BALI 2013

Så... nu till det man suttit och tänkt på i veckor, drömt om, önskat vore sant och längtat efter, äntligen klart! 
 
Två veckor på Bali bokade med min syster! Det är ju så att Alexandra och Frida, som är ute på sin stora resa, avslutar med lite mer än två veckor på Bali, och i och med det så kände vi att det vore ett ypperligt tillfälle för oss att först äntligen återse dem efter så många veckor, sen även uppleva en helt ny världsdel, en helt annan kultur och ett helt annat paradis än vad vi är van vid. Så den 22 April - 6 Maj finner ni oss fyra galningar på Bali! 
 
Till något som kan vara lite negativt. Flygresorna. Och oja vad de är i plural. Det är först Arlanda, därefter Doha, Singapore och tillslut Bali. Sammanlagt - lite över 21 timmars flygresa, för två veckor i paradiset - det får det vara värt. Men eftersom ens hela lön (i stort sett) gick åt till flygbiljetterna så får man leva lite snålt nu i Mars fram tills 25:e då jag, Sofia och Hanna åker till London som också ska bli så sjukt roligt. 
 
Men kul att möta upp två tjejer som kommer vara såhär brun medans vi kommer med våra vinterbleka kroppar. Äsch... åååh vad jag längtar efter att få krama om er igen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0