Dressed for success

Kanonkväll. Verkligen. V.I.P är något man gärna är igen. Vi fick gratis drinkar, en champagne, massa jordgubbar och choklad. Utöver det fick vi en goodie-bag och ett par high heels ifrån Nelly, dom kommer i oktober vilket kommer bli riktigt kul. Det fanns över 20 skor att välja mellan och då valde man ut tre skor som man numrerade i den ordning man helst skulle vilja ha. Askalas. Nu ska jag sova och imorgon väntas jobb, och ni behöver inte oroa er, jag drack inget utav alkoholen vi fick så jag kommer inte köra bakis imorgon, haha.

Goodiebagen innehöll fyra VIP tickets med gratis inträde till Goya vid två tillfällen, ett Iphone-skal, två nagellack till värde av cirka 200 kr, ett par trosor, en self-tanning spray, en sun lotion, tuggummin och annat ifrån läkerol och även en tidning ifrån Nelly. Kände oss lite som mini-kändisar idag när vi blev så bortskämda.
Dålig kvalité på bilderna men ni vet varför, eller om ni inte  vet så läs inlägget nedanför. Godnatt och tack Alexa, Frida och Sofia för kvällen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0