Färjestad

Åh färjestad, åh färjestad, vargarna från värmland färjestad!

Matchen var väldigt bra och jämn eftersom Färjestad (som vanligt) tog för många onödiga utvisningar. Brynäs fick sjukt mycket power play men idag var det en tät box i färjestad, som tur var. Tät var även Salak och Greiss. Båda målvakterna var riktigt duktiga idag, speciellt Salak och efter matchen så utsågs båda till matchens lirare för vadera lag.

För att Färjestad ska ha chansen på SM-guldet måste man sluta ta massa utvisningar. Visst, idag gjorde inte Brynäs något mål i PP men man tappar så mycket spel framåt med en man i underläge. Så fort det blev spel 5 mot 5 idag så var det spel mot Brynäs mål. Det var så jag uppfattade matchbilden i alla fall, ta bort 18 minuter i box play så har vi ett helt annat spel och en helt annan matchbild.

Det var så skönt när Rickard Wallin, med en och en halv minut kvar, slog in vinnande 2-1 pucken. Hela arenan (som tidigare var fylld med värme, rop och skrik), blev helt tyst, förutom några enstaka färjestadare som satt utspridda på läktaren. Rickard Wallin tystnade hela Läkerol Arena, vilken hockeyspelare, vilken kille!

7276 personer hade hittat sig till Läkerol Arena denna måndag som kanske var Brynäs sista hemmamatch säsongen 2010/2011.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0