Har aldrig skämts så mycket för att vara ifrån Sandviken

Såg nyss ett program på ettan. Det var ett program om ett par som bor i Sandviken som fick deras verklighet till en mardröm. Idag finns även en artikel i aftonbladet om det: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13873795.ab där det står bland annat:

"Ett samtal till Socialtjänsten. Det räckte för att Jennie och Thomas skulle förlora sina barn – och kastas in i en årslång mardröm. Nu träder familjen fram i SVTs ”Uppdrag granskning”."


Socialtjänsten i Sandviken, åklagare och massa andra som stått bakom en sån sjuk historia som inte har någon sanning får mig att må så illa över att vara härifrån. Dessa föräldrar fick deras barn omhändertagna i 69 dagar av socialen. Pappan fick sitta i fängelse i lite över en månad, mamman fick sitta i häktet ett dygn + att hon blev anklagad för barnpornografi. Och justia... ingen hade gjort någonting. Det enda bevis de gick på var ett samtal ifrån mammans syster som sa att hon "hört" en massa saker. Lätt att det snackas i den här stan. Det här kan vara en av de sjukaste historierna jag har hört och kan inte förstå hur man kan överleva en sån mardröm. Nu är i alla fall allt bra... så bra det kan bli efter ett år med allt det här... men för alla er som inte såg Uppdrag granskning ikväll. - Gör det! Och det gör ni här: http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning

Sanny Lindström, pappa och ishockeyspelare skrev såhär på twitter igår:
Det räckte för att Jennie och Thomas skulle förlora sina barn – och kastas in i en årslång mardröm.
Nu träder familjen fram i SVT:s ”Uppdrag granskning”.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0