. Vi har då nämligen vår första träning med den nya fystränaren Philip. Man kommer väl förmodligen vara död ikväll men bara bita i det sura äpplet och köra helt enkelt. Will is all you need to succed.

Music

Oskar Linnros - Från och med Du

newsp.

Hejhej!
Gick upp 08.30 imorse och prick 10.00 kom Linnea & Linnea från Arbetarbladet och knäppte kort och intervjuade oss. Reportaget kommer i tidningen antingen på torsdag eller fredag så håll utkik. Det blev mycket fokus på innebandyn men det är ju den som tar upp mycket av ens tid också så är väl helt rätt isf. :)

Linslusarna

Hejhej!

Träningarna för idag är nu avslutade och nu inväntar jag och Sofia bara Sex and the City och efter det blir det en efterlängtad sömn. Vi måste tyvärr ställa väckarklockan imorgon eftersom Arbetarbladet kommer hit klockan 10.00. De ska intervjua mig och Sofia eftersom vi fyller 18 år på fredag, de kommer även att knäppa kort på oss och sen kommer det att hamna i tidningen på fredag förmodligen. Inte första gången vi blir med i ett reportage i tidningen men en sak kan jag säga, det här kommer förmodligen bli det största. Lite roligt men liten nervös är man också, man vill ju inte säga något jättekonstigt som sedan hela Gävles kommun och Sandvikens kommun sedan kommer läsa. Håller tummarna för att det går bra ! :D


Busy day

Hejhej!

Busy day eller ska man kanske säga Training day? Hittils idag har jag, Sofia och Hanna nämligen varit på gymmet och for sedan vidare till jernvallen där vi spelade tennis med Jennie och Julia. Om några timmar ska jag cykla ner till bessemer för löp-/fysträning med laget. Får se hur gla' kroppen är på det ikväll :) Roligt att träffa alla igen är det ju i alla fall.


Eclipse


Kom nyss hem efter att ha varit och sett Eclipse (för tredje gången) med Ellen. Jag har ganska tydligt uttryckt min åsikt tidigare så struntar i det den här gången men lägger istället in den här låten igen...


Sia - My Love

Hedesunda

Drar ut till stugan nu och är nog hemma igen imorgon!

Countdown: Birthday, one week

Bara en vecka kvar tills "pluttarna plutt" (smeknamn vi fått av vår farmors bror) fyller 18 år!

Sunny Friday

Hejhej!
Dagen har hittills varit ganska händelserik. Det började med en timme på gymmet med Hanna och sen åkte vi ut till stranden tillsammans med Ellen och mötte på hedåsen upp Julia, Sofia och Angelica. Om en halvtimme ska jag och Sofia till Hanna och käka, och lite senare så kommer tjejerna hit och kollar på film. Imorgon drar vi ut till stugan igen och kommer förmodligen att komma hem på söndag!

Birthday dress #2

Beställde hem denna klänning från Nelly.com idag som jag förmodligen ska ha på mig på min födelsedag!

Stugan

Hejhej!

Om en timme drar jag och familjen ut till hedesunda och badar, solar, åker båt och bara tar det lugnt. Ska bli riktigt skönt, men nu måste jag packa lite grejer som badkläder och sådär så hörs vi när vi kommer hem helt enkelt (förmodligen imorgon eller på fredag). Ha det bra!

Sunny birthday?

Det ser lovande ut den 23 Juli 2010... :D

Planer

Hejhej!

Redan kväller? Shit, vad dagarna flyger fram snabbt. Inte långt kvar tills den 23 nu och som de flesta vet så är det min och Sofias födelsedag men det är även den dagen vi får lönen. Kommer förmodligen bli en utav de bästa fredagarna som någonsin funnits, i alla fall för tvillingarna som fyller 18 år. Dagen idag har gått ut mycket på att planera inför the Big day. Vi har gått igenom vad vi ska äta, vad vi ska göra, vilka som ska få komma, när vi åker hem från stugan, hur vi kommer hem därifrån, vad vi ska ha på oss,.. jaa väldigt mycket helt enkelt. Det blir i alla fall först middag tillsammans med 11 underbara tjejer och sen lite senare blir det som sagt krogen och då får man sällskap av Angelica, Jennie och förhoppningsvis Malin eftersom de redan har fyllt 18 år. I'm so excited, I just can't hide it. :)



Såhär nära sin 18 årsdag måste jag ju bara bjuda på lite goa bilder ifrån den riktigt goa, gamla tiden...
Egentligen är det väl bilder som aldrig borde visas, speciellt vissa, men jag gör det ändå, haha! Ha det bäst.

Birthday dress

Beställde hem en klänning från nelly.com nu som jag ska ha på min födelsedag då det först blir firande med släkten i stugan och på kvällen blir det middag här hemma och sen lite senare blir det premiärutgång på Kharma. Längtaaar! :D

monday

Hejhej!
Fotbollsmatchen igår slutade med vinst för Spanien som förmodligen de flesta av er redan vet. Vi var sammanlagt 6 tjejer och 5 killar här hemma som kollade på matchen och det blev både glada och arga miner då spanien slog in vinnarbollen i förlängning. Efter fotbollsmatchen blev det lite plump-spel tillsammans med sofia, patrick, micke och simon.
Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag. Kollade nyss på Beverly Hills 90210 och nu väntar jag bara tills klockan ska bli 15.55 då nästa avsnitt börjar. Mamma och pappa är på väg hem nu också. Dom kommer komma hem om ca en halvtimme då de har varit i Tyskland, Österrike och Italien. Blir kul att återse de igen. Att vara ensam hemma i en vecka har varit rätt skönt men, att vara det hela tiden är inget jag riktigt skulle vilja vara! Handla, städa, diska, laga mat, tvätta, klippa gräset, vattna, ja alla dessa sysslor man måste göra är något som tar upp väldigt mycket av sin tid och även av sin energi. Är nog ganska skönt med att ha föräldrar hemma ändå ;)

Smile to the camera

Lägger ut lite strandbilder ifrån Sandsnäsbadet i Hedesunda där jag, Sofia, Julia, Jennie och Alexandra spenderade vår lördag/söndag.

Two Years

Hejhej!
Har precis kommit hem efter en riktigt rolig helg i stugan tillsammans med Jennie, Alexandra, Sofia och Julia. Kommer skriva mer om det sen och även lägga ut lite bilder. Men nu tänkte jag bara skriva ett grattis till bloggen som "fyllde" 2 år igår. Mycket som hänt i mitt liv sedan jag började blogga och mycket mer kommer förmodligen att hända. Får se hur lång tid jag kommer fortsätta men just nu känns det som att det blir ett tag till i alla fall. Nu ska jag förhoppningsvis ta en powernap och vid halv 9 kommer lite tjejer och lite killar hit och kollar på fotbollsfinalen.

Getaway Rock Festival

Godmorgon!

Dagen igår i Gävle var rolig, varm och lång. Vi träffade så sjukt mycket roligt folk och ja vi gjorde väl allt från att kolla igenom deras väskor till att klia dom på ryggen. Fulla hårdrockare är ett roligt folk det! Igårkväll när man kom hem var man helt slut. Vi hade gått från Brynäs till centralstation och sen när vi kom till sandviken med buss så var vi tvungen att gå från Resecentrum hem till Ekostigen. Bena var helt döda när man kom hem så då blev det ett avsvalkande kvällsdopp tillsammans med Sofia, Hanna och Angelica. Efter det blev det film och mys i soffan.

Idag drar jag, sofia, alexa, julia och jennie ut till stugan i hedesunda. Vi ska som sagt bada, sola, grilla, åka lite båt kanske, dra ut till ön och bara ha det helt underbart. Vi drar vid halv 12 så måste börja packa snart. Vi hörs imorgon, ha en bra helg!


Seize The Day

Hejhej!

Sitter och kollar på Beverly Hills 90210 just nu (unbelievable huh? ;) ). Love love love!

Ikväll ska jag, Sofia och Angelica hyra film och bara ta det lugnt tror jag. Måste upp hyfsat tidigt imorgon, för att vara sommarlov i alla fall. Jag, Hannabanana och syrran ska jobba på den här rockfestivalen i Gävle med laget. Vi ska sitta i entrén till campingen och se till så att alla har rätt färg på banden och sådär. Ska vara där från 11.00-17.00. Inte så superkul kanske men gör det hellre än plockar skräp och rengör toaletter. Imorgon kväll funderar jag, Sofia och Alexandra på att kanske se Eclipse igen, hoppas hoppas! För då har man något underbart att se fram emot när man sitter där i Gävle. Nu ska jag ta och laga lite middag till mig och sofia. Have a nice evening!


Mycket musik här på bloggen nu men så får det va!
Seize The Day - Hoffmaestro

Waffles

Har nyss haft en våffel-lunch tillsammans med Sofia, Hanna och Alexandra. Riktigt mysigt. Det blev mycket snack och även lite planering inför lördagen och söndagen, då gänget drar ut till stugan i Hedesunda för att bada, sola, grilla och ja bara ha riktigt kul helt enkelt!

8 Juli

Hejhej!
Det blev en fotbollskväll hemma hos oss igårkväll. Hanna, Alexa, Julia, Patrick, Micke, Simon och Mattias kom hit och tillsammans såg vi när Spanien vann mot Tyskland. Kvällen avslutades med Plump-spel och lite Cluedo-spel.
Idag ska jag, sofia, hanna och alexandra ha våffel-lunch här hemma. Riktigt muumsigt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men jag borde väl försöka ta mig ut i spåret igen, vi får väl se hur det blir med den saken. Ha en härlig dag!

VR

Det är ganska kul att ha en brorsa som är brevbärare ibland. Idag hittade jag nämligen den här i brevlådan, adresserad till mig och Sofia. Gracias mi hermano Daniel !

Perfection

Godmorgon!

Riktigt underbart väder idag. Det som är kvar av förmiddagen kommer nog att spenderas på altanen med min kära Breaking Dawn. Halv 2 är det Beverly Hills 90210 och det får jag ju bara inte missa. Har blivit helt kär i serien och Brenda och Dylan måste bara vara ett utav tidernas mest perfekta par. Lovely. Ikväll så kommer det ett gäng hit och kollar på fotboll, Spanien vs. Tyskland. Jag vet faktiskt inte riktigt vilka jag hejar på eftersom båda lagen har varit lite "småfavoriter" hos mig den senaste tiden. Äsch det spelar ingen roll hur det går bara den blir en bra match för då kanske till och med jag tycker att matchen är helt okej. Nu ska jag lägga mig ute i solen och jobba på brännan. Vi hörs senare, sunny side up :D

Kvällen

Härligt bad med härliga vänner en härlig sommarkväll!!

just nu kollar jag och sofia på sex and the city. sjukt bra serier det finns alltså!

My love

Hejhej!
Ska åka till hedåsen om en kvart för att ta ett kvällsdopp (eller ja bad blir det väl förmodligen) tillsammans med Sofia, Ellen, Alexandra, Hanna, Jennie och Julia. Tycker nästan att det är skönare att bada på kvällen faktiskt då det är lite svalare i luften, för då känns vattnet så mycket varmare. Tänkte bara tipsa om en till låt innan jag åker iväg. Den här låten var med i Eclipse, i kanske den lyckligaste och finaste scenen av de alla, enjoy...


Sia - My love

Silencio

Har nyss varit på gymmet med Hanna och Sofia. Längesen sist så var väl dax att pumpa mukklerna lite. Idag åker mamma, pappa, farmor och farfar till hedesunda och sen imorgon drar dom till München (Tyskland) vidare sen mot Salzburg (Österrike) och sist men inte minst till Limone vid Gardasjön (Italien). Dom kommer att vara borta i 6 dagar vilket betyder att villan på ekostigen blir tom, förutom jag och Sofia då. Jag kommer självklart sakna dom väldigt mycket men hoppas även på att dom kommer få en bra resa. Ha det underbart mina kära föräldrar och farföräldrar så ses vi på måndag ♥


Nelly Furtado & Josh Groban - Silencio

Hunk

Godkväll!

Ska käka middag nu snart och lite senare ska jag och några till kolla på Alice In Wonderland. Jag gick på den filmen på bio och gillade den självklart, men hur skulle något kunna bli dåligt när Tim Burton är regissör och Johnny Depp en utav huvudrollerna?


5 Juli

Ska väl även passa på att skriva Grattis till Maja Klinga som fyller 17 år idag. Ett stort grattis till dig sötis, hoppas du får en bra dag ♥

Unfortunately it seems as if you do not even care

Hejhej!

En lugn dag idag. Har nyss kollat på Beverly Hills 90210, probably one of the best shows ever. Luke Perry skulle man ju inte tacka nej till, fast tyvärr så har han ju åldrats lite nu och är 44 år, så han är väl kanske lite för gammal men i Beverly Hills är han verkligen perfekt.

Dagen kommer nog att fortsätta i samma lugna tempo. Känns som att man behöver det efter allt skit och alla problem som uppkommer hela tiden. Tacka vetja killar som Dylan McKay, Edward Cullen, Jacob Black och Ryan Atwood. De får ens hjärta att smälta.

My paradise

Hejhej!
Är tillbaka i sandviken nu. Helgen har bjudit på massa skoj och vädret har ju varit helt kanon. Det är dagar som dessa som gör stugan i hedesunda till ett riktigt paradis. Det bästa som finns är förmodligen att ligga på bryggan i stugan, vinden blåser i ansiktet, solen skiner, vågorna kluckar lite lätt mot stranden och i händerna har man en utav världens bästa böcker, Breaking Dawn. Riktigt härligt. Nu åker inte vi dit igen föräns på lördag då jag och sofia åker dit tillsammans med 5 tjejer till och det blir förmodligen riktigt skoj. Ikväll ska jag och Sofia förmodligen träffa Alexandra och Hanna, kanske att vi tar ett nattdopp också men den här gången blir det inte i dalälven utan i storsjön. Vi får se hur det blir helt enkelt, men nu måste jag ta en dusch.


Sommar

Hejhej!

Var nyss i Trebo och sprang med mamma och en sak säger jag, att springa i 35 grader varmt gör jag aldrig igen. Fy fan va jobbigt det var! Har även hunnit med att hyra två filmer jag ska ha till stugan. Hyrde Farsan och Trubbel i Paradiset. Jag äälskar verkligen filmen Farsan, så sjukt underbart rolig! Om ni inte har något att göra i helgen så tipsar jag er att först och främst gå på Eclipse men annars så se på Farsan så får ni er ett gott skratt.

Om en timme drar vi ut till stugan och nu längtar jag bara efter att få ligga på bryggan vid dalälven. Jag älskar den svenska sommaren.

I’m in love with a fairytale

Herregud, rubriken säger väl allt! Eclipse och hela Twilight serien är helt fantastisk. Jag ska inte tjata nå mer utan jag tvingar er att åka och se filmen !! That's an order :)

Idag drar jag ut till stugan tillsammans med mi familia. Jag kommer hem på Söndag så jag kommer inte att ha tillgång till internet förens då. Vi ska i alla fall sola, bada och åka båt + massa mer såklart, det kommer nog bli great. Ha en bra helg gott folk !


Valbo

Hejhej!

Kom precis hem ifrån en tur till Valbo tillsammans med Sofia och Alexandra. Vi käkade på IKEA, shoppade lite och avslutade dagen med en glass. Mina inköp blev idag inte så många men jag vart nöjd över de i alla fall. Jag köpte först ett par klackskor från Scorett och sen ett par snygga, lite slitna jeansshorts från MQ. Nu har jag bara ett köp kvar som jag måste ha och det är en klänning till min och Sofias 18-års dag. Har kikat runt en hel del nätet men inte hittat "The One" om ni förstår vad jag menar! Jag vill ju inte riktigt ha någon random klänning på min födelsedag, då vill jag istället ha en speciell. Nu ska jag byta om lite grann och sen klockan 20.00 bär det av till Gävle för att se Eclipse, hur underbart är inte livet ibland? :D


1 Juli

Godmorgon!

Vädret idag är inte så bra men va gör det när man har Eclipse att se fram emot ikväll, för ikväll så ska nämligen mamma, brorsan, syster och jag in till Gävle för att se filmen. Även fast jag har läst böckerna 4:a gånger och sett filmen en gång så längtar jag ändå hur mycket som helst tills ikväll. Vissa kanske inte förstår, men se filmerna så borde ni förstå, tycker jag i alla fall. Jag blev först lite sur, för aftonbladet hade gett filmen bara 3+ men sen typ idag så hade arbetarbladet gett den i alla fall 4+ så "experterna" kommer närmare och närmare mitt betyg, 5+.

Innan filmen så funderar jag och Sofia på att åka in lite tidigare och kolla runt lite men vi får se hur det blir med den saken för gallerian nian stänger 19.00 och filmen börjar 21.00... så blir lite för lång väntetid kanske. Men den som väntar på något gott? :)

RSS 2.0