Sportnik cup

Hej!
Helgen har varit fylld med glädje, skratt, lycka, sorg och mycket mer. Cupen började dåligt för Astons damlag. Vi mötte Ankarsvik och åkte på torsk med 4-0 och det var inte riktigt den start vi hade hoppats på. På Lördag morgon spelades den andra matchen och motståndet var då KAIS Mora lag 1. Dom var bra och även vi. Spelmässigt sätt var dom bättre än oss men vi kämpade hårt och gav aldrig upp. Det slutade i alla fall med en förlust med 4-2. Egentligen kan jag skylla på mycket, domarna sög verkligen, vi hade otur, saknade spelare m.m men det finns egentligen bara en anledning... dom var bättre än oss.
Tredje matchen vi spelade var mot IBF Falun. KAIS Mora och Falun är ju nästintill kända för att alltid ha bra lag med i alla åldrar. Till denna match hade två spelare tillkommit till vårat lag och vi spelade bra. Slutet blev riktigt nervöst och spännande men det ledde till att vi vann, med 2-1.
Före den sista matchen visste vi att det redan var kört för oss, det fanns ingen chans att vi kunde gå vidare. Trots det ville vi kämpa för att komma delad tvåa i gruppen och spelade jättebra och kämpade för varandra. Motståndet var Hofors som vi mött så många gånger förut. Vi vann med 2-0 och fick då lika mycket poäng som tvåan i serien. Men eftersom vi förlorat mot både Ankarsvik och Mora så blev det inte vår tur att lira slutspel idag.
.
Vill tacka alla underbara människor i laget för en kul helg och nu laddar vi om inför DM om en vecka.
.
.
Idag åkte Malin och Jenny Öberg, Emma Lingvall, Sophia Lundmark och jag tillbaka till Falun för att se när herrarna spelade Semifinal. De spelade väldigt bra och ledde under hela matchen men när klockan stod på 18.30 i sista perioden så kviterade Södertälje och förlängning väntade. Efter fem minuters förlängning stod det fortfarande 2-2 och det blev då straffar. Aston satt ingen och södertälje satt en så det blev en delad tredje plats för IBK Astons herrlag denna helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0