I'm singing that melody

Hejhej!

Har spelat två matcher idag. Den första klockan halv 11 i Gävle på Nynäs. Vi spelade riktigt bra, kämpade för varrandra och vi hade verkligen spelglädje. Första perioden slutade Strömsbro-Aston 1-3. I andra tror jag vi slappnade av lite men vi spelade ändå inte riktigt dåligt utan vi var fortfarande det bättre laget. In i sista perioden ledde vi med 5-6 och matchen slutade efter en makalöst bra sista period 5-10. Va säger man! Vi är kungliga i sista perioden. 4-0 denna sista period, 5-0 i sista perioden när vi mötte Furuvik, 2-0 i sista perioden när vi mötte både Alba och Storvik. Nu har vi tre vinster och en förlust, Strömsbro hade inte förlorat någon innan mötet mot oss i morse. 
                         Sen blev det match med damerna. Uppvärmningen var bra, första perioden var bra. Sofia gjorde 0-1 i första perioden men i andra blev vi lite sämre, den slutade 6-1. Vettefan vad som hände där, mål kom bara flygandes in. I sista spelade vi bra igen och det slutade (ganska orättvist) med en 8-1 förlust mot Alba på Arena Jernvallen idag. Tråkigt tråkigt, kan ju också meddela att skotten var 36-30, så resultatet talar ju verkligen inte för matchen. Menmen, nu måste vi bara hitta självförtroendet och glädjen igen för då tar vi lag som dessa.
                        Igår blev det ganska sent, eftersom Viktorias buss aldrig kom. Vi visste inte heller vilken buss hon skulle ta eftersom man skulle ställa tillbaka klockan en timme så vi åkte till busshållsplatsen klockan 02.00 och 03.00. Men den kom aldrig så då fick Viktoria slagga här istället, så det löste ju sig ändå men kan bli problem om inte bussar kommer ibland. Nu ska jag se på Andra Avenyn, så tack för mig!

- Maria ♥


Kommentarer
Postat av: sofiauggla

snigging ;)

2008-10-28 @ 11:36:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0