Studentmössa

Hallå!

Har nästan precis kommit hem från skolan/körskolan. Jag, Sofia och Alexandra satt där ett tag efter skolan och tillslut så klarade jag även av fas B på teorin. Ni som nyss tagit körkort vet vad jag pratar om men för er andra kanske jag ska förklara lite kort. Det är fyra faser på teorin som man måste klara innan repetition, när man klarat repetitionen 3 gånger så får man göra teoriprovet. Det är väldigt mycket man måste lära sig och träna på och sådär men nu har jag klarat både fas A och B vilket är väldigt skönt!

Idag i skolan provade vi och beställde studentmössor. Min gick på lite över 800:- men då har jag tagit champagneglas också som man ska ha till champagnefrukosten. Som jag skrev igår så känns det väldigt overkligt att man ska ta studenten och på ett sätt är jag ändå avundsjuk på Hanna och Frida och alla andra som går i tvåan. Trots att dom har det värsta året framför sig så har de ändå ett år till kvar då det kan bestämma sig för vad de ska göra efter och massa annat. Aja, det är bara att ta det som det kommer, det blir nog bra tillslut.

Vet inte vad min kära syster tycker om den här bilden men snart så har även vi våra egna studentmössor (vi behöver inte låna broders längre), bilden är nog två år gammal  tror jag om jag inte är helt ute och cyklar.

Kommentarer
Postat av: hanna

maria vi kan gärna byta :D

2010-09-14 @ 18:40:38
URL: http://hannarenstrom.blogg.se/
Postat av: sofiauggla

äääh fyfaaan

2010-09-14 @ 21:45:54
URL: http://mariauggla.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ja jag är lätt på! .....kanske inte :D

2010-09-14 @ 21:59:34
URL: http://mariauggla.blogg.se/
Postat av: maria

sv: sofia-snygg!

2010-09-14 @ 22:02:09
URL: http://mariauggla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0