Rain

Hejhej! 
 
Regnet öser ner över stan nu och det enda som gör att man håller humöret uppe är tanken på att det är 10 dagar kvar tills vi åker till Magaluf. Ikväll kommer tjejerna hit för en fika och planeringskväll, är så laddad just nu, var över 150 dagar sedan vi bokade så kan inte fatta att det kommer så nära nu.
 
Igår var det ju jobb som vanligt men sen hände två ovanliga saker. Jag och Sofia gick först hem till Hanna Balkefors. Den här gången blev det inte lika mycket tårar som det blev när hon kom hem i rätt tid till vår 20 årsfest, nu blev det väldigt mycket snack, massa frågor, för visst är man nyfiken. Så konstigt, det känns precis som vanligt när hon sitter där framför en, som att inget förändrats. För mig är hon fortfarande samma glada, supergoa Hanna som man haft bredvid sig hela ens uppväxt. Superkul att hon är hemma, mindre kul att hon flyttar till Jönköping nästa helg för studier. 
 
Efter en och en halv timme, som gick alldeles för fort, hemma hos Hanna så drog vi till Jernvallen för säsongens första innebandyträning. Hade panik-köpt en innebandyklubba efter jobbet eftersom den andra gick av på träningen vi hade i Juni. Och träningen gick åt fanders, kunde inte skjuta, skyller på både ovana handleder, samt en helt ny klubba. Men det ska bli bättre, det måste bara bli det! Annars var det sjukt kul att lira igen, härliga tjejer i det nya laget också så den här säsongen ska nog bli kanon. 
 
Nu kommer tjejerna hit för en planerarkväll som sagt, hehe. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0