SM-guld

Tänka sig, jag tittar på bandy. Vad har gått snett nu? Kände väl att man var tvungen att se SAIK spela SM-finalen mot Bollnäs ändå och vinst blev det ju i alla fall i förlängning. Bra Sandviken! Det blev ju en rysare i alla fall. Bollnäs avgjorde ju egentligen när det var två minuter kvar men då dömde domarna bort målet för offside, något som kommentatorerna inte riktigt höll med om. Men bra för SAIK var det ju i alla fall. Grattis till SM-guldet kanske man ska säga också.

Från en sport till en annan. Ser på Luleå mot Djurgården nu i den sjunde och avgörande kvartsfinalen i SM-slutspelet i hockey. Djurgården har ju vänt en 3-0 ledning i matcher för Luleå till ett matchläge som just nu är 3-3. Jämt är det nu i kvartsfinal nummer 7 också. Det står 2-2 just nu men på slutet har Luleå haft galet mycket chanser. Häftigt att den relativt lilla arenan COOP Arena är fullsatt och fylld med lite drygt 6000 Luleå-fans i röda tröjor. Galen stämning. Nu ska jag återgå till period tre.