Thomas Rundqvist

Igår såg jag att de rankade elitserie-lagens silly season i aftonbladets tidning och blev lite fundersam. Tyckte inte att det var en korrekt bedömning, Färjestads sportchef Thomas Rundqvist har däremot koll på hur det ligger till...

Aftonbladet...

www.farjestadsbk.se

Rundqvist ser en stor potential redan i den befintliga truppen.

- Många har tagit stora steg i rätt riktning, tycker Rundqvist och tar fram några exempel.

 

# Marius Holtet

- Han gick från att vara en kompletteringsspelare till att bli en ledare i ett lag som tar SM-guldet. Det var väldigt starkt gjort.

 

# Micke Johansson.

- Trots att han hade mycket av en rehab-säsong och egentligen var på topp först den sista månaden så vann han playoffs poängliga. Nu kommer han bättre tränad än någonsin redan från start.

 

# Rickard Wallin och Christian Berglund.

- Båda kom som hemvändare och hade en anpassningsperiod som för båda säkert kändes längre och svårare än de hade trott. De kommer till spel med helt andra förutsättningar i år och där tror jag vi kan vänta oss mer.

 

# Patrik Lundh.

- Gjorde sin första hela elitseriesäsong ifjol och kan den här säsongen få det riktigt stora genombrottet med sin speed. Vår kanske mest vältränade spelare, berömmer Rundqvist.

 

- Det är lätt att glömma bort att vi redan har en riktigt kompetent trupp som bara behöver kryddas med ytterligare någon spelare, säger Färjestads sportchef.



 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0